View Full Version : Küçük takımlara karşı nasıl bir strateji uygulamalıyız yada taktiği değişmelimiyiz?
cris king
03.Temmuz.2009, 19:57
Arkadaşlar az önce R.Madridle Castellon maçınaçıktım lig sonuncusu kendi sahamda maçta deli oldum normal taktiğim 4-4-2 standart bu taktikle geçen seozon şamp. oldum bu senede kaka ve ronaldo gibi büyük transferler yaptım ama sevillaya evinde meydan okuyan 6-2 yenen takım castellonu 87. dakkada tek golle geçebildi ve sadece 8 şutla sizce taktiğimi böle küçük ve kesin favori olduğum maçlarda dire ofansifmi uygulatmalıım yoks sabırmı etmeliim taktiği bozmayıp çünkü taktik bozulunca takımında ritmi değişior ondan korkuorum ikilem içinde kaldım sizinde fiikirlerinizi almak isterm..
MaliKaya
03.Temmuz.2009, 20:06
Rakip ne kadar kuvvetsiz sizde ne kadar kuvvetli iseniz rakip o kadar geriye kapaniyor.
Mesela TR liginde Hacettepe'yi, Kocaeli'yi yenmek cok zor oluyor. Cunku rakip direkt olarak 9 oyuncu savunma ile basliyor.
Benim tavsiyem yetenekli yildizlariniza yaraticiligi en full'e getirmeniz. Boylece bireysel yeteneklerin etkisi olunca kilidi acip sonuca gidiyorsunuz.
cris king
03.Temmuz.2009, 20:11
tmm kardeşim saolasın kaka ve ronaldoda böle zmanlarda dediğini deniyeceğim..
3842
03.Temmuz.2009, 20:59
İyi uzun şut çeken oyuncun bol olsun. Onlardan biri gol atarsa rakibin direncini kırarsın.
Universal
03.Temmuz.2009, 22:44
Rakiplerin senden güçsüz ile mutlaka kontra-atak taktiği uygularlar. Bu nedenle defansını fazla öne çıkarma. İyi bir kontra ile gol bulabilirler. Bununla birlikte maçta 2 farklı öne geçtiğin zaman mutlaka takımı yavaş oynat, vakit kaybı yap. Defansını geriye yasla. Böylece oyuncuların yorulmaz. Zaten rakipte 2 farklı skordan sonra dirençi çöker böylece maçı kazanırsın. (Tabii fark bire indikten sonra maçın bitmesine çok uzun süre varsa mutlaka eski taktiğine dön. )
muzoadux
03.Temmuz.2009, 22:59
Bence oyunun güzel tarafı ama bazen abartıya kaçabiliyor..
El Barto
03.Temmuz.2009, 23:00
http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=476
Forumda mevcut olan sabit başlıkları kullanınız.