View Full Version : Gaziantepspor - Galatasaray [ TSL 1. Hafta ]
goosfraba
04.Ağustos.2009, 21:51
http://i0908.hizliresim.com/2009/8/4/5202.jpg (http://urlal.com/bn)
IcedEarth
07.Ağustos.2009, 03:38
Netanya maçının morali ve yıldız oyuncularla bu maçı rahat alacağımız kanısındayım. Sezonu 3-0 gibi net bir skorla açarız...
Alicanfmfan
07.Ağustos.2009, 03:39
Netanya macı ölcü olmamalı , Antep iyi bir takım ama biz daha iyiyiz ilk golü yeriz sonra farka gideriz 1-4 diyorum ben.
Başarılar diliyorum Cimbom'a...
El Barto
07.Ağustos.2009, 03:40
MAçın saatini değiştirmeliler.
PesimiSTyLa
07.Ağustos.2009, 03:50
http://fanatik.ekolay.net/Galeri/Image/Photo/4278_20090806225834201_ser9.jpg
Bugünkü mactan. 40 derece sıcakta, Türkiyenin en sıcak bölgesinde günes henüz yeni batmışken mac oynatmak hangi akla hizmettir cok merak ediyorum? Maca gidecek taraftara, sahada koşturacak futbolcuya yazık. Daha önceki Meduna olayı ne cabuk unutuldu? Futbolcu saglıgı diye yeri gelince naralar atılır, bu saatte mac oynatmak futbolcu saglıgını hiçe saymak degil midir? Allah korusun kazasız, belasız bir mac olur inşallah.
ve umarım bu yanlıştan dönülür. Gerci bu saatten sonra zor.
Kazasız- belasız, Umarım kazanırız...
erdemzorer10
07.Ağustos.2009, 04:23
TFF ne akla hizmet böyle bir karar verdi anlamak cidden güç..
Allah kısmet ederse bende o maçta tribündeki yerimi alacağım cumartesi yola çıkıyorum :)
inşallah sezona galibiyetle başlayacağız..rastgele CimBom..!!
Gangstaa
07.Ağustos.2009, 04:34
2 farklı kazanırız çok gol olmaz.Elanoyu yedekte olsa kadroda görmek istiyoruz :D
Lucas Neill
07.Ağustos.2009, 05:06
Bütün maçlar 21 de bizim 19.30 ama önemli değil aslanlar gibi mücadele edip galibiyet alırız..
Universal
07.Ağustos.2009, 14:46
Gaziantepspor kapalı bir kutu, geçen yılın başarısının üstüne koymak istiyorlar, Galatasaray, Gaziantep deplasmanlarında hep zorlanıyor, ligin ilk maçı Gaziantepspor'dan süpriz Bekliyorum. Tahmini skor: 2-1, Gaziantep lehine.
Alicanfmfan
07.Ağustos.2009, 15:02
Geçen sezon fenerbahçe aynı macı deplasmanda 21:45 te başlamıstı biz 19:30'da başlayacagız , Yorumsuz...
bugra 1905
07.Ağustos.2009, 15:16
Maçı Galatasaray Alır Netanya Maçının Moralide Var Zorlanacağını Düşünmüyorum Ben Galatasarayın
Neron_FB
07.Ağustos.2009, 15:43
G.Saray rahat alır bence..
anilton
07.Ağustos.2009, 15:57
G.Antep geçen sezonun iyi oynayan ekiplerinden ve iyi kadrosu olan takımlardandı...
Geçen sene 11 oynayan İsmail ve Bekir takımdan ayrıldı.Bekir Deumi ve Cesar'ın varlığı nedeniyle sağ bekte değerlendiriliyordu.Bu bölgeye S.Kurtuluş alındı.G.Saray'dan G.Öztürk ve AEK'dan J.Cesar alındı.Sol açık oynayan İvan sol beke geçecek ve sol açıka'da J.Cesar değerlendirilecek...
Yani Antep geçen seneki kadrosunu ne kaybetti ne de çok üstüne çıktı...
G.Saray zorlanır ama birşekilde alır...
yunusgs
07.Ağustos.2009, 17:54
Şu maçı Pazartesiye alsalar olmuyor sanki.Haftaya Beşiktaş'ın maçı Pazartesi.
Maça gelince sıcak hava ve Gaziantep'in iyi bir takım olması dolayısıyla zorlanacağımızı düşünüyorum.Zorlansakta maçı 2-0 alacağımıza inanıyorum.
El Comandante
07.Ağustos.2009, 18:14
Tff ne yapmaya çalışıyor, anlayamıyorum. Futboldan önemli oyuncuların sağlığıdır ve Tff bu kararla oyuncuların sağlığını önemsemediğini açıkça belirtiyor.
Umarım kazanırız ve lige iyi bir başlangıç yaparız.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Ağustos.2009, 19:18
Galatasaray zorlansada 1-0 kazanır bence...Yada 1-1'de bitebilir :)
Homer J.S
07.Ağustos.2009, 20:13
Gayet yüksek bir hücum gücümüz var.. Bana öyle geliyorki bu maç 0-4 gibi bi skorla bitebilir.. Kötü oynasak bile kazanacağımızı düşünüyorum,Galatasaraydaki ayaklar lige göre çok kaliteli.. Eğer ilk golü biz atarsak maç dediğim gibi 4-0 eğer ilk golü onlar atarsa 2-1 bitebilir.. Kadro şöyle oluşacaktır: Leo Franco-Servet-G.Zan-Sabri-H.Balta-M.Sarp-Barış-Arda-Kewell-Keita-Baros
Gangstaa
07.Ağustos.2009, 20:16
Gökhan Zan yerine Emre oynasa keşke.Çok daha iyi bana göre Gökhandan.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Edit:Emre Aşığı kastettim.
Maksic
07.Ağustos.2009, 22:23
Ben en son mayıs ayında gitmiştim Gaziantep'e yanıyordu resmen! Bu ağustos sıcağında kim 19.45 te maçı oynatıyorsa o zihniyete yazıklar olsun! Maça gelince hem memleketim Antep hem de takımım Galatasaray'ın karşılaşması gerçekten çok güzel olucak Gaziantep'te forvet sıkıntısı var Beto tek başına yetebilir mi bilmiyorum ama Gaziantep gol bulamazsa Galatasaray maçı rahat götürür..
Clayman
07.Ağustos.2009, 22:26
Rahat kazanırız herhalde. Rijkaard, kadroya Emre Güngör'ü monte edebilirse harika olur defans açısından. Bu maça da onunla başlamalı diye düşünüyorum. Rahat kazanırız.
Universal
07.Ağustos.2009, 22:34
Geçen sezon fenerbahçe aynı macı deplasmanda 21:45 te başlamıstı biz 19:30'da başlayacagız , Yorumsuz...
Boşuna bahane etmeyin, tek siz bu saatte oynamıyorsunuz, rakibinizde bu saatte oynuyor. Herşey eşit. Adamlar o kadar para kazanıyorlar, çıksınlar oynasınlar. O saatte daha zor işlerde çalışan insanlarımız var.
erdemzorer10
07.Ağustos.2009, 22:40
bunun bahaneyle falan alakası yok..burada Gaziantepspora da Galatasaraya da tribünleri dolduracak taraftara da büyük bir haksızlık var..
Meduna ne çabuk unutuluyor..
GebzeLi1907
07.Ağustos.2009, 22:56
Çok zor maç olur Antep zorlar Gs yi sıcakta oyuna etki yapar oyuncuların performansını kötü yönde etkiler.Gs çok zorlansada alır gibime geliyor maçı ancak Antep'in puan alması süpriz olmaz.
Maksic
07.Ağustos.2009, 23:21
Tamam iyi güzelde Gaziantep'in sıcaklığı Rize ile bir değil ki özellikle aşırı sıcak olan bölgelerde oyuncuların sağlıkları için daha geç saatlerde oynaması daha uygun olur sadece bu Galatasaray için değil tüm takımlar için en iyisi..
Gangstaa
08.Ağustos.2009, 00:58
Boşuna bahane etmeyin, tek siz bu saatte oynamıyorsunuz, rakibinizde bu saatte oynuyor. Herşey eşit. Adamlar o kadar para kazanıyorlar, çıksınlar oynasınlar. O saatte daha zor işlerde çalışan insanlarımız var.
Futbolu başka mesleklerle karıştırıyorsun,tamam çok daha zor mesleklerde çalışanlar olabilir ama futbol spordur ve sporcunun sağlığını koruman ve en iyi şartlarda bu oyunu oynatman gerekir.Pazar günü o sıcakta Allah korusun sahadaki futbolculardan biri bayılsa,hayatını kaybetse bunun sorumlusu kim olacak?
Senin mantığınla bakarsak; Uefanında buzlu stadlarda maç oynanmasına izin vermesi gerekir.Yoğun kar yağışı altında,-li derecelerdede çalışan insanlar var ee nolcak ?
Raten
08.Ağustos.2009, 01:37
Objektif yaklaşıp Gs ya oy attım 2-0 alır yazacaklardım ama inşallah Antep kazanır.
Universal
08.Ağustos.2009, 01:39
Futbolu başka mesleklerle karıştırıyorsun,tamam çok daha zor mesleklerde çalışanlar olabilir ama futbol spordur ve sporcunun sağlığını koruman ve en iyi şartlarda bu oyunu oynatman gerekir.Pazar günü o sıcakta Allah korusun sahadaki futbolculardan biri bayılsa,hayatını kaybetse bunun sorumlusu kim olacak?
Senin mantığınla bakarsak; Uefanında buzlu stadlarda maç oynanmasına izin vermesi gerekir.Yoğun kar yağışı altında,-li derecelerdede çalışan insanlar var ee nolcak ?
Birşey soracam saat 19,30 ile 21,30 arasında kaç derece fark vardır? En fazla 2 derece, bu sıcaklık insanın değiştirmez. Şafak'da oynamadığın sürece sıcaklık aynıdır. Bundan 20 yıl önce bu ayda öğlen maçlar yapılıyordu. Kimseye bişey olmadı, eğer oyuncu dayanıksızsa bunu sağlık ekibi bilmesi gerekir.
PesimiSTyLa
08.Ağustos.2009, 01:44
2 derece mi fark oluyormuş? Bak sen.
1. mesajında yok 2 takımda aynı sartlarda oynuyor falan birsseyler karalamışsın; fakat bizim bahsettigimiz o degil.
Şimdide cıkmış 2 derece en fazla fark olur diyorsun. İstanbulda bir saat 19.30 da cık dışarı koş böyle 90 dakika boyunca, 2-3 sonrada 21.30 da cıkıp koş 90 dakika bakalım hangisinde daha çok zorlanacaksın? Bizim bahsettigimiz yer Türkiye'nin en sıcak bölgesi oldugunu da göz önünde bulunduralım.
Resmen sporcu saglıgı hiçe sayılıyor; fakat gecen sene ne hikmetse bunun tam tersinin yapılmış oldugunu da biliyoruz.
