View Full Version : Anderlecht-Sivasspor Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu 1.Maçı
bugra 1905
25.Temmuz.2009, 15:40
Hakem: Craig Thomson
Tarih: 28 Temmuz Salı
Saat: 21.45
Maç Trt 1 Tarafından Canlı Olarak Verilecek
Allah Yiğidolarımızın Yardımcısı Olsun
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Temmuz.2009, 15:43
Ben Sivasspor'un 2 maçtada yenilmeyip Anderlecht'i eleyeceğini düşünüyorum :)
BaFraLı
25.Temmuz.2009, 15:43
Sivasspor'a başarılar diliyorum.Deplasmanda avantajlı skor alabilirseler turu geçebilirler bence.
bugra 1905
25.Temmuz.2009, 15:45
Deplasmandan Bir Avantajlı Skor Alırsak 1200 Rakımlı Sivasta Turu Belçika Ekibine Vermeyiz Diye Düşünüyorum Allah Hepsinin Yanında Olsun Türkiyedeki 7 Milyon Sivaslı Sizinle
Fietra 10
25.Temmuz.2009, 15:47
Deplasmandan Bir Avantajlı Skor Alırsak 1200 Rakımlı Sivasta Turu Belçika Ekibine Vermeyiz Diye Düşünüyorum Allah Hepsinin Yanında Olsun Türkiyedeki 7 Milyon Sivaslı Sizinle
Niye yahu Sivaslı olmayan yanında olamıyor mu onların:)
Since-1907
25.Temmuz.2009, 15:48
Temsilcimiz Yiğidolara başarılar.Allah yüzümüzü kara çıkarmasın.
Alicanfmfan
25.Temmuz.2009, 15:52
Bugra 7 Milyon Sivaslı mı :D oha :D
tarikko
25.Temmuz.2009, 15:53
Başarılar Sivasspor inşallah turu geçip bizi sevindirirler :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bizde yanındayız Sivas'ın Buğra :)
KaPaLı
25.Temmuz.2009, 16:02
Maçı TRT verecek bikere daha ne olsun. Sivas'ın kazanmasını çok istiyorum ve eminim yapacaklardır. BÜlent Hoca kadro denemesi yapmazsa çok iyi olur o maçta. O kadar hazırlık maçı yaptı umarım aklında kadroyu oluşturmuştur.
Trabzonspor
25.Temmuz.2009, 16:11
Sivas en azından bu turu geçmeli,birdahaki turda zorlu ekipler gelecek.
TR.CaPTaiN
25.Temmuz.2009, 16:12
Anderlecht kadro kalitesi olarak ahım şahım bir takım olmasa da Avrupa tecrübesi var. Belçika'da Sivasspor'un kesinlikle gol bulması lazım. Her iki takımın da tur şansını %50 olarak görüyorum. Başarılar Sivasspor.
bugra 1905
25.Temmuz.2009, 16:24
Bugra 7 Milyon Sivaslı mı :D oha :D
Alicim Kafadan Sallamadım Gerçekten 7 Milyon Sivaslı Var Türkiyede
Bir Kere İstanbulun Yarısı Sivaslı Sayılır
gerrrard
25.Temmuz.2009, 16:50
Alicim Kafadan Sallamadım Gerçekten 7 Milyon Sivaslı Var Türkiyede
Bir Kere İstanbulun Yarısı Sivaslı Sayılır
Buğra naptın ya ?
Knightmare
25.Temmuz.2009, 16:59
bizim memlekette de bolca Sivas'lı var (Bandırma'da :D) olabilir vardır 7 milyon ben inanırım :)
bugra 1905
25.Temmuz.2009, 18:15
Buğra naptın ya ?
Yahu İstanbul Konusunu Biraz Abarttım:D
Ama Gerçekten 7 Milyon Sivaslı Vallahide Billahide
Trabzonspor
25.Temmuz.2009, 18:20
7 milyon mu bu baya bir abartı oldu.
Clayman
25.Temmuz.2009, 18:23
Maç nerede oynanacak ?
scar face
25.Temmuz.2009, 18:25
Sivassporumuza basarılar...
bugra 1905
25.Temmuz.2009, 18:27
7 milyon mu bu baya bir abartı oldu.
Neyse Konumuz Maç Olsun Nüfus Değil
Sivassporumuz Yarın Özel Uçakla Belçikaya Gidecek
Bizim Takımdan Mehmet Yıldız Ve Sezer Badur Sakatken
Anderlecht Takımında Mbark Boussafanın Oynamama İhtimali Varmış
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maç nerede oynanacak ?
İlk Maç Belçikada
Fernando Gago
25.Temmuz.2009, 20:55
Sivas'ın hazırlık maçlarındaki performansına bakarsak bu turu geçme ihtimali az gibi ...
yunusgs
25.Temmuz.2009, 22:13
Sivasspor'a yürekten başarılar İnşAllah bu turu geçerler.İlk maçta tahminim beraberlik olacak skor olarak 1-1 iyi olur
ForCimbom
25.Temmuz.2009, 22:21
bülent uygun un gerçek yüzü ortaya çıkacak bence. gönül ister sivas elesin ama b.uygun buna engel olabilir, bugüne kadar yaptıkları bi yana tabi ama haddini çok aşıyor ve kendini çok üstün görüyor. daha 40 ına bile gelmedin destur bre, ne oluyoruz.. neyse inşallah sivas bir sürpriz yapar da eler ama çok zor. çok tecrübesizler ve sistem değişikliği oldu takım içinde ayrıca çok önemli oyuncular takımdan koptu.. saygılar..
bugra 1905
25.Temmuz.2009, 22:40
bülent uygun un gerçek yüzü ortaya çıkacak bence. gönül ister sivas elesin ama b.uygun buna engel olabilir, bugüne kadar yaptıkları bi yana tabi ama haddini çok aşıyor ve kendini çok üstün görüyor. daha 40 ına bile gelmedin destur bre, ne oluyoruz.. neyse inşallah sivas bir sürpriz yapar da eler ama çok zor. çok tecrübesizler ve sistem değişikliği oldu takım içinde ayrıca çok önemli oyuncular takımdan koptu.. saygılar..
Bülent UygunuN Sivasa Hiç Birşey Yaptığı Yok!!!
ForCimbom
25.Temmuz.2009, 23:03
Bülent UygunuN Sivasa Hiç Birşey Yaptığı Yok!!!
evet , şuanda yok(öyle olsun..) ama bu tavırlarla devam ederse hiç birşey belli olmaz. bu kadar agresif girmenin alemi yok. eleştiriye açık olmak lazım. inşallah turu geçme başarısını gösterir sivas ama çok zor maalesef..
Universal
25.Temmuz.2009, 23:21
Anderlecht, iki yıl önce Fenerbahçe'ye elendi. Geçen yıl BATE'ye elendi. Bu yıl niye Sivasspor'a elenmesin? Sivasspor umarım buradan avantajlı bir skor ile döner.
Varonil
27.Temmuz.2009, 03:36
Sivasspor'un bu maçta gol veya goller atması lazım,skor önemli değil.Deplasmanda avantajlı bir skor alıp Sivas'ta işi bitireceğiz.Sivasspor'a güvenimiz sonsuz,maçı TRT'nin yayınlayacak olması da güzel olmuş.
Maksic
27.Temmuz.2009, 05:05
Gerçekçi olmak gerekirse Sivasspor'un şansı sıfır tabi futbol bu herşey olabilir ama ihtimal dahilinde görmüyorum Sivas'ın bu maçı kazanacağını..
bugra 1905
27.Temmuz.2009, 22:12
Anderlecht Takımında Van Damme Maçta Oynamak İstemediğini Takımdan Ayrılmak İstediğini Söylemiş Anderlecht Defansının En Önemli İsmi Bu Maçta Yok Bizim İçin Çok Güzel Bir Haber
RIDVAN TLM
27.Temmuz.2009, 22:16
eger anderlecht erman kılıcı bıraz bos bırakırsa erman macın yıldızı olur....
Aşk-ı Şehir
27.Temmuz.2009, 22:16
Hadi Yiğido'lar. Yapabilirsiniz...
Yanlız neden Çarşamba günü yapmazlar şu maçı. Sınavdan bir önceki akşama maç mı konulur yahu? :)
bugra 1905
27.Temmuz.2009, 22:20
eger anderlecht erman kılıcı bıraz bos bırakırsa erman macın yıldızı olur....
Aynı Şeyleri Düşünüyormuşuz:) Bende Ermandan Bu Maçta Çok Ümitliyim
Knightmare
28.Temmuz.2009, 15:03
olumsuz düşünmeyelim arkadaşlar, pozitif düşünelim pozitif sonuç alalım :D
geçen yıl Cluj, AaB gibi takımla gruplara kalma başarısı gösterdiler. Sivas niye yapamasın?!
bu akşam alacakları bi gollü beraberlik turu getirir. Güveniyorum Bülent Uygun ve öğrencilerine :)
Universal
28.Temmuz.2009, 15:35
Akşam maçı izleyememe ihtimalimiz var, TRT, Belçika'da ki yayıncı kuruluş ile anlaşamamış. Belçika'da ki yayıncı kuruluş TRT'ye gösterim hakkı vermiyor.
anilton
28.Temmuz.2009, 15:58
Anderlecht'in kadrosu Sivas'a oranla çok daha iyi ancak elenmeyecek bir ekipte değil...
Sivas'ın geçen seneki oturmuş kadrosu bozulmasaydı ben eleme ihtimalinin daha yüksek olacağını düşünürdüm...
Yeni transferlerde çok önemli ancak aşırı derecede değişiklik oldu.Umarım bu bir dezavantaj oluşturmaz...
Sivas orta sahayı iyi tutmalı.Kaptığı toplarrı en iyi şekilde kullanarak hızlı atağa çıkmalı.Bunu yapabilecel oyuncular mevcut...
----------------------Petkovic-------------------
Abdurrahman----MBamba-----Yasin------Hayrettin
-----------------------İbrahim-------------------
-----------------Cihan--------Murat--------------
Agbetu/Musa--------------------------------Erman
-----------------------E.Martin-------------------
bugra 1905
28.Temmuz.2009, 16:24
Anıl Abi Mbamba Oynamaz Sanırsam Mbambanın Yerine Sedat Oynar Cihanın Yerinede Onuru Görebiliriz Sahada
Ama Kurduğun Düzende Oynarız:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu Şekilde Oynayacakmışız
Petkoviç - Abdurrahman, Sedat, Yasin, Hayrettin - Mbamba, Musa, Onur, İbrahim, Erman - Ersen Martin
Mbamba-İbrahim-Onur Üçlüsü Ortasahada Musa-Erman Kanatlarda Ersen Tek Forvet:)
KaPaLı
28.Temmuz.2009, 16:30
Mbamba zaten çok tecrübesiz topa nasıl gireceğini kestiremiyo. Kamanan sakatlıktan çıkmış bu akşam oynayacak. Agbetu yerinede Musa olur büyük ihtimalle.
Sol kanat oyuncuları van Damme takımdan ayrılacağı için maçta oynamayacakmış. Bu sevindirici ama Deschacht olmaz umarım. Onun defansı sağlam ofansı zayıf. Uğur ve Musa o kanadı çok zorlar.
anilton
28.Temmuz.2009, 16:31
Bülent Hoca Mbamba'yı oynatır diye düşünüyorum ama Sedat'ta oynasa olur...
