View Full Version : Mehmet Topuz ile ilgili açıklama
bjk_melo_151
15.Haziran.2009, 23:21
Kulübümüz’den Açıklama
15.06.2009 16:55
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=logologo_yeni_son
Mehmet Topuz’un transfer sürecinde yaşanan olaylarla ilgili olarak Kulübümüz’ün açıklamasıdır:
Öncelikle belirtmek isteriz ki, Mehmet Topuz bu yıl Kulübümüz’ün transfer gündeminde yer almayan bir futbolcu idi. Topuz’un menajerleri, yabancı bir oyuncu ile ilgili Kulübümüz’le yaptıkları görüşme sırasında; Mehmet Topuz’un da Kayserispor’dan ayrılmak istediğini, Kayserispor kulübünün kendisine kulüp bulmasını, transfer için yardımcı olacaklarını ifade ettiklerini, bu nedenle Beşiktaşlı olan bu futbolcunun, Beşiktaş’ta forma giymekten onur duyacağını ve Beşiktaş Kulübü ile kendisi için temas kurmalarını istediğini iletmişlerdir.
Bu gelişme üzerine Kulübümüz değerli bir futbolcu olan Mehmet Topuz’u kadrosunu katmak için harekete geçmiş; Başkanımız Yıldırım Demirören önce Kayserispor başkanı ile ardından da futbolcu ile temas kurmuştur. Kayserispor başkanının Başkanımız Demirören ile yaptığı telefon görüşmesinde önceliğin Fenerbahçe’de olduğunu söylemesi üzerine, Başkanımız “Hepimiz futbolcunun kararına saygı duymalıyız” demiştir. Mehmet Topuz ile yapılan 15 dakikalık bir görüşmenin ardından futbolcu 3 yıllığına Kulübümüz ile anlaşmış, Beşiktaşlı olmaktan büyük onur duyduğunu, formayı giymekten şeref duyacağını ifade etmiştir.
Ardından tüm kamuoyunun bildiği gibi Mehmet Topuz, 4-5 kere televizyon kanallarına röportaj vererek, küçüklüğünden beri gönül verdiği takıma kavuşmanın mutluluğu içinde olduğunu, ailece Beşiktaşlı olduklarını, 50 milyon dolar verseler de asla başka bir takımın formasını giymeyeceğini tekraren ifade etmiş ve Beşiktaş formasını giymiştir.
Mehmet Topuz bu açıklamaları kendi hür iradesi ile yapmış, Beşiktaş formasını hiçbir zorlama ve baskı olmadan kendi isteği ile giymiştir. Kulübümüz’ün futbolcuya bu yönde baskı uygulaması söz konusu bile değildir. Kaldı ki Mehmet Topuz, ligtv.com.tr internet sitesi ile Kayserispor forması giydiği dönemde yaptığı röportajda da muhabir Erdem Erol’a Beşiktaşlı olduğunu yazılmaması koşulu ile açıklamıştır. Ayrıca Mehmet Topuz, geçen yıl takımımızın uçağında bulunduğu sırada da el yazısı ile Beşiktaş’ta oynamak istediğine dair bir kağıdı imzalamış, bunu da tüm basının önünde yapmıştır.
Diğer taraftan futbolcunun Antalya’da ailesi ile birlikte tatilde olduğu dönemde bazı yöneticilerimizle aynı şehirde tatilde bulunan Başkanımız Yıldırım Demirören, Mehmet Topuz’a bir saatlik mesafesi olan farklı bir otelde kalmıştır. Başkanımız Demirören ve yöneticilerimiz zaman zaman futbolcu ile Antalya’da bir araya gelmişler, Mehmet Topuz’a insani bir yaklaşım sergileyip, değer vermişlerdir. Özgürce tatilini yapmasını söylemişlerdir. Beşiktaş Kulübü, Mehmet Topuz’a insani bir yaklaşım gösterdiği için asla pişman değildir; çünkü Kulübümüz’e yakışan tutum budur.
Bu süreçte Beşiktaş Kulübü, tüm etik kurallara bağlı davranmıştır. FIFA kurallarına bağlı olduklarını söyleyenlerin ifadeleri ise gerçek değildir. Çünkü FIFA futbolcunun isteğini birinci planda tutmaktadır. Oysa hem Kayserispor kulübü hem Fenerbahçe kulübü, Mehmet Topuz’a bir eşya, bir mal gibi bakmış ve ne aci ki transferi de bu şekilde gerçekleştirmişlerdir.