ForCimbom
08.Ağustos.2009, 01:44
Birşey soracam saat 19,30 ile 21,30 arasında kaç derece fark vardır? En fazla 2 derece, bu sıcaklık insanın değiştirmez. Şafak'da oynamadığın sürece sıcaklık aynıdır. Bundan 20 yıl önce bu ayda öğlen maçlar yapılıyordu. Kimseye bişey olmadı, eğer oyuncu dayanıksızsa bunu sağlık ekibi bilmesi gerekir.
peki madem o kadar az fark var neden 19:30 denizlid deki maç saati değil de antep teki maç saati oluyor? neden aynı saat olmuyor? veyahut aynı saat olamayacaksa neden daha serin olan denizli deki maç 19:30 a alınmıyor.
+ verdiğin örnek de çok uç birşey. 20 sene önce oynan futbolla bugünkü bir değil. o zamanlar maksimum bayağı daha az km koşan oyuncular , yavaş tempo vardı vs. vs. şimdi ise 10-12 km koşuluyor. bu ne demek biliyor musun? hiç 105x68 sahada maç yaptın mı? hangi meslekte vücut daha fazla yorulabilir ki? + o bahsettiğin mesleklerde ne tür şartlar var bir de onu sorgulayalım istersen..
World Hollow o1
08.Ağustos.2009, 01:48
Eger saatleri biliyorsan 19:30'da daha havanın kararmadıgını bilirsin.
Gündüz Sıcaklığı Tahmin Edilen 34 Derece bu sıcaklıkda oynamıcaklarsa bıraksınlar o zaman futbolu.
Klimalı saha mı arıyorsunuzda saat beğenmiyorsunuz.
Alicanfmfan
08.Ağustos.2009, 01:56
45 derece diye biliyorum ben...
Universal
08.Ağustos.2009, 02:03
2 derece mi fark oluyormuş? Bak sen.
1. mesajında yok 2 takımda aynı sartlarda oynuyor falan birsseyler karalamışsın; fakat bizim bahsettigimiz o degil.
Şimdide cıkmış 2 derece en fazla fark olur diyorsun. İstanbulda bir saat 19.30 da cık dışarı koş böyle 90 dakika boyunca, 2-3 sonrada 21.30 da cıkıp koş 90 dakika bakalım hangisinde daha çok zorlanacaksın? Bizim bahsettigimiz yer Türkiye'nin en sıcak bölgesi oldugunu da göz önünde bulunduralım.
Resmen sporcu saglıgı hiçe sayılıyor; fakat gecen sene ne hikmetse bunun tam tersinin yapılmış oldugunu da biliyoruz.
Merak etme şekilde yorulursun. Şuan ki sıcaklık ile 19,30'da ki sıcaklık arasında fark yok, hatta 19,30 yemek yerken terlemiyordum, şimdi terliyorum. Yazın şafak vakti dışında her zaman sıcaktır. 19,30'da güneş çoktan dünyayı terkeder, sadece aydınlığı kalır.
peki madem o kadar az fark var neden 19:30 denizlid deki maç saati değil de antep teki maç saati oluyor? neden aynı saat olmuyor? veyahut aynı saat olamayacaksa neden daha serin olan denizli deki maç 19:30 a alınmıyor.
+ verdiğin örnek de çok uç birşey. 20 sene önce oynan futbolla bugünkü bir değil. o zamanlar maksimum bayağı daha az km koşan oyuncular , yavaş tempo vardı vs. vs. şimdi ise 10-12 km koşuluyor. bu ne demek biliyor musun? hiç 105x68 sahada maç yaptın mı? hangi meslekte vücut daha fazla yorulabilir ki? + o bahsettiğin mesleklerde ne tür şartlar var bir de onu sorgulayalım istersen..
Ben nerden bilebilirim ki, neden farklı saatte oynanıyor.
Onu geçtim, Yaz Olimpiyatlarında veya Akdeniz Olimpiyatlarında neden atletizm ve bunun benzeri yarışlarda öğlen ve akşamüstü vakitleri yapılıyor. Hatta buna futbolda eklenebilinir.
PesimiSTyLa
08.Ağustos.2009, 02:06
Bu kadar fanatiklik damarlarınız kabarmasın yahu. Herkesin hemfikir oldugu konuda(Tribündergide okuyabilirsiniz fblisi, bjklisi, bursalısı) 2-3 arkadas cıkmış, "yok efendim oynayacaksın bahane üretme" diyor.
uAburak89
08.Ağustos.2009, 02:08
Fener oynasaydı bu saatte, ben senin koparacağın yaygarayı çok iyi biliyorum..
Zor maç, umarım kazanırız.
Maksic
08.Ağustos.2009, 02:09
O zaman bu mantıkla bütün maçları öğlen saat 1'de oynatalım tam gün ışığında nasıl olsa futbolcular oynuyor o kadar milyon dolarları alıyorlar oynamayacaklarsa bıraksınlar futbolu değil mi?
ForCimbom
08.Ağustos.2009, 02:15
Merak etme şekilde yorulursun. Şuan ki sıcaklık ile 19,30'da ki sıcaklık arasında fark yok, hatta 19,30 yemek yerken terlemiyordum, şimdi terliyorum. Yazın şafak vakti dışında her zaman sıcaktır. 19,30'da güneş çoktan dünyayı terkeder, sadece aydınlığı kalır.
Ben nerden bilebilirim ki, neden farklı saatte oynanıyor.
Onu geçtim, Yaz Olimpiyatlarında veya Akdeniz Olimpiyatlarında neden atletizm ve bunun benzeri yarışlarda öğlen ve akşamüstü vakitleri yapılıyor. Hatta buna futbolda eklenebilinir.
olimpiyat sporları farklı birşey. 90 dakikalık tempo ile çok ayrı tutulması gerekir. ha futbol diyeceksin, olimpiyatlarda oynanan futboldaki hız-tempo vs. de çok farklı. nitekim daha çok genç oyuncular yer alıyor, onlara göre oyun tarzları uygulanıyor. kesinlikle çok farklı şartlar söz konusu.
ayrıca;
yolda yürürken otobüste durağan olarak seyrederken ne denli rahatsız olunduğu biliniyor bu memlekette. onu da geçtim, antep diyarbakır gibi illerde bu cehennem sıcaklığında hiç bir spor çalışmasına bağlı olmaksızın bir sürü vatandaşın ölümüne şahit oluyoruz. kaldı ki bu adamlar 90 dakika boyunca oynayacak, 10 km den fazla koşacaklar (yürüme değil).
denizli deki maç 21 30 da ise bu maçın da en erken o saatte olması gerekir, nokta.
World Hollow o1
08.Ağustos.2009, 02:27
45 derece diye biliyorum ben...
Yokk yanlışın var 60 70 olcakmış tam 19.30 da 80 bile olabilirmiş.
ALLAH aşkına öğlen saat 2 3 'den bahsetmiyorsun akşam saati diye geçiyor artık 19.30 farkındamısın biraz daha inceltirsen maçın iptalini isticeksin..
Homer J.S
08.Ağustos.2009, 02:40
Kimsenin maçın iptalini istediği falan yok.. 45 derece olması gayet normal, Gaziantep sıcak bir şehir.. Ayrıca 19:30'da güneşin batmadığı bir gerçek..
Universal
08.Ağustos.2009, 02:43
Fener oynasaydı bu saatte, ben senin koparacağın yaygarayı çok iyi biliyorum..
Zor maç, umarım kazanırız.
Koparmazdım, umrumda olmaz. Banana o kadar para alıyorlar, çıksınlar oynasınlar. Hiç umrumda değil. Dün Macaristan'da oynadılar, Almanya'da hazırlık kampında onyadılar. Bu ülkelerde hep sıcaktan ölen insan oluyor.
uAburak89
08.Ağustos.2009, 02:47
Koparmazdım, umrumda olmaz. Banana o kadar para alıyorlar, çıksınlar oynasınlar. Hiç umrumda değil. Dün Macaristan'da oynadılar, Almanya'da hazırlık kampında onyadılar. Bu ülkelerde hep sıcaktan ölen insan oluyor.
Dünkü maç kaçta başladı ? Hazırlık kampını geçeceksin, yazın en sıcak ayının Ağustos olduğunu unutuyorsun.
Universal
08.Ağustos.2009, 02:58
Dünkü maç kaçta başladı ? Hazırlık kampını geçeceksin, yazın en sıcak ayının Ağustos olduğunu unutuyorsun.
21'de, aramızda saat farkı var hatırlarsan...
Bu arada hiçbir Avrupa Ülkesinde maçlar 21'de başlamıyor. En geç 20'de başlatılıyor.
Yazın en sıcak ayıda Haziran - Temmuz arasıdır. Çünkü; güneşlenme süresi en fazla bu aylarda yaşanır. Artık her geçen gün güneş daha erken batıyor.
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=GAZIANTEP
Buda kaynak, Antep 1985'den beri en fazla 40 derece olmuş. Yarın güneş 19,32'de batıyor. Yarın en yüksek sıcaklık 34 derece iken en düşük 21 derece, büyük ihtimalle maç sırasında 28 derece felan olur. Kalkıpta bu sıcaklıkta maç oynanmaz demeyin.
Maksic
08.Ağustos.2009, 03:00
İnanmıyorum ya beyler ciddi ciddi hesap yapıyorsunuz tabi maç oynanır diğer maçlar gibi daha geç saatte oynanılması daha doğru olucaktır..
yunusgs
08.Ağustos.2009, 03:03
Arkadaşlar 2 takımda yer değiştirmesin Fenerbahçe 21.45'te oynasın.
Galatasaray'ın maçı Pazartesi günü saat 21.45'e alınabilir.Neden alınmıyor?
uAburak89
08.Ağustos.2009, 03:09
21'de, aramızda saat farkı var hatırlarsan...
Bu arada hiçbir Avrupa Ülkesinde maçlar 21'de başlamıyor. En geç 20'de başlatılıyor.
Yazın en sıcak ayıda Haziran - Temmuz arasıdır. Çünkü; güneşlenme süresi en fazla bu aylarda yaşanır. Artık her geçen gün güneş daha erken batıyor.
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=GAZIANTEP
Buda kaynak, Antep 1985'den beri en fazla 40 derece olmuş. Yarın güneş 19,32'de batıyor. Yarın en yüksek sıcaklık 34 derece iken en düşük 21 derece, büyük ihtimalle maç sırasında 28 derece felan olur. Kalkıpta bu sıcaklıkta maç oynanmaz demeyin.
xD Tebrik ediyorum seni..
Universal
08.Ağustos.2009, 03:10
Bu saatten sonra tartışacak değilim, iki sayfadır şu saat tartışılıyor. Bu saat tartışması ile vakit kaybetmek yanlış.
