View Full Version : Denizlispor - Fenerbahçe [ TSL 1. Hafta ]
goosfraba
04.Ağustos.2009, 21:55
http://i0908.hizliresim.com/2009/8/4/5274.jpg (http://urlal.com/bn)
TR.CaPTaiN
07.Ağustos.2009, 05:04
Denizlispor ile Fenerbahçe arasında pazar günü oynanacak maçın bilet fiyatları belli oldu.
Denizlispor Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, Denizli Atatürk Stadı'nda 9 Ağustos Pazar günü oynanacak maçın biletleri kapalı 100, maraton 40, kale arkası 20 ve misafir takım 100 TL olarak belirlendi.
Yorumsuz.
Son yıllarda lige pek iyi girişler yapamıyoruz ama bu sefer Daum'un bıraktığı yerden güzel şekilde başlayacağını düşünüyorum. Maçın mutlak favorisi Fenerbahçe olsa da sahada mücadele etmeyen istediğini alamıyor. Taktik, teknik her zaman tartışılır ama Daum'un takımının formasının hakkını vereceğinden şüphem yok. Yarı Türk tam Fenerbahçeliyim diyen bir teknik direktör de zaten formanın ağırlığının bilincindedir.
Örneğin;
http://video.google.com/videoplay?docid=2725952410086845737&hl=en
Ligtv'de Gökhan'ın yetişemeyeceği söylenmiş. Eğer Gökhan yetişemezse muhtemelen Ali Bilgin oynar. Ali tabi ki Gökhan kadar mücadeleci Gökhan kadar kaliteli bir oyuncu değil ama idareten fena da oynamıyor. Mehmet Topuz'un sakatlığı eğer tamamen geçerse bu maçta düşük ihtimal de olsa ilk 11'de çıkabilir. Diğer bölgelerde değişiklik olacağını sanmıyorum.
Ali/Gökhan---Önder---Bilica---Vederson
----------Cristian------Emre---------
Mehmet/Kazım-----Alex-----A.Santos
-------------------Güiza
scar face
07.Ağustos.2009, 05:06
Şimdi bi sey yazardım ama....
Fenerbahçemizi her zaman her koşulda destekleyen taraftarlarımız bu maçtada -bu rezil durumda da - takımımızı yalnız bırakmayacaktır...
insallah güzel bir futbol oynayıp kazanırız...Bu da onlara en iyi cevap olur...
Lucas Neill
07.Ağustos.2009, 05:08
100 lira çok fazla eskiden 60 falan oluyodu.Ama takımımızın paraya ihtiyacı var bu maçlar dışında para kazanamıyolar reklam gelirleri falan çok düşük zaten...iyi mücadele edersek beraberlik alırız diyorum ama zor gönlüm yenmemizi istiyor tabi...
Neron_FB
07.Ağustos.2009, 05:20
berabere biter bence maç..fener ilk maçlarda son bi kaç sezondur galibiyet alamıyor sanırım.. Ancak işin içine 06-07 sezonundaki son maçın intikamı faktörü girerse fener patlayabilir :) daumun futbolcuların aklına nasıl gireceğine bağlı :)
erdemzorer10
07.Ağustos.2009, 05:24
Erhan Altın " Fenerbahçe karşısında savunmayı düşünmeyen atak futbola dayalı bir anlayışla sahaya çıkacağız." dedi..
seyir zevki açısından yüksek bir maç bizleri bekliyor bence..gerçi daha ilk hafta pek bişey beklememek lazım ama Erhan hoca iddalı..
GebzeLi1907
07.Ağustos.2009, 05:26
Yiğit düştüğü yerden, kalkarmış..Hadi bakalım Daum..
Son senelerde sezonun ilk maçlarında yapamadığımız iyi başlangıcı bu maçla Daum'unda etkisiyle yapacağız bence..
Alex Santos Güiza Kazım ve gününde olursa Emre..Maçı alıp getirebilecek oyuncular hepsi.İnşallah iyi bi skor iyi bi futbolla ayrılırız sahadan.
Bu arada Semih oynayabilecek, kadroda olabilecek durumda mı bilgisi olan var mı,nedir Semih'te son durum ?
Neron_FB
07.Ağustos.2009, 05:53
Ben semih ligin 3. maçına kadar yok diye biliyorum. Öyle okumuştum bi yerde :s
KaPaLı
07.Ağustos.2009, 12:11
Maça gitme hayalleri yatar (::) 100 liraya biletmi satılır. Her maçımızda aynı şeyi yapıyo Denizlispor yönetimi.
Daum'un son maçıydı 2. dönemindede ilk maçı olacak :) O zamanki kadroyla çok fark olsada Daum motive eder takımı.
DenizlispoR
07.Ağustos.2009, 14:14
100 Lira gerçekten çok fazla.Daha dün 160 liraya kombine aldım Maratondan.
Universal
07.Ağustos.2009, 14:40
Hesap, kitap vakti, hesaplarını keseceğiz.
Fenerbahçe kadro olarak rakibinden çok güçlü, ilk 45 dakikada rakibi yener, ikinci 45 dk dinleniriz.
Alicanfmfan
07.Ağustos.2009, 14:48
Denizlispor hep zorladı feneri yine zorlayacaktır inşAllahta kazanırlar...
bugra 1905
07.Ağustos.2009, 15:19
Fenerbahçe Sezonu Kötü Açıyor Ama Bence Bu Sefer Alacaklardır
Favorim Fenerbahçe
nekop
07.Ağustos.2009, 15:50
Fenerbahçe'nin klasik sezonun ilk haftasında yenilme geleneği bu maçla birlikte son bulur.2-0 veya 3-1 kazanır Fenerbahçe..
PesimiSTyLa
07.Ağustos.2009, 16:32
Denizliden bir beraberlik bekliyorum. Fenerbahce sezonu hep kötü acıyor, bu macta öyle olacak diye düşünüyorum. Tabi kagıt üstünde favori Fb, futbolda sahada oynanır.
tarikko
07.Ağustos.2009, 19:24
İlk hafta sendromunu yeneceğiz inşallah Pazar günü :) Denizlispor'a karşı olması da ayrı bir sevinç olacak..Kazanıp lige 3 puanla başlarız diye düşünüyorum..
Varonil
07.Ağustos.2009, 23:53
Vira Bismillah,
Daum bitirdiği yerden yeniden başlıyor. :) Denizlispor geçen seneki kadrosunun büyük bir kısmını korudu,ancak gelen yeni hoca Erhan Altın ile birlikte bir uyum süreci geçiriyorlar.
2 yıldır ilk hafta maçlarında kaybediyoruz,bu yıl bu durum değişecek ve lige güzel bir başlangıç yapacağız.Maçla alakası yok ama en çok da Özer Hurmacı'nın en kısa sürede takıma katılmasını istiyorum.
Raten
08.Ağustos.2009, 00:35
Daum ile Denizlispor'u yeneceğimizden eminim ikinci Honved maçına bakıp yorum yapmasın kimse.2-0 skor tahmini.
World Hollow o1
08.Ağustos.2009, 01:38
Hücüm hattında güçsüz kalıyoruz, Alex fazla topla birlikde olmuyor topu çok kurcalamıyor ayağa çok iyi paslar yapıyoruz en önemlisi isabetli olması çok iyi eğer hücum hattımız güçlü olursa bunaltırız Denizlispor'u..
uAburak89
08.Ağustos.2009, 02:11
Denizlispor'un kazanmasını gönülden istiyorum, ama maç sonucu hakkındaki görüşüm beraberlik hatta skor olarak 1-1.
2pac
08.Ağustos.2009, 03:01
Tövbe tövbe 100 liraymıs..Cok sey yazılır gerci..Ama hicbiri Denizlispor gibi bir takım icin degmez..Macı alıp denizlinin küme düsmesine yardımda bulunacagız merak etmesinler..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fenerbahce taraftarının 1000 lira yapsalar bile maca geleceklerini biliyorlar ya akılları sıra yolacaklar milleti..
TR.CaPTaiN
08.Ağustos.2009, 19:39
Fenerbahçemiz, Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında Denizlispor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını, bugün Fenerbahçe Samandıra Can Bartu Kamp Merkezi'nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Denizlispor maçı kadrosunun açıklanmasından sonra, Takımımız Denizli yolculuğuna başladı.
Teknik Direktörümüz Christoph Daum yönetimindeki antrenman saat 12.00'de başladı ve 1 saat 55 dakika sürdü. Roland Koch'un yaptırdığı ısınma ve koordinasyon hareketlerinden sonra 2 takım halinde teknik bir çalışma yapan oyuncularımız, daha sonra bir araya gelerek, geniş alanda taktik ağırlıkla bir çalışmayla antrenmanı tamamladı. Bazı oyuncularımız, antrenman sonrası özel çalışma yaptı. Oyuncumuz Edu takımdan ayrı düz koşu yaparken; Semih, Özer ve R.Carlos salonda çalıştı. Tesislerde topluca yenen yemekten sonra Takımımız Sabiha Gökçen Havalimanı'na hareket etti. Takımımızın Denizlispor maçı kadrosunda şu oyuncular yer alıyor: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert Günok, Bilica, Önder. Bekir, Vedrson, Gökhan Gönül, Cristian Baroni, Emre, Selçuk, Deniz, Alex, Andre Santos, Deivid, Kazım, Mehmet Topuz, Uğur Boral, Özer Hurmacı ve Güiza.
Kadroda yer alan oyuncularımızdan Mert ve Özer'in, yarın Denizli Fenerium mağazamızdaki imza gününe katılacağı bildirildi. Kafilemiz, 16.00'da Sabiha Gökçen Havalimanından kalkacak özel uçakla Denizli'ye hareket edecek.
Fenerbahce.org
TuNdRaLoWeR
08.Ağustos.2009, 19:44
ŞL maçının biletleri bile 100 YTL yoktur ya ne yapmış Denizli yönetimi.
Denizlispor ile 2006'dan kalan bir hesabımız var:) Kazanmamız gerek.
Maçı 2-1 kazanacağımızı ve golleri Alex ile Santos'un atacağını tahmin ediyorum.Bakalım:)
Gangstaa
08.Ağustos.2009, 20:16
Gs Netanya maçı biletleri kapalı ve numaralı 150TL idi.Tobol maçıda aynı şekilde pahalıydı.Diğer takımları bilmiyorum ama galiba normal bu fiyatlar.
Denizli en kötü beraberlik alacaktır.Başarılar Denizlispor.
2pac
08.Ağustos.2009, 22:00
Ne yapıp edip alacagız macı..Daum denizliden intikamı alıp küme düsmelerine yardım edecektir..
Her Daim Herr Daum..
murat taşlı
08.Ağustos.2009, 23:18
Ne yapıp edip alacagız macı..Daum denizliden intikamı alıp küme düsmelerine yardım edecektir..
Her Daim Herr Daum..
hop hop biraz ağır bakalım hemen düşürdün bizi :icon_twisted:
GebzeLi1907
09.Ağustos.2009, 04:26
Denizli bu sene küme düşmez bence Erhan Altın'la sezon sonuna kadar gelirlerse..
Sheriff
09.Ağustos.2009, 04:48
Takımıma bu maçta güveniyorum. Yeni transferlerde bu maça iyice takıma ısınmış olarak çıkacaklar, kendilerini iyice göstereceklerdir. Zevkli bir maç olması dileğiyle..
