View Full Version : Manager Transfer Konusunda sizi uyardı
djjsefay
08.Haziran.2009, 11:46
Arkadaşlar benim 2 tane sorum olacak
1. Transfer etmek istediğim oyuncuya asistan manager karışıyor ve bu transfer için sizi uyarıyor mesajı
2. Bu uyarılardan sonra anlaştığım oyuncu otamatik olarak anlaşma iptal ediliyor ve transfer gerçekleşmiyor.
Acaba bunların nedeni ne olabilir?
DaveJones
08.Haziran.2009, 13:45
Oyundan ss koyabilme şansın varmı? Uyarıyı genelde halka sızdığında felan yapıyordu asistan, iptal ettiğini hiç görmedim.
RaPoZoF
08.Haziran.2009, 16:11
Normalde asistan uyarı veriyor sebebi de alacağın oyuncunun tanınmamış olması yada onun raporlarına göre kaliteli olmaması, bana her transferimde geliyordu hemen hemen :D Ben hiç bakmıyordum bile, Bence oyuncunun anlaşmayı iptal etmesi bu uyarı ile ilgili birşey değil...
djjsefay
09.Haziran.2009, 01:34
alacağım oyuncular elimde olanlardan daha iyi gözlemci raporu aldım o bölgede oynayan oyumcudan 2 kat daha iyi olduğunu söylüyor finansal bi problemde yaratmıyor. yaşıda genç oyuncuyu alamıyorum hatta daha önce bu oyuncuyu almıştım ama şimdi oyuncu kontratı kabul ediyor ama transfer iptal ediliyor :S
Nocna Mora
09.Haziran.2009, 01:36
garip hiç böle bi şeyle karşılaşmadım ben :)
djjsefay
09.Haziran.2009, 01:37
bnde ilk defa karşılaştım :D
DaveJones
09.Haziran.2009, 03:09
Oyunda iptal edilen transferden ss koyarsan sevinirim. Şu olabilir italyada oynuyorsan 1 transfer döneminde sadece 2 güney amerikalı oyuncu alabiliyorsun, bundan kaynaklanıyor olabilir. Yada ingilteredeysen çalışma izni alamıyordur belki.
djjsefay
10.Haziran.2009, 03:05
Chiellini transferi iptal edildi diye mesaj cevap ise
Het bestuur van Fenerbahçe heeft de transfer van Giorgio Chiellini geannuleerd omdat de speler niet door de medische kevring heenkwam
Nedvedmania
10.Haziran.2009, 03:23
Yeni konu açmıyıp burada sorayım :)
Ben Normal bir takımda oynayan ve sözleşmesi biten bir adama "Kontrat imzala" diyorum. Yani Beleşe adamı çalacağım :D Adam anlaşmayı kabul ediyor tam gelicek (Bende bütce 0 olduğundan) Transfer için yeterli para yok transfer ertelensinmi diyor. Nasıl bedavaya alabilirim onu ?
djjsefay
10.Haziran.2009, 03:25
http://img268.imageshack.us/img268/2017/63162428.jpg
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yeni konu açmıyıp burada sorayım :)
Ben Normal bir takımda oynayan ve sözleşmesi biten bir adama "Kontrat imzala" diyorum. Yani Beleşe adamı çalacağım :D Adam anlaşmayı kabul ediyor tam gelicek (Bende bütce 0 olduğundan) Transfer için yeterli para yok transfer ertelensinmi diyor. Nasıl bedavaya alabilirim onu ?
Oyuncuyada kontrat yaparken belirli bi ücret veriyorsun oda transfer bütçesinden gider ondan dolayı gelmeyebilir
DaveJones
10.Haziran.2009, 03:37
Anladığım kadarıyla oyuncu sakat ve bu yüzden yönetim transferi iptal ediyor.
mavifmg
14.Haziran.2009, 16:03
Het bestuur van Fenerbahçe heeft de transfer van Giorgio Chiellini geannuleerd omdat de speler niet door de medische kevring heenkwam
Burada yazana göre almak istediğin oyuncu sağlık testlerinden geçememiş. Bu yüzden yönetim transferi onaylamıyor.Doktorları kovarsan belki gelir :P :D
aslanonur
14.Haziran.2009, 21:26
Ben Barça'daydım bir sürü oyuncu satıp çok sağlam transfer bütçesi oluşturdum Cristiano Ronaldo'yu transfer edecekken asistan manager uyarı verdi işte , sonradan kulübün bütçesi çok iyi olmasına rağmen yönetim transferi iptal etti.Oluyor böyle =)
BeeTLeJuiCe
14.Haziran.2009, 21:54
Teknik bir sorun olmadığı için Genel Tartışmalar bölümüne taşıyorum.
3842
16.Haziran.2009, 00:25
Burada yazana göre almak istediğin oyuncu sağlık testlerinden geçememiş. Bu yüzden yönetim transferi onaylamıyor.Doktorları kovarsan belki gelir :P :D
Arkadaş haklı, bazı yöentimler bu konuda tutucu oluyorlar, doktorları kovman belki yarar sağlayabilir dediği gibi :D ama oyuncu iyileşene kadar beklemen gerekecek maalesef :)
canalkan34
16.Haziran.2009, 04:30
fizik testini geçememiş olabilir :)
deniz.91
22.Haziran.2009, 20:23
Trnasferin iptalinin menejerin uyarmasıyla alaksı yok sakatlığındna dolayıdır büyük ihtimal yardımcınında uyarmaısnı kafana takma sen ben Henri Saiveti alırken uyardı adamın pa -9:D
cris king
25.Haziran.2009, 15:41
o uyarıyı galiba ezeli bi rakibimizin topcusuysa yapıor genelde bzende kalitesiz olduğunu düşündüğü için sanırım iptal olmaz ama bzn sevgili başkanımız işlerimize çok karışıyor
fatihbaz
08.Temmuz.2009, 18:51
bu hata ile en az 5-6 kez karşılaştım son 1 hafta içinde.adamlar sakat oldugu için çıkıyor o,iptal oldukdan sonra iyileşene kadar bekledim ve tekrar istedim bu kez geldiler.
