Log in

View Full Version : Maccabi Netanya - Galatasaray UEFA Ön Eleme 3. Turu 1 Maçı

Homer J.S
27.Temmuz.2009, 20:11
http://www.galatasaray.org/images/fikstur/5128__Netanyalogo.png
UEFA AVRUPA LİGİ 3. ÖNELEME 1. MAÇ
Müsabaka: MACCABI NETANYA - GALATASARAY
Hakem: NIKOLAY IVANOV
Tarih: 30.07.2009 19:30
Yer: Bloomfield Stadium
http://www.cocukgelisim.com/images/galatasaray.gif

ForCimbom
27.Temmuz.2009, 20:17
tobol maçı gibi olabilir aynı. ama her türlü en kötü asy de alacağız turu..

bugra 1905
27.Temmuz.2009, 20:23
Galatasarayın Dikkat Etmesi Lazım İsraildeki Maç Zor Geçer Ama ASYde Galatasaray Turu Rahat Alır

Homer J.S
27.Temmuz.2009, 20:27
Okuduğum bi kaç habere göre Leo Franco kalede bulumacakmış,Kewell ve Linderoth'a görev vermeyi düşünüyormuş teknik patronumuz.. Ama Keita konusunda kararsızmış, 2.yarıda oynatabilirmiş..

Universal
27.Temmuz.2009, 21:35
İsrail takımını deplasmanda yenmek gibi güzel bir keyif olamaz. Galatasaray bu tarz takımlara karşı sıkıntı yaşıyor ama; as kadrodan üç dört oyuncu ile maça başlarsa iyi bir skor elde eder.

Varonil
28.Temmuz.2009, 02:27
Kendi liglerinde Tel-Aviv ekiplerinin gölgesinde kalan bir takım,Galatasaray'ın rakibi bile olamaz.Şöyle bir 2-3 farklı skorla kazanmak çok güzel olur.

Nedvedmania
28.Temmuz.2009, 02:31
Bence artık as kadroyla oynamanın zamanı geldi. Fark atmanında.

PesimiSTyLa
28.Temmuz.2009, 02:44
--------------Leo---------------
Uğur -- Gökhan -- Servet -- Hakan
----Barış(Ayhan-Tobi)--Mustafa---
-------------Arda----------------
----Keita---------------Kewell----
-------------Baros---------------

Böyle bi ilk 11 bekliyorum. Dikkatli olmalıyız. İlk 15 dakika oyunun kontrolünü alırsak avantajlı skor ile döneriz. Tobol deplasmanındaki gibi ilk dakikalarda bir sürpriz gol yersek sıkıntılı anlar yaşayabiliriz. Ben galibiyet ile dönecegimizi düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun.

RoNNiE91
28.Temmuz.2009, 02:44
Galatasaray'a rakip olamaz.

Homer J.S
28.Temmuz.2009, 13:52
Tobol içinde öyle diyorduk.. Deplasmanda zorladılar bizi..

Dinozzo21
28.Temmuz.2009, 14:09
tobol maçlarından sonra daha hazır bir galatasaray bekliyorum iki maçıda 1 yada 2 farkla kazanır...

Knightmare
28.Temmuz.2009, 15:07
maçı hangi kanal veriyor?

BaFraLı
28.Temmuz.2009, 15:11
Normal TV kanallarının vermesini umut ediyoruz :D

Selman Ozturk
29.Temmuz.2009, 17:40
Dün akşam Sivas üzdü. Yarın akşam iki takımımızla gülelim. Güzel skordan ziyade güzel oyun bekliyorum Galatasaray ve Fenerbahçe'den. Şöyle gözlerimizin pasını bir silsinler...

Başarılar yürekten...

KaPaLı
29.Temmuz.2009, 17:49
Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında İsrail'in Maccabi Netanya takımı ile deplasmanda karşılacak sarı kırmızılı takımın maçını, D-Smart'taki Euro Futbol kanalı saat 19.30'da naklen yayınlayacak.