SAİT71
09.Ağustos.2009, 05:01
Fenerbahçe bence çok zorlanmaz. Helede uyum sorunu yaşamazsak çok süper bir maç bizi bekliyor.
Yalnız ligimizde artık sınıf atlamak istiyorsak şu stadyumlarımızı yeniden yapmak lazım. Sen dünya yıldızı getireceksin bu stadlarda oynatacaksın :) Adam her maç 55-60 bin seyirciye karşı Arenalarda oynuyor bizim marka değeri olan Süper Ligimizde hala kötü kötü stadyumlarda maçlar yapılıyor. Bence marka değeri bu tür şeylerden eksi olmakta..
nerazzuri
09.Ağustos.2009, 16:39
Fenerbahçe bence çok zorlanmaz. Helede uyum sorunu yaşamazsak çok süper bir maç bizi bekliyor.
Yalnız ligimizde artık sınıf atlamak istiyorsak şu stadyumlarımızı yeniden yapmak lazım. Sen dünya yıldızı getireceksin bu stadlarda oynatacaksın :) Adam her maç 55-60 bin seyirciye karşı Arenalarda oynuyor bizim marka değeri olan Süper Ligimizde hala kötü kötü stadyumlarda maçlar yapılıyor. Bence marka değeri bu tür şeylerden eksi olmakta..
Evet bu son paragrafa katılıyorum. İngiltere 2.,3. liglerinde bile bizim stadlarımızdan daha kaliteli stadyumlar var.
Denizlispor atak bir futbol oynamayı düşünüyor fakat ilk yarım saat'e kalmaz kapanacaklarını biliyoruz :) İlk 20 dakika geride açık vericekler, ilk 20 dakika Fenerbahçe gol bulabilir.
İlk 20 dakika gol bulursak maçı alabiliriz, Denizli kapandığı vakit açılması zor bir takım, üstelik kontra'ya çok iyi çıkıyorlar. Ev sahibi avantajınıda kullanacaklardır.
Ama favori Fenerbahçe'dir.
Aşk-ı Şehir
09.Ağustos.2009, 16:47
Denizli Atatürk Stadı zemin olarak belkide Türkiye'nin en iyi stadıdır. Ha bu lafı Eskişehir Atatürk Stadı için söyleseniz bile kabullenirim. Ancak Denizli Atatürk Stadı gerçekten zemin olarak çok iyi. Futbolcuların zorluk çekeceğini sanmıyorum.
Maçla ilgili tahminim Fenerbahçe'nin kazanacağı yönünde. Bende zorlanmayacağını düşünüyorum Fenerbahçe'nin...
ogcj_me
09.Ağustos.2009, 17:42
Daum bıraktığı yerden başlıyacak . Onun için ayrı bi önemi var . Fenerbahçe çok kolay olmasada deplasmandan 3 puanla dönecektir diye düşünüyorum ...
DenizlispoR
09.Ağustos.2009, 17:54
Tövbe tövbe 100 liraymıs..Cok sey yazılır gerci..Ama hicbiri Denizlispor gibi bir takım icin degmez..Macı alıp denizlinin küme düsmesine yardımda bulunacagız merak etmesinler..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fenerbahce taraftarının 1000 lira yapsalar bile maca geleceklerini biliyorlar ya akılları sıra yolacaklar milleti..
Galatasaray,Beşiktaş'ada aynı fiyat.Denizlispor gibi bir takım demişsin.Fenerbahçeli olduğumu forumda bilmeyen yoktur sanırım,bilmiyorsan imzama bak.Küme düşüp düşmeyeceğini sene sonu gösterecek horozlar :icon_wink:(::).Bu üslubunuda hiç beğenmedim.Siyahla çizdiğim yer hakkında o kadar çok şey yazabilirim ancak birşey demiyorum sana ;;).
Aşk-ı Şehir
09.Ağustos.2009, 17:56
Maça gidiyor musun çok merak ettim açıkçası?
DenizlispoR
09.Ağustos.2009, 17:57
Ben orada olacağım bekliyor olacağız.5 dakikada Fanatik Denizlispor'luya döndüm :zuhaha.
bugra 1905
09.Ağustos.2009, 18:01
Ben orada olacağım bekliyor olacağız.5 dakikada Fanatik Denizlispor'luya döndüm :zuhaha.
Yaşasın Memleketine İhanet Etmeyen Anadolu Gençliği:zuhaha
Destekle Takımını Ozzycim Her İlin Takımı Süper Ligde Oynamıyor Destek Ol Şehrinin Takımına:)
2pac
09.Ağustos.2009, 18:03
Galatasaray,Beşiktaş'ada aynı fiyat.Denizlispor gibi bir takım demişsin.Fenerbahçeli olduğumu forumda bilmeyen yoktur sanırım,bilmiyorsan imzama bak.Küme düşüp düşmeyeceğini sene sonu gösterecek horozlar :icon_wink:(::).Bu üslubunuda hiç beğenmedim.Siyahla çizdiğim yer hakkında o kadar çok şey yazabilirim ancak birşey demiyorum sana ;;).
Ne alaka ne yazacaksan yaz..denizlisporun ne oldugunu bütün Fenerbahceliler bilir..Eger bilmiyorsan Fenerbahceli biri anlatsın sana.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Suan bu maca gitmek veya gitmemek fikirlerimi mi degistirecek ? denizlispor küme düserse Fenerbahce sampiyon olmus kadar sevinecegim o kadar.
KaF KeF
09.Ağustos.2009, 18:07
Valla bir takıma ancak bu kadar uyuz olurum..Başkanından taraftarına...
Aşk-ı Şehir
09.Ağustos.2009, 18:08
Ne alaka ne yazacaksan yaz..denizlisporun ne oldugunu bütün Fenerbahceliler bilir..Eger bilmiyorsan Fenerbahceli biri anlatsın sana.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Suan bu maca gitmek veya gitmemek fikirlerimi mi degistirecek ? denizlispor küme düserse Fenerbahce sampiyon olmus kadar sevinecegim o kadar.
Ozyy Fenerbahçe'lidir zaten. Senden az birşey bildiğini sanmıyorum bu konuda. Zaten TFF gerekli cezayı verecektir Denizlispor'a. Bu konuda Fenerbahçe taraftarının yapacağı tek şey maça gitmek veya gitmemek. Bu konuda anlatacağım çok şey var ama yeri burası değil...
uAburak89
09.Ağustos.2009, 18:13
Uyuz olduğumuz takımları yazmanın serbest olduğunu bilmiyordum..
DaveJones
09.Ağustos.2009, 18:14
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sana düşmez denizlisporun değeri veya Notts'un ne kadar fenerbahçeli olduğunu yargılamak. Ben belkide senden çok kızıyorum denizlispora ama zamanında onlar doğru olanı yaptı, bizim oyuncularımızın işi bitirmesi gerekirdi. Ama kızdığım yer onların bütün sezon yatıp bizim maçta mücadele etmeleriydi.
KaF KeF
09.Ağustos.2009, 18:15
bende yasak olduğunu ..
Aydin
09.Ağustos.2009, 18:16
Burası taraftar forumu değil. gerekli uyarı yapıldı. konuya dönelim.
uAburak89
09.Ağustos.2009, 18:17
Ayrıca, bir şey bildiğiniz falan yok. Sağdan soldan duyup kendi nefretinizi kendiniz arttırıyorsunuz. Birileri uyduruyor malum yerlerde, hikayeler yazıyor herkes de inanıyor. Maç oldu bitti gitti, daha kaç sene sürecek bu anlamsız geyik cidden merak ediyorum.
GebzeLi1907
09.Ağustos.2009, 20:56
Ayrıca, bir şey bildiğiniz falan yok. Sağdan soldan duyup kendi nefretinizi kendiniz arttırıyorsunuz. Birileri uyduruyor malum yerlerde, hikayeler yazıyor herkes de inanıyor. Maç oldu bitti gitti, daha kaç sene sürecek bu anlamsız geyik cidden merak ediyorum.
Kimsenin bişey uydurduğu yok Denizlispor'un mücadelesi tamam tabiki yapacaklar ne olursa olsun ama taraftarlarının-hepsi denizli taraftarımı oda ayrı bi tartışma konusu-o maçta cıkardıkları rezillikler oyunu durdurmalar sen nerde gördün taraftar yüzünden 20 dakika duran ve sonra hiç bişey olmamış gibi devam eden bi maç
hakem tatil edeceği yerde oyunu devam ettirdi ilginç şekilde futbola engel olmak için Fenerbahçe'ye engel olmak için herşey yapıldı konfetilerden meşalelerden geçilmedi saha meşaleden sahada yangın çıktı maça devam edildi
bi dolaplar döndü o maçta ya neyse şimdi kaç senelik mevzuyu konuşmanın yeri değil ama sen böyle ahkam kesince bildiğiniz yok birileri uyduruyor malum yerinden şöyle böyle deyince cevap veresim geldi.
Herşey bi yana o maça Daum çift forvet çıksa biraz erkeklik yapıp bugun Fenerbahçe bambaşka yerlerde olurdu,muhtemelen sonraki yıllarda da şampiyonluklara ambargo koyacaktık,engellendi olmadı,Daum'du hakemdi konfetiydi meşaleydi bişey oldu,olmadı dediklerim..
MeMo
09.Ağustos.2009, 21:00
Bizim inandığımız herşey yanlış değil.Bahsettiğin olayı geçtim başkanın hareketleri,bu bilet olayı Denizlispor'dan nefret etmek için yeterlidir.
Ayrıca kuralları bu kadar iyi bildiğini bilmiyordum.
uAburak89
09.Ağustos.2009, 21:18
Malum yerinden değil, malum yerlerde yazdım, biraz sakin oku.
Siz adamlara sallayın o günden beri, ne ana ne avrat kaldı, sonra adamlar sizi bedava alacak dimi stada ? Hatta üste para vermeleri lazım, binbir özür dilemeleri lazım size göre... Golü atacak, maçı alacak takım her türlü atar da alır da.. O gün bunların hiçbiri olmadı, suçu kendi takımınızda arayın, Galatasaray'ı yenince şampiyon olduk sandılar, daha hırslı oynasalardı.
Kuralları senden iyi bildiğim kesin memo.
Kuralları senden iyi bildiğim kesin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hem rahat olun, başkanınız söz vermedi mi 3 sene diye, bu seneden başlar koyarsın ambargonuzu.. Engellenmişmiş.. xD
MeMo
09.Ağustos.2009, 21:27
Kuralları senden iyi bildiğim kesin memo.
Kuralları senden iyi bildiğim kesin
Hem rahat olun, başkanınız söz vermedi mi 3 sene diye, bu seneden başlar koyarsın ambargonuzu.. Engellenmişmiş.. xD
Ona lafımız yok :)
KaF KeF
09.Ağustos.2009, 21:31
sizde aynı şeyleri yaşarsanız anlarsınız ancak..neyse..
------
Maç biletleri çalındı!
Denizlispor Kulübü binasından 100 adet maç bileti çalındı. Alınan bilgiye göre, öğle saatlerinde Denizlispor Kulübü binasına giren bir kişi, muhasebe bölümünde bulunan Fenerbahçe maçının biletlerinden 100 tanesini alarak ortadan kayboldu.