Bu arada bu saatleri sadece TFF değil, Lig TV'de ayarlıyorlar. Aynı anda maç göstermek istemiyor. O yüzden bir kulübün saatini daha erkene alıyorlar. Pazartesi günü maç olursa, Lig TV müşteri kaybeder, salonlardan maç satın alan kişi azalır. Pazartesi gününe almazlar.
E.Cartman
08.Ağustos.2009, 05:19
Bu saatten sonra tartışacak değilim, iki sayfadır şu saat tartışılıyor. Bu saat tartışması ile vakit kaybetmek yanlış.
Abi tartışmayı kim bu kadar büyüttü bir bak :D
Bu arada bu saatleri sadece TFF değil, Lig TV'de ayarlıyorlar. Aynı anda maç göstermek istemiyor. O yüzden bir kulübün saatini daha erkene alıyorlar. Pazartesi günü maç olursa, Lig TV müşteri kaybeder, salonlardan maç satın alan kişi azalır. Pazartesi gününe almazlar.
1 maçtan LigTV'ye zarar geleceğini düşünmüyorum Hem Digiturk üyelik sistemiyle çalıştığı için millet salonda maç izlemesede oraya onu bağlattıran adam yinede parasını ödüyor yani bir sorun olmaz hatta birkaç maç daha pazartesi yayınlanırsa evinde Digiturk olmayan adam maçları daha iyi izlemek için Digiturk alabilir bildiğim kadarıyla maçları kaydedebiliyorsun Digiturkte...
yunusgs
08.Ağustos.2009, 05:21
Haftaya Beşiktaş'ın maçı neden Pazartesi açıklaması olan?
Alicanfmfan
08.Ağustos.2009, 05:33
Yokk yanlışın var 60 70 olcakmış tam 19.30 da 80 bile olabilirmiş.
ALLAH aşkına öğlen saat 2 3 'den bahsetmiyorsun akşam saati diye geçiyor artık 19.30 farkındamısın biraz daha inceltirsen maçın iptalini isticeksin..
Her mesajında alaycı takılıyorsun bu tavrın kimsenin hosuna gitmiyor sana birşey anlatmak istemiyorum ben alay edersem bana yakısmaz..
World Hollow o1
08.Ağustos.2009, 12:37
Abi tartışmayı kim bu kadar büyüttü bir bak :D
1 maçtan LigTV'ye zarar geleceğini düşünmüyorum Hem Digiturk üyelik sistemiyle çalıştığı için millet salonda maç izlemesede oraya onu bağlattıran adam yinede parasını ödüyor yani bir sorun olmaz hatta birkaç maç daha pazartesi yayınlanırsa evinde Digiturk olmayan adam maçları daha iyi izlemek için Digiturk alabilir bildiğim kadarıyla maçları kaydedebiliyorsun Digiturkte...
Kahvehane ve kapalı alanlarda plazma tv'yle yayın yapanlara ne diye anlatcaksın o zaman:)
aynı saate verilirse o iş yerinin sahibi hangi maçı yayınlıcak?
IcedEarth
08.Ağustos.2009, 12:44
Beyler siz burada afedersiniz geyiğin dibine vuruyorsunuz ama şunu unutuyorsunuz. Havanın belirlenen sıcaklığıyla hissedilen sıcaklık aynı değildir. Yaşayan bilir. Ankara'da sıcaklık 36 derece olarak açıklanıyor, Mersin'de 33. Ama Mersin'de nefes alamıyorsun. Ankara'da sıcak ama yaşamına devam edebiliyorsun. Olaylara yüzeysel bakıyorsunuz, ayrıca alaycı yaklaşıyorsunuz. Burada kimseyle dalga geçme, kafa bulma hakkına sahip değilsiniz. Kaldı ki bu konuyu ısrarla takip etmeniz de ortamı germeye çalışmak için yapılan bir harekettir. Tutmadığın takım hakkında yazar geri çekilirsin. Tüm mesajlara bakaym da bulduğum en ufak yerlerden laf sokayım çabasında olmazsın. 19:45 sularında havanın soğuduğunu söyleyen arkadaşlara ben gülerim sadece. Hava en erken 8:30 gibi bunaltıcı etkisini kaybeder.
Burada bilimsel konuşacaksanız da olayı her boyutuyla ele alın, işinize geldiği gibi konuşup sağa sola saçma sapan cümleler kullanarak konuşmayın...
Xipe Totec
08.Ağustos.2009, 14:19
19:30 da başlayan maçta olası bir sağlık sorunu ile karşılaşılırsa kim ne diyecek merak ediyorum.. Bu maç saatini savunmak hiç bir akla hizmet değildir, mazur görün.. O saatte serinliyor dediğiniz vakitte adamlar 90 dakikalık bir dilim için adım atıyor sahaya, senin benim gibi çarşı pazar gezmek için değil.. Birde öyle güneş battı dereceler 28i gösteriyor demekle olmuyor, en az 2 saat aynı seyirini devam ettiriyor "hissedilen sıcaklık".. Uzmanlar bu sıcakların kalp rahatsızlıklarını tetiklediği,sporcu sağlığını tehdit ettiğini -ve bunun gibi bir çok konuyu gündeme taşıyıp- tartışırken arkadaşın birisinin "işleri bu oynayamıyorlarsa kendilerinde, teknik ekipte sorun" şeklinde bir yaklaşım sergilemesi gerçekten takdire şayandı.. Ne kadar basit görüyorsunuz, hangi gözlükle bakıyorsunuz bilmiyorum arkadaşlarda en azından şu güneş gözlüklerini bi çıkarsanız diyorum,hani güneşi görün... Gözümüzün önünde bir meduna olayı varken bile bu kadar rahatız ne diyeyim.. Durumu en iyi özetleyen sözde şu heralde; "Bir musibet bin nasihatten evladır"..
World Hollow o1
08.Ağustos.2009, 14:38
Arkadaşlar ALLAH aşkına;
21:00'daki maça baksanıza fikstüre hiç bakmamıştım ama Derbi niteliğinde bir maç var aynı saatte olsa çok abez kaçar bırakın artık saat muhabbetini..
Memedov
08.Ağustos.2009, 14:54
Daha lig yeni başladı, federasyona sallamalar karşılaştırmalar yapılmaya başlanmış. Yok Fenerbahçe'nin şu saat de oynanmıştı bizimkisi niye bu saat de oynatılıyor. benim ki seninkini döver bla bla bla.
Yayın hakkı denilen birşey var, eğer maçların hepsi aynı saat de olursa kanal hangi maçı yayınlayacak ? bugün Galatasaray'ın maçı o saatte ise öbür günde karşılaştırma yaptığınız takımların olur. bu kadar kasmaya gerenk yok.
Maça gelecek olursam, Galatasaray'ın deplasmanda oynamasına rağmen lige 3 puan ile başlayacağını düşünüyorum.
Universal
08.Ağustos.2009, 14:55
[B]1 maçtan LigTV'ye zarar geleceğini düşünmüyorum Hem Digiturk üyelik sistemiyle çalıştığı için millet salonda maç izlemesede oraya onu bağlattıran adam yinede parasını ödüyor yani bir sorun olmaz hatta birkaç maç daha pazartesi yayınlanırsa evinde Digiturk olmayan adam maçları daha iyi izlemek için Digiturk alabilir bildiğim kadarıyla maçları kaydedebiliyorsun Digiturkte...
Bu Şansal Büyüka'nın açıklaması, geçen yıl Maraton'da söylemişti, eğer maç haftaiçi olursa salonlardan alan kişi sayısı azalıyor ve bu yüzden zarar ediyoruz diye. Birde seneye ihale var, Lig TV'nin belki kazanacağı son sene olabilir.
Digiturk'de kaydedebilmen için HD üyesi olman gerekiyor. Bunun için ekstaradan para ödemen gerek, tabii bununla birlikte HD uyumlu Televizyon'un olması şart.
LaigLeNoiR
08.Ağustos.2009, 15:01
Çok yanlış bu saatte maç oynanır mı ? Allah korusun birşey olursa kim hesap verecek ?
İnşallah ters bir durum olmaz.Gaziantep'in şu River formasıyla çıkmaısnı istiyorum öncelikle :) Zevkli ve çekişmeli bir maç olsun.Sonuç önemli değil.
World Hollow o1
08.Ağustos.2009, 15:18
Umarım sağlık açısından bir problem olmazda burda bir birinizi boşa kırdığınıza değmez..
bugra 1905
08.Ağustos.2009, 15:21
Evet Futbolcular Sakatlanmadan Sağlıklı Bir Şekilde Maçı Bitirirler İnşallah:)
goosfraba
08.Ağustos.2009, 15:27
Forum seviyesini düşürücü veya buna benzer mesajlar atmayalım lütfen. Herkesin kendi görüşü. Saygı duymayı öğrenmeniz gerek.
yunusgs
08.Ağustos.2009, 15:34
Bu Şansal Büyüka'nın açıklaması, geçen yıl Maraton'da söylemişti, eğer maç haftaiçi olursa salonlardan alan kişi sayısı azalıyor ve bu yüzden zarar ediyoruz diye. Birde seneye ihale var, Lig TV'nin belki kazanacağı son sene olabilir.
Digiturk'de kaydedebilmen için HD üyesi olman gerekiyor. Bunun için ekstaradan para ödemen gerek, tabii bununla birlikte HD uyumlu Televizyon'un olması şart.
Batuhan abi iyi güzelde o zaman haftaya Beşiktaş'ın maçı Pazartesi ise bu hafta da Gaziantep-Galatasaray maçı Pazartesi oynanabilir.
Universal
08.Ağustos.2009, 15:36
Batuhan abi iyi güzelde o zaman haftaya Beşiktaş'ın maçı Pazartesi ise bu hafta da Gaziantep-Galatasaray maçı Pazartesi oynanabilir.
Olabilir, olamaz diye bir kanun yok. Bunun yanıtını ben bilemem.
IcedEarth
08.Ağustos.2009, 16:25
Bilemezsen burada ezber konuşmana gerek yok o zaman. Hala bu hafta sanaysa öbür hafta bana muhabbeti yapılıyor. Biz Antep'te bu havada oynayacağız, Türkiye'nin en sıcak (nem oranı yüzünden derece bilmem ne diye bik bik ötmeyelim boş yere) şehirlerinden birinde oynayacağız maçı. Denizli'de Antep'e nazaran daha serin hava olur mesela, İlla yayın hakları diyorlarsa bu maçı erkene koymaları gerekirdi...
Aşk-ı Şehir
08.Ağustos.2009, 16:37
Hala maç saati muhabbeti var. Ne kadar konuşursanız konuşun, ne yaparsanız yapın bu maç yarın saat 19.30'da oynanacak arkadaşlar. Boşunuza birbirinizi kırıyorsunuz.
Zevkli bir maç olacak bence. Eğer Coucerio dediği gibi hücum futbolu oynatırsa haftanın en gollü maçı olur. Galatasaray kazanacaktır...
