PDA

View Full Version : Süper Kupa Finali Olimpiyatta

tarikko
20.Haziran.2009, 17:57
Turkcell Süper Lig’in ve Fortis Türkiye Kupası’nın şampiyonlarını her sezon başında karşı karşıya getiren TFF Süper Kupası’nın oynanacağı tarih belli oldu.

Buna göre, TFF Süper Kupası, sahibini 2 Ağustos Pazar günü bulacak.

Final maçının Almanya’nın hangi şehrinde oynanacağı ise önümüzdeki Salı yapılacak olan Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi Kurulu toplantısında belli olacak.

Lig ve kupa şampiyonlarını karşı karşıya getiren kupa formatı, iki kupayı da aynı takımın kazanması durumunda kupa ikincisini işaret ediyor. Bu durumda Fortis Türkiye Kupası finalisti Fenerbahçe, Süper Kupa’da Beşiktaş’ın rakibi olacak.

Maraton

Varonil
20.Haziran.2009, 20:51
Köln-Rhein Energie Stadında oynanır büyük bir ihtimalle.Aslında Veltins ya da Nordbank Arena'da oynansa çok güzel olurdu :)

Crocodile1963
21.Haziran.2009, 01:58
Azerbaycan'da oynanmasını isterim. . .

Alicanfmfan
21.Haziran.2009, 02:11
Bence Lig ikincisi ile oynanmalıydı bu karsılasma :D

barahir
21.Haziran.2009, 03:26
Azerbaycan'da oynanmasını isterim. . .

Kesinlikle katılıyorum...

KanaKe
21.Haziran.2009, 14:12
Yada anadoluda oynansin, Kayseri stadinda oynanabilir mesela..

Bordo61Mavi
21.Haziran.2009, 18:55
Almanyadan artik sunu ulkemize getirmeleri lazim :)

GeNç KaRTaL
21.Haziran.2009, 19:19
Yurt dışında oynanması bence daha güzel.Anadolu'da hele Kayseri'de hiç istemem şahsen oynanmasını..

nerazzuri
21.Haziran.2009, 19:32
Ermenistan'da oynansın.

nekop
21.Haziran.2009, 20:48
Neden Almanya'da oynanıyor sürekli.Hollanda,Belçika,Fransa gibi ülkelerde oynansın oralardada stadı tıklım tıklım dolduracak türk taraftarları mevcut..

Bordo61Mavi
21.Haziran.2009, 21:10
Ingilterede var, burdada cok Turk var doldururuz stadi. Wembleyde oynansa unutulmaz finalerden biri olur

Universal
21.Haziran.2009, 21:31
Dubai'de oynayalım...

Asıl o zaman unutulmaz, sanırım hiçbir Türk gitmez...

anilton
22.Haziran.2009, 15:59
Maç 2 Ağustos Pazar günü...

Barış Kupasında final oynarsak eğer oda 2 Ağustos Pazar günü...

RoNNiE91
27.Haziran.2009, 03:24
Allianz Arena olsun :)

Yataghan
29.Haziran.2009, 00:25
Signal iduna park olabilir.

tarikko
29.Haziran.2009, 00:32
Allianz Arena olsun :)
Aynen çok güzel olur :)

farfarforfor
30.Haziran.2009, 16:01
turnuva maçı Atatürk Olimpiyat stadyumunda oynancak çünkü TFF ile alman futbol federasyonun yaptığı görüşmelerde almanyada boş bir yer olmadığı için olimpiyatta oynancakmış

bugra 1905
30.Haziran.2009, 16:08
Eyvah Taraftarları Çile Bekliyorum Olimpiyattaysa

anilton
30.Haziran.2009, 16:24
Evet Ömer Güvenç'te dün TFF'den aldığım bilgilere göre Olimpiyat'ta oynanacak dedi...

Varonil
30.Haziran.2009, 16:33
Olimpiyatta oynanırsa giderim o zaman maça ya. :) İyi sevindim bu habere :)

tarikko
30.Haziran.2009, 16:46
Güzel oldu bu haber gerçekten :)

anilton
01.Temmuz.2009, 17:51
Kesinleşti,Olimpiyat'ta oynanacak...

El Barto
01.Temmuz.2009, 17:55
Dağ başını duman almış.... :icon_lol:

anilton
01.Temmuz.2009, 17:58
:D

Bu vesileyle Allah izin verirse ilk defa bir Süper Kupa maçını stattan izlemiş olacağım.Gerçi Olimpiyat'a gitmek Almanya'ya gitmekten daha zor ama neyse...

