Log in

View Full Version : Lincoln: Tatile Bile Gelmem

Gangstaa
04.Ağustos.2009, 19:01
Lincoln: Tatile bile gelmem

http://www.yazete.com/pics/news/040820091422178324563_2.jpgGalatasaray'ın sözleşmesini feshettiği Lincoln gizlice İstanbul'a geldi..

Galatasaray’ın sözleşmesini feshettiği Cassio Lincoln’ün 15 gün önce İstanbul’a gizlice gelerek kalan eşyalarını toplandığı ve Mini Cooper marka aracını da 30 bin dolara sattığı ortaya çıktı.

Hürriyet'in haberine göre; Geçtiğimiz sezon sonundan beri kendisine ulaşılamayan ve hazırlık döneminde kampa katılmadığı için FIFA’lık olunan Brezilyalı futbolcunun İstanbul’da görüştüğü arkadaşlarına, “Bırakın Türkiye’de futbol oynamayı, tatile bile gelmeyi düşünmüyorum. Beşiktaş’ın teklifi gerçekten güzel ama asla kabul etmeyeceğim” dediği öğrenildi.

"Hatırladıkça üzülüyorum"

Türkiye’ye gelişinde büyük bir kalabalığın kendisini karşıladığını hatırlatan Lincoln’ün arkadaşlarına, “Türkiye’den ve G.Saray’dan böyle ayrılmak istemezdim. Havaalanına ayak bastığım ilk andaki hatıralarım aklıma geldikçe üzülüyorum. Her şey daha iyi olabilirdi fakat bir türlü uyuşamadık. G.Saray’la ileride bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. Artık buraya tekrar geleceğimi de sanmıyorum” dediği ve 2 gün kaldığı İstanbul’dan yine sessizce ayrıldığı ifade edildi.

Lincoln, kullandığı Hummer marka aracını da elden çıkaracağını söyledi.

Alican bak hummer'ı satıyormuş sana alalım :D

E.Cartman
04.Ağustos.2009, 19:03
Aman geLme bizde çok meraklıydık sana :zuhaha

TuNdRaLoWeR
04.Ağustos.2009, 19:04
Havaalanına ayak bastığım ilk andaki hatıralarım aklıma geldikçe üzülüyorum.
Sanki sevgilisinden ayrılmışta ilk anlar aklına geliyormuş.Peh peh görende Lincoln'ü hiç bir şey yapmadı durduk yere yollandı sanacak:)

SAİT71
04.Ağustos.2009, 19:06
Adam kendini bir şey sanıyorya resmen komedi. Bir Fenerli olaraktan Galatasaray gibi Türk kulübünün bu işkenceden kurtulması benide sevindirdi ve ayrıyetten BJK yönetimi gerçekten bu oyuncuyu almak istiyorsa şaşıyorum onlara, vede Lincoln ün onların teklifini gerçi çevirmesi beni sevindirdi çünkü BJK'yide milyon euro zarara uğratamayacak

2pac
04.Ağustos.2009, 19:06
Hürriyet yine iskembeden sallamıs..Ögrenildi,belirtildi,ifade edildi bla bla

RaSenGan
04.Ağustos.2009, 19:08
Geçen sene sektir Lincoln sektir diyordunuz noLdU :) Vefasızlık seziyorum haha :)

Siz sanki yere göğe çıkardığınız oyuncularınıza kötü bir şey söylemiyorsunuz.Her taraftar tuttuğu takımın bir oyuncusu böyle olaylı bir şekilde ayrılsa ondan soğur ve böyle davranır.

shamur1
04.Ağustos.2009, 19:12
Oraya 2 tane gülücük ikonu koyduk şaka olduğunu sezemiyormusunuz ? Aha bi tane de koyayım :) En doğrusu hiç alınmamasıydı zaten.

Gangstaa
04.Ağustos.2009, 19:13
Geçen sene sektir Lincoln sektir diyordunuz noLdU :) Vefasızlık seziyorum haha :)
İyi oynasın kulübe saygısı olsun bunun üstüne haksız yere gönderilsin ozaman vefasızlık desen anlarımda burda bir vefasızlık yok.
Vefasızlık kendi resmi sitende bjk'nin liverpoolu yendiği maç sonrası bile kutlamak buna rağmen zenitte uefa kupası gibi başarılara imza atan fatih tekkeyi bir kere olsun tebrik etmemektir.haha

