View Full Version : Totthenam Kadromdan Verim Alamıyorum
Norm
22.Temmuz.2009, 04:40
Arkadaşlar işte kadrom:
Kaleci
Cesar
Gomes
Ben Alnwick
Savunma
Woodgate
Vedran Corluka
Michael Dawson
Ledley King
Didier Zokora
Gareth Bale
Alan Hutton
Gilberto
Benoit Assou-Ekotto
Orta Saha
Jamie O'hara
Luka Modric
David Bentley
Aaron Lennon
Milos Krasic
Giovani Dos Santos
Ivica Olic
Kevin-Prince Boateng
Jermaine Jenas
Miguel Veloso
Tom Huddestone
Adel Taraabt
Forvet
Ezequiel Lavezzi
Roman Pavlyuchenko
Darren Bent
Freizer Campbell
http://i25.tinypic.com/hsmlc9.png
Ancak bu kadroyla verim alamıyorum. Bana taktik önerebilirmisiniz?
(Not: Bu kariyer için açtığım oyun değildir.)
King_91
22.Temmuz.2009, 05:13
http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=476
seç beğen al
cess41
22.Temmuz.2009, 17:18
Tek forvetli , orta sahadan hucum destekli bir taktik deneyebilirsin.Çünkü bence Lavezzi hariç diğer forvetler yetersiz.Orta saha iyi olduğundan tek forvete yeterince destek sağlayabilirsin.Taktik 4-2-3-1 olabilir.Bu taktik atak bir sistem ama tedbiri elden bırakmamak lazım.Kısa paslarla garanti oynamak gerekiyor.Defans çizgisi biraz önde olmalı ve takıma ilerde basmayı öğretmemiz gerekiyor.Tempoyu da çok hızlı yapmamak gerekiyor.Elimizde yetenekli oyuncular olduğundan yaratıcılıklarını yüksek tutabiliriz(Özellikle amrlc bölgeleri için)Bence kendin bir taktik yarat ve üzerinde dur taktiğin.Kötü sonuçlar alıyorum diye 2-3 haftada taktiği değiştirme.Yaptığın taktiğe 5-6 hafta devam et.
Kaleci:Gomes
Defans:Corluka-Woodgate-King-Bale
Orta Saha(MC):Veloso-Jenas
Orta Saha(AMRLC):Bentley-Modric-Dos Santos
Forvet:Lavezzi
Norm
22.Temmuz.2009, 17:31
Tamam güzel kardeşim. Lavezzi'ye ilk önce 18 MN istemişlerdi. Bir ara almamayı düşündüm ama sonra bir denemek için aldım. Adam patlama yaptı çok güzel oynuyor. Aynı zamanda orta sahamı özellikle Ivica Olic çok güzel yönetiyor.
Hepinize bir öneri, eğer FM 2009'da varsayılan yani default database'si ile oynuyorsanız ve Fenerbahçe oluyorsanız 3.1 MN karşılığında Ivica Olic'i kolayca alabilirsiniz. Adam topsuz alanda çok iyi ve hızlı. Fizik'i de çok güzel. Tam bir futbolcu yani.
Bu arada önerin için teşekkürler cess44.
Deneyeceğim..
erebosss
22.Temmuz.2009, 17:33
tottenham la bir sezon oynadım ve çok zorlanarak 6. bitirebildim ligi.benim sana nacizhane tavsiyem mutlaka 2 forvetli bir sistem tercih etmen olur.çünkü
Ezequiel Lavezzi-Roman Pavlyuchenko ikilisi ligi çok ciddi sakatlık yaşamazlarsa toplamda 45 golün altında bitirmezler.bunlara orta sahadan gol bulan oyuncular ve duran top organizasyonlarını eklersen hiç zorlanmadan 75 golü bulabilirsin.
Miguel Veloso-Luka Modric-David Bentley sol kanada kimi koyacağını sen belirlersin performanslara göre.beklerini hücuma bolca çıkarmanı ve modrici forvet arkasına monte etmeni tavsiye ederim.
herhangi bir gol sıkıntısı yaşamazsın çok fantastik taktikler denemediğin takdirde.4-4-2 baklava senin için çok ideal bir sistem bence.
paslaşmaları direct , sahaya yayılışı işe geniş seçersen ve yüksek tempoyu tercih edersen 7-8 maç sonra takımdan çok olumlu tepkiler alacağına eminim.iyi oyunlar dilerim.
Norm
22.Temmuz.2009, 17:47
Ivica Olic solu çok güzel kullanıyor. Çok güzel bir fiziği var. Hızı da var ve topsuz alanda çok iyi. Sol kanadımın vazgeçilmezi o. 2'nizinde taktiklerini deneyeceğim. İlgilendiğiniz için teşekkürler arkadaşlar.
STRATOVARIUS
24.Temmuz.2009, 03:53
kadroda fazla oynama yapmamaya çalış.(transferin fazlası zarar) oyuncular takıma iyice alıştıktan sonra herşey yoluna girmeye başlar. taktik ve dizilişini belirle ve çok gerekmedikçe değiştirme. ben altay'la başından beri 4-2-4 oynadım. 4-4-2 aslında ama kanatları aml-amr yaptım.