View Full Version : Erman Toroğlu mu yoksa Ahmet Çakar mı??
Maymuncuk
11.Nisan.2006, 14:12
Son zamanlarda bu mu yoksa şu mu başlıklarına inat açmadım bu konuyu..
Bu ikiliyi herkes bilir..Belki de Türkiye'de yorumları kafaya yatan iki yorumcu ve eski hakemdir Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar..
Ama ikisinin de ortak bir yönü var hakem olduğu dönemlerde TV de olduğu gibi yorumları iyi değilmiş..Onlarda çok hata yapıyormuş..
Ama bunları geçelim yorumlarına bakalım..Size Erman Hocanın mı Yoksa Ahmet Hocanın mı yorumları iyi veya kötü..
Bence Erman hoca'nın yorumlarının %90'ına katılırım..Ama aynı şey Ahmet hoca için değil..Erman Toroğlu bazen saçma şeylerde söylese Erman Hoca diyorum..
Ya sizler....
BurakMania
11.Nisan.2006, 14:21
al birini vur ötekine ...
winc3
11.Nisan.2006, 14:31
:D
gercekten ole ama ahmet cakarın yorumlarını daha cok sevıyorum adam mantıklı konusuyo erman toroğluna göre
zargı
11.Nisan.2006, 15:40
ahmet cakar herzaman dogru olmasa da iyi yorum yapıyor ama erman toroglu başka yerleriyle konusuyo her lafında ters bi kelime var
Jesus_FB
11.Nisan.2006, 17:35
ikiside maymunun en önde gidenleri canları istediği gibi yorumluyorlar pozisyonları hele erman toroğlu bi hafta önce penaltı dediği harekete bi hafta sonra yok böle bir penaltı diyor ikisinden de nefret ediyorum
Berkaiser
11.Nisan.2006, 18:09
Ahmet Çakar'ı beğeniyorum ben.Erman Toroğlu'nu ise sevmem.
nic-39
11.Nisan.2006, 18:41
ıkısınede uyuz oluorum..kendılerı sankıı hıc hata yapmadı dunyanın 1 numaralı hakemlerıydı!!uslupları cok laubalı ve ters gelıo bana..
Maymuncuk
11.Nisan.2006, 19:02
Kendileri hakem iken hep onlar hata yapıyormuş..
Çok salakça hatalar yapıyorlarmış..
barahir
11.Nisan.2006, 20:06
walla işte kerem kendileri yapar b.ktan hatalar başkaları yapınca da yapmasın efendim (Özelliklede Erman) ama ben yinede ahmet çakar dicem. vurulmadan önce çok cesaretli dobra dobra konuşuyodu. ama erman öyle değil. O Ümitle (Karan) uğraşıyo:D
Berkaiser
11.Nisan.2006, 20:26
walla işte kerem kendileri yapar b.ktan hatalar başkaları yapınca da yapmasın efendim (Özelliklede Erman) ama ben yinede ahmet çakar dicem. vurulmadan önce çok cesaretli dobra dobra konuşuyodu. ama erman öyle değil. O Ümitle (Karan) uğraşıyo:D
Ümit Karan'a söyledikleri ayrı bir terbiyesizlikti zaten.:mad:
nic-39
11.Nisan.2006, 20:29
gecen ıkı hafta oncesıde konyalı murat hacıogluna demıs bıseyler..sen bırak topu gıt evde karınla mınyatur kale oyna tarzı bısey..
Seçkinn
11.Nisan.2006, 21:41
Oy kullanırken "medya maymunu" seçeneği ağırmı olur acaba, arada doğruda konuşuyorlar diye düşünmüştüm. Çoğunluk aynı fikirdeymiş zaten :D
perpetua
11.Nisan.2006, 21:47
Al birini vur otekine :D
emirduman
11.Nisan.2006, 23:02
Erman Toroğlu'nu üslübu nedeniyle pek kaleye almam...
Ahmet Çakar'ın ise yorumlarına zaman zaman katılsam da, saçma saçma konuştuğunu hiç görmedim, saygı duyuyorum kendisine...
Laz_Asker_61
12.Nisan.2006, 10:31
bundan daha iyi bir yorum bulamadım
kavara
12.Nisan.2006, 17:45
ahmet cakar dediginiz insan dünya kupası finali yönetmistir..
Bide erman toroglu bi kac macta ahmet cakar ın yardımcılıgını yapmıs tır. :D
Laz_Asker_61
12.Nisan.2006, 19:24
hakemliklerine lafımız yok ama yorumları iğrenç