View Full Version : Cisse Panathinaikos'da
tarikko
25.Haziran.2009, 00:03
Yunan kulübü Panathinaikos, Marsilya kulübü ile Djibril Cisse’nin bonservisi konusunda anlaşmaya vardı.
Fransız oyuncu Djibril Cisse’nin yarın Atina’ya giderek sağlık kontrolünden geçeceği ve ardından resmi imzayı atacağı öğrenildi.
Panathinaikos’un Cisse’nin bonservisi için Fransız kulübüne 8 milyon avro ödeyeceği, Cisse’ye ise yıllık 2.5 milyon avro vereceği öğrenildi.
27 yaşındaki Djibril Cisse, 6 sene Auxerre’de forma giyerken 2004-2006 yılları arasında Liverpool’da mücadele etmişti. 2006-2007 sezonunda Marsilya’da kiralık olarak forma giyen golcü oyuncunun bonservisi sezon sonunda Marsilya tarafından alınmıştı. Geçtiğimiz sezon ise Sunderland’de kiralık olarak oynayan Cisse, 35 maçta 10 gol kaydetmeyi başardı.
Goal
Suicider
25.Haziran.2009, 00:06
oh iyi oldu buda cisse yide her gün 3 büyüklerden birine yazıyolardı kurtulduk artık başka birini bulmaları lazım yazmak için
PesimiSTyLa
25.Haziran.2009, 00:07
Yaşadıgı sakatlıklardan sonra Sunderlandda iyi bir sezon gecirdi. Çok iyi transfer olmuş. 8milyon biraz fazla gibi geldi bana yalnız. 6 milyon idealdi :p
Ziya38
25.Haziran.2009, 00:09
8 milyon galatasarayimiza gidecekdir:)
I3esiktas
25.Haziran.2009, 00:11
Çok iyi Transfer ama Biraz Fazla vermişler gibi
dakara
25.Haziran.2009, 03:42
barosun yanına iyi giderdi alıcağımız yabancı santroforu çok merak ediyorum ianşallah bu habere bakıp hayıflanmayız
TR.CaPTaiN
25.Haziran.2009, 18:34
Fransa Milli Takımı'nın forvet oyuncusu Djibril Cisse, Yunanistan'dan Panathinaikos takımıyla anlaştı.
Panathinaikos Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, Fransa'dan Marsilya'da forma giyen Cisse için Fransız kulübü ile anlaşmaya varıldı. Sözleşmenin henüz imzalanmadığı belirtilirken, Cisse'nin bugün Atina'da sağlık kontrolünden geçeceği ifade edildi.
Fildişi Sahili kökenli 27 yaşındaki Fransız futbolcunun yıldızı, 2004 yılında Liverpool'a katılmadan önce Auxerre'de parladı. Oradan Marsilya takımına kiralanan Cisse, bir süre burada forma giydikten sonra resmi sözleşme imzalayıp, buradan da Sunderland'a kiralandı. Yıldız futbolcu, geçen sezon Sunderland formasıyla çıktığı 35 lig maçında 10 gol kaydederken, Fransa milli takımıyla çıktığı 37 maçta da rakip takımların filelerini 9 kez havalandırdı.
Ligtv
nerazzuri
25.Haziran.2009, 20:45
Panathinaikos genelde futbola pek yatırım yapmayan bir klüp, basketbol onlar için daha ön planda ama bu son 2 senedir futbola yatırım yapmaya başladılar.
Hugo
25.Haziran.2009, 22:00
Riskli transfer. Bir tarafları kırılıp duruyor sürekli.
TR.CaPTaiN
08.Eylül.2009, 19:37
Cisse bin pişman
Galatasaray'ın Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Yunan ekibi Panathinaikos'un Fransız yıldızı Djibril Cisse, maruz kaldığı ırkçı eylemler nedeniyle Yunanistan'a geldiğine pişman olduğunu açıkladı.
Yunanistan Birinci Ligi takımlarından Panathinaikos'un sezon öncesi büyük ses getirdiği transferi Djibril Cisse zehir zemberek açıklamalar yaptı. 28 yaşındaki Fransız yıldız, hafta sonu takımının Yunanistan'ın kuzeyinde Olympiyakos Volos'la oynadığı hazırlık maçında taraftarların kendisine ırkçı saldırılarda bulunmaları üzerine, Yunanistan'a geldiği için pişman olduğunu belirtti.
Cisse konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ben Yunanistan'a ırkçı saldırılara maruz kalmak için gelmedim. Top her ayağıma geldiğinde taraftarlar maymun sesi çıkarıyorlar. Kariyerimde ilk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum ve bu durum beni korkutuyor. Bu durumun devam etmesine izin veremem" dedi.
Haziran ayında Panathinaikos'la dört yıllık sözleşme imzalayan ve ülke tarihinin en pahalı transferi olarak kayıtlara geçen Cisse, ikinci lig ekibi Olimpiyakos Volos'la oynadıkları hazırlık maçında takımının galibiyet golünü kaydetmişti. Bu arada Olimpiyakos Volos Kulübü yaşanan olaylar karşısında bir açıklama yaparak kendi taraftarlarını eleştirirken Panathinaikos Kulübü'nün duyarsızlığı ise tepki topladı. Cisse'nin şikayetçi olması halinde UEFA'nın hem kulüplere hem de Yunanistan Futbol Federasyonu'na ciddi bir ceza verebileceği ifade ediliyor.
Goal
Fernando Gago
08.Eylül.2009, 20:57
Cisse ile anlaşmak zor harbiden :)