PDA

View Full Version : Benfica Saviola’yı bitirdi

tarikko
27.Haziran.2009, 02:21
Real Madrid’de sıkıntılı bir dönem yaşayan Arjantinli golcü Javier Saviola, Portekiz ekiplerinden Benfica’ya transfer oldu.

Real Madrid’de uzun süredir forma şansı bulamayan Arjantinli oyuncu, Benfica’ya 5 milyon avro bonservis bedeliyle transfer edildi. Benfica’ya kiralık olarak gitmesi beklenen golcü oyuncunun, bonservisiyle verilmesi şaşkınlık yarattı.

Sağlık kontrollerinde geçtikten sonra resmi imzayı atacak olan 27 yaşındaki oyuncu, birkaç gün içinde düzenlenecek törenle resmen Benficalı olacak. Saviola’nın Benfica’yı tercih etmesinde, River Plate’den takım arkadaşı Pablo Aimar’ın etkili olduğu ifade ediliyor.

Saviola’nın, Real Madrid’de geçirdiği kötü dönemin ardından, Benfica’da yeniden çıkış yakalamak istediği söyleniyor. Barcelona’dan bonservis bedeli ödenmeden transfer edilen Arjantinli, Schuster ve Ramos dönemlerinde kendisine takımda fazla şans bulamamıştı.

Goal

sananes
27.Haziran.2009, 02:23
basarılı olacagını sanmıyorum

anilton
27.Haziran.2009, 03:22
Klasik Benfica transferi...

Enterokinaz
27.Haziran.2009, 03:30
saviola bitmiş ve problemli bir oyuncu. benfica içinde yarar sağlayacağını düşünmüyorum. 1-2 sezon sonra arjantin'e döner.

King_91
27.Haziran.2009, 04:06
cardoso'yu da biz alırız o zaman :D

barahir
27.Haziran.2009, 04:09
bitmiş oyuncuyu bitirmişler:) Hayırlı olsun

Enterokinaz
27.Haziran.2009, 04:11
benfica'nın transfer politikası fazlasıyla saçma.

geçen sene sahada gezen adamlarla hiçbir başarı elde edemediler. bu yıl aynı kafa devam.

reyes, nuno gomez, aimar, saviola gibi futbolcularla istenilen elde edilemez şu saatten sonra.

MaTRaKaN
27.Haziran.2009, 15:29
Aksine ben Saviola'nın çok başarılı olacağını düşünüyorum

BaFraLı
27.Haziran.2009, 15:31
Bende başarılı olacağı düşüncesindeyim.Hızlı iyi bir forvet Saviola.

Fernando Gago
27.Haziran.2009, 17:11
Benfica Real'den epey oyuncu alıyor ama Sonuç pek iyi olmuyor . . .

Universal
27.Haziran.2009, 20:27
Kariyerini bitirme yollarında ilerleyen bir oyuncuya 5 milyon € vererek güzel bir risk almışlardır. Savoila için son şans belki kendini toparlayabilir.

tarikko
27.Haziran.2009, 20:31
Saviola için son şans bence bu iyi değerlendirmesi gerekiyor bunu..

Gangstaa
27.Haziran.2009, 21:15
Saviola iyi forvet.Yedek kalması yeteneklerini göstermesine engel oldu.Benficada tekrar parlıcaktır.