View Full Version : Milli Takım kadrosu açıklandı
Crocodile1963
02.Ekim.2008, 04:57
A Milli Takım kadrosuna şu futbolcular davet edildi:
KALECİLER
1-SİNAN BOLAT ROYAL STANDARD LIEGE
2-VOLKAN DEMİREL FENERBAHÇE
3-RÜŞTÜ REÇBER BEŞİKTAŞ A.Ş.
SAVUNMA OYUNCULARI
4-GÖKHAN GÖNÜL FENERBAHÇE
5-SABRİ SARIOĞLU GALATASARAY A.Ş.
6-SERVET ÇETİN GALATASARAY A.Ş.
7-CEYHUN GÜLSELAM TRABZONSPOR A.Ş.
8-İBRAHİM KAŞ BEŞİKTAŞ A.Ş.
9-ÖNDER TURACI FENERBAHÇE
10-HAKAN KADİR BALTA GALATASARAY A.Ş.
11-İSMAİL KÖYBAŞI BEŞİKTAŞ A.Ş.
ORTA SAHA OYUNCULARI
12-HAMİT ALTINTOP FC BAYERN MÜNCHEN
13-KAZIM KAZIMFENERBAHÇE
14-AYHAN AKMAN GALATASARAY A.Ş.
15-EMRE BELÖZOĞLU FENERBAHÇE
16-CEYHUN ERİŞ MKE ANKARAGÜCÜ
17-NURİ ŞAHİN BORUSSIA DORTMUND
18-YUSUF ŞİMŞEK BEŞİKTAŞ A.Ş.
19-TUNCAY ŞANLI STOKE CITY FC
20-ARDA TURAN GALATASARAY A.Ş.
HÜCUM OYUNCULARI
21-HALİL ALTINTOP FC SCHALKE 04
22-NİHAT KAHVECİ BEŞİKTAŞ A.Ş.
23-SEMİH ŞENTÜRK FENERBAHÇE
24-GÖKHAN ÜNAL TRABZONSPOR A.Ş.
25-SERCAN YILDIRIM BURSASPOR
Addolorato
02.Ekim.2008, 04:59
Ceyhun milli takımda :). Ne maçı için bu kadro Belçika ve Ermenistan içinmi ?
eGowiCh
02.Ekim.2008, 05:01
Ben bu kadar rezalet bir kadro görmedim.
Rüştü'nün alınması çok anlamsız. Form durumu ortada, rezil oynuyor. Aynı şekilde İbrahim Kaş ile İsmail Köybaşı da çok kötü, onların da kadroda olmaması gerekiyor. Önder Turacı da son maçtaki formu göz önüne alınırsa kadroya alınmayabilirdi. Ceyhun Eriş'in alınması da tam komedi, bu hafta yanılmıyorsam 3 asist yaptı ve kadroya alındı, tuhaf. Nihat ve Gökhan Ünal seçimleri de çok kötü, Nihat aylardır gol atamıyor ve çok kötü oynuyor, Gökhan da çok iyi değil.
Mehmet Topuz'un kadroya alınması gerekirdi diye düşünüyorum. Ayrıca Mustafa Sarp'ın da kadroda olması gerekirdi. Adamı bir önceki maç kadroya alıp hiç oynatmadan bu maçta kadrodan çıkarmak fiyasko.
Addolorato
02.Ekim.2008, 05:03
Rüştü'nün alınması çok anlamsız. Form durumu ortada, rezil oynuyor. Aynı şekilde İbrahim Kaş ile İsmail Köybaşı da çok kötü, onların da kadroda olmaması gerekiyor. Önder Turacı da son maçtaki formu göz önüne alınırsa kadroya alınmayabilirdi. Ceyhun Eriş'in alınması da tam komedi, bu hafta yanılmıyorsam 3 asist yaptı ve kadroya alındı, tuhaf. Nihat ve Gökhan Ünal seçimleri de çok kötü, Nihat aylardır gol atamıyor ve çok kötü oynuyor, Gökhan da çok iyi değil.
Mehmet Topuz'un kadroya alınması gerekirdi diye düşünüyorum. Ayrıca Mustafa Sarp'ın da kadroda olması gerekirdi. Adamı bir önceki maç kadroya alıp hiç oynatmadan bu maçta kadrodan çıkarmak fiyasko.
Yusuf'u da eklemek lazım.
Crocodile1963
02.Ekim.2008, 05:04
Son kullanma tarihleri geçiyor bu oyuncuların. Yeni gençler milli takıma adapte etmek ve tecrübe kazandırmak yerine yaşlı oyuncularımızı kazanmaya çalışıyoruz.
Rüştü Reçber - Yusuf Şimşek - Ceyhun Eriş bence bu isimler kadroda olmamalıydı. Ya Yusuf'u kadroya alırsın ya da Ceyhun'u artı olarak Rüştü'yü oynatarak Türk Milli takımı ne kazanabilir ki ?
LifeYourself
02.Ekim.2008, 05:16
Allahtan kalede volkan varda gol yememizi engelliyor:D
PesimiSTyLa
02.Ekim.2008, 05:30
Rüştü ve Yusuf gereksiz. Ceyhun bu sezon iyi oynuyor hakkını vermek lazım. Rüştü de zaten yedek oturacak hadi o da tamam ama Yusuf tercihini anlamadım.
Rüştü, Ceyhun, Yusuf çok gereksiz olmuş.Rüştü yerine Hakan Arıkan, Ceyhun ve Yusuf yerinede Selçuk İnan ve Mehmet Topuz çağırılabilirdi.
tarikko
02.Ekim.2008, 05:47
M.Topuz kesinlikle bu kadroda olmalıydı diye düşünüyorum...
BlackEagle19o3
02.Ekim.2008, 07:19
Rüştü ve Yusuf çok gereksiz olmuş.Kaleci olarak Hakan Arıkan çağırılabilirdi Rüştü yerine.
Universal
02.Ekim.2008, 07:28
Elenmiştik şimdi Belçika'nında altına düşüp bir sonra ki Dünya Kupası elemelerinde dördüncü torba ülkesi olacağız.
Rüştü, Milli Takımını bıraktığını açıkladı ama; kadroya çağrılıyor. CSKA maçında ki performansı alınmaması için yeterli. Manchester maçında iyi performans gösteren Hakan çağrılması gerekirdi.
Stoper bölümünde hala sıkıntı çekiyoruz. Şu kadroda hangi oyuncuyu stopere koyarsanız koyun hiçbirimizin için rahat etmeyecek. Ülke olarak bu bölgede büyük eksiklik yaşıyoruz. Nedenide Avrupa'da sürekli mücadele eden ekiplerimizin yabancı stoperler kullanması. Galatasaray'ı bu yüzden tebrik etmek gerek. Yıllardır Türkler ile mücadele ediyorlar. Diğer takımlarda bu oyuncuları oynatsalar hiç olmassa alternatif olabilir.
Ortasaha da Ayhan, Ceyhun ve Yusuf'dan vazgeçilmesi gerekiyor. Nuri Şahin gibi bir ismi eğer kadroya alıyorsak mutlaka oynatmamız gerek. Yedek kulübesinde oturdukça içim cız ediyor. Bosna Hersek eğer bugün bu sırada ise kadroda ki oyuncuların kaliteli liglerde oynaması. Biz ise oynayan oyuncularımızın olmasına rağmen kullanmıyoruz.
Forvet için güzel seçimler ama; ortasaha ve savunmamız doğru düzgün iş yaparlarsa belki Forvetlerde gol atabilir...
BaFraLı
02.Ekim.2008, 07:31
Ceyhun geçen 3 tane asist yapmıştı onun için çağırıldı herhalde.Rüştü desen yahu hala nasıl çağırabiliyor Terim milli takıma ben anlamıyorum ya.Elendik zaten de.Benim hiç umudum yok.
LifeYourself
02.Ekim.2008, 07:36
Rüştüyü yedeğin yedeği yapıyor terim.Ondan birşey olmaz sadece fazlalık:)
IcedEarth
02.Ekim.2008, 07:41
Ayhan şu anda milli takım için önemli bir isim. Orta sahada çok önemli bir isim. Hele ki Aurelio'nun yokluğunda Mustafa Sarp ve Mehmet Topal da çağrılmadıysa Ayhan banko oynamak zorunda...
ThersoN
02.Ekim.2008, 07:54
Terim sonunu hazırlıyor gitgide..
bySilver
02.Ekim.2008, 08:11
Baştan savma bir kadro her şekilde kendini belirtiyor yorumsuz ..
DeNiZ_1903
02.Ekim.2008, 08:29
Rüştü,Nihat,Ceyhun,Ayhan çok anlamsız olmuş.Yine baştan savma olmuş.
scar face
02.Ekim.2008, 11:28
Fatih Terim i milli takımda gördükçe ürperiyorum o nasıl secımler öyle...
LaigLeNoiR
02.Ekim.2008, 11:37
Rüştü,Kaş,Ceyhun,Yusuf,Halil ve Nihat bence bu formayı şu anda haketmiyorlar.
brotha
02.Ekim.2008, 11:59
Herkesin soyledigi gibi Rustu,Yusuf ve Ceyhun anlamsiz olmus bencede, bunlarin uzerinede onder turaciyi cok begenmiyorum ben.
