Log in

View Full Version : Sivasspor-Anderlecht/Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu 2.Maçı

bugra 1905
03.Ağustos.2009, 17:28
Hakem: Mejuto Gonzalez
Tarih: 4 Ağustos Salı
Saat: 21.00
Allah Yardımcımız Olsun

BaFraLı
03.Ağustos.2009, 17:38
İnşl. Sivas en kötü 1-2 farkla kazanıp moral bulur.Ama futbol tabi bu 6 gol atıp duru geçmekte var :D.Ama çok zor.

bugra 1905
03.Ağustos.2009, 18:21
İnşl. Sivas en kötü 1-2 farkla kazanıp moral bulur.Ama futbol tabi bu 6 gol atıp duru geçmekte var :D.Ama çok zor.

İmkansız Be Tolga Bende Senin Gibi Düşünüyorum Bu Maçı 1-2 Farkla Alırız
Maçı Show TV Verecekmiş Bu Arada
Herşeye Rağmen Stada Gidip Takımımı Destekleyeceğim

gerrrard
03.Ağustos.2009, 18:28
Sivasspor 4-0 alır.

Gangstaa
03.Ağustos.2009, 18:56
Ben sivasın yenileceğini düşünüyorum.O kadroyla fazla birşey beklememek gerekir,bülent uygun transfer için acele etmemekle hata yaptı.

erdemzorer10
03.Ağustos.2009, 19:04
Sivasspor da geçen seneki Antep maçından beri üst üste teknik,idari,yönetim hataları yapılıyor..

bunlar şuana kadar devam etti umarım bu maçta son bulur..

SAİT71
03.Ağustos.2009, 19:15
Herve Tum gibi bir oyuncuyu 10 Tane Ersen verseler değişmem. Adam klas bir oyuncuydu. Ve güçlüydü. Yazık etti Bülent uygun takımı dağıtmakla. Balili, Tum hatta Mohamed bile bu takımda banko oynayacak adamlar. Ayrıca m'bemba Diallodan iyi bir oyuncu değil.

RoNNiE91
03.Ağustos.2009, 19:21
Her türlü skora açık bence.Sivas'ta kazanabilir,Anderlecht'te ama maalesef turu geçebileceğini düşünmüyorum Sivas'ın.

Clayman
03.Ağustos.2009, 19:28
Sivas bu sene Balili'nin eksikliğini çok arayacak :) Sivas bu akşam da yenilir bence.

Addolorato
03.Ağustos.2009, 21:21
Sivas bu sezon düşmemeye oynar ligde onu baştan söylemek istiyorum. Aksini düşünmem içinde ortada hiç bir kanıt yok yada bir maç skoru. Bu maça gelecek olursak 3-4 tane yiyebilir Sivas.

bugra 1905
03.Ağustos.2009, 21:26
Sivas bu sezon düşmemeye oynar ligde onu baştan söylemek istiyorum. Aksini düşünmem içinde ortada hiç bir kanıt yok yada bir maç skoru. Bu maça gelecek olursak 3-4 tane yiyebilir Sivas.
Ağzını Hayra Aç:)

tarikko
03.Ağustos.2009, 21:42
Fazla da abartma istersen Eralp :)

RIDVAN TLM
03.Ağustos.2009, 23:03
sanmıyorum sivasın yenecegini umarım yanılırım ama kadrosu gercekten yetersiz euro lıgdede iş yapamaz bu kadroyla sivas ligdede....3-1 gıbı bı skor cıkabılır ortaya

Universal
04.Ağustos.2009, 01:03
Anderlecht, büyük ihtimalle yedek kadrosu ile mücadele edecek, Sivas hiç olmassa bir galibiyet alsın ama; sanmıyorum. Bol gollü bir maç izleriz, bari bu sefer Sivvaspor gol atar.

ogcj_me
04.Ağustos.2009, 01:08
Sivassporu zor bir maç bekliyor yine

TuNdRaLoWeR
04.Ağustos.2009, 01:25
Sivasspor'un o ilk maçta ki rezalet oyununu hatırladıkça içimden kötü şeyler geçiyor.Artık turu geçme gibi bir şansları yok bence ama en azından bir beraberlik alsalar da taraftarlarının önün de fark yemeseler.Umarım kazanırlar ve umarım turu geçerler ama o ilk maçta ki Petkoviç, Martin ve diğer felaketler olduğu sürece zor gözüküyor.

Varonil
04.Ağustos.2009, 01:55
Sivasspor'un ülke puanı için bu maçı kazanmasını yürekten istiyorum.Ama maçı nedense Anderlecht'în kazanacağını düşünüyorum.Başarılar Yiğido .. !

