PDA

View Full Version : Kullanıcı Adları Hakkında

TuNdRaLoWeR
29.Temmuz.2009, 17:30
Öncelikle merhabalar, kolay gelsin herkese.

Yaklaşık 3 yıldır Turksportal üyesiyim.3 yıl önce gördüğüm bir yamayı indirmek için üye olmuştum ve o zamanlar tabii sallama adlar koyuyordum sırf yama olduğu için.Zamanın da "erenbaba" gibi gerçekten çocuksu bir kullanıcı adı koymuşum.

Ve uzun süredir yöneticilerden rica ediyordum kullanıcı adı değişikliğini ve bu konuda sizlere bir önerim olacaktı.

Bir başlık açsanız ve kullanıcıların sadece yılda 1 kez değiştirme hakkı olsa? Bunu bir düşünmenizi rica ediyorum sizlerden.

Konuya olan ilginizden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum, kolay gelsin herkese.

Homer J.S
29.Temmuz.2009, 17:39
Valla bu konu hakkında daha önce açıklama oldu.. Kullanıcı adı değişikli olmayacak diye..

MaTRaKaN
29.Temmuz.2009, 17:41
İlk başta insanlar sadece dosya indirmek için üye oluyorlar ve genelde saçma nick oluyor sonrada forumda aktif olunca bu saçma nicki istememeleri normal.

Bence sadece 1 kereye mahsus böle bir hak verilse iyi olur.

King_91
29.Temmuz.2009, 17:43
193bin üye var 5bini aktif olsa facia olur yöneticiler için :D

TuNdRaLoWeR
29.Temmuz.2009, 17:44
Valla bu konu hakkında daha önce açıklama oldu.. Kullanıcı adı değişikli olmayacak diye..
Biliyorum zaten mesajımda yazıyor daha önce rica etmiştim diye ama bu kez öneri olarak sundum konuyu.Yıllık 1 kereliğe mahsus değiştirilebilir diye düşünüyorum, karar tabii TSİ yönetiminin.

KaPaLı
29.Temmuz.2009, 17:47
Üyeler: 193.836 bu kadar üye var Turksportal.Net bünyesinde. Bunların en az 1000 tanesini sürekli giriş yapan üye olarak düşünürsen bunların %25'i bile nick değişikliği istese tek tek bu isimleri elle girmek çok uzun zaman alacaktır. Yöneticilerde haklı olarak bu istekleri geri çeviriyolar.

TuNdRaLoWeR
29.Temmuz.2009, 17:49
Üyeler: 193.836 bu kadar üye var Turksportal.Net bünyesinde. Bunların en az 1000 tanesini sürekli giriş yapan üye olarak düşünürsen bunların %25'i bile nick değişikliği istese tek tek bu isimleri elle girmek çok uzun zaman alacaktır. Yöneticilerde haklı olarak bu istekleri geri çeviriyolar.

Daha önce bu denli büyük bir sitede yöneticilik yaptığım için neler olabileceğini tahmin ediyorum ancak her saniye nick değişikliği isteyen olmaz heralde.Olsa da yılda 1 hak olacağı için kimse zorlanmaz diye düşünüyorum.

Homer J.S
29.Temmuz.2009, 17:49
Sen konuşma bence İsmail abi. :zuhaha Kulüp üyesisin nickini değiştirirsin istediğin zaman. Bu insanlar mağdur burda. :n:

Melekovic
29.Temmuz.2009, 17:51
Çok yığılmanın ve forumda yapılacak yığınla işin olmadığı zamanlarda bu tür isteklerinizi değerlendirip kullanıcı adı değişikliği yapıyorlar.

Fakat yılda bir kereliğine değil, sadece bir kereliğine. Yani ben değiştirdim bir daha değiştireyim olayı olmuyor.

Daha musait bir zamanlarında talebinizi yerine getirirler.