Yalniz Ismail Koybasi Turkyede Hakan Baltadan sonra alinabilecek tek sol bektir ;). Ayrica Nihatta her zaman Nihattir.
TR.CaPTaiN
07.Ağustos.2009, 21:34
A Milli Takımımızın 12 Ağustos'ta deplasmanda Ukrayna ile oynayacağı özel maçın aday kadrosu açıklandı.. Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim, kadroya 22 isim çağırdı..
A Milli Takımımızın 12 Ağustos'ta deplasmanda Ukrayna ile oynayacağı özel maçın aday kadrosu ve programı belli oldu.
Milli Takım, 9 Ağustos Pazar günü saat 17.00'de Polat Renaissance Hotel'de toplanacak. 10 Ağustos Pazartesi günü saat 19.30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı bir antrenman yapacak.
11 Ağustos Salı günü saat 11.00'de özel uçakla Kiev'e hareket edecek Milli Takım kafilesi, burada Hyatt Regency Hotel'de konaklayacak. Aynı gün, Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim saat 19.00'da Viktor Bannikov Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Bu toplantının ardından saat 19.30'da Milli Takım, bu statta 15 dakikası basına açık olacak antrenmanla Ukrayna maçı hazırlıklarını tamamlayacak.
Ukrayna ile 12 Ağustos Çarşamba günü Kiev'deki Valeri Lobanovskiy Stadı'nda oynanacak ve 21.00'de başlayacak mücadeleyi Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Darko Ceferin yönetecek. Ceferin'in yardımcılıklarını vatandaşları Andrej Kokolj ve Milan Kogej yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ukraynalı Igor Ischenko olacak.
A Milli Takım kafilesi, Ukrayna ile oynanacak maçın ardından 01.00'de özel bir uçakla Türkiye'ye dönecek.
Milli Takım aday kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:
Kaleciler
Volkan Demirel (Fenerbahçe)
Rüştü Reçber (Beşiktaş)
Defanslar
Gökhan Gönül (Fenerbahçe)
Sabri Sarıoğlu (Galatasaray)
Servet Çetin (Galatasaray)
Ceyhun Gülselam (Trabzonspor)
Önder Turacı (Fenerbahçe)
Gökhan Zan (Galatasaray)
Hakan Kadir Balta (Galatasaray)
İsmail Köybaşı (Beşiktaş)
Orta sahalar
Hamit Altıntop (Bayern München)
Kazım Kazım (Fenerbahçe)
Ayhan Akman (Galatasaray)
Emre Belözoğlu (Fenerbahçe)
Nuri Şahin (Borussıa Dortmund)
Yusuf Şimşek (Beşiktaş)
Tuncay Şanlı (Mıddlesbrough)
Arda Turan (Galatasaray)
Forvetler
Halil Altıntop (Schalke 04)
Mevlüt Erdinç (PSG)
Nihat Kahveci (Beşiktaş)
Sercan Yıldırım (Bursaspor)
Ajansspor
deniz.91
07.Ağustos.2009, 21:37
Önder Turacı nedir ya:S
Oghuse
07.Ağustos.2009, 21:37
Köybaşı'nın milli takımda olması sevindirici genel olarak güzel bir kadro Eylül ayı için iyi bir prova olacaktır..
anilton
07.Ağustos.2009, 21:39
Önder iyi olmuş Eren'in sakatlığı vardı o bölgede.Önder gibi sorunu çözülen Barış'ta olabilirdi Ayhan'ın yerine...
Aşk-ı Şehir
07.Ağustos.2009, 21:40
Önder Turacı sonunda milli takımda. :D
eXcitinG
07.Ağustos.2009, 21:40
Yusuf, Kazım ve Sabri yerine;
Uğur Uçar, Musa Aydın ve Murat CeyLan oLsa iLk defa Terim bizi memnun etmiş oLacaktı.
anilton
07.Ağustos.2009, 21:46
Takımda önlibero yok.Ceyhun'u stoper değilde önlibero olarak düşünmüş sanırım Terim...
GebzeLi1907
07.Ağustos.2009, 21:47
Yusuf, Kazım ve Sabri yerine;
Uğur Uçar, Musa Aydın ve Murat CeyLan oLsa iLk defa Terim bizi memnun etmiş oLacaktı.
Kazım iyi bi hazırlık dönemi geçirdi fena durumda değil şuan Terim'inde hep güvendiği bi isim Sabri konusuna bende katılıyorum..
Yusuf'uda yedek oturtacaktır büyük ihtimalle son 15 dakika falan oynarsa oynar..
Semih,Batuhan keşke iyi durumda olabilirselerdi kadroda hedef santrafor eksikliği var
Önder'inde alınması iyi olmuş Servet-Önder ikilisi biraz daha derli toplu olacaktır
KaF KeF
07.Ağustos.2009, 21:48
Rüştü bırakmadı mı Milli takımı ..Hala mı kadroda ?
Crocodile1963
07.Ağustos.2009, 21:59
Arkadaşlar yanlış anlamasınlar lütfen ama İsmail Köybaşı, Antep'te Milli takıma çağırılmayıp Bjk'ye transfer olduğunda neden milli takıma seçiliyor ?
anilton
07.Ağustos.2009, 22:05
İsmail zaten 89'lu olmasına rağmen Antep'te Ümit Milliydi,sezon sonuna doğru bel fıtığı ameliyatı geçirdi.Yoksa Haziran ayındaki hazırlık maçlarınada çağrılırdı.Bunun Beşiktaş'la bir alakası yok yani.He İ.Üzülmez'i istiyorsanız tekrar gelsin...:)
Sheriff
07.Ağustos.2009, 22:13
Önder Turacı mükemmel olmuş yahu..
Clayman
07.Ağustos.2009, 22:23
İsmail zaten 89'lu olmasına rağmen Antep'te Ümit Milliydi,sezon sonuna doğru bel fıtığı ameliyatı geçirdi.Yoksa Haziran ayındaki hazırlık maçlarınada çağrılırdı.Bunun Beşiktaş'la bir alakası yok yani.He İ.Üzülmez'i istiyorsanız tekrar gelsin...:)
İsmail iyidir :D
LaigLeNoiR
07.Ağustos.2009, 22:28
Her mevkiye bir Beşiktaş'lı :D
Kadroyu gördüğümüzde anlıyoruz ki Türk Futbol'unun ileri gelmesinin en büyük etkenleri yabancılardır.Kadroda görüp de şaşırdığımız bir sürü oyuncu var.
Fietra 10
07.Ağustos.2009, 22:34
Keşke Egemen'i de alsaydı Fatih Hoca..Üzülüyorum şahsen..Bizim takımda as oynayan adamı almayıp yedeğini alıyosun..Tabi Ceyhun'u ön libero düşünmüş olabilir bizdeki gibi..Ama en azından Egemen'e bir şans versin..Baksın olmuyor daha almasın..Her kadro açıklandıgında inşallah alınmıştır diyorum olmuyor:)
İsmail Köybaşı çok yetenekli hakediyor formayı kesinlikle..Sol tarafa çözüm için şart..Sercan'ı da 11'de görmek isterim sık sık..Önder'i zaten yıllardır düşünüyor Fatih Hoca ama bazı sorunlar oluyordu sanırım..Fifa'nın çıkardıgı kural gereği sorunlar ortadan kalktı ve Önder milli takım yüzü gördü:)
SAİT71
07.Ağustos.2009, 22:45
Evet Egemen kaliteli bir stoper. Bence almalıydı. Sercan Yıldırım içinde sevindim. Artık A milli takımda Türkiye'den yetişen gençleri oynatmalıyız. Defansın ortası hala yeterli değil. Acilen Tür futbolunun stoperler yetiştirmesi lazım.. Ama Terim iyi kadro kurmuş bu maçta
brotha
07.Ağustos.2009, 23:21
Arkadaşlar yanlış anlamasınlar lütfen ama İsmail Köybaşı, Antep'te Milli takıma çağırılmayıp Bjk'ye transfer olduğunda neden milli takıma seçiliyor ?
evet bende sasirdim, gaziantepteyken milli takima secilip bize gelince kesilmesi daha fatih terimin tarzina uyan bir mantik olurdu.
hatta ben yakin zamanda nihat kahvecininde milli takimdan koparilacagini dusunuyorum fatih terim kaldikca.
Fernando Gago
07.Ağustos.2009, 23:55
Önder'in milli formaya kavuşmasına sevindim :)
Crocodile1963
08.Ağustos.2009, 00:20
Sercan hariç Anadolu kulüplerinden hiçbir oyuncu yok. Neden acaba ?
Not: Egemen azınla kuş tutsun, Türkiye'de stoper kalmasın gene de Milli olamaz. Nedenini inan bende bilmiyorum . . .
tarikko
08.Ağustos.2009, 02:51
Çok iyi oldu Önder'in çağırılması :) İsmail'in de çağırılması iyi olmuş çok yetenekli bir oyuncu..