Maç D- Smartta.

King_91
29.Temmuz.2009, 17:49
maçı sadece futbol smart mı veriyor ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
aynı anda cevap gelmiş :D

Alicanfmfan
29.Temmuz.2009, 17:54
Allah yardımcımız olsun ama öyle fakrlı skor beklemiyorum Kapasitemizin %20 sini bile oynarsak rahat alırızı.

Cyzio
29.Temmuz.2009, 19:24
İlk maç beraberlik, 2. maç GS..

RaSenGan
29.Temmuz.2009, 19:39
Maçı TRT vericek diye duydum.D Smart kendi evimizdeki maçları veriyor.Ama biz deplasmandayız..Maça gelirsek maçı kazanıcağımızı ümit ediyorum.Yedeklerle çıkmayı bırakıp tam kadro çıkarsak zorlanmadan kazanırız.

Alicanfmfan
29.Temmuz.2009, 19:57
İlk maç Ali Sami Yen'de diye biliyordum ama...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yok deplasmandaymıs ama herkes ilk mac Sami Yen'de diyordu deplasmandaysa yayın hakkı d-smart'ta olmayabiliyor muhtemelem ntv yada ntvspor olmadı trt de izleriz.

E.Cartman
29.Temmuz.2009, 23:24
NETANYA KAYNIYOR! GALATASARAY KARŞISINA GENÇ TAKVİYELİ KADRO İLE ÇIKACAKLAR
Parasal sorunlar nedeniyle birçok yıldız oyuncusunu ezeli rakiplerine kaptıran Netanya’nın, İsrail basınına göre Galatasaray karşısında tur şansı bulunmuyor.. İsrail ekibi, maddi sıkıntı nedeniyle takviye yapamadı, Cim Bom´un karşısına genç takviyeli takımla çıkacak. İŞTE DETAYLAR..

Geçen sezonki ilk 11´inden 7 futbolcusunu kaybeden İsrail ekibi, maddi sıkıntı nedeniyle takviye yapamadı, Cim Bom´un karşısına genç takviyeli takımla çıkacak.

Fanatik'in haberine göre, Kadrosundaki yıldızları kaybeden kulüp, maddi sıkıntılarla boğuşuyor, sponsor bulmakta zorlanıyor. Alman spor adamı Daniel Jammer’in kulübü satın almasıyla büyük bir çıkış bekleyen Netanya taraftarları, teknik direktör Lothar Mattheaus’la istenen sonuçları yakalamayınca büyük hayal kırıklığına uğramıştı. Bu nedenle Jammer, Alman teknik adamın görevine son vermiş, yardımcısı tecrübesiz Mati Azaria’yı takımın başına getirmişti...

İşte kaybettikleri yıldızlar...

Parasal sorunlar nedeniyle birçok yıldız oyuncusunu ezeli rakiplerine kaptıran Netanya’nın, İsrail basınına göre Galatasaray karşısında tur şansı bulunmuyor. Netanya, kalecisi aynı zamanda da kaptanı Liran Strauber’i Maccabi Tel Aviv’e sattı. Defansın sigortası Zeer Haimoviç ise Rus Grozny ile anlaştı. Genç yetenek Dedi Ben Dayan da Hapoel’e gitti. Geleceğin golcüsü olarak gösterilen Etey Shechter, Kosta Rikalı Luis Marin ve Güney Afrikalı oyuncular Siyabonqa Nkosi ile Bevan Fransman gönderildi, yerine takviye yapılmadı. Netanya, Galatasaray karşısında genç takımdan aldığı futbolcularla mücadele edecek.

Kaynak: Turkspor.net

KanaKe
29.Temmuz.2009, 23:38
GS fark atar bence.