Maalesef Kayserispor Kulübü, 10 yıl formasını giyen, kaptanlığını yapan futbolcusunun kararına, gönlündeki takıma gitme arzusuna saygı göstermemiştir. Kulübümüz, Kayserispor’un futbolcunun 2009-2010 sezonu için olduğunu söylediği sözleşmesinin tescili açısından geçerliliği bulunmaması nedeniyle bonservis ücreti olmadığı halde, kulübünün rızası ile transferi bitirme yolu izlemiş ve olayı sürece bırakmışken; Kayserispor bir mal gibi kaptanını Fenerbahçe’ye satmıştır. Kulübümüz spor ailesinin organlarının yıpranmaması ve kaos yaşanmaması için konunun üstüne gitmemiş; futbolcuya resmi imzayı attırabilecek bir ortam olmasına rağmen bunu yapmamış, insani ve sportmence bir duruş sergilemiştir.
Mehmet Topuz’un transferinde “yeni bir model” uyguladığını söyleyen Fenerbahçe Kulübü de yanılmaktadır. Bu transferde uygulanan model, yeni değil, dünyadan yaklaşık 200 yıl önce silinen kölelik modelidir. Fenerbahçe Kulübü, futbolcunun kararına ve gönlündeki takıma saygı göstermiş olsaydı, asıl o zaman saygı duyulacak bir davranış sergilemiş olacaktı.
Bu transferle bir ilke imza attıklarını açıklamalarını ise tebessümle karşılıyoruz. Beşiktaş Kulübü, transferlerle değil; başarılarıyla, şampiyonluklarıyla ve rekorlarıyla Türkiye’de ilk’leri gerçekleştirmiş ve adını tarihe bu şekilde yazdırmıştır. Beşiktaş bu yıl da iki kupayı birden kazanarak tarih yazmıştır. Dolayısıyla transfer yaparak ilklere imza atılmayacağını en iyi Fenerbahçe Kulübü’nün ve onun başkanının bilmesi gerekir. Fenerbahçe’ye küfür eden Tümer Metin’i kadrolarına dahil etmeleri, transferi ve sonrasında yaşananlar da onlar için en çarpıcı son örnektir.
Bu transfer sürecinde Kayserispor’un genel menajeri sıfatıyla ortalıkta dolaşan ve demeçler veren şahsın, son olarak Fenerbahçe resmi televizyonunda röportaj vermesi, bu röportajın Fenerbahçe resmi internet sitesinde de yayınlanması tarafımızdan şaşkınlıkla karşılanmıştır. Bu şahsın “ne” olduğunu spor kamuoyu çok yakından bilmektedir.
Bu şahsın Fenerbahçe televizyonundaki söylemleri, Türk sporu adına talihsiz, haddini aşan ve kabul edilemez nitelikte, centilmenlik dışı beyanlar olup esasında söz konusu beyanlarda bulunan kişinin Türk Sporu’na, spor ailesine, özellikle de futbol camiasına bakış açısını ve spor yöneticiliği tarzını ortaya koymaktadır.
Mehmet Topuz’un anne ve babası Antalya’da yaptıkları basın toplantısında, oğullarının artık sevdikleri takım Beşiktaş’ta olduğunu ve futbol hayatını burada sürdüreceğini, Beşiktaş’ta oynamaması halinde haklarını helal etmeyeceklerini açıklamışlardı. Evlatlarıdır... Bu işten ekmek yiyeceklerdir, onlar da haklarını helal etsinler.
Biz BJK olarak Mehmet Topuz’a eğer var ise tüm haklarımızı helal ediyoruz...
- Kendi ifadesiyle- gönlünde ve kalbinde Beşiktaş var iken, şu anda sırtında başka bir takımın forması olan Mehmet Topuz’a, futbol yaşantısında başarılar diler, Türk Futbolu’na faydalı olmasını dileriz.
Bu açıklama ile konuyu kapattığımızı, bu tür tali konularla uğraşmadığımızı, bileğimizin hakkıyla kazandığımız, tüm ülkenin “helal olsun”, “yakıştı”, “tertemiz” diye yorumladığı çifte şampiyonluğumuzun coşkusunu camiamızla ve taraftarımızla birlikte yaşadığımızı kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,
BEŞİKTAŞ JK
barahir
15.Haziran.2009, 23:26
Bunu gerçekten Klüp mü yazmış? Eğer öyleyse vah ki vah..
Homer J.S
15.Haziran.2009, 23:27
Cidden sağlam olmuş yazı..!
Sekopej
15.Haziran.2009, 23:44
Gerçekten vah vah. Sabah Aziz Yıldırım'ın konuşmalarına bakın bir de bu açıklamaya. Hayır soğuk su göndersem İstanbul'a gidene kadar ısınır.