Yine Onur'da oynasa Cihan'da oynasa ferketmez.Hatta Murat yerine Onur oynasa göbek Onur-İbrahim-Cihan olsa çok daha sağlam olur ama Murat'ı kesmez Bülent Hoca...
KaPaLı
28.Temmuz.2009, 16:41
Cihan, Onur'a göre biraz daha ofansif oyuncu. Onur tam MC savaşan ama çok teknik olmayan yetenekleri kısıtlı.
tarikko
28.Temmuz.2009, 16:44
Bence Onur'un yerine Cihan'ın oynaması lazım bu maçta.
anilton
28.Temmuz.2009, 16:48
Cihan daha ofansif ama oda koşuyor,mücadele ediyor.Onur'un daha çok koştuğu,mücadele ettiği doğrudur ama onunda tekniği iyi...
Zaten Bülent Uygun orta sahada koşmayan,mücadele etmeyen oyuncu oynatmaz...
Sezer Badur'u böyle çok iyi noktaya getird.Mohammed'e bile savaşmasını öğretti...
Sergio Pacheco sırf bu yüzden tutunamadı...
bugra 1905
28.Temmuz.2009, 16:52
Bugün Sezer Badur Sakat Olmasa Bizim İçin Çok İyi Olurdu Gerçekten Ortasahamızda Önemli Bir İsimdi Cihan Yılmaz Daha Ofansif Bir İsim
Onurun Bir Eksikliği Maçlarda Aşırı Heyecanlanması Ama Hırsı Azmi Ve Koşması Rakibe Sürekli Basması İle Bu Açığını Kapatıyor Herşeyin Hayırlısı
2 Gecedir Bu Maç İçin Uyuyamıyorum İçimde Öyle Bir Heyecan Ve Gurur Varki Tarif Edemiyorum Umarım İyi Bir Skorla Ayrılırız
anilton
28.Temmuz.2009, 16:54
Buğra kendini fazla kaptırma ki sonra hayal kırıklığı olmasın.Kendimden biliyorum...:)
Heyecanlanma,rahat ol...:D
bugra 1905
28.Temmuz.2009, 16:56
Buğra kendini fazla kaptırma ki sonra hayal kırıklığı olmasın.Kendimden biliyorum...:)
Heyecanlanma,rahat ol...:D
Şimdi Öylede İlk Defa Şampiyonlar Ligi Maçına Çıkıyoruz Heyecan Malesef Oluyor:D
Açıkcası Bu Turu Geçemezsekte Avrupada Yola Devam Edeceğiz Ama Ben Geçeceğimize İnanıyorum:) Yanlız Mehmet Yıldız#9# İle Sezer Baduru Çok Arayacağız:)
World Hollow o1
28.Temmuz.2009, 17:35
Bülent hoca dedi ya Dualarla kazanacağız diye..
inşALLAH olacak ya hayırlısıyla sakatsız bir şekilde eğer ordan en kötü bir 1-0lık galibiyet alırsak burda onları bunaltırız..
erdemzorer10
28.Temmuz.2009, 20:07
____________petkovic____________
a.dereli_____sedat___yasin___hayrettin
________ i.dağaşan___onur_________
agbetu_____musa_______erman__
__________e.martin_____________
böyle bir kadroyla çıkacağı söyleniyor Bülent Hoca nın..
RIDVAN TLM
28.Temmuz.2009, 20:11
Mbamba ortasahada oynamalı en azından ibrahim ve onura göre daha garanti paslar atabılıyo.....sıvas keske ortasahaya 2 oyuncu alabılseydı ibrahimle onur avrupa maclarını kaldırmazlar saçma sapan paslar artıyolar....agbetu ve erman hızlarıyla etkılı olabılır
bugra 1905
28.Temmuz.2009, 20:11
____________petkovic____________
a.dereli_____sedat___yasin___hayrettin
________ i.dağaşan___onur_________
agbetu_____musa_______erman__
__________e.martin_____________
böyle bir kadroyla çıkacağı söyleniyor Bülent Hoca nın..
Ben Sivasspor Forumunda Böyle Bir Diziliş Gördüm
Petkovic
Abdurrahman Sedat Yasin Hayrettin#58#
Mbamba
İbrahim Onur
Musa Erman
Ersen Martin
Bilmiyorum Belki SiziN Dediğiniz Gibidir MaçtaN 1 Saat Önce Herhalde Yüzde Yüz Kanıya Varırız 11 Konusunda
erdemzorer10
28.Temmuz.2009, 20:13
Petkovic
Mbamba
İbrahim Onur
Musa Erman
Ersen Martin
Bilmiyorum Belki SiziN Dediğiniz Gibidir MaçtaN 1 Saat Önce Herhalde Yüzde Yüz Kanıya Varırız 11 Konusunda
Lig tv de 4-2-3-1 verildi kadro ama bakalım nasıl olacak..Kamanan dan ikinci yarı girmesi halinde bişeyler bekliyorum..
bugra 1905
28.Temmuz.2009, 20:13
Petkovic
Mbamba
İbrahim Onur
Musa Erman
Ersen Martin
Dizlişi Yapamadım Ama
Mbamba = DMC
İbo Onur= MC
Musa = AMR
Erman= AML
RIDVAN TLM
28.Temmuz.2009, 20:57
omotoyossinin oynama ıhtımalı varmı?
barahir
28.Temmuz.2009, 22:52
En başından beri rakip olarak anderlecht i istiyodum.. İnş avantajlı dönerler ordan
bugra 1905
28.Temmuz.2009, 23:07
omotoyossinin oynama ıhtımalı varmı?
Yok Be Kardeşim Omotoyossi Transferi Metz Kulübünün Yaptığı Fiyat Yükselme Sebebiyle İptal Edildi Omotoyossi Oynayamaz:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ANDERLECHT
Proto
Van Damme
Juhasz
Deaxschacht
Wasilewski
Boussoufa
Biglia
Polak
Chatelle
Suarez
Frutos SİVASSPOR
Petkoviç
Abdurrahman
Sedat (Yasin)
Mbamba
Hayrettin
Kamanan
İbrahim
Musa
Agbetu
Erman
Ersen Martin
Galiba Kesin 11Ler Bu
MaTRaKaN
28.Temmuz.2009, 23:17
gelecek en kolay rakip ANDERLECHT'di ama yinede ben berabere kalırız diye düşünüyorum..
gerrrard
28.Temmuz.2009, 23:21
Omotoyossi'yi alamadı mı Sivas? Eğer öyleyse çok üzülecek Sivaslılar.
bugra 1905
28.Temmuz.2009, 23:23
Omotoyossi'yi alamadı mı Sivas? Eğer öyleyse çok üzülecek Sivaslılar.
Malesef Alınmadı Metz Kulubü Anlaşılan Bonservisi Artırınca Mecnun Başkan Ve Hocamız Bülent Hoca Vazgeçtiler Transferden Kampa Falanda Gelmişti Ama Olmadı
gerrrard
28.Temmuz.2009, 23:24
Çok çok kötü olmuş bu Sivas'da en çok güvendiğim isim Omotoyossi'ydi neyse artık Sivas'da adam mı yok (((:
E.Cartman
28.Temmuz.2009, 23:35
Sivasa başarılar diliyoruz ama hazırlık performanslarına bakarsak işleri çok zor birde tabi kadroyuda bozdular
Fietra 10
28.Temmuz.2009, 23:45
Kadroyu bozmaları önemli değil sistemi değiştiriyor Sivasspor..Kabuk değiştiriyor..Hazırlık maçlarındaki performans tabiki olmaz..Oyuncular çok daha istekli olacaktırlar ve bence Anderlecht'ten daha motive olacaktırlar..
anilton
29.Temmuz.2009, 00:34
----------------------Petkovic-----------------
Abdurrahman----Sedat----Yasin-----Hayrettin
-------------M'Bamba------İbrahim-----------
----------------------Onur-------------------
Musa-----------------------------------Erman
--------------------E.Martin------------------
Oghuse
29.Temmuz.2009, 01:21
Maça 7 dakika kaldı Buğranın verdiği 11Ler kesinleşen 11ler..
anilton
29.Temmuz.2009, 01:24
Buğra'nın verdiği değil benim en son yazdığım kadro ile çıkıyor Sivas...
Baya defansif olmuş...
TuTh
29.Temmuz.2009, 01:28
deplasmanda olduğundan gol atması daha önemliydi bnce ama defansif oynuyorlar
Homer J.S
29.Temmuz.2009, 01:40
Bakıyorum maça,ortalarda..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
17.dakika kornerden attılar.
Clayman
29.Temmuz.2009, 01:49
Petkovic çok kötü çıktı.
MaTRaKaN
29.Temmuz.2009, 01:50
böle giderse sanırım fark yicez petkovic çok kötü bir hata yaptı savunma berbat zatn :D
Homer J.S
29.Temmuz.2009, 01:50
Evet doğru.. Olsun atarlarsa iyi yine..
Clayman
29.Temmuz.2009, 01:53
Fark olacak gibi. 2-0...
Homer J.S
29.Temmuz.2009, 01:54
Çok kolay attılar..
tarikko
29.Temmuz.2009, 01:54
2 oldu bu kadar erken beklemiyordum gerçekten bence de fark olacak böyle giderse..
KaF KeF
29.Temmuz.2009, 01:55
bu suarez ajaxtaki mi?
RaSenGan
29.Temmuz.2009, 01:55
Berbat bir futbol.Defans berbat,kaleci berbat,hücum berbat,orta saha berbat.Organize atak yok.Anderlecht atak yapıyo bakıyorum bizden 2 kişi savunmada.Kaleci vara yoka çıkıyo.Hücumda organize atak yok.1 şut çekebildiler sadece.Ligdeki Sivas'ın yerinde yeller esiyo.Takım toparlanmazsa 4-5 fark olur.
Clayman
29.Temmuz.2009, 01:56
bu suarez ajaxtaki mi?
Hayır. Bu Arjantinli, Ajax'taki Uruguay'lı.
Maksic
29.Temmuz.2009, 01:57
Gerçekçi olmak gerekirse Sivasspor'un şansı sıfır tabi futbol bu herşey olabilir ama ihtimal dahilinde görmüyorum Sivas'ın bu maçı kazanacağını..
Bazı arkadaşlar bana kızabilirler ama gerçek bu Sivasspor bir şişirilmiş bir balondu söndü bu maç 6'ya kadar gider gerçekçi olmak lazım biraz..
LaigLeNoiR
29.Temmuz.2009, 02:02
Anderlecht çok rahat top oynuyor ve Sivasspor'da 2 pas bile yapamıyor.Fark olmasa bari.
3 oldu. (8 olmasa bari)
Clayman
29.Temmuz.2009, 02:03
Rezil olduk rezil. 3-0. Dua edelim de 4'ten fazla olmasın.
RaSenGan
29.Temmuz.2009, 02:03
3 oldu.Daha da fark olmasa bari.
Homer J.S
29.Temmuz.2009, 02:04
3-0.. Çok basit goller.. Tahmin ediyordum böyle bi skoru ama bu kadar erken değil.
