PDA

View Full Version : FLAŞ! Linderoth şoku!

yunusgs
07.Ağustos.2009, 17:51
Uzun bir sakatlık sürecinin ardından takıma dönen Galatasaray'ın İsveçli futbolcusu Tobias Linderoth, sol dizinde yırtık tespit edildiği gerekçesiyle yeniden ameliyat masasına yatacak. İsveçli futbolcunun en az 2 ay futboldan uzak kalacağı öğrenildi.

Galatasaray Kulübü'nden yapılacak açıklamada şu ifadelere yer verildi: "
"Yapılan tetkiklerinde sol dizinde menisküs yırtığı tespit edilen Tobias Linderoth yarın sabah Acıbadem Bakırköy Hastanesi’nde ameliyat olacak.Futbolcumuza geçmiş olsun diyor ve en kısa sürede sahalara dönmesini diliyoruz."

Kaynak:Sporx

Artık Linderoth bu takımda barınamaz çok yazık :mad:

GebzeLi1907
07.Ağustos.2009, 18:44
Bu adam iflah olmaz herhalde artık,yazık..

tarikko
07.Ağustos.2009, 18:48
Yazık gerçekten iyi oyuncuydu sakatlıklardan futbolu bırakacak heralde yakında..

DenizlispoR
07.Ağustos.2009, 18:49
Pek Flaş değil her taraftar alıştı artık :n:.

erdemzorer10
07.Ağustos.2009, 19:14
gerçekten çok büyük şansızlık artık diyecek bişey yok..futbolu bırakıp antrenörlük kurslarına falan başlar heralde..
büyük transferdi ama olmayınca olmuyor..Allah yardımcısı olsun..

Clayman
07.Ağustos.2009, 19:24
Pek Flaş değil her taraftar alıştı artık :n:.
Neden flaş olmasın ? Linderoth geldiği günden beri adam gibi oynayamamış bir futbolcu. Üstelik yabancı. Onun mevkisinde oyuncularmız olmasına rağmen onun tecrübesinde bir oyuncumuz olmadığı için Tobi'nin sakatlanması bizim için flaştır.

İyileşip, 1 maç yarım oynayıp tekrar sakatlanması daha da flaştır. Nokta.

DenizlispoR
07.Ağustos.2009, 19:35
Neden flaş olmasın ? Linderoth geldiği günden beri adam gibi oynayamamış bir futbolcu. Üstelik yabancı. Onun mevkisinde oyuncularmız olmasına rağmen onun tecrübesinde bir oyuncumuz olmadığı için Tobi'nin sakatlanması bizim için flaştır.

İyileşip, 1 maç yarım oynayıp tekrar sakatlanması daha da flaştır. Nokta.
Orhan Linderothun ne kadar sık sakatlandığını sende bende biliyoruz.2-3 maç oynadıktan sonra sakatlanınca ve bu çok olunca haberin Flaş'lığı kalıyor mu ?

LadroN
07.Ağustos.2009, 19:38
yeter linderoth gerçekten yeter adam yattığı yerden para kazanıyor bir kerede sakatlanma ya:mad::mad:

World Hollow o1
07.Ağustos.2009, 19:41
yeter linderoth gerçekten yeter adam yattığı yerden para kazanıyor bir kerede sakatlanma ya:mad::mad:

Bunu oda istemez heleki prof. bir futbolcuysa hiç hiç istemez..;)

Menesküs'ü araştır öyle gel

tarikko
07.Ağustos.2009, 19:43
Adamın elinde olan bir şey mi bu ?

LadroN
07.Ağustos.2009, 19:47
kendine iyi bakmak bu kadar mı zor 30 dakikda bir futbolcu sakatlanıyorsa antrenor olmayı ciddi cidi dusunsun ayrıca meniskus un ne olduğunuda biliyorum bi yorum yapıyorum ardı ardına egitici öğretici! mesajlar geliyor bu benim yorumum katılmamakta özgürsünüz

eXcitinG
07.Ağustos.2009, 19:52
GüLermisin, ağLarmısın...

RIDVAN TLM
07.Ağustos.2009, 20:23
artık istemeye istemeye bırakabılır futbolu:S

World Hollow o1
07.Ağustos.2009, 20:27
Menesküs sakatlığının kendine bakmayla bir alakası yok bir ters bastın mı ömründen 2 3 ay gitti demektir.

kendi 2 takım arkadaşım böyle menesküs amelyatı geçirdi daha yeni yeni torparlıyorlar kolay değil öyle kendine bakmayla alakası yok sen ne kadar kendine iyi bakarsan bak sakatlık olcağı zaman çıkıyor illaki bir yerden.

Fernando Gago
07.Ağustos.2009, 23:58
Bu adamdan hayır gelemz artık . . .