Hayır bu kadar mı içine oturur bir transfer de resmi olarak böyle bir açıklama yapar? Ne diyeyim, akıllarınca Fenerbahçe'ye laf sokma çabalarındalar ama son defa laf dediklerinde karşılığını gördük, ezik dediğin camia, ben Beşiktaş ile anlaştım diyen oyuncuyu aldı, getidi, imzayı attı.
Yakışmıyor, bence Demirören böyle büyük bir camianın başına yakışmıyor. Haklı da olsa bu açıklama kamuoyu tarafından kuyruk acısı olarak yorumlanacaktır, bu duruma düşürmemeliydi takımı.
Beşiktaşlılık duruşu diye bir tabir vardır, keşke ona yakışanı yapsalardı da takdir toplasalardı.
eXcitinG
15.Haziran.2009, 23:48
Herşeyi açıkLar bir yazı. Boşuna Topuz iLe iLgiLeniLmedi bir sebep oLdu ki Beşiktaş gündemde Topuz yokken Topuz için girişimde buLundu..
Artık daha fazLa tartışmanın gereği yok, oLan oLdu, rengini seçen seçti, bundan sonra bize düşen görüşüne saygı göstermek ama bundan sonra bu şahsın bir daha FutboL hayatının sonuna kadar da Beşiktaş kuLübünde görev aLmasını engeLLemek oLacaktır.
Birbirini suçLama yazıLarını gereksiz buLuyorum. Yönetimin bu tarz mesajLara devam etmesini anLamsız ve gereksiz buLuyorum. Başında ki transfer oLayını açıkLar yazı herşey için yeterLi bir yazıdır, daha fazLa uzatıLması dediğim gibi anLamsız oLmuş..
Son bir söz, BeşiktaşLı oLunmaz, BeşiktaşLı doğuLur.
Sekopej
15.Haziran.2009, 23:52
Evet abi, yazının başı gayet iyidi, hatta oradan Topuz'u menajeriyim diyen kişilerin de oyuna getirmiş olabileceğini çıkarabiliriz. Fenerbaçe ile transfer görüşmesi yapılırken, başka oyuncu ransferi görüşmesinde Topuz'u araya katıp olayın buraya gemesini sağladılar.
Dediğin gibi abi olan oldu artık. Sanmıyorum cevap verileceğini ama verme niyetleri varsa da umarım cevap vermez Fenerbahçe yönetimi ve tekrar gerginlik yaşanmaz. Sabah yapılan açıklamalar Fenerbahçe için bu transferde yapılmış son açıklamalar olarak kalır.
Sheriff
16.Haziran.2009, 00:31
Bu yazıya çok ağır laflar konuşurum ama forum kuralları izin vermez. Tebrikler Beşiktaş'a...
KaPaLı
16.Haziran.2009, 00:54
Büyüksün Aziz başkan (::) Herkes senden örnek alsa keşke ama nerde. Bugün taraftarlar Beşiktaş aleyhine tezahürat yaparken bile onları susturdu Aziz Yıldırım. Ama gelen açıklamaya bak. Öğreneceğiniz çok şey var maalesef.
Varonil
16.Haziran.2009, 01:17
Beşiktaşlı duruşu bu olsa gerek ;) Gerek Yıldırım Demirören'in transfer öncesindeki açıklamaları gerek de bu açıklamalar.Yakışmıyor Beşiktaş kulübüne böyle bir yönetim,böyle bir başkan.
Bir tekrar tekrar daha dinlesinler Aziz Yıldırım'ı.Beşiktaş aleyhine tezahurat yapan kendi taraftarını susturan bir kulüp başkanı ;;)
tarikko
16.Haziran.2009, 01:21
Çok talihsiz bir açıklama yazık...Aziz Başkan'a bakıp biraz örnek alsınlar..
Redrum
16.Haziran.2009, 01:30
Demirören çok doğru konuşmuş bence. Topuz'u alamasa da Fener'e 30 Milyon zarar ettirdi.
Sekopej
16.Haziran.2009, 01:32
Demirören çok doğru konuşmuş bence. Topuz'u alamasa da Fener'e 30 Milyon zarar ettirdi.
30 değil ya o 50 olmasın.
Varonil
16.Haziran.2009, 01:32
Pardon zarar olduğu ne alaka ? Futbolcu takıma imza atalı daha saatler olmadan böyle kesin bir yargıya nasıl varabiliyorsunuz?
tarikko
16.Haziran.2009, 01:34
30 milyon dolar ? :D
barahir
16.Haziran.2009, 01:34
Tuncay'dan sonra ilk defa bir Türk oyuncunun Forması sırf inat olsun diye fazla satılacaktır bakın görün. Sırf İnat olsun diye bu taraftarın bazı kesimi Topuz yazılı forma alacaktır.. Bu da zarar değil kar olur klüp için..
