View Full Version : Bursaspor - Kasımpaşa [ TSL 1. Hafta ]
goosfraba
04.Ağustos.2009, 21:53
http://i0908.hizliresim.com/2009/8/4/5232.jpg (http://urlal.com/bn)
Universal
07.Ağustos.2009, 14:47
Kasımpaşa bu yıl büyük sükse yapacak, Bursaspor'u deplasmanda yenecektir.
bugra 1905
07.Ağustos.2009, 15:22
Bursaspor Evinde 3 Puan İle Başlar Düşüncesindeyim İyi Bir Kadroları Var:)
anilton
07.Ağustos.2009, 16:04
Bursaspor iyi ama Kasımpaşa beklenildiği kadar kötü değil.Kasımpaşa direnecektir ama Bursa zorda olsa alır gibi...
eXcitinG
07.Ağustos.2009, 17:27
Bursaspor hücum oyuncuLarı çok formda. Savunmada sıkıntıLarı vardı ama Zapo nun geLişi iLe bu sıkıntıLarından da kurtuLurLar. Taraftarın da desteği iLe Bursaspor kazanacaktır. Erken bir goL geLirse Shin ve Sercan gibi hücumcuLar sayesinde maç farka da gidebiLir.
tarikko
07.Ağustos.2009, 19:25
Bursaspor taraftarının desteği ve hücum gücü ile bu maçı rahat kazanır..
Maksic
07.Ağustos.2009, 22:28
Açıkçası Anadolu takımlarından performansını en merak ettiğim takım Bursaspor çok güzel transferler yaptılar bu sezon Bursa'nın yılı olabilir Kasımpaşa'yı güzel bi skorla göndericeklerini düşünüyorum...
gezenti
09.Ağustos.2009, 05:54
Süper bir maç bekliyor bizi.2-0 diyorum rahat alırız bu maçı...
SAİT71
09.Ağustos.2009, 05:56
Bursa süper bir kadro kurdu. Ergiç Basel kaptanıydı. Batalla yı pek bilmiyorum ama PASına baktım 140 mı ne yani iyi bir oyuncuya benziyor. Hüseyin takımın bel kemiği olabilir. Zapo ise çok rahat oynar..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Skor tahminim 4-1 Bursa alır. Ama Paşada iyi oyuncular aldı. O nedenle 3-1 de olabilir
Knightmare
09.Ağustos.2009, 13:22
üst olur üst. haydi Bursa 3-0 :D
KaPaLı
09.Ağustos.2009, 13:24
Bursa kesinlikle alır bu maçı. Kasımpaşa iyi adamlar aldı ama yeni çıkan takımlara çok şans vermiyorum ilk haftalarda. Ertuğrul Sağlam faktörüde göz önüne alındığında banko Bursa.
Crocodile1963
09.Ağustos.2009, 19:27
Biletlerimizi çıktığı gün aldık. Bu akşam maçta olacağız. Kasımpaşa kapalı kutu ne yapacağı belirli olmaz. Ancak bu tür maçlarda ne olursa olsun puan kaybetmemeliyiz. . .
RoNNiE91
10.Ağustos.2009, 01:56
Kasımpaşa attı.Erhan Küçük 0-1
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Zapotocny 1-1 :)
Memedov
10.Ağustos.2009, 02:06
hastaydım maça gidemedim, güzel maç oluyor gibi.
1-0'dan 2-1 helal Bursama.
Sercan Yıldırım.
Maksic
10.Ağustos.2009, 02:13
Zapo ilk maçında golünü atmış Beşiktaş kıymetini bilemedi Zapo'nun Bursa bu sene çok canlar yakar şimdiden söyleyim..
LaigLeNoiR
10.Ağustos.2009, 02:42
Tebrikler Bursa'ya geri düştüğü maçı çevirdi.
Maç sonucu 2-1.