Maksic
29.Temmuz.2009, 02:10
Bu maç 6 ya gider kesin ama pardon Sivas 5 yerdi 7 yerdi ama 6 yemezdi orasını düşünmedim..
deniz.91
29.Temmuz.2009, 02:13
Hiç beklemediğim bir oyun Sivastan çok şanslı bir kura çektiğini düşünürken maçtaki bu skor beni şok etti.Umarım daha fark yemez
Aşk-ı Şehir
29.Temmuz.2009, 02:17
Abdurrahman ve Hayrettin kanatlarda felaket oynuyorlar. Petkoviç çok kötü. Maç 3-0 biterse öpüp başına koysun Bülent Uygun...
scar face
29.Temmuz.2009, 02:23
Ersen Martin denen kovayı ilerde tek bırakırsan ileriye cıkamazsan 3 de yersin 5 de....
gerrrard
29.Temmuz.2009, 02:25
Büyük lokma ye, büyük söz söyleme Bülent Uygun. Ama rahattır şimdi 6 yemezler
Nocna Mora
29.Temmuz.2009, 02:27
Ersen Martin'i Mehmet Yıldız gibi kullanmaya çalışırsan,
ön liberolar da sözde! alan savunması yaparken,
Oyuncuların saha içinde nerde duracaklarını bilmezken
Sivas ligden de düşer ŞL'den de elenir...
I3esiktas
29.Temmuz.2009, 02:28
Bülent Uygun bu Farkı Söyledigi laflarla çok hakkediyo ama Biz onun gibi olmıyalım Umarım olmaz
Maça gelince Sivas gerçekten Ligdeki Sivas degil. Her şeyiyle Bugün Sivas kötü futbol oynuyor
MaTRaKaN
29.Temmuz.2009, 02:28
3'ten fazla olmasın böle giderse tarihi fark yiyecez.
Şu an gördüm ki artık 3 büyüklerin ligde korkması gerek bi Sivas yok böle bi defansla 7. veya 8. olurlar diyorum..
TR.CaPTaiN
29.Temmuz.2009, 02:32
Sivasspor maça kafa olarak hazırlanamamış. Belki ilk Şampiyonlar Ligi deneyimi olması nedeniyle takımın üzerinde baskı oluşmuş olabilir. Sivasspor karşısında Arsenal varmış gibi her topu dan-dun ileriye dikiyor. Oysa ki daha sakin daha dikkatli olabilseydi Sivasspor, zaman geçtikçe Anderlecht üzerinde baskı oluşacaktı. Bana göre tüm goller ucuzdu ama 3. gol hepsinden ucuzdu. Herkes resmen izledi. İkinci yarının başında bir gol gelirse o moralle Sivasspor birşeyler yapabilir. En azından daha iyi bir futbol bekliyorum.
Yukarılarda Sivasspor için balon yorumu yapılmış. 3 maç olur 5 maç olur Sivasspor 2 sezonda 70-80 maç yaptı. İstisnalar haricinden adından hep söz ettirdi. Bu maç kötü diye 2 senenin emeklerini hiçe saymak doğru değil.
IcedEarth
29.Temmuz.2009, 02:36
Sivas resmen rezalet. Bülent Uygun lüzumsuz konuşmalar yerine transferine, sistemine dikkat etseydi bunlar Sivas'ın başına gelmezdi...
ForCimbom
29.Temmuz.2009, 02:38
Ersen Martin'i Mehmet Yıldız gibi kullanmaya çalışırsan,
ön liberolar da sözde! alan savunması yaparken,
Oyuncuların saha içinde nerde duracaklarını bilmezken
Sivas ligden de düşer ŞL'den de elenir...
2. gole güler misin ağlar mısın.. hata üzerine hata..
inşallah tarihi fark olmaz devre arası bir silkinirler ve kendilerini bulurlar.. ama zor..
Since-1907
29.Temmuz.2009, 02:42
Ersen Martin sırtı dönük oynuyor , hava toplarını indiriyor bazen indirdikleride rakipte kalıyor.Sivas'ın Erman ile Musa'yı kaçırması lazım..
scar face
29.Temmuz.2009, 02:46
Petkovic sasırttı beni...
sananes
29.Temmuz.2009, 02:57
sivas gecen yılda gidip basit bi takıma elenmişti avrupada.Belliydi böyle olacagı bi umut bekledik ama tecrübesizlik midir kötü hazırlanmamıdır anlamadım avrupada rezalet oynuyolar
Oghuse
29.Temmuz.2009, 03:04
Maç başladı izlemeyi bıraktım 3-0 bitmiş ilk yarı. Bir kere de şaşırtın.. :(
Clayman
29.Temmuz.2009, 03:05
Sivas'ın neden Avrupa'ya gitmemesinin istenmesinin sebebi bu işte. Tecrübesizlik. Ama şöyle birşey de var, 3 büyükler dışındaki kulüplerin de Avrupa'da mücadele etmeleri lazım diyoruz da adamlar katıla katıla tecrübe kazanacaklar.
Olayın bittiği nokta ise bu tecrübe kazanma dönemini rezil olmadan, ülke puanına en az vererek atlatmalı takımlar.
Sivas da en üst düzey turnuvadan bu girşi yaptı, o kötü oldu. Elenirseler sanırım Avrupa Ligi'ne gidecek Sivas değil mi ?
LaigLeNoiR
29.Temmuz.2009, 03:07
Sivasspor eğer Şampiyonlar Liginden elenirse Şampiyonlar Ligindeki reklam geliri hakları Beşiktaş'a kalıyor :)
Bu arada 4 oldu.
Clayman
29.Temmuz.2009, 03:08
Süper organize bir gol. 4-0.
Sivas bu kadar kötü oynamasaydı, 3-0'ken bir gol atıp turu Sivas'a taşıyabilir derdim ama onu da demiyorum. Geçmiş olsun Sivas'lılara...
enforcer
29.Temmuz.2009, 03:09
katıla katıla tecrübe kazanacaklar... aklıma geliyorda biz de zamanında şimdi adını dahi duymadığımız rakiplerden fark yiyorduk. zamanla oturur yerine herşey sivas bu sene de lig de iyi şeyler yapar trabzon ve fenerbahçe'yi takip etmeleri avantaj sağlar ama avrupa konusunda şüphelerim var. bu takım bu oyunla avrupa liginde de iş yapamaz...
ForCimbom
29.Temmuz.2009, 03:09
Sivasspor eğer Şampiyonlar Liginden elenirse Şampiyonlar Ligindeki reklam geliri hakları Beşiktaş'a kalıyor :)
Bu arada 4 oldu.
ayakbastı parası değil miydi o ?
Oghuse
29.Temmuz.2009, 03:11
ayakbastı parası değil miydi o ?
Ayakbastı parası farklı takım CL'de gruplara kalırsa verilen para ve takım başı sabit Sivas çıksada çıkamasa da Bjk'ya gidecek para değişmeyecek.
LaigLeNoiR
29.Temmuz.2009, 03:11
Ayakbastı parası başka reklam geliri başka.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayakbastı parası farklı takım CL'de gruplara kalırsa verilen para ve takım başı sabit Sivas çıksada çıkamasa da Bjk'ya gidecek para değişmeyecek.
Ülkelere göre bölünen bir reklam geliri var ve Sivasspor elendiğinde Şampiyonlar Liginde tek Türk takımı kalacağı için reklam gelirleri Beşiktaş'a gidecek Türkiye adı altında.Ancak Sivasspor elenmez ise reklam gelirlerinden üzerine düşen payı alabilecek.
tarikko
29.Temmuz.2009, 03:14
Geçmiş olsun..
Since-1907
29.Temmuz.2009, 03:15
Petkovic tam bir hayal kırıklığı bu maç..
Clayman
29.Temmuz.2009, 03:16
Hakemler napıyor böyle yahu.
E.Cartman
29.Temmuz.2009, 03:16
Sivas gerçekten berbat oynadı ve oynuyor inanamadım...
LaigLeNoiR
29.Temmuz.2009, 03:23
5 oldu.Bülent Uygun sözünde durdu.
Clayman
29.Temmuz.2009, 03:24
Şaka gibi bir gol. 5 oldu. Bu arada Ömer Üründül de şov yaptı, Kamanan'a Kamaman diyerek.
Melekovic
29.Temmuz.2009, 03:27
Malesef görünen oldu.Sivas oynadığı hazırlık maçlarının birebir kopyasını oynadı.
Alicanfmfan
29.Temmuz.2009, 03:27
350 tane oyuncu gönderip 31236 oyuncu alırsan uyumu yakalayamassan sonu böyle olur.
IcedEarth
29.Temmuz.2009, 03:28
Yalnız Frutos şahane vurdu. Böyle şişirme toplarla böyle bir gol de ilk defa gördüm...
kaç kaç gidiyor maç
Knightmare
29.Temmuz.2009, 03:31
Çok çok kötü olmuş bu Sivas'da en çok güvendiğim isim Omotoyossi'ydi neyse artık Sivas'da adam mı yok (((:
Gerard böyle demiş :D hakikaten yokmuş :D
Fietra 10
29.Temmuz.2009, 03:32
@ Mesajlar
5-0 kaybetti Sivas .. Geçmiş olsun..
E.Cartman
29.Temmuz.2009, 03:36
Bülent Uygun fazla gaza geldi takımın tertibini falan tam oturtamadı sivas ayağında top bile tutamadı...
IcedEarth
29.Temmuz.2009, 03:38
Yalnız Bülent Uygun röportaj sırasında kendiyle çelişti. Suç bende diyor, bir yandan da defanstaki sıkıntılardan bahsediyor, bu dakikaya kadar transfer istemedim ama artık transfer lazım diyor. Şu maçtan bile ego peşinde ya ne diyim ben...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yalnız Bülent Uygun röportaj sırasında kendiyle çelişti. Suç bende diyor, bir yandan da defanstaki sıkıntılardan bahsediyor, bu dakikaya kadar transfer istemedim ama artık transfer lazım diyor. Şu maçtan bile ego peşinde ya ne diyim ben...
sıkıntı demedi burada defanstaki bireysel hatalardan bahsetti genel olarak... benim yanlış cümlem oldu yani...
gerrrard
29.Temmuz.2009, 03:39
Gerard böyle demiş :D hakikaten yokmuş :D
Aynen öyle yok :n:
Fietra 10
29.Temmuz.2009, 03:40
Defansın yanında orta saha da berbat..Mücadele sıfır..Bilica'nın yerine Yasin işte sonucu..Çekebileceğin en iyi kurayı çekiyorsun,ilk maçı deplasmanda oynuyorsun artık gerisini halledecektin Bülent Uygun
eXcitinG
29.Temmuz.2009, 03:40
Zaten Sivasspordan bir zafer bekLemek yersiz oLurdu. Doğruya doğru. Beşiktaş, Fenerbahçe, GaLatasaray bu noktaLara geLene kadar bu yoLLardan geçeren buraLara geLdi. Bu gün Avrupa da bir deneyimin oLmadan, bir tecrüben bir tanınmışLığın oLmadan iş yapman çok zor. Nitekim Sivasspor bana göre kendisinden daha zayıf oLan ama kendisine göre kat kat tecrübeLi rakibinden fark yedi. Çokta doğaL bir durum. Geçen yıLki kadro oLsaydı da Mehmet yıLdız, o, bu şu oLsaydı da değişmeyecekti. Hakem engeLine takıLacaktı, biLmem ne oLacaktı ama yine bu oLacaktı.