KaPaLı
16.Haziran.2009, 01:35
Tabi yaa doğru Beşiktaş 2 milyon euro veriyodu biz 32 milyon euro verdik.
Sekopej
16.Haziran.2009, 01:36
Bir de araya Beşiktaş'ın girmesi fiyat artmasını sağlamadı ki. Zaten takımlar anlaşmak üzereydi, Beşiktaş gündeme gelmese de şimdikinden çok düşük bir fiyata anlaşma olmayacaktı ki.
Aziz Yıldırım futbola 150 milyon dolar ayırdık dedi, zaten bu parayı kullanacak ki köklü revizyon sözünü de boşuna vermedi.
Universal
16.Haziran.2009, 01:39
Nerde Süleyman Seba ruhu...
Aziz Yıldırım yıllardır boşuna övmüyor, Süleyman Seba'yı... Ne kadar övsede az...
Redrum
16.Haziran.2009, 01:41
Tabi yaa doğru Beşiktaş 2 milyon euro veriyodu biz 32 milyon euro verdik.
Pardon böyle bir iddada bulunduğumu hatırlayamadım?
LaigLeNoiR
16.Haziran.2009, 02:03
Güzel bir açıklama olmuş ve herşey açıkca söylenmiş.Uzatmanın alemi yok bence.
anil luque
16.Haziran.2009, 02:21
Fenerbahçeli arkadaşlar 'Beşiktaşlıların içine oturmuş resmen o yüzden böyle bir açıklama yaptılar' diyorlar .. Madem öyle siz niye bu kadar normal bir yazıya böyle tepkiler veriyorsunuz? Demekki sizin de farkına vardığınız bazı şeyler olmuş da böyle yorumlar yazıyorsunuz .. Aziz Yıldırım dalga geçer gibi 'transfer nasıl yapılır göstermiş olduk' dediği zaman ooo kral başkan yürü be büyüksün! Kulübümüz tarafından resmi bir açıklama yapılınca 'vah vah, ah uh, aman yazık' vs vs .. Bırakalım bunları arkadaşlar lütfen .. Siz bas bas 'Ben Beşiktaşlıyım deyip de formanızı giyip armanızı öpen bir futbolcuyu ne kadar içinize sindiriyorsanız, biz de Beşiktaş camiası olarak bu açıklamayı o kadar destekliyor ve içimize sindiriyoruz olay bu kadar basit ..
Saygılarımla ..
Sekopej
16.Haziran.2009, 02:27
Topuz'u içimize sindirmedik ki. Daha dur çıksın sahaya, giydiği formanın hakkını fazlasıyla versin öyle. Zaten giydiği formanın hakkını da verdikten sonra, takımda başarılı olduktan sonra, takıma faydası oldıuktan sonra tuttuğu takımın önemi kalır mı?
Memedov
16.Haziran.2009, 02:30
Bir sürü oyuncu var günümüzde değişik takımların formalarını giyen. O zaman hiç bir kulüp rakip takım forması giyen oyuncuya kendi takımının formasını giydirmesin. böyle birşey olabilir mi ?
Aziz Yıldırım'a hala laf edenler var, adam daha ne desin Yıldırım Demirören gibi çıkıp o takım ezik şu takım ezik mi desin?
adam çıktı dedi Beşiktaş'da aynı bizim gibi büyük bir kulüptür. Beşiktaş olmadan Fenerbahçe olmaz, Fenerbahçe olmadan da Beşiktaş olmaz dedi. bunun neresi yanlış.
Fenerbahçe bu transfer de tüm dünya'ya nasıl bir transfer yapılacağını, nasıl bir politika izleneceğini göstermiş oldu. biz bu halimizden memnunuz Beşiktaşlılar da bu açıklamaları okuduktan ve duyduktan sonrada memnunlarsa problem yok, şampiyonluklarını doya doya kutlasınlar.
anil luque
16.Haziran.2009, 02:47
Bilmiyorum Serkan abi benim lafım içini sindirenlere zaten, misal bugün stada gidip de yok yere Beşiktaş'a küfür edenlere (Zaten Demirören ezik diye onlara dedi emin olun) .. Bu arada Memedov (ismini bilmiyorum kusura kalma) benim bildiğim transferlerde önce oyuncunun rızası alınır öyle değilmi? Kayserispor yönetiminin de bu işte büyük yanlışı var bence .. Oyuncuna sormadan etmeden bonservisini veriyorsun, yetmiyormuş gibi ya onlara gidersin ya da burda kalırsın diyorsun .. Gönlündeki takımdan bize ne diyorlar yani işgüzarlık tamamen ..
