View Full Version : İşte Torbalar Muhtemel Rakipler
TR.CaPTaiN
07.Ağustos.2009, 15:10
İŞTE TORBALAR
MUHTEMEL RAKİPLER!
UEFA Avrupa Ligi'nde play-off kuraları öncesi takım puanlarına göre torbalar oluşturuldu. Böylelikle temsilcilerimiz Sivasspor, Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri belli oldu. Gruplar aşağıdaki gibi düzenlendi. Her iki gruptaki takımlar birbirleriyle eşleşecekler.
GRUP 1
Werder Bremen (GER)
Everton FC (ENG)
SC Heerenveen (NED)
NK Dinamo Zagreb (CRO)
PFC Litex Lovech (BUL)
GRUP2
Heart of Midlothian FC (SCO)
PAOK FC (GRE)
FC BATE Borisov (BLR)
SK Sigma Olomouc (CZE)
FK Aktobe (KAZ)
GRUP3
Villarreal CF (ESP))
Club Brugge KV (BEL)
Galatasaray SK (TUR)
Hapoel Tel-Aviv FC (ISR)
Fulham FC (ENG)
GRUP4
KKS Lech Poznan (POL)
FC Amkar Perm (RUS)
NAC Breda (NED)
FK Teplice (CZE)
FC Levadia Tallinn (EST)
GRUP5
Group 3
AS Roma (ITA)
LOSC Lille Métropole (FRA)
FK Austria Wien (AUT)
FC Twente (NED)
PFC CSKA Sofia (BUL)
GRUP6
MFK Košice (SVK)
FC Metallurh Donetsk (UKR)
FC Dinamo Moskva (RUS)
KRC Genk (BEL)
FK Qarabağ (AZE)
GRUP 7
PSV Eindhoven (NED)
FC Basel 1893 (SUI)
S.S. Lazio (ITA)
FK Partizan (SRB)
Toulouse FC (FRA)
GRUP8
Trabzonspor (TUR)
MŠK Zilina (SVK)
IF Elfsborg (SWE)
FK Bakı (AZE)
Bnei Yehuda Tel-Aviv FC (ISR)
GRUP9
FC Shakhtar Donetsk (UKR)
AFC Ajax (NED)
Hertha BSC Berlin (GER)
Athletic Club Bilbao (ESP)
CFR 1907 Cluj (ROU)
GRUP10
Brøndby IF (DEN)
Tromsø IL (NOR)
Sivasspor (TUR)
ŠK Slovan Bratislava (SVK)
FK Sarajevo (BIH)
GRUP11
C Zenit St. Petersburg (RUS)
FC Steaua Bucureşti (ROU)
AC Sparta Praha (CZE)
Aston Villa FC (ENG)
Odense BK (DEN)
GRUP 12
Genoa CFC (ITA)
CD Nacional (POR)
Saint Patrick's Athletic FC (IRL)
NK Maribor (SVN)
SK Rapid Wien (AUT)
GRUP13
Hamburger SV (GER)
Fenerbahçe SK (TUR)
FC Dinamo 1948 Bucureşti (ROU)
FC Metalist Kharkic (UKR)
GRUP14
SK Sturm Graz (AUT)
FC Slovan Liberec (CZE)
EA Guingamp (FRA)
FC Sion (SUI)
GRUP15
SL Benfica (POR)
Valencia CF (ESP)
AEK Athens FC (GRE)
SK Slavia Praha (CZE)
GRUP16
FK Crvena Zvezda (SRB)
SC Vaslui (ROU)
FC Vorskla Poltava (UKR)
Stabæk IF (NOR)
Sporx
Alicanfmfan
07.Ağustos.2009, 15:13
Sivas'a Cluj , Trabzon' Basel , Fb ve Gs içinde farketmez :)
Clayman
07.Ağustos.2009, 15:15
Sivas için çıkacak en kolay rakip Cluj olur. Onun dışındaki hiçbir takımı eleyemez Sivas. Gerçi Cluj bile bu Sivas'ı eleyebilir.