Crocodile1963
10.Ağustos.2009, 03:56
Maçtan geliyorum. İlk sözüm hakemden başlamak olucak ancak bazı arkadaşlarımız hatırlayabilir. 2 sene önce OFTAŞ'ın bir maçında İlhan Cavcav'ın " Bu hakeme alkol testi yapılması lazım" dediği ve OFTAŞ teknik direktörü Özdemir'in maçı yarıda terkettiği maçın hakemi. O hakem birdahaki maç üç lig birden düşürülmüş bir hakem. Neyse hakem ile ilgili bir konuşma olmasın fakat hakem baştan sona kötüydü.
Ozan İpek çok güzel bir maç çıkardı. Top alış verişi çok iyi, fizik gücü yerinde ve sıfıra kadar inebilen iyi orta yapabilen bir isim.
Sercan üzerine koymaya devam ediyor. İyi ara paslar atmaya başladı. Golünü de kafa ile atması kafa vuruşlarında kendini geliştirdiğini gösteriyor.
Zapo'da takıma çabuk adapte olmuş. (Zapo'yu da Bursasporlu yaptık attığı golle)
2 topumuz çizgiden çıkarıldı.
K.paşa'nın maç boyunca yaptığı net bir pozisyon yok. Yediğimiz gol Ivankov'un hatası bunu ikinciye yapıyor. Ellerini iyi kullanıyor ancak vuruşları iyi değil.
Lige iyi başlamak gerekiyordu ve bunu başardık. . .
Crocodile1963
10.Ağustos.2009, 04:22
Volkan Şen top nasıl ayağında tutulurmuş öğrenmiş.
Ali Tandoğan maçın gizli kahramanı idi. Adrese teslim attığı iki orta ile 2 asist yaptı. . .
Maksic
10.Ağustos.2009, 04:52
Maçın özetini şimdi izledim Bursaspor güvenimi boşa çıkartmadı bu takım ilk 5'e oynar bu sene önceleri dediğim gibi Kasımpaşa'nin hiç bir varlık gösteremediği bir maç olmuş buldukları golde zaten İvankov'un hatası Kasımpaşa'nın formasınıda beğendim açıkçası..
Crocodile1963
10.Ağustos.2009, 04:57
İkinci golün asistini Volkan yapımış ayrıca Sercan golü kafa ile değil ayağı ile atmış. Maçın heyecanı işte mazur görün.
Süper Lig'de evinde kazanan tek takım Bursaspor. . .
World Hollow o1
10.Ağustos.2009, 12:05
İvankov beni gece gece bitirdi ya..
Öyle hatayla bitirseydi bilmiyomda ben olsam değil özlüceye onu götürmek Organize Saniye Metrosuna bile bindirmezdim.. :D
Tebrik ederim Bursaspor'u
Kendi sahasında oynanacak maça kısmet olursa gidicem bakalım canlı canlı izleyelim Bursaspor'u.. :)
KaPaLı
10.Ağustos.2009, 12:06
Bende tam diyodum 5-6 kere özetini izledim kafayla nasıl vurdu o adam diye :D
Bursa gerçekten çok iyi kadro kurdu ve hakkını verir umarım. Stadta izleyen arkadaşlar daha iyi görmüştür. Sanki Erhan'ın golu ofsayt gibi geldi bana. Defanstan bayaaa öndeydi topu aldığında. İyi oldu 3 puanı aldığı. Bu sezon ilk 6 içinde kesin olur Bursaspor.
LaigLeNoiR
10.Ağustos.2009, 14:26
Peki Zapo nasıl atmış golü ?
Universal
10.Ağustos.2009, 14:32
K.Paşa'nın attığı golden sonra ümitlenmiştim ama; K.Paşa nasıl oynayacağını gösterdi, bize bir puan yeter şeklinde mücadele edecekler. Bu futbol tarzı ile ne yazıkki ligde kalmaları çok zor.
KaPaLı
10.Ağustos.2009, 14:33
Zapo yandan gelen ortaya kafayı vurdu güzel gol oldu. Sercanda havadan gelen topu müthiş indirip vurdu.