Varonil
16.Haziran.2009, 02:53
Artık bilmiyorsanız en kötü açın Fm'yi,bir başka bir kulüp ile sözleşmeli oyuncu transfer edecekken önce kulüp ile mi yoksa oyuncu ile mi görüşülüyor.Tüy bitti dilimizde,siz bunları konuşarak Mehmet Topuz'un Fenerbahçeli olduğu gerçeğini değiştireceksiniz sanki. ;)
Memedov
16.Haziran.2009, 02:55
Beşiktaş oyuncunun aklını çelmeye çalışacağına önce gidip kulübü ile anlaşacaktı o zaman.
Aziz Yıldırım ne dedi ; Mehmet Topuz'u 10 gün serbest bıraksınlar bakalım hangi takımlıymış hep beraber görelim.
Mehmet Antalya'da otel'den ayrılıp Kayseriye gittiğinde hangi takımlı olduğunu gördük.
Aziz Yıldırım'ın açıklamaları oldukça yerinde ve doğrudur. buradan ona laf söylemek bence saçmalık olur.
Kusura bakmayın ama, gidip orada Beşiktaş'a küfür edenlere laf söyleme hakkınız bile yok bana göre. Laf söyleyecekseniz gidip kendi kulübünüzün başkanına laf söyleyin.
hiç bir kulüp başkanı ezeli rakibi olan bir kulübe ezik diyemez.;)
anil luque
16.Haziran.2009, 02:57
Oyundaki kulüpler de sen teklif ettiğinde oyuncusuna soruyor zaten gitmek istermisin diye emin ol .. Hiç bişe kalmadı oyundan dem vurmaya başladınız yahu .. Madem öyle sen de kendi açından bak 'artık bilmiyorsan' .. Sen atıyorum (Türkiye karıstı ıyıce o yuzden farklı takımlardan bahsedıyorum =) Everton oyuncususun ve gönlün Chelsea'den yana .. Chelsea geliyor sana bizde oynamak istermisin diyor sende haliyle kabul ediyorsun .. Ama bir bakmışsın Everton yönetimi seni Arsenal'e vermiş bile ve ya orası ya burası diyor .. Sen olsan ne hissedersin bu naıl iş arkadaş demezmisin ??
bjk_melo_151
16.Haziran.2009, 02:58
Artık bilmiyorsanız en kötü açın Fm'yi,bir başka bir kulüp ile sözleşmeli oyuncu transfer edecekken önce kulüp ile mi yoksa oyuncu ile mi görüşülüyor.Tüy bitti dilimizde,siz bunları konuşarak Mehmet Topuz'un Fenerbahçeli olduğu gerçeğini değiştireceksiniz sanki. ;)
Ayrıca; oyunda, oyuncu istemediği yere de gitmiyor. Araya ne Belediye Başkanı'nın girmediği kaldı. Ne de ülkü ocağı. Bütün Kayseri Fenerbahçe'ye gitmesi için yırtındı.:) Madem bu kadar seviyorsunuz. Geçen yıl neden vermediniz?:)
anil luque
16.Haziran.2009, 03:00
Beşiktaş oyuncunun aklını çelmeye çalışacağına önce gidip kulübü ile anlaşacaktı o zaman.
Aziz Yıldırım ne dedi ; Mehmet Topuz'u 10 gün serbest bıraksınlar bakalım hangi takımlıymış hep beraber görelim.
Mehmet Antalya'da otel'den ayrılıp Kayseriye gittiğinde hangi takımlı olduğunu gördük.
Aziz Yıldırım'ın açıklamaları oldukça yerinde ve doğrudur. buradan ona laf söylemek bence saçmalık olur.
Kusura bakmayın ama, gidip orada Beşiktaş'a küfür edenlere laf söyleme hakkınız bile yok bana göre. Laf söyleyecekseniz gidip kendi kulübünüzün başkanına laf söyleyin.
hiç bir kulüp başkanı ezeli rakibi olan bir kulübe ezik diyemez.;)
Madem öyle niye kendisi gecenin bi vakti ayagına kadar gidip sözleşme imzalattı ? Niye 10 gün beklemedi? Beşiktaş'ın eli kolu baglı zaten birşey bildiği yok transfer yapamaz bilmiyor nasıl olsa..! Niye bu kadr aceleci davrandı?