Alicanfmfan
08.Ağustos.2009, 01:05
Yazık oldu büyük şansızlık , geçmiş olsun.

ForCimbom
08.Ağustos.2009, 01:33
Bunu oda istemez heleki prof. bir futbolcuysa hiç hiç istemez..;)

Menesküs'ü araştır öyle gel

bu prof muhabbeti nedir ya, bilmiyorum, birkaç yerde okudum linde'ye prof deniliyor:confused::o:icon_smile:

:D

Sheriff
08.Ağustos.2009, 03:08
Prof derken bütün profesyonel futbolculardan bahsediyor..
Geçmiş olsun, büyük talihsizlikler yaşadı..

Maksic
08.Ağustos.2009, 03:09
Linderoth'a geçmiş olsun 1255441.defa geçmiş olsun diyoruz Cola Turka İdman Raporu yerindeki Tobias Linderoth'un tedavisi devam edildi köşesi boş kalmıştı bi süre oda doldu bugünden itibaren..

RaSenGan
08.Ağustos.2009, 03:12
İşe bak ya.Bir kere bile sakatlanmamış adam bize geldi topa vuramaz oldu.Büyük şanssızlık.Futbolcuların en büyük belası.Adam futboldan baya bi soğumuştur.Artık ne kadar fayda sağlar bilmiyorum.Geçmiş olsun.

ForCimbom
08.Ağustos.2009, 03:20
Prof derken bütün profesyonel futbolculardan bahsediyor..
Geçmiş olsun, büyük talihsizlikler yaşadı..

büyük gaf yaptık sanırım :D:D

ama suçsuzum, daha önce birkaç yerde buna rastlamıştım, özellikle fm deki olağanüstü mental özellikleri olması beni böyle bir yanılgıya/sorgulama ihtiyacına itti . :D:D

Onurap
08.Ağustos.2009, 03:45
Benim için sürpriz olmadı.. :p

Neyse eldeki kadro kalitesi lindeyi aratmaz diyorum başka sakatlık olmasın yeterki..

bySilver
08.Ağustos.2009, 04:04
Kısmet meselesi birde kendine dikkat etse.

Gangstaa
08.Ağustos.2009, 04:05
İyi bir ön libero lazım.Ayhanla Barış tam olarak ön libero değil.Sarpta bana göre pek kaliteli değil.Önemli bi maçtan önce Topala birşey olursa sıkıntıya gireriz.Aurelio gelir inşallah linderothu aratmaz.

E.Cartman
08.Ağustos.2009, 04:52
alıştık artık bekliyodum böyle bir haberi zaten :zuhaha

İyi bir ön libero lazım.Ayhanla Barış tam olarak ön libero değil.Sarpta bana göre pek kaliteli değil.Önemli bi maçtan önce Topala birşey olursa sıkıntıya gireriz.Aurelio gelir inşallah linderothu aratmaz.

abi iyide ben Aurelio'nun gelmesini istemem şahsen 32 yaşına gelmiş bir adamı transfer etmek olmaz genç birini bulabilirsek olur ayrıca ben ayhan'la barışın bu işi götürebileceğine inanıyorum Linderoth 2senedir yok zaten hatta bu seneyle 3 :n:

yunusgs
08.Ağustos.2009, 05:27
Mehmet Topal bir iyileşşe kimseyi aratmaz.

Gangstaa
08.Ağustos.2009, 17:40
Orelyo yabancı olsa bende istemezdim ama türkiyenin en iyi ön liberolarından.Seneye kadar idare eder :)

tarikko
08.Ağustos.2009, 17:48
Orelyo yabancı olsa bende istemezdim ama türkiyenin en iyi ön liberolarından.Seneye kadar idare eder :)
Aurelio...

Gangstaa
08.Ağustos.2009, 17:50
Ben Orelyo olarak sevdim onu :D yoksa biliyoruz Aurelio olduğunu :p

Onurap
08.Ağustos.2009, 18:50
Off 1 ay felan derler yine kapatır sezonu

Lindeye tek diyeceğim..

ne hasta bekler sabahı
ne taze ölüyü mezar
ne de şeytan bir günahı
seni beklediğim kadar

Geçti istemem gelmeni
yokluğunda buldum seni
bırak vehmimde gölgeni
gelme artık neye yarar ki?

King_91
09.Ağustos.2009, 01:27
şu adamın başına gelenler pişmiş tavyğun başına gelmedi yahu . bu adamın içi çürümüş artık sanırım . ya da biri büyü yapmış :D

tam iyileşiyo , güzel de oynuyo ama ertesi gün sakat haberi ...

Nocna Mora
09.Ağustos.2009, 02:15
Geçmiş olsun geldiğiden beri talihsizler yakasını bırakmadı bundan zararlı çıkanda ödedeğimiz parayla biz galatasaray olduk :),