Cyzio
07.Ağustos.2009, 15:24
PSV Eindhoven (NED)
FC Basel 1893 (SUI)
S.S. Lazio (ITA)
FK Partizan (SRB)
Toulouse FC (FRA)
Şanslı gruba düşmüşüz.Lazio çıkmasın, diğerleriyle başa baş gideriz.Gönlüm Partizan'ın gelmesinden yana.
bugra 1905
07.Ağustos.2009, 15:27
Tüm Takımlarımıza Başarılar:)
Aşk-ı Şehir
07.Ağustos.2009, 15:39
Trabzonspor'a Basel, Sivasspor'a Shakthar gelsin. Galatasaray ve Fenerbahçe için farketmez. Shakhtar şampiyonlar ligi ön elemesinde Timisora gibi bir takıma eleniyorsa Sivasspor'da eleyebilir Shakhtar'ı. Hatta Shakhtar'da moraller iyice bozuldu.
Neron_FB
07.Ağustos.2009, 15:54
F.Bahçe'ye Sion yada Liberec gelir umarım :)
yunusgs
07.Ağustos.2009, 15:56
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleri kolay gelecek takım kim olursa fark etmez.Sivasspor'a ise Cluj gelir umarım fakat Anderletch'e de kolay diyorduk umarım onun gibi olmaz.Trabzonspor'a Partizan ya da Basel gelebilir.
Universal
07.Ağustos.2009, 15:58
Haberde temsilcilerimiz, bölümünde Fenerbahçe yerine Beşiktaş'ı yazmışlar. :D
TR.CaPTaiN
07.Ağustos.2009, 16:03
Tahminde bulunayım bakalım hangileri tutacak.
Galatasaray - NAC Breda
Toulouse - Trabzonspor
Ajax - Sivasspor
Fenerbahçe - Guingamp
Clayman
07.Ağustos.2009, 16:06
Galatasaray - Lech Poznan
PSV Eindhoven - Trabzonspor
Athletic Bilbao - Sivasspor
Fenerbahçe - Sturm Graz
Bunlar da benim tahminlerim :)
yunusgs
07.Ağustos.2009, 16:08
Bende tahmin yapayım hiç biri tutmaz ama neyse :p
Teplice - Galatasaray
Trabzonspor - PSV Eindhoven
Sivasspor - Hertha BSC Berlin
SK Sturm Graz - Fenerbahçe
Neron_FB
07.Ağustos.2009, 16:09
Hadi bakim bu da benim tahminim :p
GS - Teplice
FB - Sion
TS - Basel
SIV - Shaktar
Aşk-ı Şehir
07.Ağustos.2009, 16:13
Benim başım kel mi? :p :) :
Galatasaray SK (TUR) - Amkar Perm (RUS)
Fenerbahçe SK (TUR) - FC Slovan Liberec (CZE)
FC Basel 1893 (SUI) - Trabzonspor (TUR)
FC Shakhtar Donetsk (UKR) - Sivasspor (TUR)
Hangi kanal veriyor kura çekimini?
yunusgs
07.Ağustos.2009, 16:16
Bu konu altında tahmin yapma geleneğini başlatan Kaptan'a teşekkür ederiz :D
Cyzio
07.Ağustos.2009, 16:16
Futbol Smart ve FB TV veriyor galiba.
yunusgs
07.Ağustos.2009, 16:18
Futbol Smart veriyor.Ayrıca Uefa'nın resmi sitesinin de vermesi lazım.Geçen kura çekiminde Uefa'nın resmi sitesinden takip etmiştik.
deniz.91
07.Ağustos.2009, 16:20
Umarım trabzonla sivas iyi kura çekerler fb ile gs geçer rahat
PesimiSTyLa
07.Ağustos.2009, 16:28
TS, PSV ve Lazio dışındakileri eleyebilir. PSVyi de eleyebilir aslında ama Basel, Partizan, Toulouse'ye göre eleme sansı daha az. Partizan gelir umarım.
Sivasa Hertha, Cluj'dan biri gelir umarım.
Galatasaray ve Fenerbahce'ye kim gelirse gelsin farketmez, %90 2 takımımızda gruplara kalır.
Since-1907
07.Ağustos.2009, 17:08
Bizde bir tahmin yapalım :)
Fenerbahçe - Slovan Liberec
Sivasspor-A.Bilbao
Galatasaray - Lech Poznan
Trabzonspor - Partizan
Oghuse
07.Ağustos.2009, 17:11
Kura ne zaman saat kaçta?
