Log in

View Full Version : İstanbul BŞB. - Beşiktaş [ TSL 1. Hafta ]

goosfraba
04.Ağustos.2009, 22:00
http://i0908.hizliresim.com/2009/8/4/5320.jpg (http://urlal.com/bn)

LaigLeNoiR
07.Ağustos.2009, 02:46
Konumuz açılmış sonunda hayırlı olsun :D Gerçi ben maç bittikten sonra açılmasını istemiştim ama :D

RIDVAN TLM
07.Ağustos.2009, 03:45
3 gol üstünde olucağına eminim ibb erman gibi bi yıldızı satsada...iyi oyuncularda aldılar....2-2 veya 2-3 gibi bi skor cıkabılır

SAİT71
07.Ağustos.2009, 10:43
Belediye'nin hazırlık maçlarında iyi sonuçlar aldığını biliyorum. Kadrosunuda güçlendirdi. Ben bir süpriz yapıp maçı alacak diyorum

eXcitinG
07.Ağustos.2009, 13:55
0-6 Kazanırız. Nobre hattrick yapar.

Universal
07.Ağustos.2009, 14:42
Beşiktaş kazanır ama; temposu düşük, pozisyonu az bir maç izleriz.

bugra 1905
07.Ağustos.2009, 15:20
Bence Maçı İBB Alacak BJK İBB İle Atatürkte Oynadığı Maçlarda Hep Zorlanıyor

Neron_FB
07.Ağustos.2009, 15:40
İBB geçen seneye göre daha iyi. Ben beraberlik diyorum.

anilton
07.Ağustos.2009, 15:42
Yeni sezon hayırlı olsun öncelikle..

Porto maçının ilk 20 dakikası ve F.Bahçe maçının ilk 30 dakikası yaptığımız presi yaparsak İBB fazla dayanamz...

Hasagic ve Taner yoklar...

S.Özkan ve Yusuf'un durumları maç saatinde belli olacak...

----------------Rüştü-------------

Erhan-----Sivok----Ferrari---İsmail

---------------Fink--------------

-----------Ernst--Tello----------

Holosko---------------------Yusuf

--------------Nobre-------------

Böyle bir 11 bekliyorum.F.Bahçe maçından farklı olarak Bobo-Holsoko değişikliği olabilir.Yusuf oynamazsa Tello geçer oraya göbeğe Uğur girer.Nihat yine tam hazır değil 2.yarı girer...

gerrrard
07.Ağustos.2009, 15:49
Porto maçındaki Beşiktaş'ı izlersek İBB'yi pek zorlanmadan geçerler.

Fakat Fenerbahçe maçındaki gibi oynarlarlarsa İBB'nin en azından iki beraberlik koparacağını düşünüyorum.

anilton
07.Ağustos.2009, 16:41
Bu arada kadroya Rüştü yazmışım,Hakan olacak...:)

sakary Ali
07.Ağustos.2009, 16:50
Sezonun ilk maçları her zaman zor olmuştur bence Beşiktaş puan kaybedek gibi.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Ağustos.2009, 19:16
Zorlanmadan kazanacağımızı düşünüyorum.

Addolorato
07.Ağustos.2009, 19:20
Nihat gibi bir yıldızdan bir an önce yararlanmaya başlamalı Beşiktaş. Maça gelirsek Beşiktaş zorlanır ama kazanır.

brotha
07.Ağustos.2009, 19:37
Yeni sezon hayırlı olsun öncelikle..

Porto maçının ilk 20 dakikası ve F.Bahçe maçının ilk 30 dakikası yaptığımız presi yaparsak İBB fazla dayanamz...

Hasagic ve Taner yoklar...

S.Özkan ve Yusuf'un durumları maç saatinde belli olacak...

----------------Rüştü-------------

Erhan-----Sivok----Ferrari---İsmail

---------------Fink--------------

-----------Ernst--Tello----------

Holosko---------------------Yusuf

--------------Nobre-------------

Böyle bir 11 bekliyorum.F.Bahçe maçından farklı olarak Bobo-Holsoko değişikliği olabilir.Yusuf oynamazsa Tello geçer oraya göbeğe Uğur girer.Nihat yine tam hazır değil 2.yarı girer...

bence boboyu kesinlikle yedek birakmaz denizli. cok eminim mustafa denizli bu sene hazirlik maclarinda ve fener macinda gordugum kadariyla, bobo ile ortada sagda veya solda her hangi bir yerde faydalanmak icin ugrasiyor .
bu mactada nobre ve bobonun oynayacagini dusunuyorum. boboyu sola koyacagini varsayarsak, sag tarafta holosko,yusuf veya nihat 3 lusunden biri olur.tabi nihat oynamak icin hazirmi bilemem.

anilton
07.Ağustos.2009, 20:04
Holosko ya da Bobo'dan biri oynar.Yoksa 7 yabancı oluyor.Bu maça Holosko ile başlar bence...

LaigLeNoiR
07.Ağustos.2009, 21:01
Porto maçındaki Beşiktaş'ı izlersek İBB'yi pek zorlanmadan geçerler.

Fakat Fenerbahçe maçındaki gibi oynarlarlarsa İBB'nin en azından iki beraberlik koparacağını düşünüyorum.