MaTRaKaN
04.Ağustos.2009, 01:57
Bi 3 tanede burda yer gibime geliyo..

bugra 1905
04.Ağustos.2009, 13:49
Ya Bugün Biletten Gördüm Maç 21.00da Başlıyormuş Yöneticiler Düzeltirse Çok Sevinirim:)

World Hollow o1
04.Ağustos.2009, 14:01
Bu akşam hiç değilse Kupada GS'yle oynadığı maçdaki gibi çok sert kıran kırana bir maç izlerim umarım ilk önce benim için önemli olan futbol izlemek.

sonra Sivasspor'un hakkıyla galib gelmesidir, daha hiç bir deneyimi olmadığı halde paşalar gibi mücadele etmeleri bile bizim için bir ışık olmalı ilk deneyim olmasına rahmen 8 9 tanede yiye bilirdiler değilse bunun için sevinelim.

inşALLAH bu maç ilk önce Türk misafirperverliği Anadolunun güzelliğinle geçer sonrada Sivasspor için galibiyetle biter..

deniz.91
04.Ağustos.2009, 14:35
Sivasa abaşarılar umarım galip gelir

shamur1
04.Ağustos.2009, 15:08
"Eğer 6-0 kazanırsak..."

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, yönetici arkadaşlarıyla girdiği iddia üzerine, takımın RSC Anderlecht'i 6-0 yenerek tur atlaması halinde hayatında ilk defa uçağa bineceğine dair söz verdi.

Ünsal, yaptığı açıklamada, ilk karşılaşmada deplasmanda 5-0 yenilerek tur şansını zora sokan Sivasspor'un yarın Belçika temsilcisi RSC Anderlecht karşısında gerçek futbolunu ortaya koyacağını söyledi. Takımına güvendiğini ifade eden Ünsal, Sivasspor'un başarısı üzerine yönetici arkadaşlarıyla iddiaya bile girdiğini kaydetti.

Sivasspor'un Anderlecht'i 6-0 yenerek tur atlaması halinde hayatında ilk defa uçağa binme sözünü verdiğini ifade eden Ünsal, uçak korkusu nedeniyle bundan önce sadece karayolu yolculuğu yaptığını, bu nedenle takımı da yurt dışında yalnız bırakmak zorunda kaldığını belirtti. Kulüp ikinci başkanı Erdal Sarılar ile girdikleri bu iddiaya sadık kalacağını kaydeden Ünsal, tur atlamaları halinde bundan sonra deplasmanda yapılacak ilk karşılaşmaya takımla birlikte hava yoluyla gideceğini aktardı.
ligtv...

Homer J.S
04.Ağustos.2009, 15:23
Adam bile inanmamış 6-0 kazanacaklarına. :n: Ondan böyle diyor..

RoNNiE91
04.Ağustos.2009, 15:31
Onu bırak Sivassporlu futbolcularında 6-0 kazanacaklarını düşündüğünü düşünmüyorum.

BaFraLı
04.Ağustos.2009, 16:15
Güzel bir iddaa olmuş ama inşl. gerçekleşirde 6-0 kazanır.Ama zor işte.Genede insanın içnide bir umut oluyo belki kazanır diye :D.5-0 Kazanırsa uzatmalara gidiyor galiba maç ?

DaveJones
04.Ağustos.2009, 16:18
Güzel bir iddaa olmuş ama inşl. gerçekleşirde 6-0 kazanır.Ama zor işte.Genede insanın içnide bir umut oluyo belki kazanır diye :D.5-0 Kazanırsa uzatmalara gidiyor galiba maç ?

Gider tabiki :)

bugra 1905
04.Ağustos.2009, 16:20
"Eğer 6-0 kazanırsak..."

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, yönetici arkadaşlarıyla girdiği iddia üzerine, takımın RSC Anderlecht'i 6-0 yenerek tur atlaması halinde hayatında ilk defa uçağa bineceğine dair söz verdi.

Ünsal, yaptığı açıklamada, ilk karşılaşmada deplasmanda 5-0 yenilerek tur şansını zora sokan Sivasspor'un yarın Belçika temsilcisi RSC Anderlecht karşısında gerçek futbolunu ortaya koyacağını söyledi. Takımına güvendiğini ifade eden Ünsal, Sivasspor'un başarısı üzerine yönetici arkadaşlarıyla iddiaya bile girdiğini kaydetti.

Sivasspor'un Anderlecht'i 6-0 yenerek tur atlaması halinde hayatında ilk defa uçağa binme sözünü verdiğini ifade eden Ünsal, uçak korkusu nedeniyle bundan önce sadece karayolu yolculuğu yaptığını, bu nedenle takımı da yurt dışında yalnız bırakmak zorunda kaldığını belirtti. Kulüp ikinci başkanı Erdal Sarılar ile girdikleri bu iddiaya sadık kalacağını kaydeden Ünsal, tur atlamaları halinde bundan sonra deplasmanda yapılacak ilk karşılaşmaya takımla birlikte hava yoluyla gideceğini aktardı.
ligtv...
Bu Haberi Buraya Koyma Amacın Ne ?

shamur1
04.Ağustos.2009, 17:09
Haber yalan mı yoksa hayırdır ? Fikret Ünsal Basın sözcünüz değil mi ?

MaTRaKaN
04.Ağustos.2009, 17:12
Artık kimse turu geçeceklerine inanmıyor Bülent Uygun ve futbolcular başta olmak üzere..