El Barto
01.Temmuz.2009, 18:01
Olsun birde trekking yapmış oluyorsun işte Anıl.

anilton
01.Temmuz.2009, 18:06
Safari bile yaptım orada ben...:)

anilton
10.Temmuz.2009, 17:51
Süper Kupa Finali Fox Tv'de...

Fietra 10
10.Temmuz.2009, 17:57
O boks maçlarını anlatan arkadaş bu maçta görevlendirilmez inşallah.. :icon_neutral:

Since-1907
10.Temmuz.2009, 18:02
İnşallah iyi bir spiker + iyi bir yorumcu olur.Yoksa maçın heyecanını düşürüyorlar.

Clayman
10.Temmuz.2009, 18:02
Hayatta izlemem Fox'ta ise :D

GeNç KaRTaL
10.Temmuz.2009, 18:25
Genelde Show tv'de yayınlanıyordu.Fenada değillerdi ama umarım Fox tv'de iyi bir yayın yapar..Almanya olmadı diğer gurbetçilerimizin çok olduğu bir ülkede yapılabilirdi maç ama neyse Türkiye'deki futbolseverlerde süper kupa seyretme şansı elde etmiş olacaklar böyle..

E.Cartman
10.Temmuz.2009, 18:28
Bence maç İzmir Atatürk Stadında yapılmalıydı oLimpiyat böyLe bir kupa için hiç uygun değil hatta olimpiyat futbol oynamak için uygun değil...

Universal
10.Temmuz.2009, 20:18
Bence maç İzmir Atatürk Stadında yapılmalıydı oLimpiyat böyLe bir kupa için hiç uygun değil hatta olimpiyat futbol oynamak için uygun değil...

Fenerbahçe İzmir Atatürk'ü kabul etmezdi, Beşiktaş ile iki final oynadık ve kaybettik.

E.Cartman
11.Temmuz.2009, 02:28
Fenerbahçe İzmir Atatürk'ü kabul etmezdi, Beşiktaş ile iki final oynadık ve kaybettik.

Kayseri Kadir Has'a gitsinler hiç olmadı Şanlıurfa'daki yada Rize'deki yeni yapılan stadlara gitsinler hepsi daha iyidir Olimpiyattan...

RoNNiE91
11.Temmuz.2009, 02:59
Şanlıurfa stadının açılışı olurdu hem çok iyi olurdu Urfa'da olsa.

El Barto
11.Temmuz.2009, 03:07
Yahu bırakın Olimpiyat'ta oynansın o kadar para harcadık arada maç yapılsın :D

Hem oradakilerde bizim vatandaşımız onlarda seyretmek ister takımlarını. Sezon içerisinde İstanbul'a gelme şansları olmuyordur. :zuhaha

E.Cartman
11.Temmuz.2009, 03:14
Yahu bırakın Olimpiyat'ta oynansın o kadar para harcadık arada maç yapılsın :D

Hem oradakilerde bizim vatandaşımız onlarda seyretmek ister takımlarını. Sezon içerisinde İstanbul'a gelme şansları olmuyordur. :zuhaha

Garanti Bankasının bi reklamı vardı :zuhaha

Alo Alo orası neresii Merhaba burası Alo Garanti diye :zuhaha uyarlasalar ya bunu Olimpiyat'a göre :zuhaha

scar face
11.Temmuz.2009, 16:06
Başakşehir'e Mecidiköyden 146 m,Eminönünden 146 b gider...:)
normal zamanlarda yollarda sefelat çekiyorduk 80 bin kişi napacak acaba :n:

RaSenGan
17.Temmuz.2009, 02:42
Bu arada maçı Fox verecekmiş.

Since-1907
17.Temmuz.2009, 17:53
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında 2 Ağustos 2009 Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak TFF Süper Kupa final maçının başlama saati 21.00 olarak belirlendi. Karşılaşma, Fox TV'den naklen yayınlanacak.