KaPaLı
29.Temmuz.2009, 17:52
Daha önce bu denli büyük bir sitede yöneticilik yaptığım için neler olabileceğini tahmin ediyorum ancak her saniye nick değişikliği isteyen olmaz heralde.Olsa da yılda 1 hak olacağı için kimse zorlanmaz diye düşünüyorum.

Emin ol o kadar çok isteyen olacakki.

Aydin
29.Temmuz.2009, 17:52
Gerekli şeyler söylenmiş ama ben yine yazayım. Keşke bütün istediklerinizi gerçekleştirebilsek ve forum istediğiniz hali alsa. Bunu biz de istiyoruz ama bazı şeyleri yapamıyoruz. Gıcıklığına değil yani. Mesela bu nick değişikliği konusunda da gelen talebe göre uğraşıcak kişinin 1 gününü buna harcaması gerekir. 4-5 saatten fazla sürer tek tek elle girilmesi. Bu yüzden ben herhangi bir yöneticimden bunu isteyemem. Ben de yapamam.

TuNdRaLoWeR
29.Temmuz.2009, 17:54
Çok yığılmanın ve forumda yapılacak yığınla işin olmadığı zamanlarda bu tür isteklerinizi değerlendirip kullanıcı adı değişikliği yapıyorlar.

Fakat yılda bir kereliğine değil, sadece bir kereliğine. Yani ben değiştirdim bir daha değiştireyim olayı olmuyor.

Daha musait bir zamanlarında talebinizi yerine getirirler.

Tabii fark etmez sadece 1 kereliğe mahsus değişiklik olsada olur benim için fark eden bir olay yok her dakika nick değiştirmeye yanaşan bir insan değilim zaten ancak belli bir itibar kazandıktan sonra popüler sitelerde de nickinin aynı olmasını istiyor insan:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Edit yapamadım buton yoktu flood engelleyici vardır muhtemelen yazayım ben.

Anladım dediğinizi.Karar sizin tabii, teşekkürler o zaman ne diyelim:)

El Barto
29.Temmuz.2009, 18:01
Arkadaşlar nick değiştirme olayında aman aman değiştirmeyelim gibi bir durumumuz söz konusu değil zaten ama belirli bir süredir gündemimizde değil ve şu anda da değil. Yani kullanıcı değişikliği yapılmayacak. Yukarıda bazı sayılar geçmiş bunların vereceği iş yükü vs.'de geçtim kim kimdir ona alışmak dahi aylar sürecek bir durum. Yönetimce nick değiştirmenin sıkıntısı yaratabileceği kanısındayız şimdi ve gündemimizde bulundurmuyoruz.

TuNdRaLoWeR
29.Temmuz.2009, 18:05
Anladım El Barto.

Tabii ki sizin takdiriniz.Artık olurda değişiklik konusu gündeme gelirse o zaman değiştirmek için başvururuz.erenbaba olarak idare edeceğiz artık:)

Nedvedmania
29.Temmuz.2009, 18:40
Niye yöneticiler değiştirsinki ? Herkesin 1 hakkı olsa , Panelden de değiştirebilse daha iyi olmazmı ?

RaSenGan
29.Temmuz.2009, 18:48
Tam bana göre iş aslında geceleri falan hep burdayım rahat rahat yaparım :D Nick değiştirme olayını bölüm bölüm yapsanız olur aslında.Mesela turnuvada son 8'e kalanlara bir hak tanınsa sonra başka bir şeyde hak tanınsa.Böylece ufak ufak nickler değiştirilmiş olur ve sonunda herkesin nicki değişmiş olur.

TuNdRaLoWeR
29.Temmuz.2009, 18:48
Bana her şekli uyar benim için hiç problem olmaz 1 kerelik hak tanınsa yeterlidir ama yönetim kabul etmedikten sonra konuşmamız nafile:)

Corpus
29.Temmuz.2009, 19:56
Gönüllü yönetici arıyoruz Kullanıcı Adı değişikliği için :)

El Barto
29.Temmuz.2009, 19:57
Daha fazla uzamasın şu anda nick değişikliği yapılmayacaktır arkadaşlar.