PesimiSTyLa
08.Ağustos.2009, 16:44
Hala maç saati muhabbeti var. Ne kadar konuşursanız konuşun, ne yaparsanız yapın bu maç yarın saat 19.30'da oynanacak arkadaşlar. Boşunuza birbirinizi kırıyorsunuz.
Zevkli bir maç olacak bence. Eğer Coucerio dediği gibi hücum futbolu oynatırsa haftanın en gollü maçı olur. Galatasaray kazanacaktır...
Zaten mac saatinin degişmeyecegini biliyoruz Mustafa. Bu saatte macı oynatmanın yanlış oldugunu söylüyoruz. Bazı arkadaslarsa beyaza ak dedik diye sırf muhalefet olmak için uzatıyorlar. Bu saatte bu macın oynatılmasının yanlış oldugunu herkes biliyor halbuki.
Aşk-ı Şehir
08.Ağustos.2009, 16:49
Emre TFF böyle uygun görmüş yapacak birşey yok. Keşke herkesin elinde olsa bu tarz şeyleri değiştirmek. Muhtemelen zorlayacaktır futbolcuları. Umarım ciddi sorunlar çıkmaz...
World Hollow o1
08.Ağustos.2009, 16:50
GS'li arkadaşlar Sivasspor - Trabzonspor Maçımı daha izlenim alır G.Antep - GS maçımı?
birde bu açıdan düşünürseniz sevinirim.
Aşk-ı Şehir
08.Ağustos.2009, 16:58
Konu sadece izlenim mi Serhat? 1000-2000 kişi daha fazla izleyecek diye sporcu sağlığı tehlikeye atılır mı?
Yavaş yavaş bende tartışmanın içine giriyorum galiba. :p :) Bu konu ile ilgili son mesajımdır. İki takımada başarılar. Umarım zevkli ve hakedenin kazandığı bir maç olur...
Clayman
08.Ağustos.2009, 17:01
Zaten mac saatinin degişmeyecegini biliyoruz Mustafa. Bu saatte macı oynatmanın yanlış oldugunu söylüyoruz. Bazı arkadaslarsa beyaza ak dedik diye sırf muhalefet olmak için uzatıyorlar. Bu saatte bu macın oynatılmasının yanlış oldugunu herkes biliyor halbuki.
Katılıyorum Emre...
World Hollow o1
08.Ağustos.2009, 17:02
Konu sadece izlenim mi Serhat? 1000-2000 kişi daha fazla izleyecek diye sporcu sağlığı tehlikeye atılır mı?
Yavaş yavaş bende tartışmanın içine giriyorum galiba. :p :) Bu konu ile ilgili son mesajımdır. İki takımada başarılar. Umarım zevkli ve hakedenin kazandığı bir maç olur...
Abi problem o değil zaten bu maç saatini veren insanlarda o kadar takımlara karşı art niyet sergiliyecek hali yok benim anlatmak istediğim, zaten haftalar önce hava durumları belirleniyor, bir problem olsaydı hava durumunda zaten yine 21:00 olurdu maç saati..
Clayman
08.Ağustos.2009, 17:06
Kazasız belasız atlatalım da şu maçı...
Nocna Mora
09.Ağustos.2009, 22:50
İŞTE İLK 11'LER...
G.ANTEP
Mahmut
M.Yozgatlı
Deumi
Julio Cesar
Olcan
Zurita
Murat
Hakan
Tabata
Beto
Souza
GALATASARAY
Leo Franco
Servet
Gökhan Zan
Sabri
Hakan
Ayhan
Mustafa
Arda
Aydın
Keita
Baros
IcedEarth
09.Ağustos.2009, 22:54
Çok mu zor şu Uğur'u sağ beke koymak.
Maksic
09.Ağustos.2009, 22:56
Souza kim yeni forvet transferi mi?
IcedEarth
09.Ağustos.2009, 23:22
Oooh Arda'yla golü bulduk :) 1-0 oldu...
Maksic
09.Ağustos.2009, 23:24
Kaptan golle başladı:) Haydi Aslanlar..
Clayman
09.Ağustos.2009, 23:27
Farka gidecez gibi :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2-0 oldu.. Mustafa Sarp, harika bir duran top organizasyonu..
Maksic
09.Ağustos.2009, 23:36
Mustafa Sarp!..2-0 oldu farka gidiyoruz
IcedEarth
09.Ağustos.2009, 23:36
Güle oynaya alırız bu maçı :)
World Hollow o1
09.Ağustos.2009, 23:37
radyo yayını varsa bilgilendirirmisiniz.?
IcedEarth
09.Ağustos.2009, 23:54
Lig Radyo'da var. Ben oradan dinliyorum. Galatasaray'ın gollerinde gıkı çıkmayan adam Gaziantep golünde deli danalar gibi bağırdı bu arada. Öyle bir bağırdı ki yerimden fırladım. Bu arada Keita sakatlandı, galiba ciddi bir şey...
Memedov
09.Ağustos.2009, 23:55
Gaziantepspor'un maçı bırakmayacağı belli, ama ne olursa olsun ben yine de Galatasaray'ın galip geleceğini düşünüyorum.
Clayman
09.Ağustos.2009, 23:58
Keita az daha ölüyodu. Dili soluk borusunu kapamış...
tarikko
10.Ağustos.2009, 00:02
Keita az kalsin oluyordu Allah korudu valla.Cok kotu oldu ama neyseki doktorlar mudahele etti.
Hugo
10.Ağustos.2009, 00:04
Güzel maç oluyor. Antep'in golü süperdi. Keita çıksın, Kewell girsin. fazla zorlamaya gerek yok. Adam bir şok geçirdi saha içinde, tedirgin oynayabilir. Ben olsam tedirgin olurdum yani..
Aydin
10.Ağustos.2009, 00:05
ben oynadığımız toptan birşey anlamadım. kötü oynamıyoruz ama çok iyi de oynamıyoruz bence.
IcedEarth
10.Ağustos.2009, 00:33
Şu maçı sağ salim bitirirsek sevinirim. Umarım sakatlık veya rahatsızlık olmaz. 3 puan da yakışır takımıma :)
Aydin
10.Ağustos.2009, 00:46
Bunu foruma yazacağım hiç aklıma gelmezdi ama takımın en iyilerinden biri sabri gibi duruyor.
Maksic
10.Ağustos.2009, 00:52
Mustafa Sarp'da çok iyi işler başarıyor bugün..
IcedEarth
10.Ağustos.2009, 00:59
Oh be Nonda Rijkaard'la kendine geldi...
Hugo
10.Ağustos.2009, 01:02
Nonda golü nasıl attı? Boş kaleye yuvarladı demeyin yine :) Koşup attıysa büyük olay olmuş demektir:D
Maksic
10.Ağustos.2009, 01:03
Yine Sabri bi rahat dur be adam tam iyi oynuyor Allah Allah derken..
Universal
10.Ağustos.2009, 01:05
Türkiye'de bir penaltının tekrarını gördüm ya, helal olsun.
Maksic
10.Ağustos.2009, 01:10
3-2 maç sonuçlandı iki takımımada tebrikler çok güzel maç oldu..
bugra 1905
10.Ağustos.2009, 01:10
Tebrikler Galatasaray
Clayman
10.Ağustos.2009, 01:11
Biraz zorlansak da kazandık. Sabri'nin deliliğine hiç yoktan bir gol yedik. 3 puan 3 puandır :)
Homer J.S
10.Ağustos.2009, 01:12
Arda'ya durduk yere kart gösterildi..
Bekq
10.Ağustos.2009, 01:14
Arda'ya durduk yere kart gösterildi..
Hakem ona kenardan çık zaman geçirme diyor fakat o hakemi itip ordan çıkmak istiyorum diyor.Hakemde zaman geçirdiği ve kendisini dinlemediği için sarı kart veriyor.Bundan doğal birşey yok.
Bu arada;
Tebrikler Galatasaray.
World Hollow o1
10.Ağustos.2009, 01:14
Tebrikler, Galatasaray'a.
Aydin
10.Ağustos.2009, 01:16
Sabri'yi övmüştüm ama penaltı pozisyonu dışında diğer maçlardaki gibi kötü oynamadı hakkını vermek gerekir.
maçtan sonra rijkaard soyunma odasına giren herkesle tebrikleşirken ardaya sarıldı. çok güzel bir görüntüydü. yıllar sonra böyle bir havayı yakalamamız harika oldu. ayrıca daha bu takımda elano yok yani.
King_91
10.Ağustos.2009, 01:17
Bunu foruma yazacağım hiç aklıma gelmezdi ama takımın en iyilerinden biri sabri gibi duruyor.
yine yaptı yapacağını .
oyun olarak çok iyi değildik ama bunu daha sezon başı olmasına bağlayabiliriz . iyi oynamamamıza rağmen 3 gol ve birçok pozisyon bulduk bu sevindirici . hakan balta , baros ve aydın tutuk gözüktü . sabri her zamanki gibi saç baş yoldurdu . bu maç artık saçmalamada level atlayıp penaltı da yaptırdı . bir tek leo'ya üzüldüm iki top geldi ikisi de gol ama ikisinde de yapacak fazla bir şey yok . ilk golde hele hiç yok . bir de bu kadar sert faul olan bir maçta tek kartın arda'ya çıkması ilginçti . rijkaard genel olarak iyi hamleler yaptı ama barışı almakta çok geç kaldı bence .
PesimiSTyLa
10.Ağustos.2009, 01:20
Zor deplasmandı, ilk 25 dakika cok iyiydik ve o anda macı 2-0 yaptık. Sonrasında denk bir mac oldu ve kazandık. Arda muhteşem oynadı, maşallah. 1 gol 2 asist. Kaptan ! :icon_cool: Mustafa Sarp'da Arda'dan sonra macın en iyisiydi bence. Ortasahada her topa bastı, çok top kazandı.
Antep'in getirdigi Julio cok iyi adammış. Her yerden vurdu ama cok da güzel gol attı. Kaliteli oyuncuymuş.
İlk macta, böylesi zor bir deplasmandan 3 puan ile dönmek iyi oldu, Tebrikler Cimbomum.
Bu arada Rijkaard mactan sonra bütün oyuncuları tek tek soyunma odası karsısında karsılayıp, sarıldı. Arda'ya daha başka sarıldı. Cok güzel bir görüntüydü.
Neron_FB
10.Ağustos.2009, 01:24
Galatasarayı tebrik ederim. Antep bu sene iş yapar gibi. Yalnız G.Saray'ın kaptanı ARDA'nın bu kartı görmesi hiç hoş durmadı kaldı ki kart doğruydu..
feanorringeril
10.Ağustos.2009, 01:26
Penaltı mı değil mi tartışılır fakat ben Sabri' ye penaltı pozisyonunda değil ondan sonraki kontratak pozisyonunda kızarım, geri döneceğine rakip ceza sahasında kime bassam diye tereddüt ediyor.