King_91
30.Temmuz.2009, 00:37
Takımımız İsrail'de

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda İsrail ekibi Maccabi Netanya ile eşleşen takımımız, rakibiyle deplasmanda oynayacağı ilk maç için bugün sabah özel bir uçakla Tel Aviv'e doğru gitti. Kafilemizi, Tel Aviv Ben Gorion Havalimanı'nda Tel Aviv Konsolosluğu Geçici Maslahatgüzarı Mehmet Kemal Bozay karşıladı. Takımımız daha sonra otele hareket etti.

Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard bu akşam saat 19.15'te basın toplantısı düzenleyecek. Sarı-kırmızılılar saat 19.30'da antrenmana çıkacak.

İsrail'e giden kafilemizde 20 futbolcumuz bulunuyor:

Leo Franco
Orkun Usak
Aykut Erçetin
Sabri Sarıoğlu
Uğur Uçar
Gökhan Zan
Emre Güngör
Servet Çetin
Alpaslan Erdem
Hakan Balta
Barış Özbek
Ayhan Akman
Mustafa Sarp
Abdul Kader Keita
Yaser Yıldız
Harry Kewell
Arda Turan
Milan Baros
Shabani Nonda
Aydın Yılmaz

Yarın oynanacak karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonu'ndan Nikolay Ivanov yönetecek. Ivanov'un yardımcılıklarını Nikolai Golubev ve Mikhail Erovenko yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakem ise Sergey Karasev olacak. Karşılaşma 19:40'da başlayacak.

kaynak:galatasaray.org

--------------------------------

Linderoth kafilede bile yok yine sakatmış sanırım

MaTRaKaN
30.Temmuz.2009, 00:58
Leo Franco ve Abdul Kader Keita oynuyo o zaman gittiğine göre?

Revolution
30.Temmuz.2009, 01:23
Bu Linderoth da bi sezon sakatlanmasın be kardeşim.. Sakatlanmayı geçtim yarım sezon oynasın bari.

As kadroyla çıkarsak rahat kazanacağımız bir maç olur..

ForCimbom
30.Temmuz.2009, 01:25
Bu Linderoth da bi sezon sakatlanmasın be kardeşim.. Sakatlanmayı geçtim yarım sezon oynasın bari.

As kadroyla çıkarsak rahat kazanacağımız bir maç olur..

sakat olduğu nereden çıktı? daha hazır değildir, neredeyse hiç bir maçta oynamadı bu sezon, hazırlık maçları dahil..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
edit: ben sakat olduğunu bilmiyordum , adalesinde sertleşme varmış..

RaSenGan
30.Temmuz.2009, 02:23
sakat olduğu nereden çıktı? daha hazır değildir, neredeyse hiç bir maçta oynamadı bu sezon, hazırlık maçları dahil..

Tobol maçında oynadı ya ikinci yarıda.

ForCimbom
30.Temmuz.2009, 02:27
Tobol maçında oynadı ya ikinci yarıda.

:D:D

neredeyse dedim, altına da edit geçtim , aygün.. :zuhaha :zuhaha

Hugo
30.Temmuz.2009, 02:29
Eski D-Smart üyeleri bu maçı ve Fenerbahçe maçını 102. kanaldan izleyebilecekler. En azından telefonda öyle söylendi. "Eski müşterimizseniz 102. kanaldan (loca2 vardı sanırım) izleyebilirsiniz" dediler.

Revolution
30.Temmuz.2009, 02:31
Biz izleyebileceğiz demek ki de Galatasaray maçını izleyemeyeceğiz sanırım Euro Futbol kanalı paralı işte D-Smart farkı ;)

yunusgs
30.Temmuz.2009, 04:09
Hayır Kaan şimdi müjdeli haber geldi.Arkadaşlar D-Smart müşteri hizmetlerini aradım eğer eski kullanıcı iseniz Netanya-Galatasaray maçını 111.Kanal Loca 1'den izleyebilirsiniz ;)

Alicanfmfan
30.Temmuz.2009, 04:13
turkspor'un hiçbir haberine inanmayın arkadaslar...

