Log in

View Full Version : Fenerbahçe'den Cesar Toledo sürprizi!



Maymuncuk
07.Nisan.2006, 17:00
http://img79.imageshack.us/img79/9964/telado9ip.png (http://imageshack.us)

Fenerbahçe'den Cesar Toledo sürprizi!

İspanya'da Zaragoza takımında forma giyen Paraguaylı defans oyuncusu Delio Cesar Toledo ülkesinde katıldığı bir programda yaptığı açıklamada önümüzdeki sezon için Fenerbahçe takımından çok ciddi bir teklif aldığını söyledi.

Toledo, Zaragoza kulübü ile sözleşmesinin Temmuz ayında dolacağını ve serbest kalacağını belirterek Fenerbahçe'nin teklifini kabul edebileceğini ifade etti. Şu ana sadece haftasonu Espanyol takımı ile oynayacağı kral kupasını düşündüğünü vurgulayan Paraguaylı oyuncu Toledo, Fenerbahçe ile masaya ülkesinin dünya kupası maçları sonrası oturabileceği işaretini verdi.

Bu arada, Delio Cesar Toledo'nun menajeri Pedro Aldave de Fenerbahçe'den Toledo için resmi teklif aldığını doğruladı. Aldave, Toledo için Real Betis ve Sevilla takımlarının da yakından ilgilendiğini belirterek "Önce masaya Zaragoza ile oturacağız. Anlaşamamamız halinde gelen teklifleri değerlendireceğiz. Oyuncum ya İspanya'da kalacak ya da Türkiye'ye giderek Fenerbahçe formasını giyecek" dedi.

1976 doğumlu ve 1.79 boyunda olan Paraguaylı oyuncu Delio Cesar Toledo 30 yaşında ve ülkesinin en önemli milli oyuncularından biri. 1999-00 sezonunda Paraguay'ın Cerro Porteno takımından Espanyol takımına transfer olan Toledo burada iki sezon futbol oynadıktan sonra Real Zaragoza'ya geldi. Halen Zaragoza'da forma giyen milli oyuncunun sözleşmesi Temmuz ayında bitiyor ve serbest kalacak.

-----------------------------------------------------ALINTIDIR-----------------------------------------------------


Bakalım bu transfer haberlerinin hangisi doğru,hangisi olur .. :rolleyes:

Jesus_FB
07.Nisan.2006, 17:11
ne kadar çok Fenerbahçeye gelmek isteyen adam varmış paranın kokusunu alıyolar heralde :D:D

barahir
07.Nisan.2006, 17:15
ipini koparan fenere gelmek istiyo zaten yakında anelka isyane edecek ipini koparan da bu takıma geliyo deyip gitcek:D

Laz_Asker_61
07.Nisan.2006, 22:47
hep 30 unu bulmuş olanlar adamlar artık futboldan kopmak üzereler biraz daha fazla para kazanıp rahatlamak isteyenler

zargı
07.Nisan.2006, 23:50
hep 30 unu bulmuş olanlar adamlar artık futboldan kopmak üzereler biraz daha fazla para kazanıp rahatlamak isteyenler

vallahi yaa hep ununu elemiş eleğini asmış adamlar fenerin listesinde hahahah(aa)(aa)(aa)

Laz_Asker_61
07.Nisan.2006, 23:57
aslında sadece fenerin değil 3 büyüklerin hepsinde aynı politika
gerçi bjk biraz daha gençleşmeye önem veriyor ama bakalım hayırlısı

Jesus_FB
08.Nisan.2006, 00:44
vallahi yaa hep ununu elemiş eleğini asmış adamlar fenerin listesinde hahahah(aa)(aa)(aa)

liste diye bir şey yok arkadaşım gazetedeki haberler bunlar yaşlı adam almadığımızı takımdaki yabancıların yaşlarına bakarak anlyabilirsin ;)

Nedvedmania
08.Nisan.2006, 00:52
bu devirde gazetelerin son sayfalarına hiç güvenilinmiyor ya

nekop
08.Nisan.2006, 02:35
fener takımına anelka gibi sözde dünya staeını getirdiyse bence bunuda almaması için bir sebeb yok

Berkaiser
08.Nisan.2006, 13:57
Fenerbahçe için yararlı bir transfer olabilir.

comandante
08.Nisan.2006, 14:05
nobre gitsin.henrynin gelmesine bile razıyım galatasaraylı olarak.yeter ki gitsin şu adam...

Hububat_Fiyatları
08.Nisan.2006, 14:09
bu adam benim bildiim sok bek galiba fb liler bu transfer olursa seneye ümit özat işkencesini seyretmekten kurtulacaklar (Dip not: buna da hakaret derseniz öhh yani)

zargı
08.Nisan.2006, 14:27
liste diye bir şey yok arkadaşım gazetedeki haberler bunlar yaşlı adam almadığımızı takımdaki yabancıların yaşlarına bakarak anlyabilirsin ;)

abi fenerle ismi gecen adamların hepsinin yası 30 ugecmiş bu sezon he ne kadarı dogru ne kadarı yanlış onu bilemem ben duyduğum isimler üstüne konuştum

emirduman
08.Nisan.2006, 17:55
Bence FB çok daha iyi transferer yapabilir, bu oyuncuya ihtiyacı yok transfer olarak, daha iyisini alabilir...

Holigan34
08.Nisan.2006, 19:15
okadarda kaliteli bir topçu olduğuna inanmıyorum ama Türkiyede Futbol kaliteside ortada..

Maymuncuk
08.Nisan.2006, 23:32
Bence Fenerbahçe alabilir..

Bu arada Holigon34 herhangi bir yönetici uyarmadan imzandaki resmi kaldırırsan senin açından iyi olabilir ;)

nic-39
08.Nisan.2006, 23:37
lucıano gıderken yerıne daha kalıtelı bırı alınmalı,,bu toledo olmamalı

TüMeR_yAğıZ
09.Nisan.2006, 00:43
toledo gibi daha bir çok haber duyacağız.üç hafta önce roberto carlos ile prensipte anlaşmıştı fenerbahçe şimdi toledo yarın bir başka adam.ama eğer haberde doğruluk payı varsa aynı kalitede bir çok türk oyuncu var.fener bununla yabancı kontenjanını doldurursa hata eder.

Cengo
09.Nisan.2006, 01:01
toledo gibi daha bir çok haber duyacağız.üç hafta önce roberto carlos ile prensipte anlaşmıştı fenerbahçe şimdi toledo yarın bir başka adam.ama eğer haberde doğruluk payı varsa aynı kalitede bir çok türk oyuncu var.fener bununla yabancı kontenjanını doldurursa hata eder.

Katılıyorum, zaten haberin doğruluk payı çok düşüktür :)