Penaltı pozisyonunda bence iki oyuncu da topa konsantre. Sabri antepliyi altına almış gibi ama aynı zamanda tek düşüncesi de top, nitekim kafayı da o vuruyor. neyse önemli değil.
Arda' nın sarı kartı komik. Daha çok saçma. Saçmalayan Arda değil Bünyamin Gezer . Oyuncu değişikliği işareti verdikten sonra saatine zaten basıyorsun, adam senin istediğin yerden çıkmak zorunda değil. Nereden çıktı bu?
Onu da geçtim, güreş maçındaki grekoremenciler gibi yakalıyor adamı. gitmesin, geri dönüp onun gösterdiği taraftan çıksın diye. arda elinden kurtulunca bu sefer silahına sarılır gibi eli beline gidiyor, kartı hışımla çıkarıyor.. Diyorum ya, komik oldu ve gereksiz oldu. Haksız da oldu.
PesimiSTyLa
10.Ağustos.2009, 01:27
Bu arada Keita bugün resmen anteplilerden dayak yedi. Bu kadar sertlik olmaz. Hiçbir pozisyonda kolay kolay topu kaybetmedi, yardıra yardıra gitti. İlk yarıdaki boğazına aldıgı darbe sonucu dili soluk borusunu tıkamış, cok kötü bir görüntüydü, Allah korudu. Bunun haricinde de cok tekme yedi, çok sert oynadılar ona karsı. Hakemin kartına hiç başvurmaması şaşırtıcı.
yunusgs
10.Ağustos.2009, 01:30
Bu sıcak havada zaten çok üst düzey bir futbol beklenemezdi.Ama yine güzel hücum varyasyonları ve Arda'nın becerikliliği ile 3 gol bulduk ve maçı kazandık.
Yediğimiz goller penaltı ve uzaktan atılan bir gol demekki savunma için çok da endişelenmeye gerek yok.
Keita yüreğimizi ağzımıza getirdi Allah'tan korktuğumuz olmadı.
Sabri'nin yerine artık Uğur oynamalı bu takımda yeter artık Sabri'den çektiğimiz.
Arda'nın sarı kartına çok sinirlendim.Bir hakemin bir futbolcuyu ''tartaklaması''kesinlikle doğru değil!
Sonuç olarak ben takımdan memnun kaldım ve sezona 3 puanla başlamak iyi oldu takım için.
RaSenGan
10.Ağustos.2009, 01:31
Güzel maçtı hakettik kazandık.En iyi Arda'ydı.En kötü ise Aydın.Bundan sonra da oynamaz heralde.Anca birkaç maç oynar..Keita'nın olayı çok kötüydü gerçekten.Daha kötü bi şey olmaması sevindirici.Julio Cesar çok güzel bir gol attı gerçekten.Hakkını vermek lazım.G.Antepspor Brezilyalı oyuncuları iyi buluyor.Önce Tabata şimdi Julio Cesar.Ama çok eksikleri vardı sanırım.Yozgatlı defanstaydı.Bu sene iyi bir konumda bitirebilirler ligi.Tebrik ediyorum takımımızı 3 gol ve 3 puanla başlamak güzel gerçekten.
ForCimbom
10.Ağustos.2009, 01:32
insanlığın , insanlığa saygının ne olduğunu, zıttıyla farkının ne olduğunu çok iyi anladım bugün. sağolsun antepsporlular..
haldun üstünel, mert çetin ve arda nın rijkaard ile el sıkışması-sarılması çok süper bir görüntüydü. karizma adamsın be rijkaard..
feanorringeril
10.Ağustos.2009, 01:32
Penaltı mı değil mi tartışılır fakat ben Sabri' ye penaltı pozisyonunda değil ondan sonraki kontratak pozisyonunda kızarım, geri döneceğine rakip ceza sahasında kime bassam diye tereddüt ediyor.
Penaltı pozisyonunda bence iki oyuncu da topa konsantre. Sabri antepliyi altına almış gibi ama aynı zamanda tek düşüncesi de top, nitekim kafayı da o vuruyor. neyse önemli değil.
Arda' nın sarı kartı komik. Daha çok saçma. Saçmalayan Arda değil Bünyamin Gezer . Oyuncu değişikliği işareti verdikten sonra saatine zaten basıyorsun, adam senin istediğin yerden çıkmak zorunda değil. Nereden çıktı bu?
Onu da geçtim, güreş maçındaki grekoremenciler gibi yakalıyor adamı. gitmesin, geri dönüp onun gösterdiği taraftan çıksın diye. arda elinden kurtulunca bu sefer silahına sarılır gibi eli beline gidiyor, kartı hışımla çıkarıyor.. Diyorum ya, komik oldu ve gereksiz oldu. Haksız da oldu.
düzeltme: pozisyonları tekrar izledim, arda' nın laubali tavırları var. bu yüzden sarıyı haketmiş denebilir. fakat penaltı penaltı değil heralde. sabri topa temiz yükselip vuruyor.
yunusgs
10.Ağustos.2009, 01:34
düzeltme: pozisyonları tekrar izledim, arda' nın laubali tavırları var. bu yüzden sarıyı haketmiş denebilir. fakat penaltı penaltı değil heralde. sabri topa temiz yükselip vuruyor.
Bir hakemin bir futbolcuyu ''tartaklaması'' normal mi sence?
Maksic
10.Ağustos.2009, 01:37
Bünyamin Gezer polisliği sahada karıştırıyor sen hakemsin hiç bir oyuncuya böyle itipte racon kesemezsin kart doğru ama tavır yanlış bence..
feanorringeril
10.Ağustos.2009, 01:42
Bir hakemin bir futbolcuyu ''tartaklaması'' normal mi sence?
hakemin arda' yı tutumaya çalışmasının gereksizliğini ve komikliğini üstteki mesajda belirttim, okuyabilirsin. Hatta Bünyamin Gezer Arda' yı o an iki koluyla (!) tutabilse yani arda kurtulamasa -çok ciddiyim- resmen sinirlenip kart da çıkarmazdı. Bu yönden bakınca hakemin resmen "*****lığı".
Fakat Arda da ondan önce itiraz etmeden kenara gidebilirmiş, o da Arda' nın "*****lığı". Sahadaki 11 kişi maçın son dakikalarında topu gezdirmeyi ve sakin sakin bitirmeyi becerebilmeliler bu saatten sonra, bütün takımlar için söylüyorum bunu; bizans oyunlarına gerek yok artık her maçın son 5-10 dakikasında. sıkıyor.
yunusgs
10.Ağustos.2009, 01:45
hakemin arda' yı tutumaya çalışmasının gereksizliğini ve komikliğini üstteki mesajda belirttim, okuyabilirsin. Hatta Bünyamin Gezer Arda' yı o an iki koluyla (!) tutabilse yani arda kurtulamasa -çok ciddiyim- resmen sinirlenip kart da çıkarmazdı. Bu yönden bakınca hakemin resmen "*****lığı".
Fakat Arda da ondan önce itiraz etmeden kenara gidebilirmiş, o da Arda' nın "*****lığı". Sahadaki 11 kişi maçın son dakikalarında topu gezdirmeyi ve sakin sakin bitirmeyi becerebilmeliler bu saatten sonra, bütün takımlar için söylüyorum bunu; bizans oyunlarına gerek yok artık her maçın son 5-10 dakikasında. sıkıyor.
Arda da o anda hakemi tutsa ve Arda kırmızı kart görse 3-4 maç ceza alsa suçlu yine Arda mı?Çünkü olayın başlatan Bünyamin Gezer!
PesimiSTyLa
10.Ağustos.2009, 01:52
Bünyaminin verdigi kart doğru olabilir. Agırdan alma kartı gerektirir, burada birsey yok; ama sen hakem olarak oyuncunun önüne gecip ona fiili müdahele yapıp, iterek buradan cık diyemezsin. Orada Arda'da sert tepki verse ne olacak? Allahtan birsey yapmadı, çıktı oyun dışında çime tekme attı.
Aydin
10.Ağustos.2009, 01:59
Aynen. Sanki takım taraftarıymış gibi adamın önüne geçip dışarı çık denilmez ki. sen çık de, çıkmazsa da ver kartı. bünyamin biraz daha zorlasa tutundan kolup götürecekti ardayı dışarı.
Clayman
10.Ağustos.2009, 02:00
Gözlemci bunları görmezden gelir mi acaba ? :)
SAİT71
10.Ağustos.2009, 02:01
Arda'nın nonda ya attırdığı gol çok güzeldi. Ayrıca Tabata'da iki penaltıda aynı köşeye vurdu. İyi bir maçtı.
yunusgs
10.Ağustos.2009, 02:03
Gözlemci bunları görmezden gelir mi acaba ? :)
Görmezden gelir hangi gözlemci hakemler aleyhine yazı yazar ki? :mad:
RIDVAN TLM
10.Ağustos.2009, 02:08
iyi başladık...arda 2 senedir duran topa ayagını sürmedi:D 5 maçta 5 asist yaptı toplamdada 5 macta 8-9 asist oldu galiba:D
PesimiSTyLa
10.Ağustos.2009, 02:15
iyi başladık...arda 2 senedir duran topa ayagını sürmedi:D 5 maçta 5 asist yaptı toplamdada 5 macta 8-9 asist oldu galiba:D
5 mac 1 gol 8 asist.
Onurap
10.Ağustos.2009, 02:18
Arda 'nın önüne durup eliyle iteleyerek '' oradan değil, şuradan çıkacaksın!!! '' demek dünyada hiçbir hakemin uygulamadığı bir uygulamadır. Hakemin art niyeti yüzünden sarı kart gördü arda.
Gangstaa
10.Ağustos.2009, 02:41
Hakem antep yensin diye herşeyi yaptı ama olmadı.Arda'ya saçma sapan bi kart gösterdi yetmiyormuş gibi futbolcuyu itekledi şurdan çıkçaksın diye.Ben Ardanın yerine olsaydım dayanamaz bi tane suratına patlatırdım heralde hakemin.Dünyanın neresinde böyle sarı kart var ya haklı diyenlerin birisi çıkıp göstersin şu maçta şu hakem şu kişiye verdi desin.Antep taraftarınında kornerde ardaya şişe ve bilimum yabancı madde atmasıda cabası.Sağlam bir ceza gelmeli antep kulübüne.
Maçın genelinde iyi oynadık yediğimiz gollerde kalecinin ve defansın hatası yoktu.Sabri iyi oynadı derken son dakikalarda yaptı yine yapacağını ama çokta fena sayılmazdı.Diğer maçta Uğur'u görürüz inşallah.Arda 2 asist 1 gol atarak maçın adamı oldu galiba.İlerki haftalarda çok daha iyi olucaz bunun sinyalleri veriliyor,helal olsun diyorum ve noktayı koyuyorum. :)
LaigLeNoiR
10.Ağustos.2009, 02:43
Güzel ve zevkli bir maç oldu.
Arda döktürdü adeta.
Hakeme çamur atmanı anlayamadım Ozan.