Nasıl oluyor o Gökay :D

Maksic
07.Ağustos.2009, 22:26
Belediye'den sürpriz bekliyorum açıkçası yenerlerse şaşırtmazlar beni hep sezon açılışlarını büyüklere karşı flaş galibiyetlerle yapıyor bu sezon başında da yarın ki manşetlerde Büyükşehir çalışıyor diye manşet atarlarsa şaşırmam..

brotha
07.Ağustos.2009, 23:31
Holosko ya da Bobo'dan biri oynar.Yoksa 7 yabancı oluyor.Bu maça Holosko ile başlar bence...

bence boboyla baslayip holoskoyu yedek birakir

Varonil
07.Ağustos.2009, 23:47
Bu sezon başlayan liglerde son şampiyonlar hep puan kaybetti.Bu da sanırım rakiplerin şampiyonlara karşı ekstra bir motivasyon ile oynamasına neden oluyor.Aynı durumu bu maçta da göreceğimizi düşünüyorum.İstanbul BŞB bu motivasyonla hırslı bir futbol oynayacaktır.2 sene önce Fenerbahçe'nin ilk hafta Olimpiyat kazasını da hatırlıyoruz.Zor bir maç,sonucu kestirmek güç.

anilton
08.Ağustos.2009, 00:01
Beklediğim kadro ile çıkıyoruz;

Hakan
Erhan
Sivok
Ferrari
İsmail
Ernst
Fink
Holosko
Tello
Yusuf
Nobre

Lionel Andres Messi
08.Ağustos.2009, 00:29
umarım beşiktaş puan kaybeder ibb den ümidim var umarım istediğim gibi ve temiz bir maç olur.

Raten
08.Ağustos.2009, 00:31
Bjk 2-1 kazanır gibime geliyor ama kolay maç olmayacağı kesin.

Alicanfmfan
08.Ağustos.2009, 01:15
Fink uzaktan düzgün vurdu ve öne geçirdi takımını.

Maksic
08.Ağustos.2009, 01:15
Yeni transfer Fink golünü attı 1-0

Alicanfmfan
08.Ağustos.2009, 01:16
İbrahim Akın mükemmel bir gol attı 1-1...

Maksic
08.Ağustos.2009, 01:16
İbrahim harika bir gol attı 1-1 oldu Belediye bırakmaz bu maçı:)

Crocodile1963
08.Ağustos.2009, 01:18
3 kişiye çalım attı ve eşitliği sağladı. . .

PesimiSTyLa
08.Ağustos.2009, 01:18
2 güzel gol izledik. İbrahim Bjk defansını yatıra yatıra attı golü :)

Maksic
08.Ağustos.2009, 01:20
Mustafa Denizli artık defansın kulağını iyice bi çekmesi lazım böyle golü bir şampiyon takımın defansı yenmemeli İbrahim bunu yapıyorsa Avrupa'da neler olur kimbilir..

eXcitinG
08.Ağustos.2009, 01:33
İBB nin en uçta ki adamı kendi yarı sahaLarının 25 metre iLerisinde duran Tum. Vatan miLLet Sakarya iLe bakaLım İBB ikinci yarı ne yapacak merak ediyorum.

Raten
08.Ağustos.2009, 01:34
İbrahim harika gol attı gerçekten maçta herşey olabilir ne olacağını kestirmek zor.

GebzeLi1907
08.Ağustos.2009, 01:50
Nihat'la Bobo oyunda Holosko Yusuf cıktı ikinci yarı başladı.
İbrahim Akın'ın golü çok güzeldi Fink'in golüde fena değildi :)

Alicanfmfan
08.Ağustos.2009, 02:02
İkinci yarı İ.B.B bir 10 dakika Beşiktası hapsetti , bakalım gol olacakmı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sivok çift ayakla taban daldı hakem sarı gösterdi , kırmızı olmalıydı.

GebzeLi1907
08.Ağustos.2009, 02:15
Dakika 70 Beşiktaş sahada yok.Çok silik durumdalar..
Su molası verildi.

Crocodile1963
08.Ağustos.2009, 02:28
İBB'nin kalecisi Oğuzhan, geçen sene Konya'da olan mı ?

Maksic
08.Ağustos.2009, 02:29
Evet Konyaspor'daki Oğuzhan..

Fietra 10
08.Ağustos.2009, 02:30

Evet o Oguzhan..Geçen sene hayatının maçını oynamıştı bize karşı şimdi de Beşiktaş'a karşı iyi oynuyor galiba..maçı izlemiyorum bilemiyorum o yüzden..

Fietra 10
08.Ağustos.2009, 02:30

Evet o Oguzhan..Geçen sene hayatının maçını oynamıştı bize karşı şimdi de Beşiktaş'a karşı iyi oynuyor galiba..maçı izlemiyorum bilemiyorum o yüzden..

Alicanfmfan
08.Ağustos.2009, 02:39
Maç 1-1 sonuclandı...

Clayman
08.Ağustos.2009, 02:39
Beklenmedik puan kaybı Beşiktaş için. Sezon öncesi söylediğim bütün güzel lafları geri alıyorum. Beşiktaş'ın İBB'yi rahat yenmesi gerekirdi deplasman(?)da...

eXcitinG
08.Ağustos.2009, 02:40
İBB birşey oynamadan aLdı puancığı.

