Log in

View Full Version : Oyuncu Kayıt Konusu...

wonderkid99
09.Haziran.2009, 17:05
Arkadaşlar TFF 2. lig yükselmede oynuyorum.takıma birçok yeni oyuncu aldım ve hepsini numaralarıyla kayıt ettim,ama transfer sezonu kapandı kayıt sürecide bitti kadroya baktım neredeyse bütün oyuncular bu maçta seçilemez ikonuyla bu sorunmu nedir anlamadım yardımcı olurssanız sewinirim..

hekozja
17.Haziran.2009, 16:14
kayıt sürecinin son günü olduğu zaman tatile git baş antrenörün oyuncuları kaydediyor ve böyle bir sorun olmuyor diye biliyorum

emreince
24.Haziran.2009, 00:58
Ya arkadalar bana lütfen acil yardım edermisiniz ara transfer donemınde adam aldım fakat oyuncu kayıt lıstesı gelmıyor oyuncuların kaydının yapmalsınız dıye haber gelıyor ama kayıt etmem ıcın ısaretleme sayfayı yok bu yuzden kayıt yapamıyorum neden boyle lutfen yardım edin bana..

BeeTLeJuiCe
24.Haziran.2009, 01:33
Ya arkadalar bana lütfen acil yardım edermisiniz ara transfer donemınde adam aldım fakat oyuncu kayıt lıstesı gelmıyor oyuncuların kaydının yapmalsınız dıye haber gelıyor ama kayıt etmem ıcın ısaretleme sayfayı yok bu yuzden kayıt yapamıyorum neden boyle lutfen yardım edin bana..

Ekran görüntüsü koyman mümkün mü?

tojourus
24.Haziran.2009, 01:42
Bana da olmuştu kariyerimi mahvetmişti , çoğu oyuncu bir anda ineligible oluyorum en iyisi geri almak yedek save varsa.

kiranti
25.Temmuz.2009, 16:59
bendede aynı dert var kesin çözümü olan biri yokmu