Log in

View Full Version : Bjk-2007

orcnbykl
12.Nisan.2006, 04:59
Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören 2007'de yapılacak Bjk olağan genel kurulunda yeniden aday olacağını açıkladı. Başkan Demirören, seçim listesine 100. yıldaki şampiyonluğumuzda büyük emeği geçen Sinan Engin'i de dahil etti. Transfer konusundaysa (seçimde yardımcı olacaktır tabi ki bu) gündemdeki isimler brezilyalı yıldız Cafu(Milan), Matias Delgado (Basel), Pascal Feindouno (Saint Etienne), Grafite (Le Mans)... Ne diyelim. hayırlısı olsun...

BurakMania
12.Nisan.2006, 05:24
Pascal Feindouno sinan enginin akrabasımıdır nedir adam her programda besiktasa zamanında bu oyuncuyu onermiştim diyip duruyor yildirim demiroren cok iyi niyetli super bi insan ama daha fazla zorlamasın derim ben

orcnbykl
12.Nisan.2006, 05:41
Bence de Demirören bırakmalı. Onun yerine Nevzat Demir pekala olur. Ama Sinan Engin de gelmeli Beşiktaş'a. Bunun için de Demirören'in seçilmesi gerek herhalde. Bilmiyorum artık ne olacak, ne olmalı...

winc3
12.Nisan.2006, 09:27
herseyın hayırlısı tabı..ama bence demırören kalmalı cunku bjk cok degerlı uyeler getırdı ve sınan engının yenıden kongrede olması ıcın kalması lazımm bu transferlerı gerceklestırırsek gercekten guzel bı 11 kurula bılır takımdan ama bırazdaha yas ortalaması duscek gıbı.....

nic-39
12.Nisan.2006, 13:24
cafu menajer olarak mı alıncak sormaıs ayıp..adam 37 e gırcek bee :)

hezzo
12.Nisan.2006, 15:35
cafu yu alırlarsa artık bizzat protesto duzenlicem akaretlerde

Berkaiser
12.Nisan.2006, 18:35
Tigana'yla aynı yaşta hemen hemen Cafu.Arkadaş olurlar birbirlerine.:D

kaptanonder
12.Nisan.2006, 19:08
Tigana'yla aynı yaşta hemen hemen Cafu.Arkadaş olurlar birbirlerine.:D
ozaman sırayla maca cıkarlar ikisi haheaheha :D:D:D

meddah
13.Nisan.2006, 05:24
Onu bilmem de, Tigana "Biraz yırtınsam ben bile oynarım şu orta sahada" diyordur..
Koşan adam sıkıntısından metal sorunlu İbrahim Üzülmez'i orta sahaya çekti adam..

TüMeR_yAğıZ
14.Nisan.2006, 00:54
bence beşiktaşa sinan engin gibi bir adam lazım.soyunma odasında olan herşey dışardan duyuluyor.arada köprü yok,futbolcular taraftarın önüne yem olarak atılıyor.bizim enişte ile kayınbirader babalarının çiftliği gibi beşiktaşı sürüyorlar.