Bu işLer böyLe gidiyor maaLesef. Sivasspor istikrarLI bir biçimde geLecek yıLLarda tekrar bu organizasyonLarda yer aLdıkca başarı eLde edebiLir. Hemen Sivastan başarı bekLemek hayaLciLik oLur.
Hakem tam 4 tane ofsayt oLmayan pozisyonu kesti. Kesicek tabi. PenaLtı vermediğine, kırmızı kart çıkarmadığına dua ediyorum ben.
ÜzüLecek birşey yok. Bizim takımLarımız bu yoLLardan geçtiler, Sivasta geçicek ve iLerLeyen yıLLarda daha da başarı iLe temsiL edicektir üLkemizi.
Fietra 10
29.Temmuz.2009, 03:43
Sivas'ın neden Avrupa'ya gitmemesinin istenmesinin sebebi bu işte. Tecrübesizlik. Ama şöyle birşey de var, 3 büyükler dışındaki kulüplerin de Avrupa'da mücadele etmeleri lazım diyoruz da adamlar katıla katıla tecrübe kazanacaklar.
Olayın bittiği nokta ise bu tecrübe kazanma dönemini rezil olmadan, ülke puanına en az vererek atlatmalı takımlar.
Sivas da en üst düzey turnuvadan bu girşi yaptı, o kötü oldu. Elenirseler sanırım Avrupa Ligi'ne gidecek Sivas değil mi ?
merak etme biz Avrupa'da yeterince tecrübeliyiz ;)
Kendinizi dev aynasında görmenize gerek yok..
eXcitinG
29.Temmuz.2009, 03:45
Kendini dev aynasına görmek değiLdir bu. Adam doğru noktaya temas etmiş. Hemen ne gocunuyorsun onu anLamadım ben ? Ne yaran varda hemen tepki koyuyorsun.
Neden kabuL etmiyorsun Beşiktaş, Fenerbahçe ve GaLatasaray Türkiye de ki en tecrübeLi takımLardır. Trabzonspor bu kategoriye giremez biLe. Hani nerde yıLLardır ?
Kızacak, gocunacak birşey yok. Herşey yavaş yavaş.
Fietra 10
29.Temmuz.2009, 03:49
Kendini dev aynasına görmek değiLdir bu. Adam doğru noktaya temas etmiş. Hemen ne gocunuyorsun onu anLamadım ben ? Ne yaran varda hemen tepki koyuyorsun.
Neden kabuL etmiyorsun Beşiktaş, Fenerbahçe ve GaLatasaray Türkiye de ki en tecrübeLi takımLardır. Trabzonspor bu kategoriye giremez biLe. Hani nerde yıLLardır ?
bunu bir Bjki ile tartışacak değilim..En son Fb çeyrek Fİnal ondan önce Gs çeyrek final UEFA Kupası..Türk takımları nerde senelerdir ? Tecrübeyse emin ol bizde de var tecrübe..döktürme tarihimizi buraya..Anorthosis bir faciadır..Tromso ve Sigma Olomouc gibi..Sizde bunu kabullenin..Bizde 80 yıllardan beri oynuyoruz Avrupa'da bir fiil..Sizin galibiyet maglubiyet oranıyla Trabzon'un galibiyet maglubiyet oranına bak Avrupa'da öyle gel karşıma..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
80'li yıllardan beri ..
eXcitinG
29.Temmuz.2009, 03:51
Fanatik duyguLar besLeyen adamLara açıkLama yapma gereği duymam ben. Karşımda Fanatik tavırLar sergiLemeyen adama açıkLama yaparım. Sana açıkLama yapma gereği hissetmiyorum.
GaLibiyet, biLmem ne yüzdeLerini hesap ediceğine kaç yıLdır Avrupa maçı oynamıyorsunuz onLarı saymayı dene derim sadece.
Konuyu daha da sapıttırmayaLım amacından.
Fietra 10
29.Temmuz.2009, 03:52
Fanatik duyguLar besLeyen adamLara açıkLama yapma gereği duymam ben. Karşımda Fanatik tavırLar sergiLemeyen adama açıkLama yaparım. Sana açıkLama yapma gereği hissetmiyorum.
Kendi bileceğin iş..Sana göre benim dediğim bana göre senin dediğin fanatikliktir..
E.Cartman
29.Temmuz.2009, 03:52
Zaten Sivasspordan bir zafer bekLemek yersiz oLurdu. Doğruya doğru. Beşiktaş, Fenerbahçe, GaLatasaray bu noktaLara geLene kadar bu yoLLardan geçeren buraLara geLdi. Bu gün Avrupa da bir deneyimin oLmadan, bir tecrüben bir tanınmışLığın oLmadan iş yapman çok zor. Nitekim Sivasspor bana göre kendisinden daha zayıf oLan ama kendisine göre kat kat tecrübeLi rakibinden fark yedi. Çokta doğaL bir durum. Geçen yıLki kadro oLsaydı da Mehmet yıLdız, o, bu şu oLsaydı da değişmeyecekti. Hakem engeLine takıLacaktı, biLmem ne oLacaktı ama yine bu oLacaktı.
Bu işLer böyLe gidiyor maaLesef. Sivasspor istikrarLI bir biçimde geLecek yıLLarda tekrar bu organizasyonLarda yer aLdıkca başarı eLde edebiLir. Hemen Sivastan başarı bekLemek hayaLciLik oLur.
Hakem tam 4 tane ofsayt oLmayan pozisyonu kesti. Kesicek tabi. PenaLtı vermediğine, kırmızı kart çıkarmadığına dua ediyorum ben.
ÜzüLecek birşey yok. Bizim takımLarımız bu yoLLardan geçtiler, Sivasta geçicek ve iLerLeyen yıLLarda daha da başarı iLe temsiL edicektir üLkemizi.
Abi dediğin doğruda Sivas öyle bir başladı ki maça sanki tecrübesiz olan Anderlecht orta saha çizgisinin 10-15 metre ilerisinden kullanılan serbest vuruşta ceza sahası içinde ve etrafında 7 adam vardı sen hem tecrübesiz olup hem deplasmanda oynayıp birde böyle taktikler yaparsan kontradan yersin bu 1.
2nciside Bülent Uygun'un Ego'su Sivas'ı bu hale getirdi Sivas'ın geçen sene ikinci olmasındaki en büyük pay Bülent Uygun'un falan değildir bence, en büyük pay 4 büyüklerindir öyle komik puan kayıpları oldu ki -özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray- Sivas bir anda kendini 2.likte buldu Trabzon çok şans harcadı bu da 2.
eXcitinG
29.Temmuz.2009, 03:54
Abi dediğin doğruda Sivas öyle bir başladı ki maça sanki tecrübesiz olan Anderlecht orta saha çizgisinin 10-15 metre ilerisinden kullanılan serbest vuruşta ceza sahası içinde ve etrafında 7 adam vardı sen hem tecrübesiz olup hem deplasmanda oynayıp birde böyle taktikler yaparsan kontradan yersin bu 1.
2nciside Bülent Uygun'un Ego'su Sivas'ı bu hale getirdi Sivas'ın geçen sene ikinci olmasındaki en büyük pay Bülent Uygun'un falan değildir bence, en büyük pay 4 büyüklerindir öyle komik puan kayıpları oldu ki -özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray- Sivas bir anda kendini 2.likte buldu Trabzon çok şans harcadı bu da 2.
BüLent Uygun en doğrusunu yaptı. ALdığı bir riskti evet ama yapacağı başka birşey yoktu. ELinde tecrübesiz bir kadro, daha önce bu havayı soLumamış oyuncuLar anca böyLe demeçLer iLe gaz vererek beLki oynatırım onLarı diye düşündü ama oLmadı. Yapacak birşey yok yani.
Ayrıca tekrar söyLüyorum Sivasspor Oynadığı takımdan daha iyi bir takım.
Oghuse
29.Temmuz.2009, 03:54
Aslında bu kısım tecrübesizlikte değil cesur düşüncenin yanlış yansıması..
perpetua
29.Temmuz.2009, 03:55
Macin ilk 10 dakikasi disinda tamamnini izledim.
1. Ayaga pas yapamiyor, rakibin presini bozamiyor Sivas. Gerci rakip pres yapmadiginda da pas yapamiyor.
2. Ofansa cikma plani var mi bu takimin? Varsa demek ki organize bir takima karsi bu plan ise yaramiyor. Topu alan kafasini kadirip simdi ben ne yapsam diye bakiniyor. Sivas bu futbolu oynuyorsa demek ki antrenman'da kimin ne yapacagi belirlenmemis, uyumlu bir oyun plani yok.
3. Bulent Uygun suc bende demis, oyunculari suclamadigini belirterek. Bu da gayet normal. Oyuncular kapasiteleri kadar oynadi, mucadele etti. Sorun oyuncularin ne yapmasi gerektigini anlatmayan/ogretmeyende.
4. Ligin 2. takimi, Ligin 4. takiminin 4. stoperini (hatta 5. stoper - Selcuk daha iyidir bence o mevkide) alip banko oynatiyor. 3 yil once hatirladigim Yasin (Rize'de) boyle bir Yasin degildi kesinlikle.
5. Mbiemba ve Kamanan hakkinda FM'in Belcika arastirma sefinin yorumu: "2. lig topculari ancak bunlar". "Bu takim ligden dusmemeye oynuyor degil mi?"
6. Benim yorumum: Lig ikincimiz futbol oynamayi bilmiyor.
King_91
29.Temmuz.2009, 03:56
Bulent Uygun'un ayakları biraz yere basar inşallah .
Sheriff
29.Temmuz.2009, 03:57
Bence Sivas'ın en önemli eksiği bir kilit oyuncu. Başarı yakalamış takımlara bakın. Hepsinde muhakkak fark yaratan bir oyuncu vardır..
Zaten büyük bir zafer beklemiyorduk ama böyle bir hezimette beklemiyorduk temsilcimizden.. Çok yanlış transferler le yanlış bir kadro kurdu Sivas bu sene..
eXcitinG
29.Temmuz.2009, 03:59
Doğru sistemde de sıkıntıLar var. Bu kadro yapısı iLe 442 de oynayamazsın, 433 de oynayamazsın 4411 de oynayamazsın. Çünkü bu üç sistemide yönLendirecek adamı yok Sivasspor un. Ha geçen yıL varmıydı ? Lige göre Murat Erdoğan ve Muhammed bu işi üç aşağı beş yukarı yaparak işi götürüyorLardı. Ama bu tarz maçLarda böyLe bir isim şart.
TR.CaPTaiN
29.Temmuz.2009, 04:00
İki takım arasında böylesine skor ve oyun farkını gerektirecek kadar kalite farkı olduğunu düşünmüyorum. Böyle bir farkın ortaya çıkmasında öncelikle Sivasspor'lu oyuncuların topyekün kötü oynaması ve Avrupa kupalarında Anderlecht'in 300 küsür maçına karşılık Sivasspor'un sadece 5 maçı olmasıydı. Ligimizin diğer büyük takımları Avrupa'da önemli başarıları katıldıkları ilk sezon yaşamadılar. Bu tip maçlardan diğer büyük takımlar da geçti.
