View Full Version : Oyundaki Bir Bug
Clayman
14.Haziran.2009, 20:26
Arkadaşlar bu bug'ı az evvel keşfettim ve 3 maçta da denedim. Olay şu, eğer taktik ekranında maç sırasında uzun süre beklerseniz gol oluyor. Şöyle ki, az önce Numancia-Real Madrid maçını oynuyorum, taktik değişiklik yaparken 2-0 önde olduğum maç 3-2ye geldi ve kaybettim. Maç sırasında 3 defa taktik ekrana girme durumunda kaldım ve uzun değişiklikler yapmam gerekti ve golleri de o sırada yedim. Ama nedense o sırada ben atak yapamıyorum. Bu bir bug mıdır değil midir size sorayım dedim ama bence bir bug ve düzeltilmesi gerekiyor...
NirvanaFX
14.Haziran.2009, 20:47
Benimde başıma geliyor o maç devam ederken taktik ayarlamaya çalışırsan gol yiyorsun.Ben bu yüzden hep oyunu durdurup taktiklerimi ayarlıyorum.Garip bişey belkide bug değil hurafedir :D
baristayfur
15.Haziran.2009, 01:15
Aynı golleri bende yiyodum,oyunu durdurup taktiğe giriyorum bende. yoksa gerçekten öyle bi dengesizlik var
Pesimistr
15.Haziran.2009, 01:26
Herkesin başına geldiğine göre böyle bir bug var.Ben uzun süre taktik de kalmadığım için hiç yaşamadım.Deneyeceğim bende bu olayı...
Alicanfmfan
15.Haziran.2009, 01:32
Oyunun her tarafı bug şaşırmamak lazım :)
canalkan34
15.Haziran.2009, 06:18
bi taktik ekranı açık maç denicem bakalım ne olucak :D:D:D
Fietra 10
15.Haziran.2009, 15:49
Dogrudur banada çok oluyordu..Bug oldugunu hiç düşünmedim nedense:) ama artık taktikle ugraşırken bende durduruyorum oyunu işimi gördükten sonra tekrar oynatıyorum..
Raten
16.Haziran.2009, 05:59
Bende de sonradan kazanılmış bir alışkanlık oldu maçı durdurup taktiğe giriyorum durdurmadan yaparsam gol yiyeceğim düşüncesiyle.
onur1390
23.Haziran.2009, 14:14
bende farkettim
EndoplazmiK RetikuluM
24.Haziran.2009, 02:09
Bencede bug. Napoli ile Juventus karşısında 3-0 öndeydim.Ta ki 87.dakikaya kadar. Taktik ekranına girdim. 89. ve 93 Dakikalar'da kalecileri Buffon outtan gol attı. 96'da İbrahimovic(Juventus ransfer etmişti.)Altı pastan kafa golü attı. Ben hala taktik ekranındaydım. Maç için +2 vermişlerde fakat maç 102.dakikada bitti. Ben o hakemi yaratan editörün....(Neyse,anladın sen onu) 100. Dakikada yine İbrahimovic ama bu sefer gol penaltıdan. 3-0 öndeyken deplasmanda 4-3 yenildim. Öncelikle şuan bahsettiğimiz bug var. İkincisi şu kaleciden gol yeme saçmalığı olabilir çünkü 2 maçtan birinde bir kaleciden gol yiyiyorum. Ve son olarakta +2 yerine +12 saçmalığıda nedir??? Umarım bu saçmalıklar FM 2010 da düzeltilir.
Saygılarımla....
Nedvedmania
24.Haziran.2009, 02:57
Arkadaşlar bu bug'ı az evvel keşfettim ve 3 maçta da denedim. Olay şu, eğer taktik ekranında maç sırasında uzun süre beklerseniz gol oluyor. Şöyle ki, az önce Numancia-Real Madrid maçını oynuyorum, taktik değişiklik yaparken 2-0 önde olduğum maç 3-2ye geldi ve kaybettim. Maç sırasında 3 defa taktik ekrana girme durumunda kaldım ve uzun değişiklikler yapmam gerekti ve golleri de o sırada yedim. Ama nedense o sırada ben atak yapamıyorum. Bu bir bug mıdır değil midir size sorayım dedim ama bence bir bug ve düzeltilmesi gerekiyor...
Evet çok doğru. Bende hep uğursuz olduğunu düşünürdüm :D Oyunu durduruyorum öyle değiştiriyorum.
