volkan_uzun
25.Temmuz.2009, 02:18
Arkadaşlar herkeze selam. biraz önce düşük seviyedeki ülkeleri incelerken ilginç bişeyle karşılaştım. 9.0.3 versiyonlu oyunumda ıspanya ve türkiye ülkeleri, büyük database'de seçili. Tüm oyuncuları al seçeneğinde; türkiye ve san marino seçili.. buraya kadar herşey normal.Ama san marinonun tüm takımlarına bakarken "San Giovanni" isminde amatör bir takımın bilgilerinde,efsanelerde yasar Yazici vardı. hemen tıkladım baktim o takımda assistan manager olarak görevde 67 doğumlu bir türkü gördüm. Googldan yaşar yazıcı diye aratınca ak partiden birisi çıkıyor. :icon_lol:
Kimdir bu yaşar yazıcı,tanıyan bilen varmı. gerçekten san mariona belediyesinde efsane olmuş bir ak partili vatandaşımızmı mevcut yoksa :D
Bakmak isteyenler yukarda belirttiğim şekilde yeni oyun açsınlar ve baksınlar :)
Konun yeri gereksiz mesajlar sanırım :) yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.
Kimdir bu yaşar yazıcı,tanıyan bilen varmı. gerçekten san mariona belediyesinde efsane olmuş bir ak partili vatandaşımızmı mevcut yoksa :D
Bakmak isteyenler yukarda belirttiğim şekilde yeni oyun açsınlar ve baksınlar :)
Konun yeri gereksiz mesajlar sanırım :) yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.