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Ağustos.2009, 17:17
Kura ne zaman saat kaçta?:
14:30'da Futbol Smart'ta
Gangstaa
07.Ağustos.2009, 17:30
Galatasarayla Fenerbahçe için çok basit rakipler gelmiş.Nac Breda,Guingamp,Sturm Graz iki grubun en iyileri gibi duruyor.Sivasa kim gelirse gelsin şansı yok bence.Trabzon Basel,PSV,Lazio dışındaki 2 takımı eleyebilecek güçte.Ama ben yinede Sivas ve Trabzonun fazla şansının olmadığını düşünüyorum.
ShevAnil
07.Ağustos.2009, 17:55
Hangi kanal yayınlıyacak açık olan?
yunusgs
07.Ağustos.2009, 17:56
Anıl açık kanal vermiyor galiba ama Uefa'nın resmi internet sitesinden takip edebilirsin ;)
tarikko
07.Ağustos.2009, 17:57
Hangi kanal yayınlıyacak açık olan?
Açık olan yok bildiğim Futbol Smart'ta sadece TV'de..
yunusgs
07.Ağustos.2009, 17:58
http://www.uefa.com/competitions/uefacup/index.html#
Buradan takip edilebiliniyor.
tarikko
07.Ağustos.2009, 18:09
Fenerbahçe - Sion
Galatasaray - Teplice
Trabzonspor - Tolouse
Sivasspor - Athletic Bilbao
Benim tahminlerim de böyle..
Clayman
07.Ağustos.2009, 18:10
http://video.uefa.com/video/Competitions/uefacup/Season=2010/liveDraw_videoFlash.html
Canlı izlemek isteyenler için :)
TR.CaPTaiN
07.Ağustos.2009, 18:12
FB TV'de de verilecek.
yunusgs
07.Ağustos.2009, 18:15
Başladı hadi hayırlısı.
Clayman
07.Ağustos.2009, 18:16
Muhammed abi attığım linkte görüntü var :)
yunusgs
07.Ağustos.2009, 18:20
Ne kadar uzun konuştu bu adam ya.
TR.CaPTaiN
07.Ağustos.2009, 18:25
Muhammed abi attığım linkte görüntü var :)
Sağol Orhan. Zaten FB TV'de bu linkten veriyormuş. :n:
yunusgs
07.Ağustos.2009, 18:26
Sıra bizde hadi bakalım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Levadia çıktı.
tarikko
07.Ağustos.2009, 18:29
Galatasaray'ın rakibi Levadia..
Clayman
Galatasaray - Levadia Tallinn
KaF KeF
Galatasaray-Tallinn
Hugo
Galatasaray'a Levadia geldi..
anilton
G.Saray-Levadia
Oghuse
Güzel kura çektik darısı diğer takımlara..
Galatasaray - Levadia
Addolorato
07.Ağustos.2009, 18:30
Netanya'dan güçlü bir ekip degil hayırlısı olsun..
PesimiSTyLa
07.Ağustos.2009, 18:30
Güzel oldu. İlk macın içerde olması da güzel.
Homer J.S
07.Ağustos.2009, 18:34
Levadiadan daha kolayı olamazdı..
yunusgs
07.Ağustos.2009, 18:34
2 güçlü ekip gitti.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Trabzonspor-Toulouse
KaF KeF
07.Ağustos.2009, 18:35
Trabzonspor-Toulouse
Homer J.S
Trabzona Toulouse geldi..
tarikko
Trabzonspor - Toulouse tahminim doğru çıktı :)
Addolorato
Sağlam takım geldi Trabzon'a.
