PDA

View Full Version : Aziz Yıldırım: "Arda'yı eninde sonunda alacağım”

Onurap
27.Haziran.2009, 15:21
Aziz Yıldırım, dün Atatürk Havalimanı CIP Salonu’nda karşılaştığı Adnan Polat’a Arda Turan için yaptığı 15 milyon euroluk teklifi yineledi:
Geçtiğimiz pazartesi akşamı, Doğan Yayın Holding CEO’su Mehmet Ali Yalçındağ’ın evinde biraraya gelen 3 büyük kulübün başkanının buluşması, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın G.Saray Başkanı Adnan Polat’a yaptığı “Arda’yı bize ver, pazartesi günü hesabınıza hemen 15 milyon Euro’yu yatıralım” şeklindeki teklifin gölgesinde kaldı.. Spor medyası bu teklifi hafta boyunca enine boyuna tartıştı..

ARDA KONUŞMUYOR

Arda, teklifi kendisine ileten futbol şubesi sorumlusu Haldun Üstünel’e “Beni F.Bahçe’ye götürecek para birimi henüz icat olmadı” yanıtını verdi.. Ancak kapalı devre gerçekleşen bu konuşmanın ardından, Arda medya önünde net ve resmi bir mesaj vermekten kaçındı.. Beşiktaş formasını giydikten 1 hafta sonra “Herkes bir gün F.Bahçeli olacak” şapkasını takan Mehmet Topuz’u gördükten sonra, Arda’nın Topuz’dan daha gerçekçi davrandı.

Dün akşam İstanbul Atatürk Havalimanı’nın CIP Salonu, bu transfer teklifinin devamına sahne oldu.. Tatil için Fethiye’ye uçacak olan Adnan Polat ile Ankara’ya gidecek olan Aziz Yıldırım, CIP’de karşılaştılar.. Yıldırım hemen Arda konusunu tekrar açtı:

“Başkan, ben sana yaptığım teklifte ciddiyim.. Arda’yı F.Bahçe’ye mutlaka transfer etmek istiyorum..”

Polat kaçamak cevaplarla “Arda da istemiyor” diyecek oldu, Yıldırım “Sana söyledim.. 10 dakika başbaşa kalırsak, Arda’yı ikna ederim.. Orasını düşünme, yeter ki sen ’evet’ de..”

SERVET’E Mİ BAĞLI?

Polat çekingen bir tavır sergilerken, yakın çevresinden sızan haberler bu çekingenliğin nedenini açıklıyor:

“Maalesef Servet Çetin’in Marsilya’ya transferi suya düştü, oradan gelmesi beklenen 8 milyon Euro buharlaştı. G.Saray nakit akışını sağlayabilmek için Arda’nın satışına onay vermek zorunda kalabilir..”

Yalçındağ'ın evindeki yemeğin öncesinde gerçekleşen bir Kulüpler Birliği toplantısında da Polat’a “Arda’yı istiyorum” teklifi yapan Aziz Yıldırım, bu transferde ne kadar kararlı olduğunu Polat’ın uçağına gitmesinden sonra CIP’de karşılaştığı Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin yanında da tekrarladı..

Yıldırım çevresindekilere Arda’yı ne kadar istediğini anlatırken yanına gelen eski teknik direktörü Denizli’ye dönerek “Bakın Mustafa Hoca geldi.. Ona sorun, çünkü beraber çalıştık, o beni çok iyi tanır.. Kafama koyduğum oyuncuyu mutlaka alırım.. Arda’yı da eninde sonunda alacağım” ifadelerini kullandı..

Peki bu görüşmeler nasıl gerçekleşti? Bir düğüne katılacak Aziz Yıldırım’ın TK 136 sayılı Ankara uçağı 17.00 yerine 18.05, Adnan Polat’ın TK 126 sayılı Dalaman uçağı 17.20 yerine 17.55, Mustafa Denizli’nin TK 334 sayılı İzmir uçağı da saat 18.00’de kalkınca, devlerin buluşması THY sayesinde gerçekleşmiş oldu..

