PDA

View Full Version : Eskişehirspor 2009-2010 Hazırlık Kampı

Aşk-ı Şehir
13.Temmuz.2009, 14:37
Eskişehirspor ilk etap hazırlık kampını Bolu'da yapıyor. Kamp başlayalı baya oluyor ama konuyu açmak gerek.:)

Kampta yeni transferler ve denenmek üzere kampta bulunan Mohamed Cisse bulunuyor. İlk hazırlık maçımızı Azerbaycan ekibi Lankeren ile yaptık 2-1 mağlup olduk. Daha çok yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkılan maçta stoper oynayan Vucko'nun 2.yarıda forvet oynandığı görülmüş. Ayrıca Vucko bir de penaltı yaptırmış.:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada kamp dün bitti. Acele ile açtık konuyu unuttuk.:D Cisse beğenilmeyip gönderilmiş. Ayrıca Göztepe ile kiralık olarak anlaşan kaleci Sinan'da kamptan Cumartesi günü ayrılmış.

Aşk-ı Şehir
19.Temmuz.2009, 15:28
Takım Almanya'nın Stuttgart kentinde kampına devam ediyor. Dün ilk hazırlık maçında Antalyaspor'u 4-1 mağlup ettik. Yaklaşık 2000 Gurbetçi Eskişehirspor taraftarı takımı desteklemiş. El Saka'nın 40 metreden attığı frikik golü jeneriklikmiş. Youla-Ümit Karan oldukça uyumluymuş. Ayrıca FC PFfullendorf takımından transfer edilen Adem Sarı teknik heyetin gözüne girmiş. Dün sonradan oyuna girmiş ve bir de gol atmış. Diğer 2 golü ise Youla ve Sezgin kaydetmiş. Bu arada Ankaragücü'nden transfer edilen Mehmet Yılmaz'ın kampa katılması bekleniyor...

Aşk-ı Şehir
19.Temmuz.2009, 20:55
Takım Almanya kampındaki 2. hazırlık maçını şu sıralarda kamp yapılan bölgenin takımı olan Bad-Drüheim ile yapıyor. Yedek ağırlıklı kadro ile çıkılan maçta Serdar Özbayraktar'ın attığı gol ile takımımız 1-0 önde. Maçta 35.dakika...

Aşk-ı Şehir
19.Temmuz.2009, 22:29
Maç 5-0 bitti. Gollerimizi Serdar Özbayraktar-Safet Nadarevic-Adem Sarı ve Burak Yılmaz ( 2 ) kaydetti. Güzel ve rahat bir oynamış takım...

anilton
19.Temmuz.2009, 22:30
Yürü be Burak...

Yine şov yapar Eskişehir'de,devre arası G.Saray'a...:)

Aşk-ı Şehir
19.Temmuz.2009, 23:54
Maç 5-0 bitti. Gollerimizi Serdar Özbayraktar-Safet Nadarevic-Adem Sarı ve Burak Yılmaz ( 2 ) kaydetti. Güzel ve rahat bir oynamış takım...

bir oyun oynamış olacaktı orası.:)

Valla Anıl olabilir. Çok iddialı Burak.:)

Enterokinaz
19.Temmuz.2009, 23:58
galatasaray burak yılmaz'ı almaz. beşiktaş ve fenerbahçe maceralarından sonra hele ki.

eskişehir'in parlayan yıldızı olarak kalsın. ;)

bursa_mc
20.Temmuz.2009, 02:23
Es Es açılış maçını Bursaspor'la yapacağı doğru mu?

KaPaLı
20.Temmuz.2009, 02:24
Mustafa, Es-Es Bursa'ya gidecekmiş sezon açılışına doğrumu ? Varmı bildiğin birşeyler

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Mustafa, Es-Es Bursa'ya gidecekmiş sezon açılışına doğrumu ? Varmı bildiğin birşeyler

Tersiymiş :D Bursa, Es-Es'e gelecekmiş :D Varmı bildiğin birşeyler ?_

Crocodile1963
20.Temmuz.2009, 02:31
Bursa, Avrupai :) bir takımda sezon açılışı yapmayı planlıyorumuş. Eskişehir ile sezon açılışı yapacağımızı ilk defa duydum. Bu iki takım geçen sezon bir çok hazırlık maçı yaptılar. Es-Es'in açılışını yapmaktan şeref duyarız. . .

Aşk-ı Şehir
20.Temmuz.2009, 02:43
Es Es açılış maçını Bursaspor'la yapacağı doğru mu?

Olabilir belli olmaz.:) Zaten yapmadığımız şey değil. Her milli takım arasında Bursaspor'la maç yaptık neredeyse.:)

bursa_mc
20.Temmuz.2009, 02:45
Hatta tarihi de 29 Hazıran diye biliyorum:D

Aşk-ı Şehir
20.Temmuz.2009, 02:55
29 Haziran? :D 29 Temmuz olabilir. 31 Temmuz'da zaten TSYD'ye katılıyoruz. Başkan açılış maçı yapacağız demişti. Bursaspor ile olur o zaman. Memnun oluruz.:)

Memedov
20.Temmuz.2009, 02:57
galatasaray burak yılmaz'ı almaz. beşiktaş ve fenerbahçe maceralarından sonra hele ki.

eskişehir'in parlayan yıldızı olarak kalsın. ;)

Burak Yılmaz Fenerbahçe'de kaç maç oynamış bana söylermisin? şans bulduğu oynadığı takımlarda kendini gösteren bir futbolcu Burak.

Fenerbahçe'de yeteri kadar şans bulabilseydi, eminim kendini gösterirdi.

anilton
20.Temmuz.2009, 03:09
Bir espiri yaptık arkadaşlar.Ne G.Saray'ın Burak'ı istediği nede Fener'in Burak'ı sattığı var...

Olmayan birşey üzerinden tartışmaya ne gerek var?..

Sekopej
20.Temmuz.2009, 03:12
Burak kiralık gitmedi mi yahu? iyi oynarsa döner takıma, şansını bir kez daha değerlendirir? Ben Daum onu kullanır diye düşünüyordum ama olmadı. İyi performans sergilerse ilerleyen yıllarda forvet olarak değerlendirilebilir Fenerbahçe'de, daha yaşı genç.

Aşk-ı Şehir
20.Temmuz.2009, 03:18
Hatırlatayım Burak'ın satın alma opsiyonu bize ait.:)

bursa_mc
20.Temmuz.2009, 16:48
29 Haziran? :D 29 Temmuz olabilir. 31 Temmuz'da zaten TSYD'ye katılıyoruz. Başkan açılış maçı yapacağız demişti. Bursaspor ile olur o zaman. Memnun oluruz.:)

He aynen o dediğin tarihten :D Deplasman yapmayı özledim zaten iyi olur :D

Crocodile1963
21.Temmuz.2009, 03:11
Eskişehirspor kamp yaptığı Stuttgart'tan olaylı bir şekilde ayrılmış, sorun organizatör firmadan kaynaklanıyormuş.

Bu arada Ümit Karan'ın kaptan olmasını yadırgadım.

Bu sezon Başkan transferde daha etkili rol alıyormuş Rıza Hoca'nın hatalarından sonra böyle bir karar alınmış. . .