TeLLo nun pozisyonu penaLtı, HakemLerin ne zaman Beşiktaş a penaLtı çaLacağını merak ediyorum. Beşiktaş a penaLtı çaLmadıkLarı zaman kendiLerini marifet yapmışmı sanıyorLar acaba.

Ha doğru bizim penaLtıdan doLayı yakınmamamız gerek, Bizim takım birşey oynamadı, haketmedi..

AdamLar pozisyona girmeden puan aLdı, vaLLa pes.

Bobo,Nihat,Nobre de kendine geLicekse geLsin artık.

PesimiSTyLa
08.Ağustos.2009, 02:43
Valla Bjkli arkadaslar kızmasın ama 1 tane organize atagı yoktu Bjknin. Duran toplarla ve ceza sahasına Nobre şişirilen toplarla etkili olmaya calıştılar. Başarılı olamadılar. Macın hakkıı beraberlikti ve öyle sonuçlandı.

TeLLo nun pozisyonu penaLtı, HakemLerin ne zaman Beşiktaş a penaLtı çaLacağını merak ediyorum. Beşiktaş a penaLtı çaLmadıkLarı zaman kendiLerini marifet yapmışmı sanıyorLar acaba.

Tam olarak hangi pozisyon? Hatırlayamadım.

Maksic
08.Ağustos.2009, 02:44
Şaşırtmadı beni yine Belediye klasik büyük takımlara karşı sezon açılışını yaptı her ne kadar 2.yarısı çok kötü bir maç izlemiş olsamda özlemişim Süper ligi yahu..

Crocodile1963
08.Ağustos.2009, 02:47
Belediye'nin taraftarı olsa her maç derbi gibi olur. Olimpiyat Stadyumunda çok zor yeniliyorlar. . .

GebzeLi1907
08.Ağustos.2009, 02:48
Beşiktaş'ın pozisyonları taraftarı heycanlandıran anları hep duran top kornerden falandı heleki ikinci yarı iyice kötüydü rakibi baskı altına alacak diye beklerken bi ara İBB yerleşti Bjk nin sahasına pas yaptı.Bu futbola bi puan normal.

eXcitinG
08.Ağustos.2009, 02:48
Valla Bjkli arkadaslar kızmasın ama 1 tane organize atagı yoktu Bjknin. Duran toplarla ve ceza sahasına Nobre şişirilen toplarla etkili olmaya calıştılar. Başarılı olamadılar. Macın hakkıı beraberlikti ve öyle sonuçlandı.

Organize atak yok dediğin takımın savunması iyi oynarken, Fink, Ernst ve TeLLo orta sahada takımı çok iyi yönetirken beceriksiz ve bu sezon kafaLarı nerede oLmayan süper hücum hattımız yüzünden dünya kadar atakta başLAmadan bitirdik.

Bir takım orta sahada pas yapamıyor, oyunu yönLendiremiyor, çok pas kaybı yapıyorsa organize değiLdir.AdamLar üstüne düşeni yapıp forvet uyuyorsa geri kaLan ne yapsın..

Organize oLamadı dediğin takım %85 pas yüzdesi iLe bitirdi maçı.

İLeri uca kadar herkes çok iyi oynadı.

sakary Ali
08.Ağustos.2009, 02:49

tello rövaşata gibi bir vuruş yaparken Serhatın çok dengesiz ve topla alakası olmayan pozisyon.

eXcitinG
08.Ağustos.2009, 02:51
Evet bu arada hangi pozisyon dediğin oLay TeLLo ceza sahası içinde yarım voLeye kaLkarken Serhat deniLen oyuncu tarafından dengesizce üstüne yükLeniLip yerde kaLdığı pozisyon.

İBB orta sahada Beşiktaş tan top çaLamadı. Doğru düzgün atağa çıkamadı ama gerçekten bizim forvet hattına bu maç çok sinir oLdum. Çok güzeL oLacak bir oyunu mahvettiLer.

sakary Ali
08.Ağustos.2009, 02:52
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=59623

o pozisyonun videosu burada..

Serhatın topla hiç alakası yok direk Tello'nun üstüne geliyor.

GebzeLi1907
08.Ağustos.2009, 02:56
Serhat kafa vurmak için geliyor Tello tek ayağı üstünde olmasa yıkılmaz orda aslında normal bi yüklenme ancak tek ayak üstünde olduğu için Serhat'ın hamlesi sert gelip düşüyor Tello hakemin yorumuna bakar,penaltı verilebilirdi ancak biraz ağır olur benim görüşüm.

eXcitinG
08.Ağustos.2009, 02:59
Serhatın hamLesi sert geLip düşüyor nedir yahu. Sert geLip düşüyorsa buna fauL denir, ceza sahası içinde ise penaLtı :)

GebzeLi1907
08.Ağustos.2009, 03:01
Serhat kafa vurmaya geliyor topa Tello tek ayağıyla dengede kalıp vuruş yapmak istiyor böyleyken Serhat'la temas edince düşüyor yani Serhat'ın direk Tello ya bi hamlesi yok nerden bilebilir Tello'nun voleye kalkacağını..

sakary Ali
08.Ağustos.2009, 03:02
Herhalde arkadaşa göre Beşiktaşa penaltı olması için direk ceza sahası içinde adamın Beşiktaşlı oyuncuyu tekmelemesi gerekir.

eXcitinG
08.Ağustos.2009, 03:03
TekmeLediLerde ne oLdu, yine vermediLer :D

PesimiSTyLa
08.Ağustos.2009, 03:04
Öyle penaltı calınmaz bence.
%85 pas yüzdesi demek cok organize demek mi oluyor? Ortasahada oraya buraya yan pas yaparakda pektabi yüzdeni yüksek tutabilirsin. 2. yarıda 1 tane pozisyon gösterir misin bana, Ceza sahasına sisirilmiş, duran toplar harici?
İlk yarıda Holoskonun sagdan bindirdigi ayagından actıgı için atagın golle sonuclanmadıgı pozisyon bir organize ataktı mesela. Onun haricinde ben hatırlamıyorum böyle bir atak.