ForeverFener
08.Temmuz.2009, 20:49
2.sine birşey diyemem de 1. olayda genelde oyuncuyu başka klüplerin de isteyecegini transferin gizli yürütülmesi gerektigini bildiriyor genelde..Gönderilen ss de de oyuncu sakat bu yüzden gelmiyor.
hakan3392gs
08.Temmuz.2009, 20:54
Arkadaşlar benim 2 tane sorum olacak
1. Transfer etmek istediğim oyuncuya asistan manager karışıyor ve bu transfer için sizi uyarıyor mesajı
2. Bu uyarılardan sonra anlaştığım oyuncu otamatik olarak anlaşma iptal ediliyor ve transfer gerçekleşmiyor.
Acaba bunların nedeni ne olabilir?
1.Transfer basına sızıyor ve yardımcınız size basına sızdığı transferi gizlilikle yönetelim diyor.
2.Oyuncu ya sakat yada klub gitmesine izin vermiyor.
http://img268.imageshack.us/img268/2017/63162428.jpg
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Oyuncuyada kontrat yaparken belirli bi ücret veriyorsun oda transfer bütçesinden gider ondan dolayı gelmeyebilir
Evet dediğin gibi ya paran yetmiyor yada oyuncu sakat.
Universal
09.Temmuz.2009, 03:46
Fenerbahçe'yim ikinci sezon, Eto'o ya öylesine teklif yaptım, menanejer transfer yapma diye beni uyardı? Bu ne kadar mantıktır. :D
Sheriff
09.Temmuz.2009, 04:58
Bunu sık sık yapıyorlar. Benimde bir çok transferimde uyarıyorlar, ama pek takmıyorum :)
Aşk-ı Şehir
09.Temmuz.2009, 14:01
Fenerbahçe'yim ikinci sezon, Eto'o ya öylesine teklif yaptım, menanejer transfer yapma diye beni uyardı? Bu ne kadar mantıktır. :D
Bunu Squad Harmony için yapıyor olabilirler tam bilgim yok. Bende Aguero'yu almak isterken uyarmıştı yardımcı antrenör.:)
Arkadaşın sorunu ise sağlık testi. Bu son derece doğal bir sonuç.:) Dünyada oyuncu sağlık kontrolünden geçemediği için iptal olan bir sürü transfer mevcut. Sakatlığı hafif sakatlığa indikten sonra sözleşme imzalarsan gelecektir. Appiah'ı almak isteyen bir çok arkadaşımız olmuştur. Oyun başında almak isterseniz Appiah'ı yine aynı sebepten dolayı transfer edemezsiniz.:)
hakan3392gs
09.Temmuz.2009, 23:16
Arkadaşlar Eto transferş için yazıyorum hayır yardımcı antrönrönürüz size transfer basına sızdı diyor alma demiyor.
RoNNiE91
09.Temmuz.2009, 23:33
Basına sızmaması için ne yapabiliriz?
Aşk-ı Şehir
10.Temmuz.2009, 00:33
Basına sızmaması için ne yapabiliriz?
Sanırım bunun bir çözümü yok.
Universal
10.Temmuz.2009, 02:56
Bunu Squad Harmony için yapıyor olabilirler tam bilgim yok. Bende Aguero'yu almak isterken uyarmıştı yardımcı antrenör.:)
Arkadaşın sorunu ise sağlık testi. Bu son derece doğal bir sonuç.:) Dünyada oyuncu sağlık kontrolünden geçemediği için iptal olan bir sürü transfer mevcut. Sakatlığı hafif sakatlığa indikten sonra sözleşme imzalarsan gelecektir. Appiah'ı almak isteyen bir çok arkadaşımız olmuştur. Oyun başında almak isterseniz Appiah'ı yine aynı sebepten dolayı transfer edemezsiniz.:)
Kardeşim takıma Eto'o getiriyorum sen Aguero'yu banane harmony'den. :D
Arkadaşlar Eto transferş için yazıyorum hayır yardımcı antrönrönürüz size transfer basına sızdı diyor alma demiyor.
Bende bizat transfer yapma, takıma uyum sağlamaz, kişisel sorunları var felan dedi. :)
Aşk-ı Şehir
10.Temmuz.2009, 03:37
Kardeşim takıma Eto'o getiriyorum sen Aguero'yu banane harmony'den. :D
Valla bende öyle deyip aldım. :n: Takır takır işler gidiyo yolunda. :n:
Universal
10.Temmuz.2009, 03:47
Valla bende öyle deyip aldım. :n: Takır takır işler gidiyo yolunda. :n:
Ben transferi yapamadım, Fenerbahçe'nin bühtçesi ve itibarı ne yazıkki yetmedi. :)
futbolog37
14.Temmuz.2009, 01:58
oyuncunun sakatlığı varmış.o yüzden alınması uygun değil diyor.
Aşk-ı Şehir
14.Temmuz.2009, 03:41
Konu ile ilgili bütün cevaplar verilmiş.
Artık kilit vakti geldiyse zamandan...