Sivasspor'un şuan yapması gereken ligde yakaladığı çizgiyi bozmadan devam ettirmesidir. Eğer o çizgiyi devam ettirebilirse ileri zamanlarda yavaş yavaş Avrupa'ya da alışacaktır.
Melekovic
29.Temmuz.2009, 04:07
Bence tecrübesizlikle hiç alakası yok.Tecrübesizlik olsa 2-0 bilemedin 3-0 biterdi o da çok çok zor bir ihtimaldi. Hazırlık maçlarının bazılarını görme fırsatı buldum Sivassporun. Ne oynayacaklarını bilmiyolar. Çıkalım oynayalım havasındalar. Kimse ne oynayacağına nerde oynayacağına karar vermemiş daha.Oyuncu bile teknik direktörü orda dur demesine rağmen arkadaşıyla alakasız yer değişiminde bulunuyor. Hazırlık maçlarından beri süre gelen bir şaşkınlık havası vardı o hava hala devam ediliyor. Ne oyunculara karar verilmiş tam olarak ne de sisteme.Bülent Uygun bile konuşmasında öyleydi böyleydi ona göre buna göre deyip bir de transfer lazım şimdi derken bile konuşmasından o okunuyor. Kafa olarak hiç hazırlanılmamış.Bu demek değildir ki Uefa liginde aynı şey olsun . Artık düşünüp en kısa zamanda en doğrusuna karar verecekler.Bu kötü bir ders gibi gözüksede neticede alınması gereken bir derstir.Hic bir Avrupa takımı hafife alınmaz.Çünkü onlar kapasiteleri kısıtlı bile olsa oyunu profesyonelce bir sisteme uygun bir şekilde kendi maksimumlarını vererek oynarlar.
Maksic
29.Temmuz.2009, 04:07
Böyle kötü futbol bekliyordum ve söylediklerim çıktı bu arada Bülent Uygun'un dediği gibi 5 yediler 6 yemediler nerde o Valencia'ya kafa tutan Gençler,Roma'yı yenen Antep,Porto'yu dize getiren Denizli.. Sivasspor yanına bile yaklaşamaz bu takımların..
Alicanfmfan
29.Temmuz.2009, 04:09
Porto'yu dize getiren denizli mi o macın ilk ayagı 6-1 bitmişti yalnız :D
Maksic
29.Temmuz.2009, 04:12
Jose Mourinho'lu Porto'yu ilk maçta yenmişti Denizlispor yanlış hatırlamıyorsam:) Ayrıca Lyon'u elediğini bile saymadım:)
Alicanfmfan
29.Temmuz.2009, 04:15
Hayır yanlısın var Denizlispor Portoya toplamda 8-3 elenmişti
Portekizde 6-1 Burada 2-2 , Ayrıca Porto o zaman kupayıda almıstı maniche carvalho deco ferreira filan :)
gerrrard
29.Temmuz.2009, 04:18
Porto'yu bilmiyorum ama Lyon var, Gaziantep'i de Alaves karşısında izlemiştik.
Maksic
29.Temmuz.2009, 04:19
Evet ama sonuçta o dönem en azından birşeyler yapabilmiş bi takımdı Denizli Sivas'la kıyaslanamaz bile:)
Alicanfmfan
29.Temmuz.2009, 04:20
Tabi o zamanlar Antep,Gençler ve Denizli ile esiyorduk Roma'yı Valencia'ya kök söktürüyorduk.
KanaKe
29.Temmuz.2009, 04:21
daha öncede belirtmistim sivas sampiyonlar ligine hazir degil diye kötü fark yiyecekler anderlecht'ten diye :) bülent uygun kolay lokma sandi galiba avrupa ligine katilacaklar artik bir mucize olmassa fakat bu kadro ile ordanda elenirler..
enforcer
29.Temmuz.2009, 04:22
hazırlık maçlarında büyük rakiplerle oynaması mantıksızdı. tamam bir tane psv maçı olsun ama şöyle 2. 3. ligden ekiplerle oyna biraz fark da olsun ki takım havaya girsin. hazırlık maçlarından eli boş dönünce takımın havası da bozuldu...
nekop
29.Temmuz.2009, 04:49
Anderlecht Sivasspor'dan daha güçlü bir ekipti.Sivasspor'un deplasmanda yapması gereken gol atmaktan önce gol yememekti.Ama maşallah Sivasspor defansı kalecisi bugün gol yemek için yapılması gereken tüm hataları yaptılar ve Anderlecht'te bunları değerlendirip farklı bir skorla maçı kazandı.
Sormak istediğim bişey var.Sivasspor burada elenince Avrupa Ligi'ne gidecek mi?
gerrrard
29.Temmuz.2009, 04:50
Sivasspor elenirse evine dönüyor
TR.CaPTaiN
29.Temmuz.2009, 04:51
Bildiğim kadarıyla Sivasspor Anderlecht'i eleseydi, diğer turda elenseydi Avrupa Ligi'ne direkt katılacaktı. Ama bu turda elendiğinde Avrupa Ligi için öneleme maçı oynayacak.
gerrrard
29.Temmuz.2009, 04:54
Bende diğer turda elenince ön eleme oynayacak diye biliyorum. Ama senin dediğin sanırım Kaptan.
deniz.91
29.Temmuz.2009, 05:00
Maçta büyük hayal kırıklığı yaşadım Sivasın yenemsi zordu evet ama en azından 1 0 2 0 gibi bir yenilgiyle dönemsini bekelrdim.Tecrübe demiş herkes ama bu maçta sivasın fark yemesinin sebebi daha çok ortada bir oyun olmamasındandı yoksa zamanında bir denizli antep ve kayseri falanda katıldı avrupa kupalaırna tecrübesiz ama iyi sonuçlar çıktı yinede sivas geçen yıl gitti inter-totoda bragadan ferk yedi bu yıl geldi anderlechtden fark yedi ama bülen uygunun dediği doğru adam kendini çok dev aynasında görüyodu transfere gerek yok demiş sanki süperstarlar vardı takmda geçen sezon kadrosuna göre büyük bir kadro kaleitesi düşüklüğü var bence bu sezon bilica syla muhammed balili ve diallo bunlar bunlar isimlerdi yerleri dolmadı + yıldız ve sezerin eksikliği
KanaKe
29.Temmuz.2009, 05:38
Bildiğim kadarıyla Sivasspor Anderlecht'i eleseydi, diğer turda elenseydi Avrupa Ligi'ne direkt katılacaktı. Ama bu turda elendiğinde Avrupa Ligi için öneleme maçı oynayacak.
Türk spor medyasi avrupa ligine gideceklerini yazmisti :) haklisin 2. ön eleme turunda elenen takimlar avrupa ligine gidemiyor.
RIDVAN TLM
29.Temmuz.2009, 05:52
balili ,tum,bilica gibi oyuncuları gönderip yerini dolduramazsanız ve amacımız gruplara kalmak derseniz rezil olursunuz bidaha gördük ki rezil bi ligimiz var bundan sonra 4 buyukler dısında hıc bı takımın eger boyle bı duzenle oynayacaklarsa sampıyonlar lıgıne katılmasını ıstemem acıkcası.....
MyLifer
29.Temmuz.2009, 06:06
Her ne kadar tepki çekeceğimi düşünsemde.
Şimdi arkadaşlar kimse birbirini kandırmasın. Sivasspor'un son 2 sezon ki başarısının tamamen büyük takımların kötü performansına bağlı olduğunu biliyoruz. Tabii ki Sivasspor'da birşeyler yapmıştır ve bu başarıları yakalamıştır, öyle olmasaydı herhangi bir Anadolu takımıda bu başarıları yakalardı. Ama takımın önemli oyuncuları takımdan ayrıldıktan sonra ve bu önemli oyuncularında yerini doldurabilecek tatmin edici transferler yapamayan Sivasspor'un Avrupa'da başarısını beklemek ne yazık ki bir hayalden ibaret olacaktır.
Ben Sivasspor'un bu turdan eleneceği için memnunum, kaldı ki gruplara gitse bile ülke puanı diye birşey var. Averaj takımı olmasından çok şimdiden elenmesi benim kişisel görüşüme göre daha mantıklı. Belki gruplara kalsa belli bir maddi kaynak sağlanacak ama ülke puanı mı Sivas'a kaynak mı sorusunun cevabı bana göre ülke puanı olur. Hem oraya Türkiye 2. si olarak gidiyor. Bu kadar da rezillik olmaz. Avrupa'nın alt sınıf takımlarından Anderlecht'ten bile 5 yediler yani. Yarın bir gün Liverpool, Barcelona, Inter gibi takımlardan 10 yerse ne olacak? Beşiktaş bile gitti 8 tane yedi. Yani bir takımın Avrupa'da başarılı olabilmesi için önce Avrupa geçmişi olması gerekir. Ha, her takım kurulduğu andan itibaren tecrübelimi oluyor sorusuna ise bu tecrübe için bir alt yapı sağlanması gerek. Sivas bu altyapıyı sağlayamadığı gibi Avrupa'da umutta vaad etmiyor.
Ayrıca şunuda belirteyim, aslan gözünü açtı. Büyük takımlar artık ciddi transferler yaptılar ve son 2 seneye nazaran daha dikkatli ve titiz davranıyorlar lig konusunda. Taraftarın daha çok Avrupa'ya önem verdiği Fenerbahçe'de bile teknik direktör Cristoph Daum çıkıp "Bizim için Lig 1. planda" diyebiliyor. Yani bu sene lig baya kızışacak. Ve bunu da şimdiden söyleyeyim, Sivasspor'dan bu sene Lig'de başarı beklemeyelim. Onun için futbolcular üzerinde de baskı kurmayalım. Çünkü biliyorum ki herhangi bir başarısızlıktan sonra, gerek medya, gerek taraftar, gerek yönetim hem futbolculara hem de teknik direktöre ciddi bir baskı uygulayacak. Bu baskı sonucunda da büyük ihtimal teknik direktör Bülent Uygun istifa edecek ya da görevden alınacak. Bu da klasik Anadolu takımlarının düştüğü hatalardır ve bunlar tekrarlanacak. Başarı da hocasına sahip çıkan Sivasspor yönetimi, Sivas şehri, başarısızlıkta da aynı erdemi gösterirse büyük takım yolunda ilerliyor demektir. Çünkü Sivas'ta çapını bilmeli, bir kaç senede gözünü büyük hedeflere koyup kendilerini sıkıntıya sokmamalı. Herşey zamanla olacaktır.
Saygılar.
GebzeLi1907
29.Temmuz.2009, 06:42
Anderlecht az bile attı böyle Sivas'a..
scar face
29.Temmuz.2009, 06:55
Maça Anderlechtin çok etkili başlayacağını tahmin ediyordum...Fenerbahçe ile oynanan,2 sene önceki maçta da etkili başlamışlardı...Kendi sahalarında iyi oynuyorlar...Ateşli seyircileri,2.sınıf futbolcuları var,Avrupa tecrübeleri çok...Fakat tüm bunlar Türkiye liginin 2.sırasındaki takıma top oynatmamasını açıklayamaz.Bence çok farklı şeyler var.Bi kere tandem Sedat-Yasin topu oyuna sokamayan,ağır stoperler...İlerde ahı gitmi vahı kalmıs futbol yeteneklerinden şüphe duyduğum Ersen...Yediği gollerle ekran basında beni soke eden Kaleci Petkovic...Ve Fatih Terimsi bir adam Bülent Uygun tüm bunlar birleşince aslında sonuc belli.Kendine fazla güvenme...
