Log in

View Full Version : FM icin önemli 3 soru...

fenerli94
27.Temmuz.2009, 19:29
Size birkac önemli sorum olacak...(9.0.3):s7:
1-)Ilk önce ben fenere mehmet ekiciyi alabilmitim(9.0.1 de).Kontrat teklifinde gelmek istemiyordu yaziyordu ama hepsini enyüksek seviye yapinca gelmisti.simdi yeni oyun actigimda gelmiyor.diger kariyer hikayelerinde mehmet ekiciyi cogu kisi aliyor.bunu nasil yapicam
2-)Önceden oynadigimda basta sampiyonluk mu yoksa sampiyoniluk mücadelesi mi diye secip ona göre transfer ücreti aliyordun.simda o cikmiyor direk 5,25 miyon paund veriyor.maaslerda 61 enfazlaydi.simdi 59 bin.
3-)diger kariyer hikayelerinde edu yu 20 milyona satanlar bile oluyor. bitanesinde oyuna baslar baslamaz kulüplere önerdim en faza 5 mil paunda aliyorlar. 7 yaptigim zaman taksitli para öneriyorlar.nasil daha yükseke satabilirim?Hem alex i 27 milyon tlye satmis ben alex ide satamiyorum nasil olcak
4-)Eduardo costa ve kerirson 9.0.1 de vardi simdi cikmiyor neden?
5-)son olarak bir oyuncuyu oyun baslarken mi yoksa transfer dönemi basladiktan sonra mi ucuza aliriz.satarken baslarken mi daha pahali satariz yoksa transfer döneminde mi

cevaplari verirken
1-)
2-).....
seklinde verirseniz iyi olur.
simdiden tessekür ederim.

Chivalry
27.Temmuz.2009, 21:07
3) Sanırım aradaki uçurum para cinsinden kaynaklanıyor, siz Pound ile oynuyorsunuz bahsettiğiniz kişi TL.

4) Emin olmamakla birlikte Database boyutundan olabilir diye düşünüyorum.

5) Anlamadım oyuna başlarken zaten Transfer Döneminde başlamıyor muyuz ?

2) Aynısı bana da oldu ilk bi kaç sezonumda sormadılar, ancak 5. senemde sordular.

1) ??

fenerli94
28.Temmuz.2009, 00:06
cevaplar yeterli degil.

Rind-i Şeyda
28.Temmuz.2009, 00:54
1. Her zaman her futbolcu her takıma gelecek diye bir kaide yok oyunda.
2. Takımınızın tek hedefi var o da şampiyonluk yönetim o yüzden size seçme hakkı tanımıyor.
3. Bu sorunun cevabını vermek çok güç. Edu ya bir takımın 20 milyon sterlin vereceğini düşünmüyorum. Satılık listesinde ki oyuncuları çok üst düzey değilse yüksek paralara satamazsınız zaten.
4. Tamamen database ve oyunucunun dünya çapındaki ünüyle alakalı bir şey brezilya ligini de aktif ederseniz o oyuncuları görürsünüz.
5. Bir oyuncuyu ucuza almanın bir kaç yolu vardır.
Kontratının bitmesin 6 ay kalmıştır. Ona kontrat önerip bonservis bedeli ödemeden takıma katabilirsiniz.(Not:Her lig için geçerli değildir.

Transfer listesindeki oyuncuları bedellerinden daha ucuza alabilirsiniz.

Bir de diyelim ki Federico FAZİO'nun bedeli 5 Milyon sterlin ve kontratının bitmesine 4 sene var. Bu oyuncuyu almak için epey bir para harcamanız gerekiyor. 25 milyon sterlin gibi.

Diyelim ki FAZİO'nun kontratının bitmesin 8 ay var bedeli ise 4,5 milyon sterlin. Bu durumda teklif edeceğiniz rakamın düşük olma ihtimali yüksektir. 7,5 milyon sterlin gibi.

Umarım yardımı dokunmuştur.

STRATOVARIUS
28.Temmuz.2009, 01:12
cevaplar yeterli degil.

burdaki arkadaşların herhangi bir mecburiyeti olmamasına rağmen sana yardımcı olmaya çalışıyorlar. sen de biraz daha sabırlı ve nazik olursan herşey çok güzel olacak...

Sheriff
28.Temmuz.2009, 02:53
Kusura bakmayında bu konular sıktı. 3 soru yazıp 10 soru sorarsanız bende konuyu kilitlerim. Soruların cevaplarını sabit başlıklarda arayın. Bir daha bu tür konular açılırsa yine kilitlemek zorunda kalırım.