Universal
30.Temmuz.2009, 15:45
Hayır Kaan şimdi müjdeli haber geldi.Arkadaşlar D-Smart müşteri hizmetlerini aradım eğer eski kullanıcı iseniz Netanya-Galatasaray maçını 111.Kanal Loca 1'den izleyebilirsiniz ;)

Özel bir kayıt yaptırmaya gerek var mı? Yoksa 111'i açınca bedavaya izlenebiliniyor mu?

Hugo
30.Temmuz.2009, 16:02
Açınca izlenebilecek. Lig tv nin son iki hafta yaptığı gibi olacak sanırım..

MaTRaKaN
30.Temmuz.2009, 18:14
Bizde ne d-smart ne lig tv var anca kahvede izleriz donmadan :D

Homer J.S
30.Temmuz.2009, 19:54
Bizde de.. :n: Gidicez Dostlar Kıraathanesine bakacağız maçımıza. :zuhaha

yunusgs
30.Temmuz.2009, 20:07
Arkadaşlar özür diliyorum 111. kanal değil 101. kanaldan Netanya-Galatasaray maçını eski D-Smart kullanıcıları izleyebilecekler.Herhangi bir kayıta gerek yok zannedersem.

Gangstaa
30.Temmuz.2009, 20:09
Linderoth kadroda yokmu şimdi ? harbiden sakatlandımı yine ?

KaPaLı
30.Temmuz.2009, 20:42
Barlar Sokağına bu maçla gircem Fenerbahçe - Honved maçıyla çıkcam :D 4 saatte kaç tane içilirki yav :D Ahh D-Smart ahh çektirdiğin çileye bak.

PesimiSTyLa
30.Temmuz.2009, 22:30
Leo
Sabri Gökhan Servet Balta
Ayhan Mustafa Arda
Aydın Baros Kewell

Kesin ilk 11.

MaTRaKaN
30.Temmuz.2009, 22:32
Keita nerde Aydın niye oynuyor?

Clayman
30.Temmuz.2009, 23:05
Allah utandırmasın yarabbim.

Keita 2. yarı oyuna girecekmiş.

anilton
30.Temmuz.2009, 23:11
Ne diye Aydın'da zorluyor Rijkaard...

Koy Arda'yı kanada,göbekte Barış'ı oynat...

Sabri'nin yerinede Uğur,tamamdır...

IcedEarth
30.Temmuz.2009, 23:53
Of ya 1-0 oldu, acil gol lazım...

HooijDonk07
30.Temmuz.2009, 23:53
Gol oldu Galatasaray alır maçı

Nedvedmania
30.Temmuz.2009, 23:54
Süper oynuyoruz ama gol yedik. Şunlara kendi evlerinde fark atsak süper olur.

deniz.91
30.Temmuz.2009, 23:55
Netanyadan gol yemesi çok kötü umarım avantajlı bir skorla döner

IcedEarth
30.Temmuz.2009, 23:57
Gooool Hakan Balta... Özlediğimiz adam... 1-1 oldu...

E.Cartman
31.Temmuz.2009, 00:01
Ne diye Aydın'da zorluyor Rijkaard...

Koy Arda'yı kanada,göbekte Barış'ı oynat...

Sabri'nin yerinede Uğur,tamamdır...

Keita 45dk için hazırmış o yüzden

PesimiSTyLa
31.Temmuz.2009, 00:44
2. yarıya müthiş başladık. Kewell attı 2-1 öne gectik, Sabri 90a taktı(!) 3-1 yaptık :D

Hugo
31.Temmuz.2009, 00:47
Keita oyuna girecek birazdan.

E.Cartman
31.Temmuz.2009, 00:51
Keita girdi...

HooijDonk07
31.Temmuz.2009, 00:52
Darısı Fenerin başına artık

Hugo
31.Temmuz.2009, 00:57
Nihayet Baros da golünü attı. 4 oldu..

