View Full Version : azerbaycan milli maçı aday kadrosu
gorkemyilmazkarasu
10.Nisan.2006, 14:32
çok uzun uğraşlar sonunda aday kadroyu bulabildim :D :D :D
Azerbaycan ile Türkiye milli futbol takımları arasındaki karşılaşma Tevfik Behramov Stadı'nda TSİ 19.00'da başlayacak.
Milli Takım kadrosunda şu sporcular bulunuyor:
Ayhan Akman, Aykut Erçetin, Hasan Kabze (Galatasaray), Fahri Tatan, Yasin Çakmak (Çaykur Rizespor), Can Arat, Selçuk Şahin (Fenerbahçe), Uğur Boral, Baki Mercimek (Gençlerbirliği), Gökhan Ünal, Mehmet Topuz (Kayserispor), Hakan Kadir Balta, Sinan Kaloğlu (Vestel Manisaspor), İbrahim Akın (Beşiktaş), Ersen Martin (Ankaraspor), Emre Toraman (Kayseri Erciyesspor), Tolga Zengin (Trabzonspor), Burak Yılmaz (Antalyaspor).
not:ayhan akman sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı yerine volkan arslan alındı.
bence iyi bir kadro olmuş en azından azerbaycan maçı için gençler ağırlıkta hayırlısı olsun başkada bu yaş kategorisinde futbolcumuz yok zaten.yani eldekilerin en iyi si bunlar gibime geliyor ya sizin yorumunuz???
nic-39
10.Nisan.2006, 15:46
kendı takımlarında oynamayan bıkac oyuncu cagrılmıs,,ayrıca 2 lıgde oynayan bırcok kalıtelı oyuncu var bunlar dıkkate alınmamıs..ersan martın,tolga zengın gereksız ıkı ısım..ılla genc bı kadro kurmak sart degıl..ayrıca nurı sahın bence kadroda yer almalı madem gelecegın kadrosu o zaman nurıde yer almalı..fbden semıh su sıralar ıbrahım akına gore daha formda forvette o tercıh edılmelıydı..ayrıca gsden cıhanda olmalıydı..defanstada servet olmalıydı..
gorkemyilmazkarasu
10.Nisan.2006, 16:34
kendı takımlarında oynamayan bıkac oyuncu cagrılmıs,,ayrıca 2 lıgde oynayan bırcok kalıtelı oyuncu var bunlar dıkkate alınmamıs..ersan martın,tolga zengın gereksız ıkı ısım..ılla genc bı kadro kurmak sart degıl..ayrıca nurı sahın bence kadroda yer almalı madem gelecegın kadrosu o zaman nurıde yer almalı..fbden semıh su sıralar ıbrahım akına gore daha formda forvette o tercıh edılmelıydı..ayrıca gsden cıhanda olmalıydı..defanstada servet olmalıydı..
genelde a2 ağırlıklı bi milli takım oluşturmuş fatih terim belki ondan nuriyi almamıştır.denenmemiş oyunculara şans verip hangisi yararlı olabiliri görmek istiyodur belki.servetin zaten milli takımda olacağı belli.bunu bildiği için almamış olabilir.
flake
10.Nisan.2006, 16:44
gencelerden olusmus kadro ben begendim
Eray Dengiz
10.Nisan.2006, 16:48
genelde a2 ağırlıklı bi milli takım oluşturmuş fatih terim belki ondan nuriyi almamıştır.denenmemiş oyunculara şans verip hangisi yararlı olabiliri görmek istiyodur belki.servetin zaten milli takımda olacağı belli.bunu bildiği için almamış olabilir.
Bu konuda çok haklısın. Sonuçta A2 Milli Takımıda bizim takımımızdır. Orada oynayan futbolcularıda böyle maçlarda denemek lazım. Bence güzel bir seçim olmuş. Değişiklik her zaman iyidir..
Jesus_FB
10.Nisan.2006, 18:24
arkadaşlar pek takip etmiyorum ama milli takıma seçildiğine göre sakatlığıda yok
bu İbrahim Akın noldu???