Ama bunun şöyle bir mantıklı açıklaması olabilir :
Biz kenarda değişiklik yaparken sahadaki oyuncuların dikkati dağılıyor ve gol yiyorlar :D
Anti bug unu bulursak çok güzel olur :)
deniz.91
24.Haziran.2009, 03:37
Ben hiç farketmedim:D
cris king
24.Haziran.2009, 18:25
kesinlikle.. ama bende daha çok bnm takım gol atıypr pek gol yemiyor o yüzden iişimee gelen bişi pek şikayetm yok :D
tarikko
24.Haziran.2009, 18:30
Durdurup girmek en mantıklısı bence :) ben öyle yapıyorum ..
aliCHaN_FM
26.Haziran.2009, 21:51
Taktikta fazla kalmadığım için hiç farketmedim ama deniycem
fmburak
02.Temmuz.2009, 22:02
aynı sorun bende de oluyor...ayrıca ilk yarısı 2-0 biten maçlar çoğunlukla 2-2 bitiyor...
yunusgs
03.Temmuz.2009, 01:06
Sırf bu yüzden taktiğe girince oyunu durduruyorum.Bu sorunu bende geçen sene keşfettim ;)
E.Cartman
03.Temmuz.2009, 02:48
Oyunun her tarafı bug şaşırmamak lazım :)
Abi yanılmışın bu konuda oyunun her tarafı bi bug değil bizim oynadığımız direk bug'un kendisi bug'un içinde oyun var bence :n::n::n::zuhaha:zuhaha:n::n::n:
Universal
03.Temmuz.2009, 04:16
Taktik ekranında uzun süre kalmak için baştan aşağı taktik değiştirmek gerekiyor. Oyuncularınız yorulduğu bir maçta kalkıpta taktiği baştan aşağı değiştirirseniz oyuncular taktiğe uymakta sorun yaşar. Maçın dengesi bozulur ve kaçınılmaz son gelir.
wolfson
03.Temmuz.2009, 16:01
ÇÖzüm basit durdurup taktik değiştirceksin. Yoksa gol yiyosun. Bi maç olmazsa diğer maç yiyosun.
MaliKaya
03.Temmuz.2009, 20:03
O kadar karsilasan arkadas var ama nedense ben hic karsilasmadim. Simdiye kadar ya 1 defa yada 2 defa yemisimdir ama o kadarida olsun. Sonucta olmadigi zamanda bu defa neden olmuyor diye bug arariz :D
senefro
27.Temmuz.2009, 19:58
bu bug sadece 2009'a özgü değil, bilmiyorum farketmişmiydiniz ama ben 2008de de aynı şekilde birçok gol yemiştim, sonra ben de sizler gibi durdurarak ayarları yapmaya başlamıştım.
Yataghan
27.Temmuz.2009, 22:44
İnşallah 2010'da düzeltirler.
asigenc5
27.Temmuz.2009, 22:59
Yahu bende diyorum bu puyol neden bu kadar kötü oynuyor diye. taktik ekranında uzun süre durduğum iki maçta puyol kendi kalesine tam 3 gol attı :D
ozaniel
28.Temmuz.2009, 03:08
Ben hiç bu sorunla karşılaşmadım, çok ilginç.:D
bende 2008 dehepböyle gol atıyordum:)
cess41
28.Temmuz.2009, 15:06
Ben de böle çok gol yedim ama dile getirmemiştim.Hislerime tercüman oldunuz valla :) 2008'de aynı sorun vardı,2009'da var,2010'da Allah kerim artık.Alıştık artık buglara,problem değil.
Knightmare
29.Temmuz.2009, 15:19
bende 2008 dehepböyle gol atıyordum:)
bize de söyle nasıl yapıyorsun?! :D
top oyunda değilken oyunu durdurup yapacağınız değişiklikleri yapın :) oyun devam ederken girdiğimde nice %100 lük golümün olmadığını, atağa çıkarken kaptırıp gol yediğimi hatırlıyorum :p
S4mp1y0N
31.Temmuz.2009, 18:39
benim de başıma çok geliyor bu ama sadece yemiyorum.
çoook gol attığımda oluyor :D
DertanBJK
31.Temmuz.2009, 20:53
Bu ta 01/02'den beri olan bir şey.
SAİT71
01.Ağustos.2009, 01:54
Bende şunu farkettim. Ben maçları önemli pozisyonları gösterecek şekilde oynuyorum. O nedenle bazı şeylerde bildiğiniz gibi mesela taçta, kale vuruşunda kullanmadan zamanı saydırıyor.
Diyelimki karşı takım bir frikik kazandı. Genelde bende onların atacağı frikiği göstermiyor ve zaman geçiyor 7-8 dakika sonra o bölgenin yakınlarından tekrar frikik oluyor. Yani önceki frikiğin öcünü alır gibi. Sinir oluyorum. Bazen art arda frikik oluyor gidip geliyorum heyecandan :D
cris king
01.Ağustos.2009, 20:33
ya arkadaşlar aslında böyle bir şey böyle bir bug yok hpesi hurafe :D bir gün yinede bunu test etmek için taktik erkanı açık bir maç oynayacağım ve tartışmalara son noktayı koyacağım :D
SAİT71
02.Ağustos.2009, 03:31
Bende bir kaç kez yedim taktik ekranındayken. Ama attığımda oldu. Bu gerçek. Ama bug mu değil mi bilemem. zaten zart zurt girip dururum taktiğe, Mesela bir pozisyon başlarken yani atak yaparken açtığımda gol olabiliyor. Bunda bug olacağını sanmam çünkü zaten pozisyon başlamıştı.