Olayın polise haber verilmesi üzerine başlatılan çalışmada, biletleri kulüp binasına yakın bir işyerinde çalışan kişinin aldığı belirlendi. İsmi açıklanmayan kişi gözaltına alınırken, çalınan biletler kulüp yöneticilerine teslim edildi.
Polis, kulüp binası etrafında güvenlik önlemi aldı.
AA
bugra 1905
09.Ağustos.2009, 21:51
Siz 100 Liraya Satarsanız Bunun Olacağı Kesin Ama Yapılan Çok Yanlış
Memedov
09.Ağustos.2009, 23:49
Biz rahatız sen de geniş ol.
Maça az bir zaman kaldı, kazanıp lige 3 puan ile başlamayı öğreneceğiz.
RaSenGan
10.Ağustos.2009, 01:33
Hemen gol geldi.Daniel Güiza.1-0
KaF KeF
10.Ağustos.2009, 01:33
Güiza attı..Dk daha 1.:)
Universal
10.Ağustos.2009, 01:34
Müthiş başladık süper lige, Güiza kapanış golünü attı, şimdi açılış golünü atıyor. Hadi herşey böyle olsun. :)
Maksic
10.Ağustos.2009, 01:34
Güiza başlar başlamaz attı golünü 1-0..
Memedov
10.Ağustos.2009, 01:37
Güiza kaldığı yerden devam ediyor.
1-0
Universal
10.Ağustos.2009, 01:49
Alex & Dos Santos mükemmel bir pozisyona girdi. Dos Santos sandığımızdan çok daha iyi çıkacak. Hızlı bir oyuncu.
Clayman
10.Ağustos.2009, 01:52
Kimsenin bişey uydurduğu yok Denizlispor'un mücadelesi tamam tabiki yapacaklar ne olursa olsun ama taraftarlarının-hepsi denizli taraftarımı oda ayrı bi tartışma konusu-o maçta cıkardıkları rezillikler oyunu durdurmalar sen nerde gördün taraftar yüzünden 20 dakika duran ve sonra hiç bişey olmamış gibi devam eden bi maç
hakem tatil edeceği yerde oyunu devam ettirdi ilginç şekilde futbola engel olmak için Fenerbahçe'ye engel olmak için herşey yapıldı konfetilerden meşalelerden geçilmedi saha meşaleden sahada yangın çıktı maça devam edildi
bi dolaplar döndü o maçta ya neyse şimdi kaç senelik mevzuyu konuşmanın yeri değil ama sen böyle ahkam kesince bildiğiniz yok birileri uyduruyor malum yerinden şöyle böyle deyince cevap veresim geldi.
Herşey bi yana o maça Daum çift forvet çıksa biraz erkeklik yapıp bugun Fenerbahçe bambaşka yerlerde olurdu,muhtemelen sonraki yıllarda da şampiyonluklara ambargo koyacaktık,engellendi olmadı,Daum'du hakemdi konfetiydi meşaleydi bişey oldu,olmadı dediklerim..
Çok şey biliyormuşsun sen de haberimiz yokmuş. Eğer Fenerbahçe o sene gerçekten şampiyonluğu istese, Anelka'larla, Tuncay'larla, Appiah'larla kütür kütür atardı golleri Denizli maçında. Ayrıca dünyada eşi benzeri görülmemiş şekilde uzatıldı oyun. Maç bitene kadar atardı Fener cidden isteseydi.
Maça gelince 1. dakikada gelen gol Denizli'ni moralini sıfırladı. Fener rahat rahat galibiyet alır.
SAİT71
10.Ağustos.2009, 02:18
İnanmıyorum ya mikrofonun reklamını yapıyorlar. Barabarik mikrofonmuş. Saha içindeki tüm sesleri duyabiliyormuşuz. Bravo dijitürk :D
eGowiCh
10.Ağustos.2009, 02:24
Güiza sezona golle başladı, umarım devamı gelir.
Süper top oynuyoruz. Geçen yılla hiç ilgisi yok. Honved maçıyla da öyle. Bu kadar iyi futbol beklemiyordum açıkçası ama çok hırslıyız, sahada basmadık yer bırakmadık, epey de pozisyona girdik, rakibi pozisyona sokmadık. Çok beğendim takımı, ikinci yarı da umarım bu futbol sürer ve gol de atarak maçı kazanırız.
Andre Santos o golü atabilse müthiş bir gol olacaktı. Alex harika oynuyor. Emre ve Gökhan Gönül de çok iyi oynuyor. Çok hırslılar ve arzulular, aman nazar değmesin. :)
World Hollow o1
10.Ağustos.2009, 02:25
Gün gelir devran döner.. ;)
Fenerbahçe iyi başlar bu sene sezona eğer iyi başlarsada sezonu şampiyon kapatır, kötü başlarsa bir cacık olmaz bu senede geçen sene gibi.
Universal
10.Ağustos.2009, 02:30
Bugün Chelsea maçını izledim, Chelsea mükemmel top çeviriyordu ortasaha, Fenerbahçe'de Denizlispor önünde onlar gibi top çevirebiliryor. Bu takım iki hafta sonra ortasahası mükemmel olacak. Mehmet Topuz ve Kazım forma için çok yarışacak.
World Hollow o1
10.Ağustos.2009, 02:38
o Kristiyan mı ne :p çok sade topçu topla çok oynamıyor iyi toplar yapıyoruz..
ayağa güzel toplar tam orta saha istenilen düzeyde ilerliyor umarım uyum süreci geçince daha kaliteli bir takım olur..
Clayman
10.Ağustos.2009, 02:39
Bugün Chelsea maçını izledim, Chelsea mükemmel top çeviriyordu ortasaha, Fenerbahçe'de Denizlispor önünde onlar gibi top çevirebiliryor.
Chelsea'nin önünde top çevirdiği takım Manchester United, Fener'inse Denizli :) Yersiz ve yanlış bir kıyaslama...
World Hollow o1
10.Ağustos.2009, 02:41
İyide Welet1905 şimdi sana ne oluyorki kardeşim sen hemen balıklama atlıyorsun?
Gangstaa
10.Ağustos.2009, 02:42
Denizli nasıl oynuyor atacak gibimi? Hadi inşallah :)
LaigLeNoiR
10.Ağustos.2009, 02:44
Fenerbahçe ilk yarıda çok iyi oynuyordu.
Az önce Angelov %100'lük bir gol kaçırdı.Denizli 2.yarıda biraz daha atak gibi.
Aydin
10.Ağustos.2009, 02:45
Yardımcı hakem guiza'ya öyle bir ofsayt kaldırdı ki rezalet yani. adam kendi sahasından çıkmış. hadi kendi sahasından çıkmasa bile 10 adım geride neredeyse önündeki adamdan. saçmalık.
LaigLeNoiR
10.Ağustos.2009, 02:47
Denizlispor tam bunaltmışken, Alex-Dos Santos harika çıktı ileri ama Santos kaleciyle karşı karşıya auta attı.Çok müsaitti.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Işıklar söndü statta :D Yine bir +18 gelecek gibi :)
World Hollow o1
10.Ağustos.2009, 02:56
eeyvah birde 100 TL bilet fiyatı veriyorlar :D:D:D
LaigLeNoiR
10.Ağustos.2009, 02:57
Rezalet ya.Jeneratörler yetersizmiş.Koskoca Denizli Stadı...
Aydin
10.Ağustos.2009, 02:57
yine denizli yine 16 dakika muhabbeti. yine federasyon fenere çalışıyor. daha ilk haftadan belli etmesinler bari diyerek ortamı gererim ama siz bana bakmayın.
bu 16 maçtaki uzatmalar yüzünden uyarı gelmez .)
Universal
10.Ağustos.2009, 02:58
Ahmet Çakar dedi, tarih tekerrür eder diye, biz öndeyiz maç durdu. Maç soğuyacak. Denizli oyundan kopacak. Zaten oyuna hakimdik, maçda galibiyet gelir. :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Chelsea'nin önünde top çevirdiği takım Manchester United, Fener'inse Denizli :) Yersiz ve yanlış bir kıyaslama...
Sonuçta, Chelsea'nın haftaya Hull ile maçı var, aynı topu orada gene çevirecek. Fenerbahçe oturmamış bir takım, ikinci resmi maçında böyle oynaması güzel. Üç dört gün sonra daha ciddi ekipler önünde de ortahası süper oynayacak.
eGowiCh
10.Ağustos.2009, 03:07
Andre Santos yine %100'lük kaçırdı. İki net pozisyona girdi, değerlendiremedi, atsa çok rahatlatacaktı takımı. Alex müthiş oynuyor. İkisi çok iyi iki pozisyona girdiler, gol olsa harika olacaktı.
Güiza'ya çalınan ofsayt tam bir komedi. Güiza'nın yüz ifadesi her şeyi anlatıyordu aslında, adam içinden kim bilir neler diyordur hakeme. Gol pozisyonu olabilirdi o pozisyon, Denizlispor ikinci yarı defansı çok boşlamaya başladı gibi görünüyor, Güiza ve Andre Santos'un pozisyonları bunu gösteriyor.
RaSenGan
10.Ağustos.2009, 03:10
Bu gidişle sabahın ilk ışıklarıyla oyun yeniden başlar.Jeneratör falan da çalışmıyo (:
Universal
10.Ağustos.2009, 03:13
Bu gidişle sabahın ilk ışıklarıyla oyun yeniden başlar.Jeneratör falan da çalışmıyo (:
Şurada sabaha kaç saat kaldı ki maç, 9 Ağustos'da oynanıyor, 10 Ağustos'da bitecek. İşe bak ya. :D
Addolorato
10.Ağustos.2009, 03:15
Uzatma rekoru kırılacak anlaşılan..
Memedov
10.Ağustos.2009, 03:17
Gel de maç oyna, oyuncular soğumuş sakatlık riski iki katına çıkmış nasıl bir iştir bu anlamış değilim.
World Hollow o1
bizim halı sahada bile böyle geçikme olmadı bee..
yuh be yuh.
Bekq
Böyle giderse Maç tatil edilecek.
Night_Mare17
Alınan bilgiye göre şehir şebekesinde dalgalanma olduğundan TEDAŞ yetkilileri jeneratörü devreye sokamıyor.
Maçla iligli son kararı Federasyon verecek.
Kaynak : Sporx.com
Addolorato
10.Ağustos.2009, 03:18
Tatil olur gibime geliyor yarın sabah devam ederler :D
Universal
10.Ağustos.2009, 03:20
Bu maç 30 dakika durdu, bence başka şey var, bilerek kestiler elektiriği.
Sheriff
10.Ağustos.2009, 03:20
Yeter zaten çok oynadılar, yazsınlar 3 puanımızı gidelim :n:
Universal
10.Ağustos.2009, 03:21
Jenaratör mazot ile çalışır. Gitsinler mazot alsınlar çalıştırsınlar, bu kadarda olmaz yahu... Bu stadları kontrol etmiyorlar mı jenaratör yok mu diye...
Universal
10.Ağustos.2009, 03:25
Valla Fenerbahçe yenerse iyi para kazanacam, eğer iptal olursa kuponda parada gider.
