Log in

View Full Version : Sol taraftaki kızlar

vandal59
19.Haziran.2009, 18:25
Ya şu kızları k aldırsak olmuyor mu.Evde birileri varken girdiğimde uygunsuz yerlere girdiğim zannediyorlar.Rahat giremiyorum foruma vallahi.

Arz ederim.

tarikko
19.Haziran.2009, 18:27
Üstte Temayı Değiştir diye bir seçenek var ona tıklayınca değişiyor..

REsist JuvE11
19.Haziran.2009, 19:15
bunlar yüzünden konulara bakamıyorum ya..gözüm takılıyo napayım:D

Bekq
19.Haziran.2009, 19:15
Güzel oldu bu.

Selam Kızlar.:D

Enterokinaz
19.Haziran.2009, 21:00
Tamamen Football Manager ve dolayısıyla futbol üzerine kurulu bir site de böyle bir temanın kullanılmasına anlam veremiyorum. Haydi sponsorluk olayını anladım da, iki adet yarı çıplak kızın, temada bulunması apayrı bir saçmalık.

Aydin
19.Haziran.2009, 21:07
Nice fm-cm siteleri gelirlerini cinsel içerikli reklamlardan sağlıyor. O sitelere girerken bu reklamların çıkması bir tercih meselesi değil. Her ne kadar cinsel içerikli birşey yapmasak da buradaki temamız tercih meselesi. Alttan temayı değiştirirsiniz, olur biter.

SiR ToMaSRoSiCkY1
19.Haziran.2009, 22:42
Kızlar iyi oldu:D

World Hollow o1
19.Haziran.2009, 23:13
tokatı vurcam agzına ıkısınınde.

Vieri
19.Haziran.2009, 23:14
Tamamen Football Manager ve dolayısıyla futbol üzerine kurulu bir site de böyle bir temanın kullanılmasına anlam veremiyorum. Haydi sponsorluk olayını anladım da, iki adet yarı çıplak kızın, temada bulunması apayrı bir saçmalık.

pirelli'de lastik firması ama takvimdeki hatunlar dünyaca ünlü..

bikinili kızlar koyacaktım yazın tadına belki ilerleyen dönemlerde ünlü bir bikini firmasıyla anlaşırız .. beğenmeyen sağ üst köşede TEMA DEĞİŞTİR bağlantısını kullanır.