Kaynak: İnternetspor

DenizlispoR
27.Haziran.2009, 15:24
Ben Aziz Yıldırım'ın böyle birşey söyleyeceğine inanmam ;;).

bugra 1905
27.Haziran.2009, 15:25
Biraz Daha Gerçekci Transferler Yapmayı Düşünmeli Aziz Yıldırım

Sekopej
27.Haziran.2009, 15:31
Emre ile Arda çok yakın arkadaş. Emre, Arda'nın aklını çelmesin.:n:

Şaka bir yana, biraz önce gazetede gördüm resmi, havalanında karşılaştıkları doğru. Adnan Polat kulübün başında durmak istemiyorsa teklifi kabul eder.:D Ben olsam bugün yönetim kurulunu toplar Arda'yı takım kaptanı yaparım, ne spekülasyon kalır ne transfer söylentisi.:)

DenizlispoR
27.Haziran.2009, 15:32
Emre ile Arda çok yakın arkadaş. Emre, Arda'nın aklını çelmesin.:n:

Şaka bir yana, biraz önce gazetede gördüm resmi, havalanında karşılaştıkları doğru. Adnan Polat kulübün başında durmak istemiyorsa teklifi kabul eder.:D Ben olsam bugün yönetim kurulunu toplar Arda'yı takım kaptanı yaparım, ne spekülasyon kalır ne transfer söylentisi.:)
Serkan abinin son cümlesine katılıyorum :).

BaFraLı
27.Haziran.2009, 15:38
Böyle birşeyin olması imkansız zaten.Arda'nın Fenerbahçe'ye gideceğini düşünmüyorum.Bu mesajı silmeyin bari...:)

DenizlispoR
27.Haziran.2009, 15:40
Bu transfer olursa THYye komisyon versinler :p.

bursa_mc
27.Haziran.2009, 16:05
Zor transfer..Hatta imkansız..:)

Clayman
27.Haziran.2009, 16:05
Aziz Yıldırım da biliyordur ki Arda Fenerbahçe'ye gitmez. Adnan Polat teklifi kabul etse bile Arda kendisine yapılan sözleşme teklifini kabul etmez. Hele ki kaptan olduktan sonra:)

sananes
27.Haziran.2009, 16:12
bana masa başı haber gibi geldi

vandal59
27.Haziran.2009, 16:42
Aziz yıldırımın verdiği 3 yıl üst üste şampiyonluk sözünü nasıl tutuacağının telaşı içinde.

Eski türk filmlerindeki zengin çocukları gibi " oda benim , buda benim , bunuda alıcam" diyerek herkese şuursuzca saldırıyor.

Şuanda FB'nin bir transfer politikası oludugunu sanmıyorum.

sananes
27.Haziran.2009, 16:47
bu haberin dogruluguna inanmıyorum ama ardayı istemek şuursuzluk mudur sence yada hamiti halili; türkiyede ön plana cıkan turk oyuncuları mehmet topuz özer sercan gibi bence bunlar şuursuzluk degil dogru transferlerdir çünkü bu ülkede yabancı sınırı var ve başarılı olmak istiyosan en iyi türkleri takımında bulundurmak zorundasın diye düşünüyorum ben en azından

Sekopej
27.Haziran.2009, 16:47
Devre arasında istenen oyuncular transfer edildi, bir politika olmasa uzun zamandır uğraşılmazdı bu oyuncuların transferi için. Transfer politikası ile Arda'yı istemenin bir alakası yok, ha gelmeyeceğini Aziz Yıldırım da biliyordur ama yine de istiyor, gelecek planlarınında zaten Arda yoktur, ha Adnan Polat'ın kafasına taş düşer de transfer gerçekleşirse takıma bir oyuncu katılmış olur.

Yoksa herşey Arda'nın gelmesine bağlı, bu transfer olmazsa yanarız gibi bir durum yok. Daum'Un isteği doğrultusunda da yabancı transfer konuları yürütülüyordur, eğer bir transfer politikası olmasaydı asıl şimdiye kadar adı olan ama içi boş yabancılar alınmıştı.:)

PesimiSTyLa
27.Haziran.2009, 16:55
Bu kadar sacma haber de Milliyet denen paçavra gazete tarafından yapılırdı ancak. Daha birkac gün önce Adnan Polat dedi "Arda Galatasaray'ın ruhu, Ruh da SA-TIL-MAZ!" Buradaki satılmaz lafı elbette türk kulüplerini kapsıyor. Baskan kendi de dedi, Arda zamanı gelince Başkanın belirledigi bir Avrupa kulübüne gidecek. Buradan bile bakınca Fenerbahce Asya kıtasında... :p

Ayrıca son zamanlarda çıkan bu haberlerde kabak tadı verdi iyice. Arda'dan acıklama yok demişler. Arda çıkıp konuşunca da şımarık oluyor. Nasıl iş anlamadım. Konuşsa diyecegi sey daha önce dedigi gibi "Kadıkoye sadece deplasmana giderim" olacak. Bu konu hakkında konuşacak birsey yok, bence kilitlenmeli...

