Log in

View Full Version : pilot takıma yolladığım oyuncular oynamıyor

sokullu
27.Haziran.2009, 06:51
bursaspor'un başındayım. squad harmony eksilere düşünce ben de süper ligin bir alt ligi olan first divisiondan sakaryasporla pilot takım anlaşması yaptım ve yaklaşık 10 fitbolcu yolladım. yabancı veya türk hiçbiri oynayamıyor neden? 10 hafta oldu lig başlayalı daha kimse oynamamış. hem de kaliteli regenler falan yolladım. niye oynatılmaz. bir hata mı yaptım?

MaliKaya
27.Haziran.2009, 12:13
Hayir hata yapmadin. Bu aslinda cok farkli bir durumdur ve cok nedeni olabilir.
Gondermis oldugun regenlerde mevkilerinde daha kaliteli oyucular olabilir. Yabanci gondermissen zaten First Division da 2 taneden fazla yabanci oynatamazlar. Bazende pilot klupteki menajerleri anlamak cok zor oluyor. Takiminda direkt olarak kilit oyuncu olarak oynamasi gereken oyunculari kadroya almiyorlar, bu oyunun bir sacmaligi.

Bu arada 10 tanesini bir anda gondermen Sakaryaspor unda squad hormony sini boza. Sana tavsiyem ayni ligden baska bir klup ile anlasman ve oyuncularini iyice inceyelip paylastirmandir.

tojourus
27.Haziran.2009, 14:01
Pilot takım uygulamasına ne gerek var ki? Zaten kiralama statüsüne getirince teklif geliyo ve teklif yapan takımlar oynatmak için teklif yapıyorlar ve üzerine de para kazanıyoruz daha iyi değil mi :)

joelrifkin
27.Haziran.2009, 19:27
oyunvularınızı transfer sezonunun kapanmasına yakın gönderırsenız pılot takımın hocası onları tanımadıgı ıcın cokta ıyı olsalar bile kadroya almıo. en gec temmuz 15 de devre arası ıse en gec 5 ocakta pılot takıma gonderın. orda antrenmana cıkınca hoca kadroya alıo

Walter Sakana
28.Haziran.2009, 00:02
Transfer ve Oyuncu kaydetme dönemi başlar başlamaz gönderirsen büyük ihtimal oyuncun kaydedilir ve oynar. Nedense (sanırım oyundaki bir eksiklik) pilot takım oyuncu kaydetme işini hemen daha ilk günlerde yapıyor ve ondan sonra takıma katılan oyuncuları kaydetmiyor.
Oyuncuları sezon başında pilot takıma yollarsan sezon başı kaydedilmeseler bile en azından ara dönemde mutlaka kaydedilirler ve o takımda oynarlar.
GS kariyerimde ilk başlarda bende aynı sorunları yaşadım, daha sonra bunları uyguladım.

Universal
30.Haziran.2009, 19:47
Pilot kulüpleri ile yapmış olduğun anlaşmada, gönderdiğin oyuncuyu oynatma zorunluluğu bulunmuyor. O takım gönderdiğin oyuncuyu ister oynatır, isterse paf takıma gönderir. Bu tamamen o kulübe kalmış bir olay.

Transfer ve Oyuncu kaydetme dönemi başlar başlamaz gönderirsen büyük ihtimal oyuncun kaydedilir ve oynar. Nedense (sanırım oyundaki bir eksiklik) pilot takım oyuncu kaydetme işini hemen daha ilk günlerde yapıyor ve ondan sonra takıma katılan oyuncuları kaydetmiyor.
Oyuncuları sezon başında pilot takıma yollarsan sezon başı kaydedilmeseler bile en azından ara dönemde mutlaka kaydedilirler ve o takımda oynarlar.
GS kariyerimde ilk başlarda bende aynı sorunları yaşadım, daha sonra bunları uyguladım.

Böyle bir olay yok, ben Josico'yu ne zaman pilot kulübe gönderirsem gönderyim mutlaka kadro numarası veriyorlar. Oyunda ki teknik adamlar bizim gibi düşünmüyor, oynattıkları veya oynatabilecekleri oyunculara sadece numara veriyorlar.