Jenaratörde mazot varmış, elektrik kablolarından elektirik gitmiyor... İşe bak ya...
Selman Ozturk
10.Ağustos.2009, 03:26
Derhal komplo teorileri üretmemiz yersiz. :) Maç tatil edilecektir muhtemelen.
King_91
10.Ağustos.2009, 03:27
maç noldu diye konuya girdim hala bitmemiş ... işe bak ... rezalet
KaF KeF
10.Ağustos.2009, 03:27
10 dk sonra gelmezse ertelenecekmiş..
Maksic
10.Ağustos.2009, 03:28
Evet Telegol'de Denizlispor başkanı Ali İpek söyledi sanırım ertelenicek gibi..
World Hollow o1
bence şöyle bir olay oldu :D
Bilet Fiyatları çok pahalı oldu diye herkes keyfini çıkartsın diye uzattılarda uzattılar :n: :n:
hadi herkese iyi geceler bu maç bitmez Türksel süper lig hiç bitmesin boşa dememişler :n:
Universal
Jenaratör çalıştı, hakem maç boyunca elektiriğin kesilmemesi için garanti istedi.
Memedov
Sonunda ışıklar yandı.
GebzeLi1907
10.Ağustos.2009, 03:30
Bu Denizli de var bişeyler..Arkadaş bu maçı tatil etmiceksinde neyi etceksin acaba
40 dakika sonra maç oynanacak böyle bişey mi var şimdi nasıl futbol bekliyosun..
ayıptır..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aziz Yıldırım Lig Tv kablolarını kestirmişti , bilet olayları yüzünden Denizli'de elektrigi kestirmiş olabilir.
yok artık daha neler
ne içtin de yazıyosun
Maksic
10.Ağustos.2009, 03:31
Maç oynanıyor tekrar birazdan ilk defa bu maç geç biticek tam İspanya ligi gibi olduk bu maç sayesinde olayları bi de iyi tarafından bakmak lazım:)
GebzeLi1907
10.Ağustos.2009, 03:33
Ciddi ciddi maç devam ediyor
Universal
10.Ağustos.2009, 03:34
Devam etmesine sevindim ama; bu kadar durdu, umarım kaza olmaz.
Memedov
10.Ağustos.2009, 03:34
Maç 40 dakika durdu, o süreçte Fenerbahçe özel uçakla İstanbula bile dönerdi. 40 dakikada bir sorunu çözemediler. ilginç.
Universal
10.Ağustos.2009, 03:36
Maç 40 dakika durdu, o süreçte Fenerbahçe özel uçakla İstanbula bile dönerdi. 40 dakikada bir sorunu çözemediler. ilginç.
Düşünüyorumda Türkiye geri kalmış ülke. Halk sıcaktan klima açıyor, elektirk fazla harcandığında trafolarda sorun oluşuyor ve elektrik kesiliyor. Bu sorun her şehirde mevcut. İstanbul bunu bir iki yılda düzeltti. Türkiye artık gelişmesi gerek. Şu yüzyılda elektrik, su kesintisi olmaması lazım.
El Comandante
10.Ağustos.2009, 03:37
Bu maç yarın biter ...
uAburak89
10.Ağustos.2009, 03:40
Biz rahatız sen de geniş ol.
Maça az bir zaman kaldı, kazanıp lige 3 puan ile başlamayı öğreneceğiz.
Biz derken, kusura bazen karıştırıyorum senin kaç takım tuttuğun belli olmadığı için.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Edit: kusura bakma yazacaktım.
Ayrıca bu maçın devam etmesi saçmalık.
Maksic
10.Ağustos.2009, 03:42
Bu maç yarın biter ...
Aynen öyle:):)
GebzeLi1907
10.Ağustos.2009, 03:45
Çok şey biliyormuşsun sen de haberimiz yokmuş.
Şimdi öğrendin welet.Ondan dert etme.
Eğer Fenerbahçe o sene gerçekten şampiyonluğu istese, Anelka'larla, Tuncay'larla, Appiah'larla kütür kütür atardı golleri Denizli maçında. Ayrıca dünyada eşi benzeri görülmemiş şekilde uzatıldı oyun. Maç bitene kadar atardı Fener cidden isteseydi.
Maça gelince 1. dakikada gelen gol Denizli'ni moralini sıfırladı. Fener rahat rahat galibiyet alır.
dünyada görülmemiş süre uzadı çünkü dünyanın hiç bi yerinde o maça devam edilmezdi denizli taraftarnın yaptığı taşkınlıklar sahaya atılan konfetiler atılan meşalelerden onların alev alması yangın tehlikesi o şartlar altında maç tatil edilmeliydi edilmedi rekor uzatma oldu.20 dakika oyun durur mu durdu sonra hiç bişey yok gibi devam etti.
oyun soğudu, tıpkı bugun gibi.Ben oyuncuma Daum'a gereken lafı söylüyorum zaten ama o maç tatil edilmeli öyle devam etmemeliydi.
3 sene öncesinin maçını konuşmak istemiyorum gelip gidip gs li arkadaşlar kaşıyor konuyu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Traşı kesip maçını izle bence ;)
Sen önce dengesiz dengesiz konuşma Aziz Yıldırım elektirikleri kestirmiş falan, kaş göz yapmayı da bırak maçı izliyosan izle.İzlemiyosan olmayacak yorumlarda bulunma..
RoNNiE91
10.Ağustos.2009, 03:48
He valla saat 12 yi geçti.Daha dün başlamıştı maç hala bitmedi :zuhaha :zuhaha
Addolorato
10.Ağustos.2009, 03:49
Ben Fenerbahçe bilet fiyatlarına itiraz etti diye Denizlispor elektrigi kesmiş olabilir demiştimde her neyse.
Universal
10.Ağustos.2009, 03:52
Denizlispor baskı kurdu, elektirik kesilmesi Fenerbahçe'yi kötü etkiledi.
Selman Ozturk
10.Ağustos.2009, 03:56
Bu maç beraber biterse çok büyük tartışmalar çıkacağı Kaf Dağı'nın ardından bile görülebiliyor. Talihsiz bir olay ancak yankıları uzun sürecek gibi. Umarım istenmeyen durumlar yaşanmaz. Futbolumuz adına talihsiz bir maç oldu, devamı iyi olsun diye dileyelim...
GebzeLi1907
10.Ağustos.2009, 03:56
Evet yarı sahamıza gömüldük çok nadir kontralar deniyoruz ikiye birlerle etkili olmaya çalışıyo Alex Güiza Alezx Santos ama şuan oyun hiç iç açıcı değil.
Bi kontrayla falan yemeden 2 yi bulabilsek keşke..
Düştük oyundan..
Sheriff
10.Ağustos.2009, 04:00
Arkadaşlar birbirinize düzgün hitap edin, konuyla alakasız sıkıştırmalar yapmayı, elimi kana bulamayın benim :)
Universal
10.Ağustos.2009, 04:00
Fenerbahçe ortasahadan iyi çıkıyor. Birden ileride üç kişi oluyoruz ama; son pas isabetli olmuyor, olsa %100 gol. Oyuna Selçuk giriyor.
Maksic
10.Ağustos.2009, 04:01
Gol Güiza 2-0 oldu baya bir formda bu sezon..
GebzeLi1907
10.Ağustos.2009, 04:01
Okçu attı dakika 87
çok güzel boşa cıktı golde
oh bee
Universal
10.Ağustos.2009, 04:02
Mesajı yazarken gol oldu, Daniel Güiza... 2-0... Gol kralı olacak inşallah.
World Hollow o1
10.Ağustos.2009, 04:04
Mesajı yazarken gol oldu, Daniel Güiza... 2-0... Gol kralı olacak inşallah.
Abartma batuhan kavga çıkar :n:
Tebrikler Fenerbahçe
Memedov
10.Ağustos.2009, 04:08
İlk haftanın Lideri Fenerbahçe.
tebrikler.
GebzeLi1907
10.Ağustos.2009, 04:09
Bu sonuçla Fenerbahçem ilk haftadan lider sanırım :) Hayırlı olsun ilk haftadan liderliğimiz :)
Universal
10.Ağustos.2009, 04:10
Daum bıraktığı yerden galibiyet ile başladı. Tebrikler Fenerbahçe. Çok iyi bir ortasaha kurduk. İki hafta sonra bu tamamen ortaya çıkacak. Fenerbahçe çok zor yenilecek bir takım olacak.
Abartma batuhan kavga çıkar :n:
Tebrikler Fenerbahçe
Niye, dün Trabzonspor şampiyonlukta ki en büyük adayımdır dedim ama; bişey olmadı. Bundada olmaz. :)
Güiza patladı, valla artık haftaya Sivasspor var, milli takımada alındı. Orada da gol atarsa artık takımda zor tutarız... :)
Bekq
10.Ağustos.2009, 04:14
Güiza bu sene gol kralı olursa kendini affettirir.:)
MyLifer
10.Ağustos.2009, 04:17
Ben Fenerbahçe'mden gerçek bir revizyonun getireceği gelişmeleri göremedim. Zaten revizyon falan yapıldığınıda düşünmüyor. "Daha bismillah ilk hafta" demesin kimse, ilk hafta takımda bir ışık olur görürsün. Zaten geçen sene "ilk hafta" "bilmem kaçıncı haft" "alışma süreci" diye diye takımın halini hepimiz gördük. Dolu pas hataları yapıldı, goller kaçırıldı. Güiza'nın gollerini yürekten kutluyorum, ancak golleri çıkartınca yaptığı hataları herkes görecektir. Özellikle hücumda çok ciddi pas ve tercih hataları yapılıyor.
En kısa zamanda düzelmesi dileğiyle...
GebzeLi1907
10.Ağustos.2009, 04:18
Santos'la Alex'in maçın içinde birden parlamaları ani duvar paslarıyla defansın arkasına süzülüşleri maçın en güzel anlarıydı :)
Selman Ozturk
10.Ağustos.2009, 04:22
Fenerbahçe ağrısız sancısız net bir skorla ilk haftayı kapadı. Guiza'nın yükselen grafiği Fenerbahçe adına en önemli etkendi. Daum yönetimindeki Alex daha önceleri de dile getirdiğim gibi bu takımın en önemli ismi olacaktır.
Denizlispor hem ileride hem geride S.O.S veriyor. 2 sezondur direkten dönüyorlar ancak bu şekilde oynarlarsa bu sezon kümede kalmaları oldukça zor olur.
Fenerbahçe'nin karşısında bir takım olduğunu unutturdular maçın 4'te 3'lük bölümünde. :) Bu avantajı da iyi kullanan Fenerbahçe güle oynaya maçı istediği gibi yönetti.
Denizlipsor zorlayamadığı için göze batan bir hata tespit edemedim. Takımın çok iyi pas yapması bir artı. Bunun yanında Gökhan Gönül, Guiza,Alex ve Önder'in form durumları oldukça iyi.
Since-1907
10.Ağustos.2009, 04:22
İlk haftayı lider kapattık.Net bir skorla kazandık Guiza sezona çok iyi başladı umarım devamı gelir.André Santos karşı karşıya kaldığı pozisyonlardan birini değerlendirseydi maç kopardı.Ama Guiza'nın golü gelene kadar hep bir sıkıntı vardı nitekim Guiza'nın golüyle maç çözüldü.Lige galibiyetle başlamak güzel oldu.Tebrikler Fenerbahçem..
