PDA

View Full Version : load game sorunu..

casusuzkan
08.Temmuz.2008, 05:30
arkadaşlar ya bende 4tür böle sorun var artık silmekten sıkıldım fmyi ya bende hep bilgisayarı açıp kapatıyorum bikaç kez oynuyorum en sonunda artık the save game not be loaded diye uyarı veriyor bunu nasıl çözerim..oyun açılmıyor her seferinde baştan yni oyun açmam gerekiyor işin kötüsü oyunu başka yere alıyorum oyunu sıfırdan kurup tekrar içine atınca yine aynı uyarıyı veriyor..

BeeTLeJuiCe
09.Temmuz.2009, 03:28
Devamlı bir save game içinmi deniyorsunuz, yoksa her save game'den sonra aynı sorun oluyor mu?

Aynı save game için hata ile karşılaşıyorsanız, Save Game versiyonu ile oyun verisyonu uyuşmuyo olabilir.

casusuzkan
09.Temmuz.2009, 05:27
bir save game için oluyo peki nasıl gidericem o sorunu önceden böyle bi sorun yoktu yeni yeni çıktı..

MaliKaya
09.Temmuz.2009, 14:09
Save game'ini ilk kurdugun versiyonu hatirliyorsan, ve bu versiyonlar 9.1.0 ve 9.2.0 ise oyunu tamamen silip 9.1.0 ise sadece 9.1.0'ı - 9.2.0 ise 9.2.0'i yuklemelisin.

Veya oyununu 9.3.0 dan acmissan ve suanda daha dusuk bir versiyon kullaniyorsan 9.3.0 versiyonuna yukseltmen gerekir.

casusuzkan
09.Temmuz.2009, 20:19
ya şuan 9.1 versiyonu kurulu save gamede o versiyondan kurulu ya bu iş beni iice oyundan soğutmaya başladı tam diyorum 3 5 sezon geçerim nezamn kaptırsam hep böle oluyo...