TFF

anilton
25.Temmuz.2009, 15:16
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak TFF Süper Kupa finalinin biletleri 27 Temmuz 2009 Pazartesi günü saat 09.00'da Biletx'in internet sitesinden satışa çıkacak.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 2 Ağustos 2009 Pazar günü oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle:

Güney Tribün: 20 TL (yarı yarıya)

Doğu Tribün: 40 TL (Beşiktaş)

Batı Tribün: 40 TL (F.Bahçe)

World Hollow o1
25.Temmuz.2009, 15:20
hayret ettim doğrusu.

neden LigTV ve ya DSmart'a vermediler kesin bir yanlışlık oldu.

ForsakeN
25.Temmuz.2009, 16:51
Olimpiyat stadına ne zaman gitsem stadı o kadar boş görünce içim burkulur. Böyle organizasyonlarla en azından bir işe yaramasını sağlıyorlar.Bence türkiye kupası finali de orada oynanabilir.

Universal
25.Temmuz.2009, 16:59
Maçın FOX TV'de. Buna sevindim, Lig TV veya D-Smart işkencesinden kurtulduk. :) Başka kanallarda versin.

anilton
28.Temmuz.2009, 21:44
İŞTE BEŞİKTAŞ-F.BAHÇE MAÇININ HAKEMİ!..

Futbolda Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında 2 Ağustos Pazar günü oynanacak TFF Süper Kupa maçını yönetecek hakemler açıklandı.

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Yunus Yıldırım yönetecek.

Dev maçta Yıldırım'ın yardımcılıklarını Serkan Gençerler ve Volkan Narinç yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Aytekin Durmaz olacak.

Manisa bölgesi hakemi olan Yunus Yıldırım, Turkcell Süper Lig'de geçen sezonun 2. yarısında, 3 Mayıs 2009 tarihinde oynanan Beşiktaş - Fenerbahçe maçında da düdük çalmış ve bu maçtan sarı lacivertli takım 2-1 galip

E.Cartman
28.Temmuz.2009, 21:57
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak TFF Süper Kupa finalinin biletleri 27 Temmuz 2009 Pazartesi günü saat 09.00'da Biletx'in internet sitesinden satışa çıkacak.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 2 Ağustos 2009 Pazar günü oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle:

Güney Tribün: 20 TL (yarı yarıya)

Doğu Tribün: 40 TL (Beşiktaş)

Batı Tribün: 40 TL (F.Bahçe)

Fiyatlar maçın prestiji açısından iyi hatta az ama olimpiyat stadı olduğu için pahalı :zuhaha:zuhaha

LaigLeNoiR
29.Temmuz.2009, 14:42
Beşiktaş bu maça büyük ihtimalle paf takım veya pafa yakın bir takımla çıkacak.Aynı zamanlarda Barış Kupası da olduğu için.

KaPaLı
29.Temmuz.2009, 14:48
Beşiktaş bu maça büyük ihtimalle paf takım veya pafa yakın bir takımla çıkacak.Aynı zamanlarda Barış Kupası da olduğu için.

Aman Murat Liverpool maçı sonundada böyle demeçler vardı tehlikeli sonuçlar doğuruyo. Yorumcuların ağzına sakız olmak gibi..

Since-1907
29.Temmuz.2009, 15:06
Beşiktaş'ın pafla çıkması meşhurdur.İstediği kadro ile çıkabilir.Beşiktaş'ın pafla çıkması bu kupanın önemsiz olduğunu göstermez ki Beşiktaş pafla felan çıkmayacaktır.

LaigLeNoiR
29.Temmuz.2009, 15:17
Arkadaşlar bana darılmayın kırılmayın ama bu kupanın bence hiç bir önemi kalmamıştır çünkü Kupanın amacı Lig şampiyonu ile Kupa şampiyonun karşılaşmasıdır.Ancak her iki kupayı da biz aldığımıza göre bu kupanın bir amacı kalmamış zaten biz haketmişiz.

Barış Kupasına önem vererek bu maçta gençlere forma şansı vereceği söyleniyor Denizli'nin.

anilton
29.Temmuz.2009, 15:26
Bana göre lig ikincisi ile oynanmalıydı bu kupa.Adam 34 maçta 2. olma başarısı göstermiş,diğeri 10 maçlık Fortis'te final oynamış...

Paf'la çıkarız söyle mi falan olmadı.Federasyona başvururuz denildi...

Eğer Barış Kupasında finale kalırsak,hatta bırakın finali gruptan çıkarsak ki maçı oynayıp elensek bile cumartesi İstanbul'da oluyoruz,Pazar maça çıkılmaz...