Alicanfmfan
08.Ağustos.2009, 03:04
Tello ayagını kaldırdıgı için dengesiz yakalandı ama penaltıda calabilirdi hakem.

yunusgs
08.Ağustos.2009, 03:06
İBB yine sezonun açılış maçına iyi bir başlangıç yaptı ve yine bir büyük takıma puan kaybettirdi 1.hafta.

Beşiktaş 1.golü bulduktan hemen sonra golü yemeseydi maç Beşiktaş'ın lehine daha farklı gelişebilirdi.

Ayrıca Beşiktaş'a bu maçta penaltı çalınabilirdi pozisyon tartışmaya açıktı.

GebzeLi1907
08.Ağustos.2009, 03:07
Sakarayali
Burda penaltı verse çok ucuz bi penaltı olurdu İBB ye yazık olurdu Beşiktaş haketmediği bi galibiyet alırdı bana göre
Serhat topa kafa vurmak için geliyor diğeri vole vuracak.
Havadaki topu almaya çalışan iki oyuncunun mücadelesinde birisi yükseliş stili nedeniyle yere düşüyor o kadar basit.Penaltı çok ağır olurdu.

eXcitinG
08.Ağustos.2009, 03:07
Öyle penaltı calınmaz bence.
%85 pas yüzdesi demek cok organize demek mi oluyor? Ortasahada oraya buraya yan pas yaparakda pektabi yüzdeni yüksek tutabilirsin. 2. yarıda 1 tane pozisyon gösterir misin bana, Ceza sahasına sisirilmiş, duran toplar harici?
İlk yarıda Holoskonun sagdan bindirdigi ayagından actıgı için atagın golle sonuclanmadıgı pozisyon bir organize ataktı mesela. Onun haricinde ben hatırlamıyorum böyle bir atak.

Bizim oynadığımız sistem gereği iLeride Nobre oLduğu için zaman zaman geriden çıkarken Nobre iLeride topu aLabiLir diye şişirerek çıktığımız zamanLarda oLur, bu geçen sezonda oLuyordu, bu sezonda oLacak..

Bir çok kez soLda,sağda ve ortadan geLdiğimizde iyi pasLaşarak rakip sahaya girdik ama top ne zaman forvet oyuncuLarına geLdi atak ortadan kayboLdu. MeseLa 89.dakikada çok güzeL pasLaşarak kaLe önüne geLdik, sonra Ernst Bobo ya gönderdi topu atak çamur oLdu gitti. Vs.vs.

2pac
08.Ağustos.2009, 03:11
Pasla cok organize olunsaydı suan Maldonado Dünya'nın en iyi önliberosuydu..
Ama Besiktas ilerleyen zamanlarda daha iyi olur..Bir takım sampiyon olduktan sonra diger sezon lige galibeyetle baslayamıyor nedense.

yunusgs
08.Ağustos.2009, 03:12
Bizim oynadığımız sistem gereği iLeride Nobre oLduğu için zaman zaman geriden çıkarken Nobre iLeride topu aLabiLir diye şişirerek çıktığımız zamanLarda oLur, bu geçen sezonda oLuyordu, bu sezonda oLacak..

Bir çok kez soLda,sağda ve ortadan geLdiğimizde iyi pasLaşarak rakip sahaya girdik ama top ne zaman forvet oyuncuLarına geLdi atak ortadan kayboLdu. MeseLa 89.dakikada çok güzeL pasLaşarak kaLe önüne geLdik, sonra Ernst Bobo ya gönderdi topu atak çamur oLdu gitti. Vs.vs.

Bir de bence 2.yarıda yapılan değişiklikler yanlıştı.Yusuf ya da Holosko'dan birisi sahada kalıp forvete pozisyon hazırlamalıydı.

DeNiZ_1903
08.Ağustos.2009, 03:14
Takımın kapasitesi bu değil.Daha iyisini yapabiliriz ve yapacağız da bunu biliyorum.İçim rahat yani.Fakat sinir bozucu olaylar var doğal olarak.Mustafa Hoca iyi giden takımın kemiğini söktü attı oyundan.Holosko'da kalmalıydı.Bunlar deneme oyunları.Takım bir transferle daha iyi olacaktır.

eXcitinG
Pasla cok organize olunsaydı suan Maldonado Dünya'nın en iyi önliberosuydu..
Ama Besiktas ilerleyen zamanlarda daha iyi olur..Bir takım sampiyon olduktan sonra diger sezon lige galibeyetle baslayamıyor nedense.

Ne aLakası var yahu bunun şimdi söyLediğin iLe.

SöyLediğin şeyin ne kadar mantıksız oLduğunun farkındamısın sen ?