Memedov
04.Ağustos.2009, 17:14
Sivasspor'un 6 fark atması lazım turu geçebilmesi için, böyle bir ihtimal olmayacağına göre Sivasspor'dan hiç yoktan bir galibiyet bekliyorum.

bugra 1905
04.Ağustos.2009, 17:49
Haber yalan mı yoksa hayırdır ? Fikret Ünsal Basın sözcünüz değil mi ?
Yalan Değil Ama Hoşda Değil
Trabzonspor Yarın Bir Gün 5 Yese Bende Buna Benzer Bir Haber Koysam Ne Kadar Hoşuna Gider Eminim Sivasspordan Nefret Ediyorsun Ama Bu Tarz Haberleri Buraya Koyma Git Taraftar Forumuna Koy:)

eXcitinG
04.Ağustos.2009, 17:54
Beşiktaş 8 tane yediğinde koyuLdu kimse birşey demedi. Tepki vermene gerek yok Buğra.

İyi taraftar kazandığında rakipLerinin karşısına geçmeyi biLdiği gibi ağır mağLubiyetLerde de karşısına geçebiLmektir.

Ne söz söyLedim Atasözü oLur ha.

bugra 1905
04.Ağustos.2009, 18:02
Her Neyse Bu Maçtada Mehmet Yıldızın Olmaması Bizim Açımızdan Çok Kötü
Ersen Martin Umarım İyi Oynar Kendini Bu Taraftara Sevdirmesi İçin En Gollere Başlamak Zorunda

shamur1
04.Ağustos.2009, 18:11
Yalan Değil Ama Hoşda Değil
Trabzonspor Yarın Bir Gün 5 Yese Bende Buna Benzer Bir Haber Koysam Ne Kadar Hoşuna Gider Eminim Sivasspordan Nefret Ediyorsun Ama Bu Tarz Haberleri Buraya Koyma Git Taraftar Forumuna Koy:)

Trabzonspor 5 yese Basın sözcümüz çıkıp da rövanşta 6 tane atarsak bilmem ne bilmem ne yapacağım demez ztn :) Hem sen benim hangi haberi nereye koyup koymayacağıma karar veremezsin :) Küçük düşürücü bir haber olsa zaten yöneticiler tarafından silinir.

El Barto
04.Ağustos.2009, 18:11
İddaa'da iki takımın oranları da eşitti. :D Gözüm kapalı Anderlet'e verdim. Bu maç ve bundan sonraki dönemde Sivasspor'dan geçen maça bakarak birşey beklemiyorum.

Melekovic
04.Ağustos.2009, 18:36
Ersen Martin'i oyuncu diye kim getirdi, çok iyi oynayan forvet hattını kim gönderdi onu sorgulamak lazım. Ersen Martin'den medet umulursa böyle olur. Umarım forvette onunla başlamazlar, hiç forvet bulamıyosan PAF'tan oyuncu koyarsın daha iyi. Ersen Martin santrafor başlasın , iddaa oynasam kesin Anderlecth derdim. Bence onu tutmaya bile gerek yok Anderlecth defanstan birini ortasahaya kaydırsın.

ForsakeN
04.Ağustos.2009, 18:45
1-1 veya 2-2 bekliyorum. Sivas'ın kazanacağını sanmıyorum. Taraftar baskısını daha fazla hissedeceklerdir.

BaFraLı
04.Ağustos.2009, 18:54
Trabzonspor 5 yese Basın sözcümüz çıkıp da rövanşta 6 tane atarsak bilmem ne bilmem ne yapacağım demez ztn :) Hem sen benim hangi haberi nereye koyup koymayacağıma karar veremezsin :)

Küçük düşürücü bir haber olsa zaten yöneticiler tarafından silinir.

Senin takımında bir gün 5-6 yerse görürüm senide o zaman bu durumu anlarsın böyle bir haber eklense :D

shamur1
04.Ağustos.2009, 19:02
Yahu ben diyorum ki 5 yersek Basın sözcümüz çıkıp da bu tip demeç vermez. Burada ben veya başkası Sivas'ın 5 yemesiyle dalga geçmiyor ki.. Basın sözcüleri bir açıklama yapmış ne var bunun buraya konulmasında ? Kendi forumlarında bile tartışıyorlar bu 6 atma meselesini :)

BaFraLı
04.Ağustos.2009, 19:05
Yok Bişi demedim zaten, ama işte trabzon 5 yese senin o anki ruh halini merak ederdim böyle bir haber karşısında neyse ya uzatmaya gerekyok :D.İnşl. 1-2 farkla kazanırda Sivas moral bulur.

shamur1
04.Ağustos.2009, 19:10
Elbette iyi bir ruh halinde olmazdım ama tepkim bu açıklamaları yapan Basın Sözcüsüne olurdu :)

Universal
05.Ağustos.2009, 00:04
Sivasspor'a iki farklı galibiyet oynadım, eğer böyle biterse yarını bedava geçireceğim.

DaveJones
05.Ağustos.2009, 00:59
Ersen attı 1-0 :)

Suicider
05.Ağustos.2009, 01:02
bu arada spiker hayrettin e hamza yerlikaya ersene de ersin dedi :D

Universal
05.Ağustos.2009, 01:02
Hadi Sivas'ım belki turu geçecek skor alamıyacaksın ama; en az iki farklı yenersin. :)

Suicider
05.Ağustos.2009, 01:03
penaltıııııııııııııııııı

ForsakeN
05.Ağustos.2009, 01:04
2-0 oldu Kamanan..............

