View Full Version : Geçmiş Deneyimi
RoNNiE91
07.Temmuz.2009, 23:25
Arkadaşlar geçmiş deneyiminde ne zaman girsem Kötü Futbolcu kapalı olarak gözüküyor.Aktif hale nasıl gelicek o seçenek bilen var mı?
http://img11.imageshack.us/img11/8056/gecmisdeneyim.jpg (http://img11.imageshack.us/i/gecmisdeneyim.jpg/)
Şimdiden sağolun.
MaliKaya
07.Temmuz.2009, 23:31
Yanilmiyorsam yok. Aslinda olsa cok iyi olur. Kotu futbolcu ama iyi menajer :)
Addolorato
07.Temmuz.2009, 23:37
Sanırım oyunda 2. ligleri açınca oluyordu sadece 1. ligleri açtıgın zaman kapalı oluyor galiba.
Oghuse
07.Temmuz.2009, 23:44
Ben ingiltere 6. ligi seçince o seçenek aktifti yani yarı-profesiyonel takımlı bir lig seçebildiğimiz zaman aktif oluyor sanırım..
DenizlispoR
07.Temmuz.2009, 23:45
Sanırım oyunda 2. ligleri açınca oluyordu sadece 1. ligleri açtıgın zaman kapalı oluyor galiba.
Hayır Eralp ben TFF 2.Lig ile açtım yine kapalı :confused:.
ForeverFener
08.Temmuz.2009, 04:37
Hayır Eralp ben TFF 2.Lig ile açtım yine kapalı :confused:.
İyice düşük liglerde aktif oluyor demekki :)
Hugo
08.Temmuz.2009, 15:42
İngiltere 6.lig açmıştım çıkmıştı.
Oghuse
08.Temmuz.2009, 17:32
Arkadaşlar bugün çok güzel birşey keşfettim geçmiş deneyimi pazar ligi oyuncusu olarak üst liglerde mücadele etmek mümkün nasıl mı?
Öncelikle yeni bir oyun açarak İngiltere 6. Ligi seçip bu ligten bir takım seçerek bir profil oluşturuyoruz ve bu profili pazar ligi oyuncusu yapıyoruz.Sonra yeni bir oyun daha açarak eski profillerden oluşturduğumuz profili seçerek pazar ligi oyuncusu olarak üst düzey takımlarda teknik direktörlük hayatına atılabiliyoruz.. :D
Universal
08.Temmuz.2009, 18:44
Arkadaşlar bugün çok güzel birşey keşfettim geçmiş deneyimi pazar ligi oyuncusu olarak üst liglerde mücadele etmek mümkün nasıl mı?
Öncelikle yeni bir oyun açarak İngiltere 6. Ligi seçip bu ligten bir takım seçerek bir profil oluşturuyoruz ve bu profili pazar ligi oyuncusu yapıyoruz.Sonra yeni bir oyun daha açarak eski profillerden oluşturduğumuz profili seçerek pazar ligi oyuncusu olarak üst düzey takımlarda teknik direktörlük hayatına atılabiliyoruz.. :D
Ölme eşşeğim ölme. :n:
Oghuse
08.Temmuz.2009, 19:51
Herşeyin bir bedeli var.. :D