RaSenGan
07.Ağustos.2009, 18:36
Güle oynaya geçeriz turu.Turlar ilerledikçe rakipler daha kolaylaşıyo :)
tarikko
07.Ağustos.2009, 18:38
Sivasspor - Shaktar :)
KaF KeF
Shakhtar -Sivasspor
Clayman
Sivas - Shakhtar...
yunusgs
Shakhtar-Sivasspor
Homer J.S
Shakthar-Sivas
yunusgs
07.Ağustos.2009, 18:39
Zor bir eşleşme oldu son Uefa şampiyonu.
deniz.91
sivas ve trabzona zor rakip geldi
GebzeLi1907
Trabzon Gs iyi kura çekmiş Sivas'a yazık olacak yine..
bugra 1905
07.Ağustos.2009, 18:40
İnşallah Eleriz Shakhtarı Timisioraya Elendi Onlar
Melekovic
07.Ağustos.2009, 18:42
Karabakh'a Twente gelmiş,Rosenborg ve Honka'dan sonra acaba onları da elerler mi :n:
Sivas'a çok güçlü takım geldi ama Trabzon'un rakibi Toulouse için aynı şeyi düşünmüyor. Eleyebilir Trabzon ,zaten elemesi gerekiyor çünkü bu giderse başka rakipler gelecek.Anca böyle bir takımı yenersen öte turlar ve gruplar için iddian olur.
Aşk-ı Şehir
07.Ağustos.2009, 18:43
Ben Shakhtar'ı istemiştim istediğim oldu. Timisora'nın elediği bir takımı Sivasspor neden elemesin?
Fenerbahçe'nin rakibi belli olacak şimdide...
Sion'un Türkler'den çekeceği var. :n:
Fenerbahçe Sion ile eşleşti...
KaF KeF
07.Ağustos.2009, 18:45
Sion-Fenerbahçe
tarikko
Rakibimiz Sion..
yunusgs
Sion-Fenerbahçe
Homer J.S
Fenere Sion geldi..
KanaKe
07.Ağustos.2009, 18:46
Sivas Shaktar'i eleyecek güce sahip. Ayni sekilde Trabzon'da Toulouse takimini eleyecek güce sahip elenseler bille ikiside rakipleriyle kafa kafaya mücadele ederler fark yiyeceklerini sanmiyorum.
GebzeLi1907
Sion geldi gruplardayız..
Since-1907
Fenerbahçe çıktıktan sonra karamsarlığa kapılıp kafasını sallayan Sion yetkilisimiydi :p
Melekovic
İsviçre takımlarını rahat yeniyoruz zaten. GS ve FB turu rahat geçerler. Trabzon yüzde 60, Sivas yuzde 35.
tarikko
07.Ağustos.2009, 18:47
2 tahminim tuttu biri Trabzonspor - Toulouse birisi de Fenerbahçe - Sion :)
DenizlispoR
07.Ağustos.2009, 18:48
Sion'a gelecek sene hangi Türk takımı gelir sizce :n:.
yunusgs
07.Ağustos.2009, 18:48
Benim yine her zamanki gibi hiç tahminin tutmadı :p
RaSenGan
07.Ağustos.2009, 18:55
Galatasaray ve Fenerbahçe zorlanmadan geçerler.Sivas'ın karşısında dandik bi takıma elenmiş olsa da son Uefa Şampiyonu var.Geçen seneki kadrodan eksikleri olabilir ama Avrupa'da çook tecrübeli bir takım.Her şey karşıdaki rakipleri bitmiyo.Sivasspor Avrupa'da çok deneyimsiz bir takım ve karşısında son UEFA Şampiyonu var.Sivas'ın şansı çok çok az.Trabzonspor Sivas'a göre daha çok şanslı.Toulouse'da Avrupa'da deneyimli bir takım.Ama Trabzonspor'dan pek bir üstün yanı yok.Şu kazanır demek yanlış olur bu eşleşmede.Her şeyi oyuncuların 180 dakika içindeki performansı belirliycek.Şansları eşit bence.
erdemzorer10
Galatasaray,Fenerbahçe,Trabzon güzel kura çekti bence..
Sivas geçen senenin UEFA şampiyonuyla eşleşti..Şampiyonlar Ligi ön elemesinde bir sürpriz yaşamış olsalar bile bu turda Sivas'a çok zorluk çıkarırlar bence..
3takımımızdan eminim inşallah Sivas da bir sürpriz yapar ve 4te 4 le çıkarız play-off tan..
Aşk-ı Şehir
Eşleşmeler ile ilgili şahsi yorumum;
Galatasaray - Levadia Talinn;
Estonya ekibi muhtemelen sert savunma yapacak. Galatasaray'ın hücum gücü karşısında direnebileceklerini sanmıyorum. Galatasaray 2 maçtada farklı galip gelecek ve turu geçecektir.