Varonil
16.Haziran.2009, 03:01
Tamam hala Beşiktaş'a gitmek istediğini savunuyorsunuz fakat şu noktayı atlamayalım,Aziz Yıldırım Telegol'deki açıklamasında bana Beşiktaş'ta oynamak istediğini söylesin,ben bu transferin peşini bırakacağım diye.Niye Aziz Yıldırım'ın yüzüne söylemedi ben Beşiktaş'ta oynamak istiyorum diye ?
anil luque
16.Haziran.2009, 03:07
Kayserispor bırakmıyor arkadaşım!!! Anlamıyor musun? Kayseri ben alacagıma bakarım hesabı, ya oraya gidersın ya burda kalırsın diyor .. E sen kaptanlıgına kadr yukselmıs kupa kaldırmıs oldugun kulüpte mi oynamak istersin yoksa Türkiye'nin en büyük 3 kulübünden birine mi gitmek istersin ? Midyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayayım demiş Mehmet Topuz .. Anladınmı kardeşim?
Memedov
16.Haziran.2009, 03:07
anil luque ;
neden mi hemen gitti imzalattı hemen söyleyim, Kayserispor Fenerbahçe'ye Pazartesi gününe kadar zaman verdi. Pazartesi gününe kadar görüşme izini, Yıldırım Demirören 1 hafta görüşmesine rağmen transferi gerçekleştiremedi. Aziz Yıldırım 2 saat de bitirdi işi.
ne oldu hani Topuz Beşiktaşlıydı. Aziz Yıldırım Görüşse bile 50 milyon dolar verse bile Fenerbahçe forması giymezdi. kendinize çok güveniyordunuz şimdi Topuz Fener'e imza atınca zorunuza gitti tabii Aziz Yıldırım'a bile sallamaya başladınız. bu devir de her topçu her formayı giyer kendinizden o kadar emin olmayın derim ben.
En azından Aziz Yıldırım gitti aldı ve İstanbul'a getirdi. dediğini yaptı. biz başkanımızdan Memnunuz dediğim gibi sizde memnunsanız problem yok.
Varonil
16.Haziran.2009, 03:10
neden mi hemen gitti imzalattı hemen söyleyim, Kayserispor Fenerbahçe'ye Pazartesi gününe kadar zaman verdi. Pazartesi gününe kadar görüşme izini, Yıldırım Demirören 1 hafta görüşmesine rağmen transferi gerçekleştiremedi. Aziz Yıldırım 2 saat de bitirdi işi.
ne oldu hani Topuz Beşiktaşlıydı. Aziz Yıldırım Görüşse bile 50 milyon dolar verse bile Fenerbahçe forması giymezdi. kendinize çok güveniyordunuz şimdi Topuz Fener'e imza atınca zorunuza gitti tabii Aziz Yıldırım'a bile sallamaya başladınız. bu devir de her topçu her formayı giyer kendinizden o kadar emin olmayın derim ben.
En azından Aziz Yıldırım gitti aldı ve İstanbul'a getirdi. dediğini yaptı. biz başkanımızdan Memnunuz dediğim gibi sizde memnunsanız problem yok.
Ben bu sözlerin üzerine daha fazla konuşmayacağım,zaten konuşulacak da pek birşey kalmadı. ;;)
anil luque
16.Haziran.2009, 03:10
Ben yazacagımı yazdım Memedovum.. Hiçbir şekilde çözemediğim suretle Kayseri Beşiktaş'a vermek istemedi Mehmet'i .. Adam da ayagına kadar gelen fırsatı tepmek istemedi işin açıkçası ve Fener'i tercih etti ..
Memedov
16.Haziran.2009, 03:14
Topuz hangi formayı giymiş giymemiş beni ilgilendirmez. ama sırf Herkese transfer nasıl yapılır gösterdik dediği için Aziz Yıldırım'a sallanmasına da izin vermem.
evet çok doğrudur, transfer nasıl yapılır imza nasıl attırılır bugün herkes gördü.
sizin başkanınız Fenerbahçe'ye ezik dediği halde kimse burda çıkıp tek kelime etmedi, kendinize gelin derim.
anil luque
16.Haziran.2009, 03:15
Ben bu sözlerin üzerine daha fazla konuşmayacağım,zaten konuşulacak da pek birşey kalmadı. ;;)
Soruma cevap vermedin ama neyse ..
Bu konu böyle uzar gider, ama dediğiniz gibi 'Beşiktaşlıyım' diyen Mehmet Topuz'un Fenerbahçeye gidişini ve bunu kabullenenleri kimse değiştiremez ..
Aziz Yıldırım'a da hayatımda ilk defa katıldım bugunkü konusmasında : 'Umarım bundan sonrakı transferler daha dostane olur' ..