Alicanfmfan
29.Temmuz.2009, 07:01
Fatih Terim'in kendine fazla güvenmeye haklı var , başarıları ortada alınmadık kupa bırakmadı :)
scar face
29.Temmuz.2009, 07:03
Fatih Terim ile alakası yok yazdıklarımın sadece Fatih Terim'in mirasçısı gibi görüyor kendisini...
Bi de Alican hiç bir insan kendisine bu derece güvenmemeli...İş kupa bırakmamak da bitmiyor...
nekop
29.Temmuz.2009, 07:47
Yanlız Petkoviç'in bu hatalarını göründe bizim şampiyonlar ligi ön elemesinde D.Kiev ile oynadığımız maç geldi gözümün önüne yine hüsranla biten bir maç yine kalede Petkoviç ve yine hataları..
KaPaLı
29.Temmuz.2009, 12:09
Dün akşam Bülent Uygun sınıfta kaldı. Kim ne derse desin. Mbamba gibi adam ne arıyo Ortasahada. İbrahim koysana defansın önüne. Mademki tek forvet arkasında 1 oyuncu olacak Cihan Yılmaz gibi adamın varken Onur Tuncer ne iş yapar orda. Abdurrahman bağırmayı bırak anırıyo artık ben oynayamıyorum diye. Sen inatla onu oynatıyosun. Uğur Kavuk denen adamın var, bence Abdurrahmandan 100 kat daha iyi oyuncu. Alan savunmasıyla oynanırmı Avrupa'da. Hele Anderlecht gibi topu havaya hiç kaldırmayan hep yerden oynayan takımlara karşı.
Dün Buğra'yla konuşurkende söyledim Boussafa'yı kilitlerse Sivas gol yemez diye. Bakıyorum Boussafa sağa gidiyo sola gidiyo hiç basan yok. Petkovic bizim ligde izlediğimiz kalecimiydi yoksa evrimmi geçirdi. Hazırlık maçlarında sadece 1 maçta kullandı sanırım onu Akın oynadı bütün maçlarda madem Petkovic oynamadı ön elemede kalede Akın olacak.
Daha yazacak çok şey var ama ben şişirme takım - büyükler kötü diye böylelerdi yorumlarına katılmam. Adamlar 2 senedir takır takır top oynuyo.
Cyzio
29.Temmuz.2009, 13:20
Sahaya futbolun güzelliklerini yantısmaya çalışan ve her maç Andolu insanının dualarını alan takıma yakıştıramadım.Yurt dışında işler güzellikle olmuyormuş demekki.Dualar da az gelince sonuç kaçınılmaz oldu..
ForsakeN
29.Temmuz.2009, 14:53
Ben Sivasspor'un bu turdan eleneceği için memnunum, kaldı ki gruplara gitse bile ülke puanı diye birşey var. Averaj takımı olmasından çok şimdiden elenmesi benim kişisel görüşüme göre daha mantıklı. Belki gruplara kalsa belli bir maddi kaynak sağlanacak ama ülke puanı mı Sivas'a kaynak mı sorusunun cevabı bana göre ülke puanı olur.
Sivas bu turda elenirse hiç puan alamadan elenecek.Fakat ŞL'de gruplara kalsaydı oraya gidene kadar eleyeceği takımlardan puanlar toplayacaktı.
Diğer yorumlarına katılıyorum.Barcelona-Manu çıksa 10 bile yerdi bu takım.O bakımdan şanslıyız.Dünkü sonuç utanç vericiydi.
World Hollow o1
29.Temmuz.2009, 14:58
Bed'duamı ettık ne ettık Petkoviç sağolsun yedi bitirdi bizi yav..
MaTRaKaN
29.Temmuz.2009, 15:01
Bu maçtan sonra ben Sivas'ın durumunu hiç iyi görmüyorum ligde de artık şampiyonluğa falan oynayacaklarını sanmıyorum..
ForsakeN
29.Temmuz.2009, 15:03
Sivas elendiği takdirde direk evine mi dönecek yoksa Avrupa Ligi'nde mi devam edecek? Net bir bilgi yok mu?
Cyzio
29.Temmuz.2009, 15:14
Avrupa Ligi'nde play-off oynayacak..
bugra 1905
29.Temmuz.2009, 15:33
Doğrusu Şoktayım Açıkçası Böyle Biteceğini Tahmin Etmedim
Önce Anderlecht
Müthiş Başladılar Maça Çok İyi Oynadılar 5 Pas Yaptırmadılar Bize Golleri Bulup Stres Yapmamak İstediler Ve Nitekim 12.Oyuncuları Petkovic Sayesinde Buldular
Suç Sade Petkovicdede Değil Ama Gerçekten Ben Bu Kadar Kötü Maçını İzlemedim Petkovicin
İlk Yarıda 3-0 Bulduktan Sonra İstekleri Hiç Gitmedi 2 Gol Daha Buldular 2.Yarıda
Nitekim 5-0 Kazandılar Kendilerini Kutluyorum
GeleliM Bizim Takıma
Kalede Petkovic Hayatının En Rezil Maçını Oynadı Takımın Kötü Olduğu Bir Maçta Ondan Çok İyi Performans Beklerdim
Savunmamız İnanılmaz Pozizyon Hataları Yaptı Gerek Boussafa Gerek Chantelle Gerekse Diğer Gollerde Savunma Kalecimizin Bu Kadar Kötü Olması Rakibe Farkı Getirdi
Ortasahadaki Üçlümüzde Ne Hücuma Yeterince Destek Verdi Nede Savunma Görevlerini Yapabildiler 5 Pas Yapamadılar Ya
Burada Sezerin Önemini Anladım Gerçekten
Kanatlarda Musa Erman Onlarda İstedikleri Topları Alamadılar Ve Savunmayada Yardıma Gelmedikleri İçin Rakip İstediği Gibi At Oynattı
Forvette Ne Ersen Nede Kamanan Rakibin O Boğan Savunmasında Etkili Olamadı
Buradada Mehmet Yıldız#9#un Önemini Anladım Gerçekten Sırtı Dönük Top Alan Rakip Savunmaya Tabir Yerindeyse Döve Döve Bozan Ve Araya Kaçırdığı Arkadaşlarıyla Gol Şansları Yaratıyordu UmarıM Bir Önce Mehmetimizi Sahada Görürüz
Maçın Hakemi İlede Birkaç Şey Söylemek İstiyorum 5-0lık Maçta Hakem Eleştirilmez Belki Ama Faullerde Anderlechte Biraz Ayrıcalık Verdi
Hele Yardımcının Bazı Ofsaytlarda Çok Büyük Hatası Vardı
Dün Türk Futbolunun En Kötü Geçenlerinden Biriydi Belki En Kötüsü Değildi Ama En Kötülerinden Biriydi Umarım Türk Takımları Bir Daha Böyle Bir Gece Yaşamaz
Bülent Uygunun Gözümdeki Değeri 100 Kat Daha Arttı Seni Çok Seviyoruz Be Hocam Tüm Sorumluluğu Üstüne Almasıyla Gerçekten Ona Olan Hayranlığım 100 Kat Daha Arttı
Bu Takım İyi Gündede Kötü Gündede Bizim Takımımızdır Rövanş Maçına Gideceğim Sesim Kısılana Kadar Destekleyeceğim Takımımı
Umarım Rövanşta Bu Kadar Kötü Olmayız
Hugo
29.Temmuz.2009, 15:39
Geçen seneki sistemle oynamadı gibi geldi bana. Erman çok etkisizdi. Ersen'in çıkmaması gerekirdi. Sola Kamanan geçmeliydi. Uğur Kavuk daha çok defansif bir oyuncu. Onun girişi zaten işlemeyen kanadı daha da batırdı.
İlk golden önce de 2 tane pozisyon harcadılar. 5 olmasın diye dua ediyordum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
+
Maçın hakemi gerçekten çok iyiydi. Taraftar baskısından etkilenmedi. Muallaktan kalan pozisyonlarda da tercih hakkını dengeli dağıttı.(En azından bana öyle geldi.)
anilton
29.Temmuz.2009, 15:46
Buğra kardeşim dedim sana dimi maçtan önce...
Burası Avrupa arenası,canlı onlarca yüzlerce kez izlediğin adamlar birden bambaşka oluyorlar.Pas yapamaz,adam tutamaz hale geliyorlar...
İkinci bir etkende dediğim gibi kenetlenmiş,birbirine alışmış bir takımı bozması Bülent Uygun'un.İki üç oyuncu gönderirsin daha iyilerini alırsın tamam ama sen Bilica,Tum,Sylla,Balili,Diallo gibi takımın kilit adamlarını gönderirsen olacağı bu...
RoNNiE91
29.Temmuz.2009, 15:52
Evet yani takımın yarısı gitmiş nerdeyse.Tum'u yollayıp Ersen Martin'i almak da pek doğru değil bence.
bugra 1905
29.Temmuz.2009, 15:53
Açıkcası Anıl Abi Bilica Olsada Biz Bu Golleri Yerdik Çünkü Savunmada Aşırı Yerleşim Hataları Vardı
Ben Bu Saydıklarının İçinden Sylla İle Bilicaya Üzüldüm
Çünkü Tumun Yerine Ersen Geldi Balili Desen Zaten Geçen Sene 2.Yarı Yedek Bekledi Diallo Zaten Hep Kulube Oyuncusuydu Burada Bence Suç Bülent Hocadan Çok Oyunculardaydı Hiç Hazırlanamamışlar Maça Zihinsel Ve Fiziksel Olarak Hiç Bişey Yapamadılar Artık Olanda Oldu Fazla Büyütmemek Gerekir:)
Universal
29.Temmuz.2009, 15:58
Türk Futbolu 50 yıl önceki maçlarından birini yaşadı, Belçika ikincisi ve Türkiye ikincisi arasında büyük fark var, Sivasspor'a artık mucize gerek.(Hükmen galibiyet bile rakibe yaradığını düşünürsek). Sivasspor'a Avrupa Liginde başarılar...
LaigLeNoiR
29.Temmuz.2009, 16:15
5 yeriz dedi ve 5 yedi!
Sivasspor, Anderlecht'ten 5 yiyerek Şampiyonlar Ligi rüyasını kabusa çevirirken 'Asker' Bülent Uygun'un "5 yeriz, 6 yemeyiz" sözü 5 ay sonra gerçek oldu.
Sivasspor'un "Asker" lakaplı teknik direktörü Bülent Uygun, 2 Mart 2009'da katıldığı bir panelde "Takımınızın Avrupa'ya gitmesi halinde başarılı olamayacağı eleştirilerine ne diyorsunuz?" sorusuna "Elbette bizi eleştirmek isteyenler olacaktır. Ancak şunu söyleyeyim: Biz 5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz. 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz" diyerek Galatasaray'ın 6-0'lık Fenerbahçe, Beşiktaş'ın da 8-0'lık Liverpool yenilgilerine göndermede bulunmuştu.