PesimiSTyLa
31.Temmuz.2009, 00:58
4 golün 3ünün pasını Kaptan verdi. Sabriye pası müthişti. İsraile deplasede fark iyi oluyor...

MaTRaKaN
31.Temmuz.2009, 01:02
Çok güzel gidiyor inşaalah 5-6-7 olur :D

Hugo
31.Temmuz.2009, 01:06
iyi pas yapıyoruz yahu.. keita attı ama ofsayt.

MaTRaKaN
31.Temmuz.2009, 01:07
Keita gol attı ama ofsayt oldu ya :(

IcedEarth
31.Temmuz.2009, 01:15
İşte futbol bu. Deplasmana gidersin mis gibi futolunu oynar gelirsin. Helal olsun aslanlarıma. Elano gelince bu takımın hücum gücü nerelere fırlar tahmin bile demiyorum...

Hugo
31.Temmuz.2009, 01:17
Öbür turda da seri başı mıyız?

MaTRaKaN
31.Temmuz.2009, 01:19
Nonda'dan hiç bir şey o-la-maz yine net gol pozisyonlarını tepti...Beceriksiz dediğime başka arkadaşlar kızıyor ama beceriksizden başka hiç bir şey değil..Onun Gs'de neden hala durduğunu anlamıyorum..

Ayrıca 4-1 harika bi skor hak ederek aldık paslar süperdi..

ForCimbom
31.Temmuz.2009, 01:19
nonda girdi batırdı yine :@

PesimiSTyLa
31.Temmuz.2009, 01:22
2. yarı dagıttık.
Arda takımı virtüöz gibi yönetti 3 asist yaptı macın adamı kesinlikle. Leo'da kalede güven verdi. Uzaktan etkilii şutlar cıkardı. Keita-Barış-Nonda paslasmasında Keita golü attı ama ofsayttı.
Bu skor turu getirdi artık bize. Netanyaya one minute dedik :D Samiyende şov yaparız. Yalnız rakip 4 den sonra cok sertlesti. Buradaki macta da iddiaları olmadıgından sert oynayabilirler, dikkatli olmalıyız.

Nedvedmania
31.Temmuz.2009, 01:23
Çok güzel oynadık. Ama son 10 dk içindeki bütün atakları nonda bitirdi. Top ona ne zaman gelse anında kaybediyor böyle bir adamı çarşambaspor a versen orda bile oynayamaz.

Samiyende 2-0 alır üst tura geçeriz (tur bu grupmu bilmiyorum artık neyse :D)

Tribünlerde herkesin elinde türk bayrağı vardı en güzel olan buydu.

MaTRaKaN
31.Temmuz.2009, 01:26
Sanırım bir rakiple daha yapıcağız gruplara geçmeden önce..

Bekq
31.Temmuz.2009, 01:30
Tebrikler Galatasaray.

Sanırım bir rakiple daha yapıcağız gruplara geçmeden önce..
bunu elerseniz direk gruplara kalıyorsunuz diye biliyorum ben.

MaTRaKaN
31.Temmuz.2009, 01:33
Tebrikler Galatasaray.

bunu elerseniz direk gruplara kalıyorsunuz diye biliyorum ben.
Daha şampiyonlar liginden rakipler gelicek

deniz.91
31.Temmuz.2009, 01:34
Bundan sonra bir tur dahamı var?

Oghuse
31.Temmuz.2009, 01:36
Bundan sonra bir tur dahamı var?

Bir tane daha olması lazım..

MaTRaKaN
31.Temmuz.2009, 01:36
Şampiyonlar liginden elenenler gelmicek mi ?? yanlış mı biliyorum?

blue57
31.Temmuz.2009, 01:37
Tebrikler Galatasarayımıza.Sırada biz varız iki takımımızda ilk maçdan turu garantiler umarım gerçi galatasray garantiledi :)

PesimiSTyLa
31.Temmuz.2009, 01:40
Play off var arkadaslar daha. Seri Başıyız.