DaveJones
Kamanan attı penaltıdan 2-0 :)

Suicider
kamanan 2-0 yaptı helal sivas :D

KanaKe
05.Ağustos.2009, 01:05
sivasli bir yöneticinin dedigi gibi 6-0 olmaz ama belki 5-0 olabilir uzatmaya gidebilirler :)

scar face
05.Ağustos.2009, 01:06
Sivas 2 oldu...:D
taraftar 3ü istiyor...

Knightmare
05.Ağustos.2009, 01:06
gelde kahrolma şimdi deplasmanda yenen bedava, saçma sapan gollere...

tarikko
05.Ağustos.2009, 01:07
Haydi Sivas bastır :)

Suicider
05.Ağustos.2009, 01:08
yasinin olmaması defansta bir artıdır sivas gol yemediği sürece maç baya heycanlı geçeceğe benziyor

Universal
05.Ağustos.2009, 01:10
İlk yarı 3-0 bitsin Sivasspor turu geçer. Handikaplı geliyor.

KanaKe
05.Ağustos.2009, 01:11
benimde icimde öyle bir his var sanki gececekler bu turu :)

scar face
05.Ağustos.2009, 01:11
Orta sahasında Cihan diye bi genc var harika oynuyor...
İlk yarı bir gol daha atar Sivas...

Universal
05.Ağustos.2009, 01:19
Tatlı bir rüyaymış, Sivasspor'dan yedi gol gelmez.

Suicider
05.Ağustos.2009, 01:20
yedik golü maç bitmiştir geçmiş olsun

ForsakeN
Yazık oldu... En azından galibiyet çıkartsınlar. Takım puanı için.

scar face
bitti bu iş...

tarikko
05.Ağustos.2009, 01:22
Kötü oldu ya..Bari maçı kazansın Sivas.

Varonil
05.Ağustos.2009, 01:22
En azından ülke puanı için. :)

Universal
05.Ağustos.2009, 01:30
Hiç olmassa Sivaspor Avrupa Liginde mücadele edecek, bari bu maçı kazanıp oraya bir prestij ile gitsinler. Çünkü; Belçika ile Avrupa Puanlamasında yarışıyoruz ve bizden bir adım öndeler şuan.

bySilver
05.Ağustos.2009, 01:41
Geçmiş olsun buraya kadarmış.Sivasın avrupa sevdası seneye artık.Ligde başarılar Sivasspor...

ForsakeN
05.Ağustos.2009, 01:45
Geçmiş olsun buraya kadarmış.Sivasın avrupa sevdası seneye artık.Ligde başarılar Sivasspor...

Avrupa Ligi elemelerine katılıyorlar elendikleri takdirde. Henüz tamamen bitmiş birşey yok Avrupa için.

Suicider
05.Ağustos.2009, 01:50
sivas uefa ya katılabiliyor mu elenirse benim bildiğim bidahaki turda elenirse katılabildiği ?

Suicider
05.Ağustos.2009, 02:00
musa attı 3-1 oldu

RaSenGan
05.Ağustos.2009, 02:03
sivas uefa ya katılabiliyor mu elenirse benim bildiğim bidahaki turda elenirse katılabildiği ?

Elenirse bir ön eleme oynayacak UEFA için.

Suicider
05.Ağustos.2009, 02:04
Elenirse bir ön eleme oynayacak UEFA için.

hmm tamam sağolasın

Addolorato
05.Ağustos.2009, 02:07
Sivas bekledigimden iyi çıktı dogrusu ben içerdede yenilir diyordum fakat sahada daha derli toplu oynuyor diger maça nazaran Sivasspor.

scar face
05.Ağustos.2009, 02:10
Daha 67.dk yeteri kadar zaman var:D

Night_Mare17
05.Ağustos.2009, 02:11
simdi bole oynuyorsan abi ordada ozen gosterecektin en azından ordada 5 yemeyip 2 veya 1 gol atacaktın tamamdı bu is

ForsakeN
05.Ağustos.2009, 02:14
Ben Agbetu'yu çok beğendim.Bayağı zorladı sağbek oyuncusunu.Etkili ortalar da yapıyor.

Bekq
05.Ağustos.2009, 02:20
Erman'ı neden çıkardı hoca anlamadım valla.Tüm atakları organize eden oydu.

Universal
05.Ağustos.2009, 02:27
Erman'ı neden çıkardı hoca anlamadım valla.Tüm atakları organize eden oydu.

Ligde Trabzonspor ile maç yapacaklar, büyük ihtimalle yoruldu ve riske etmedi.

Corpus
05.Ağustos.2009, 02:43
Sivasspor bu defans 4 lüsü ile bu sene çok gol yer ! Ne kademe var ne defans ne de hava hakimiyeti yazık oldu

Universal
05.Ağustos.2009, 02:43
Tebrikler Sivasspor, Sivasspor'dan kimse bir tur geçme ümidi beklemiyordu. İlk kez katıldıkları bir turnuvada, birde üstüne geçen yılkine göre daha güçsüz bir kadro ile katlınca elenme bekleniyordu. Ama kimse ilk maçta farklı bir yenilgi beklemiyordu. Bir hafta boyunca yerden yere vuruldular. Bülent Uygun ve talebeleri hiç olmassa bu farklı yenilginin bıraktığı kara izleri, Sivasspor rövanş maçında 3-1 kazanarak bu kara lekeyi üstlerinden attılar. Sivasspor'a Avrupa Liginde başarılar.

