View Full Version : Çağdaştan Şok Sözler
barahir
09.Nisan.2006, 19:27
"Beşiktaş şampiyon olamaz"
Turkcell Süper Ligi'nde Beşiktaş'ın, Malatyaspor ile 2-2 berabere kaldığı maçta taraftarlarından tepki gören Çağdaş Atan, ''Beşiktaş benim için bitmiştir'' dedi. Çağdaş, maçtan sonra karşılaşmayı yaptığı açıklamada, Beşiktaş'tan ayrılmak istediğini ifade ederek, ''Söylenecek çok şey var, ama dilime hakim olmam gerekiyor. Bazı şeyler benim gitmem ile bitecekse, ben zaten Beşiktaş formasını giymek istemiyorum. Beşiktaş benim için bitmiştir'' dedi.
Avrupa'da bir takımla anlaştığını açıklayan Çağdaş, ''Beşiktaş bu taraftar mantalitesiyle gittikçe, 10 sene daha şampiyon olamaz'' diye konuştu.
Evet Beyler Etti 2 bakalım daha kaç futbolcu bu baskıya dayanamayıp klübü terk edecek. Bu Arada Çağdaş Beşiktaş camiasından Özür diledi. Bakalım nolcak
Burak Duran
09.Nisan.2006, 19:39
adam haklı abicim abuk subuk tepki veriyo taraftar ya
hezzo
09.Nisan.2006, 19:42
maalesef haklı.....işallah kararından vazgeçer ve çarşı kendini affetirir
nic-39
09.Nisan.2006, 20:15
anderletch ile anlasmıs bile..
zargı
09.Nisan.2006, 20:17
adam haklı taraftar yapmadıını bırakmadı sanki sahada bi tek çağdaş oynuyo
FeYYaz1989
09.Nisan.2006, 20:24
Gidiyorsa güle güle.Herkes formanın hakkını verecek...
francesco10
09.Nisan.2006, 20:29
maalesef haklı.....işallah kararından vazgeçer ve çarşı kendini affetirir
kime affetrcek , yapmayın allah aşkına yaa
kadroyu baştan kursunlar isterlerse umrumda deil, bu taraftar 3 seneden beri doldu doldu arada patlıo işte böyle artk kime denk gelirse,
haklısnz belki sahada bi tek çağdaş oynamıo ama baltayla adam indiriri gibi her topçuda penaltı yapmıo
yolu açık olsn isterse gitsn barcelona da ilk 11 de oynasn hiç umurumda deil, üzülmem de,ilk geldiği gün taraftara yağ çekmeye benzemio bu işte en sonunda içindeki gerçek düşünceler açığa çıkıo
nic-39
09.Nisan.2006, 20:32
arkadaslar hıcbır oyuncu klupten ve ozellıkle taraftardan buyuk degıldır..
Frank_Castle
09.Nisan.2006, 20:45
üzüldüm, beşiktaşta böyle bir kazmanın varlığı şahsıma moral veriyordu ..
dilime hakim olmam lazım dedikten sonra, taraftara dedikleri sadece kendi zekasını ortaya koyuyor ..
TüMeR_yAğıZ
09.Nisan.2006, 20:47
evet hiç bir oyuncu kulüpten büyük değildir.bence çağdaş zaten gidecek ve kılıf arıyor.adam topu ayağından açıyor zaten sen ne biçim bir futbolcusun penaltı yaptırıyorsun?bir değil iki değil yaptığın bu hata taraftarda sabır taşı değil.genç oyuncular nasıl oynuyor takır takır taraftar önünde.önemli olan taraftarına futbol izlettirmektir,başarılı olmaktır.yapamıyorsan çekip gidersin.çağdaş için hiç üzülmem.
Maymuncuk
09.Nisan.2006, 20:56
Bu Çağdaş dan bir cacık olmaz bence Anderlect nasıl aldı ona şaşırdım...