Universal
08.Ağustos.2009, 02:53
Sonunda Önder forma giyebilecek, aradığımız bir stoperdi. Keşke İbrahim Toroman'da alınsa.
eGowiCh
08.Ağustos.2009, 03:34
Önder'i kadroya girmesine sevindim. En formda olduğu dönemde FIFA sorun çıkarmıştı, Önder'e yazık olmuştu. Şimdi eskiye nazaran formu daha düşük ama kalitesi yüksek bir futbolcu, en iyi stoper bana göre.
bySilver
08.Ağustos.2009, 04:06
Nerede Egemen adam kaptan oldu tık yok ?
Neron_FB
08.Ağustos.2009, 05:13
Önder Turacı nedir ya:S
Niye beğenmedin ki :)
PesimiSTyLa
08.Ağustos.2009, 05:22
Önder'i kadroya girmesine sevindim. En formda olduğu dönemde FIFA sorun çıkarmıştı, Önder'e yazık olmuştu. Şimdi eskiye nazaran formu daha düşük ama kalitesi yüksek bir futbolcu, en iyi stoper bana göre.
Çok iddialı olmuş. Türk stoperler arasında ilk 5 içinde kendine zor yer bulur bana görede.
Alicanfmfan
08.Ağustos.2009, 05:25
En iyi stoper Önder ise en iyi sagbekte Sabri'dir.
yunusgs
08.Ağustos.2009, 05:25
Önder alındı sıra Barış'ta umarım.
SAİT71
08.Ağustos.2009, 06:20
Gazetede okuyorum köşe yazısını adam yazmış;
Elano'ya Dunga demişki sana ihtiyacım var oynamazsan dünya kupası kadrosuna almam oynayabileceğin bir kulübe git demiş ve Gs yi önermiş oradaki brezilyalılar hakkındada bilgi verirsin demiş ve altınada yazmış;
Fatih Hoca Brezilya nın başında olsa Elanonun işi kolaydı çünkü Fatih hoca oynayandan çok oynamayanı seviyor :D Adam tam yerine oturtmuş lafı :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kesin Lincoln ü alırdı Brezilyaya Terim :D
eGowiCh
08.Ağustos.2009, 06:47
Çok iddialı olmuş. Türk stoperler arasında ilk 5 içinde kendine zor yer bulur bana görede.
En iyi stoper kim o halde? Gökhan Zan mı? En hatasız oynayan Önder şu ana kadar kaç tane bariz hata yaptı, ıska geçti? G.Gönül-Önder-Servet-H.Balta dörtlüsü bence yıllar sonra sıkıntı vermeyecek bir dörtlüdür. Önder ile Servet zaten partnerdi eskiden.
Hugo
08.Ağustos.2009, 06:51
Kazım dışında iyi kadro bence.
KaPaLı
08.Ağustos.2009, 11:50
Niye böyle düşündüğünüde yazsaydın iyi olurdu.
goosfraba
08.Ağustos.2009, 12:01
Kazım şu an çok formda. Formsuzken alındığında, neden alındı diyenlere hak verirdim fakat şu an veremiyorum.
deniz.91
08.Ağustos.2009, 13:01
Kazıma eskiden bende kızardım ama son maçlarda oynuyor takımında iyide oynuyor sayılır o normal bence önderi ise erenin sakatlığındna dolayı aldı sanırım milli takıma oluşturulacak en iyi iki stoper erenle servettir şuanda bence
Universal
08.Ağustos.2009, 15:02
Kazım, Milli Takımda daha farklı oynuyor, Milli Takıma sağladığı katkıyı daha Fenerbahçe'de sağlayamadı. Birde çok iyi top saklıyor, tam skor korumaya yönelik bir oyuncu.
bugra 1905
08.Ağustos.2009, 15:06
Nerde Egemen Nerde Musa Nerde Barış Özbek Kadroyu Yine Beğenmedim
I3esiktas
08.Ağustos.2009, 15:11
Egemen Diye dertlenenlere Şaşırıyorum. Onun Milli takıma Girme ihtimalini Nasıl düşünebiliyosunuz. Aynı Şekilde yukarda yazıldıgı gibi Musa
Memedov
08.Ağustos.2009, 15:12
Sabri'nin alındığı bir kadro'ya Kazım'ın alınması en doğal şey olsa gerek.;)
PesimiSTyLa
08.Ağustos.2009, 15:27
En iyi stoper kim o halde? Gökhan Zan mı? En hatasız oynayan Önder şu ana kadar kaç tane bariz hata yaptı, ıska geçti? G.Gönül-Önder-Servet-H.Balta dörtlüsü bence yıllar sonra sıkıntı vermeyecek bir dörtlüdür. Önder ile Servet zaten partnerdi eskiden.
En iyi stoperin Servet oldugunu bilmiyorsan afedersin ama TSL de oynanan futboldan bihabermişsin sen...
Universal
08.Ağustos.2009, 15:32
En iyi stoperin Servet oldugunu bilmiyorsan afedersin ama TSL de oynanan futboldan bihabermişsin sen...
Servet iyi oyuncu ama; hızlı değil, Robinho, Rooney, Drogba, Eto'o gibi savunmaları tutamaz. Eğer savunmaya yattığımız maçlarda iyi işler yapar. Hücum sırasında kontraya yakalandığımızda başarılı olamaz.
Universal
Servet iyi oyuncu ama; hızlı değil, Robinho, Rooney, Drogba, Eto'o gibi savunmaları tutamaz. Eğer savunmaya yattığımız maçlarda iyi işler yapar. Hücum sırasında kontraya yakalandığımızda başarılı olamaz.
Özür dilerim forvetleri olacaktı.
LaigLeNoiR
Eğer öyleyse en iyi sol bekte Üzülmez'dir :icon_eek:
yunusgs
08.Ağustos.2009, 15:40
Şu bir gerçek ki Milli Takımda son derece kaliteli bir defans elemanı yok.Bunu kabullenelim hepsinin az çok zaafları var.Zaafları olmasaydı Avrupa'ya defans oyuncusu da yollardık.
Universal
08.Ağustos.2009, 15:46
Şu bir gerçek ki Milli Takımda son derece kaliteli bir defans elemanı yok.Bunu kabullenelim hepsinin az çok zaafları var.Zaafları olmasaydı Avrupa'ya defans oyuncusu da yollardık.
Milli Takım'ın en kötü mevkisi, sağ açık sorunun Gökhan Gönül ile halletik, sol açığa İsmail geliyor. Bir türlü stoper bulamadık. Önder'de bana göre mükemmel bir stoper değil ama; şu şartlarda oynatabileceğimiz en iyi isim.
yunusgs
08.Ağustos.2009, 15:50
Milli Takım'ın en kötü mevkisi, sağ açık sorunun Gökhan Gönül ile halletik, sol açığa İsmail geliyor. Bir türlü stoper bulamadık. Önder'de bana göre mükemmel bir stoper değil ama; şu şartlarda oynatabileceğimiz en iyi isim.
Doğru keşke Serdar Taşçı'yı ilk olarak Milli Takıma biz davet etseydik.
PesimiSTyLa
08.Ağustos.2009, 15:50
O dediklerinin hepsi hurafe. Drogba'ya da adım attırmamıştı Servet Fildişi ile oynanan hazırlık macında, Drogbanın acıklamalarını okuyabilirsin (::) Sanki Önder cok hızlıymış gibi gelip burda ahkam kesmeyin yahu. Sabri için en iyi sagbek demek nasıl birseyse, Önder içinde en iyi stoper demek aynıı sey. Ayrıca karıştırıyorsun, savunmaya yatılan maclarda Bilica gibi stoperler iyi. Servet gibi üst düzey stoperler her şekilde oynar.
tarikko
08.Ağustos.2009, 15:51
Katılıyorum.Önder oynamalı Servet'in yanında bu şartlar altında.Servet-Önder ikilisi iyi ikili olur bana göre.
anilton
08.Ağustos.2009, 15:51
Önder iyi adam ama öyle Servet'ten G.Zan'dan üstün bir adam değil.Milli takımda bulunmasında sakınca yok.Hem sağ bek hemde stoper için alternatif oluşturur.F.Terim için bir sakatlık,ceza vb bir durum olmadığı sürece Servet-G.Zan bankodur...
Toraman,Egemen gibi daha çabuk,daha mücadeleci ve devamlılığı daha iyi olan adamlardan bir tanesi kadroda olmalı.Sadece uzun adamlarla olmuyor...
Fietra 10
08.Ağustos.2009, 16:23
Egemen Diye dertlenenlere Şaşırıyorum. Onun Milli takıma Girme ihtimalini Nasıl düşünebiliyosunuz. Aynı Şekilde yukarda yazıldıgı gibi Musa
Milli takıma girmek için ne gibi şartlar gerektiğini yazar mısın?
MeMo
08.Ağustos.2009, 16:38
Abartmasak :icon_smile: Katılmadığınız mesajlarla bu kadar dalga geçme sevdası nedir anlamıyorum.