MaLdonado sağa soLa 2m ye pas yapıyordu. Beşiktaş bu gün o şekiLde oynamadı.

Benzeticeksen daha güzeL anLamLı oLacak benzetmeLer yap. SaLLamasyona gerek yok.

Universal
Ligin ilk maçları ilerisi için ölçü olamaz. Beşiktaş kötü başladığı sezonu şampiyon bitirdi. Bu nedenle ileriye dönük yorumlar pek ümitsiz olabilir. Hava sıcak bu performansı düşürür. Yüksek tempoda maç oynanmaz. Beşiktaş bu maçı kazanabilirdi. Ama top İBB'yi tercih etti. Bu arada Porto, Lyon, Fenerbahçe maçında gol atamadı, bu maçta bir gol kaydetti asıl sorun bana göre hücumdadır.

RaSenGan
08.Ağustos.2009, 03:15
Takip etmedim maçı golleri gördüm.İbrahim Akın'ın attığı gol gerçekten çok güzel.Rakibimizin puan kaybetmesi sevindirici.Tebrik ediyorum iki takımı da.

DeNiZ_1903
08.Ağustos.2009, 03:20
Ligin ilk maçları ilerisi için ölçü olamaz. Beşiktaş kötü başladığı sezonu şampiyon bitirdi. Bu nedenle ileriye dönük yorumlar pek ümitsiz olabilir. Hava sıcak bu performansı düşürür. Yüksek tempoda maç oynanmaz. Beşiktaş bu maçı kazanabilirdi. Ama top İBB'yi tercih etti. Bu arada Porto, Lyon, Fenerbahçe maçında gol atamadı, bu maçta bir gol kaydetti asıl sorun bana göre hücumdadır.

Katılıyorum tamamen.Bobo'yu soldaki bölümde forvete yakın oyuncu olarak oynatmak anlamsız.Mustafa Hoca'ya da takıma da güveniyorum belirttiğim gibi.Bu takım geçen sezonun ilk yarısını 6.bitirdi.Hemen felaket çanları çalmasın. Bu arada Lyon maçı 1-1 sonuçlanmıştı.

deniz.91
08.Ağustos.2009, 03:21
Klasik belediye büyüklerden alır puanı küçüklere veriri robin hood:)

Universal
08.Ağustos.2009, 03:24
Katılıyorum tamamen.Bobo'yu soldaki bölümde forvete yakın oyuncu olarak oynatmak anlamsız.Mustafa Hoca'ya da takıma da güveniyorum belirttiğim gibi.Bu takım geçen sezonun ilk yarısını 6.bitirdi.Hemen felaket çanları çalmasın. Bu arada Lyon maçı 1-1 sonuçlanmıştı.

Lyon skoru bir anda 0-0 geldi, zaten o golde kornerden geldi. Beşiktaş'ın sanırsam bir yabancı hakkı var, bu hakkını mutlaka ortasaha ile forveti arasında bağlantı kuracak, forvet oyuncularını gol ile karşı karşıya getirmesini sağlayacak bir oyuncu olması gerekiyor.

brotha
08.Ağustos.2009, 03:28
bence iyi oynadik ozellikle ilk yari. cok organize geldik, exciting e katiliyorum nobre disinda. nobrenin kapasitesi bu, inanilmaz yararli oynuyor ama hucumda son vuruslari beceremiyor. eger bugun nihat,holosko ve bobo becerikli olsaydi son paslari,son driblingleri ve son vuruslari iyi yapabilselerdi cok farkli olurdu. yinede ben cok umutluyum

hazir bir nihat, kendini toparlayan bobo ve holosko, gecen senenin yildizlarindan ekrem dag, sakat toraman bu takima giricek. yine en buyuk adayiyiz ligin

yunusgs
08.Ağustos.2009, 03:28
Lyon skoru bir anda 0-0 geldi, zaten o golde kornerden geldi. Beşiktaş'ın sanırsam bir yabancı hakkı var, bu hakkını mutlaka ortasaha ile forveti arasında bağlantı kuracak, forvet oyuncularını gol ile karşı karşıya getirmesini sağlayacak bir oyuncu olması gerekiyor.

Beşiktaş'ın yabancı futbolcu hakkı yok Batuhan abi.

anilton
08.Ağustos.2009, 03:29
Maça hızlı başladık ve Holosko ile 2 net gol kaçırdık.Birinde Holosko ceza sahasına girerken çaprazdan çok iyi vurdu direği yalayarak auta gitti.Diğerinde ise Nobre'nin çok iyi pasında karşı karşıya iyi düşündü ama Oğuzhan açıyı daralttığı için çıkardı topu...

Bu maçta Fb maçından farklı olarak Fink önde Ernst geride başladı ve daha iyi oldu açıkçası.Fink Ernst'ten daha yaratıcı ve tekniği daha iyi...

Nobre'nin dışarı indirdiği topla Fink'in çok temiz şutuyla öne geçtik ama hemen sonrası golü yememiz planı bozdu.Bu golü yemeseydik fark olurdu bu maç.Çünkü İBB'nin kontradan başka planı yoktu...

İlk yarının sonlarına doğru tempoyu arttırdık.Yine Nobre indirdi Ernst çizgiye indi içeriye çevirdi Nobre altı pastan Oğzuhan'ın kucağına verdi topu...