Crocodile1963
27.Haziran.2009, 16:57
Değerini bulan her oyuncu alınır-satılır. Duygusallığın manası olmadığı düşüncesindeyim.

15 M € ile Galatasaray 2-3 tane çok iyi oyuncu bulup transferden fayda sağlayabilir. . .

tarikko
27.Haziran.2009, 16:58
Aziz yıldırımın verdiği 3 yıl üst üste şampiyonluk sözünü nasıl tutuacağının telaşı içinde.

Eski türk filmlerindeki zengin çocukları gibi " oda benim , buda benim , bunuda alıcam" diyerek herkese şuursuzca saldırıyor.

Şuanda FB'nin bir transfer politikası oludugunu sanmıyorum.

Transfer politikamızın olmadığını söylemek çok yanlıştır..Yabancı sınırlamasından dolayı ülke içerisinde alınabilecek kaliteli türk oyuncuları almamız transfer politikamız olmadığı anlamı değildir hiç bir zaman..

PesimiSTyLa
27.Haziran.2009, 17:05
Değerini bulan her oyuncu alınır-satılır. Duygusallığın manası olmadığı düşüncesindeyim.

15 M € ile Galatasaray 2-3 tane çok iyi oyuncu bulup transferden fayda sağlayabilir. . .

Dedigin gibi degerini bulan her oyuncu satılır ama Fenerbahceye satılmaz. Bugün Galatasaray Arda'yı satmaya kalksa 15Milyon € ya sadece Fenerbahce mi verebilir bu parayı. 15milyona Arda'yı satılığa koysak 5-6 tane avrupa kulübü kapımızda köle olur.

Crocodile1963
27.Haziran.2009, 17:09
Ben Fenerbahçe'den bahsetmemiştim tekil olarak. Galatasaray'ın Arda'yı satma düşüncesi oluştuğunda gereken yapılacaktır yönetimi tarafından. 15 M € 'nun çok iyi bir para olduğu unutulmamalı. . .

Fernando Gago
27.Haziran.2009, 17:10
Saçma sapan bir haber ...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Haziran.2009, 17:12
Aziz Yıldırım'ın böyle bir açıklama yaptığını ve Arda'nın Fenerbahçeye gideceğini sanmıyorum.

TuNdRaLoWeR
27.Haziran.2009, 17:13
Nasıl ki ben bir Fenerbahçeli taraftar olarak Tuncay Şanlı'nın Fenerbahçe'den başka bir Türk takımında oynamayacağına tüm kalbimle inanıyorsam ve ona bu konuda sonsuz güveniyorsam Galatasaray taraftarı da aynı güveni Arda'ya karşı duyuyorlardır.

"Herkes bir gün Fenerbahçeli olacak" projesine Arda dahil olmayacak diye zannediyorum ancak futbolun dini imanı paradır.Profesyonellik ön plândadır.Şöyle bir söz vardır "Doğduna değil doyduğuna gideceksin.." Arda'nın gelme ihtimali %0 kesinlikle.Ama gelirse de hiç şaşırmam.Aziz Yıldırım bugüne dek kimleri getirmedi ki? Ancak Arda gelse bile ben bir Fenerbahçeli olarak onu takımımda görmek istemem.İsterse Messi düzeyinde oynasın gene de Fenerbahçe'ye gelmesin ben istemiyorum şahsen.

PesimiSTyLa
27.Haziran.2009, 17:14
Konunun neden hala acık oldugunu anlamıyorum. Daha 1 hafta gecmedi en yetkili isim Arda'nın satılmayacagını söyledi. Daha bu konunun acık kalmasındaki mantıgı bana bir yönetici acıklayabilir mi?

Dün taraftar sayısını anlmak için yapılan bir anket konusu bir cırpıda kapanırken; masa başı oldugu her halinden belli, yalanlanmış bir haberin konusunun hala acık olmasını anlayamıyorum. Yöneticiler kendi keyiflerine göre mi karar veriyor acaba?

Sekopej
27.Haziran.2009, 17:19
Evet, bu konunun açık olması, tartışma çıkması, insanların birbirini yemesi beni keyiflendiriyor.

Ben havalanında karşılaştıkları fotoğrafı gördüğüm için kapatmadım konuyu, nasılsa bir taraftan açıklama gelir diye. Olay biz istemeyiz, Arda zaten gelmeze döndüğünde müdahele edilir ama şimdiye kadar aşırıya kaçan mesaj gelmedi.