Neron_FB
10.Ağustos.2009, 04:24
Fenerbahçe cok cok super oynamasa da rakıbınden daha ıyı pozısyonlar buldu ve yendı..Batuhan'a katılıyorum, bıraz daha zamanla yenılmesı zor bır takım olacagız ıns. bu arada soylemeden edemeyecegım.. Burdan sevgili guizaya selamlarımı yolluyorum, aılecek sevıyoruz senı( aılecek fenerlıyız :D)
MeMo
10.Ağustos.2009, 04:24
Aziz Yıldırım Lig Tv kablolarını kestirmişti , bilet olayları yüzünden Denizli'de elektrigi kestirmiş olabilir.
Ayıp ayıp neler diyorusn.Bu kadar suçlamak kolay mı yahu?Kurallar içerisinde mi bu ?
İyi oynadık çok fazla gol kaçırdık.Allahtan o golleri aramadık.2 günlük maç oldu :D
Maksic
10.Ağustos.2009, 04:30
Fenerbahçe'ye tebrikler öncelikle bu yıl şampiyonluk kafa kafaya geçicek gibi neyse Denizlispor'a geleyim bu takım küme düşer bunu buraya yazıyorum ve en az 3 teknik direktör değiştirir gidişat böyle küme düşmeye oynar bile demiyorum direk düşer hiç oynayamaz belki çok erken ama benim kendi görüşüm..
SAİT71
10.Ağustos.2009, 04:32
Takımımızı kutlarım. Dün başladı bugün bitti maç :D Resmen rezillik yaşandı maçta. bir ilk yarı kadar bekledi oyuncular. Belki oyun durmasa daha farklı kazanırdık
DenizlispoR
10.Ağustos.2009, 04:32
1.yarıda berbat oynadık ama 2.yarıdaki Futbolumuzun hakkı bu skor değildi.Bülent Yıldırım ise maçı berbat yönetti kanımca.Tribün ise mükemmeldi,televizyonun göstermediği 1 şov daha yapıldı.Rica etsem o şovların fotolarını koyar mısınız :).Murat Hacıoğlu ile Adem Çalık'a helal olsun AML ve AMR olan adamlar DR ve DL oynadılar ama hata yapmadılar :).
tarikko
10.Ağustos.2009, 04:33
Lige 3 puanla basladik ve iyi bir moral oldu bu bizim icin.Ilk haftayi da lider olarak kapattik.Insallah sezon sonunda da lider olarak bitiririz ligi :)
Maca gelince cok iyi basladik henuz 53. saniyede Okcu ile one gectik.Ardindan Santos ve Alex ile 2 net pozisyonu degerlendiremedik.2. golu atsak mac farka giderdi ama son vuruslarda iyi degildik.2. yarida ise yine Santos karsi karsiya kacirdi ve Guiza'nin ofsayt diye engellenen temiz pozisyonu vardi.Isik sorunu cozuldukten sonra ilerde paslari iyi yapabilsek fark daha da buyuyebilirdi ama olmadi.Son dakikalarda yine Guiza sahneye cikti ve macin skorunu belirledi.
Tebrikler Fenerbahce...
LaigLeNoiR
10.Ağustos.2009, 04:34
Fenerbahçe hiç oynamadığı maçta tarihi farkı kaçırdı.
7,8-0 olabilirdi maç.
Tebrikler Fenerbahçe'ye...
SAİT71
10.Ağustos.2009, 04:41
Özellikle Santos karşı karşıya nasıl kaçırdı anlamadım ya. O golü atmalıydı. Alexte kontrolü mükemmeldi ama vuruşu iyi değildi. neyse Güiza patlayacak bu sene.
Abartmasa bari birde 40 gol atıyormuş :D
GebzeLi1907
10.Ağustos.2009, 04:46
Valla Kazım Santos böyle içe kat ederek arkadan Güiza ya destek versinler yalnız kalmasın ileride hep, hem asist açısından hem gol açısından Güiza için çok verimli bi sezon olacak benimde görüşüm..
Çokta kurnaz harika şekilde boşa cıkartıyor kendini bugun ikinci golünde savunmayı öne yollayıp arkaya attı kendisini güzel de bi gol attı ilk golü de güzeldi o golde Alex'in pasıda ayrı bi alkışı hakediyor.
Sezonun en erken golünü attı ayrı bi istatstik toplam süreye bakarsak aslında en geç golünüde o attı :p
Gangstaa
10.Ağustos.2009, 04:47
Ahmet Çakar:'' Guiza en fazla 14 gol atar ''
Katılmamak eldemi :p
20 25 felan denirde ilk maçtan böyle 40 diyerek gerçekten abarttınız.
GebzeLi1907
10.Ağustos.2009, 04:49
Ahmet Çakar:'' Guiza en fazla 14 gol atar ''
Katılmamak eldemi :p
Ahmet Çakar öyle dediyse iyice umutlandım şimdi.
Dinozzo21
10.Ağustos.2009, 04:51
gollerin biri 9 ağustosta diğeri 10 ağustosta gelen bir maç :)
Memedov
10.Ağustos.2009, 04:55
Ahmet Çakar dediyse Güiza bu sezon gol rekoru kırar.
Since-1907
10.Ağustos.2009, 05:06
Ahmet çakar hep laf hep laf..
''' Fenerbahçe Sevilla'yı elesin bikini giyerim '''
''' Fenerbahçe Chelsea ile 10 maç yapsa 8 ini Chelsea kazanır 2 si berabere biter''
Alicanfmfan
10.Ağustos.2009, 05:09
Vederson sanki rakibini itiyor , penaltı verilse kimse bişey diyemez ayrıca yan hakemler berbattı.
Since-1907
10.Ağustos.2009, 05:12
Bu arada Erman Toroğlunun Maraton programındaki yorumu ..
Alex, futbol topuyla sevişiyor, dans ediyor. Alex’in vücudu ve futbol topu birbirleri için yaratılmış gibi. Geldiği zaman top bazen yumuşak, bazen sert veriyor… Zeka desen herkesten 10 dakika önce düşünüyor ama nedense hala beğendiremiyor kendini.
Maksic
10.Ağustos.2009, 05:16
Alex, futbol topuyla sevişiyor, dans ediyor. Alex’in vücudu ve futbol topu birbirleri için yaratılmış gibi. Geldiği zaman top bazen yumuşak, bazen sert veriyor… Zeka desen herkesten 10 dakika önce düşünüyor ama nedense hala beğendiremiyor kendini.
Erman hoca yine söyleceğini söylemiş:)
ogcj_me
10.Ağustos.2009, 05:17
Bir an maçın sabah ezanıyla oynanacağını düşündüm :D
enforcer
10.Ağustos.2009, 05:18
biz buna büyüklük diyoruz :icon_wink:
eGowiCh
10.Ağustos.2009, 05:27
Galibiyetle başladık lige 100. yıldan sonra, gerçekten çok iyi oldu.
Hakederek kazandık, geçen yıla nazaran takımda büyük bir değişim var, bu çok rahat görülebiliyor.
Sancılı dediğimiz defans bugün çok iyiydi. Önder tartışmasız mükemmel oynadı. Bilica bazen riskli hareketler yapsa da topu çok fazla ayağında tutsa da kritik noktalar kesici hamleler yaptı, hatasız oynadı.
Cristian ve Andre Santos'u da beğendim. Cristian çok temiz oynuyor, Alex'e verdiği gollük pas da harikaydı. Andre Santos, Uğur'dan 3 yıldır göremediğimiz şeyleri yapıyor. Uğur 3 yılda herhalde bu kadar pozisyona girememişken Andre Santos daha ilk lig maçında 2 net pozisyona girdi ve Honved maçında da gol atmıştı. Çok faydalı olacak, son vuruşları yetersizdi bugün ama aşacağından eminim.
Gökhan Gönül ve Emre de bugün çok iyiydi. İkisi de çok mücadele ettiler. G.Gönül'ün 87. dakikada bile gol için rakip sahaya gitmesi ve asist yapması alkışa değerdi.
Güiza için ayrı bir parantez açmak gerek sanırım. Geçen yıl herkesin çok eleştirdiği bir isimdi ama ben herkes eleştirmesine rağmen onu hep savunan biriydim, çünkü Güiza'nın kalitesi tartışılmaz, İspanya'nın 3 forvetinden birisi ve hiç şüphesiz geçen yıl savunduğum pozisyon zenginliği yoktu, yani takım iyi olmadığından çok gol pozisyona girilemiyor ve Güiza'ya da gol atacak fırsatlar çok az geliyordu, geldiklerini de zaten klas bir şekilde (bkz. Beşiktaş maçları) bitiriyordu. Bu yıl Daum'la beraber ve takımın orta sahasının Emre hariç değişmesiyle beraber Güiza da daha etkili oluyor. Geçen yıl Selçuk-Uğur-Deivid orta sahasında Güiza'nın etkili olması imkansızdı zaten, David Villa'yı koysanız iş yapamazdı o orta sahayla ama bu yıl bunun olmadığı çok açık ve Güiza 3 maçta 5 gol atarak olumlu sinyaller verdi. Honved'le oynadığımız ikinci maçta biraz daha şanslı olsa o maçta da atacaktı. Güiza aynı Güiza, İspanya gol kralı ve İspanya'nın 3 forvetinden birisi, geçen yıl takımın kötü olmasından kötü görünüyordu ama aslında değildi, bu yıl takım iyi olunca beğeniliyor. Asla satmamamız ve kaybetmememiz gereken bir futbolcu Güiza, çok beğeniyorum.
Lige lider başlamamız sevindirici, umarım başladığımız gibi bitiririz.
Gangstaa
10.Ağustos.2009, 05:46
hiç şüphesiz geçen yıl savunduğum pozisyon zenginliği yoktu, yani takım iyi olmadığından çok gol pozisyona girilemiyor ve Güiza'ya da gol atacak fırsatlar çok az geliyordu, geldiklerini de zaten klas bir şekilde (bkz. Beşiktaş maçları) bitiriyordu. .
Senin dediğin gibi olsaydı Guizayı kimse eleştiremezdi.Geçen sene tonla gol kaçırdı,bomboş pozisyonları harcadı bu yüzden değilmi küçük emrah diye dalga geçenler oldu bilmemneler oldu ?
Neron_FB
10.Ağustos.2009, 06:03
Bir an maçın sabah ezanıyla oynanacağını düşündüm :D
Zaten ilk golu 9 ağustosta ikincisini 10 ağustosta attık :D
enforcer
10.Ağustos.2009, 06:19
Zaten ilk golu 9 ağustosta ikincisini 10 ağustosta attık :D
bir de TFF pazartesi maçlarına karşıydı :D
MyLifer
10.Ağustos.2009, 06:48
Senin dediğin gibi olsaydı Guizayı kimse eleştiremezdi.Geçen sene tonla gol kaçırdı,bomboş pozisyonları harcadı bu yüzden değilmi küçük emrah diye dalga geçenler oldu bilmemneler oldu ?
Güiza 1 seneyi ısınma senesi olarak geçirdi diye düşünüyorum, ligin sonlarına doğru açıldı zaten. Deivid ilk geldiği sene gönderilsin denildi, ertesi sene Avrupa'da 30 mt. mesafeden goller atıp takımını kurtardı. Bugün golleri çıkarttığında pas hataları yapan bir Güiza ama geçmişe göre yine de bir çabası var.