M.Denizli Fb maçında yaptığı hatayı yine yaptı ve savunmaya katkısı olmayan Bobo ile hala hazır olmayan Nihat'ı kanatlara attı.Bobo resmen ceza sahası çizgisi ile taç çzigisinin birleştiği noktada oynuyor.Orta sahaya bile gelmiyor.Bobo girecekse Nobre'nin yerine girmeliydi.Ve ikinci yarıda giren oyunculardan birisi mutlaka Uğur olmalıydı.İkinci yarının ilk 15 dakikası düştük oyundan ama daha sonra toparladık ve tekrar yüklenmeye başladık...

İkinci yarıda ilk tehlikeli atak Bobo'nun çaprazdan vurduğu top ve Oğuzhan'ın elinden kaçan topun auta gitmesiyle oluştu...

Son 10 dakikada ise rakip yarı sahaya yıktık oyunu...

Ferrari ve Ernst'in kafalarını çizgiden çıkardı Zeki ve Serhat.Yine Nobre'nin bomboş pozisyonda kafası Oğuzhan'ın üstünde gitti...

Valla ben takımdan memnunum.Zaman zaman yapılan ikiye birler,ver kaçlar çok hoşuma gidiyor.Ferrari ve Sivok'un savunmadan kafa topunu bile pas olarak çıkarmaya çalışmaları çok olumlu...

İBB'nin kaleyi tutan tek şutu var evet tek şut.Oda gol oldu.Tam FM olayı...:)

Tello'nun pozisyonu tartışmasız penaltı.O yüzden tartışmıyorum...

Organize atak olayına niye bu kadar çok takıyoruzki.Karambol,duran top,ikiye bir,kanat ortaları,kontra,uzun şut.Pozisyon pozisyondur.Elli pas yaparak mı gol atacağız illa ki?Yunanistan duran topla Avrupa şampiyonu oldu.Biz geçen sene rakipleri bekleyerek kontradan şampiyon olduk...

Biz organize olamadıysak,pas yapamadıysak İBB direk amatöre düşürülsün.İBB hapsetmiş,tek kaleye çevirmiş oyunu.Peh peh peh...

Sağ tarafta özellikle ilk yarı Ekrem olsa maçın yıldızı olurdu.Çok boş alan bulduk o bölgede.Erhan iyi niyetli ama hücum gücü sıfır.Ekrem dönecek,Toraman dönecek,Nihat hazır hale gelecek.Belki bir 10 numara alınacak...

Genel olarak memnunum takımdan...

İBB Olimpiyat'ta büyük takımların kabusu zaten.Bu beraberliğe fazla üzülmedim.İBB gibi orta sahada çok diri(Sylla,Efe,Nsumbu,Serhat,Zeki) ve hücum hattında çok hareketli(İ.Akın,Tum,İskender) gibi bir takıma bu kadar pozisyon bulmak ve yok denecek kadar az pozisyon vermek son derece umut verici benim adıma...

eGowiCh
08.Ağustos.2009, 03:33
İ.Akın E.Toroğlu'nun dediğine göre Ernst'i Beylerbeyi'ne göndermiş gol pozisyonunda :D Dediği de doğru hakkaten, müthiş bir gol attı.

Del Bosque İspanya-Türkiye maçı için İstanbul'a geldiğinde Ömer Güvenç'e ilk sorduğu soru "İ.Akın milli takımda mı?" olmuş. Ömer Güvenç de olumsuz yanıt verince dudak büzüp surat asmış. Del Bosque'nin çok değer verdiği bir futbolcuydu İ.Akın ve çok yetenekli, at yarışı sevdasından ve disiplinsizlikten her maç aynı performansı sergileyemiyor.

Universal
08.Ağustos.2009, 03:36
Fink çok iyi bir oyuncu. Beşiktaş Almanya'dan iyi isimler buluyor.

Beşiktaş'ın yabancı futbolcu hakkı yok Batuhan abi.

Delgado'nun sözleşmesini fesh ettiler.

Gangstaa
08.Ağustos.2009, 03:39
Tebrikler İBB 1 puan 1 puandır

2pac
08.Ağustos.2009, 03:41
Ne aLakası var yahu bunun şimdi söyLediğin iLe.

SöyLediğin şeyin ne kadar mantıksız oLduğunun farkındamısın sen ?

MaLdonado sağa soLa 2m ye pas yapıyordu. Beşiktaş bu gün o şekiLde oynamadı.

Benzeticeksen daha güzeL anLamLı oLacak benzetmeLer yap. SaLLamasyona gerek yok.

Senin anlattıklarında bu sonuca ulastım daha düzgün seyler yazarsan sallamasyonada gerek kalmaz..Madem cok iyi top oynadınız yenseydiniz bi zahmet.

Gangstaa
08.Ağustos.2009, 03:43
Fink çok iyi bir oyuncu. Beşiktaş Almanya'dan iyi isimler buluyor.

Delgado'nun sözleşmesini fesh ettiler.
Ne ara sözleşmesi iptal edildi ?

Universal
08.Ağustos.2009, 03:45
Ne ara sözleşmesi iptal edildi ?

Bilmiyorum, geçen hafta Süper Kupa maçı sırasında iptal edildi dedi maçı anlatan spiker. Oradan duydum.

