PDA

View Full Version : Selçuk Aydın nakavt etti!

bySilver
12.Temmuz.2009, 05:26
Selçuk Aydın 9. rauntta rakibini nakavt etti
Dünya Kıtalar Arası Orta Sıklet Boks Şampiyonu boksör Selçuk Aydın rakibi Jackson Osei Bonsu'yı 9. rauntta nakavt etti.

Selçuk Aydın Avrupa Şampiyonu ve Kıtalar arası şampiyonu oldu.

Selçuk Aydın, burnu kanamasına rağmen yılmadı ve rakibini 4. kez indirdi ve en sonunda 9. rauntta rakibine sağlı sollu yumruklarla yere indirmeyi başardı.

Addolorato
12.Temmuz.2009, 06:19
Zaten bir dövüş ve güç sporlarında çok iyiyiz. Halter , Güreş , Box , Kick Box. Savaşçı atalarımızdan kalmış :D

anilton
12.Temmuz.2009, 14:42
Nakavt etti ama Selçuk'ta da baya hasar oluştu...

Daha önceki raundlarda bitebilirdi maç ancak Selçuk rakip grogi durumdayken nedense devam etmedi yumruklarına,nefes almasına izin verdi...

Ama sonunada güzel bitirdi.Helal olsun...

Trabzonspor
12.Temmuz.2009, 15:55
Tebrik ederim,güzel bir sonuç daha.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Birde Türkiye'de medya futbola önem verdiği kadar diğer sporlara önem vermiyor buda oturup tartışılması gereken bir konu.

byunuss1
12.Temmuz.2009, 16:35
Burnu kanamasından sonra burnunusilmeye calısırken cok gereksiz darbeler yedi.. Rakip güçlüydü ama daha rahat kazanabilirdi

Bordo61Mavi
12.Temmuz.2009, 16:38
Selcuk bitirebilce yerlerde bitirmedi, bence biraz kontradan korktu riske atmak istemedi.

Sonundada guclu rakibine karsi kazandi. Dunya sampionlugu simdi onu bekliyor.

Turkiye boks tarihinin en yukseginde olan bi isim Selcuk, bizim onla gurur duymamiz gerekir. Ha birazda ilgi gostermemiz gerek ;)

anilton
12.Temmuz.2009, 16:56
Doğrudur medya gereken önemi vermiyor,ancak medyanın gerekli önemi vermesi için önce halkın önem vermesi gerekir.Medya işine bakar.Nerede izlenilesi şey varsa onu ele alırlar.Çok merak ediyorum dün bu önemli karşılaşmayı kaç kişi izlemiştir?

G.Saray'ın hazırlık maçının yarısının yarısına ulaşmamıştır raytingi.Biz önce halk olarak futbol dışındaki sporlarla ilgilenmeliyiz ondan sonra medya zaten "ışığı" gördüğü an mecburen bunlara odaklanacaktır...

Sekopej
12.Temmuz.2009, 17:01
Ben televizyonda tanıtımı gördüğümde heyecanlanmıştım. Gazetelere bakmadım ama manşetten bu galibiyeti kaç tanesi verdi acaba? Ama vermişlerdir, kazandı ya...

Universal
12.Temmuz.2009, 17:18
Dün maçı izledim, güzel bir maçtı. Son iki rounda Selçuk'un kondisyonu çok düştü, bir ara kaybedeceğini düşündüm ama; iyi toparlandı. Tebrikler.

RaSenGan
13.Temmuz.2009, 00:46
Burnu falan kanayınca kaybediceğini düşünmüştüm ama iyi indirdi rakibini.Güzel bir maçtı.

Fietra 10
13.Temmuz.2009, 20:24
Boks yapmış biri olarak şunu söyleyebilirimki çok zor bir spor..Diyoruz ya niye devam etmedi ? nakavt edebileceği durumlar olmuştu önceden..İnanın çok zor seri yumruk atmak boksta..Ne kadar gereksiz ve güçsüz yumruk atarsanız o kadar kendinizi yorarsınız..Muhtemelen yorgun olan Selçuk maçın 12 raund oldugunuda hesaba katarak fazla risk almadı..O yumruklar sonucu yıkılmayabilrdi Belçikalı..Buda Selçuk'un sonun getirirdi muhtemelen..Selçuk Aydın'ı tebrik ederim..İnşallah daha iyi yerlerede gelecek..Rakipte kesinlikle boş bir boksör değil..Selçuk Aydın 2.5 yıldır profesyonel olarak dövüşüyor ve hiç maglubiyeti yok..Amatör olarakta çıktıgı 380 maçın 350 kadarını kazanmıştır..Onu bu kadar kötü duruma sokan bir boksör görmedim daha..