World Hollow o1
10.Ağustos.2009, 11:56
Fenerbahçe sezona 3 puanla başlamasına sevindim inşALLAH başlangıcı gibi sonuda güzel olur..
KaPaLı
10.Ağustos.2009, 12:01
Fenerbahçe hiç oynamadığı maçta tarihi farkı kaçırdı.
7,8-0 olabilirdi maç.
Tebrikler Fenerbahçe'ye...
Murat bu nasıl oluyo :D ? İyi oynamadı diyosun 7-8 olabilirdi diyosun :)
Bu takımda revizyon olmadı diyenlere selam olsun. Kadroda bulunan gereksiz adamlar yollanıp hem yedek kulubesi güçlendi hemde oyuncuların aklında artık biz garanti oyuncuyuz olayı yok. Kazım'ın nasıl oynadığına bakın. Veya Santos. Uğur'un hiç böyle içeri girdiğini gördükmü 2 senede. Cristian iyi oyuncu değil falan demiş 1-2 kişi gerçekten şaşıyorum böyle yorumlara. Nasıl bakarsanız öyle görürsünüz. Adam elinden geldiğince savaşıyo. Ön Libero dediğiniz adam nasıl oynayacak ? 10 kişiyi geçip gol atmasını istiyosanız onun değeri 70 milyon € Barcelona'da oynuyo.
Kazandık ve 3 puanı aldık. Takımın oyunu gerçekten hoşuma gitti. Santos olsun Alex olsun sürekli araya adam kaçırdılar. Takımdaki herkes tam hazır değiliz diyo. 4-5 hafta geçsin o zaman takım daha iyi olacaktır.
World Hollow o1
10.Ağustos.2009, 12:11
yahu herkes yazarken problem değil biz yazınca neden bizim mesajımız editleniyor anlamıyom yazamıcaksam istediğim yazıyı neden bana yazarlık veriyorsunuz ki anlamıyorum sizlerde bir cinssiniz..
demeyin şimdi laf salatası çıkar diye editliyoz adam yazmış küçük emrah'a benzetildi diye bizim cevap hakkımız yokmu ayıb yapıyorsunuz ha !
Varonil
10.Ağustos.2009, 12:30
Sezona 3 puanla başlamak çok güzel.İyi bir başlangıcın devamında da iyi şeyler getireceğini düşünüyorum.Kanatlarda çok iyi top çevirdik,maç daha farklı bitebilirdi.
Sekopej
10.Ağustos.2009, 13:52
Zamanla kanatları daha iyi kullanacağımızı düşünüyorum, ortda zaten Alex yetiyor hücum organizasyonları için, kanatları da etkin kullanmaya başlarsak ligde geçtiğimiz sezonlarda yaşanan sıkıntıları yaşamayız.
Kaleye gitmekte çok zorlanan ve topu bir türlü forvet hattına taşıyamayan bir Fenerbahçe vardı, Güiza top almak için sağo sola koşup, orta sahada ya da kanatlarda aldığı topu iyi kullanamadan kaybediyordu, bu top alamamanın onu psikolojik olarak da etkilediğini düşünüyorum ki vuruş tercihlerini bu nedenle yanlış yapıyordu. Güiza bu sezon da goller kaçıracaktır, her girdiği pozisyonu golle bitiren bir forvet yok zaten ama geçen sene 2 pozisyona girip kaçırırken bu sene 5 pozisyona girip en azından 1 tanesini atacaktır.:)
Alex, Daum'un gelmesiyle birlikte daha önde oynuyor, ikinci forvet gibi. Daum ondan savunma ya da orta saha görevi yapmasını beklemiyoır, top Alex'e gelsin, Alex ileride istenileni yapsın yeter. Dün de sahanın en iyisiydi, biraz becerikli olabilsek, fazla mücadelenin olmadığı maçı, çok farklı kazanabilirdik.
Cristian'in basit oyunu ve sadece işini yapması pek göz önünde olmasını engelliyor. Zorlu rakipler karşısında, baskı yediğimiz maçlarda görmek gerek, yine defansı da bu maçlarda görmek gerek.
Vederson idare eder ama Carlos'un en kısa zamanda dönmesi şart. Santos girdiği pozisyonları değerlendiremedi ama pozisyona girmesi bile iyi. Çünkü tek forvet oynuyorsanız kanatların da pozisyona girmeleri, içeri katetmeleri gerekiyor ki goller bulabisiniz.
Emre geçen senenin büyük bölümünü alışma süreci olarak geçirdi, fazla kilolardan kurtuldu, sakatlıklarını atlattı. Bu sene iyi bir kamp dönemiyle asıl Emre'yi izleyeceğiz. Alex'in 2. forvet gibi oynamasıyla, orta sahada daha öne çıkıp, Alex'in yükünü hafifletecek bir oyuncu olacaktır.
Genel olarak, çok üst düzey bir maç olmadı, Fenerbahçe zorlanmadı, ikinci golü daha erken bulsa maç farka gidebilirdi. Denizlispor'un kötü olmasının da etkisi var tabi. Çok tempolu geçmeyen, 2 gün süren maçı rahat kazanarak yıllar sonra lige galibiyetle başlamak güzel oldu.
Özer'in sakatlığını atlatması, Topuz ve Deivid'in kulübede olmasıyla, sonradan oyuna girebilecek ve oyunu değiştirebilecek oyuncuların da sayısı arttı. Düşünü ki geçen sezon sürekli 11'de oynayan Uğur'un, artık sonradan tercih edilmesi bile zor ihtimal. Semih'in da sakatlığı atlatmasıyla, ligde geçtiğimiz senelerde kolay rakiplere kaybettiğimiz puan kayıplarının yaşanmayacağını, hücum yönünden sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum.
Avrupa ve derbiler içinse, bekleyip görmek lazım, eğer Daum bu maçlarda, geçtiğimiz senelerde oynanan maçlardaki anlayışı uygulatırsa güzel bir sezon geçiririz diye düşünüyorum. BJK maçı pek net fikirler veremedi, büyük maçlarda takımı görmek gerek daha fazla, net fikir sahibi olmak için.
DaveJones
10.Ağustos.2009, 14:08
Öncelikle bu elektriklerin kesilmesi herkesin şevkini kırdı sanırım. İlk golü çok erken bulduk. Biz golü bulduktan sonra denizli beklerini ileriye çıkarttı ki bu oyuncuların asıl mevkisi bek değil. Güiza ve Alex ile karşı karşıya kaldı stoperler. 2 oyuncununda adam eksiltme özelliği pek fazla olmadığından(Alex geniş alanda yavaş kalıyor) paslaşarak sonuca gitmeye çalıştılarki bunu birçok kez yapamadılar. 2. golde dikkat ederseniz Gökhan Gönülün bindirmesiyle önünde bir boş alan oluşuyor ve Güiza'da her zaman yaptığı gibi de marke olup golü atıyor.
Cristian her iki ayağınıda kullanabilen bir oyuncu. Takımı hemen atağa kaldırıyor. Artı olarak top da sürebiliyorki ikinci yarı elektrik kesilmesinden sonraydı sanırım defanstan top çıkarıp orta sahanın ilerisinde pas vermişti. Tabi sizlerin veya bizlerin ondan beklediği biraz daha agresif oynaması. Uyum sürecinde oda ve şanslı ki başında Daum var.
Kazım'ın geçen seneye göre değiştiği, daha disiplinli oynadığı bariz bir şekilde belli oluyor. Oynadığı oyun attığı veya atmaya çalıştığı çalımlar göze çok hoş geliyor. Birazda tabelayı değiştirecek hareketler yapsa çok güzel olacak. Ayrıca ben Özer'den çok umutluyum. İyiyleşsede gelse bir an önce :)
LaigLeNoiR
10.Ağustos.2009, 14:23
İsmail şunu demek istiyorum Fenerbahçe çok iyi oynamadı ancak çok posizyon buldu ama bu iyi oynadığı anlamına gelmiyor.Fenerbahçe iyi oynamadan farka gidebilirdi. :)
Bu arada Vederson'un bir posizyonda rakibini itmeside bence net penaltıydı.
Universal
10.Ağustos.2009, 14:31
Fenerbahçe cok cok super oynamasa da rakıbınden daha ıyı pozısyonlar buldu ve yendı..Batuhan'a katılıyorum, bıraz daha zamanla yenılmesı zor bır takım olacagız ıns. bu arada soylemeden edemeyecegım.. Burdan sevgili guizaya selamlarımı yolluyorum, aılecek sevıyoruz senı( aılecek fenerlıyız :D)
Emre Belözoğlu'nun açıklaması mevcuti 10'da 10 yapmak istiyoruz. Eğer bir takım bunu hedeflediyse yenilmemiz gerçekten zorlaşır.
Valla Kazım Santos böyle içe kat ederek arkadan Güiza ya destek versinler yalnız kalmasın ileride hep, hem asist açısından hem gol açısından Güiza için çok verimli bi sezon olacak benimde görüşüm..
Kazım & Santos dışında, Emre'de gitmesi gerekiyor. Gerçek gücünü hala gösteremedi. Sanırsam 29 yaşına gelmesi onu çok zorluyor. Emre'de ileriye çıkıp ceza sahasının içine girmesi gerekiyor. [/B]
gollerin biri 9 ağustosta diğeri 10 ağustosta gelen bir maç :)
İki gol arasında 150 dakika var, valla evli olanlar o sırada bir DVD takıp eşi ile beraber film izler, ardından maçı açar golünü izler. Böylece her ikiside mutlu olurdu. Bir pazar akşamı kavgasız biterdi.
Gangstaa
10.Ağustos.2009, 15:53
Güiza 1 seneyi ısınma senesi olarak geçirdi diye düşünüyorum, ligin sonlarına doğru açıldı zaten. Deivid ilk geldiği sene gönderilsin denildi, ertesi sene Avrupa'da 30 mt. mesafeden goller atıp takımını kurtardı. Bugün golleri çıkarttığında pas hataları yapan bir Güiza ama geçmişe göre yine de bir çabası var.
Aradığım cevap bu değil alakasız bi yorum yapmışsın.Egowichin dediğine göre Guiza geçen sene kötü değilmiş takım kötüymüş sonucunda fazla top gelmiyormuş gelen toplarıda klas bir şekilde tamamlıyormuş.Geçen sene yollansın topçu değil bu denilen adamı ilk maçtan kral yaptınız ne desem boş gerçi :)
MeMo
10.Ağustos.2009, 17:35
İsmail şunu demek istiyorum Fenerbahçe çok iyi oynamadı ancak çok posizyon buldu ama bu iyi oynadığı anlamına gelmiyor.Fenerbahçe iyi oynamadan farka gidebilirdi. :)
Bu arada Vederson'un bir posizyonda rakibini itmeside bence net penaltıydı.