Maksic
31.Temmuz.2009, 01:41
Tebrikler Aslanlar bir ara eyvah dedik ama sonuç rahatlattı:)

Corpus
31.Temmuz.2009, 01:45
Gollerin videosu falan bilen var mı ? :( izleyemedik bari golleri görsek :)

LaKe
31.Temmuz.2009, 01:48
Henüz tam anlamıyla hazır olmamamız ve çok erkenden resmi maçlara başlamamız, bu tür ilk golü yeme, yer yer disiplinden kopma gibi dezvantajlar doğuruyor. Bu turdan sonra sanıyorum ki takım artık tamamen hazır ve kontrollü hale gelecek. Önemli olan kazasız bir şekilde hazırlıksız dönemi geçirmekti. Nitekim Tobol'u geçtik, Netanya deplasmanından 4-1 gibi net bir skor aldık... GS, Avrupa ve lig için gerçekten de umut veriyor. Zevkli bir sezon geçireceğiz. :)

MaTRaKaN
31.Temmuz.2009, 01:50
Galatasaray bu sezon Avrupa'ya damga vuracak buna gönülden inanıyorum..

Clayman
31.Temmuz.2009, 01:52
Bu turdan sonra Play-Off turu var. Trabzonspor da oradan başlıyor.

Maça gelince...İlk yarı pek iyi oynadığımız söylenemez. Mustafa Sarp'ın bir hatası yüzünden gol yedik. Rakibin 11 numaralı oyuncusu Yampolsky çok tehlikeli ataklar başlattı ama Franco kalede çok iyiydi.

Attığımız golde de rakip o kadar kötü adam paylaştı ki kornerlerde kafa topuna çok sık çıktığını görmediğimiz Hakan Balta golü atıp beraberliği yakalattı.

2. yarı bambaşka oynadık. Mükemmel paslar, enfes ortalar sonucu 3 gol bulduk. Arda bugün de 10 numaraya ve bulunduğu mevkiiye yakışır, muüthiş bir oyun sergiledi. Bu kadar olgun, bu kadar olumlu oynayacağını hiç düşünmemiştim. Hakan Balta'nın golünden sonra organize gol atamayacağımız korkusuna kapıldım ki beni utandırırcasına Kewell, Sabri ve Baros harika goller attılar. 3 golün de hazırlanışı ders niteliğindeydi.

Aydın bugün çok istekliydi. Top sürme konusunda kendine biraz daha güvendiğini gördüm. Yaptığı asistte de top tam auta çıkacak derken bu kadar iyi bir orta beklememiştim. Baros, Kewell ve Ayhan çok çok iyi oynadılar.

Defans konusunda ise Gökhan Zan tam bir saatli bomba. Hiç güven vermedi bana. Sağlam bir stoper şart takıma. Mustafa Sarp ise hava toplarında çok kötü. İyi yükselemiyor toplara. Onun dışında Tobol maçında ilk 11 oyuncusu değil lafını yedirdi bana sanki. Mehmet Topal'ın eksik olduğu maçlarda Sarp'a güvenebiliriz.

Tobol maçında neden bu kadar zorlandığımız şimdi ortaya çıktı. O 2 maçta rakip ligin ortasında ve çok dinçti. Netanya ise bizim gibi yeni yeni kondisyon toplamaya başladığı için çok rahat oynadık. Ali Sami Yen'de de b maçtan farklı oynacağımız sanmıyorum.

deniz.91
31.Temmuz.2009, 01:53
Gollerin videosu falan bilen var mı ? :( izleyemedik bari golleri görsek :)

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12182666.asp?gid=229

(::)

