Log in

View Full Version : TSYD Kupası Ankara

KaPaLı
30.Temmuz.2009, 13:13
Eskişehirspor - Ankaraspor Yarı Final maçı
Yayıncı Kuruluş TRT-1
Saat 18:00

http://www.fenerbahcemaclari.com/images/eskisehir-spor.jpg http://habercininyeri.files.wordpress.com/2008/08/ankaraspor.jpg

ANKARAGÜCÜ - Gençlerbirliği Yarı Final maçı
Yayıncı Kuruluş TRT-1
Saat 20:00

http://img2.blogcu.com/images/s/p/o/sporsohbet/ankaragucu.gif http://i229.photobucket.com/albums/ee76/FenerbahceDunyasi/Logolar/Genclerbirligi.jpg

Maçlar Yenikent ASAŞ Stadında oynanacak. Bilet Fiyatları 5,10,20 TL
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yönetici arkadaşlar Logoyu düzeltebilirmi. Önizlemede normal çıkmıştı ama boyutunu ayarlayamamışım :)

bu arada kupanın adı
TBMM 90.yıl olarak biliyordum

Knightmare
30.Temmuz.2009, 14:16
Ankaragücü maçını merakla bekliyorum. Bakalım Vassel nasıl oynaacak :)

KaPaLı
30.Temmuz.2009, 14:19
Sadece bu sezon o isimle oynanacak.

Vassel maalesef forma giymeyecek :) Hoca daha hazır değil diyo. Maç kadrosnda olursa eğer son dakikalarda oyuna girer sanırım.

Knightmare
30.Temmuz.2009, 14:25
olsun yine de izlerim maçları :D can sıkıntısı bütün gün FM ile geçmiyor :D

Aşk-ı Şehir
30.Temmuz.2009, 22:00
Bizim açımızdan iyi bir test olacak. Takım oldukça hazır. Uyum sorunuda yok gibi. Benim için tek soru işareti Rıza Hoca sağ açıkta Burak Yılmaz'ı mı yoksa Serdar Özbayraktar'ı mı oynatacak acaba? :)

Since-1907
30.Temmuz.2009, 22:14
Maçlar yarın mı ?

cuma günü olacak yani yarın

TR.CaPTaiN
31.Temmuz.2009, 21:40
Eskişehirspor 2-0 önde. Maçı bayan hakem yönetiyor.

DaveJones
31.Temmuz.2009, 21:48
Burak Yılmaz'a bak yahu :D 3-1 oldu.

Aşk-ı Şehir
31.Temmuz.2009, 22:23
Muhteşem ilk yarı oldu. Gerçekten keyifli maç oluyor. Nadarevic sağ bekte Sezgin'de sol bekte aksamasa 4-2 değil 4-0 önde olurduk. :D

LaigLeNoiR
31.Temmuz.2009, 23:15
Maç 4-4 oldu.

KaPaLı
01.Ağustos.2009, 02:22
Gençlerbirliği - Ankaragücü maçı 1-0 Gençlerbirliğinin üstünlüğüyle bitti. 2 kırmızı kart vardı maçta.

BaFraLı
02.Ağustos.2009, 02:52
TSYD Kupası Ankaraspor'un: 2-0

Ankara TSYD Kupası'nın sahibi, final karşılaşmasında Gençlerbirliği'ni Murat Tosun(pen.) ve Hürriyet'in attığı golle 2-0 mağlup eden Ankaraspor oldu. Eskişehirspor ise Ankaragücü'nü 3-1 yenerek 3. sırayı elde etti.

TSYD Ankara Şubesi'nin düzenlediği TBMM 90. Yıl Kupası'nın finalinde, yarı finalde Ankaragücü'nü deviren Gençlerbirliği ile Eskişehirspor'u geçen Ankaraspor karşı karşıya geldi.

Karşılaşmada, dünkü maçlara göre daha sıkı bir mücadele ve kaliteli futbol vardı. İlk yarıda iki takım da girdikleri pozisyonlardan yararlanamadılar ve soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gidildi.

Maçın 71. dakikasında gelişen Gençlerbirliği atağında, Tambwe Patiyo, müsait pozisyonda topu Ankaraspor kalecisi Gökhan Tokgöz'ün üstüne nişanladı.

Ankaraspor'u Murat Tosun güldürdü

75. dakikada, Ankaraspor'da sağdan ceza sahasına giren Meye, Kulusic'in müdahelesiyle yerde kalınca, hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Murat Tosun, 76. dakikada Ankaraspor'u 1-0 öne geçirdi.

Golden iki dakika sonra, sağ kanattan gelen yerden orta ile altıpas üzerinde buluşan Ankarasporlu Konate, topu kaleciye nişanlayınca farkı ikiye çıkarma fırsatını kaçırdı.

Karşılaşmanın son saniyelerinde, 90+4. dakikada, Hürriyet, Gençlerbirliği'nin gol için yüklenmesi sebebiyle yakalanan müsait pozisyonun sonucu topu filelere gönderdi ve skoru Ankaraspor lehine 2-0'a taşıdı.

Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında gol sesi çıkmayınca, Ankaraspor, Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup ederek TSYD Kupası'nın sahibi oldu. Mavi beyazlı başkent ekibi, böylelikle bu turnuvayı son 6 senede üçüncü kez kazanmayı başardı.

Üçüncülük Es-Es'in: 3-1

Finalden önce oynanan 3.'lük/4.lük müsabakasında ise, Eskişehirspor, Ankaragücü'nü 3-1'lik skorla devirdi. Kırmızı siyahlıların golleri Adem, Bülent Kocabey ve Youla'dan gelirken, başkent ekibinin tek sayısını Emre kaydetti. Böylelikle, Eskişehirspor, dörtlü turnuvayı 3. sırada tamamlamayı başardı.

Fietra 10
02.Ağustos.2009, 04:57
Gençlerbirliği aynı tas aynı hamam..Umarım düşerler bu sene..Ankaragücü'nde ise transferler saglam gözüküyor..Henderson'du galiba onu begendim hızlı bir adam var zenci oda iyi duruyor ama oyun anlamında yol katmesi lazım üst sıralarda yer alabilmesi için..Ankaraspor ise Jurgen Röber ile iyi iş çıkarmış geçen seneki giriş sürpriz olmaz benim için..Es Es zaten gönlümdedir hep:) inşallah yukarıyı zorlarlar bu güce sahipler..

KaPaLı
02.Ağustos.2009, 11:52
Sosibo en çok beğenilen adam zaten. Takımda defans problemi var. Onuda Antwi alarak çözecek sanırım yönetim ama ben yeteceğini sanmıyorum. İglesias oynatmakta ısrar etmezse Hikmet hoca ileridede etkili olabiliriz ama illaki yeteneksiz İglesias oynuyo.

Ankaraspor yendi Gençlerbirliğini. Gençlerin kadrosuna baktımda iyi oyuncuları var ama organize değiller. Ankaraspor o kadar oyuncu gelip gitmesine rağmen iyi oynuyo.

World Hollow o1
02.Ağustos.2009, 14:36
Ankarasporda aynı Gençlerde aynı bu sene ligde tutunmaları için çok fazla çalışmaları lazım..

Hadi belki sezon başı diye böyle düşüncem olur diye kendimi avutuyorum ama gençleri artık bu ligde durması çok fazla.

bursa_mc
02.Ağustos.2009, 23:43
Eskişehir defansını düzeltirse bu sezon ligte çok başarılı olur..Ankaraspor'un defansı da felç A.Gücü'nü zaten hiç anlayamadım pas yapamıyorlar.