View Full Version : XML parsing error
IcedEarth
11.Temmuz.2009, 02:19
http://img384.imageshack.us/img384/884/adszy.jpg (http://img384.imageshack.us/i/adszy.jpg/)
Böyle bir hata aldım, acaba çözümü var mı bildiğiniz?
Universal
11.Temmuz.2009, 02:22
Panels/competition doyasında bulunan xml dosyasında hata var veya bu dosyada bulunması gereken simge bulunmadığı için hata veriyor.
IcedEarth
11.Temmuz.2009, 02:23
Çözümü var mı bildiğin?
Universal
11.Temmuz.2009, 02:27
Ben sadece hatanın ne olduğunu anlamaya çalıştım. Sanırsam yanlışlıkla bir dosya silmiş olmalısın. Bu eklediğin bir grafik paketinin yanlış kodlanmasından da kaynaklanabilinir ama; oyuna girmeme ile karşılanıyorsan bu başka bir sorundur.
Kayıtlı oyununu sakla bir köşeye oyunu sil ve sonra tekrar yükle, tabii bu çözümü diğer arkadaşların yazacağı mesajlardan sonra yaparsın. ;)
IcedEarth
11.Temmuz.2009, 02:28
Bilgisayarı yeniden başlatınca çalıştı, çok ilginç bir bilgisayarım var. Bilgisayarla ilgili bir problem olsa gerek, yardımın için sağol...
Universal
11.Temmuz.2009, 02:30
Rica ederim, sanırım bilgisayar oturumu açtığında bir işlemciyi çalıştıramadı ve buda oyunun açılmasını engelledi. Olabilir böyle durumlar nede olsa teknoloji. :)
rago9393
17.Temmuz.2009, 13:56
aynı sorun bendede var ama yeniden başlattığımda çalışmadı ayrıca bu hatadan sonra bi sürü xml hatası veriyor. :S
Raten
17.Temmuz.2009, 15:17
aynı sorun bendede var ama yeniden başlattığımda çalışmadı ayrıca bu hatadan sonra bi sürü xml hatası veriyor. :S
Orjinal skin kullanmıyorsun sanırım.Orjinal skine geçip de dener misin bir de
rago9393
18.Temmuz.2009, 13:48
oyun hiç açılmıyor ki :S
TuNdRaLoWeR
18.Temmuz.2009, 22:34
Arkadaşlar bu sorunun temeli şurada; yüklediğiniz ekstrem bir dosya var.Yüksek ihtimalle de grafik dosyası.Ve o dosyanın yapımcısı XML kodlarken bir yerde yanlış yapmış.Bu yanlış şöyle olabilir; grafik yapımlarında Face yaptıysanız XML'de Face kodlarsınız, yanlışlıkla Face yerine Logo kodlaması olabilir.
Yukarıda verdiğim sadece basit bir örnekti, sizin yapmanız gereken o dosyanın yolunu bulup dosyayı silmeniz olacaktır..
Umarım açıklayıcı olmuşumdur:)