PesimiSTyLa
31.Temmuz.2009, 01:54
"Direnci kırdık ve kazandık"
Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Maccabi Netanya galibiyetinden sonra takımının futbolundan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Rijkaard sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu tip maçlar genelde zor olur. Çünkü başlangıçta rakibe umut vermemeniz lazım. 1-0 rakibimiz öne geçtikten sonra biraz daha fazla çalışmak zorunda kaldık. Ama takımımız hemen toparladı ve genel olarak baktığımızda kazanmayı hakettik. İkinci yarıda attığımız gollerle rakip takımın direncini tamamen kırdık ve rahatladık. Küçük takımlara karşı oynadığınız zaman motivasyon problemi olabiliyor ama goller gelince oyunun şekli tamamen değişti."

Rijkaard, Elano transferiyle ilgili olarak da şunları söyledi: "Kulübümüz iyi çalışıyor ama dürüst olmam gerekirse bu tip konuları maçtan sonra konuşmak istemem."
30.07.2009
Kaynak : Sporx.com

MaTRaKaN
31.Temmuz.2009, 01:57
1-0 geriye düştükten sonra bende dedim yine kötü olucak ama Rijkaard takımı bu sefer iyi topladı kalite burda belli oluyor işte..

Melekovic
31.Temmuz.2009, 02:13
Kewell ilk 11'de oynasın kafi , her yerden her şekilde golü deniyor çünkü. O tür oyuncuların maçın büyük bölümünde sahada olması gerekir.Anca yorulunca çıkar. Bu sene iki farklı 11 oluşturabiliyoruz ama defansa bir kişi denildiği gibi şart.Ve bu merkez oyuncunun muhakkak daha çevik ve hızlı biri olması lazım. Çünkü 2 kulemiz var yanına 3. bir kule almaya gerek yok.

Her geçen gün üstüne konuldukça bu takım çok daha güzel ve göze hoş gelen top oynar. Elano'da katılınca tadından yenmez.

Kalecimiz güven verdi ama bu maçta anlamıştır ki bizim oyunculara duran topta güven olmaz. Bu tür hataları bütün takımlarımız yapıyor malesef ve hala da devam ediyor.Ama Rijkaard bunu çözecektir.

yunusgs
31.Temmuz.2009, 02:47
Bu akşam 2.yarıdaki Galatasaray fizik-kondisyon olarak zihinsel olarak baya iyi bir Galatasaray'dı.İkinci yarıdaki futbol çok hoşuma gitti.

Turu deplasmanda %75 geçmemiz ve Ali Sami Yen'e bırakmamamız sevindiriciydi.Zira Tobol maçında biraz zorlandık.Ayrıca sıcak havanın etkisi bugün de hissedildi.

Arda yine mükemmeldi bugün Maşallah.3 Asist yaptı yine sırtladı takımı.

Leo Franco kurtarışlarıyla bana güven verdi.Morgan'dan çok daha iyi bir kaleci.

2.yarı defanstaki uyum dikkat çekti.Her maç 2.yarıdaki gibi oynarsak zor pozisyon veririz.

Gitgide takım düzeliyor.Bu sezon gerçekten çok keyif veren bir Galatasaray izleyeceğimize inanıyorum Elano da katılınca harika olacak.

Alicanfmfan
31.Temmuz.2009, 03:07
Harika oynadık genelde farklı skor aldık kassak 7-8 olurdu olsun buda yeterli diye düşünüyorum yalnız Gökhan Zan muhtesemdi bugün , Leo ise cok iyi bir kaleci fakat çok çok önde duruyor.

Tebrikler Aslanlar.

PesimiSTyLa
31.Temmuz.2009, 03:15
Yalnız bu Kewell ilk 11den kesilmez arkadaş. Adam muhteşem. Gol haricinde ilk yarıda topu önüne alıp vurdugu bir şut vardı ki, kaleci son anda cıkardı. Rijkaard'ın işi zor :p Ama bunlar güzel zorluklar.

yunusgs
31.Temmuz.2009, 03:28
Ayrıca bugün Aydın da daha istekliydi diğer maçlara nazaran.Bir de asist yaptı.