Addolorato
10.Ağustos.2009, 02:45
Penaltı pozisyonunda Sabri'nin suçu yok sağda solda gezinen Servet ile Gökhan'dan bir tanesinin o topu karşılaması lazımdı fedakarlık yaptı stopere geçti o pozisyonda boyu kısa oldugundan penaltı yaptırdı ben kızmıyorum Sabri'ye.
Memedov
10.Ağustos.2009, 02:47
Yanlız Gaziantepspor'un ilk golü muhteşem. yeni transferi çok beğendim. çok canlar yakacak gibi duruyor.
LaigLeNoiR
10.Ağustos.2009, 02:49
Antep her sene bir Julio Cesar alıyor zaten :D
E.Cartman
10.Ağustos.2009, 02:56
Hakem n'aptı öyle ya bu kadar basit kart olur mu bu senede federasyon ve MHK bize karşı sanırım bu kadar basit kart olur mu ordan çıkmayacaksın burdan çıkacaksın olur mu öyle ya zaman geçirme olarak algıladı sanırım ama şampiyonlar ligi finalinde futbolcular sahadan karınca hızıyla çıkarken arda hafif tempoda arkadaşıyla el sıkışarak ve kulübenin oradan dışarı çıkmak istemesinde nasıl bir art niyet görülebilir
LaigLeNoiR
10.Ağustos.2009, 03:02
Dakika 90+2 yani uzatma dakikaları oynanıyor ve oyuncu değişikliği yapılıyor.Neden ? Zaman geçirmek için burası açık ve net.
Arda da zaten önce gitti kaptanlık pazubandını verdi sonra ağır adımlarla oyundan çıkacaktı.Hakem de bunu farkettiği için rakip takımın çabasını görerek bence doğru bir biçimde uzak olan kısımdan değil de daha yakından çıkmasını söyledi Arda'ya ancak Arda kabul etmeyince de sarı kartı gördü.
Bence gayet normaldi.
Penaltının da tartışması bana göre yok.
Tebrikler Galatasaray'a...
Gangstaa
10.Ağustos.2009, 03:05
Nerede görülmüş öyle kart ? Sen ordan çıkmıcaksın burdan çıkacaksın.Murat Avrupanın önemli liglerinden yada önemli bir turnuvadan bir tane örnek göster haklısınız dicem ?
LaigLeNoiR
10.Ağustos.2009, 03:12
Haklısınız demene gerek yok haklısın demen yeterli.Ben kimsenin adına konuşmuyorum kendi adıma konuşuyorum.
Ayrıca ben orada o kadar açıklama yaptım.Neden kart verdiğini.Haksız mı açıklamalarıma göre hakem ?
Ha şöyle de olabilirdi.Arda uzak olan taraftan çıkarken yanına gidip sarı kartını verirdi olur biterdi.
Selman Ozturk
10.Ağustos.2009, 03:52
Bugün sahada görmeyi arzuladığım herşeyi gördüm. Bir Galatasaray'lı olarak bunun sevincindeyim.
Skor 3-2'ymiş 5-7'ymiş 20-25'miş bu çok da umrumda değil. Bu maç 5-0 Gaziantepspor üstünlüğü ile dahi bitse ben bu gece yastığıma kafamı rahat koyacaktım, tartışmasız.
Sahadaki pas alış verişi, diziliş, mücadele, üst düzey teknik ve taktik anlayış keyifli bir şekilde maçı seyretmemizi sağladı.2 hafta bu takımın form tutması için yeterli.Emin olunuz ki bugün keyifle izlediğimiz bu Galatasaray potansiyelinin %60'ı daha. Elano ve Mehmet Topal dahil olduğunda,diğer oyuncular da form düzeylerini ideal seviyeye ulaştırdığında Galatasaray taraftarının koltuklarını kabartacak 90 dakikalar olacak.Bu konuda şüphem yok.
Hatalar yok muydu? Elbette vardı ancak devede kulak dediğimiz ölçütlerde ve giderilmesi en basit hatalar. 1-2 hafta fazlasıyla yetecektir bunlar için de...
Rijkaard geldiğinden beri Arda'nın göbekte oynaması gerektiğini, bu sistemde orada çok iyi oynayabileceğini ve "ofansif" özelliklerini katlayacağını söylüyorum, savunuyorum. Bunun aksini savunanlar lütfen Arda'nın şu 3-4 maçtaki istatistiklerine bir göz atsınlar. Elano takıma girdiğinde de orta saha; arkada Mehmet Topal hemen önünde ise Arda, Elano ve kanatlarda Kewell(Aydın), Keita şeklinde olmalı benim saptamalarıma göre. Barca kıyaslamasına girerek yazımı basitleştirmeyeceğim. Şablonu herkes tahmin etmiştir zaten.
Son 2 maçta gördük ki yedekte bekleyen oyuncular da asları aratmayacak seviyeye geliyor. Bugün dönüp kulübeye baktığınızda Barış,Kewell,Nonda,Emre'ler (Aşık,Güngör), Uğur gibi her an oynamaya hazır ve Galatasaray'ın yükünü rahatca kaldırabilecek oyuncular mevcut..Elano gibi bir isim İstanbul'da. Mehmet Topal ve Linderoth gibi dinamolar eksik. Maksimum 1 ay sonra Linderoth da dönecek. Derinlere indiğimizde ise Serdar gibi , Emre Çolak gibi, Semih ve Alpaslan gibi genç yıldız adayları var. Kısacası kadro olarak hiçbir sıkıntı yok.Bu da ekstra bir avantaj Galatasaray idari kadrosu için.
Maç sonu8nda bir görüntü dikkatimi çekti. İzleyenler tahmin ediyordur neden bahsedeceğimi. :) Rijkaard'ın o sıcak karşılamasından bahsediyorum elbette. İsmi bu kadar büyük olup kendi bu kadar içten bu kadar mütevazi olan kaç isim sayabiliriz? O an futbolcuların yüzündeki tebessüm, keyif ve güven duygusu ekranın her pikselinden görülebiliyordu. Hayran olmamak elde değil...
Son olarak kendime bir özeleştiri ile bitireceğim; Nonda için "Kardan adam olur Nonda'dan olmaz" gibi bir ifade kullanmıştım. 2 maçtır beni utandırıyor. Nonda böyle devam etsin ben 7/24 utanmaya razıyım :)
ibo
10.Ağustos.2009, 04:03
Güzel bir sezon bizi bekliyor. :)
GebzeLi1907
10.Ağustos.2009, 04:15
Fena maç olmadı ancak Antep'in savunması kötüydü bana göre özellikle gollerde ki hataları inanılmaz Mehmet Yozgatlı ve Olcan Adın'ı bek yaparsan bunların olması normal tabi.Hiç aklım almadı bu iki adamın bek oynamasını.
Antep cesur oynadı zaman zaman hapsetti Gs yi sahasına Gs de kaptanı Arda'yla sonuca gitti attığı golde boşa cıkışı duran topta kestiği orta-savunma hatası olsada-golü getirdi Nonda'ya verdiği pasla maçın yıldızı oldu.
Eğer Antep Bekir ile İsmail'in yerini doldurabilmiş olsaydı bugün puan alacaktı benim görüşüm..
Neyse tebrikler Galatasaray'a
Bu arada Keita da büyük tehlike atlattı geçmiş olsun bi an sıcaktan doğan bi kalp sıkıntısı falan sandım maçı izlerken baya üzüldüm şükür ki Antep'de bugün aşırı bi sıcak yoktu ancak bu iş şakaya gelmez,şansa bırakılacak bi durum da değil.Oynanmasın bence bu saatlerde özellikle bu gibi nem oranı yüksek yerlerde,Keita yere yığıldığında herkesin aklına bir kez daha dank etmiştir sanırım bu..
Alicanfmfan
10.Ağustos.2009, 04:31
Bu tür gollere alısık olalım Galatasaray'ın rakipleri kalede Leo oldugu sürece hep uzaktan sut atacak 2-3 adım önde duruyor Leo
Maça gelirsek iyiydir fazla kasmadııgmızı düşünüyorum Antep inanılmaz sertti dirsek tekmelere taviz verdi hakem de ama antep'in gol atması için bir uzaktan mücizevi sutlar yada penaltı lazımdı ikiside olsu iki gol oldu.
Maksic
10.Ağustos.2009, 04:32
Leo'ya biraz haksızlık ediliyor böyle bir şutu kolay kolay kimse kurtaramaz ama tabi daha görmek lazım nasıl oynuyacağı belli olmaz şuanki maç için iyi bir performanstı..
SAİT71
10.Ağustos.2009, 04:35
Baksana Fenerbahçe maçına 21:45 bir 40 dakikada lambalar gitti alsana 12 buçukta maç ohh serin serin. Bencede geç saatlere koymaları lazım..
Alicanfmfan
10.Ağustos.2009, 04:36
Keita cok iyiydi bugün cok korkuttu bizi , aglıyordum valla.
Baros cok kötüydü evlendi bi hal mi geldi ne eger Nonda böyle olursa bu sene gol krallıgına oynayabilir.
LaigLeNoiR
10.Ağustos.2009, 04:41
Nonda'nın golünü abartmayın bence :) Arda müthiş pas verdi alda at dedi.Nonda da o kadar kötü bir oyuncu değil.Belirli bir kariyeri var geçmişi var.
Baros gerçekten çok etkisizdi.Ancak Arda'ya hayran kaldım diyebilirim.Tek korkum fazla havalandı.Haketmiyor mu hakediyor ancak havaya falan girmesin o böyle devam etsin.
Gangstaa
10.Ağustos.2009, 04:43
Bu saatte maç oynanır 19:30da hava serin güneş batmaya başlıyo diyen ''Fenerbahçeli'' arkadaşlara selam olsun burdan.Keitaya birşey olsaydı ne diyeceklerdi bilmiyorum.Ha şimdi gelipte hemen,dili nefes borusunu kapattı sıcakla alakası yok gibi basit yorumlar yapmayın lütfen.
King_91
10.Ağustos.2009, 04:46
Bu tür gollere alısık olalım Galatasaray'ın rakipleri kalede Leo oldugu sürece hep uzaktan sut atacak 2-3 adım önde duruyor Leo
Maça gelirsek iyiydir fazla kasmadııgmızı düşünüyorum Antep inanılmaz sertti dirsek tekmelere taviz verdi hakem de ama antep'in gol atması için bir uzaktan mücizevi sutlar yada penaltı lazımdı ikiside olsu iki gol oldu.
Leo gerçekten önde duruyor olabilir ama bu gölü hiçbir kalecinin çıkarabileceğini sanmıyorum . yani çıkaramasa bile suçlu olmaz bence
Alicanfmfan
10.Ağustos.2009, 04:49
Suclu degil zaten , sadece belirttim
Keita'ya da büyük büyük geçmiş olsun.
