Log in

View Full Version : Mor forma esprileri

LaigLeNoiR
28.Temmuz.2009, 02:12
Mor forma esprileri

Galatasaray'ın yeni sezon forma lansman gecesi Kalamış'ta gerçekleşiyor. Sarı-kırmızılı takımın yeni formaları arasında mor forma en dikkat çekeni oldu. Lansman gecesinde konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard şunları söyledi: "Galatasaray'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Yeni bir sezona başlıyoruz, yeni formalarımız çok güzel ve bu formalarla çok başarılı olacağımızı düşünüyorum. Özellikle bu mor forma rakibin kafasını karıştıracaktır. Bunu bir avantaj olarak kullanacağız." dedi.

Arda Turan ise mor forma ile ilgili olarak şunları söyledi: "Evet son derece güzel bir forma olmuş. Ama bu formaları dışarıda giyeceğimizi düşünüyorum. Çünkü biz her zaman parçalı formadan yanayız. Tüm formalarımız çok güzel olmuş, önemli olan bu formalar ile maçları kazanmak."
Mor formayla sahneye çıkan Milan Baros ise şunları söyledi: "Sahada 11 tane kaleci gibi olacağız. Tabi bu işin şakası. Geçen sezon bekleneni veremedik ama bu sezon çok daha iyi geçeceğine eminim."

Galatasaray Bayan Basketbol Takımının kaptanı Işıl Alben de şunları söyledi: "Yeni ürünlerimiz çok güzel. Formamızın yeni rengi de çok güzel ama ben de her zaman Arda gibi düşünüyorum ve parçalıdan yanayım."

Servet Çetin de yeni formaları çok güzel bulduğunu söylerken, yetkililere şöyle seslendi: "Formalarımız çok güzel ama bana ve Gökhan Zan'a formalar dar geliyor. Biraz daha genişini yaparlarsa sevinirim. Önümüzdeki sezonla ilgili olarak ise şunları söyleyebilirim; Galatasaray'da oynuyorsanız her zaman hedefiniz şampiyonluktur."

http://www.sporx.com/img/2009/07/271248721598.jpg

27.07.2009

Kaynak : Sporx.com

ForCimbom
28.Temmuz.2009, 02:14
mor formayı sami yen de giyecek olanları Allah'a havale ediyorum :D

Universal
28.Temmuz.2009, 02:15
Yok artık ya... Yorum yapamıyorum... Satmaz bu forma...

LaigLeNoiR
28.Temmuz.2009, 02:17
Bence güzel olmuş yahu ne güzel farklı işte :)

BaFraLı
28.Temmuz.2009, 02:19
Servetime bak be forma dar gelmiş :D:D.Lila formada çok hoş bence.

RoNNiE91
28.Temmuz.2009, 02:19
Mor forma dışında diğer ikisi güzel ama klasik olmuş.Ne bileyim daha farklı desenler denenebilirdi.

PesimiSTyLa
28.Temmuz.2009, 02:21
Anderlecht'in formasına benziyor, real madridde giyiyordu böyle birsey eskiden.
Satma işine gelince satılır. Farklı seyleri almayı seviyoruz halk olarak. Lafa gelince almam aldırmam olur ama macta oyuncuların üstünde farklı görününce alınır. Gecenn sene turuncuda böyle olmuştu.

Nedvedmania
28.Temmuz.2009, 02:21
Yok artık ya... Yorum yapamıyorum... Satmaz bu forma...

Bence ençok bu forma satıcak. Buraya yazıyorum :) Turuncu içinde ıyy iğrenç deniyordu. Sonra en ççok o forma satıldı, Ençok o forma beğenildi.

Derbide alacağımız galibiyetin ardından manşetler hazır "X Morardı" :D

yunusgs
28.Temmuz.2009, 02:22
Yani mor ne alaka ya.Diğer 2si çok güzel sade ve şık duruyor.Umarım mor formayı geçen seneki turuncu gibi bu sezon çoğu maçta giymeyiz.Turuncu çok güzeldi ama moru hiç beğenmedim.

E.Cartman
28.Temmuz.2009, 02:24
Bence ençok bu forma satıcak. Buraya yazıyorum :) Turuncu içinde ıyy iğrenç deniyordu. Sonra en ççok o forma satıldı, Ençok o forma beğenildi.

Evet benimde taa ilk zamanda mor forma diye duyunca aklıma bu gelmişti hele bu seneki gibi bir 4-1'lik maçta baya dalga geçerler... manşet olarak MORARDILAR olarak çıkabilir mesela :zuhaha:zuhaha ama ben bu formayı alırım heralde :zuhaha

RIDVAN TLM
28.Temmuz.2009, 02:24
servette:D 2 formayı bırleştirip versinler:D fena sayılmazda derbılerde gıymeyelım bence:D

Universal
28.Temmuz.2009, 02:27

Turuncu hiç olmassa sarı ve kırmızından geliyordu, Mor bu renklerden gelmiyor. :D Ne biliyim garip geldi işte...

Bence Galatasaray yenilince morardı yazarlar. :D

ForCimbom
28.Temmuz.2009, 02:27
Anderlecht'in formasına benziyor, real madridde giyiyordu böyle birsey eskiden.
Satma işine gelince satılır. Farklı seyleri almayı seviyoruz halk olarak. Lafa gelince almam aldırmam olur ama macta oyuncuların üstünde farklı görününce alınır. Gecenn sene turuncuda böyle olmuştu.

turuncu farklı. hem sarıyla hem kırmızıyla uyumlu. ama asy de lila formalıları düşünsene bi. çıkıntı olur mazallah lince kalkışılır be. :D cidden çok kötü tam fiyasko asla almam mor formadan alanlar da kendi bileceği iş ama galatasaray ile yüzde yüz alakasız birşeydir...

Nedvedmania
28.Temmuz.2009, 02:28
Evet benimde taa ilk zamanda mor forma diye duyunca aklıma bu gelmişti hele bu seneki gibi bir 4-1'lik maçta baya dalga geçerler... manşet olarak MORARDILAR olarak çıkabilir mesela :zuhaha:zuhaha ama ben bu formayı alırım heralde :zuhaha

MORuk diye birşeyde kullanılabilir :n:

Bence en güzeli kaleci forması. Her zaman bana kaleci formaları daha güzel geliyor niyeyse :)

goosfraba
28.Temmuz.2009, 02:28
Mevcut konudan devam ediniz. Konu GMA.