Cekochan aklına duzgun bır acıklama gelırse nolur yaz buraya kardeşim çok merak ediyorumm aynısı sana olsa neler hissedersin ..
Universal
16.Haziran.2009, 03:17
Mehmet Topuz artık Fenerbahçe'nin oyuncusudur. Mehmet Topuz'da bugün o formayı giydiği için çok mutluydu ve karşısında üçbin taraftarı görünce mutlaka içinden iyi ki bu takıma gelmişim diyordur. Tartışmaya gerek yok. Aziz Yıldırım söylenmesi gerekenleri söyledi. Beşiktaş yönetimi talihsiz bir açıklama yapmış.
anil luque
16.Haziran.2009, 03:19
Olanları kamuoyuna sunmak neden talihsizlik oluyor ben de bunu anlamıyorum yahu?!!
Universal
16.Haziran.2009, 03:34
Olanları kamuoyuna sunmak neden talihsizlik oluyor ben de bunu anlamıyorum yahu?!!
Olanları kamaoyuna sunmak talihsizlik değildir, doğruluktur.
Ama başka bir takımın oyuncusu hakkında bu tarz açıklama yapmak yanlıştır.
eXcitinG
16.Haziran.2009, 03:38
Yine mi Topuz kavgası ?
Tamam haLa ne uzatıyorsunuz ki ? AnLaşamadığınız konu nedir ?
Burada nokta koymanızı rica ediyorum artık, Tamam, oLdu bitti..
TR.CaPTaiN
16.Haziran.2009, 03:39
Şu açıklama gösteriyor ki sabah Aziz Yıldırım'ın gösterdiği saygıyı haketmeyen bir Beşiktaş başkanı var. Laf salatası bir açıklama olmuş. Futbolcuyu köle kabul eden zihniyet falan filan. Aziz Yıldırım Telegol'de oyuncuyu bıraksınlar, yanımda 10 gün kalsın hangi takımlıymış herkes görecektir dedi. Sonucunda oyuncu Kayseri'ye döndü 10 güne gerek kalmadan 1-2 saat içinde tüm işlemler halledildi getirildi. Demek ki ortada kölelik gibi bir durum yok. Eğer öyle bir durum olsaydı Mehmet Fenerbahçe'ye gelmez, Kayseri'de kalırdı. Alan memnun, satan memnun, oyuncu memnun. Tekrardan Mehmet Topuz Fenerbahçe'ye hayırlı olsun.
anil luque
16.Haziran.2009, 03:40
Tamam Hayrettin abi uzamasın bence de .. Bizim takımımız hiçbir şey bilmiyor zaten transfer bile yapamıyor ama el alem top class .. Kilitlensin konu hatta şimdi bu mesajıma da birşeyler yazılır ..
eXcitinG
16.Haziran.2009, 03:43
Evet biz aLmadığımız için memnunuz, siz aLdığınız için memnunsunuz, Siz başkanınızdan biz başkanımızdan memnunuz.
Daha da uzatmıyoruz birbirimizden memnun oLmak için.
Del Piero_10
16.Haziran.2009, 04:08
Klasik Demirören. Bir iş denedi olmadı, şimdi olay belli olmadan bu kadar kesin konuşmanın ve camiasını büyük beklentiye sokmanın cezasını ödüyor. Aziz Yıldırım'ı hiç sevmememe rağmen Yıldırım Demirören'in onunla iş bitirme konusunda başa çıkamayacağını başından beri biliyordum. Ama bence olan Mehmet Topuz'a oldu. Fenerbahçeliler onu zoraki sevecek, Kayseri'den ayrılış biçimi pek hoş olmadı, Beşiktaşlıların kendisi hakkındaki düşünceleri zaten belli..Birkaç yıl sonra hiçbir camia tarafından sahiplenilmeyecek.
Universal
16.Haziran.2009, 04:55
Klasik Demirören. Bir iş denedi olmadı, şimdi olay belli olmadan bu kadar kesin konuşmanın ve camiasını büyük beklentiye sokmanın cezasını ödüyor. Aziz Yıldırım'ı hiç sevmememe rağmen Yıldırım Demirören'in onunla iş bitirme konusunda başa çıkamayacağını başından beri biliyordum. Ama bence olan Mehmet Topuz'a oldu. Fenerbahçeliler onu zoraki sevecek, Kayseri'den ayrılış biçimi pek hoş olmadı, Beşiktaşlıların kendisi hakkındaki düşünceleri zaten belli..Birkaç yıl sonra hiçbir camia tarafından sahiplenilmeyecek.
Mehmet Topuz, Süper Kupa finalinde Beşiktaş'a gol atsın, o zoraki sevgi ortadan kalkacaktır...
