View Full Version : San Marino ve Takımları
BaFraLı
21.Temmuz.2009, 20:05
Arkadaşlar demin futbol mundiali izliyordumda SanMarino takımını gösteriyordu.Takımın adı Tre Fior.FM'de bu takımı alabiliyormuyuz FM'de.Yani San Marino takımlarını alabiliyormuyuz.Sanki Seri C'de bir takımı vardı ama oyunu açıp bakmadım.Veya böyle küçük takımları olan lig biliyomusunuz.Bu dediğim takım Şampiyonlar Ligi mi UEFA mı ikisinden birindede ön eleme oynuyo.
Hugo
21.Temmuz.2009, 20:19
San Marino ligi yok oyunda. İtalya alt liginde oynayan san marino takımı var ama. Senin dediğin programı ben de izlemiştim. Kulübün direktörü aynı zamanda polisti :D
BaFraLı
21.Temmuz.2009, 20:21
Aynen öyle :D.Bende belki oyunda vardır dedim ama bakalım artık Seri C'de var galiba :D
deniz.91
22.Temmuz.2009, 00:20
Serie Cde adı San Marino olan bir takım var
Bursaspor
22.Temmuz.2009, 00:22
Oyun içinde San Marino ligi yok ama gerçekte bir San Marino ligi var. Bu lig kurulmadan önce de bahsi geçen San Marino adlı takım İtalya Lig Sisteminde mücadele etmeye başladı.
Tre Fiori, gerçekteki ligin şampiyonu oldu ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme şansına sahip oldu. Oyunda bu takım da mevcuttu sanırım, hatta diğer takımlar da mevcuttu. Bu takımları Serie C2'ye ekleyebilirsiniz.
BaFraLı
22.Temmuz.2009, 00:30
Oyun içinde San Marino ligi yok ama gerçekte bir San Marino ligi var. Bu lig kurulmadan önce de bahsi geçen San Marino adlı takım İtalya Lig Sisteminde mücadele etmeye başladı.
Tre Fiori, gerçekteki ligin şampiyonu oldu ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme şansına sahip oldu. Oyunda bu takım da mevcuttu sanırım, hatta diğer takımlar da mevcuttu. Bu takımları Serie C2'ye ekleyebilirsiniz.
Teşekkürler.Editörden Tre Fiori'yi eklemeyi deneyeyim ben.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Universal
23.Temmuz.2009, 15:57
San Marino takımları İtalya Liginde mücadele ediyor, Lihcestian takımları İsveç Liginde mücadele ediyor. Bu tarz ülkelerin hem nüfusları olmadığından hemde profesyönel lig kuracak bühtçeleri olmadığı için başka ülkelerin liglerinde mücadele ediyorlar. Bu nedenle İtalya Seria C yi alırsan yönetebilirsin.
BaFraLı
23.Temmuz.2009, 16:01
Tamam Batuhan abi bilmiyodum ben bunları teşekkürler :).