Gangstaa
05.Ağustos.2009, 02:55
Hiç beklemiyordum galibiyeti ama kazandılar.Tebrikler.

shamur1
05.Ağustos.2009, 03:00
En azından ülke puanına olan katkıları için tebrik ediyorum Sivas'ı. Ama bu 3-1 lik sonuca rağmen de Sivas'ın Avrupa ve Ligde pek birşey yapacağını sanmıyorum.Defans ve ortasaha da problemler var..Ersen 2.yarı oyundan düştü oyundan bile zar zor çıktı dışarı.. M.Yıldız'ın durumu nedir ? kesinlikle sahada olması gerekiyor. Ayrıca Akın'da , Petkovic'den daha iyi bir kaleci.

Varonil
05.Ağustos.2009, 03:00
Sivas bu galibiyet ile Avrupa Ligi PLay-Offlarına nispeten daha moralli başlayacaktır.Ama bu böyle yürümez.Kesinlikle takıma 1-2 takviye daha yapılmalı.

bursa_mc
05.Ağustos.2009, 03:02
2-0 dan sonra golü yemeseydik oynadığımız futbolla turu atlardık..Artık Sivasspor'a Uefa'da başarılar..

Bekq
05.Ağustos.2009, 03:04
En azından ülke puanına olan katkıları için tebrik ediyorum Sivas'ı. Ama bu 3-1 lik sonuca rağmen de Sivas'ın Avrupa ve Ligde pek birşey yapacağını sanmıyorum.Defans ve ortasaha da problemler var..Ersen 2.yarı oyundan düştü oyundan bile zar zor çıktı dışarı.. M.Yıldız'ın durumu nedir ? kesinlikle sahada olması gerekiyor. Ayrıca Akın'da , Petkovic'den daha iyi bir kaleci.
Akın'a ne kadar top geldiki bu kanıya vardın.

Tamam iyi bir kaleci olabilir fakat bu maç fazla top gelmedi.Gelenlerde dışarı çıktı.

shamur1
05.Ağustos.2009, 03:08
Petkovic'in nasıl bir kaleci olduğunu çok iyi biliyorum. Akın'ı sadece bu maçla değil ,geçen seneden de izlemiştim. Petkovic yan toplarda felaket.. zamanında bizi şampiyonluktan etmişti.

Alicanfmfan
05.Ağustos.2009, 03:10
Petkovic iyi kalecidir ama final diye tabir ettigimiz büyük maçlarda her zaman takımını yakmıstır.

Melekovic
05.Ağustos.2009, 03:12
Akın da pek o kadar güven vermedi bana. Bilinçsiz çıkıyor toplara. Petkovic'in yediği 2 gol pozisyonu akının şansına auta çıktı.

Sivasspor'a tebrikler ama biraz daha fazla orta blok ve savunma hattında organize olmaları gerekiyor.Rakip 2-0'a kadar biraz 5-0 ın rahatlığıyla cıktı sahada dolanıyolardı sonradan oynamaya başladılar çok tehlikeli oldu her anları.Golü atınca daha da rahatladılar.

Sivas Uefa'da başarılı olmak istiyorsa bu maçı baz almamalı daha çok üzerine koymalı.

Ama galibiyet galibiyettir ve çok güzel bir galibiyet.Yeniden tebrikler.

TuNdRaLoWeR
05.Ağustos.2009, 03:19
Öncelikli olarak Belçikalı, sonrasında İRLANDALIarkadaşlara geçmiş olsun bu mağlubiyet için.

Her ne olursa olsun Sivasspor çok iyiydi ancak Ersen Martin çok sırıtıyor, Mehmet Yıldız'ın acil bir şekilde dönmesi gerek.

shamur1
05.Ağustos.2009, 03:24
Şu De Sutter'i 2 maçdada izlediğim çok beğendim.2 sene önce Özkan Sümer'in listesindeydi bir ara transferi gündemdeydi ama olmadı.. Geçen Sene FM 08 Az Alkmaar kariyerimde de takıma almıştım onu Cercle Brugge'den.. Bugün bütün hava toplarını aldı.Şu an onu takımda görmek isterdim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Öncelikli olarak Belçikalı, sonrasında İRLANDALIarkadaşlara geçmiş olsun bu mağlubiyet için.
.

Burada tek akıllı geçinen sen misin ? Şu ana kadar nasıl olduda kimse böyle bir mesaj yazmayı düşünemedi senden başka.

SAİT71
05.Ağustos.2009, 03:34
Uğur Kavuk ilk yarı etkisiz kaldı. Sonradan açıldı. Hayrettin zaman zaman top kontrolünde basit hatalar yaptı. Murat Erdoğan girdikten sonra etkili olamadı. Ersen Martin i kısmen beğendim. Kamanan bir bölüm dışında etkili olamadı maçın son bölümlerinde genelde topu kontrol edemeyerek rakibe bıraktı ama galibiyette kilit rol oynadı. Agbetu üzerine koyarsa güzel bir oyuncu olur. Sürati en iyi özelliği. Musa zaten çok süper oynadı. Tebrik ederim. Bir Anadolu kulübümüz Anderlecht i sahadan siliyorsa ligimizi gerçekten güçlü ve çetin geçecek demektir.. Daha fazla golde atabilirdik.