Trabzonspor - Toulouse;
Trabzonspor'un dişine göre rakip geldi. Alanzinho'lu-Yattara'lı-Gökhan Ünal'lı Trabzonspor hücum hattının Toulouse savunmasını kolay geçeceğini düşünüyorum. Trabzonspor'un turu geçme ihtimali %70 bence.
Shakhtar Donetsk - Sivasspor;
Son UEFA Şampiyonu var Sivasspor'un karşısında. Ama aynı zamanda FC Timisora'ya elenmiş bir takım. Güçlü bir kadroya sahipler. Ancak Sivasspor'da yavaş yavaş alışıyor Avrupa'ya. Eğer kendi oyunlarını yansıtırsa turu neden geçemesin Sivasspor. Sivasspor'un turu geçme ihtimali: %40
Sion - Fenerbahçe;
Daum ile fizik gücü artan bir Fenerbahçe çıktı ortaya. Forvet hattında Güiza gibi Semih gibi oldukça başarılı isimler mevcut. Ayrıca Andre Santos ve Alex gibi orta sahadan hücuma katılıp skor yaratabilecek isimler var. Fenerbahçe'de iki maçı farklı kazanıp turu geçecektir. Ayrıca Bilica'nın cezasının Sion maçlarına denk gelmeside iyi oldu. Sion'un hücum hattı çok kötüydü geçen sezon. Bu sezonda farklı bir hücum hattına sahip olacaklarını sanmıyorum.
Son olarak görüşüm; En az 3 takımla UEFA Avrupa Ligi'nde yer alırız.:)
yunusgs
07.Ağustos.2009, 18:56
Levadia Tallinn'i Tanıyalım
http://img199.imageshack.us/img199/52/529btallinn001.jpg (http://img199.imageshack.us/i/529btallinn001.jpg/)
Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi Playoff turundaki rakibi Estonya'nın Levadia Tallinn ekibi oldu. Estonya Meistriliiga Ligi'ni son üç sezonda şampiyon olarak bitiren yeşil beyazlı ekip bu sezon da ligde 18 maçta 16 galibiyet, 2 beraberlik ile lider durumda bulunuyor.
Avrupa macerasına bu sezon Şampiyonlar Ligi ön eleme turundan giren Levadia Tallinn, 2. ön eleme turunda Polonya'nın Wisla ****ow ekibini 1-1 ve 1-0'lık skorlarla eleyerek dikkatleri çekti. Ancak 3. ön elemede Macaristan'ın Debreceni ekibine her iki maçta da 1-0'lık skorlarla yenilerek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmek zorunda kaldı.
Estonya temsilcisinin Avrupa Kupaları tarihinde önemli bir başarısı yok ancak Steaua Bükreş, Twente ve Kızılyıldız gibi ekipleri eleme başarısını gösterdi.
Maçlarını 4750 kişilik Kadrioru Stadium'da oynayan takımın teknik direktörlüğünü Igor Prins yapıyor.
1999 yılında kurulan başkent ekibinin kadrosunda 3 Rus, 1 Finli oyuncu bulunuyor. Golcü oyuncu Nikita Andrejev ve Vitali Gussev en etkili oyuncular olara dikkat çekiyor.
Kaynak:Sporx
RaSenGan
07.Ağustos.2009, 18:57
Maçlarını 4750 kişilik Kadrioru Stadium'da oynayan takımın teknik direktörlüğünü Igor Prins yapıyor.
Amma büyükmüş stadları (:
ForCimbom
07.Ağustos.2009, 18:58
trabzon un işi zor, toulouse çantada keklik değil..
PesimiSTyLa
07.Ağustos.2009, 19:00
Fb ve Biz rahat gruplara kalırız diye düşünüyorum.
Ts'de iyi kura cekti, Toulouse eleyemeyecegi bir takım degil. Ben Trabzonun da gruplara kalacagını düşünüyorum.