Ama dediklerinde pay var
barahir
09.Nisan.2006, 21:02
Kesin Serhat tavsiye etmiştir bakında görün
yaramaz511
09.Nisan.2006, 21:39
adem dursun veysel cağdas youla ailton gibi kazmalarında takımımızdan ayrılması cok ii oldu olacakda...
koray_capello
09.Nisan.2006, 21:59
inşallah defolur gider ve bi daha beşiktaş semtine bile gelmesin zaten..
gorkemyilmazkarasu
10.Nisan.2006, 00:03
ya zaten gs formasıyla gazetelere poz veripte sonra bjk ile anlaştım çok seviyorum aşığım bu takıma diyen adamdan ne beklenir.iyiki o zaman gs ye gelmemiş.böyle kişiler türk futboluna yakışmıyor gitsin belçikada denesin kendini
Neron_FB
10.Nisan.2006, 00:16
Çağdaş özür dilemiş BJK resmi sitesinde.....Ben bakmadım ama isteyen bakabilr tabii habernz olsun ;;)
m_o_11
10.Nisan.2006, 00:17
besiktas ı bitiren bence taraftarın aşırı baskısıdı. yazık çagdas a . oda insan belli bi seviye ye kadar kaldırabilir baskıyı. soylediklerinde ise tamamen olmasa bile haklıydı. biras abarttı 10 yıl filan derken. sen taraftara tepki göster. takımdan sanane.
dinaMYt
10.Nisan.2006, 00:47
söylediklerinde yinede haklılık payı var.özellikle bu yıl futbolcular beşiktaştan adeta kaçarak ayrılıyorlar.ayrıldıklarında ise hepsinin ortak derdi taraftar oluyor.sanırım "çarşı tüm futbolculara karşı".
nart_susruko
10.Nisan.2006, 01:05
arkadaslar hıcbır oyuncu klupten ve ozellıkle taraftardan buyuk degıldır..
orası öyle ama taraftarda her zaman haklıdır diye de bişey diyemeyiz bence...çünkü futbolcu da elinden geldiği kadar takıma katkıda bulunmaya çalışıyor...
francesco10
10.Nisan.2006, 02:00
ya bak işte ssorun burda , çağdaş ın aklıma bi tane olumlu hareketi gelmio kardeşm ,
tmm tepki aşırı olabilir ama , sonuçta oooo helal çağdaş affern sana adamı baltaladn aldn aşağı , bjk yine evinde puan kaybedck yenilcek mi dielm
tekrar söliyeym ,taraftarn tepkisi yerinde olduğu kadar, aşırılığı tartışılabilir ancakk sahadaki performans tan bahsetçek olursak kimse çağdaşı savunmasn burda
nart_susruko
10.Nisan.2006, 02:04
tekrar söliyeym ,taraftarn tepkisi yerinde olduğu kadar, aşırılığı tartışılabilir ancakk sahadaki performans tan bahsetçek olursak kimse çağdaşı savunmasn burda
arkadaşım eğer bu cevabı bana hitaben yazdıysan sana şunu söyliyeyim
TÜMER METİN...bu adam bjkyi sırtlıyor ama yine eleştiriliyor taraftarlarca onun için ne diyeceksin peki...bundan büyük çelişki mi olur eğer taraftar sahadaki performansa göre futbolcuya tepki gösteriyorsa Tümere gösterilen tepkinin adı ne...
...saygılar...
10_Osmanozc
10.Nisan.2006, 02:09
Gelen geçen Çarşıya laf atıyor da e be insan sen o formanın hakkını ver de ondan sonra bi laf at.
francesco10
10.Nisan.2006, 02:14
ben o performans olayını çağdaş için sölemiştm ama çoğu için geçerli,yani bütün takım için performans değerlendirmesi yapmak yanlış olur
lafım özellikle sana deildi ama şunu söliyeym tümer son maçlarda takımı sırtlıo bu doğru ama bundan 2 ay önce yedekti ve taraftar hakkında verdiği bi kaç demeç olmuştu
arkasından takımdan ayrılcam askerlik sorunu için dedi, taraftarn büyük çoğunluğu bunu anlayışla karşıladı, ancaakk sen çıkıpta rakibine küfredersen , gidip takımının ve kendinin ceza alabileciğin davranışlar sergilersen misal;a.gücü soyunma odasına dalma girişimi ortalığı birbirine katmak
kezaa geçende bi yemekte gs yöneticisyle buluşup baş başa yemek yediysen tepki görürsn ve görecksn
kısaca tümerin tepki görmeside sahaiçi deil sahadışı olaylardır
Laz_Asker_61
10.Nisan.2006, 10:54
futbolcu gider çarşı kalır
gidene elveda deriz gelene hoşgeldin
comandante
10.Nisan.2006, 11:34
youla veysel adem...bu üçü bu takıma geldiğinde ne işi var bu adamların bu kulüpte dedim.çağdaş gs formasını giydiğinde ömrü yarım sezon dedim ki bjk bizi kurtardı.başlarına bela aldılar.tabii ki kötü oynayan futbolcu elştirilecek ama çarşı grubu bence biraz abartıyo.spor programlarında izliyorum da bu grubun inanlmaz bi etkinliği varmış yönetim ve takım üzerinde.formasını haketmeyen gider tamam da yuhlanarak gitmek de kor adama.hasana küfür ettiler gs bitti dedi adam.bir hırs yptı bir gaza geldi halaa da o gazla gidiyo.çağdaş gaza gelir 5 maç seneye de bjkye bela olur belki....