Homer J.S
10.Ağustos.2009, 14:35
Bu Bursadaki Ozan İpek Bucadan mı gitti?
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Ağustos.2009, 14:36
Bu Bursadaki Ozan İpek Bucadan mı gitti?
Evet Buca'dan transfer oldu
gezenti
10.Ağustos.2009, 17:02
Peki Zapo nasıl atmış golü ?
İşte Zapo kafayla attı golü:)
İlk olarak teşekkürler Trabzonlu diyorum:).Golü attıktan sonra taraftarlara hareket yaptı maç boyunca selim abi o kadar uğraştırdı bağarmayan çok taraftar vardı ama nasıl coşturdu nasıl coşturdu anlatamam:)Zaten hemen gol geldi.Sercanın golüde 61. dakikada gelince çok güzel cevap oldu.Maç bizim hakkımızdı.Teksasda maçtan önce yeni transferleri konuşuyorduk batu abiye dedim İvankov iyi kaleci hoş kaleci ama deli diye.Geçen senede böyle çok saç baş yoldurttu bize.Ama maç iyi bitince taraftar unuttu herşeyi.İvankovun moralini yükseltmek için 3lü çektirdik.Neyse herşey güzeldi.Teşükkürler BURSASPOR Teşekkürler ERTUĞRUL SAĞLAM...
Fietra 10
10.Ağustos.2009, 17:24
İşte Zapo kafayla attı golü:)
İlk olarak teşekkürler Trabzonlu diyorum:).Golü attıktan sonra taraftarlara hareket yaptı maç boyunca selim abi o kadar uğraştırdı bağarmayan çok taraftar vardı ama nasıl coşturdu nasıl coşturdu anlatamam:)Zaten hemen gol geldi.Sercanın golüde 61. dakikada gelince çok güzel cevap oldu.Maç bizim hakkımızdı.Teksasda maçtan önce yeni transferleri konuşuyorduk batu abiye dedim İvankov iyi kaleci hoş kaleci ama deli diye.Geçen senede böyle çok saç baş yoldurttu bize.Ama maç iyi bitince taraftar unuttu herşeyi.İvankovun moralini yükseltmek için 3lü çektirdik.Neyse herşey güzeldi.Teşükkürler BURSASPOR Teşekkürler ERTUĞRUL SAĞLAM...
Sadece Trabzonlu..Kendisi İstanbul'da yetişmiş Galatasaray alt yapısından çıkma Galatasaray fanatiği biridir..61'i giyme nedeni ise dikkat çekip olası bir Trabzonspor trasnferi gerçekleştirmek ve buraya geldiğinde 'doguştan Tarbzonsporluyum' söylemlerine başlamak..Saha içinde yürümesi falan çok artistiktir ve bir anlamda maçı çirkinleştiren oyuncu tipidir..Bursa'nın boşunda Erhan'la ugraşmasına gerek yok yani..:) Biz birbirimizle ugraşalım maça ne kaldı şurada :D
LaigLeNoiR
10.Ağustos.2009, 17:29
Goller çok güzel gerçekten.
Sercan'ın golü süperdi bravo Sercan'a...
Golden sonraki Timsah Yürüyüşü'de Nostalji olmuş. :) Tebrikler...