Sivas için ise cekebilecekleri en kötü kura geldi. Çok zor işleri. Maalesef elenecekler diye düşünüyorum.
bugra 1905
07.Ağustos.2009, 19:01
Bence 4 Türk Takımda Yoluna Devam Edecek
tarikko
07.Ağustos.2009, 19:03
Galatasaray,Trabzonspor ve biz gruplara kalırız bence.İnş. Sivasspor'da kalır ama bence elenecekler..
Addolorato
07.Ağustos.2009, 19:09
2 takım garanti , 2 takımın işi zor.. Lucescu yoksa Sivas eleyebilir ama zor yinede.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Ağustos.2009, 19:11
4 Türk takımınında gruplara kalacağını düşünüyorum...Yani bu yıl 5 takımla Avrupa Arenasında olacağız (bence) :)
yunusgs
07.Ağustos.2009, 19:13
Sivasspor deplasmanda iyi bir sonuç elde ederse Sivas'ta Shakhtar'ı eleyebilir.
tarikko
07.Ağustos.2009, 19:14
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turunda rakibi İsviçre ekibi FC Sion oldu. 1909 yılında kurulan FC Sion maçlarını 16.500 kişi kapasiteli Stade Tourbillon'da oynuyor.
Geçtiğimiz sezon İsviçre Süper Ligi'ni 7. sırada bitiren FC Sion'un teknik direktörü Fransız ekibi Didier Tholot. FC Sion UEFA Avrupa Ligi vizesini geçtiğimiz sene lig kupasını kazanarak elde etmişti. 1992 ve 1997 yılları olmak üzere İsviçre Süper Ligi'nde iki şampiyonluk elde eden Sion 11 kez İsviçre Kupası'na uzandı.
Sion'un yaş ortalaması 26.70. İsviçre Süper Ligi'nde 4 maçta aldığı 6 puanla şu an 4. sırada yer alan Kırmızı-Beyazlı ekip geçen sezon ligde oynadığı 36 maçta 44 gol atarken kalesinde 60 gol görmüştü.
İsviçre ekibinde en dikkat çeken futbolcu forvet oyuncusu Émile Mpenza. 1978 doğumlu Belçikalı futbolcu Standart Liege, Schalke 04, Hamburg, Manchester City gibi takımlarda forma giydi.
Galatasaray 2007 yılında UEFA Kupası'nda ilk turda İsviçre temsilcisi ile karşı karşıya gelmişti ve Galatasaray 5-1 içeride yenerken, deplasmanda 3-2 mağlup olmuştu.
SİON'un bu sezon transferleri;
Gelenler
Tariq Chihab (NE Xamax), Moustapha Dabo (St. Gallen), Kevin Fickentscher (Chaux-de-Fonds), Aleksandar Mitreski (Nürnberg), Emile Mpenza (Plymouth Argyle), Bigambo Rochat (U21), Andris Vanins (Ventspils), Abdoul Yoda (Servette), Mohammed Yusuf (U21)
Gidenler
Jocelyn Ahoueya (?), Florian Berisha (Schaffhausen), Julien Brellier (?), Carlos Manuel Kali (Ankaragücü), Damien Germanier (Le Mont), Essam El Hadary (Ismaily), Olivier Monterrubio (Lorient), Michele Morganella (Le Mont), Virgile Reset (Vannes)
FC SİON'UN KADROSU ŞU ŞEKİLDE
KALECI - Andris Vanins
DEFANS - Mohammed Yusuf
DEFANS - Obinna Nwaneri
DEFANS - Stéphane Sarni
ORTA SAHA - Tariq Chihab
DEFANS - Jamal Alioui
FORVET - Álvaro Saborío
ORTA SAHA - Didier Crettenand
FORVET - Guilherme Afonso
DEFANS - Paíto
ORTA SAHA - Serey Die
DEFANS - Bigambo Rochat
ORTA SAHA - Enes Fermino
FORVET - Saidu Adeshina
DEFANS - Vilmos Vanczák
ORTA SAHA - Abdoul Karim Yoda
ORTA SAHA - Goran Obradovic (Kaptan)
ORTA SAHA - Álvaro Domínguez
FORVET - M'Futi
FORVET - Émile Mpenza
DEFANS - Aleksandar Mitreski
FORVET - Mustapha Dabo
KALECI - Nicolas Beney
DEFANS - Arnaud Bühler
Sporx
GebzeLi1907
07.Ağustos.2009, 19:15
Fener'le Gs zorlanmadan gruplara kalır
Trabzon'da iyi kura çekti elenmeyecek takım değil daha zorlu ekipler vardı.Toulouse ile kafa kafaya oynar şansıda yanında olursa eler Trabzon.