PesimiSTyLa
10.Ağustos.2009, 04:58
Leo'nun golde hatası yoktu. Julio mükemmel vurdu, kim olsa yerdi o golü. Kurtardıgı vardı Leonun tam aksine. Tabata nın ilk yarıda yerden vurdugu top ilk aklıma gelen.
Murat Allah aşkına Arda için havalanmış diyorsunda nerden çıkardın şimdi onu. Arda havalansa 2 sezon önce olurdu bu. 20 yasında da bu adam saglı sollu yardırıyordu, şimdi gelmiş 22 yasına. Havalanmış lafı cok klişe ve yanlış. Tam tersine Kaptanlık ve 10 numara Ardaya cok daha iyi gelmiş sanki 22 degil, 26-27 yasında bir adam gibi.
Corpus
10.Ağustos.2009, 05:47
Arkadaş zaten Leo nun hatasının golde olduğunu söylemedi . Hata Leo 1-2 adım önde duruyor ve normal olarak oyuncular şut çekiyor.Sonuçta 5 şut çekse 10 şut çekse biri bu şekilde köşelere gidecektir.Hali ile Leo'da hata var az da olsa
KaPaLı
10.Ağustos.2009, 11:56
Bu saatte maç oynanır 19:30da hava serin güneş batmaya başlıyo diyen ''Fenerbahçeli'' arkadaşlara selam olsun burdan.Keitaya birşey olsaydı ne diyeceklerdi bilmiyorum.Ha şimdi gelipte hemen,dili nefes borusunu kapattı sıcakla alakası yok gibi basit yorumlar yapmayın lütfen.
Ozan sen maçı izlediğine eminmisin ? Yani bu mesajı yazarken ciddimiydin sen ? Keita'nın boğazına sanırım Cesar'dı onun kolu geldi. Keita durduk yere yığılıp kalmadı. Sırf laf atmak için kasıyosun kendini.
Galatasaray dün çok iyide oynamadı çok kötüde oynamadı. Normal maç oldu ama kilit oyuncuları maçı bitirdi. Bir sözümde Arda'ya. Sen 100 yıldan fazla ayakta duran bir kulubun kaptanısın. Türkiye milli takımının çok şey beklediği '' YILDIZ '' oyuncusun. Gaziantepspor o bölümde saldırıyo sen yavaş yavaş çıkıyosun. Buna lafım yok sonuçta profesyonellik. Ama çıkarken hakeme tepki gösteriyosun kenarda duran suları tekmeliyosun. Herkesin gözünde sempatik gözüküyosun ama bu hareketleri yaptıkça sevgiler azalıyo sana karşı.
Onurap
10.Ağustos.2009, 15:26
Dakika 90+2 yani uzatma dakikaları oynanıyor ve oyuncu değişikliği yapılıyor.Neden ? Zaman geçirmek için burası açık ve net.
Arda da zaten önce gitti kaptanlık pazubandını verdi sonra ağır adımlarla oyundan çıkacaktı.Hakem de bunu farkettiği için rakip takımın çabasını görerek bence doğru bir biçimde uzak olan kısımdan değil de daha yakından çıkmasını söyledi Arda'ya ancak Arda kabul etmeyince de sarı kartı gördü.
Bence gayet normaldi.
Penaltının da tartışması bana göre yok.
Tebrikler Galatasaray'a...
Hakem karışamaz..
Nerde görülmüş böyle şey..
Ha çıkarken çok durur felan gösterirsin sarı kartı...
Daha adam adımını atmadan ordan çık demek sana ne düşer?
Nerde görülmüş böyle bir olay?
Melekovic
10.Ağustos.2009, 15:35
Zaten bu 19.30 olayı hiç de hoş değildi. Bundan sonraki bir kaç haftada gerekirse maçı yayınlamasınlar ama böyle sıcaklarda takımlara maç yaptırmasınlar. Birisine bir şey olsa bunun hesabını kim verecekti?
Ama bu bilinçli olarak sadece bir takım için yapılan bir zihniyet değil. Orda kimler çalışıyorsa hala düzgün kafada birilerini bulamadılar. Bir sene Beşiktaş üst üste Cuma günü maç oynar takımı bezdirirler, bir sene Fener pazar maç oynar çarşambaAvrupa kupası maçı oynar giderler cumaya maç yazarlar zar zor cumartesi öğlene alırlar. Bu gibi bir çok olay.
Nasıl düşünen insanlara kalmış bu lig bilemiyorum ama tek bildiğim kimse hakkında doğruru düşünemedikleri.
uAburak89
10.Ağustos.2009, 15:45
Baştan sona canlı izleme fırsatı buldum maçı. 2-0'dan sonra Antap yüklenmeye başladı, buldukları gol de tamamen ekstra bir gol, enfesti gerçekten. O golü çıkaracak kalecinin olduğunu düşünmüyorum, ama Alican da haklı Leo genelde önde duruyor gibi geldi bana da.
Arda'yı izlemek gerçekten keyifliydi. :) Keita topla çok iyi oynuyor, çok iyi saklıyor topu zamanla çok daha faydalı olacak. Mustafa Sarp beni utandırdı, takımda sırıtacak diyordum ama aslanlar gibi oynadı. Gökhan Zan da sağlam ve soğukkanlıydı. Gerçi Servet varken içimiz hep rahat. :)
Sabri için tam adam olmuş artık, düzelecek derken yine yaptı yapacağını, çok gereksizdi yaptığı hele itiraz etmesi tam bir saçmalık. İyi ki Arda soğukkanlıydı hemen geldi el koydu duruma.
Hakemi pek anlayamadım, bazen verdiği küçük hatalı kararlar olmuştu ama hem penaltıyı tekrar ettirmesi hem de Arda'yı çıkarken tutması falan ilginçti. Penaltıyı haklı olarak tekrar ettirdi tamam ama ikinci seferde yine ihlal vardı. Arda'yı çıkarken tutma hakkını nereden alıyor çok merak ediyorum, adam çıkacaksa çıkar, yanlış bir şey yapıyorsa göster kartını senin işin bu, magandalık değil ki. Arda tepki verse kırmızı kart bile görebilirdi. Yani bazı arkadaşların dediği gibi bütün suç Arda'da değil, adam istediği yerden çıkar yanlış kartını gösterirsin biter. Sizin sevginiz hiç olmasa da olur, bizim ki sonuna kadar yeter. ;)
Genel olarak iyi oynadık, bu takıma Mehmet Topal ve Elano geldiği zaman herşey çok daha iyi olur.
Gangstaa
10.Ağustos.2009, 16:12
Zaten bu 19.30 olayı hiç de hoş değildi. Bundan sonraki bir kaç haftada gerekirse maçı yayınlamasınlar ama böyle sıcaklarda takımlara maç yaptırmasınlar. Birisine bir şey olsa bunun hesabını kim verecekti?
Ama bu bilinçli olarak sadece bir takım için yapılan bir zihniyet değil. Orda kimler çalışıyorsa hala düzgün kafada birilerini bulamadılar. Bir sene Beşiktaş üst üste Cuma günü maç oynar takımı bezdirirler, bir sene Fener pazar maç oynar çarşambaAvrupa kupası maçı oynar giderler cumaya maç yazarlar zar zor cumartesi öğlene alırlar. Bu gibi bir çok olay.
Nasıl düşünen insanlara kalmış bu lig bilemiyorum ama tek bildiğim kimse hakkında doğruru düşünemedikleri.
Geçen sezon Galatasaray Denizli ile maçını 19.00da oyndı aynı gün fenerbahçe Antep deplasmanında saat 21.45de oynadı.
Tesadüfe bakın bu sene Galatasaray Antep deplasmanında saat 19.30 da maça başlarken Denizli gibi akşamları fazla sıcak olmayan bir şehirde fenerbahçe maçını saat 21.45de oynadı.
Şimdi soruyorum Galatasaray taraftarları çifte standart düşünmesinde kim düşünsün.Tam tersi fenerbahçeye olsaydı nasıl yorumlar geleceğini hepimiz biliyoruz.
Ayrıca yukarıda yolladığım postumda keitanın dilinin nefes borusunu tıkadığınıda yazdım,sıcak yüzünden olduğunu kastetmedim verdiğim bir örnekti zaten nedemek istediğimi rakip takım taraftarları dışındaki herkez anladı.
KaPaLı
10.Ağustos.2009, 16:17
Ayrıca yukarıda yolladığım postumda keitanın dilinin nefes borusunu tıkadığınıda yazdım,sıcak yüzünden olduğunu kastetmedim verdiğim bir örnekti zaten nedemek istediğimi rakip takım taraftarları dışındaki herkez anladı.
İlk dediğinden başka bir anlam çıkaran olursa helal olsun derim. Kasma kendini laf atıcam diye.
DenizlispoR
10.Ağustos.2009, 16:22
Geçen sezon Galatasaray Denizli ile maçını 19.00da oyndı aynı gün fenerbahçe Antep deplasmanında saat 21.45de oynadı.
Tesadüfe bakın bu sene Galatasaray Antep deplasmanında saat 19.30 da maça başlarken Denizli gibi akşamları fazla sıcak olmayan bir şehirde fenerbahçe maçını saat 21.45de oynadı.
Şimdi soruyorum Galatasaray taraftarları çifte standart düşünmesinde kim düşünsün.Tam tersi fenerbahçeye olsaydı nasıl yorumlar geleceğini hepimiz biliyoruz.
Emre veya Ozan Denizli akşamları pek soğuk olmuyor,saat 02 gibi bir esinti geliyor.Saat 24'den sonra hava soğumaya başladı.
KaPaLı
10.Ağustos.2009, 16:26
Tesadüfe bakın bu sene Galatasaray Antep deplasmanında saat 19.30 da maça başlarken Denizli gibi akşamları fazla sıcak olmayan bir şehirde fenerbahçe maçını saat 21.45de oynadı
Galatasaray'ın maçı nerde oynandı bilgin varmı ?
http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macID=73078
Fenerbahçe Gaziantep'te oynadı ama Galatasaray nerde oynamış iyi bak bakalım. Diyorum ya kasma kendini. çok fazla.
Onurap
10.Ağustos.2009, 16:26
http://gayin-sin.net/wp-content/uploads/2009/08/B_8a383818ebbe3dda08dcc8c3a91bbcef.jpg
http://data3.blog.de/media/307/2434307_31e2409578_m.jpeg
Clayman
10.Ağustos.2009, 16:27
Tek bir husus üzerinde konuşmak istiyorum. Geri kalan kısımlarda söylenecek söz olmadığını düşünüyorum.
Hakem Bünyamin Gezer'in 2. vakası bu. Geçen seneki olayını bütün futbolseverler ve futbolu takip edenlerin bildiğinden eminim. MHK, nasıl olur da böyle bir hakeme büyük bir takımın maçını verir ?
Dün de gördük, oyundan çıkan futbolcunun çıkışını engelledi resmen. Yavaş çıkıyorsa sarı kartını göstereceksin, olay orda bitecek. Ama sen ne hakla gidip de oyundan çıkan futbolcunun önünü kesip, oradan değil buradan çıkacaksın diyorsun ? Rezalet...
