PDA

View Full Version : Online Oyunda Takımı Yönetememe Sorunu

ars43
11.Haziran.2009, 20:35
arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacımız var şimdi biz hamachi ağı kurduk oyunu da kaydedip çıktık ama tekrar giremiyoruz oyunu kuran kişi giremiyor ama biz giremiyoruz arkadaşla nasıl giricez yardım ederseniz acil ayrıntılı resime gerek yok sadece şunu şunu yapın deyin yeter çok acilll lazım.... yardım pls.....tşk....

Yahyaylmz
12.Haziran.2009, 19:47
Aynı sorun bende de oluyor server benim ben girebiliyorum ama arkadaşlarım girdiğinde kayıtlı ooyuna kaldıgımız yerden devam etmek için tekrardan manager eklemek zorunda kalıyorlar. Yani Örneğin Fb yi çalıştırmak istiyorlarsa fb de daha önce yaratmış olduıkları manegeri silmek zorunda kalıyoruz bu sorunu bilen bir arkadaş varsa cvp yazabilir mi

Sekopej
12.Haziran.2009, 19:59
Oyuna sonradan giren kişiler yönettikleri takımın üzereine tıkladıklarında yönetime devam et gibi bir uyarı çıkıyor. Ona basarak kaldığı yerden takımınızı yönetmeye devam edebilirsiniz.

sakary Ali
12.Haziran.2009, 20:03
Managerin takımının yanında Bağlı Değil yazıyor ona tıklayın yönetimi devam ettir çıkar serkan abinin dediği gibi oradan devam edebilirsiniz

Yahyaylmz
13.Haziran.2009, 01:06
Arkadaşlar ilginize çok teşekkürler ama oyuna girdiklerinde status kısmı boş çıkıyor. Atyyorum Fenerbahçeyi Ahmet yönetiyor. orda ahmet fenerbahçe not connected yzıyor server ben oldugum için. Fakat arkadaşlar girdiğinde yani Ahmet girdiğinde orrda öyle bir şey göremiyor status kısmı boş. Bende de ahmet bağlandı demiyor da yeni ağ istemcisi bağlandı yazıyor. Bunu tek bir aradaşlar değilde bi kaç kişiyle denedik hepsinde aynı şey oldu. Arkadaşım server açtıgında da ben yeni bir takım alamıyorum orada sağda new user kısmı açılmıyor veya herhangib ri takıma sağ tıkladığımda yönet kısmı çıkmıyor. Sorun bundan ibaret.

Sekopej
13.Haziran.2009, 01:36
Not Connected üzerine tıkladığında yönetimi devam ettir seçeneği çıkar, ona basınca kontrolü alıyorsun.

Yeni kullanıcı içinse ayarları kullanabilirsiniz.

sakary Ali
13.Haziran.2009, 01:41
sanırım o bilgisayardaki sorun yüzünden bazı oyunlar Game Status bazı oyuna yama indirinçe o kısımda hiçbirşey gözükmüyordu ondan olabilir..

Skin değiştirmeyi dene..

ars43
15.Haziran.2009, 17:56
Managerin takımının yanında Bağlı Değil yazıyor ona tıklayın yönetimi devam ettir çıkar serkan abinin dediği gibi oradan devam edebilirsiniz

çok sağolun....