ForCimbom
16.Haziran.2009, 04:57
kendi başını yaktı, çok tutarsız zayıf kişilikli bir adammış, hayırlı olsun fb ye artık hayrını görsünler..
bjk_melo_151
16.Haziran.2009, 17:56
Aziz Yıldırm'ın tek amacı gündem yaratmak ve dikkati kendine çekmek. Yoksa Mehmet Topuz'u almak ya da almamak gibi bir kaygısı var mıydı? Bence yoktu. Başarısızlığını böyle kapatmaya çalıştı. Başarılı oldu mu? Bence oldu. Daha geçen ay eleştiren arkadaşlar, bugün yönetimi şakşaklıyorlar. Beşiktaş JK basın açıklamasını basit bulanlar önce kendi yazdıklarını irdelesinler, riyakârlık yapmasınlar. Klübümüz zamanında borç batağında da oldu, parasal olarak rahat olduğumuz zaman da olduk ama oyuncu alım-satım işinde hak yediğimizi kimse kanıtlayamaz. Yıldırım Demirören, hem başkanlık tecrübesi bakımından zayıf olsa da, yanındaki yöneticilerin de yetersiz olmasından dolayı bu işler hep sıkıntılı geçti. Aziz Yıldırım, Beşiktaş'ın her ilgilendiği oyuncuyla ilgilenebilir. Ama eğer oyuncuyu alamıyorsa, ısrar etmek, yararsız. Boşuna sıkıntı, baş ağrısı, boşuna konuşma. Bu kadar boşuna işin sonunda yararlı bir iş var mı? Yok. Aziz Yıldırım'ı gündemi değiştirdiği için kutluyorum. Kendisi bu konuda başarılı olmuştur.
KaPaLı
16.Haziran.2009, 20:16
Gülüyorum sana sadece :D Yaa Aziz Yıldırım 3 yıldır Mehmet Topuz'u almak için mücadele ediyo. Bu sene Beşiktaş şampiyon oldu diyemi ısrar etti yani :n: :zuhaha
Ayrıca bilmediğin çokşey var Fenerbahçe'yle ilgili (::) Taraftarın Aziz Yıldırım'a hiçbir zaman güven kaybı olmadı. Futbolculara oldu ama her zaman Aziz Yıldırım birşeyler yapar bu takımı toparlar dendi. Bilmeden sallamayalım.
Sheriff
18.Haziran.2009, 00:50
Aziz Yıldırm'ın tek amacı gündem yaratmak ve dikkati kendine çekmek. Yoksa Mehmet Topuz'u almak ya da almamak gibi bir kaygısı var mıydı? Bence yoktu. Başarısızlığını böyle kapatmaya çalıştı. Başarılı oldu mu? Bence oldu. Daha geçen ay eleştiren arkadaşlar, bugün yönetimi şakşaklıyorlar. Beşiktaş JK basın açıklamasını basit bulanlar önce kendi yazdıklarını irdelesinler, riyakârlık yapmasınlar. Klübümüz zamanında borç batağında da oldu, parasal olarak rahat olduğumuz zaman da olduk ama oyuncu alım-satım işinde hak yediğimizi kimse kanıtlayamaz. Yıldırım Demirören, hem başkanlık tecrübesi bakımından zayıf olsa da, yanındaki yöneticilerin de yetersiz olmasından dolayı bu işler hep sıkıntılı geçti. Aziz Yıldırım, Beşiktaş'ın her ilgilendiği oyuncuyla ilgilenebilir. Ama eğer oyuncuyu alamıyorsa, ısrar etmek, yararsız. Boşuna sıkıntı, baş ağrısı, boşuna konuşma. Bu kadar boşuna işin sonunda yararlı bir iş var mı? Yok. Aziz Yıldırım'ı gündemi değiştirdiği için kutluyorum. Kendisi bu konuda başarılı olmuştur.
Bence açıklamalarıyla Yıldırım Demirören gündeme cuk diye oturdu. Aziz Yıldırım yanlış bişey yapmadı önce kulübe sonra oyuncuya teklifini yaptı imzayı attırdı geldi. Demirören'de kendine yediremedi gitti salladı işte Yıldırım'a.. Önceden yaptığı açıklamalarda cabası. Tam diyordum bu sezon Demirören susmayı öğrenmiş, bi şampiyon oldu hemen tekrar aynı havaya girdi. Umarım bundan sonrakı zamanlarda açıklamalarını yaparken biraz daha dikkatli olur. Bitmemiş transferleri bitmiş gibi duyurarak taraftarlarını umutlandırmaz..