Gangstaa
08.Ağustos.2009, 03:46
Yok iptal edilmedi.Ocağa kadar beklenecekmiş galiba.

yunusgs
08.Ağustos.2009, 03:48
Ben de edilmedi diye biliyorum ayrıca bugün Spor haberlerinde Demirören'in ağzından 'Delgado'nun sözleşmesini dondurmadık' diye bir açıklama geldi.

tarikko
08.Ağustos.2009, 03:58
Karşılaşmanın 75. dakikasında müdahalesi sonrası Tello'nun ceza sahası içinde yerde kaldığı ve Beşiktaşlıların penaltı beklediği pozisyonu değerlendiren İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu oyuncu Serhat Gülpınar, Tello'yu suçladı.

Serhat, siyah-beyazlı oyuncunun hep benzer hareketlerde bulunduğunu ileri sürerek, ''Tello bunu hep yapıyor. Geçen sezon da aynısını yaptı. Hiç dokunmadan kendisini yere bırakıyor. Ondan sonra biz karşılık verince de saha içinde bize küfür ediyor. Maalesef hakemlerimiz buna çok dikkat etmiyor. Zaten ligde bunu yapan belli başlı oyuncular var. Hakemlerimizin biraz daha dikkatli olması lazım'' diye konuştu.

Maraton

Gangstaa
08.Ağustos.2009, 04:02
Bu haberden çok güzel kavga çıkar :)

anilton
08.Ağustos.2009, 04:04
İstatistikler;

Şut

İBB : 11'de 1...

BJK : 17'de 7...

İsabetli Orta

İBB : 1

BJK : 11

Serhat şaşırmış.Tello kendini atmış...:)

Lionel Andres Messi
08.Ağustos.2009, 04:09
istediğim oldu ve beşiktaş ilk haftadan 2 puan kaybetti.beşiktaşın oyunun sıkışan anlarında iyi bir 10 numaraya ihtiyacı var bence ilerleyen zamanlarda dahada ihtiyaç olacaktır nihat da denenebilir forvet arkasında yapamayacağı iş değil çok da iyi oynar eğer transfer olamzsa.

anilton
08.Ağustos.2009, 04:09
Kesin istatistikler bunlar;

http://resim.haber1903.com/icerik/ibb_bjk_istatistik_1.JPG
http://resim.haber1903.com/icerik/ibb_bjk_istatistik_2.JPG

Gangstaa
08.Ağustos.2009, 04:11
Anladık Beşiktaş ezerek oynamış daha fazla koymana gerek yok :)

anilton
08.Ağustos.2009, 04:20
Yok ezerek oynamadık ama söylenildiği gibi olumsuz bir durum yok ortada.Onu göstermek için koydum sadece...

Neron_FB
08.Ağustos.2009, 05:06
İBB geçen seneye göre daha iyi. Ben beraberlik diyorum.

Hasagiç ve taner yokmuş sanırım ama yine de tutturdum :p

scar face
08.Ağustos.2009, 05:40
Şampiyonlar genelde bir sonraki sezonun baslangıcında puan kaybederler...
İBB iyi takım kurdu daha iyi işler yapacaklardır...

KaPaLı
08.Ağustos.2009, 12:11
Kesin istatistikler bunlar;

http://resim.haber1903.com/icerik/ibb_bjk_istatistik_2.JPG

İstatistikler çok şeyi ifade ediyosa Süper Kupa istatistiklerinede bak Anıl :)

Beşiktaş dün gerçekten çok saçma oynadı. İBB takımının kapanacağı belli. Sürekli olarak uzun top oynadı şişirmelerle pozisyon bulmaya çalıştı. Dün Rıdvan Dilmen çok güzel birşey söyledi. Bobo'yu Olympiakos Forvet oyuncusu olarak istiyo Mustafa hoca ondan sol açık yaratmak istiyo. Çok doğru söz. Orda Bobo'nun etkili olmayacağı çok belli. Mustafa hoca'da sürekli ısrar ediyo.

İbrahim Akın'ın attığı gol gerçekten nefisti. Önce Ernst sonra Yusufu yatırdı çok güzel yere bıraktı. İBB takımı hep aynı. Sürekli kapanıyolar ileride İskender - İbrahim Akın bırakıp gol aramaya çalışıyolar. Neyse artık olan oldu 1 puanla başladı lige Beşiktaş. Bugün ve Yarın büyük takımlarımız ne yapacak çok merak ediyorum.

eXcitinG
08.Ağustos.2009, 12:59
İso birde süper kupaya çevirmeseydin oLayı çok güzeL yazmış oLacaktın ama. Ne gerek var ki hemen Süper kupaya çekiyorsunuz maçı. İstatistik koymuş, İstatistik koymakta da mı artık art niyet aramaya başLıyorsunuz.

KaPaLı
08.Ağustos.2009, 13:06
Tamam abim özür dilerm :D İçimdeki fanatizm bazen hortluyo :)

Yıldıray haberleri var. 1 yıl neredeyse hiç oynamadı Nihat gibi hazır olmadan gelecek dün akşamki maçı gözönüne alıyorumda 2. yarıda girse bile etkili olamaz -ki Yıldıray Nihat'a göre daha çok sakatlık yaşayan birisi-. Tello kullansa forvet arkasında daha etkili olur takım. Veyada Yusuf kanatta değil ortada oynaması lazım.

eXcitinG
08.Ağustos.2009, 13:14
YıLdıray iLe anLaşıLdı.