TuNdRaLoWeR
05.Ağustos.2009, 03:37
Şu De Sutter'i 2 maçdada izlediğim çok beğendim.2 sene önce Özkan Sümer'in listesindeydi bir ara transferi gündemdeydi ama olmadı.. Geçen Sene FM 08 Az Alkmaar kariyerimde de takıma almıştım onu Cercle Brugge'den.. Bugün bütün hava toplarını aldı.Şu an onu takımda görmek isterdim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Burada tek akıllı geçinen sen misin ? Şu ana kadar nasıl olduda kimse böyle bir mesaj yazmayı düşünemedi senden başka.
Sanane istediğimi yazarım İrlandalı ya da Belçikalı mısın? Bakıyorum da her konuda birilerini uyarma küçük durma edan var dikkat et derim kendine.Millete diyorsun da kendine dönüp bakmıyorsun.Kuralları çiğnemediğim sürece her şeyi yazarım bu seni germez ben geçmiş olsun dedim ayrıca ana bacı felan sövmedim yavaş gel ..

bySilver
05.Ağustos.2009, 03:40
pardon. Avrupa Ligine gidebiliyormuş. Başarılar o vakit..

guarin14
05.Ağustos.2009, 03:40
Sivas taraftarının bu maçta stadı doldurması lazımdı bence.Bilet fiyatları da o kadar pahalı değilmiş.Hiç değilse lig öncesi ve Uefa Play-off'ları öncesi arkanızdayız mesajı verilirdi futbolculara.

eXcitinG
05.Ağustos.2009, 03:45
Sivas dediğim gibi AnderLechten daha iyi bir takım ama biraz deneyimsizLik biraz da iLk maçı depLasmanda oynamaLarı yüzünden iLerLeyemediLer.

Karşıyakadan aLınan oyuncuyu çok beğendim. Maestro gibi yönetti takımı. Birde BüLent uygun bu Onur da ne görüyorda sürekLi oynatıyor onuda anLamadım, adam ne top kapıyor, ne pas atabiLiyor ne birşey, garip..

TebrikLer Sivas. En azından üLke puanına katkıda buLunduLar.

anilton
05.Ağustos.2009, 03:51
Tebrikler Sivasspor...

Onur yerine İ.Dağaşan oynasaydı Cihan daha ofansif oynama şansı bulurdu.Cihan yetenekli bir isim.Bu yeteneklerini kullanabilmesi için rakip kaleye daha yakın oynamalı.Cihan iyi şut atan,final paslarını olumlu kullanan bir oyuncu.Daha ofansif oynamalı...

Ersen geçen sene sakatlıklarla çok uğraştı.Fizik olarak tam hazır değil,fit duruma geldiği zaman çok faydalı olur...

World Hollow o1
Tebrikler Sivasspor çok iyi olmasada güzel bir skor ile veda ettik şampiyonlar ligine.

umarım hayırlısıyla en kötü Grublara kalırız Tüm Türkiye Ekipleride iyice adımızdan söz ettiririz..

Bekq
Sivas dediğim gibi AnderLechten daha iyi bir takım ama biraz deneyimsizLik biraz da iLk maçı depLasmanda oynamaLarı yüzünden iLerLeyemediLer.

Karşıyakadan aLınan oyuncuyu çok beğendim. Maestro gibi yönetti takımı. Birde BüLent uygun bu Onur da ne görüyorda sürekLi oynatıyor onuda anLamadım, adam ne top kapıyor, ne pas atabiLiyor ne birşey, garip..

TebrikLer Sivas. En azından üLke puanına katkıda buLunduLar.
Bence Sivas Anderlecht'den daha iyi değil.Anderlecht ilk maçtaki gibi olsaydı yine fark yerdik.

Sivasspor kötü takım değil.Avrupa Liginde bu sezon adından söz ettireceğine inanıyorum.:)

SAİT71
05.Ağustos.2009, 03:52
Eğerki Sivas ilk maç heyecanlanmasada 2-0 3-0 yenilseydi burda daha da çok gol atabilirdi. 5-0 ında etkisi ile ancak bu kadar oldu. Ama UEFA'da bir şeyler yapabilecek tecrübeyi bu maçta edindiler. Kendilerine güven geldi..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Anderlecht in maça asılmadığı ortadaydı fakat golü yeyince adamlar oynamaya çalışsada Sivas izin vermedi. Yani yinede oynadı Anderlecht dediğimiz gibi ilk maç yanılttı orada Sivas kelepçeli gibi 2 pas yapamadı. Bencede Anderlecht'in Bousaffa gibi bir kaç oyuncusu dışında pek güzel oyuncuları yok. Van Damme felan kaliteli. Fener karşısındaki Anderlecht Biglialı felan daha güzeldi.

Bekq
05.Ağustos.2009, 04:41
Keşke ilk maç Sivas'ın evinde olsaydı.

