View Full Version : Beşiktaş Bursaya Tazminat Ödeyecek
gezenti
16.Haziran.2009, 03:29
Erhan Güven karşılığı geçen hafta Ankaraspor'a giden Aydın Karabulut için Bursaspor'un federasyona yaptığı itiraz görüşüldü. Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, "Aydın, Bursa'ya gitmezse 1 milyon dolar öderiz" maddesini nedeniyle Beşiktaş'ı tazminata mahkum etti.
Böylece Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Bursaspor'a 1 milyon dolar tazminat ödeyecek.
İşte bu çok güzel haber.Yusuf beşiktaşada bizede çok yararlı oldu.Saol yusuf sayende çok para kazandık:):):):)...
Alicanfmfan
16.Haziran.2009, 03:38
Beşiktaş inanılmaz bir dönemde suan :D
eXcitinG
16.Haziran.2009, 03:47
Zaten bunun biLinci de geri dönmesini kabuL etti Beşiktaş. Bunda şaşıLacak birşey yok. Aydın gitmek istemiyorum dedi yönetim onun parasını öyLe ya da böyLe Bursaspor a vericekti zaten. Garip oLan ne onu anLamadım ben ?
Hadi Aydının parası yanı sıra birde ceza verse tamam da ortada bir garipLik yok ki zaten..
İki tane kupamız çok şükür paramızda var. Veririz probLem değiL :)
Alicanfmfan
16.Haziran.2009, 03:50
Abi görende 43234912639 defa üst üste şampiyon oldunuz sanır bir şampiyon oldunuz ''rahatız öderiz filan '' :D
eXcitinG
16.Haziran.2009, 03:53
Öderiz tabi aLican ne var ki ?
Hayır siz birşeymiş gibi bu oLayı Beşiktaşı karaLasın diye konu açınca probLem değiL biz açıkLamasını yapınca hemen sorun.
ÖyLe mi oLuyor ?
Kupamızda var, paramızda var çok şükür. Ekstradan birşey ödediğimizde yok..
Üst üste de oLsa, 3245463454564 yıLda bir kez de oLsa Şampiyon oLduk mu ? OLduk. O zaman istediğim kadar kutLarım, istediğim yerde de bahsini geçiririm. Gayet doğaL bir durum :)
anilton
16.Haziran.2009, 03:53
Normal bir durum...
Aydın gitmek istemedi,bizde Aydın'ın yerine para vermeyi kabul ettik...
Zaten Yusuf hem kupada hemde ligde takımı şampiyonluğa taşıyan oyunuyla fazlasıya verdi hakkını...
Alicanfmfan
16.Haziran.2009, 03:57
Dogal bir durumda 4-5 sene sonradan şampiyon olunca böyle atıp kesmeler olmuyor demek istedim.
gezenti
16.Haziran.2009, 04:01
Öderiz tabi aLican ne var ki ?
Hayır siz birşeymiş gibi bu oLayı Beşiktaşı karaLasın diye konu açınca probLem değiL biz açıkLamasını yapınca hemen sorun.
ÖyLe mi oLuyor ?
Kupamızda var, paramızda var çok şükür. Ekstradan birşey ödediğimizde yok..
Üst üste de oLsa, 3245463454564 yıLda bir kez de oLsa Şampiyon oLduk mu ? OLduk. O zaman istediğim kadar kutLarım, istediğim yerde de bahsini geçiririm. Gayet doğaL bir durum :)
Karalamak için açılan bir konu değil zaten.Ben karalamam söyliyeceğim ve söylediğim şeyleri Bursada yaşayan biri olarak sen zaten her yerden duyuyorsundur.Ondan bu konuda konuşmuyorum.
Aslında konuşmak istediğim daha doğrusu anlatmak istediğim olay şu Yusufa bu kadar para vermek normal mi?Birde futbolcusuna söz geçiremiyor.Buda disiplin sorunu var demek oluyor.Neyse sadece belirtmek istedim.Tartışmak niyetinde değilim...
anil luque
16.Haziran.2009, 04:05
Alican kusura bakma da ortalık karıstırmaktan baska bırsey yapmıyorsun be kardeşim. Herhalde birinin lafı 'sanki sizin çok kupanız var' demesine getirmeye çalışıyorsun oradan da Uefa'ya geçiş yapacaksın ya ..!
Biz ödemeye alışığız, paramız da var 'Şampiyonlar Ligi'ne' direkt katıldıgımız için Allah'a çok şükür .. Öderiz..
eXcitinG
16.Haziran.2009, 04:05
Yusuf kısa sürede yaptıkLarı ve katkısı iLe Bütün BeşiktaşLıLar tarafından takdir ediLdi ve bu parayı sonuna kadar hakettiğini de gösterdi.
Eğer Yusuf geLmemiş oLsaydı beLki Şampiyon değiLdik. Çok kritik maçLarda kritik goL ve asistLeri iLe bize maçLar kazandırdı.
gezenti
16.Haziran.2009, 04:14
Afferim Yusufa o zaman bizede çok yarar sağladı gidince saolsun:):):)
Bordo61Mavi
16.Haziran.2009, 06:23
Besiktasa bisey olmas ama bu sarsilmalarda cok iyi gelmio :)
gezenti
16.Haziran.2009, 16:51
Beşiktaş yusufa toplamda kaç para verdi yavf:)???
Crocodile1963
19.Haziran.2009, 23:21
Dava sonuçlanmış şuanda Bursaspor TV'de son dakika haberi olarak alt yazı geçiyor. . .
Fernando Gago
20.Haziran.2009, 03:32
1 milyon euro :) iyiymiş . . .
LaigLeNoiR
20.Haziran.2009, 03:45
Dolar :)...
El Barto
20.Haziran.2009, 03:52
Yusuf takıma katkı sağladığı için bu para pekte önemli değil. Hangi oyunculara ne paralar harcandığını hepimiz takip ediyoruz. 1 milyon ne Beşiktaş'ı batırır ne Bursa'yı zengin eder. :) Helal-i hoş olsun.
gezenti
21.Haziran.2009, 03:30
Yok o 1 milyon dolar havadn gelen bir para bence Yusuf Bursaya gittikten sonra çok daha fazla katkı sağladı:)
GeNç KaRTaL
21.Haziran.2009, 19:16
Yusuf'un 2.yarıda verdiği katkıdan sonra büyütülecek bir mevzu değil bizim adımıza.Helal olsun..