Log in

View Full Version : Keita ve Elano Tam Benlikti

Gangstaa
05.Ağustos.2009, 17:16
Keita ve Elano tam benlikti

http://www.yazete.com/pics/news/050820090233360882675_2.jpgŞükür, "Bu sezon kurulan kadroda çok daha başarılı olurdum" diye konuştu.

"Keita ve Elano ile oynamak isterdim" diyen Hakan Şükür, "Bu sezon kurulan kadroda çok daha başarılı olurdum" diye konuştu.

GSaray'ın efsane golcüsü Hakan Şükür, sarı-kırmızılı takımın bu sezon kadrosuna kattığı Keita ve Elano için "Onlarla aynı takımda oynamak isterdim" dedi.

Radyospor'a açıklamalarda bulunun Hakan Şükür, antrenör diplomasını aldığını ancak bu sezon yorumcu olarak görev yapacağını belirtti. İşte Kral'ın açıklamaları: "Futbolu bıraktığım için çok üzüldüm. G.Saray'ın geçen sezon ve bu sezon kurduğu kadrolar tam bana göreydi. Bu kadroların içerisinde çok daha başarılı olurdum. Rijkaard'in en büyük avantajı, takımın geçen sezon kötü bir dönem geçirmesidir. Elano çok kaliteli bir oyuncu, Dunga kendisini sürekli milli takımda oynatıyor. Lincoln Türkiye'ye dönemez. 16 seneyi Galatasaray'da geçirdim. Güzel günler yaşadım, başarılar elde ettim. G.Saray'daki başarımı kimse gölgeleyemez."

SABAH

Fernando Gago
06.Ağustos.2009, 00:36
Yeter artık bıraktın futbolu artık önüne bak , yok o bana göreydi yok Fenerbahçe'ye gidebilirdim ohoo . . .

GodfatheR
06.Ağustos.2009, 00:42
Her transferden sonra tam benlikti diyor :) Anlamak güç :)

nekop
06.Ağustos.2009, 00:56
Elano Türkiye'de kimlik degilki zaten..

Suicider
06.Ağustos.2009, 01:27
valla hakan her sezon transferlerden sonra o benlikti şu olsa daha çok gol atardım diyip duruyor yeter artık olmıyacak birşey için habire konuşmaya gerek yok hakan git sen boynuna bi kazak bağla yorumculuk yap

ShevAnil
06.Ağustos.2009, 01:29
Galatasaray genç kaleci arıyormuş tam benlik :)

KanaKe
06.Ağustos.2009, 01:32
kolpa haberdir hakan sükürün böyle gereksiz sacma sapan aciklamada bulunacagini sanmiyorum

E.Cartman
06.Ağustos.2009, 04:02
Gördük ne pozisyonlara girdin atamadın daha gençken şimdi mi atacan :zuhaha

tarikko
06.Ağustos.2009, 04:07
kolpa haberdir hakan sükürün böyle gereksiz sacma sapan aciklamada bulunacagini sanmiyorum
Aynen Hakan Şükür böyle açıklamalarda bulunmayacak bir insandır..

erdemzorer10
06.Ağustos.2009, 04:54
malzeme basının bir uydurması daha..bugün Hakan yarın bi başkası diğer gün bi başkası..basına malzeme gerektiğinde futbolcuların ağzından çıkmasa bile yaratıcılıkları ile haber yapmayı başarıyorlar..

El Barto
06.Ağustos.2009, 04:56
Aynen Hakan Şükür böyle açıklamalarda bulunmayacak bir insandır..

Siz daha sanmayın. :D Yahu geçen sene Stadyum'u hiç mi seyretmediniz. Ben olsam şöyle yapardım böyle atardım en az bu kadar oynardım bi 5 sene daha oynardım falan dediğini. :icon_lol:

E.Cartman
06.Ağustos.2009, 05:01
Siz daha sanmayın. :D Yahu geçen sene Stadyum'u hiç mi seyretmediniz. Ben olsam şöyle yapardım böyle atardım en az bu kadar oynardım bi 5 sene daha oynardım falan dediğini. :icon_lol:

Babam onun yüzünden stadyumu izlemeyi bıraktı Emre abi ben de sırf Mehmet Demirkol için izliyodum programı o da ara sıra öyle yapardım böyle yapardım benim gibi bir forvete ihtiyaçları var öyle var böyle var el insaf ya 500 küsür maçta 260 gol attın 1260 tane kaçırdın berberler iflas ediyodu millet kendi saçını kendi kısaltıyodu :zuhaha

erdemzorer10
06.Ağustos.2009, 05:43
Hakan Şükür ün için de böyle konuşuluyor ya vay halimize..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
edit : Hakan Şükür için de

E.Cartman
06.Ağustos.2009, 05:53
Hakan Şükür ün için de böyle konuşuluyor ya vay halimize..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
edit : Hakan Şükür için de

Abi nesi varki tamam çok şeyler verdi Türk futboluna da saç bırakmadı başımızda abi nesini konuşalım başka ayrıca söylediklerimizde bir gerçek yani adama Jübile + Florya'ya Heykel + Futbol okullarına adını verelim dediler yok ben 1 sene daha futbol oynıcam dedi noldu oynayamadı...

erdemzorer10
06.Ağustos.2009, 05:56
Abi nesi varki tamam çok şeyler verdi Türk futboluna da saç bırakmadı başımızda abi nesini konuşalım başka ayrıca söylediklerimizde bir gerçek yani adama Jübile + Florya'ya Heykel + Futbol okullarına adını verelim dediler yok ben 1 sene daha futbol oynıcam dedi noldu oynayamadı...

4 kıtada da adın biliniyorsa o zaman futbolculuğun eleştrilmemeli bence :)

söylediğin mevzuda sana katılıyorum bırakıp efsane olmalıydı , ama kişisel kararıydı 1 yıl daha oynamak istedi ..