View Full Version : Akşam'ın Juninho iddiası
Burak Duran
09.Nisan.2006, 13:32
Akşam'ın Juninho iddiası
Galatasaray Yönetimi, gelecek sezonun transferleri için kolları sıvadı. Futbol Şubesi'nin sorumlusu ve aynı zamanda basın sözcülüğü görevini de yöneten Adnan Polat'ın Juninho'nun menajeri Jose Fuantes ile temasa geçerek, İstanbul'a davet ettiği öğrenildi. Fuentes'in çarşamba günü Türkiye'ye gelerek yönetimle pazarlık masasına oturacağı belirtildi. Bu transferi özellikle Polat'ın çok istediği ifade edilirken, Juninho'nun kulübü ile 2008'e kadar sözleşmesinin olması Sarı-Kırmızılılar'ı kara kara düşündürüyor.
Kaynak: Akşam
komik bi haber :D
Eray Dengiz
09.Nisan.2006, 13:33
Allahh.. Yeni yönetim geldi ya başladılar gene.. Akşam, Fanatik ve Fotomaç bu üçlüden her zaman korkacaksın..
BurakMania
09.Nisan.2006, 13:38
Turkiye ye artık emekliligi gelmis kariyerinin son donemlerini yasayan oyuncuları getirmesinler ya bi hagi bir hojdonk tuttu diye hepsi tutacak iyi olacak diye bişey yok
PhotoGrapher
09.Nisan.2006, 13:38
Ya bu habere neremle gülecegimi sasirdim valla:D
kaptanonder
09.Nisan.2006, 14:13
hangi para ile getirecekler ki bak bende merak ettim şimdi :v::):D:D
Berkaiser
09.Nisan.2006, 14:14
Akşam iyi sallamış.
Frank_Castle
09.Nisan.2006, 15:20
hangi juninho ?
loynlu juninho değil herhalde, olsa olsa juninho paulista dır.
nart_susruko
09.Nisan.2006, 15:22
:D hadi bakalım hayırlısı transferler başladı yine...:D
Maymuncuk
09.Nisan.2006, 15:44
Fotomaç veya Fanatik olsa anlayacağım ama Akşam'ın böyle yalan haber çıkarması komik :p :D
zargı
09.Nisan.2006, 16:32
Allahh.. Yeni yönetim geldi ya başladılar gene.. Akşam, Fanatik ve Fotomaç bu üçlüden her zaman korkacaksın..
bunların arasında fotmaç ın eline kimse su dökemez ama heheheh
SeZeRinHo
09.Nisan.2006, 16:54
juninho yu fenerde görmek isterdim ama madem gs kolları sıvadı umarım hayırlı olur bende Fenerde Lincoln u görmek istiyorum burdan aziz başkanımıza sesleniyorum nolur alın onu ya
nart_susruko
09.Nisan.2006, 17:00
juninho yu fenerde görmek isterdim ama madem gs kolları sıvadı umarım hayırlı olur bende Fenerde Lincoln u görmek istiyorum burdan aziz başkanımıza sesleniyorum nolur alın onu ya
kardeş yoksa sen bu Juninho haberini ciddiye mi aldın...
enesao
09.Nisan.2006, 17:02
evt... kulüplerden habersiz transferleri medya başlattı :D bakalım transfer sezonu gelince kimleri alacaklar :D :D
mummy
09.Nisan.2006, 17:04
Ya bu habere neremle gülecegimi sasirdim valla:D
sen farklı yerlerinle gülebiliyomusun
daha saygılı olsak dıyorum...
nic-39
09.Nisan.2006, 17:43
herhalde lyondaki juninho dııldır bu..ayrıca ole bı star alacak para varmı kı :)
comandante
09.Nisan.2006, 18:18
photographerın yazdığı şey gayet normal birşeydi saygısızlık göremedim ben orda mummy.ayrıca da ardarda mesaj yazacağına editle.forum kurallarını oku istersen bi.
habere gelince görünce gayet doğal karşıladım...ne adamlar gelmedi ki ülkemize.fener henryi aldı galatasaray riquelmeyi sonra yine fener ronaldoyu aldı beşiktaş arada yıldızlar aldı galatasaray yılmadı piresi adlı...
barahir
09.Nisan.2006, 18:55
Ohoo senin bu saydıkların alındılarya juninho yu almak ne ki adam zaten lyonda mutsuz. Ne parasını doğru dürüst alabiliyo. Ne vaad edilenler gerçekleşiyo. Ne Lyon taraftarı stadını dolduruyo dimi. Juninho nie Lyonda Kalsın ki. Tabi G.Saraya gelecek. Burda Parasını alır, tıklım tıklım doolu tribünlere oynar, verilen vaadler gerçekleşir. Antremanlar lyondaki gibi boykot edilmez:D:D
Not: Bu Yazdıklarım Şakadır GS li arkadaşlarım alınmasınlar
emirduman
09.Nisan.2006, 18:56
photographer'ın yazdığında hiç birşey yoktu ama Fenerbahceli'nin yazdığı şeyler hoşuma gitmedi, dediklerimize biraz daha dikkat etsek daha iyi olur diye düşünüyorum...