Penaltı değildi bana göre.Vederson dokunuyor adamın arkasına.Denizlispor'lu oyuncu hemen yere bıraktı kendisini.Öyle penaltı olmaz...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aradığım cevap bu değil alakasız bi yorum yapmışsın.Egowichin dediğine göre Guiza geçen sene kötü değilmiş takım kötüymüş sonucunda fazla top gelmiyormuş gelen toplarıda klas bir şekilde tamamlıyormuş.Geçen sene yollansın topçu değil bu denilen adamı ilk maçtan kral yaptınız ne desem boş gerçi :)
Bu arada ilk maçtan değil.Sezon başından beri ki performansıyla.Değişimi görmemek imkansız.Senin bir Fenerbahçe'liyi övdüğünü görmedim şu forumda tabi mecbur değilsin ama Fenrli biri övülsün hemen karşısındasın.
Neron_FB
10.Ağustos.2009, 17:47
Güiza'dan geçen sene en çok ben nefret etmiştim belki de.. Egowich dediğinde haklı ona top gelmiyordu, maç içinde en fazla 2 top geliyordu adam forvette tek başına soğumuş şekilde kalıyordu.. Ancak bu sebeptendir ki gelen toplara çok kötü vuruyordu bence.. Tabiki bahane değil bu, geçen sene bi onceki sene gol kralı olmuş olmanın verdiği rahatlık da vardı, uğraşmıyodu belki de nasıl olsa atarım gol deyip.. Bu sene herşey farklı olunca güiza da özüne döndü kanımca.. Umarım bozmaz kendini..
TR.CaPTaiN
10.Ağustos.2009, 18:55
Yolda olduğum için maçı izleyemedim. Maçın geneliyle ilgili yorum yapamam ama izlediğim geniş özette gördüğüm kadarıyla; Alex - Santos paslaşmaları gözlerin pasını silmiş. Önemli pozisyonları değerlendirememişiz ama yine de 2-0'lık net galibiyetle sezona başlamak güzel. Alex yine her pozisyonda kilit adam olmuş. Kalitesine yakışır işler yapmış. Yine en büyük silahımız Alex. Güiza'nın yükselişinin devam etmesi de sevindirici. Semih döndüğünde büyük bir rekabet olacak.
Tebrikler Fenerbahçe'm.
eGowiCh
10.Ağustos.2009, 20:22
Bak bakalım ben demiş miyim Güiza yollansın diye? Dün Ziya Şengül çıkmış Güiza 25 gol atar diyor, Ahmet Çakar ile tartıştılar hatta bu konuda, "Geçen yıl gönderilsin dediğiniz, futbolcu değil dediğiniz adam nasıl oldu da şimdi 25 gol atıyor, nasıl böyle konuşuyorsunuz?" dedi Çakar ve haklıydı da. Skora göre yorum vardır ülkemizde. Futboldan anlayan çok az kişi vardır. Herkes konuşur, Güiza atarsa kraldır atamazsa en beceriksiz forvettir. Anelka gibi bir adam vardı bilmem hatırlar mısınız, nasıl eleştirilirdi ama geçen yıl Premierlig'de, dünyanın en zor liginde yaptıkları ortada. Başka sizler, siz Galatasaraylılar ve Beşiktaşlılar ve de futboldan anlamayan diğer insanlar eleştiriyordu Anelka'yı. O zaman da aynı şeyleri söylüyordu futbolu bilen insanlar. Sizin futboldan anlayıp anlamamanızla ilgili yorum yapmıyorum, siz fanatik olduğunuzdan (GS ve BJKliler) oyuncu iyi olsa bile kötü diyeceksiniz, pozisyonun penaltıyla ilgisi olmasa bile (Vederson'un pozisyonu) penaltı diyeceksiniz çünkü işine gelen bu. Futbolu bilmeyenleri ayrı kategoriye taşıdım zaten, onlar da zaten çok bariz belli oluyor, geçen yıl Fenerbahçeli tanıdıklarım Güiza için kova derken şimdi bakıyorum kral yapıyor (sözüm meclisten dışarı, forumu kastetmiyorum). Maalesef ülkemizdeki futbol anlayışı, dünyanın hiçbir yerinde olmayan bir anlayış.
Josico Las Palmas'la sözleşme imzalamış ve şunu söylemiş: "Türkiye'deki futbol mantalitesini anlamakta güçlük çektim. İnsanlar galibiyet dışında hiçbir şey düşünmüyorlar. Luis ile çok zorlandık bunu anlamakta ve anlayamadık."
Güiza ülkesinde her seferinde göklere çıkarılırken, Türkiye'de beceriksiz forvet oldu geçen sene. Yalnızca gol sayısına bakıldığı, maç içinde yaptığı olumlu hareketlere bakılmadı. Eğer Güiza gerçekten beceriksiz olsaydı İspanya'nın 3 forvetinden biri olmazdı (size göre kötü geçen sezona rağmen). La Liga'da gol kralı hiç olamazdı.
Frank Rijkaard gibi dünya çapındaki hocanın bile ilk maçında eleştirildiği bir ortamda her yorumu beklerim ama aldırış etmemek gerekir ki Aziz Yıldırım da böyle yaptı zaten, Güiza gönderilsin yorumlarına aldırış etmeden arkasında durdu.
Zamanında Löw, Hiddink gibi hocalar harcandı, Anelka gibi dünya yıldızı harcandı. Herkes maşallah teknik direktör ülkemizde. Zirvedeki bir santraforu alıp getirsen de yaranamazsın ne kendi taraftarına ne spor yazarlarına ne de diğer futbol severlere (!). David Villa'yı, Ibrahimovic'i alıp koysan forvete ve 3 maç gol atamasa futbolculuğu sorgulanır, bundan adım gibi eminim.
MeMo
10.Ağustos.2009, 21:06
Bak bakalım ben demiş miyim Güiza yollansın diye? Dün Ziya Şengül çıkmış Güiza 25 gol atar diyor, Ahmet Çakar ile tartıştılar hatta bu konuda, "Geçen yıl gönderilsin dediğiniz, futbolcu değil dediğiniz adam nasıl oldu da şimdi 25 gol atıyor, nasıl böyle konuşuyorsunuz?" dedi Çakar ve haklıydı da. Skora göre yorum vardır ülkemizde. Futboldan anlayan çok az kişi vardır. Herkes konuşur, Güiza atarsa kraldır atamazsa en beceriksiz forvettir. Anelka gibi bir adam vardı bilmem hatırlar mısınız, nasıl eleştirilirdi ama geçen yıl Premierlig'de, dünyanın en zor liginde yaptıkları ortada. Başka sizler, siz Galatasaraylılar ve Beşiktaşlılar ve de futboldan anlamayan diğer insanlar eleştiriyordu Anelka'yı. O zaman da aynı şeyleri söylüyordu futbolu bilen insanlar. Sizin futboldan anlayıp anlamamanızla ilgili yorum yapmıyorum, siz fanatik olduğunuzdan (GS ve BJKliler) oyuncu iyi olsa bile kötü diyeceksiniz, pozisyonun penaltıyla ilgisi olmasa bile (Vederson'un pozisyonu) penaltı diyeceksiniz çünkü işine gelen bu. Futbolu bilmeyenleri ayrı kategoriye taşıdım zaten, onlar da zaten çok bariz belli oluyor, geçen yıl Fenerbahçeli tanıdıklarım Güiza için kova derken şimdi bakıyorum kral yapıyor (sözüm meclisten dışarı, forumu kastetmiyorum). Maalesef ülkemizdeki futbol anlayışı, dünyanın hiçbir yerinde olmayan bir anlayış.
Josico Las Palmas'la sözleşme imzalamış ve şunu söylemiş: "Türkiye'deki futbol mantalitesini anlamakta güçlük çektim. İnsanlar galibiyet dışında hiçbir şey düşünmüyorlar. Luis ile çok zorlandık bunu anlamakta ve anlayamadık."
Güiza ülkesinde her seferinde göklere çıkarılırken, Türkiye'de beceriksiz forvet oldu geçen sene. Yalnızca gol sayısına bakıldığı, maç içinde yaptığı olumlu hareketlere bakılmadı. Eğer Güiza gerçekten beceriksiz olsaydı İspanya'nın 3 forvetinden biri olmazdı (size göre kötü geçen sezona rağmen). La Liga'da gol kralı hiç olamazdı.
Frank Rijkaard gibi dünya çapındaki hocanın bile ilk maçında eleştirildiği bir ortamda her yorumu beklerim ama aldırış etmemek gerekir ki Aziz Yıldırım da böyle yaptı zaten, Güiza gönderilsin yorumlarına aldırış etmeden arkasında durdu.
Zamanında Löw, Hiddink gibi hocalar harcandı, Anelka gibi dünya yıldızı harcandı. Herkes maşallah teknik direktör ülkemizde. Zirvedeki bir santraforu alıp getirsen de yaranamazsın ne kendi taraftarına ne spor yazarlarına ne de diğer futbol severlere (!). David Villa'yı, Ibrahimovic'i alıp koysan forvete ve 3 maç gol atamasa futbolculuğu sorgulanır, bundan adım gibi eminim.
Altına imzamı atarım.Sitedeki durumu özetlemişsin Egemen abi.
Guiza bu sene gol kralı olacak bence.
Gangstaa
10.Ağustos.2009, 22:55
Egowich 5 paragraf yazmışsın okadar ama beni yanlış anlamışsın heralde.Ben Guizaya kötü demiyorumki bak ahmet çakarda kötü dememiş.Ahmet Çakarla benim görüşüm aynı zaten geçen sene ben demiyordum guiza kova diye fenerbahçeliler diyordu şimdi nasıl olduda birden 25-30 hatta 40 gol atar diyebiliyorsunuz onu sordum.Ayrıca benim bu forumda bir tane, guiza kötü beş para etmez gibi yorumlarımı bulamazsın.
Ayrıca Guizanın geçen sene kaçırdığı gollerde ne takımın etkisi vardı nede az pas gelmesinin,''dikkat et niye az gol attı demiyorum,kaçırdığı pozisyonları söylüyorum.''
Selman Ozturk
10.Ağustos.2009, 22:58
Yahu, anlaşılacak iş değil. Fenerbahçe'nin şampiyonluğunun çalındığı gün Denizli'de maç 16 dakika durmuştu. Daha ligin ilk haftası yine aynı numaraları çevirmeye çalışıyorlar. Maç 1-0 iken stat ışıkları kapattırılacak, kafalarına göre maç tekrarlanacak. Ama federasyondan gelen bilgi ile maç aynı dakikadan aynı skorla devam ettirilince Ali İpek'in planları suya düştü. Fenerbahçe de hak ettiği galibiyeti aldı. Aslında fazla bir şey söylemeye gerek yok. Ben Selçuk Yula olarak bir yorum yapmaya da gerek duymuyorum. Geçen sene Güiza'ya "Futbolcu değil" diyen meslektaşlarıma karşı "Yahu siz kimsiniz ki İspanya gol kralını futbolcu olarak saymıyorsunuz" diyerek karşı çıkmıştım. Neyse her zamanki gibi haklı çıkıyorum. Sizler, "Büyük maçların adamı değil" dediğiniz Alex ve "Futbolcu değil" dediğiniz Güiza'yı, Fenerbahçe'den uzaklaştırmak isterken bizler bu ustaları hep korumaya aldık. Şimdi görüyorum ki 2-3 ay önce yazdıklarınızı unutup bu insanlara övgüler yağdırıyorsunuz. Ne güzel, futbolu bilen bizlerin yanına geliyorsunuz.
