Log in

View Full Version : Koç'um Middlesbrough!

Maymuncuk
07.Nisan.2006, 17:53
http://img81.imageshack.us/img81/2025/uefa9py.png (http://imageshack.us)

Thanks Middlesbrough!

UEFA Kupası çeyrek final maçları dün gece yapılan 4 karşılaşmayla tamamlandı. Middlesbrough, Sevilla, Schalke ve Steaua Bükreş yarı finale yükseldi.
Gecenin en önemli maçında, Middlesbrough 2-0 yenildiği Basel'i kendi sahasında 4-1 yenerek, yarı finale yükselirken, Türkiye'nin de yüzünü güldürdü. Türkiye, Basel'in elenmesiyle, 2007-2008 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ne tek takımla katılma ve iki ön eleme turu oynama durumudan kurtuldu.

Türkiye böylece, 2008 yılındaki Şampiyonlar Ligi'ne yine iki takımla katılma şansını kazandı.

UEFA Kupası çeyrek final maçlarında alınan sonuçlar şöyle:

Zenit St. Peteresburg 1-1 Sevilla (İlk maç : 1-4 - Sevilla tur atladı)
Steaua Bükreş 0-0 Rapid Bükreş (İlk maç : 1-1 - Steaua Bükreş tur atladı)
Schalke 1-1 Levski Sofia (İlk maç : 3-1 - Schalke tur atladı
Middlesbrough 4-1 Basel (İlk maç 0-2 - Middlesbrough tur atladı)

UEFA Kupası'nda 20-27 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan yarı final eşleşmeleri ise şöyle:

Steaua Bükreş - Middlesbrough
Schalke - Sevilla

--------------------------------------------------ALINTIDIR---------------------------------------------------------

barahir
07.Nisan.2006, 18:08
aferim helal olsun benim pek bi ümidim yoktu aslında ama aferin helal olsun

mertcan1304
07.Nisan.2006, 19:31
Gercektende helal olsun.Adamlar 1-0 yenik duruma düşmelerine rağmen macı 4-1 kazandı.HELAL OLSUN!

enesao
07.Nisan.2006, 22:24
isviçreliler gördüler... Allah cezalarını verdi işteeee

RoCCo_42
07.Nisan.2006, 23:54
Mükemmelsin MİDDLESBORUGH İnsalah Kupayıda alırlar.

nart_susruko
07.Nisan.2006, 23:57
valla Maymuncuk o kadar sevinmişsinki konuyu açacağın yeri bile karıştırmışsın galiba....:D :D :D

Maymuncuk
08.Nisan.2006, 00:02
Sanırım öyle oldu :D

meddah
08.Nisan.2006, 00:56
"Futbol Genel" bölümüne taşındı..

nekop
08.Nisan.2006, 01:42
ben cifte sevinc içindeyim hem türkiye için hemde benim iddaa tuttu arkadasla birlikte yapmıstık 75 milyon ben 75 milyon o aldı bereket versin Thanks Middlesbrough!

Hububat_Fiyatları
08.Nisan.2006, 01:50
ben cifte sevinc içindeyim hem türkiye için hemde benim iddaa tuttu arkadasla birlikte yapmıstık 75 milyon ben 75 milyon o aldı bereket versin Thanks Middlesbrough!o zaman başka abi bak sevindim buna ;)
türk takımlarını boşver ya önemli olan iddaa tutsun

emirduman
08.Nisan.2006, 02:13
Bu duruma kaldığımızı gördükçe üzülüyorum ama neyse ki korumak için hala şansımız var...

Umarım önümüzdeki sezonlarda Avrupa'da puan toplamaya yeniden başlarız...

nekop
08.Nisan.2006, 02:28
Bu duruma kaldığımızı gördükçe üzülüyorum ama neyse ki korumak için hala şansımız var...

Umarım önümüzdeki sezonlarda Avrupa'da puan toplamaya yeniden başlarız...
hic öyle bi umudum yok acıkcası

Burak Duran
08.Nisan.2006, 12:50
koçum benim ya al isviçre böle olur BİZİMLE KİMSE BAŞA ÇIKAMAZ!! seneye galatasaray ve fenerbahçe umuyorum ki şampiyonlar liginde başarılı olurlar ve ülke puanımız artar ayrıca uefa ya gidicek takımlarımızda aynı şekilde yollarına devam edip ülke puanımız yükseltirler

Berkaiser
08.Nisan.2006, 13:48
Helal olsun Middlesbrough'a.Bizim takımlarımızın yapamadığını onlar yaptı.

VoLkaN BaROs
08.Nisan.2006, 15:15
favorim baseldi ama en azından maloz türk takımlarına bi şans daha verildi
Burası seviyeli konuşlmalar için açılmış bir forumdur. Konuşma seviyenize dikkat edin, aksi halde ceza alırsınız. Bunu hem kurallarımızda hem de çeşitli mesajlarda belirttik ama hala yazılarımız dikkate alınmıyor...

Ayrıca butür mesajları gördüğünüzde cevap vermek yerine bizi bilgilendirin, cevap vermek hem konunun dışına çıkılmasına, hemde sizin de ceza almanıza neden olacaktır....

Maloz (aslında böyle bir kelime yoktur, bu kelime moloz'un mecazi anlmı için kullanılıyor) kelimesinin argo bir anlamı vardır, argoda salak, aptal, değersiz anlamında da kullanılan bu kelimeyi Türk Takımlarına yakıştırma talihsizliğini gösteren arkadaşımıza 1 hafta yazma cezası veriyorum...

Konuyu uzatmayınız, kişinin mesajı dahil tüm konudışı mesajlar silinmiştir....

Mintal
08.Nisan.2006, 15:21
Düştüğümüz şu duruma bakın ağlanacak halimize gülüyoruz

TüMeR_yAğıZ
09.Nisan.2006, 01:24
m'brough iyi bir galibiyet aldı ve bize büyük bir kıyak yaptı.artık gönlüm kupayı onların almasından yana.sevilla-schalke eşleşmesi ise erken final oldu gibi.iyi maçlar izleyeceğiz diye düşünüyorum.

thierry_ali
09.Nisan.2006, 09:40
helal olsun Middlesbrough'a