Önder'in alınmasına sevindim adamın hayali gerçek oldu :)
I3esiktas
08.Ağustos.2009, 16:44
Milli takıma girmek için ne gibi şartlar gerektiğini yazar mısın?
Servet,Gökhan,İbrahim,Eren,Önder Varken Bana göre Egemen Milli Takıma alınmasına Gerek yok. Egemendeki ısrarınız neden anlamıyorum. İyi bir oyuncu Biliyoruz ama Milli Takımda Oynıyacak Kapasitede degil
Universal
08.Ağustos.2009, 17:29
O dediklerinin hepsi hurafe. Drogba'ya da adım attırmamıştı Servet Fildişi ile oynanan hazırlık macında, Drogbanın acıklamalarını okuyabilirsin (::) Sanki Önder cok hızlıymış gibi gelip burda ahkam kesmeyin yahu. Sabri için en iyi sagbek demek nasıl birseyse, Önder içinde en iyi stoper demek aynıı sey. Ayrıca karıştırıyorsun, savunmaya yatılan maclarda Bilica gibi stoperler iyi. Servet gibi üst düzey stoperler her şekilde oynar.
Ahkam kesmiyorum, benim haddime düşmez. Ben bugün Fatih Terim'in yerinde olsam, Servet'i zaten milli takıma alırım ama; bizim stoperlerimiz zaten iyi değil. Bu arada Fildişi Sahili ile hazırlık maçı yaptık, resmi bir maç yapmadık. Oyuncular gerçek performanslarını hiçbir zaman göstermezler. Servet'in zamanında Sheva'dan nasıl çalımlar yediğinide gördük.
PesimiSTyLa
08.Ağustos.2009, 17:43
Bahsettigin o Servet ile şimdiki Servet arasında daglar kadar fark var. Bir kere bunu bilmek gerekir. Servet şuan ülkenin en iyi stoperidir. Önder'in Servet ile kıyaslanabilmesi için daha 2-3 fırın ekmek yemesi gerekir, bu konu hakkında da son mesajım; çünkü Servete ayıp oluyor, O'nu Önderle falan karsılastırmak, Sen günah yazma Allahım.
scar face
08.Ağustos.2009, 17:49
Önder Turacı'yı milli formayla görmek harika bir sey :)
Lütfen takımcılık yapmayalım.Hak etti ve kazandı milli formayı.Bunu konusmaya devam ederek Önder'in emeğine saygısılık ederiz...
Memedov
08.Ağustos.2009, 17:49
Servet'in zamanında Sheva'dan nasıl çalımlar yediğinide gördük.
Yok Batuhan öyle deme, Servet o zaman Luciano'nun açıklarını kapatmaya çalışıyordu. yoksa Türkiye'nin en iyi stoperidir kendisi.
PesimiSTyLa
08.Ağustos.2009, 17:59
Yok Batuhan öyle deme, Servet o zaman Luciano'nun açıklarını kapatmaya çalışıyordu. yoksa Türkiye'nin en iyi stoperidir kendisi.
Bu kadar sacma, boş bi söylem olamaz, yöneticisin birde. O dönemde Servet'e en iyi stoper diyen vardıda bizim mi haberimiz yok? Anlamamakta ısrar ediyorsunuz, o dönemki Servet ile şuanki Servet arasında daglar kadar fark var. FM dili ile anlatayım, nereden bahsan 20-25 Ca fark var belki böyle daha anlasılır olur.
Şunu bana bir söyleyin, daha kolay anlasmış oluruz. Şimdi siz ciddi ciddi Önder Servetten iyi mi diyorsunuz? Yoksa ben yanlış mı anlıyorum? Lütfen yanlış anlamış olayım.
tarikko
08.Ağustos.2009, 18:04
Bu kadar sacma, boş bi söylem olamaz, yöneticisin birde. O dönemde Servet'e en iyi stoper diyen vardıda bizim mi haberimiz yok? Anlamamakta ısrar ediyorsunuz, o dönemki Servet ile şuanki Servet arasında daglar kadar fark var. FM dili ile anlatayım, nereden bahsan 20-25 Ca fark var belki böyle daha anlasılır olur.
Şunu bana bir söyleyin, daha kolay anlasmış oluruz. Şimdi siz ciddi ciddi Önder Servetten iyi mi diyorsunuz? Yoksa ben yanlış mı anlıyorum? Lütfen yanlış anlamış olayım.
Öyle bir şey denmedi ki sen yanlış anladın heralde :)
El Barto
08.Ağustos.2009, 18:06
Neyi tartışıyorsunuz yahu Türkiye'de stoper yok ki adam gibi. Olanlarda kötünün iyisi ve hiçbirini birbirinden üste veya alta koymamak lazım. Hepsi vasat oyuncular.
yunusgs
08.Ağustos.2009, 18:07
Servet o dönemden bu döneme kendisini bu kadar geliştirmemiş olsaydı Marsilya'dan teklif almazdı ;)
Memedov
08.Ağustos.2009, 18:09
Yöneticiliğimi sorgulayacak kişi sen değilsin.
Fenerbahçe'de oynadığı zamanlar sheva'dan yediği çalımlar yüzünden yerden yere vurduğunuz maytap geçip makara yaptığınız Servet 4-5 sezonda Türkiye'nin en iyi stoperi oldu. bu kadarına da pes.
benim söylemek istediğim şu ; önderi göklere çıkarmanın anlamı yok,ama servet de anlattığınız ve övdüğünüz kadar iyi değil.
tarikko
08.Ağustos.2009, 18:09
Neyi tartışıyorsunuz yahu Türkiye'de stoper yok ki adam gibi. Olanlarda kötünün iyisi ve hiçbirini birbirinden üste veya alta koymamak lazım. Hepsi vasat oyuncular.
Aynen katılıyorum..
PesimiSTyLa
08.Ağustos.2009, 18:10
Önder Servetten iyi diye yazılırsa sabaha kadar tartışırım. Servet şuanki durumu itibarile diger Türk stoperlerden 2-3 adım önde ve en uçtadır. Burada be Ugur Uçar yada Sabri şuan Gökhandan iyi desem yaygara kopardı. Şimdi çıkmış neyi tartışıyorsunuz diyorsunuz. Önder Servetten iyi denecek ve ben susacagım ? :)
yunusgs
08.Ağustos.2009, 18:12
Önder Servetten iyi diye yazılırsa sabaha kadar tartışırım. Servet şuanki durumu itibarile diger Türk stoperlerden 2-3 adım önde ve en uçtadır. Burada be Ugur Uçar yada Sabri şuan Gökhandan iyi desem yaygara kopardı. Şimdi çıkmış neyi tartışıyorsunuz diyorsunuz. Önder Servetten iyi denecek ve ben susacagım ? :)
%100 katılıyorum.
PesimiSTyLa
08.Ağustos.2009, 18:12
Fenerbahçe'de oynadığı zamanlar sheva'dan yediği çalımlar yüzünden yerden yere vurduğunuz maytap geçip makara yaptığınız Servet 4-5 sezonda Türkiye'nin en iyi stoperi oldu. bu kadarına da pes.
benim söylemek istediğim şu ; önderi göklere çıkarmanın anlamı yok,ama servet de anlattığınız ve övdüğünüz kadar iyi değil.
Kim peki en iyi stoper onu söyle ? Hala anlamıyorsun, hala inat ediyorsun. Servetin 4-5 sene önceki hali ile şimdiki halini bir görüyorsan sana sadece gülerim. Evet dalga gecmiştik, çünkü o dönem Servet dökülüyordu. Şimdi öyle mi?
Clayman
08.Ağustos.2009, 18:21
Unutmayın ki bu bir hazırlık karşılaşması. Fatih Terim eleme maçlarında Önder'e güvenemez ilk 11 oynatmak için. Önder de zaten yedekten ileri gidemez Milli Takım'da. Servet'le Gökhan varken Önder'i ilk 11'e koyacağını sanmam.
Tartışmaya girmek istemiyorum, çünkü boş tartışma. Hepimiz Türk stoperler içinde Servet'in en iyisi olduğunu biliyoruz. Gerek yok tartışmaya.
Önder'in de Milli Takıma seçilmemesi için de hiçbir sebep yok. Kadro derinliği açısından artısı bile olur. Olası bir ceza veya sakatlıkta Önder oynadığı zaman hiç de sırıtmaz.
Memedov
08.Ağustos.2009, 18:25
Kim peki en iyi stoper onu söyle ? Hala anlamıyorsun, hala inat ediyorsun. Servetin 4-5 sene önceki hali ile şimdiki halini bir görüyorsan sana sadece gülerim. Evet dalga gecmiştik, çünkü o dönem Servet dökülüyordu. Şimdi öyle mi?
Burada karşılaştırma yapmanın manası yok. bana göre böyledir sana göre öyle. zevkler ve renkler tartışılmaz.
Servet'e kötü diyen, ya da kendini geliştirmedi diyen mi oldu ? önceden bir söz söyleme ki tükürdüğünü yalamayasın demiş atalarımız.
Servet Fenerbahçe zamanında da iyi performans gösteriyordu. tek Milan maçında kötü oynadı diye adam yerden yere vuruldu.