RIDVAN TLM
05.Ağustos.2009, 05:50
cihanın yanına bi oyuncu alınmalı hala stoper sorunu var takımın .....tebrik ediyorum sivasi beklemiyodum acıkcası bi galibiyet

KaPaLı
05.Ağustos.2009, 12:00
Orta sahasında Cihan diye bi genc var harika oynuyor...

sıkayfeys Karşıyaka'dan gitti o adam ne genci :D

Abi Cihan Karşıyaka'da forvet arkası gibi oynuyodu bu kadar etkili olduğunu görmedim. Defansın önünde müthiş top yaptı. İbrahim Dağaşan'ın yanında daha iyi olacaktır kesinlikle.

Onur konusunda sana harfi harfine katılıyorum. Tek yaptığı ordan oraya koşmak. Bülent Uygun'da ona çok güveniyo nedense. Bir bildiği vardır deyip kestirmek lazım.

----------------------------------------------------------------------------
Belliydi bu maçında böyle biteceği. Anderlecht takımı hemen hemen aynı kadroyla sahadaydı. Biglia - Suarez yoktu takımda. Defans kurguları çok sağlam. Ordaki maçta böyle oynayabilseydik kesinlikle çıkardı Sivas. Ama orda çok hata yapıldı.

Akın - Petkovic'ten iyi demiş bazı arkadaşlar. Akın aynı hataları yaptı ama bu sefer şansı yanındaydı top hep dışarı çıktı. Neyse artık Avrupa Ligi elemelerine kaldı Sivas. Orda çok dikkatli olması lazım Bülent hocanın. Takımın eksiklikleri tamamlandığında Avrupa'da iş yapacak takım haline gelir Sivas.

El Barto
05.Ağustos.2009, 12:35
Birbirinize posta koymak niyetindeyseniz MSN üzerinden yapın bunu.

Sivas'ı da tebrik ederim kuponumu yatırdı. :)

Corpus
05.Ağustos.2009, 13:59
Arkadaşlar biz diyoruz deplasmanda 5 olmasa burda turu atlayabilirdik falan ama şöyle de bir gerçek var ... Evinde 5 atmasaydı Anderlecht Sivas'ta 3 yemezdi emin olun. Fazla hafife alıyoruz takımları sorun da burada

Knightmare
05.Ağustos.2009, 14:28
bende sizin dediğinizin aksine Ersen Martin'i çok beğendim. ama kondüsyonu yetmedi pili erken bitti orası ayrı. Kamanan'ı bir türlü sevemiyorum...tamam çok hırslı iyi niyetli bişeyler yapmaya çalışıyor ama yetenekleri çok çok kısıtlı...ayrıca sağbekteydi Uğur Kavuk'tu galiba ismi...onuda hiç sevemedim. hazırlık maçlarından Chivas maçında da izlemiştim orada da çok kötüydü, Anderlecht maçında da yine aynı. Agbetu dikkatimi çeken oyuncualrdan oldu. Girdikten sonra solda baya bi zorladı rakip savunmayı, herkes onu aradı uzun paslarla :) güzelde orta açıyor, adamda eksiltmeye çalışıyor, hızıda süper. çok faydalı olucak Sivas'a.
kaleciye gelirsek :) Anderlecht'in şutları kaleyi bulmuş olsaydı o zaman görürdüm ben sizi Petkoviç'ten iyi mi diyorsunuz kötü mü...

shamur1
05.Ağustos.2009, 14:38
Evet E.Martin 60.dakikaya kadar iyiydi daha sonra pili bitti.. ama hazır bir E.Martin Sivas'da iş yapar.. Uğur Kavuk , A.Rahman'dan formayı alamaz.. Petkovic'e güvenilerek yola çıkılmaz.. 2-3 maç kurtarır en önemli maçda takımın başını yakar demek istediğim bu.. Sonuçta bu adam 3 sene bizim kalemizdeydi..

bugra 1905
05.Ağustos.2009, 14:41
Dün Maçtaydım Bir İki Şey Söylemek İstiyorum
Maçta Cihan Yılmazı Çok Beğendim Harika Paslar Attı Musayıda Çok Beğendim Oyunda Olduğu Dakika Rakibi Epey Zorladı Hel Birde Attığı Çalım Vardıki 2 Oyuncu Arasından Müthiş
Ersen Gol Atmasına Rağmen Bir Türlü Isınamadım Geçmişinden Dolayı:)
Mehmet Yıldızın Sakatlığı Düzeldiğinde Daha İyi Olacağız İnşallah
Dünkü Oyunu Gördükten Sonra Ligde Yine İyi İşleR Yapacağımıza Olan İnancım Arttı
Bu Takım Böyle Oynarsa Avrupa Liginde İş Yapar
Teşekkürler Sivasım Tebrikler Sivasım
Ayrıca Böyle Bir Şampiyonlar Ligi Maçı İçin Stadımızı Ligin Bitiminden Lig Açılışına Kadar Yenileyen Ve Bu Maçın Burda Oynanmasını Sağlayan Mecnun Babaya Sonsuz Teşekkürler

shamur1
05.Ağustos.2009, 14:44
Buğra Musa'nın o hareketine çalım mı diyorsun sen :) Ama Musa joker bir oyuncu oyundan alınana kadar iyiydi.

bugra 1905
05.Ağustos.2009, 14:45
Bana Göre Çalımdı Güzel Geçti Aralarında İyi Şaşırttı Haftaya Korkun Bizden:D

shamur1
05.Ağustos.2009, 14:48
Van Damme'nin bir anlık dalgınlığından oldu o olay aralarından geçiverdi :) Hafta değil yahu şurda 3-4 gün kaldı :)

bugra 1905
05.Ağustos.2009, 14:50
Deplasman Yapmayı Düşünüyormusun?