YıLdıray çok katkı sağLayabiLir. Ama Nihat ve YıLdıray ın form tutması için daha çok bekLememiz gerekecek. Nihat ve YıLdıray form tutana kadar, Bobo, HoLosko ve Nobre formda oLsun yeter. Hücum hattımız döküLüyor. KendiLerine geLirLerse 1 Ay sonra bu takım çok işLer yapacak.

LaigLeNoiR
08.Ağustos.2009, 13:45
Beşiktaş fena oynamadı ama daha iyi olabilirdik.

İBB bir puanı kurtardı diyebiliriz.Takıma 10 numara şart.

Universal
08.Ağustos.2009, 15:09
Bence Beşiktaş'ın bu performansı staddan kaynaklanıyor. Büyük takımlar hep bu stadda kötü maçlar oynadı. Galatasaray ev sahipliği yaptı, ligi kötü sırada bitirdi. Buraya deplasmana gelen takımlar zorlanıyor. Bu stad tam kapasite dolmadığı sürece futbolcunun futbol oynayası olmuyor.

İbrahim Akın'da Beşiktaş'dan beni neden gönderdiniz diyor sanki. Beşiktaş maçlarında bir farklı oynuyor. Çok güzel gol kaydetti.

bugra 1905
08.Ağustos.2009, 15:12
İbrahim Akın Müthiş Oynamış Harika Bir Gol Atmış Gerçekten
Belediyeyi Tebrik Ederim:)

Memedov
08.Ağustos.2009, 15:32
YıLdıray iLe anLaşıLdı.

YıLdıray çok katkı sağLayabiLir. Ama Nihat ve YıLdıray ın form tutması için daha çok bekLememiz gerekecek. Nihat ve YıLdıray form tutana kadar, Bobo, HoLosko ve Nobre formda oLsun yeter. Hücum hattımız döküLüyor. KendiLerine geLirLerse 1 Ay sonra bu takım çok işLer yapacak.

YıLdıray geLeceğine DeLgado kaLsaydı daha iyidi be abi.:D

LaigLeNoiR
08.Ağustos.2009, 15:34
Delgado da kalıyor zaten Memo korkma :D

Universal
08.Ağustos.2009, 15:35
YıLdıray iLe anLaşıLdı.

Yıldıray'ı düne kadar Eskişehirspor istiyordu, Beşiktaş'a çok büyük katkısı olmaz. Bana göre Yusuf, Yıldıray'dan daha iyi. Eğer Yusuf Fenerbahçe'de iken zırvalamasaydı, şuan çok farklı yerlerde olabilirdi.

eXcitinG
08.Ağustos.2009, 16:34
Ben zaten YıLdıray çok başarıLı oLur demiyorum ama mevcut durum içerisinde DeLgado dönene kadar ya da Bobo giderse geLicek Yabancı oyuncu geLene kadar iş yapabiLir. Yoksa bende çok hoşLandığımı söyLeyemeyeceğim YıLdıray dan.

El Barto
08.Ağustos.2009, 16:42
Yıldıray'ı düne kadar Eskişehirspor istiyordu, Beşiktaş'a çok büyük katkısı olmaz. Bana göre Yusuf, Yıldıray'dan daha iyi. Eğer Yusuf Fenerbahçe'de iken zırvalamasaydı, şuan çok farklı yerlerde olabilirdi.

Yıldıray'ı Eskişehirspor isteyince neden bir katkısı olamaz Batuhan ben pek bir bağ kuramadım? :confused:

Universal
08.Ağustos.2009, 17:13
Yıldıray'ı Eskişehirspor isteyince neden bir katkısı olamaz Batuhan ben pek bir bağ kuramadım? :confused:

Sonuçta Beşiktaş'tan kat kat düşük bir takımın istediği oyuncu. Zaten Yıldıray bu takıma kısa süreli alındığına inanıyorum, uzun süre kalkıp büyük başarılara imza atamaz.

Aşk-ı Şehir
08.Ağustos.2009, 17:27
Sonuçta Beşiktaş'tan kat kat düşük bir takımın istediği oyuncu. Zaten Yıldıray bu takıma kısa süreli alındığına inanıyorum, uzun süre kalkıp büyük başarılara imza atamaz.

Ne alakası var Batuhan anlamadım? Eskişehirspor iyi bir oyuncu isteyemez mi? Garip doğrusu.:)

El Barto
08.Ağustos.2009, 17:29

Senden iyi asker olur Batuhan. Gayet düz mantık. :icon_biggrin:

Universal
08.Ağustos.2009, 17:32
Ne alakası var Batuhan anlamadım? Eskişehirspor iyi bir oyuncu isteyemez mi? Garip doğrusu.:)

Eskişehir ona bakarsan Robinho'yuda, C.Ronaldo'yuda, Kaka'yıda ister. Ama tek sorunun para olmadığı için kalkıpda biz bunları istiyoruz demez. Sonuçta istediklerine göre Yıldıray bu takım seviyesine gidecek bir oyuncu olduğu ortadadır. Yıldıray 20 yaşında değilki...

Senden iyi asker olur Batuhan. Gayet düz mantık. :icon_biggrin:

Bilmem ailede çok fazla asker var. :)

Memedov
08.Ağustos.2009, 17:35
C.Ronaldo'dan daha çok ses getirecek diye nitelendirilen transfer Yıldıray Baştürk değildir heralde.