Fenerbahçe taraftarı da o dönem şuan sizin söylediklerinizin aynını söylüyordu, Galatasaray taraftarı ağzıyla değil de başka bir taraflarıyla gülüyorlardı bu sözlere.
Demek ki Futbolcu hakkında, fazla ön yargılı olmamak gerekiyormuş futbolcu kendini geliştirebiliyormuş. Sizinde değiminiz üzerine Servet şuan için Türkiye'nin en iyi stoperi. Makara yapıp maytap geçtiğiniz Servet işte bu.
bende bunu anlatmaya çalışıyorum.
PesimiSTyLa
08.Ağustos.2009, 18:30
Burada bunu dedigin için öyle düşünmedigini sandım, son mesajında kendin de demişsin işte en iyi stoper diye. Tükürdüğünü yalama olayına hiç girme istersen; içinden çıkamayız onun. Emre Belözoğlu ;;)
Clayman
08.Ağustos.2009, 18:31
Burada karşılaştırma yapmanın manası yok. bana göre böyledir sana göre öyle. zevkler ve renkler tartışılmaz.
Servet'e kötü diyen, ya da kendini geliştirmedi diyen mi oldu ? önceden bir söz söyleme ki tükürdüğünü yalamayasın demiş atalarımız.
Servet Fenerbahçe zamanında da iyi performans gösteriyordu. tek Milan maçında kötü oynadı diye adam yerden yere vuruldu.
Fenerbahçe taraftarı da o dönem şuan sizin söylediklerinizin aynını söylüyordu, Galatasaray taraftarı ağzıyla değil de başka bir taraflarıyla gülüyorlardı bu sözlere.
Demek ki Futbolcu hakkında, fazla ön yargılı olmamak gerekiyormuş futbolcu kendini geliştirebiliyormuş. Sizinde değiminiz üzerine Servet şuan için Türkiye'nin en iyi stoperi. Makara yapıp maytap geçtiğiniz Servet işte bu.
bende bunu anlatmaya çalışıyorum.
Sen de Servet'in en iyisi olduğunu söylüyorsan sorun çözüldü demektir :) Tartışmayalım lütfen.
Memedov
08.Ağustos.2009, 18:34
Dediğim gibi hep ön yargılı olduğumuz için, elimizdeki değerlerin kıymetini bilemiyoruz.
ayrıca ben orada, Servet'de maya vardı ama bunu kimse farkedemedi. Galatasaray'a geldiğinde bunun herkes farkına vardı amacında söyledim. biraz benim tarafımdan düşünürsen anlarsın.
4-5 sene önce yerden yere vurulan bir Servet, şimdi Türkiye'nin en iyi stoperi.
gerrrard
08.Ağustos.2009, 18:53
4-5 sezon bu Mehmet. 4-5 maç değilki bu.
RaSenGan
08.Ağustos.2009, 19:16
4-5 sene çook uzun bir süre.4-5 sene önce Arda alt yapıdaydı şimdi Galatasaray Kaptanı.FM'de de söylendiği gibi.Defans oyuncuları en iyi dönemlerini 28-32 yaşları arasında oynarlar.Yaşlar böyleydi yanlış hatırlamıyorsam.Servet şimdi 28 yaşında ve kariyeri boyunca en iyi dönemi..
Kadroya gelirsek.Güzel bir kadro olmuş.Maç zaten Ukrayna'yla.Shevchenko-Servet yine eşleşirse görürüz neler değiştiğini.Ama şu da var.Shevchenko eski Shevchenko değil.
Fietra 10
08.Ağustos.2009, 19:30
Servet,Gökhan,İbrahim,Eren,Önder Varken Bana göre Egemen Milli Takıma alınmasına Gerek yok. Egemendeki ısrarınız neden anlamıyorum. İyi bir oyuncu Biliyoruz ama Milli Takımda Oynıyacak Kapasitede degil
Önder ve Eren'den daha iyi oldugunu çogu kişi kabul edecektir bu adamın..Neyse uzatmayalım Egemen'in alınmamasının arkasında çok farklı şeyler var gibi..
Universal
09.Ağustos.2009, 00:08
İşte kötünün iyisini tartıştığımız için futbolu bilmiyor olduk, neyse ben futbolu bilmeme devam edeceğim. Önder'de Servet'te, Gökhan Zan'da ve diğer Türk Stoperleri kötü stoperlerdir. Hiçbir zaman üst sınıf oyuncu olamazlar. Servet sadece içlerinde en iyisidir, Önder'de onun kadar iyi olduğunu düşünüyorum. Zaten performansı ile bunu gösterecektir. Ama bu iki isimde normalde kötü oyunculardır. Zaten tarihimiz boyunca yurtdışında hiç stoper gönderdik mi?
bySilver
09.Ağustos.2009, 00:13
Eren ? şaşırdım doğrusu.
Oghuse
09.Ağustos.2009, 00:23
Eren kötü bir stoper mi? Milli maçlarda gayet iyi bir performans gösterdi..
PesimiSTyLa
09.Ağustos.2009, 01:26
Kötü stoper Servet başkanı değişmeseydi Marsilyada olacaktı şuan.
SAİT71
09.Ağustos.2009, 03:02
Servet bizdeyken tüyleri yeni çıkmış gencecik bir elemandı. Çok yaktı. Hatalar yaptı. Adam 30'a geldi neredeyse bunun adı tecrübe. Hakkatten Servet kendini geliştirdi. Tecrübeli bir Stoper oldu. Oyununun üstüne koydu. Türkiye'de benim en çok beğendiğim Eren Güngör stoper olarak. Bence en iyi diyemesemde iyi stoper. Yaşı genç. Bazen hata yapsada o yaşta milli olmuş. Hakikaten stoper yok bizde. Türkiye'de en iyi stoper kavramı yerine kötünün iyisi hangisi olabilir. Yada vasatın en iyisi. Servet, G.Zan işte bunlar. Bence tartışmak manasız. Ne Önder Servetten daha güzel ne Servet te mükemmel bir stoper. Ama Servetinde gelişimini göz ardı etmemek lazım.. Yoksa Galatasaray'da oynayamazdı. Hatta marsilya nın kapısından döndü..
Addolorato
09.Ağustos.2009, 04:05
Yürümeye hali kalmamış Yusuf yine milli takımda.. Beyenmedim bu tercihleri. Önder Turacı oynarsa Barış Özbek'te oynar bu milli takımda yeni kurallara göre.
SAİT71
09.Ağustos.2009, 04:09
O halde Wederson ile Nobre yide unutmayalım. İkiside milli takım da oynayabilir. Bjk ile Fb de nasıl olsa o kadar paraya oynatılıyorlar.
Alicanfmfan
09.Ağustos.2009, 04:20
Kazım ı eleştirecegimize hiçbişey yapamayan Nihat neden cagrıldı onu eleştirelim.
Sheriff
09.Ağustos.2009, 04:23
Yürümeye hali kalmamış Yusuf yine milli takımda.. Beyenmedim bu tercihleri. Önder Turacı oynarsa Barış Özbek'te oynar bu milli takımda yeni kurallara göre.
Barış oynamak istiyormuki?
SAİT71
09.Ağustos.2009, 04:31
Geçen açıklamıştı milli takım yolum açıldı diye. Zaten oynamak istiyorum demişti. Son 6-0 lık maç sonrası alman milli takım yetkililerinin Barış la görüştüğü iddia edildi.
eGowiCh
09.Ağustos.2009, 05:18
Türkiye'nin en iyi stoperi Servet ise vay bizim Türk futbolunun haline. Yaptığı onlarca ıskalar, kritik hatalar gözümün önünden geçti birden :)
El Barto
09.Ağustos.2009, 05:26
Türkiye'nin en iyi stoperi Önder geçen sene Süper Lig'deki maçların yarısında oynamamış. Kıymette bilmiyoruz vallahi.
Melekovic
09.Ağustos.2009, 05:30
Biraz iş Milli Takım konusuna gelince şu kulüp takımı gözlüklerinizi çıkarsanız çok güzel olacak ama neyse.
Lionel Andres Messi
09.Ağustos.2009, 05:31
ya önder değil servet de değil pek kim türkiyenin en iyi stoperi belki de yok:D
PesimiSTyLa
09.Ağustos.2009, 05:33
Türkiye'nin en iyi stoperi Servet ise vay bizim Türk futbolunun haline. Yaptığı onlarca ıskalar, kritik hatalar gözümün önünden geçti birden :)
Sana artık diyecek söz bulamıyorum. Fanatiklikte nirvanadasın.
Pardon senin en iyi Türk stoperin önder 2 sezondur mac kacırmıyor, müthiş oynuyordu pardon.
El Barto
09.Ağustos.2009, 05:33
Türkiye'de stoper yok ki adam gibi. Olanlarda kötünün iyisi ve hiçbirini birbirinden üste veya alta koymamak lazım. Hepsi vasat oyuncular.
Harfi harfine katılıyorum bu arkadaşa.
