View Full Version : Asus Eee Pc 1000h
hibo84
18.Temmuz.2009, 00:42
Arkadaşlar, ASUS EEE PC 1000H notebook umda FM2009u kurdum. Oyunu açmaya çalıştığımda hiç bişey olmuyor bidaha denediğimde ise FM2009 allready running hatası veriyor.FM2009 u notebookumda oynayabilirmiyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
iLkeRisT
18.Temmuz.2009, 00:50
Arkadaşlar, ASUS EEE PC 1000H notebook umda FM2009u kurdum. Oyunu açmaya çalıştığımda hiç bişey olmuyor bidaha denediğimde ise FM2009 allready running hatası veriyor.FM2009 u notebookumda oynayabilirmiyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Already running hatasını verme sebebi uyguluma çalıştırıldığı içindir yani .exe'yi çalıştırıyor.Ama ekranda birşey yoksa oyunu denetim masası -> program ekle/kaldır'dan silin ve ardından tekrar kurmayı deneyin.
hibo84
18.Temmuz.2009, 00:56
Belki oyunu 10 defa kurup kaldırdım ancak hep aynı hatayı veriyor. Fm 2009 un bilgisayarımda çalışması için yapmam gereken extra bişey varmı? Direkt kurduğumda çalışmıyor çünkü
iLkeRisT
18.Temmuz.2009, 00:59
Belki oyunu 10 defa kurup kaldırdım ancak hep aynı hatayı veriyor. Fm 2009 un bilgisayarımda çalışması için yapmam gereken extra bişey varmı? Direkt kurduğumda çalışmıyor çünkü
Bazen java sorun yaratabiliyor.Java kurlumu pcde ekstra birşey gerekmiyor.En fazla işletim sistemi sorunluysa onun yeniden kurulması gerekebilir.
hibo84
18.Temmuz.2009, 01:12
İlkerist cevapların için teşekkürler yalnız işletim sisteminde bi hata olduğunu sanmıyorum çünkü notebooku alalı ve sistemi kuralı sadece 5 gün oldu. Javanında son sürümünü daha yeni yükledim. Bazı yabancı sitelerde kısayolun özelliklerinde hedef bölümündeki "C:P............fm.exe" nin sonuna -small_screen -windowed gibi bişi yazmam gerektiği söyleniyor. Ama ben beceremedim. Ekranın 10.2 inç olmasımı sorun yaratıyor acaba? EEE PC de FM2009 oynayan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim...
iLkeRisT
18.Temmuz.2009, 01:16
İlkerist cevapların için teşekkürler yalnız işletim sisteminde bi hata olduğunu sanmıyorum çünkü notebooku alalı ve sistemi kuralı sadece 5 gün oldu. Javanında son sürümünü daha yeni yükledim. Bazı yabancı sitelerde kısayolun özelliklerinde hedef bölümündeki "C:P............fm.exe" nin sonuna -small_screen -windowed gibi bişi yazmam gerektiği söyleniyor. Ama ben beceremedim. Ekranın 10.2 inç olmasımı sorun yaratıyor acaba? EEE PC de FM2009 oynayan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim...
Hocam onunla ilgili birşey diyemeyeceğim o zaman 12.1" te oynadım ben.Umarım çözebilirsin.
Muwin
18.Temmuz.2009, 13:33
kardeş yapacagın sey cok basit :icon_sad:
ctrl + alt + delete deyip görev yöneticisini acıp bu yolu takip etmek
işlemler sag taraftaki acıklama bölümündeki fm09 u bulup ordan işlemi sonlandır diyip kapatmak.:D
şimdide bunu yapman gerek
ksayolun ütüne sag tıklayıp özellikler/uyumluluk /windows XP(service pack 2) ye ayarlamak eger öyleyse >
özellikler/uyumluluk/windows 98 ME ye ayarla
bu iş bu kadar eger olmassa ekran kartını güncelle bu oyunlar notebook için biraz karısıkta
ii oyunlar :0: