PDA

View Full Version : Turkcell Süper Lig Forma Seti Kataloğu

anilton
07.Ağustos.2009, 19:01
TFF tarafından yeniden düzenlenen ve 1 Haziran 2009 tarihinde yürürlüğe giren Sportif Ekipman ve Reklam Talimatı doğrultusunda, Turkcell Süper Lig ve Bank Asya 1.Ligi'nde ilk defa bu sezon iç saha, dış saha ve yedek forma seti uygulamasına geçildi. Uygulama kapsamında, TFF Profesyonel Maçlar Planlama ve Organizasyon Müdürlüğü tarafından, 2009 - 2010 sezonunda Turkcell Süper Lig'de mücadele edecek takımlar ile hakemlerin formaları tespit edilerek bir katalog oluşturuldu.

Türk futbolunda ilk defa gerçekleştirilen ve Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi tff.org'dan da PDF formatında yayınlanan katalog çalışması ile takım formalarının, spor kamuoyu ile detaylı olarak paylaşılması sağlanırken, müsabaka öncesi yaşanabilecek forma seti karışıklıklarına da engel olunması hedefleniyor

Buradan tüm Süper Lig takımlarının forma setlerine bakabilirsiniz;

http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/2009DK/LIGLER/TFF-Tum-Formalar.pdf

Çok ilginç formalar var...

Antalya'nın Monaco forması,Diyarbakır'ın Barca forması,G.Antep'in Peru milli takımına benzer forması,Bursa'nın Ç.Rize'nin formasına benzer forması ...

Çok ilginç renkler ve tasarımlar mevcut...

tarikko
07.Ağustos.2009, 19:09
Gerçekten ilginç olmuş :D Hele Diyarbakırspor'un Barca,Bursaspor'un Rize'nin formalarına benzer formaları çok ilginç olmuş :)

Clayman
07.Ağustos.2009, 19:18
Puma seçen takımlarımız, özellikle Antalya, Bursa ve Eskişehir'in formalarını acayip beğendim.

Aşk-ı Şehir
07.Ağustos.2009, 19:21
Çubuklu-Parçalı-Yandan Çubuklu formalarımız süper olmuşa benziyor.:)

GebzeLi1907
07.Ağustos.2009, 19:38
Antep'in River Plate'den esinlenilen formasıda güzel

Crocodile1963
07.Ağustos.2009, 20:10
Bursaspor'un yeşil-koyu yeşil forması Ç.Rize'nin formasına benzetiliyor.

Yeşil-Beyaz enine çubuklu formlarımız çok güzel. . .

eXcitinG
07.Ağustos.2009, 20:12
Hep Beşiktaş ın yıLLardır River tarzı bir forma yapmasını bekLedim Antep yapmış ve şahane ötesi oLmuş.

LaigLeNoiR
07.Ağustos.2009, 20:44
Enine çizgili formalar moda oldu:)

Bir de Manisaspor'un setlerine hayran kaldım.Tam Beşiktaşta istediğim formalar.Hele parçalı forması var ki çok nostaljik geldi bana.

Sivas'da bu sene Mavi formayla çıkacak bazı maçlarda :D

anilton
07.Ağustos.2009, 20:48
Ne Manisa'sı yahu.Katologdaki en dandik forma Manisa'nın formaları...:)

erdemzorer10
07.Ağustos.2009, 20:48
Gaziantep in formalarını çok beğendim hele River tarzı olan çok iyi duruyor..

bu arada 100.yılını kutlayan Ankaragücü'nde 100.Yıl a özel bir forma yapılmayacak mı acaba ??

LaigLeNoiR
07.Ağustos.2009, 20:55
Anıl,Manisa'da düz beyaz parçalı siyah-beyaz falan.Benim beğendiğim formalar bunlar :)

World Hollow o1
07.Ağustos.2009, 20:59
Ankaragücü ve Diyarbakırspor çok sağlam Bursaspor'da öyle

deniz.91
07.Ağustos.2009, 21:04
Bizim beyaz güzel olmuş antepin formaları güzel

RoNNiE91
07.Ağustos.2009, 21:49
Diyarbakır'ın bir forması Barcelona formasının tıpkısı olmuş :)

Maksic
07.Ağustos.2009, 21:56
Gaziantepspor'umun forması çok güzel olmuş Diyarbakırspor'da Barcelona havası yakalamış:) Lotto'nun formalarını bu sene beğenmedim Ankaragücü ve Gençlerin formaları kötü olmuş..

Aşk-ı Şehir
07.Ağustos.2009, 21:59
Bu arada forma önü, forma sırtı, forma kolu ve şort reklamlarının tümünü kullanan tek takım biziz şu anda.:D

Crocodile1963
07.Ağustos.2009, 22:02
Bu arada forma önü, forma sırtı, forma kolu ve şort reklamlarının tümünü kullanan tek takım biziz şu anda.:D
Bir tek isim sponsoru kaldı herhalde. XXXXX Eskişehirspor :)