Gökhan Güleç geldiğinden beri ne adı duyuluyor nede futbolu ne oldu bu adam mrk ediyorum ben çok beğeniyordum
10_Osmanozc
10.Nisan.2006, 18:28
Tolga Zengin'in çağrılmasına sevindim.
dinaMYt
10.Nisan.2006, 19:24
fatih terim işin suyunu çıkarmış bu sefer.çek cumhuriyeti maçındaki kadrada ufak değişikliklerle daha istikrarlı bir yol çizilmiş olurdu.milli takım oyuncu yetiştirilen yada denenen bir takım değildir.azerilere karşı bu takımla çıkarsak büyük bi rezaletle dönme olasılığı da yüksek.kadrodaki oyuncuların bir çoğu takımlarında oynamıyor oynayanlar da takımlarının ligdeki en büyük kozları kendilerini zorlamak istemeyeceklerdir.
gorkemyilmazkarasu
10.Nisan.2006, 20:34
bence o formayla çıkan herkes ileriki maçları falan düşünmez çatır çatır oynar çünkü bunun sonunda iyi oynarsa devamlı milli takımda kalma şansıda var.ayrıca atv nin verdiği habere göre maç saat 17.00 daymış arkadaşlar
nic-39
10.Nisan.2006, 23:48
18 de mac..valla ısterse paf takımla oynansaydı nurıyı mutlaka cagırmalıydı..bu oyunculardan bazıları madem ılerıde a takımda olcak ee nurı bu oyuncuları hıc tanımıo en azından kaynasmıs ve ozellıklerını bılırdı en azından..
Berkaiser
11.Nisan.2006, 19:54
Bu maç FIFA takviminde olmadığı için Avrupa'dan oyuncu çağrılmamış.Bu maça as kadromuzla çıkmamamızın tek nedeni bu.
barahir
11.Nisan.2006, 19:57
beyler ben sadece tek bişi sölicem:
Fatih Terim bu işi çok ii biliyo
nic-39
11.Nisan.2006, 20:40
Bu maç FIFA takviminde olmadığı için Avrupa'dan oyuncu çağrılmamış.Bu maça as kadromuzla çıkmamamızın tek nedeni bu.
iddaa da bıle yok :)
orcnbykl
11.Nisan.2006, 22:28
beyler ben sadece tek bişi sölicem:
Fatih Terim bu işi çok ii biliyo
Ya avrupa şampiyonasında rolü yoktu ama Dünya 3.sü Türkiye 2. memleket Almanya'daki Dünya kupasına katılamadıktan sonra istediği kadar bilsin ne fayda...
nic-39
12.Nisan.2006, 13:58
bılmem farkındamısınız ama 2008 terım ın son sansı..basarısız olursa ıs bulması cok zorlasır bence
10_Osmanozc
12.Nisan.2006, 19:16
Maç başladı 15 dk.
barahir
12.Nisan.2006, 19:16
ben maçı azeri kanalından izliyorum gerçekten çok zevkli oluyo walla uydusu olan herkesse tavsiye ederim
Laz_Asker_61
12.Nisan.2006, 19:20
yaw adamlar benden bile zayıf ha
barahir
12.Nisan.2006, 19:20
heh sen kaç kilosun ki??
gorkemyilmazkarasu
12.Nisan.2006, 20:17
valla ben can arata bayıldım yaa adam bayağı iyi top kesiyo ne kadar top kullanamasada etkili bir defans bence fb de servetin yerine falan çok rahat oynar
barahir
12.Nisan.2006, 20:18
abi biz bunun kaç yıldır farkındayız da bi türlü öğretemedik şu dauma işte naparsınız. inş. izliyodur maçı. bu arada ne pozisyon kaçtı ama ha can vurdu çizgiden çıkardılar yaa
barahir
12.Nisan.2006, 20:20
Beyler penaltı ve mehmet topuz kırmızı kart yedi. boş kaleye giden topu elle kesti ve kırmızı kartı yedi bakalım nolcak
barahir
12.Nisan.2006, 20:22
Azerbaycan 1:0 Türkiye
65' sadıgov (pen.) 63' Mehmet Topuz k.k
Selman Ozturk
12.Nisan.2006, 21:04
Maç 1-1 bitti Gol: Hasan Kabze.
Maç fazla heyecanlı geçmedi tecrübesizlik ve oyuncuların ilk defa yanyana oynaması müsabakanın kalitesini düşürdü.
Bu arada maçtan daha çok dikkatimi çeken Ersin Düzen'in maç esnasında yaptığı bir açıklamaydı.Ersin Düzen'in söylediğine göre Haluk Ulusoy ve Azeri Federasyon başkanı bir protokol imzalayacakmış.Bu protokole göre iki ülke futbolcuları da yabancı statüsünde olmayacakmış.Yani bir Azeri futbolcu bizim ligimizde yabancı sayılmayacak.Aynı şey onların ligi için de geçerli.Bence bu protokol faydalı olacaktır.Özellikle Azerbaycan'ın 10 numarası Sultanov'u izleyince bu protokolün futbolumuza yarar sağlayacağını düşünüyorum.
gorkemyilmazkarasu
12.Nisan.2006, 21:34
evet zaten bosnayla öyle bi anlaşma var sanırım ve baliç,boliç,hasagiç gibi oyuncular ligimizde yabancı statüsü dışında oynuyolar.