Federasyona başvurursun ertelenir maç.İki sene önce F.Bahçe'nin Suriye'de yapacağı hazırlık maçı nedeniyle Fortis Türkiye Kupası yarı final maçının ertelendiği gibi...

He ertelenmezsede yapacak birşey yok mecbur bir kupaya yedek-paf ağırlıklı çıkacağız

Bugün Porto'yu yenemezsek zaten bunları konuşmanın bir mantığı yok...

Bu arada her konusu açıldığında bizim Başkan'ın eski söylemlerini dile getirerek laf sokmaya çalışacağınıza kendi başkanınızın önceden söyleyipte gerçekleştirmedikleriyle ilgilenseniz daha iyi olur...

KaPaLı
29.Temmuz.2009, 15:28
Fenerbahçe Perşembe Honved'le oynayıp Pazar maça çıkacak.

Suriye'de olan maç apayrı Anıl. Onda Başbakan'ın ricası olmasa zaten o maç oynanmayacaktı. Kayseri'den sonra Suriyeye gidip ordan İstanbula geçti takım falan bayaa zorluk çekmişti.

anilton
29.Temmuz.2009, 15:32
Ne farkeder bunda da Beşiktaşlı Abdullah Gül rica etsin o zaman...

Onu erteliyorsan bunuda erteleyeceksin...

Ben zaten bugün Porto'yu yenip gruptan çıkabileceğimizi düşünmüyorum.Bunları boşuna konuşmuş olacağız...:)

Since-1907
29.Temmuz.2009, 15:33
Şimdi kupanın ligi 2.bitiren takımla oynanması felan orası bizi ilgilendirmez federasyon böyle bir karar vermiş..

Amacım laf sokmak felan değil , Beşiktaş'ın yöneticileri Süper Kupayıda alacağız 3 kupa ile bitireceğiz diyorlardı.Bir anda kupa önemsiz oldu nedense .Eğer beşiktaş bugün yenerse portoyu o zaman ne olup olmayacağı hakkında konuşuruz.

EreN
29.Temmuz.2009, 15:37
Ne farkeder bunda da Beşiktaşlı Abdullah Gül rica etsin o zaman...

Onu erteliyorsan bunuda erteleyeceksin...

Ben zaten bugün Porto'yu yenip gruptan çıkabileceğimizi düşünmüyorum.Bunları boşuna konuşmuş olacağız...:)

Diplomatik bir olaydı suriyedeki maç :) Burdaki durumdan çok farklı yani anıl.

anilton
29.Temmuz.2009, 15:41
Süper Kupa önemsiz diye birşey diyen olmadı Beşiktaş yönetiminden.İşinize gelene inanıyorsunuz.Barış Kupası yabana atılacak bir kupa değil.Hem maddi anlamda hemde prestij anlamında değeri var.Bu yüzden onuda önemsiyorlar.Eğer olurda gruptan çıkarsak Süper Kupa finali için erteleme başvurusu yapacağız Federasyona denildi.Yani kimsenin önemsiz kupa,Pafla çıkacağız dediği yok...

Neyse dediğim gibi bugün Porto'yu yenelimde ondan sonra konuşuruz bunu...:)

LaigLeNoiR
29.Temmuz.2009, 15:45
Herneyse arkadaşlar hiçbir takım bir maça mağlubiyet için çıkmaz Beşiktaş'ta nasıl kadroyla çıkarsa da çıksın amacı galibiyet olacaktır.

Ayrıca Anıl ben sana katılmıyorum Porto maçından en kötü beraberlik bekliyorum ben.

anilton
29.Temmuz.2009, 15:47
Tamam bende beraberlik bekliyorum.Berabere kalırsak Porto çıkıyor...:)

Aç başlıkta orada konuşalım...

Universal
29.Temmuz.2009, 16:00
Fenerbahçe yönetimi kabul etmezse maç ertelenmez, Çünkü; Fenerbahçe bu maça göre plan yaptı. Zaten Beşiktaş, Porto'yu yenemez. O yüzden sorun olmaz.

LaigLeNoiR
29.Temmuz.2009, 16:02
Yenemez diyelim hadi Batu, ya yenerse ?

Fenerbahçe'nin ne gibi planları var ?

King_91
29.Temmuz.2009, 16:06
barış kupası türkiye süper kupasından daha mı önemli ?