Sivas'a ise yazık olacak sanki yine..
RaSenGan
07.Ağustos.2009, 19:18
Sivas'a Shakhtar'ın gelmesine en çok sevinen kişi Abdülrahim Albayrak'tır :D Kesin Sivas'taki maçta stadta olur :D
Fietra 10
07.Ağustos.2009, 19:24
PSV , Lazio , Basel ve Partizan arasında istemediğim iki takım PSV ve Lazio olurdu..Hangi takımı istersin deseler İlk olarak Partizan daha sonra Basel derdim..Lakin Partizan deplasmanda pek dikiş tutturabilen bir takım değil ve Basel içerde iyi sonuçlar alabiliyor Frei'de kadrosuna kattılar üstelik..Toulouse ortada kalan bir takımdı..Fransa Ligini 4.bitiren bir takım çok iyi takımları var Gignac gibi milli forvete sahipler..Zorlu olacagı kesin..İlk maçta gol yemememiz gerekiyor kiliti aralamakk için..Gol yemeden alacagımız galibiyet olmadı 0-0 bile benim umudumu Fransa'ya taşır..Lakin deplasmanda gol atmak herşeyi değiştiriyor böyle maçlarda..
RoNNiE91
07.Ağustos.2009, 19:42
Son UEFA Şampiyonu Shakhtar.Sivas'ın işi Anderlecht'ten de zor bence.
Gangstaa
07.Ağustos.2009, 19:43
Sivasın Shaktarı elemesine mucize gözüyle bakıyorum.GS FB garantiledi bu rakiplerden sonra.Trabzonunda işi zor.
eXcitinG
07.Ağustos.2009, 19:43
Bütün TakımLarımıza hayırLı oLsun.
Shaktarın Sivasa karşı ağır basması hariç diğer bütün eşLeşmeLerde bizim takımLarımız daha ağır basıyor.
Luce finaL maçLarında ciddi yönetmesi iLe ünLü bir hoca. Sivas karşısında Avrupa da ki son şansLarında Timisoara ya göre daha iyi hazır oLarak mücadeLe edecekLerdir.
Sivasın işi çok zor ama imkansız da değiL. İLk maç içeride oLursa daha da bir avantaj eLde edebiLirLer ama Savunmada ki probLemLerinde o zamana kadar gideriLmesi gerek yoksa Shaktarın hücum hattı çok tehLikeLi ve çok ciddi probLemLer açabiLir Sivasa.
World Hollow o1
07.Ağustos.2009, 21:33
Sivasspor'unda hiç şansı olmaz mı ya..
bütün takımlarımız için en iyi sonuçlarla ilk maçlara başlarız, her zaman ilk maç önemlidir..
Universal
07.Ağustos.2009, 22:31
Fenerbahçe ile Galatasaray turu geçer.
Sivasspor & Trabzonspor elenir.
brotha
07.Ağustos.2009, 23:30
toulouse eskisi gibi iyi bir takim degil bana gore, eger trabzonspor iyi konsantre olup 2 mactada akilli oynarsa rahat eler.
shaktar donetsk anderlechtden cok daha iyi bir takim, shaktari kucumsemeyelim.
uzgunum ama sivassporun gecme sansi yok bana gore.