ForCimbom
04.Ağustos.2009, 19:13

hangi vefa? vefa duyulacak ne yaptı bu adam? sömürdüğü paralar için mi vefa gösterelim? kaçtığı için mi vefa gösterelim? vefa farklı birşeydir, karıştıyorsunuz. ;)

ayrıca bir trabzonlu olarak hiç vefadan bahsetme istersen. en yakınından ersun yanal örneği varken ;)

bugra 1905
04.Ağustos.2009, 19:16
İyi oynasın kulübe saygısı olsun bunun üstüne haksız yere gönderilsin ozaman vefasızlık desen anlarımda burda bir vefasızlık yok.
Vefasızlık kendi resmi sitende bjk'nin liverpoolu yendiği maç sonrası bile kutlamak buna rağmen zenitte uefa kupası gibi başarılara imza atan fatih tekkeyi bir kere olsun tebrik etmemektir.haha
Süper Yazmışsın Usta

erdemzorer10
04.Ağustos.2009, 19:17
Bu habere en çok Volkan üzülmüştür garibim kimi dövecek sahada :n:.

Keita halleder Volkan ı merak etme sen :D:D

bugra 1905
04.Ağustos.2009, 19:18
Az yavaş gel sen.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Çok mu sevindin buğra 1905 :)
hayır sevinmedim sadece destekledim çok doğru yazmış arkadaş:)

RIDVAN TLM
04.Ağustos.2009, 19:19
kurtulduk ya....herşey yetenek değildir lincoln efendi adam olmakta gerekir

bugra 1905
04.Ağustos.2009, 19:20
Şimdi Bu Adamı Hangi Kulüp Alacak Merak Ediyorum Herhalde Brezilyaya Döner

SAİT71
04.Ağustos.2009, 19:22
Arkadaşlar böyle baş belsaı futbolcular için birbirinizi kırmayın. Giden gitti kalan sağlar hepimizin boşverin. Bu tür futbolcuya vefa yaramaz. Ortega gibi. Gerçi Ortega Ceyhun gibi futbolcular yüzündende soğudu ama..

shamur1
04.Ağustos.2009, 19:26
Forcimbom saçmalama artık. Orda şaka yazdık onu ifade de ettik anlıyan uzatmıyor sana ne oluyor ? Heralde baya bir boş zamanınız var gençler çok meraklısınız tartışmaya,birileri birşey yazsa da tartışsak diye can mı atıyorsunuz nedir :)

tarikko
04.Ağustos.2009, 19:27
Konusmaya degmeyecek bir adam yuzunden ortamin gerilmesine gerek yok sakin olalim arkadaslar :)

ForCimbom
04.Ağustos.2009, 19:28
Forcimbom saçmalama artık. Orda şaka yazdık onu ifade de ettik anlıyan uzatmıyor sana ne oluyor ? Heralde baya bir boş zamanınız var gençler çok meraklısınız tartışmaya,birileri birşey yazsa da tartışsak diye can mı atıyorsunuz nedir :)

sen saçmalıyorsun. "haha" demek düpedüz alay ettiğini gösteriyor. o yazdığının hiçbir İRONİ tarafı yok. ( :) ) bu smiley de hiç şaka gibi durmuyor.

uzatma diyene bak. :zuhaha

"hakan şükür -bülent korkmaz" bunları ben mi yazdım? yoksa hayaletler mi :uzgun:

PesimiSTyLa
04.Ağustos.2009, 19:28
Lincolnün nesine vefa gösterilecek ki? Parasını takır takır aldı. Şimdi Allahı var gecen sene ilk devrede gösterdigi performans müthişti ama takım istikrarsız oldugundan pek yararlı olmadı. 2. devre de davranışlarıyla ilk devredeki katkılarını nötrledi. Bundan sonra bize uzak olsun, önündeki futbol hayatında başarılar.

shamur1
04.Ağustos.2009, 19:32
Anlaşıldı sizin baya boş zamanınız var :)

anilton
04.Ağustos.2009, 19:34
Bizi karıştırmayın bu işe...:)

Delgado'dan kurtulmaya çalışırken Lincoln...

:D :D :D

Fietra 10
04.Ağustos.2009, 19:38
Bizi karıştırmayın bu işe...:)

Delgado'dan kurtulmaya çalışırken Lincoln...

:D :D :D

iyiydi :icon_biggrin: :icon_biggrin:

2pac
04.Ağustos.2009, 19:45
Adam gitti tartısması sürüyor..

Bu habere inanmıyorum yani Lincoln'un arkadası hususi gidip Hürriyet'e böyle böyle mi dedi ? Tartısılacak birseyde yok Suraya A mı B mi diye bir topic acılsa C neden yok diye tartısma cıkacak..Giden gitmis bırakın tartısmayı deger mi Lincoln icin..