SAİT71
09.Ağustos.2009, 05:34
Türkiye'nin en iyi stoperi kalmadı. Hepsi aynı stil. Ya ağır, ya hamlesi geç, ya tecrübesiz.. :D
Sheriff
09.Ağustos.2009, 05:44
Hafiften sıkıştırmalar başlamış yine. Biraz seviyeli tartışalım arkadaşlar. Oyuncuları karşılaştırıyorsak bile artı özelliklerini eksi özelliklerini karşılaştırarak konuşalım ki kimse zan altında kalmasın..
Bende Önder'in ligdeki en iyi stoperlerden biri olduğunu düşünüyorum ki Fatih Terim bir basın toplantısında, milli takımın başına geçtiğinden beri Önder'i milli takımda oynatmak için uğraştığını söylemişti. Tek eksisi uzun zamandır as oyuncu değildi. Ama bu sene as oynayabilir.
Servet ise her ne kadar zaman zaman yaptığı hatalarla patlamaya hazır bir bomba gibi gözüksede son bir kaç senedir sergilediği performans ortada. Devamlı oynaması ona tecrübe kazandırmış ancak dediğim gibi hala patlamaya hazır bomba. Savunmanın ufak bir hatası maç kaybettirir. Zaman zaman örneklerini çok yaşadık. Sadece Servet'te değil bir çok oyuncuda gördük bunu. Tabi bunun yanında Servet'in çok iyi oynadığı yüreğiyle oynadığı maçlarıda unutmayalım.
Buda benim nacizane fikrim :)
eGowiCh
09.Ağustos.2009, 06:00
Türkiye'nin en iyi stoperi Önder geçen sene Süper Lig'deki maçların yarısında oynamamış. Kıymette bilmiyoruz vallahi.
Türkiye'nin en iyi forveti Semih de geçen yıl maçların yarısında oynamadı. Gerçekten hiç kıymet bilmiyoruz. :)
Edu ve Lugano varken (Önder'den daha kaliteli iki stoper), Güiza varken (Semih'ten daha kaliteli bir santrafor) ikisinin de maçların yarısında oynayamamış olması gayet normal. Yedek oturması onun kalitesini değiştirmez. M.Topuz da yedek şu an Fenerbahçe'de. Ama Türkiye'nin en iyi sağ kanat oyuncusu.
Galatasaray'da da Beşiktaş'ta da koy bu saydığım üç ismi, bana göre banko oynar.
SAİT71
09.Ağustos.2009, 06:01
Hadi stoper yok ama şu Gökdenizin formu ortada o neden çağrılmaz acaba? Tamam bunları alıyorsunda o adamada şans tanı be hoca. Oynayan adamı çağır oynamayanları anladık artık
El Barto
09.Ağustos.2009, 06:04
Türkiye'nin en iyi forveti Semih de geçen yıl maçların yarısında oynamadı. Gerçekten hiç kıymet bilmiyoruz. :)
Edu ve Lugano varken (Önder'den daha kaliteli iki stoper), Güiza varken (Semih'ten daha kaliteli bir santrafor) ikisinin de maçların yarısında oynayamamış olması gayet normal. Yedek oturması onun kalitesini değiştirmez. M.Topuz da yedek şu an Fenerbahçe'de. Ama Türkiye'nin en iyi sağ kanat oyuncusu.
Galatasaray'da da Beşiktaş'ta da koy bu saydığım üç ismi, bana göre banko oynar.
Elinde Türkiye'nin en iyi forveti ve stoperi varken yabancı forvet stoper almak neden o da ayrı bir tartışma konusu zaten. Ama bu işin sonu yok yani sana göre Önder'dir bir başkasına göre Servet bana görede gelmiş geçmiş gelecek en iyi stoper Ali Eren'dir. Sana göre Semih en iyi forvettir bir başkasına göre Mehmet bana göre Hasan, Hüseyin vs.
eGowiCh
09.Ağustos.2009, 06:07
Elinde Türkiye'nin en iyi forveti ve stoperi varken yabancı forvet stoper almak neden o da ayrı bir tartışma konusu zaten. Ama bu işin sonu yok yani sana göre Önder'dir bir başkasına göre Servet bana görede gelmiş geçmiş gelecek en iyi stoper Ali Eren'dir. Sana göre Semih en iyi forvettir bir başkasına göre Mehmet bana göre Hasan, Hüseyin vs.
Fenerbahçe'nin teknik direktörü veya başkanı değilim. Ona ben değil, yetkililer karar verir. Demek ki yabancıya güveniyorlar, yerliye güvenmiyorlar. Fenerbahçe'nin adedidir bu, yeni bir şeymiş gibi tartışmak yersiz. Ama şöyle bir gerçek var ki Fenerbahçe'de şans bulamayan yerlileri al, istediğin takıma koy, takır takır oynarlar. M.Topuz gibi zirvede transfer edilmiş bir adam şans bulamıyor. Semih de Önder de M.Topuz da Fenerbahçe dışındaki yerli takımlarda çok rahat şans bulabilecek oyuncular.
Maksic
09.Ağustos.2009, 06:08
Ne yapalım yani Türkiye'de Puyol'mu varda kadroya alınmadı.. Servet Türkiye'nin en iyi stoperidir en azından karşılaştırma yapmak gerekirse milli takımdaki stoperlerden en iyisidir..
El Barto
09.Ağustos.2009, 06:09
O şüphesiz orada hem fikiriz zaten. Ama mentalite yanlış gibi. Var olan iyi oyuncu yerine yabancı transfer etmektense işten anlayan 1-2 yönetici transfer etmeli her Türk takımı heralde.
SAİT71
09.Ağustos.2009, 06:14
Alt yapıdan sanki hiç Servet kadar biri çıkmayacak. Ha Brezilya he biz. Sadece iş alt yapının önemini kavramakta. Brezilyalılar darphane gibi oyuncu basıyorlar. Bizimkiler ise çıkan oyuncuları atıyorlar. Bencede alt yapılara yabancı genç hocaları getirilip gerekli prosedürler uygulanırsa hiç bir sorunumuz kalmaz 6-7 yıla o bölgede ve diğerlerinde..
RaSenGan
09.Ağustos.2009, 06:18
Türkiye'nin en iyi stoperi Önder mi ? Haha.:) Önder Servet'in yaptıklarının kaçta kaçını yapabilir ? Türkiye'nin en iyi stoperi olan Önder Avrupa'da kaç maç oynamış ? Kaç kere taraftarları Önder'i bağrına basmış ? Servet'i ben milli takımda,Galatasaray'da defansta görünce içim rahat oluyo.Ama Önder'de öyle değildir sanırım Fenerbahçeliler için..Kendi takımında neredeyse sezon boyunca yatan bir oyuncu Türkiye'nin en iyi defansıysa diyecek pek bir söz yok.Semih için dersiniz en iyidir haklısınız.Topuz için dersiniz en iyilerden biridir haklısınız ama Önder Turacı için bu söylenemez..Fazla uçmayalım bence.Tamam yorum fikir sizindir istediğinizi dersiniz de gerçekler var sonuçta.Fanatikliğin lüzumu yok.
Sheriff
09.Ağustos.2009, 06:28
Daha önce uyarmıştım tekrar uyarıyorum. Bu tartışma daha fazla uzamasın. Konu amacından sapıyor. Mesajlarımızı yazarken biraz daha dikkatli olalım..
SAİT71
09.Ağustos.2009, 06:31
Arkadaşlar sizce Sinan Bolat nasıl ? Milli takımı Volkan'dan devralacak mı?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ümit milli kadroda ismi var. Ama A takımda oynayacak seviyede mi şuan
indie
09.Ağustos.2009, 07:28
önder oynayabildiğine göre acaba terim sakatlığı geçince ekremi de çağırır mı milli takıma? geçen sene joker yapısıyla en çok hakedenlerdendi formayı.
Universal
09.Ağustos.2009, 14:35
Hadi stoper yok ama şu Gökdenizin formu ortada o neden çağrılmaz acaba? Tamam bunları alıyorsunda o adamada şans tanı be hoca. Oynayan adamı çağır oynamayanları anladık artık
Dünkü maçta bir gol kaydetti. Rusya'da olan oyuncular pek göz önüne gelmiyor.
World Hollow o1
09.Ağustos.2009, 15:25
Arkadaşlar Milli Takım Aday Kadrolarındaki oyuncularınıza karşı bence duygusal yönde bakmayınız, Fatih Terim illaki hangi futbolcunun hangi eksiği varsa yanına altarnatif olanı dahil ediyor, bakıyorumda Önder Turacı içi demediğiniz kalmamış..
İyisi veya kötüsü başka ülkeler karşımıza çıktığında iyi veya kötüye bakmıyor takır takır oynuyor bizim içinde önemli olan iyilik değil ne kadar yan yana oynayıp ne kadar zamanda uyum sağlayıp geçilmeyen bir defans forvetler için korkulu bir duvar olabilir bunu düşünmeliyiz.
vay egemeni çağırmış vay kazımı çağırmamış alisi velisi yok çünkü burada ülke gururu var.
Addolorato
09.Ağustos.2009, 15:46
Türkiye'nin en iyi defansı Önder. Varmı böyle bir mantık ya ?. Önder bir ara Daum'la parladı son 3 sezonda kaç maç oynadı merak ediyorum. Önder yedek klübesinde çürürken Servet Sivasspor'a gönderildi orda çalıştı üstüne koydu ve Galatasaray'da doruk noktasına ulaştı. Şu an Fenerbahçe'de istenilmeyen adam Edu'yu bile kesemeyen Önder Türkiyenin en iyi defansıdır diyorsanız ne diyim.
Bu arada üstlerde tartışılmış Türkiye'nin en iyi forveti Semih'tir diye. Yok öyle birşey Türkiye'nin en iyi forveti Nihat'tır. Şu an formsuz olsada Semih'ten çok daha üstün bir forvettir. Nihat birşey oynamasa bile güvenirim ona ama Semih'e o kadar güvenemem. Tamam Semih'te iyi oyuncudur ama asla bir Nihat'ın avrupa'da yaptıklarını yapabilecegini düşünmüyorum.
World Hollow o1
09.Ağustos.2009, 16:13
Türkiye'nin en iyi defansı Önder. Varmı böyle bir mantık ya ?. Önder bir ara Daum'la parladı son 3 sezonda kaç maç oynadı merak ediyorum. Önder yedek klübesinde çürürken Servet Sivasspor'a gönderildi orda çalıştı üstüne koydu ve Galatasaray'da doruk noktasına ulaştı. Şu an Fenerbahçe'de istenilmeyen adam Edu'yu bile kesemeyen Önder Türkiyenin en iyi defansıdır diyorsanız ne diyim.
Bu arada üstlerde tartışılmış Türkiye'nin en iyi forveti Semih'tir diye. Yok öyle birşey Türkiye'nin en iyi forveti Nihat'tır. Şu an formsuz olsada Semih'ten çok daha üstün bir forvettir. Nihat birşey oynamasa bile güvenirim ona ama Semih'e o kadar güvenemem. Tamam Semih'te iyi oyuncudur ama asla bir Nihat'ın avrupa'da yaptıklarını yapabilecegini düşünmüyorum.
Semihle Nihat'ın oyun tarzlarını düşünerek'denmi bunu söylüyorsun sen?
Addolorato
09.Ağustos.2009, 16:21
Semih'in kadroya giremedigi yaşlarda Nihat'ın La Liga gol krallıgına oynamasını düşünerek söylüyorum. Oyun tarzları farklı olabilir ama Nihat daha iyi bir golcüdür.
eGowiCh
09.Ağustos.2009, 21:24
Nihat ile Semih'i kıyaslamak çok saçma ama nerden bakarsan bak şu an Semih Nihat'tan daha üstün durumda, çünkü Nihat askerlik sebebiyle kampa katılmadı ve 1 yıldır sakat, adam gibi geçen yıl maç oynamadı. Semih ile Nihat'ın performanslarındaki doruklarına ulaştıkları zamanları kıyaslarsak tabii ki Nihat ağır basar ama şu an için aynı şeyi söylersen futbola ihanet etmiş olursun.
brotha
09.Ağustos.2009, 22:57
boyle sacma bir dusunce olamaz, nihat yildiray gibi 3-4 senedir sakatlanip toplam 20-30 mac oynamamiski. sadece gecen seneyi kacirmis. ondan onceki sene yine la liga da gol kralligine oynamis. gecen sene 18 mac yapmis.
herneyse simdi iki oyuncuyu kiyaslamak icin doruklarina niye ulasmasi gerek ki ? biz hangisinin formu daha buyuk veya hangisi su anda milli takimda oynamali demiyoruz ki.
2 oyuncunun gelmisine , gecmisine, bugunune, kariyerine,attigi gollere,milli kariyerine,oynadigi takimlara, kazandigi odullere, milli takim kaptanligina neyine bakarsak objektif 100 kisiye sorsak 100 ude nihat der.
eGowiCh
10.Ağustos.2009, 00:01
boyle sacma bir dusunce olamaz, nihat yildiray gibi 3-4 senedir sakatlanip toplam 20-30 mac oynamamiski. sadece gecen seneyi kacirmis. ondan onceki sene yine la liga da gol kralligine oynamis. gecen sene 18 mac yapmis.
herneyse simdi iki oyuncuyu kiyaslamak icin doruklarina niye ulasmasi gerek ki ? biz hangisinin formu daha buyuk veya hangisi su anda milli takimda oynamali demiyoruz ki.
2 oyuncunun gelmisine , gecmisine, bugunune, kariyerine,attigi gollere,milli kariyerine,oynadigi takimlara, kazandigi odullere, milli takim kaptanligina neyine bakarsak objektif 100 kisiye sorsak 100 ude nihat der.
Saçma bir düşünce. Tümer mi Mustafa Sarp mı desek şimdi, ne dersin? Tabii ki M.Sarp. Çünkü Tümer'in ahı gitti vahı kaldı ama senin mantığına göre Tümer dememiz gerekiyor. Nihat'ı savunmak için saçma bir düşünce üretmişsin. Gelmişine geçmişine bakarsak o zaman şu an Türkiye'nin en iyi forveti Fatih Tekke'dir faal futbolcuların içinde.
anilton
10.Ağustos.2009, 18:41
Emre ve Mevlüt sakatlıkları dolayısıyla kadrodan çıkarılmış...
tarikko
10.Ağustos.2009, 19:08
Emre dün de soylemisti mactan sonra.Milli takim doktorlari ile gorusup karar vericez demisti.Iyi oldu riske etmemek lazim hazirlik macinda.
sananes
10.Ağustos.2009, 19:11
öncelikle edu zaman zaman brezilya milli takımından bile davet almış üst düzey bi stoperdir.Servette önderde edu kadar ii oyuncular değil bence.Ayrıca önder bi dönem stoperde çok ii işler yaptı ama sonra iki üst düzey stoper getirilince kulübede kaldı.Ama bu yıl oynayacaktır çünkü daum öndere güveniyo genelde,iyi de oynuyo izledigim maclarda bilicadan iyiydi mesela.Servetle kıyaslanmasına gelince aynı tip oyuncular aslında uzun yavaş hamleli...Servetin artısı fiziginin önderden daha ii olması ve bunu çok ii kullanması önderin artısı ise daha az top ıskalama riskine sahip azda olsa pas yapabiliyo ama servet alıyo uzun vuruyo(nefret ettigim stoper özelliğidir).Hangisi iyi derseniz servet iyi sonucta yıllardır önder izleyemedik ama kim daha potansiyelli diye bakarsak konuya önder daha potansiyelli bi oyuncuydu kendini bulacaktır bu yıl diye umuyorum.Aslında ikisinin kıyaslanması olmamalı sorun; gökhan zan gibi ayaklı bombanın kesilip önderin servetle oynatılması gerek milli takımda
eGowiCh
10.Ağustos.2009, 20:26
Sananes'in söylediği gibi G.Gönül-Önder-Servet-Hakan Balta dörtlüsü bence harika bir uyum sağlayacaktır. G.Gönül ve Önder zaten takım arkadaşı, Servet ile Hakan yine aynı şekilde, Servet ve Önder de Fenerbahçe'de epey birlikte oynadığına ve yine arkalarında iletişimi sağlamak için kaleci Volkan olduğundan bence süper bir defans kurgusu olacaktır.
erdemzorer10
10.Ağustos.2009, 20:41
Emre 3 maç üst üste oynasa şaşıracagm zaten..
TR.CaPTaiN
10.Ağustos.2009, 20:42
Emre 3 maç üst üste oynasa şaşıracagm zaten..
Geçen sene şaşırdın mı ?
erdemzorer10
10.Ağustos.2009, 20:45
Geçen sene şaşırdın mı ?
geçen sene Emre çok mu iyi oynuyordu sence ?
sıradan bir futbol oynadı ama ne zaman bikaç maç iyi oynasa diğer maç bi şekilde sakatlandı..son yıllarda hiç bi şekilde devamlılığı olan bir futbolcu olmadı Emre..
TR.CaPTaiN
10.Ağustos.2009, 20:51
geçen sene Emre çok mu iyi oynuyordu sence ?
sıradan bir futbol oynadı ama ne zaman bikaç maç iyi oynasa diğer maç bi şekilde sakatlandı..son yıllarda hiç bi şekilde devamlılığı olan bir futbolcu olmadı Emre..
Emre geçen sene 2. devre takımın en iyi oyuncularından biriydi. Kaldı ki burda mesele Emre'nin iyi veya kötü oynaması değil. Emre üst üste 3 maç oynasa şaşırırım demek direkt olarak sallamaktan başka birşey değildir. Emre geçen sene toplamda 35 maça çıkmıştır. Fenerbahçe'ye gelmeden önce Emre'nin çok sık sakatlık yaşadığı doğrudur ama geçen seneki Emre'yi gördükten sonra hala Fenerbahçe öncesi kariyerine neden dönelim ki ?