Jesus_FB
10.Nisan.2006, 18:12
çarşı grubu güzel taktik bulmuş valla istemedikleri ne kadar adam varsa hepsini teker teker yolluyolar bu şekilde bi anlamda yönetimin yapmadığını yapıyorlar
Eray Dengiz
10.Nisan.2006, 19:59
Beşiktaş'tan Çağdaş'a rekor ceza
Beşiktaş yönetimi, Malatyaspor maçı sonrasında yaptığı açıklamalar nedeniyle Çağdaş Atan'a 100 bin YTL ceza verdi ve kadro dışı bıraktı.
Alıntıdır
TüMeR_yAğıZ
11.Nisan.2006, 18:40
çarşı grubu güzel taktik bulmuş valla istemedikleri ne kadar adam varsa hepsini teker teker yolluyolar bu şekilde bi anlamda yönetimin yapmadığını yapıyorlar
ehhe taktiğimizi çözen biri sonunda çıktı :D:D helal kardeş :)
nic-39
11.Nisan.2006, 18:42
Beşiktaş'tan Çağdaş'a rekor ceza
Beşiktaş yönetimi, Malatyaspor maçı sonrasında yaptığı açıklamalar nedeniyle Çağdaş Atan'a 100 bin YTL ceza verdi ve kadro dışı bıraktı.
Alıntıdır
en ıyısını yapmıs yonetım tebrık etmek gerekır...akıllanmıstır belkii
Berkaiser
11.Nisan.2006, 18:56
Bence de yönetim en iyisini yapmış.
barahir
11.Nisan.2006, 20:14
ya bak işte ssorun burda , çağdaş ın aklıma bi tane olumlu hareketi gelmio kardeşm ,
tmm tepki aşırı olabilir ama , sonuçta oooo helal çağdaş affern sana adamı baltaladn aldn aşağı , bjk yine evinde puan kaybedck yenilcek mi dielm
bak bizde de deniz aynı durumdaydı geçen yıl. hiç bir olumlu hareketi yoktu aldığı topları sadece ve sadece kaleciye veriyodu hemde atağa başlarken. buna kim tahammül edebilir. Düşünsene rakibi eksik yakalamışsın ama bu deniz tutuyo topu geri atıyo gelde kızma. ama fener taraftarı böle yapmadı ona. çünki neden bi mahmut bi selçuk ders oldu taraftara. demekki bağırınca sövünce oyuncu gelişmiyomuş bunu anladılar. şimdi ise denize bakın bence oynadığı maçlarda hakkını veriyo bu seferde TFF bırakmıyo onu
nic-39
11.Nisan.2006, 20:20
bak bizde de deniz aynı durumdaydı geçen yıl. hiç bir olumlu hareketi yoktu aldığı topları sadece ve sadece kaleciye veriyodu hemde atağa başlarken. buna kim tahammül edebilir. Düşünsene rakibi eksik yakalamışsın ama bu deniz tutuyo topu geri atıyo gelde kızma. ama fener taraftarı böle yapmadı ona. çünki neden bi mahmut bi selçuk ders oldu taraftara. demekki bağırınca sövünce oyuncu gelişmiyomuş bunu anladılar. şimdi ise denize bakın bence oynadığı maçlarda hakkını veriyo bu seferde TFF bırakmıyo onu
adamda kısmet yokmus napalım :) ayrıca ona laf edenler maratonun on kısmıydı..esasında bjk yonetımı carsıya bı dur demelı oyuncuya asırı olumsuz tepkı vermek kotu bısey..cagdas hata yapıo olabılır ama onu daha ılımlı protesto edebılırlerdı
barahir
11.Nisan.2006, 20:21
evet haklısın ben fener taraftarının bahmuta verdiği tepkiden sonra zavallı çocuğun soyunma odasında ağladığını biiliyorum ya.
