Log in

View Full Version : Perez Avrupa Süper Ligi’nin kurulmasını istiyor

tarikko
05.Temmuz.2009, 21:02
Dünyanın en iyi oyuncularını Real Madrid’e transfer etmekle yetinmeyen başkan şimdi de yeni bir lig kurmak istiyor.
Real Madrid başkanı Florentino Perez kulüplerin UEFA ile birlikte çalışarak “Avrupa Süper Ligi” kurulmasını istiyor.

Perez ikinci kez başkan seçildikten sonra Real Madrid’i bir kez daha Avrupa’nın en iyisi yapmak için çalışmalara başlamış ve Cristiano Ronaldo, Kaka, Karim Benzema gibi isimlerleri transfer etmişti.

News of the World’ün haberine göre Perez’in bir sonraki adımı çok daha iddialı. Real Madrid başkanı Avrupa Süper Ligi’nin kurulmasını sağlamak istiyor.

Florentino Perez üst düzey takımların birbirleriyle daha sık karşılaşacağı bir ligin kurulmasını istiyor. Çünkü Şampiyonlar Ligi’nin bunu karşılayamadığını düşünüyor.

Planları ile ilgili açıklamalarda bulunan başkan, “UEFA ile birlikte çalışıp Avrupa Süper Ligi’nin kurulmasını sağlamalı ve üst düzey takımların birbirleriyle karşılaşması garanti altına almalıyız. Şampiyonlar Ligi’nde bu her zaman gerçekleşmiyor. Ama bunu yaparken yerel liglerin önemini azaltmamalıyız” dedi.

Goal

Amasya_Spor
05.Temmuz.2009, 21:14
bakalım ne olacak meraklandım olsa aslında bir açından güzel olur

sananes
05.Temmuz.2009, 21:23
yapılabilirse güzel olur ama önce bu ligde oynayabilecek kadar başarı elde etmesi lazım fenerbahcemizin:D bi kaç yıl daha beklesinler öyle kursunlar

Bordo61Mavi
05.Temmuz.2009, 21:26
Sacma bi dusunce :) Sampionlar ligini en son ne zaman aldilarki bunu kazanmak onlari tatmin etmiomus.

Liverpooldan kac yediler sorsaydilar

E.Cartman
06.Temmuz.2009, 02:51
Perez'de amma çok şey istiyor insanın parası çok olunca harcıyacak yer mi bulamıyo ne madem öyle ver parasını kur :D:D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Temmuz.2009, 20:26
Son derece saçma bir fikir Perez'den-ki Platini kendisinden zaten hoşnut değil,hayatta kabul etmez...

Cyzio
06.Temmuz.2009, 21:03
Görgüsüzlük böyle bişey olsa gerek.Sevmiyorum bu adamı.Parayla herşeyi yapabileceğini sanan adamlardan nefret ediyorum..

Fernando Gago
07.Temmuz.2009, 00:58
Real Madrid başkanından gelemesi doğal karşılanacak bir öneri