Log in

View Full Version : Lyon, Mevlüt'ü istiyor

Knightmare
07.Haziran.2009, 17:28
Birkaç futbolcu ile birden görüştüğü öğrenilen Fransız temsilcisinin transfer listesinde Mevlüt Erdinç’in de olduğu öğrenildi.

07.Haz.2009 12:42:12

http://i.media.goal.com/g/44293_news.jpg

Önümüzdeki sezon için rakiplerine nazaran daha güçlü bir kadro kurmak isteyen Lyon başkanı Jean-Michel Aulas, bütün maddi gelirleri seferber etmeye hazırlanıyor.

France Football’ın haberine göre başkan Aulas; Mevlüt Erdinç'in yanı sıra Aly Cissokho ve Lisandro Lopez'le de yakından ilgileniyor.

Son anda kümede kalan Sochaux’tan ayrılacağı konuşulan Mevlüt Erdinç, birçok takımın da transfer listesinde bulunuyor. PSG’nin de ciddi olarak ilgilendiği oyuncunun son talibi ise Lyon. 10 milyon € bonservis bedeli bulunan Erdinç’in piyasasının artacağı da konuşulanlar arasında. Türk Milli takımı oyuncusu Mevlüt Erdinç, son olarak Fransa ile oynanan hazırlık maçında görev almıştı.

Lyon’da bir diğer hedef ise Porto’da bu sezon 24 gol atmış olan Lisandro Lopez. Arjantinli oyuncunun menajeri ile bir görüşme yapacak olan Fransız ekibin almak istediği bir diğer oyuncu da, yine aynı takımda oynayan Cissokho. Sol bek mevkiinde görev yapan 21 yaşındaki Fransız oyuncu için de oldukça ciddi olan Lyon, bu iki transfer için 35 milyon avro civarında bir bedel ödeyecek.

Yedi sene üst üste gelen şampiyonluk serisine bu sezon ara vermek isteyen Lyon, önümüzdeki yıllarda yine o günleri yakalamak için elinden geleni yapacağa benziyor.

kaynak :www.goal.com.tr

BaFraLı
07.Haziran.2009, 19:20
Eğer transfer olursa Hem Lyon için hemde Mevlüt'ün kariyer açısından iyi olur.

Bordo61Mavi
07.Haziran.2009, 19:39
Mevlut un fransada bi kac macini izledim, ben begeniyorum kendisini. Lyon'da Benzema ile cok iyi bir ikili olabilirler

tarikko
07.Haziran.2009, 20:01
İyi olur Mevlüt için bu transfer ...

bugra 1905
07.Haziran.2009, 20:02
Bencede Mevlüt İçin İyi Olur Bu Transfer