Bu sabah bir arkadaşımın telefonu ile bu yazıya yönlendirildim ve yazıyı okudum.
Hani yıllardır bağırıp duruyoruz ya "Futbolumuz neden ilerlemiyor" diye. İşte bu ve bunun gibi fanatik yazarlar yüzünden. Hoş ben yukarıdaki arkadaşa yazar dahi demiyorum. Fenerbahçe'lisi, Galatasaray'lısı, Beşiktaş'lısı, Babaeskispor'lusu hiç farketmez. Futbolumuzun belinin doğrulabilmesi için bu ve bunun gibi şahısların Türk medyasından tek tek ayıklanması gerekiyor. Kişi ve kurumlara iftira atmak, karalamak, emek hırsızlığı bu kadar kolay olmamalı.
Acil olarak yukarıda ismi geçen kişiyle ilgili hukuki işlemlerin başlatılması gerekiyor. Eğer bu işin başındakiler bu yazının hukuki boyutu ile ilgilenmezse Galatasaray Televizyonu yöneticilerinden biri olarak ben bizzat ilgileneceğim. Yazık gerçekten...
anilton
10.Ağustos.2009, 23:02
Selçuk Yula dikkate alınacak bir yazar değil.Daha doğrusu yazar değil...
Amigo olsa bu kadar fanatik olamaz...
Yazılarını mantığıyla değil duygularıyla yazıyor...
Universal
11.Ağustos.2009, 00:11
Ali İpek'in dünkü açıklamasına hala gülüyorum, jenaratöre elektrik gelmediği için çalışmıyor dedi. :n:
Selçuk Yula dikkate alınacak bir yazar değil.Daha doğrusu yazar değil...
Amigo olsa bu kadar fanatik olamaz...
Yazılarını mantığıyla değil duygularıyla yazıyor...
Zaten okunan, sevilen her yazar o kulübün amigosudur. Yoksa sevilmezlerdi, okunmazlardı. Bu her kulüp için geçerli.
anilton
11.Ağustos.2009, 00:14
Gördüm ama Selçuk Yula kadar fanatiğini görmedim.F.Bahçe 5 yese biz hakettik diyecek kadar dar görüşlü bir adam...
Benim tanıdığım bir çok F.Bahçelide sevmez Selçuk Yula'yı...
Universal
11.Ağustos.2009, 00:16
Gördüm ama Selçuk Yula kadar fanatiğini görmedim.F.Bahçe 5 yese biz hakettik diyecek kadar dar görüşlü bir adam...
Benim tanıdığım bir çok F.Bahçelide sevmez Selçuk Yula'yı...
Bende okumuyorum Selçuk Yula'yı, maçlardan önce FB TV'de yorum yapıyor, bu kadar olumlu yorum görmedim, durmadan öven yorumlar yapıyor. Geçen yılki kadroyu bile zamanında övüyordu.
Selman Ozturk
11.Ağustos.2009, 00:23
Zaten okunan, sevilen her yazar o kulübün amigosudur. Yoksa sevilmezlerdi, okunmazlardı. Bu her kulüp için geçerli.
Bu paragrafı biraz değiştirelim Batuhan. Eğer "herkes tarafından sevilen" diyorsak bu adamların amigo yahut sempatizan olduğunu söyleyemeyiz. Ancak Selçuk Yula ve onun gibiler ayrı bir yerde. Bu türde olanlar sadece kendi camialarında objektif olamayan taraftarlar tarafından sevilir.
Örneğin bir Mehmet Demirkol, bir Uğur Meleke, bir Cem Dizdar ve daha niceleri...Bu adamların herkes tarafından sevilmeleri de objektif olmalarından, işlerine duygularını katmamalarından dolayıdır.
Bu yıl 4 kez Fotomaç ve Fotospor gazeteleriyle görüştüm. Ancak bu tip adamların olduğu bir sektörde olmak istemediğimden dolayı tümünü reddettim. Yine gelse yine reddederim. Ben buraya yazarak zaten ifade ihtiyacımı karşılıyorum.
Şahsın yukarıdaki paragrafı ziyadesiyle gerdi sinirlerimi. Şu an bekliyorum ilgililerin hamlelerini.Eğer bir hamle gelmezse de ben ilgileneceğim. Sporda şiddet, tribün terörü vs. birçok olumsuzluklar bu adamlar yüzünden meydana geliyor.
SAİT71
11.Ağustos.2009, 00:31
Tabi lafı nasıl anladığınada bağlı. Abartmak ayrı şaka yapmak ayrı. Benim şaka yaptığımı anlamadıysan o senin sorunun... :)
Universal
11.Ağustos.2009, 01:27
Bu paragrafı biraz değiştirelim Batuhan. Eğer "herkes tarafından sevilen" diyorsak bu adamların amigo yahut sempatizan olduğunu söyleyemeyiz. Ancak Selçuk Yula ve onun gibiler ayrı bir yerde. Bu türde olanlar sadece kendi camialarında objektif olamayan taraftarlar tarafından sevilir.
Örneğin bir Mehmet Demirkol, bir Uğur Meleke, bir Cem Dizdar ve daha niceleri...Bu adamların herkes tarafından sevilmeleri de objektif olmalarından, işlerine duygularını katmamalarından dolayıdır.
Bu yıl 4 kez Fotomaç ve Fotospor gazeteleriyle görüştüm. Ancak bu tip adamların olduğu bir sektörde olmak istemediğimden dolayı tümünü reddettim. Yine gelse yine reddederim. Ben buraya yazarak zaten ifade ihtiyacımı karşılıyorum.
Şahsın yukarıdaki paragrafı ziyadesiyle gerdi sinirlerimi. Şu an bekliyorum ilgililerin hamlelerini.Eğer bir hamle gelmezse de ben ilgileneceğim. Sporda şiddet, tribün terörü vs. birçok olumsuzluklar bu adamlar yüzünden meydana geliyor.
Selçuk Yula gibi isimler hep taraftara şirin görünerek bir yere gelirler. Ama hiçkimse bir İslam Çupi olamadı yazılarını şimdi okuyorum ama; bu kadar sert ve fanatizm yazıları okumadım ama; herkes tarafından sevildi sayıldı, önemli olan o yazıyı yazarken diğer arkadaşları kırmamak bütün taraftarlar olarak kabul görmektir. Selçuk Yula ve bunun gibiler bu işi bir türlü başaramadı. Başaramıyacaklar.
Bu gazetecilikten ne kadar ücret alınıyor bilmiyorum ama; hatrı sayılı bir gelirleri olduklarını duydum. Ama ne yazıkki bu sevilen isimlerin Selçuk Yula gibi yorum yapan birisi kadar para kazanmıyorlar. Adeletsizlik burada var...
SAİT71
11.Ağustos.2009, 01:56
Evet Tamburacı, Yula sadece iki tanesi. Hıncal ı saymıyorum bile bol keseden sallıyor herkese. Kendi takımını ne beğenir ne de laf söyletir. her yere kolu uzanır..
Clayman
11.Ağustos.2009, 01:57
Osman Tamburacı ve Hıncal Uluç hangi takımı tutuyorlar ? Bilmiyorum da...
Gangstaa
11.Ağustos.2009, 02:02
Osman Tamburacı ve Hıncal Uluç hangi takımı tutuyorlar ? Bilmiyorum da...
İkiside Galatasaraylı diye biliyorum.Hıncal Uluç programında galiba bir aralar kongre üyesi olduğunu söylemişti yanlışsam düzeltin.
Sekopej
11.Ağustos.2009, 02:06
Her takım için böyle isimler mevcut, sayılar çoğaltılabilir, sürekli kendi takımını öven, eksiklerini eleştirdiğini söylerken bile bir şekilde övgüye devam yazarlar taraftara şirin görünmeye devam edecektir, durdurulmaları çok zor.
tarikko
11.Ağustos.2009, 02:09
Hincal Uluc Galatasarayli...
SAİT71
11.Ağustos.2009, 02:15
Gökmen Özdenak ta sayılabilir bunlar arasında. Hatta küfür bile etmişti canlı yayında.
Nobreyi Fb'de 2 sene izledik .......yum demişti :D
Addolorato
11.Ağustos.2009, 03:10
Hıncal Uluç Galatasaray'lı ama her 3-4 yazısında bir maç yada olay paylaşıp ''vallahi Galatasaraylılıgımdan utandım'' diye sonunu getirmesi gıcık ediyo beni. Galatasaray'da transfer yapıcak para yok diyip yönetime kızan , Keita ve Elano transferlerinden sonra Galatasaray'ın gelecekteki paralarını yiyip transfer yapıyolar diyerek yine yönetime kızan bir adam hayatımda görmedim yahu :D
Universal
11.Ağustos.2009, 03:13
Evet Tamburacı, Yula sadece iki tanesi. Hıncal ı saymıyorum bile bol keseden sallıyor herkese. Kendi takımını ne beğenir ne de laf söyletir. her yere kolu uzanır..
Hıncal Uluç Fransız akımına kapılmış ama; bunun devamını getirememiş, sadece medyada eline kalem verilmiş ve önüne geleni yazan ve politik yaşamayı seven birisi. Onu spor yazarı olarak göstermek, spor yazarlarına yazıktır.
tarikko
11.Ağustos.2009, 03:19
Onu spor yazarı olarak göstermek, spor yazarlarına yazıktır.
Kesinlikle :) Boyle adamlari nasil TV'ye cikartiyorlar anlamam.
Saldirrr Galaaatasaray :zuhaha
scar face
11.Ağustos.2009, 04:16
sabah kalktığımda mac devam ediyor sandım bi an :n:
ne rezillikti o yahu....
Dün Kral Alex'e bir kez daha hayran kaldım böyle zeki,teknik bir oyuncunun bizim çubukluyu giymesi inanılmaz bir olay...
Alicanfmfan
11.Ağustos.2009, 04:21
Yalnız herkes macı konusuyorda oyuna sonradan Giren Denizli li Güray mı ne şahaneydi ayrıca vederson un hareketine penaltı calınabilirdi...
Cengo
11.Ağustos.2009, 04:30
Yalnız herkes macı konusuyorda oyuna sonradan Giren Denizli li Güray mı ne şahaneydi ayrıca vederson un hareketine penaltı calınabilirdi...
Vederson hafif bir temas etti, attı kendini, çok ucuz olurdu zannımca.
SAİT71
11.Ağustos.2009, 05:01
O harekete göre Tello nun pozisyon kırmızı kart :D
eGowiCh
11.Ağustos.2009, 05:23
Vederson'un pozisyon penaltıysa her maç 10 tane falan penaltı çalınır herhalde.
SAİT71
11.Ağustos.2009, 06:36
Adam hafif dokundu, oyuncuda sanki arkadan dozer vurmuş gibi kendini nasıl attı ya öyle, bizim ligdeki oyuncular bilmiyor işi. Bilen bir kaç oyuncu var; Baros felan birde yılların efsane ismi Arif Erdem :D
Universal
11.Ağustos.2009, 15:29
Pozisyonu görmedim, valla maç o kadar uzun sürdüki artık maç gözümün önünden bir film şeridi gibi geçiyor. :) Goller, Alex'in şık pasları ve Santos'un kaçırdıkları, he birde Güiza'nın ofsayt pozisyonu. :)