Corpus
31.Temmuz.2009, 03:50
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12182666.asp?gid=229 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.hurriyet.com.t r%2Fspor%2Ffutbol%2F12182666.asp%3Fgid%3D229)

(::)

çok sağolasın:)

RaSenGan
31.Temmuz.2009, 04:03
Güzel maçtı.İlk yarıda rahat 4 gol bulabilirdik.Çok gol kaçırdık.Güzel,zevkli maçtı.Tebrik ediyorum takımımızı.Şu Sabri'yi tam kötüliycem adam telafi ediyo :) Başka maçta artık.(:

yunusgs
31.Temmuz.2009, 04:08
Güzel maçtı.İlk yarıda rahat 4 gol bulabilirdik.Çok gol kaçırdık.Güzel,zevkli maçtı.Tebrik ediyorum takımımızı.Şu Sabri'yi tam kötüliycem adam telafi ediyo :) Başka maçta artık.(:

Çok değişik bir oyuncu Sabri,Aygün aslında çok yetenekli ama kullanmasını bilmiyor.

tarikko
31.Temmuz.2009, 04:15
Sabri ne güzel gol atmış yahu :)

Corpus
31.Temmuz.2009, 04:17
Sabri ne güzel gol atmış yahu :)

uzaktan olsa yine tribüne gidecekti ama yakından 90 a girdi :D bizim sabri de böyle bir insan işte arada üzüyo arada sevindiriyo :)

RaSenGan
31.Temmuz.2009, 04:20
uzaktan olsa yine tribüne gidecekti ama yakından 90 a girdi :D bizim sabri de böyle bir insan işte arada üzüyo arada sevindiriyo :)

Arada biraz az kalır üzme kısmı için (:

Universal
31.Temmuz.2009, 05:33
Nonda gitmeli, böyle goller kaçmaz. Galatasaray'a tebrikler, iyi oldu İsrail ekibine...

Selman Ozturk
31.Temmuz.2009, 06:23
İşler güzel gittiği için "Şu şöyle olsaydı, bu böyle olsaydı" gibi yorumlar yapıp galibiyetin keyfini kaçırmayacağım :) 2 takımımız da isimlerine yakışır bir şekilde mücadele ettiler.İstediğimizi aldık. Eksikler yok muydu? Elbette vardı. Ama daha çok başındayız düzelir onlar da...

Tebrikler Büyük ülkenin Büyük takımları...

(Affınıza sığınarak aynı paragrafı iki takımımızın da topicine kopyalıyorum zamandan tasarruf etmek için.Şu an iki takımımız da bir ne de olsa :) )

Sirius Black
31.Temmuz.2009, 14:20
Çok güzel oynadık. Ama son 10 dk içindeki bütün atakları nonda bitirdi. Top ona ne zaman gelse anında kaybediyor böyle bir adamı çarşambaspor a versen orda bile oynayamaz.

Samiyende 2-0 alır üst tura geçeriz (tur bu grupmu bilmiyorum artık neyse :D)

Tribünlerde herkesin elinde türk bayrağı vardı en güzel olan buydu.

Sen bize Nonda'yı mı kakalamaya çalışıyorsun bakalım ? :mad: :zuhaha

KaPaLı
31.Temmuz.2009, 14:22
böyle bir adamı çarşambaspor a versen orda bile oynayamaz.

Ankaragücü'ne gitmek için öyle yapıyo Cihan :0:

Galatasaray'ın yenmesi çok güzel oldu. Bu arada maçta bişey dikkatimi çekti hiç Netanya taraftarı yok gibiydi :D Deplasman olmadıki o Galatasaray yine evinde oynadı :n:

TuNdRaLoWeR
31.Temmuz.2009, 14:38
Nonda'ya hayran kaldım, umarım hep ilk 11 oynar:)