bugra 1905
10.Ağustos.2009, 17:38
Tebrikler Bursasporumuza:)
gezenti
10.Ağustos.2009, 18:49
Sadece Trabzonlu..Kendisi İstanbul'da yetişmiş Galatasaray alt yapısından çıkma Galatasaray fanatiği biridir..61'i giyme nedeni ise dikkat çekip olası bir Trabzonspor trasnferi gerçekleştirmek ve buraya geldiğinde 'doguştan Tarbzonsporluyum' söylemlerine başlamak..Saha içinde yürümesi falan çok artistiktir ve bir anlamda maçı çirkinleştiren oyuncu tipidir..Bursa'nın boşunda Erhan'la ugraşmasına gerek yok yani..:) Biz birbirimizle ugraşalım maça ne kaldı şurada :D
Eet Tesislerde Hüseyinle konuşma fırsatı buldum.Trabzon maçını iple çekiyorum dedi.Taraftara da yönetimede mesaj vermek istiyorum dedi.:D(Görende Ronaldinho sananacak:)Trabzon maçını trt3ten özetini izledim şimdi bayağ güzel bir trabzon gördüm.Geçen seneye göre yaa Sivas kötüydü ya Trabzon iyiydi tam karar veremedim:)Ama gerçekten güzel bir maç olucak gibime geliyor.Timsah yürüyüşüne o maçtada devam ettirecektir sercan gibime geliyor:):):):)...
bursa_mc
11.Ağustos.2009, 02:59
Maçı taraftar kazandırdı bence.Kasımpaşa'nın golunden sonra bir üçlü iki saldırın durmadan beraberliği getirdi..Yine bütün stadı üçlü ve saldırın durmadan yapınca topçular gaza geldi çok geçmeden ikinci golü bulduk...Taraftar:2 Kasımpaşa:1:)
Fietra 10
11.Ağustos.2009, 03:22
Eet Tesislerde Hüseyinle konuşma fırsatı buldum.Trabzon maçını iple çekiyorum dedi.Taraftara da yönetimede mesaj vermek istiyorum dedi.:D(Görende Ronaldinho sananacak:)Trabzon maçını trt3ten özetini izledim şimdi bayağ güzel bir trabzon gördüm.Geçen seneye göre yaa Sivas kötüydü ya Trabzon iyiydi tam karar veremedim:)Ama gerçekten güzel bir maç olucak gibime geliyor.Timsah yürüyüşüne o maçtada devam ettirecektir sercan gibime geliyor:):):):)...
Hüseyin'e bak sen..:) yapabileceği en iyi şey orta sahadaki hızlı pas trafiğini kesmek ki bunu yapabilir bir de topu kullanabilse çok iyi bir oyuncu olurdu zaten..Artık maçı bekleyelim..:)
nerazzuri
11.Ağustos.2009, 03:22
Maçın özetini izledikten sonra gerçekten heycanlandım, Bursaspor'un oynadığı futbol heycan veriyor.
Çok umutluyum bu sezon Bursaspor'dan.
Bursaspor'a tebrikler...
Crocodile1963
11.Ağustos.2009, 15:11
Goller çok güzel gerçekten.
Sercan'ın golü süperdi bravo Sercan'a...
Golden sonraki Timsah Yürüyüşü'de Nostalji olmuş. :) Tebrikler...
Sercan'ın attığı goldeki soğukkanlılığı, topu yumuşatması ve vuruşu çok güzel bir de şu kafa vuruşlarını düzeltse sayılı futbolculardan biri olur.
Ivankov'un fazla konsantrasyon yüzünden gol yediğini düşünüyorum. Çünkü kalesini çabuk terketmesi rakipten önce topa gitmesi bunun göstergesi ancak ayaklarına hakim olamıyor bunun yüzünden golü yedi benim izlenimim öyle.
bursa_mc
11.Ağustos.2009, 15:26
Sercan'ın attığı goldeki soğukkanlılığı, topu yumuşatması ve vuruşu çok güzel bir de şu kafa vuruşlarını düzeltse sayılı futbolculardan biri olur.
Ivankov'un fazla konsantrasyon yüzünden gol yediğini düşünüyorum. Çünkü kalesini çabuk terketmesi rakipten önce topa gitmesi bunun göstergesi ancak ayaklarına hakim olamıyor bunun yüzünden golü yedi benim izlenimim öyle.
Böyle pozisyonun aynısı İnönü'deki Beşiktaş maçında olmuştu..Yıne ceza sahası dışına çıkıpHolosko'dan topu çalmıştı..