29.07.2009
Kaynak : Milliyet
King_91
29.Temmuz.2009, 16:16
5 yeriz dedi ve 5 yedi!
Sivasspor, Anderlecht'ten 5 yiyerek Şampiyonlar Ligi rüyasını kabusa çevirirken 'Asker' Bülent Uygun'un "5 yeriz, 6 yemeyiz" sözü 5 ay sonra gerçek oldu.
Sivasspor'un "Asker" lakaplı teknik direktörü Bülent Uygun, 2 Mart 2009'da katıldığı bir panelde "Takımınızın Avrupa'ya gitmesi halinde başarılı olamayacağı eleştirilerine ne diyorsunuz?" sorusuna "Elbette bizi eleştirmek isteyenler olacaktır. Ancak şunu söyleyeyim: Biz 5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz. 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz" diyerek Galatasaray'ın 6-0'lık Fenerbahçe, Beşiktaş'ın da 8-0'lık Liverpool yenilgilerine göndermede bulunmuştu.
29.07.2009
Kaynak : Milliyet
şu turu geçebilselerdi dediklerinin 2 katını da yiyecekti ama olmadı .
KaPaLı
29.Temmuz.2009, 16:17
Seviyoruz seni hala Bülent Uygun (::)
bugra 1905
29.Temmuz.2009, 16:29
Bu Takımı Düşme Potasından Alıp 2 Yıl Şampiyonluğa Oynatan Hoca Bülent Hocadır Bülent Hocanın Sivassporda Emeği Hakkı Çok Büyüktür Ödenemez
deniz.91
29.Temmuz.2009, 16:30
Bu arada Bu Yasin nasıl bir oyuncudur ya nasıl süperligde oynar nasıl fenerde oynadı anlamadım siasspor iyi bir jenerasyon yakalmıştı ama oyuncular yaşlıydı bu sene bir revizyon gerekti takıma onuda yaptılarama transferler bu kez isabetli olmadı
Melekovic
29.Temmuz.2009, 16:30
Yani bu tüm teknik direktörler için geçerli. Teknik direktör olup da bir takımın başına geçtiğin zaman gönlündeki takım rengini unutacaksın ve sadece içinde bulunduğun takımla ilgili konuşacaksın.Sağa sola mesaj kaygılı konuşmalarda bulunmayacaksın. Seni içinde bulunduğun X takımı ilgilendiriyor çünkü. Bunu sadece Bülent Uygun değil bir çok teknik direktörümüz yapıyor malesef. Sonra da deniyor niye bize güvenilmiyor,niye yabancı teknik direktör aranıyor. Önce iş, önce profesyonellik. Kendi işini ön planda tuttuğun ve herkese kendini ispat ettiğin sürece günü geldiğinde her takımda teknik direktörlük yapabilirsin. Bu konuda en büyük örnek Mustafa Denizli'dir. Keşke herkes biraz ondan ders alabilse.
Trabzonspor
29.Temmuz.2009, 16:40
Böyle olacağı hazırlık maçlarından belliydi.Sivas yanlış yapıyor sistemlerini değişmemlilerdi.Uygun iyice havaya girdi ve sınıfta kaldı.
KaPaLı
29.Temmuz.2009, 16:50
Deniz Yasin Rizespor'dan çok iyi oyuncuydu. Rize'li arkadaşım ilk Yasin geldiğinde kendini bırakmazsa - İstanbul'a çok takılıp kalmazsa ileride kesin Avrupa'ya gider dedi. Ama Yasin gittikçe geriye gitti. Zico - Aragones ona hep şans verdiler ama birtürlü istenilen performansı yakalayamadı. Bu zamana kadar kalmasının tek sebebide çizgiden çıkardığı toplar.
Fietra 10
29.Temmuz.2009, 17:11
''Sivasspor wasn’t good today, but a team that ends before Fenerbahçe, Galatasaray and Trabzonspor certainly has more qualities.” Juhasz
Selman Ozturk
29.Temmuz.2009, 17:37
Ne Sivas'lıyım ne de Sivasspor sempatizanı. Bülent Uygun'un itici davranışlarına rağmen dün akşamki hezimete derinden üzüldüm.
Bugün açın yabancı haber kaynaklarını genelinde "Türkler dağıldı" başlıkları var Şampiyonlar Ligi kısımlarında. Bu reva mıdır? Ya da Sivasspor Türk takımları adına bir ölçü müdür? Bunun cevabını herkes kendi içinde verebilir...
Dün akşam Sivasspor futbol adına tek olumlu hareket yapmadan maçı bitirdi. Diliziş hataları, fonksiyonel yer seçimleri , mental eksiklikler vs. çoğaltabiliriz. Kimse kendini kandırıp "Bülent hoca suçsuz oyuncular günah keçisi" demesin. Bu yukarıda saydığımız hataları yahut eksiklikleri gidermek teknik direktörün işidir. Bunları yapabildiğin için sana "Teknik Direktör" derler.
Sivasspor'un bugüne kadar gelmesinin sebebi fizik güce dayalı tempoyu düşürüp rakibin oyununu bozan sistemiydi. Fakat giden ve gelen oyuncular sebebiyle bu sistem bozulunca dünkü sonuç ortaya çıktı. Bireysel hatalara değinmiyorum. Takım kötü ötesi oynayınca bireysel hatalar ön plana çıkıyor. "Petkovic çok hatalı goller yedi" diyoruz. Peki o toplar Petkovic'e kadar neden bu kadar kolay geldi? Savunma denen olgu nerede? Top orta sahayı nasıl bu kadar çabuk geçer? İleri uç neden pres yapmaz? Bülent Uygun bunları antrenmanlarda nasıl görmez? şeklinde bu zincirin halkaları en tepedeki adama kadar gider...
Hayalci olmayalım, bu oyunu devam ettirirse Sivasspor ne Avrupa Ligi'nde ne de Türkiye Ligi'nde hiçbirşey yapamayacak. Anadolu'dan da bir kalburüstü doğuyor diye ümitlendik, olmadı. Kısa sürdü cicim ayları...
Alicanfmfan
29.Temmuz.2009, 17:58
Bülent Uygun'un sözünde durdugunu ilk defa gördüm , helal
Universal
29.Temmuz.2009, 20:09
Fenerbahçe, Sivasspor'un en iyi stoper'i Bilica'yı alıyor, Sivasspor ise Fenerbahçe'nin en kötü Stoperi olan Yasin'i(Can'ı oyuncu olarak saymıyorum düşünün.). Sonuçta bu skor ortaya çıkar. Bilica'yı gönder Yasin'i al, ortasahada Fenerbahçe'de yetişmiş ama; 18 yaşında gönderilmiş Onur Tuncer'i oynat sonra zafer bekle.
RoNNiE91
29.Temmuz.2009, 20:52
Maalesef biz nasıl sevindiysek Anderlecht çıktı diye,Anderlechtlilerde sevinmiştir Sivas çıktı diye.Sonuçta kulüp tarihi boyunca ilk kez katılıyor Şampiyonlar Ligi'ne Sivas.
nekop
29.Temmuz.2009, 21:09
''Sivasspor wasn’t good today, but a team that ends before Fenerbahçe, Galatasaray and Trabzonspor certainly has more qualities.” Juhasz
Ne diyor burada onuda yazsaydın keşke tam olarak çeviremedim bi türlü..
KanaKe
29.Temmuz.2009, 21:15
"Sivasspor bugün iyi degildi fakat ligi Fenerbahce,Galatasaray ve Trabzonspor'un önünde bitiren bir takim kalitelidir." diyor sanirsam.
Hugo
29.Temmuz.2009, 21:17
"Sivasspor bugün iyi değildi ama daha önce Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'u geçen takım kesinlikle daha kaliteli."
diye çevirdim. Hata yapmış da olabilirm.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
edit: ben yazarken üstteki mesaj yoktu :)
Corpus
29.Temmuz.2009, 21:18
Sivas ŞL ne katıldığını unutup saçma transferler yaptı ve sonuç ortada ! Bilica gibi bir adamı satıp aynı takımdan kötü bir defans aldı :( Dış transfer zaten facia ! Kamanan ın bir top kontrol ü vardı ki top 10 metre gerisine düştü . Mahalle maçında yapılmayacak hatalar bunlar
Bülent Uygun' un nasıl bir takım yönettiğini hatırlaması lazım! Bu takım 3-5 yıl önceki Sivas değil Lig 2.si Şl de ön eleme oynayan bir takım
brotha
29.Temmuz.2009, 21:56
sivasin boyle farkli yenilmesine uzulmedim acik konusuyorum.
bulent uygununda bu kadar cok konusmamayi ogrenmesi lazim, demekki neymis bu kadar kolay degilmis avrupada isler. sen 8 yiyene, 6 yiyene laf atacagina on elemede varlik goster.
senin o 6,8 yiyo dedigin takimlar anderlecht gibi takimlari leblebi gibi yiyip gruplara kaliyolar. allahtan sivas kalmamis da bulent uygunun dedigi gibi 5 yedikleri gibi 9 falanda yerler kotu olur, 9 yemek birsey degil gol atamamalarindan korkuyorum.
LaigLeNoiR
30.Temmuz.2009, 05:15
Bu arada 4 oldu.
Sivas elenirse Beşiktaş kazanacak
Şampiyonlar Ligi'ne direkt gruplardan başlayacak olan Beşiktaş, Anderlecht'ten ilk maçta 5 yiyen Sivasspor'un elenmesi durumunda, kasasına ekstradan 5 milyon Euro daha koyacak.
Şampiyonlar ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçında Anderlecht'e 5-0 mağlup olan Sivasspor, sadece turu değil, UEFA'dan gelecek önemli bir maddi geliri de kaybetmek üzere...
Sivasspor, Belçika ekibini altı farkla yenip elemeyi başarırsa, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için play-off maçı oynayacak. Kırmızı-beyazlılar bu durumda büyük bir mucizeye imza atmakla kalmayacak ve 2.1 milyon Euro'yu kasasına koyacak.
Sivasspor'un Şampiyonlar Ligi'nden elenmesi durumunda en kârlı çıkacak takım şüphesiz ki Beşiktaş olacak.
Beşiktaş, Türkiye'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcisi olması durumunda Aralık ayında ödenecek 10 milyon Euro'luk havuz gelirlerinin tamamını almaya hak kazanacak.
Gruplara kaldığı için otomatikman 7.1 milyon Euro gelir elde edecek siyah-beyazlılar, böylelikle Sivasspor'un elenmesi durumunda UEFA'dan 17 milyon 100 bin Euro alacak.
Beşiktaş, ayrıca gruplardaki her galibiyet için 800 bin, her beraberlik için de 400 bin Euro kazanacak.
Alicanfmfan
30.Temmuz.2009, 05:39
Müthiş bir miktar ...
Gangstaa
30.Temmuz.2009, 21:28
Şampiyonlar Liginde gruplara kalan takım avrupa ligi kupasını kazanacak takımdan daha fazla para almış oluyor.Tamam kalite farkından dolayı ama bu kadarda uçurum olmamalı.
GeNç KaRTaL
30.Temmuz.2009, 22:40
Açıkcası böyle bir sonucun geleceği çok da zor tahmin edilecek bir durum değildi ancak bu kadar ağır olacağını beklemiyordum.Sivasspor'un Avrupa tecrübesi "0".Üstüne birde kadro köklü değişiklikler yapınca durumları dahada kötü oldu.Umarım yollarına Avrupa Ligi'nde devam edebilirlerde tecrübe kazanırlar.Yoksa başarıları yerel olmaktan öteye geçemez..
shamur1
31.Temmuz.2009, 15:27
Geçmiş olsun diyorum.. Üzücü bir sonuç oldu fakat en başında da demiştim Anderlecht diğer takımlara nazaran zayıf gibi gözükse de Sivas'ın bu kadroyla Avrupa'da başarılı olması çok zor. Transfer sezonunu iyi geçirmediler.
Exciting yazmış..
Bu lafı bir Gs'li dese Avrupa için kabul edeceğimde 100 yıllık Bjk kulubunun Avrupa'da yıllardır ne yaptığını söyleyebilirmisiniz ?
Bir çok hezimetiniz var Avrupa'da Lütfen.. :)
Gangstaa
31.Temmuz.2009, 20:59
Doğru Bjk'ninde öyle ahım şahım tecrübesi yok.Fenerbahçeyle Galatasaray dışında Avrupada imkansızı başarabilecek bir klüpte türkiyede yok.
I3esiktas
31.Temmuz.2009, 21:11
@Shamur
Her Yazdıgın yazında 1 Takıma laf sokmadan rahat edemiyosun artık sende alışkanlık yapmış sanırım. Kötü maçlar çıkarıp hezimet almış olabilriz ama tam tersi olupda Dünyanın En iyi Takımlarına kafa tuttugumuzda oluyo. Ama Gelip Trabzonla Besiktas'ı Avrupada karşılaştıramazsın aralarında kat kat fark vardır .
@ Gangstaa
Laflarında çok emin konuşma var ileriyi görme gibi bir tecrüben var sanırım.
Gangstaa
31.Temmuz.2009, 21:19
Beşiktaşlılar kabul etmesede bu hep böyle olmuştur beşiktaş hep gs ile fbnin gölgesinde kalmıştır.Bu sene ittire kaktıra şampiyon olundu diye çok abartıldı sadece.
Neyse konu sivassporun konusu burda konuşmak doğru olmaz.Açarsanız bi konu orada konuşuruz istediğiniz kadar :)
I3esiktas
31.Temmuz.2009, 21:31
Beşiktaşlılar kabul etmesede bu hep böyle olmuştur beşiktaş hep gs ile fbnin gölgesinde kalmıştır.Bu sene ittire kaktıra şampiyon olundu diye çok abartıldı sadece.
Neyse konu sivassporun konusu burda konuşmak doğru olmaz.Açarsanız bi konu orada konuşuruz istediğiniz kadar :)
Bu seneki Şampiyonlugumuza Sizin gibi Heriflerin Saçma sapan lafına ragmen Hakkımızla aldıgımızı düşünüyorum. Besiktas Türkiyede hiçbir takımın gölgesinde felan degildir. İçimde kalan bir kaç cümle varda Neyse Dedigin gibi Sivasspor konusu uzatmıcam.
RoNNiE91
31.Temmuz.2009, 22:06
Kesinlikle bu sene şampiyonluğumuzu hak ederek aldık.Hem İttire kaktıra diyorsunuz,son haftalarda Beşiktaş'ın fikstürü çok zor dendi ama tüm maçları kazandık.Beşiktaş kulübü kimsenin gölgesinde falan değildir.
Sivas'a gelince böyle bir mağlubiyet bekliyordum açıkçası.Hazırlık maçları az çok bir şeyi belli eder.Orda da sürekli kaybediyorlardı bildiğim.
LaigLeNoiR
31.Temmuz.2009, 22:53
Yahu çamur atmaktan bıkmadınız mı hala ?
Sakin sakin okuyorum forumu ve olabildiğince sakince yazmaya çalışıyorum ama insanı zıvanadan çıkarıyorsunuz.Şu mesajı yazarken ne gibi bir içgüdüyle yazıldı merak ediyorum.
İttire kaktıra şampiyon olduk 2 kupa aldık.Hala konuşuyorsunuz.
Lafları sok sok sonrada burası yeri değil konu açın konuşalım diyorsunuz.
FB'nin ne gibi başarısı oldu avrupada ? Geçen sene birşeyler yapmaya çalıştı ve ilah oldu bir anda Fenerbahçe vay bee.
Galatasaray'a asla lafım olmaz Avrupa konusunda.Her zamanda desteklerim Avrupa'da gerek Fener olsun gerek Cimbom olsun.
Mesajımın konuyla alakası olmadı özür dilerim ancak arkadaşlara cevap yazma gereği hissettim.Eğer uygun değilse silebilirsiniz mesajımı.
anilton
31.Temmuz.2009, 23:48
Avrupa'da en başarılı kulübümüz G.Saraydır tartışmasız...
Beşiktaş'ın Şampiyon Kulüpler Kupasında ve Uefa kupasında çeyrek finalleri vardır...
G.Saray'ın bariz önde olduğu gerçeğini tartışamayız ama Fb ile Bjk arasında uçurum yok.Yani öyle gölgede kalma durumları fasa fiso...
Bu seneki şampiyonluk konusuna gelince.İlk yarıyı 6. sırada bitirip sezonu şampiyon tamamlamak bir rekordur.Artı Türkiye kupasıyla 19 yıldır alınamayan iki kupayı birden almamızda cabası...
Neyse bunu konuşmak bile komik...
Konu dışına çıkmayalım daha fazla...
Knightmare
01.Ağustos.2009, 14:02
garipsiniz arkadaşlar :D herkes içinden geçeni söylüyor söylüyor, sonrasında eklenen hep aynı ''neyse konuyu uzatmayalım yeri değil''
sizleri çözmek cidden zor...
Universal
01.Ağustos.2009, 15:30
Avrupa Tartışması yapacaksak, son beş yıllık puanlamada Fenerbahçe'nin yeri ortadadır. Bugün Türkiye Ligi şampiyonu direkt gidiyorsa Fenerbahçe'nin sağladığı puanlardan dolayı gidiyordur.
RIDVAN TLM
01.Ağustos.2009, 16:44
Avrupa Tartışması yapacaksak, son beş yıllık puanlamada Fenerbahçe'nin yeri ortadadır. Bugün Türkiye Ligi şampiyonu direkt gidiyorsa Fenerbahçe'nin sağladığı puanlardan dolayı gidiyordur.
Evet fener sadece ceyrek fınal oynadı.....gs ve bjknın topladıgı puanlarda onemlı....ve zamanında 2 sampıyonlar lıgıne 4 te uefa kupasına takım gonderıyoduk....düşüşteyiz acıkcası
KanaKe
01.Ağustos.2009, 16:51
uefa kupasinda da ceyrek finali son anda kacirdigimizi unutmayin son 5 yilda bizden baska avrupada birseyler icin cabalayan bir türk takimi varmi? varsa söyleyin yoksa kabul edeceksin fenerbahce'nin son 5 senedir avrupada türkiyeyi neredeyse tek basina temsil ettigini
tarikko
01.Ağustos.2009, 16:57
Kesinlikle :)
PesimiSTyLa
01.Ağustos.2009, 16:57
son 5 yılda Fbnin avrupada daha basarılı oldugu bir gercek ama avrupada en basarılı, Türk futboluna en büyük katkıyı Galatasaray'ın verdigi su götürmez gercek.
Alicanfmfan
01.Ağustos.2009, 17:37
O Kupayı almasak yada başarılı olmasak bak bakalım kaç takım gidiyordu Avrupa'ya.
KaPaLı
01.Ağustos.2009, 17:39
Alican o kupa 9 yıl önce alındı. O Galatasaray'ın kazandığı kupanın puanları artık tarih oldu. Kupayı aldıktan sonra Galatasaray avrupada başarımı kazandı başka ? Tamam Galatasaray çağ atlatmıştır Türk futboluna ama geçmişe değil artık geleceğe bakmak lazım.
Alicanfmfan
01.Ağustos.2009, 17:46
O devrimi yapmasak hiçbişey olacagı yoktu Avrupa'da türk takımları adına, Uefa'dan sonra Super Kupa'yı aldık Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final oynadık ister 9 yıl önce olsun ister 129371293 yıl önce o devrim olmasa avrupa'ya 5 takımla gitmek hayal olurdu.
Universal
01.Ağustos.2009, 17:56
O devrimi yapmasak hiçbişey olacagı yoktu Avrupa'da türk takımları adına, Uefa'dan sonra Super Kupa'yı aldık Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final oynadık ister 9 yıl önce olsun ister 129371293 yıl önce o devrim olmasa avrupa'ya 5 takımla gitmek hayal olurdu.
Sizden öncede o kupada Göztepe yarı final, Kocaelispor'da çeyrek final oynadı. Sonuçta Avrupa'da sadece son 5 yıla bakıyorlar. Onu geçtim Nottingham Forrest'de Şampiyonlar Ligini üç defa kazandı... Ama şimdi nerede...
Alicanfmfan
01.Ağustos.2009, 17:58
Allah aşkına son 5 yılda Fener'in çeyrek finalinden başka bişey ne var bizim göremedigimiz Şl kupalarımı felan mı ?
Universal
01.Ağustos.2009, 17:59
Allah aşkına son 5 yılda Fener'in çeyrek finalinden başka bişey ne var bizim göremedigimiz Şl kupalarımı felan mı ?
Bizim puanımız 51 küsür, sizinki 30 küsür. Sizin şampiyonlar liginde son beş yıl içinde üçüncülüğünüz var mı?
Alicanfmfan
01.Ağustos.2009, 18:01
Yokta son 9 yıl içinde Avrupada iki kupamız var...
Universal
01.Ağustos.2009, 18:04
Kaldırdığınız kupaların artık Türkiye'ye puan olarak bir katkısı yok. Sizin zamanızda toplam 6 takım gidiyordu, şimdi 5 takım gidiyor. Kaldırdığınız UEFA Kupasının ismi bile değişti.
Alicanfmfan
01.Ağustos.2009, 18:09
Tartısmanın anlamı yok Hazımsızlık var...
bugra 1905
01.Ağustos.2009, 18:19
Şu Bir Gerçekki Avrupada En Başarılı Olan Kulubümüz Galatasaraydır:)
Ama Kat Sayı Sıralaması 5 Yıllık Olduğu İçin Fenerbahçe Galatasaraydan Bu 5 Yıllık Katsayıda Daha Üst Sıralardadır
Kim Avrupada En Başarılı Tartışmasını Bırakalım Türkiye Avrupada Nasıl Daha Başarılı Olur Tartışması Yapalım
Bu Sene Avrupadaki Temsilcilerimiz
Beşiktaş-Fenerbahçe-Galatasaray-Sivasspor-Trabzonspor Nasıl Başarılı Olabilir Bunu Tartışalım:)
Universal
01.Ağustos.2009, 18:23
Tartısmanın anlamı yok Hazımsızlık var...
Evet, konu Sivas'ın konusuymuş, tartışmak yanlış oldu.
SAİT71
02.Ağustos.2009, 05:16
Sivas için en doğru yer Europa Lig. Bence orada iyi iş yapabilirler tabi önce iyi transferler ve iyi bir sistem ile..