Ayrıca Juninho haberine ben de gülüyorum sadece, hangi akla hizmet bunları yazıyorlar anlamıyorum, GS hangi parayla alabilir ki Juninho'yu...
nic-39
09.Nisan.2006, 20:13
ben polattan korkuorum valla onun sagı solu bellı olmazzz bulur bı yerden para alır..
zargı
09.Nisan.2006, 20:26
ben polattan korkuorum valla onun sagı solu bellı olmazzz bulur bı yerden para alır..
bence bu borcun içinde böle şeylerle uğraşmaz adnan polat
nic-39
09.Nisan.2006, 20:30
adnan polat benım gordugum en hasta gslı ve belkı de en antıfenercı gslı yonetıcı bu yuzden ozellıkle 100.yılımızda bız sampıyon olmayalım dıe bazı seylerden fedekarlık yapacaktır..goreve gelınce 3mılyon dolar bulup oyunculara veren adam transfer parasıda bulabılır..ben sızın ıyılıgınız ıcın dıorum :)
Maymuncuk
09.Nisan.2006, 20:48
nic-39 sadece bu konu için değil ama rakibin iyiliğini düşünen ve kötülemeyen ender kişilerden birisin tebrik ederim seni :)
Konuya gelince Juninho Pernambaucano 31 yaşında olsa gerek..Bu Galataaray için eğer transfer harekatı varsa bir avantaj..
Ama Lyon'un her sene şampiyonluığa oynaması,Avrupa'da ki başarısı ve takımın demirbaşı olduğu için de bir dezavantaj..
Açıkçası ben bu transfer için olmaz diyorum..
TüMeR_yAğıZ
09.Nisan.2006, 21:10
ben lyonun juninho'yu bırakacağını düşünmüyorum.taraftar tarafından çok sevilen bir oyuncu ve barça gibi büyük kulübe gitmeden kulüp bırakmaz bence.yaşıda geçtiği için emekliliğine kadar lyonda kalır bence.
zargı
09.Nisan.2006, 21:27
nic-39 sadece bu konu için değil ama rakibin iyiliğini düşünen ve kötülemeyen ender kişilerden birisin tebrik ederim seni :)
Konuya gelince Juninho Pernambaucano 31 yaşında olsa gerek..Bu Galataaray için eğer transfer harekatı varsa bir avantaj..
Ama Lyon'un her sene şampiyonluığa oynaması,Avrupa'da ki başarısı ve takımın demirbaşı olduğu için de bir dezavantaj..
Açıkçası ben bu transfer için olmaz diyorum..
ben olmaz deil olması imkansız diyorum maymuncuk
Maymuncuk
09.Nisan.2006, 21:31
zargı ben sana birşey sölemedim ki..
PhotoGrapher
09.Nisan.2006, 23:24
Abartmiyor musun sence?
gorkemyilmazkarasu
10.Nisan.2006, 00:11
ya geçen günde ispanyol sitelerinde gs nin martin petrovu istediğini yazıyolardı.adam bu sezon a.madride geldi 10 milyon euro bonservisle.işte yazmışlar gs dende 10 milyon euro isticeklermiş en az diye.ya bende hasta gsliyim ama nerden alıcaz abi bu adamları bence futbolcuların paralarını ödeyip rahata çıkmadan transfer yapmasınlar.genç oyuncularla gidebildiğimiz yere kadar gidelim varsın 3 sene şampiyon olmayalım ne olur ama futbolcuların kafası rahat olsun bence...
zargı
10.Nisan.2006, 00:17
zargı ben sana birşey sölemedim ki..
ben bana söledin die deil konuya katılmak amacıyla söledim kardeş
RoCCo_42
10.Nisan.2006, 00:32
Ya medya gene sapıtmaya basladı hadi hayırlısı GS Bu sene Bonservisi Elinde olan oyuncuları alabilir anca JUNİNHO GS'yi su durumda aşar.
dinaMYt
10.Nisan.2006, 00:43
böyle her bomba transfer haberine forumda konu açmak ne kadar mantıklı bilmiyorum ama transferle alakalı tüm konularda atılan mesajların hepsinin içeriği aynı.tuttuğumuz takım için olsa bile inanmıyor kimse bu tür haberlere.türk spor medyası taraftarlar üzerindeki tüm inandırıcılığını kaybetti artık.
kral_67
10.Nisan.2006, 01:39
sezen aksunun şarkısı geldi aklıma...
nerde bizde o yürek....