shamur1
05.Ağustos.2009, 14:55
O Gün çalışıyorum ben 20:00 de işden çıkacam tv başına yetişebilirsem ne ala :)

Vardiyalı çalıştığım için 2 günde bir çalışıyorum artık maç günlerine denk gelmediğinde gidebiliyoruz maçlara..

bugra 1905
05.Ağustos.2009, 14:58
OK Siteden Gelenlere Tavsiyem Yenselerde Yenilselerde Fazla Ayak Altında Dolaşmasınlar Geçen Sene Bir Kaç TSli Taraftar Sopa Yemişti
Şu Maçtada Gördümki Bizim Bir Bilica Kalitesinde Stoper İhtiyacımız Var
Tom De Sutter Her Hava Topunu Aldı Böyle Hava Hakimiyeti İyi Oyuncular Karşısında Bayağı Zorlanırız
Birde Ortasahaya İyi Bir Oyuncu Alınırsa Bizim İçin Güzel Olur
Onur Her Ne Kadar İyi Niyetli Oynasada Yetersiz

eXcitinG
05.Ağustos.2009, 15:02
Ben yönetici oLsam o Tom De Sutter i aLırım arkadaş. Adam biLdiğin Hakan Şükür ün 25 Lik yıLLarı gibi.

shamur1
05.Ağustos.2009, 15:05
OK Siteden Gelenlere Tavsiyem Yenselerde Yenilselerde Fazla Ayak Altında Dolaşmasınlar Geçen Sene Bir Kaç TSli Taraftar Sopa Yemişti
Tom De Sutter Her Hava Topunu Aldı Böyle Hava Hakimiyeti İyi Oyuncular Karşısında Bayağı Zorlanırız

Vay be sopaladınız mı helal olsun :) Merak etme sen birşey olmaz.

KaPaLı
05.Ağustos.2009, 15:11
Birbirinize posta koymak niyetindeyseniz MSN üzerinden yapın bunu.

Bugün, 08:35 Uyarı zamanı.

bugra 1905
05.Ağustos.2009, 15:22
Vay be sopaladınız mı helal olsun :) Merak etme sen birşey olmaz.
Geçen Sene Olmuştu Maç Çıkışında Bu Kimse Olmasını İstemezdi Ama Bir Kaç Taraftar İçki İçip Küfür Etmeye Başlamışlardı Ondan Sopa Yemişlerdi Bu Tavsiye Benden TSli Taraftarlar Kazanırlarsa Birlikte Kutlasınlar Maçı :)

Fietra 10
05.Ağustos.2009, 16:41

sopa yedik ha allah aşkına bilmeden konuşmayın arkadaşlar..Geçen sene oraya giren kadar dışarıda kalan taraftarımızda oldu..Ben ve birçok arkadaşımız merkezce rahatça formamızla atkımızla gezebildik ne sopası allah aşkına..Hatta Sivaslı bir kaç eş dosta da teşekkür ettik..Sivasspor hangi takımla taraftar bazında kavgaya girişmişte dayak atmış..Kemik tayfa daha yeni yeni oluşuyor orada..Yine bu maça Trabzon , Tokat ,Ankara ve Samsun birçok arkadaşımız gidecek..Maçta bi sorun olacagını sanmıyorum..

bugra 1905
05.Ağustos.2009, 17:24
Ben Sadece Uyardım Geçen Sene Olay Olmuştu Sen Görmesen Bile Uyarmakta Suç Ya

eXcitinG
05.Ağustos.2009, 17:27
Sizin bu Sivas - Trabzon kavganız bir kaç yıL sonra İstanbuLda ki oLanLardan bir farkı kaLmayacak boyutLara geLicek.

Maç hakkında konuşmaya devam.

El Barto
05.Ağustos.2009, 19:00
OK Siteden Gelenlere Tavsiyem Yenselerde Yenilselerde Fazla Ayak Altında Dolaşmasınlar Geçen Sene Bir Kaç TSli Taraftar Sopa YemiştiŞu Maçtada Gördümki Bizim Bir Bilica Kalitesinde Stoper İhtiyacımız Var

Şimdi nacizane birşeyler söylemek isterim bu mesajın üzerine.. Birkaç sayfa geride bir arkadaşın eklediği ve Sivasspor Basın sözcüsünün yaptığı bir açıklamanın haberine bunu buraya koymanın mantığı nedir gözüyle bakarken, mesaj içerisinde kalın olarak belirttiğim kısmın yazılma mantığı nedir acaba? Herşeye kendi tarafınızdan bakmayın birazda karşı taraftakinin yerine koyun kendinizi kısasa kısas yapmayın lütfen.

Bu lafların bugra 1905 nezdinde herkesedir. Bu mesaja cevap yazmayınız ki konu dağılmasın.

bugra 1905
05.Ağustos.2009, 19:07
http://img341.imageshack.us/img341/4985/427620090804225425224si.jpg (http://img341.imageshack.us/i/427620090804225425224si.jpg/)
Bu Arada Bu Pankart Süperdi:)