View Full Version : Oyun çok yavaş
JackBlack
06.Ağustos.2009, 02:23
Arkadaşlar benim sorunum oyunumun çok yavaş olması bilgisayar özelliklerim
2gb ram 512 ekran kartı ve intel dual core 1.6 ghz acaba bilgisayarımın donanım özelliklerinden mi kaynaklanıyor yoksa başka bir şey mi yapmam gerekiyor
sasasami
11.Ağustos.2009, 19:49
Kardeş kaç lig açtın? oyunun büyklüğü ne? kasıyor derken mesela kaç maç kaç dakika sürüyor?
GebzeLi1907
11.Ağustos.2009, 19:51
Pc özellikleri gayet yerinde
çok fazla ne biliyim 20 lig açmadıysan edt dosyasıyla bütün kıtalardaki oyuncuları yüklemediysen veyahut full details oynamıyorsan kasmaması lazım
Gangstaa
11.Ağustos.2009, 20:51
İşlemci baya zayıf,pek fazla lig açmadan dene birde.
Memedov
11.Ağustos.2009, 22:38
İşlemcin benim bilgisayar'dan iyi. ben 4 ligi rahatlıkla oynayabiliyorum. Fazla lig açmazsan sorun yaşayacağını sanmıyorum.
JackBlack
13.Ağustos.2009, 23:10
yaw anlamıyorum oyunda bi problem yokta maç esnasında deli gibi kasıyor 3d yi de kapattım hala daha kasıyor bu nasıl birşey anlamadım ben
Erdinc_Fb
17.Ağustos.2009, 06:24
Çift çekirdek 2.80
2 gb ram
256 mb 256 bit ati ekran kartı
2 lig açtım databasede küçük ona rağmen oynanmıyo denicek kadar kasıyo.2 maç arası nerdeyse 15-20 dakika.Maçı geçtim bi oyuncunun özelliklerini bile zor açıyo.Oyundan soğudum kasmasın diye hiçbişeye bakamdan ilerliyorum:S
Sorun ne çözemedim bende vistadan kaynaklanabilirmi:S
SAİT71
17.Ağustos.2009, 07:02
KArdeş birde şu yolu dene :
Görev yöneticisinden Fm e sağ tuş yap İşleme git de ondan sonra gelen yerde yine sağ tuş yap ve Benzeşmeyi ayarla seçeneğini seç oradan CPU 1 kutucuğunu kaldır tamam de bakalım geçecek mi
Bu şekil ayarla:
http://i31.tinypic.com/t69v5v.png
utku10san
25.Ağustos.2009, 04:44
bendede buna benzer bir problem vardı bilgisayarımın özellikleri gayet iyi ram vs vs... Ama 3D de takılarak oynuyordu... Benim işlemcim amd gerçi intelde var mı bilmiyorum ama AMD Optimizer diye birşey var hızlı bilgisayarlarda bazı oyunlarla görüntünün uyuşmaması gibi bir sorunu çözüyor misal bu counter strike oynunda başıma gelmişti görüntü takla takıla ilerliyordu araştırdımda bu dosyaya ulaştım. O zamandırda her formattan sonra mutlaka kurarım ve çok yararlı . mutlaka intelinde buna benzer bi uygulaması vardır denemeni tavsiye ederim.
JackBlack
28.Ağustos.2009, 20:45
bendede buna benzer bir problem vardı bilgisayarımın özellikleri gayet iyi ram vs vs... Ama 3D de takılarak oynuyordu... Benim işlemcim amd gerçi intelde var mı bilmiyorum ama AMD Optimizer diye birşey var hızlı bilgisayarlarda bazı oyunlarla görüntünün uyuşmaması gibi bir sorunu çözüyor misal bu counter strike oynunda başıma gelmişti görüntü takla takıla ilerliyordu araştırdımda bu dosyaya ulaştım. O zamandırda her formattan sonra mutlaka kurarım ve çok yararlı . mutlaka intelinde buna benzer bi uygulaması vardır denemeni tavsiye ederim.
böyle bir dosyayı nerden bulabilirm daha açık şekilde anlatırmısın
bnmv
30.Ağustos.2009, 04:19
arkadasım ram ekran kartı gayet ıyı de ıslemcıden kaynaklanıyor bence:) bı de cok fazla lıg acarsan kasması dogar:)