Selman Ozturk
10.Ağustos.2009, 17:14
Oyundan çıkış esnası futbolcunun insiyatifindedir. Geride olduğun vakit ve zaman ihtiyacın olduğu maçlarda kulübe tarafından değil de sana en yakın taraftan çıkarsın takımına zaman kazandırırsın. Buna hakem karışamaz. Hakemler buna karışamadığı gibi futbolcunun kulübe tarafından çıkmasına da karışamaz. Bunu hiçbir tüzük hiçbir kitap yazmaz. Zaman geçirmeye yönelik hareket varsa sarı kart çıkarılır ve oyuncu uyarılır. Ama oyuncuyu kucaklayıp çıkacağı tarafı belirlemek bir hakemin yapacağı son şeydir. Bünyamin Gezer Gaziantepspor'lu oyuncuların yapması gerekeni yapmaya çalıştı, olmadı. Bariz bir ihlal söz konusu burada.
PesimiSTyLa
10.Ağustos.2009, 17:22
Kartı tartışmak yersiz, verilebilir. Oyundan cıkarken agırdan almak kartı gerektirir. Buna birsey demiyoruz. Eger Arda pazubandı verdikten sonra, diger arkadaslarının elini sıkıp, laylaylom çıkıyorsa dur kenarda izle, saatini durdur sarı kartı ver. Dogru olan bu. Sen ne yapiyorsun? Diyorsunki bu taraftan hemen cık. Arda da diger taraftan cıkmaya kalkınca onun önüne gecip bodyguard gibi iteleyerek durduramazsın.Nerede görülmüş böyle birsey yahu? Sonrada çıkıp Ardaya laf edenler var ki komik duruma düşüyorlar.
LaigLeNoiR
10.Ağustos.2009, 17:25
Bu arada Arda oyunda olmamasına rağmen yeni uygulamaya göre sahaya girip hakemin yanına gitmesi yasak olmasına karşın hakemle gidip konuştu.Temsilcinin bunu not edip Arda'yı Disiplin Kurulun'a sevk etmesi gerekiyormuş.
Şu anda Maraton'un tekrarında dinledim.
anilton
10.Ağustos.2009, 17:32
Couceiro şaşırmış olmalı.İki tane ofansif kanat oyuncusunu bek olarak oynatıyor.Sonra M.Ceylan gibi orta sahada temposu en yüksek adamı beke çekiyor.Hemde karşısında G.Saray gibi ofans gücü çok yüksek olan bir takım varken...
Rijkaard'da Aydın ısrarından vazgeçmeli.Barış gibi bir adam en azından Elano hazır değilken kulübede oturmamalı.Bana kalırsa Elano geldiğinde de göbekte M.Topal'la birlikte yer almalı...
J.Cesar müthiş gol attı...
Tebrikler G.Saray...
Onurap
10.Ağustos.2009, 18:12
Couceiro şaşırmış olmalı.İki tane ofansif kanat oyuncusunu bek olarak oynatıyor.Sonra M.Ceylan gibi orta sahada temposu en yüksek adamı beke çekiyor.Hemde karşısında G.Saray gibi ofans gücü çok yüksek olan bir takım varken...
Couceiro çok pes 2009 oynuyo heralde ben genelde yaparım öyle.. :D
PesimiSTyLa
10.Ağustos.2009, 19:51
http://gelgidersin.blogspot.com/2009/08/mac-sonu-rijkaardn-oyuncular-tebrik.html
İt's okey boys! :)
Clayman
10.Ağustos.2009, 19:55
Muhteşem görüntüler...Kalite bu olsa gerek. Geldiği ilk günden itibaren herşeyiyle klasını hissettirdi Rijkaard.
Bu şekilde davranması, hem kendini onlardan üstün görmediğinin kanıtıdır, hem de futbolcularla daha samimi olmasının göstergesidir bana göre. Koskoca 50 küsür yaşındaki dünya futbolunun efsanesi "Johan The Second" teker teker futbolcularla birer arkadaş, dost gibi el sıkışıyorsa, bu adamlarda gerçekten birşeyler vardır :)
erdemzorer10
10.Ağustos.2009, 20:32
maçı ultrAslan ile birlikte tribünden izleme fırsatı yakaladım..buradan ilk olarak şunu söylemek istiyorum Antep futbol seyircisinin zihniyeti böyleyken Antep ten hiçbişey olmaz kafaları değiştirmeleri gerekiyor..hele ki Gençlik 27 adlı taraftar grupları tam bir rezillik..
maça gelince zaman zaman kopukluklar olduysa da genel anlamda iyi bir maç çıkardık ve geleceğe yönelik güzel mesajlar verdik..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
not: uA 33 olarak gittiğimiz Antep te bizleri yanlız bırakmayan uA 34 ve uA 27 ye de teşekkür ederiz..
Alicanfmfan
11.Ağustos.2009, 00:31
Bu arada Arda oyunda olmamasına rağmen yeni uygulamaya göre sahaya girip hakemin yanına gitmesi yasak olmasına karşın hakemle gidip konuştu.Temsilcinin bunu not edip Arda'yı Disiplin Kurulun'a sevk etmesi gerekiyormuş.
Şu anda Maraton'un tekrarında dinledim.
Hakemlerin yanına gidip , Sinan engin gibi tehdit etmek lazım ceza almak için.
LaigLeNoiR
11.Ağustos.2009, 01:51
Hakemlerin yanına gidip , Sinan engin gibi tehdit etmek lazım ceza almak için.
Alicancığım yeni kurallara göre sahadaki 22 kişi dışında hiçkimse hakemin yanına gitmesi yasak.Gittiği taktirde PFDK'ya sevkedilmesi gerekiyor.
Yeni kural bu ancak Türkiye'de ne kadar uygulanacak bilmiyorum.Arda'nın yaptığında birşey yok gitti hakemle çok samimi bir konuşma yaptı ama ters bir durum olsa ne olacak ? Arda'ya demiyorum ama başka bir oyuncu da bunu yaparsa ne olacak ?
LaigLeNoiR
11.Ağustos.2009, 14:54
Buyrun bahsettiğim şey basında yer bulmuş.
Arda'ya en az 1 maç!
Yeni sezonun ilk statü kurbanı Galatasaray’ın çiçeği burnunda kaptanı Arda Turan oldu. Gaziantepspor maçı bitiminde takım arkadaşlarını 3-2’lik galibiyet nedeniyle kutlamak ve hakem Bünyamin Gezer’den de sarı kart gördüğü pozisyonun ardından özür dilemek için sahaya giren Arda Turan, Futbol Federasyonu tarafından bu sezon başı yayınlanan statü gereği Disiplin Kurulu’na sevk edilecek. Karşılaşmanın temsilcileri Atilla Ferah ve Akın Kılavuz’un yazdığı rapor doğrultusunda genç futbolcu en az 1 maç ceza alacak.
Arda bilindiği gibi maçın 90. dakikasında yerini Barış’a bırakırken ağır hareket ettiği için hakem Bünyamin Gezer ile diyaloğa girmiş ve sarı kart görmüş, maçın bitiş düdüğü ile de sahaya tekrar girerek ihlalde bulunmuştu. Futbol Federasyonu tarafından tüm Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig kulüplerine sezon başında statü gönderilmiş ve değişiklikler belirtilmişti. Buna rağmen G.Saray kaptanı Arda Turan, ilk lig maçında hem sarı kart gördü hem de kural ihlalinde bulunarak kendini yaktı, takımını da zor durumda bıraktı.
KURAL NE DİYOR?
Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu tarafından yayınlanan 2009-2010 Sezonu Statü ve Talimat Değişiklikleri’nin “Stadyumların düzeni” maddesinin üçüncü bendinde yer alan kural şöyle diyor: “Yeşil zemine müsabaka öncesinde (logo ve reklam maskot görevlileri hariç), sırasında, devre arasında ve müsabaka sonunda hakemin; temsilcinin izin verdiği kişiler dışında başka kimse giremez. Müsabakanın bitiminden, hakemler koridora girene kadar geçen süre içinde müsabakanın bitimi anında aktif olarak oyunda bulunan futbolcular ve hakemler dışında hiç bir kişi yeşil zemine giremez.”
11.08.2009
Kaynak : Hürriyet
Sekopej
11.Ağustos.2009, 15:03
Bu kuralın getirilmesi iyi olmuş ama bakalım uygulanabilecek mi? İlk Arda'ya denk gelmesi nedeniyle, eğer uygulanırsa Galatasaray taraftarı yine başlar federasyon bize karşı söylemlerine eminim.
Maç bitimiyle sahaya doluşan antrenörler, oyuncular nedeniyle oluşan kötü görüntüyü giderecek bir uygulama, umarım her maçta, her ihlal edene adil şekilde uygulanır da zamanla bu alışkanlıklarımızdan vazgeçeriz.
Ama bu kuralın çok tartışma getireceği de ortada bence.
Barney Stinson
11.Ağustos.2009, 19:43
Bu kuralın getirilmesi iyi olmuş ama bakalım uygulanabilecek mi? İlk Arda'ya denk gelmesi nedeniyle, eğer uygulanırsa Galatasaray taraftarı yine başlar federasyon bize karşı söylemlerine eminim.
Maç bitimiyle sahaya doluşan antrenörler, oyuncular nedeniyle oluşan kötü görüntüyü giderecek bir uygulama, umarım her maçta, her ihlal edene adil şekilde uygulanır da zamanla bu alışkanlıklarımızdan vazgeçeriz.
Ama bu kuralın çok tartışma getireceği de ortada bence.
Olması gereken de bu, tepki verilir mutlaka.
Arda biraz öne çıktığında basın tarafından nelere alet edildiğini biliyoruz. Hakemin tavrını konuşan hiç yok ama.
Artniyet açıkça belli. ;)
PesimiSTyLa
11.Ağustos.2009, 19:54
Direk lisansı verelim Arda'nın oynamasın :)
Ben sanmıyorum ceza verilecegini, verilirsede farketmez. Önümüzdeki mac denizli macı, Kewell oynar; olmadı Elano geliyor zaten takıma.
Tek kötü yanı Arda istatisiklerini geliştiremeyecek.
Ceza verilirsede standart isteriz, herkese aynı yaptırımın uygulanmasını isteriz, uygulanmadıgında da cıkıp konuşuruz; kimsede birsey diyemez.
Sekopej
11.Ağustos.2009, 21:50
Arda PFDK'ya sevk edilmiş, perşembe günü ne karar verileceği belli olur, eğer ceza verilmezse ve ileride bu kural uygulanırsa ortalık karışır, aynı şekilde cea verilirse ve başka maçlarda uygulanmazsa yine ortalık karışır. Federasyon standartı tutturabilecek mi bakalım? Ama bu kural çok tartışılır, orası kesin.