Varonil
07.Ağustos.2009, 23:43
Öncelikle bütün takımlarımıza Avrupa Kupalarında başarılar diliyorum ..Sion kötü bir sezon geçirdi.Ligi 7.ci bitirdiler ve kupadan Avrupa Ligi'ne geldiler.Sion'u daha önce Galatasaray ile yaptığı maçlardan tanıyoruz.2 maçı da kazanarak gruplara kalacağımızı düşünüyorum.Galatasaray'a rakip olan Levedia hakkında pek bir bilgim yok açıkcası.Ama Avrupa Kupalarında önemli bir başarılarının olmadığını,eleme turlarında Steua,Twente ve Kızılyıldız'ı elediklerini öğrendim.Deplasmandaki maç biraz sert geçebilir,ama yine de Galatasaray turu atlayarak gruplara kalacaktır.Trabzonspor'un Toulouse ile eşleşmesi bana 1-2 sene önceki Osasuna eşleşmesini hatırlattı.Toulouse çok diri bir takım,bu sene önemli isimleri başka takıma transfer olsa da yine onların yerine iyi takviyeler yaptılar.Temsilcimiz turu geçebilecek güçte,ama ne olur onu kestirmek güç.Çok zevkli 2 karşılaşma seyredeceğiz.Açıkcası beni en çok heyecanlandıran eşleşme bu oldu.Sivasspor için herhalde kura öncesinde hangi rakibi istenmediğini sorsalar çoğunluğun söyleyebileceği bir takım geldi.Son Şampiyon ŞL'de Poli Timioşora'ya süpriz bir şekilde elense de aynısı Sivas'a karşı geçerli olmayacaktır.Luce Türk futbolunu yakından tanıyan bir isim,Sivas'ın işi zor.Başarılar diliyorum.
Fernando Gago
07.Ağustos.2009, 23:55
Fenerbahçe ve Galatasaray turu şimdiden geçti sayılır , Sivas ve Trabzonspor'un işi zor özellikle Sivas'ın . . .
ShevAnil
08.Ağustos.2009, 00:24
Sivas Timisoaraya elenmiş olabilir, böyle istisnallar hepimizin mazisinde var. Maalesef sivasın şansı çok az. Trabzon ve Toulouse arasında pek fark göremiyorum. GS ve FB için ilk yarıdan sonra antreman maçı olucağı kesin :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sivas Timisoaraya elenmiş olabilir, böyle istisnallar hepimizin mazisinde var. Maalesef sivasın şansı çok az.
Shakhtar olacakdı
Neron_FB
08.Ağustos.2009, 00:41
Fenerbahce ile galatasarayın turu cok rahat gecmeleri gerek normal sartlarda. Bunun dışında Trabzon iyi konsantre olursa rakibini eler cok da zor bi rakip değil bence. Shaktar'ın bu sene sivası gecse bile erken elenecegini dusunuyorum. Bence gecen seneki formlarından uzaklar. Sivasın kesinlikle sansı var tabi ilk anderlecth macındaki gibi oynamazlarsa..
Alicanfmfan
08.Ağustos.2009, 01:11
Sivas dısında bütün ekiplerimiz gruplara kalabilir.
uAburak89
08.Ağustos.2009, 02:05
Galatasaray fark atarak, Fenerbahçe de rahat bir şekilde turu geçer. Trabzonspor'un en az rakibi kadar şansı var, dileğim turu geçmesi. :) Sivasspor kesinlikle elenir, geçme şansı 0.
Sheriff
08.Ağustos.2009, 02:27
Sivas zorlanır, kalanların rahat çıkması lazım..
Universal
08.Ağustos.2009, 03:03
toulouse eskisi gibi iyi bir takim degil bana gore, eger trabzonspor iyi konsantre olup 2 mactada akilli oynarsa rahat eler.
shaktar donetsk anderlechtden cok daha iyi bir takim, shaktari kucumsemeyelim.
uzgunum ama sivassporun gecme sansi yok bana gore.
Toulouse'un tek avantajı ligi, Fransa liginde oynuyor. Elerse buradaki tecrübesi ile eler.
Trabzonspor
08.Ağustos.2009, 14:18
kuralar güzel çekildi sayılır Sivas zorlanır,diğer takımlar çıkar gibi geliyor banada
Knightmare
10.Ağustos.2009, 05:01
Shakhtar'ı bi UEFA kupası kesmemiş anlaşılan :) bide yeni ismiyle alalım demişler :p
yoksa Ş.L.den buraya gelmezdiler boş yere :D yazık olacak Sivas'a...
Trabzon'un maçları en heyecanlı maçlar olacak bizim açımızdan (yani Türk takımlarının eşleşmelerinden) Trabzon'un Toulouse'la başedecek gücü var fazlasıyla. GS ve FB elini-kolunu sallayarak girmeli gruplara.