BurakMania
11.Nisan.2006, 21:43
evet haklısın ben fener taraftarının bahmuta verdiği tepkiden sonra zavallı çocuğun soyunma odasında ağladığını biiliyorum ya.
aldıkları paranın hakkını versinler arkadas oyle aglamayla olmuyor bu işler laila reina cıkısı yuzler guluyor kotu oynayıp tepki alınca mı zırlamalar baslıyor
orcnbykl
11.Nisan.2006, 22:44
Tamamiyle katılıyorum burakmania sana herkes işini yapmalı yapmayan ya susar ya da nereye gidecekse gider tıpkı youla, adem dursun, veysel ve ailton gibi gönlünü vermeden oynayacaksan (daha doğrusu oynamaya çalışacaksan) senin yerin burası değil nereye gidersen git ama burda durma çağdaş efendiiiii...
francesco10
12.Nisan.2006, 00:55
güsel yazmışsn çoğunda haklılık payın war bjk de durumlar tamda öyle değil bi yazı okudm Basri Baykoç un;
Futbolcu kısmının ayağında iş bitince çenesine vururmuş...” Eskiye ait bir yakıştırma bu. Yani futbolun, futbolcularla oynandığı dönemden kalma. Hani yavaş yavaş oynanan, ama topu dağlara taşlara vurana az rastlandığı oyunlar zamanı... Yaşı 30’u geçenin ayağında derman kalmadığında çenesi açılır, sağa sola sallardı. İşinin bittiği de böyle anEnstrüman marifetiyle şarkıcılığa zorlananlar gibi, topa uzun vurma kabiliyeti nedeniyle futbolcu olmaya zorlananlar da var. Ve bu zorlamalar, bugünün genç futbolcularına yaşının işi bitmeden çenesini açtırıyor.
Gerçekte Çağdaş’ın cümlelerinde haklılık payı var. Böyle giderse Beşiktaş 10 yıl daha şampiyon olmayabilir. Ama gerekçesi yanlış. Sebep tribünler olmaz. Çağdaş ve benzerlerinin transferiyle ‘Beşiktaş’ın geleceğini kurduk’ diyen hayal tacirleridir asıl sorumlular. Zira taraftarı da inandırmışlardır, bu pahalı alışverişlerle yüksek bir kaliteyi sağladıklarına...
İşte bir süredir tribünler bu kandırılmışlığın öfkesini kusuyor. Kendilerini aldatılmış hissediyorlar. Hırslarını da bir bir oyunculardan alıyorlar.
Biz hep taraftarın tepkisini konuşuyoruz. Evet, bazen futbolcu için tribün baskısı cehennem azabı gibidir. Ancak tüm sezon oynayıp da tek bir 3 yıldızlık performansa ulaşamayan bir oyuncu da, tribün için aynı çile yüküne eşdeğer değil midir?
İşin bir başka yönü daha var. Üç büyükler içinde tartışmasız en çok Beşiktaş taraftarının özlemidir, becerili oyuncu çoğunluğunda bir takım seyretmek. Bu kitleye neredeyse hiç nasip olmamıştır böylesine nezih bir topluluk. O yüzden Beşiktaşlı, formasını temsil edenin mücadele ve forma özverisi kısmına yoğunlaşmıştır. Zahmet edip o da gösterilmezse tahammül de patlar sonunda.
İbrahim Üzülmez’in Beşiktaş’taki yaşama sebebini anlatmaya çalıştığım mevzuya sanırım uygun bir örnektir. Darbe alıp yere düştüğünde moraran dizine bakmadan önce saçındaki taçı düzelten oyuncu ile pek elektriği tutmaz Beşiktaşlı’nınlaşılırdı. Bugünkü nesilde durum farklı...
nic-39
12.Nisan.2006, 13:47
aldıkları paranın hakkını versinler arkadas oyle aglamayla olmuyor bu işler laila reina cıkısı yuzler guluyor kotu oynayıp tepki alınca mı zırlamalar baslıyor
mahmut bole bı oyuncu degıl bu yuzden bılmeden yorum yapma bence..3 buyuklerdekı belkı de en evcıl oyuncudur..