LaigLeNoiR
29.Temmuz.2009, 16:09
Bence peace cup da süper kupa da önemLi..Ama ben peace cup'a daha çok önem veriyorum kıtalararası bir turnuva küçük ama prestij açısından önemLi bir birliktelik.

Since-1907
29.Temmuz.2009, 16:10
Barış Kupası'na önemsiz diyemeyiz.Özellikle prestij açısından önemli kupa ama sonuçta Türkiye Süper Kupası'nı erteletecek kadar önemli değil ki haftaya lig başlıyor hafta içleri Avrupa maçları var erteleneceğini sanmıyorum.

anilton
29.Temmuz.2009, 16:18
Süper Kupa'yı izleyecek seyircilerin dikkatine

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında 2 Ağustos 2009 Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak TFF Süper Kupa maçını izleyecek seyircilerin stada gidiş-dünüş güzergahları aşağıda belirtişmiştir:

Fenerbahçe seyircilerini taşıyacak İETT Otobüsleri, Halkalı Toplu Konutlar tarafından Stadyuma gelen yol güzergahından stadyuma kabul edilecektir.
Fenerbahçe seyicisini taşıyacak otobüsler eski salı pazarından ve Yenibosna İETT aktarma terminalinden kalkacaktır.
Beşiktaş seyircisini taşıyacak otobüsler Dolmabahçe ve 4. Levent İETT Grajı'ndan İETT otobüsleri stadyuma seyircileri taşıyacaktır.
Otobüsler 16:30-20:00 arası devamlı olarak stadyuma ulaşımı sağlayacaktır. Her otobüste takımlarına ait sarı ve siyah renkli otopark kartı bulunacaktır.
Otopark kartı olmayan araçlar stadyum çevresi kontrol noktalarından içeri alınmayacaktır.
Bilet kontrolleri ve otopark kartı kontrolü bağlantı yollarında özel güvenlik tarafından yapılacaktır. Otopark kartı almak isteyen biletli seyirciler kulüplerinden otopark kartlarını temin edebilirler.
Aracıyla stadyuma gelmek isteyen biletli Fenerbahçe seyircilerinin özellikle E-5 yolunu kullanarak ve Halkalı-İkitelli Toplu Konutlar rotasından (Bkz. Plan) Batı Tribün arkasındaki İski Yolu'nu kullanarak stadyuma ulaşması sağlanacaktır.
Araçlı ve biletli Beşiktaş seyircileri ise genel olarak kullanılan Atatürk Olimpiyat Stadı TEM ve ISTOC bağlantı yolundan alınacak ve Doğu Tribünü sapağından tribünlere ulaşacaktır.
Atatürk Olimpiyat Stadyumu kuzey tarafındaki metro inşaatından dolayı araç ve seyirci ulaşımı kapalıdır.
Tüm Fenerbahçe ve Beşiktaşlı seyircilerin bu güzergahlardan Stadyuma gelmesi yönlendirlme işaretleri ve ilanlara dikkat etmesi gerekmektedir. Seyirciler Süper Kupa'ya özel olarak hazırlanmış yönlendirmeleri takip ederek stadyuma ulaşabilirler.

sananes
29.Temmuz.2009, 16:57
ayrıca neden besiktas camiasının böyle mac ertelensin bizim barıs kupası macımız var o daha önemli demelerini anlamıyorum fenerbahcenin uefa eleme macı var yahu persembe günü o daha mı az önemli.Ayrıca kurallar belliyken yok biz ikisinide aldık süper kupada bizim hakkımız gibi acıklamalar yapmakta manasız bence daha lig başlamadan ortamı ne taraftarların nede yönetimlerin germeye hakkı yok

LaigLeNoiR
29.Temmuz.2009, 17:22
@sananes

Fenerbahçe'nin maçı da önemli tabii ki ancak biz turu geçmemiz halinde konuşuyoruz.Yani bu turu geçerse Beşiktaş Barış Kupasında diğer turda elense bile Cumartesi yurda dönüyor ve pazar maça çıkacak.Çok mu normal olacak ?

Ortamın gerildiği falan yok.Federasyona başvuruda bulunacak yönetim eğer böyle bir durum olursa Federasyona kalmış birşey eğer kabul etmez ise tabii ki paşa paşa çıkıp Süper Kupa maçını da Barış kupasını da herşeyi de oynayacağız.Beşiktaş büyük bir kulüptür aynı anda 2 maçı da yapar ;)