Sekopej
10.Ağustos.2009, 20:53
Dünkü maçta her oyuncu sakatlanabilirdi, 40 dakika durdu oyun, Emre'nin zaten dinlenmesi için çıkarıldığını düşünüyorum, haftaya takımda olacaktır. Geçen sene devre arasından sonra üst üste maçlarda oynadığını da hatırlatırım. İyi veya kötü tartışılır ama 3 maç üst üste oynayamıyor denemez.
erdemzorer10
10.Ağustos.2009, 20:59
Emre geçen sene 2. devre takımın en iyi oyuncularından biriydi. Kaldı ki burda mesele Emre'nin iyi veya kötü oynaması değil. Emre üst üste 3 maç oynasa şaşırırım demek direkt olarak sallamaktan başka birşey değildir. Emre geçen sene toplamda 35 maça çıkmıştır. Fenerbahçe'ye gelmeden önce Emre'nin çok sık sakatlık yaşadığı doğrudur ama geçen seneki Emre'yi gördükten sonra hala Fenerbahçe öncesi kariyerine neden dönelim ki ?
orada Emre nin düzenli oynayan bir oyuncu olmadığını kastetmiştim..ayrıca çok iyi bir performans gösterdiğine katılmıyorum bu benim görüşümdür..iyi oynadığı birkaç maçtan sonra kesin bir sakatlık bir form düşüklüğü olmuştur kendisinde..
bana göre görünen köy kılavuz istemez..
ama bekleyelim ve görelim o zaman ben sözümün arkasındayım her zaman..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dünkü maçta her oyuncu sakatlanabilirdi, 40 dakika durdu oyun, Emre'nin zaten dinlenmesi için çıkarıldığını düşünüyorum, haftaya takımda olacaktır. Geçen sene devre arasından sonra üst üste maçlarda oynadığını da hatırlatırım. İyi veya kötü tartışılır ama 3 maç üst üste oynayamıyor denemez.
düzenli olarak oynamadığını kastettim orada..ve yüksek tempoda birkaç maç oynadıktan sonra öyle yada böyle bir sakatlık yaşadığını söyledim..
bu yıllardır kendisinde görünen bişey..
Sekopej
10.Ağustos.2009, 21:04
İyi de geçen sene devre arasından sonra sürekli oynadı Fenerbahçe'de, üstelik 90 dakika çoğu maçta. Eskiden olduğu gibi sık sakatlanan bir oyuncu değil artık, geçen sene takip etmedin sanırım Emre'yi.
Addolorato
10.Ağustos.2009, 21:04
öncelikle edu zaman zaman brezilya milli takımından bile davet almış üst düzey bi stoperdir.Servette önderde edu kadar ii oyuncular değil bence.Ayrıca önder bi dönem stoperde çok ii işler yaptı ama sonra iki üst düzey stoper getirilince kulübede kaldı.Ama bu yıl oynayacaktır çünkü daum öndere güveniyo genelde,iyi de oynuyo izledigim maclarda bilicadan iyiydi mesela.Servetle kıyaslanmasına gelince aynı tip oyuncular aslında uzun yavaş hamleli...Servetin artısı fiziginin önderden daha ii olması ve bunu çok ii kullanması önderin artısı ise daha az top ıskalama riskine sahip azda olsa pas yapabiliyo ama servet alıyo uzun vuruyo(nefret ettigim stoper özelliğidir).Hangisi iyi derseniz servet iyi sonucta yıllardır önder izleyemedik ama kim daha potansiyelli diye bakarsak konuya önder daha potansiyelli bi oyuncuydu kendini bulacaktır bu yıl diye umuyorum.Aslında ikisinin kıyaslanması olmamalı sorun; gökhan zan gibi ayaklı bombanın kesilip önderin servetle oynatılması gerek milli takımda
Afedersin'de madem bu kadar üst düzey Fenerbahçe niye göndermeye çalışıyo şu an sakat diye diyeceksin madem bu kadar üst düzey 3 ay sabredemiyomu. Herkes biliyo ki Edu vasat bir oyuncudur Brezilya milli takımına çagrılmak bir marifet degil Dunga afedersinde herkesi çagırıyo ama oynattıgı adamlar belli başlı. Bobo'yu da çagırdı oynattımı , hayır. Edu'da oynamadı. Önder ile Servet uyumlu iş yapacaktır bende katılıyorum o görüşüne ama Servet'in şu an ondan daha üst düzey oldugunu düşünüyorum seninde belirttigin gibi.
TR.CaPTaiN
10.Ağustos.2009, 21:05
orada Emre nin düzenli oynayan bir oyuncu olmadığını kastetmiştim..ayrıca çok iyi bir performans gösterdiğine katılmıyorum bu benim görüşümdür..iyi oynadığı birkaç maçtan sonra kesin bir sakatlık bir form düşüklüğü olmuştur kendisinde..
bana göre görünen köy kılavuz istemez..
ama bekleyelim ve görelim o zaman ben sözümün arkasındayım her zaman..
Sen hala iyi oynayıp, oynamamasındasın. Sana göre kötü oynamıştır bana göre iyi oynamıştır. Tartışma meselesi bu değil. Mesele: Emre üst üste 3 maç oynasa şaşıracağım lafıdır.
Emre 35 maça çıkmış diyoruz, görünen köy kılavuz istemez diyorsun. Biz geçen sene bekledik gördük ama sen görmediysen bu sene sen de bekle sen de gör.
erdemzorer10
10.Ağustos.2009, 21:11
İyi de geçen sene devre arasından sonra sürekli oynadı Fenerbahçe'de, üstelik 90 dakika çoğu maçta. Eskiden olduğu gibi sık sakatlanan bir oyuncu değil artık, geçen sene takip etmedin sanırım Emre'yi.
geçen sene Emre yi özel olarak takip etmesem de Fenerbahçe nin neredeyse bütün maçlarını seyrettim..ben gördüklerimi söylüyorum..
Emre 2.devre takımındaki yerini aldı belki ama ne derece performans sergiledi ya da ne zaman yüksek tempo bi maçtan sonra ayakta kaldı bunlar tartışılır..
düzenli olarak oynayan bir oyuncu olmadığı görüşündeyim ha bu sene uzun zaman sonra bir sezonda devamlılık gösterir o zaman beni yanıltır zaten..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sen hala iyi oynayıp, oynamamasındasın. Sana göre kötü oynamıştır bana göre iyi oynamıştır. Tartışma meselesi bu değil. Mesele: Emre üst üste 3 maç oynasa şaşıracağım lafıdır.
Emre 35 maça çıkmış diyoruz, görünen köy kılavuz istemez diyorsun. Biz geçen sene bekledik gördük ama sen görmediysen bu sene sen de bekle sen de gör.
orada düzenli olarak oynayamadığını kastettim..2.devre oynamış ama ne oynamış yada sezonun genelinde ne yapmış,kaç tane ağır maç çıkarabilmiş..35 maça çıkmak var 35 maça çıkmak var..ben anlatmak istediğimi söyledim anlamadıysan da sorun değil
bu benim görüşümdür o senin
MeMo
10.Ağustos.2009, 21:29
geçen sene Emre yi özel olarak takip etmesem de Fenerbahçe nin neredeyse bütün maçlarını seyrettim..ben gördüklerimi söylüyorum..
Emre 2.devre takımındaki yerini aldı belki ama ne derece performans sergiledi ya da ne zaman yüksek tempo bi maçtan sonra ayakta kaldı bunlar tartışılır..
düzenli olarak oynayan bir oyuncu olmadığı görüşündeyim ha bu sene uzun zaman sonra bir sezonda devamlılık gösterir o zaman beni yanıltır zaten..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
orada düzenli olarak oynayamadığını kastettim..2.devre oynamış ama ne oynamış yada sezonun genelinde ne yapmış,kaç tane ağır maç çıkarabilmiş..35 maça çıkmak var 35 maça çıkmak var..ben anlatmak istediğimi söyledim anlamadıysan da sorun değil
Emre geçen sene takımda tek ayakta kalan oyuncuydu.2.yarı gayette düzenli oynadı daha ne yapması lazım anlayamadım.
TR.CaPTaiN
10.Ağustos.2009, 21:42
Ayrı ayrı cevap verme yoluna gideyim. Belki daha açıklayıcı olabilir.
Fenerbahçe'yi takip ettin ve 1895 dakika sahada kalan Emre'yi görmedin veya 3 maç üst üste sahada kaldığını görmedin. Öyle mi ?
Ben olayın performans boyutunda değilim. Emre'ye hala müzmin sakat muamelesi yapılması boyutundayım. 3. kez diyorum ama hala anlaşamıyoruz bu konuda. Açıkçası daha ne şekilde anlatabilirim olayın sahada kalma boyutunda olduğumuzu, onu da bilemiyorum.
ha bu sene uzun zaman sonra bir sezonda devamlılık gösterir o zaman beni yanıltır zaten..
Fenerbahçe'yi gerçekten takip ettiysen geçen sene seni zaten yanıltması lazımdı. Çünkü Emre toplamda 35 maçta forma giydi. 35 maçta forma giyen bir oyuncuya 3 maç üst üste oynamaz demek ne kadar mantıklı ? B
Bugünün tarihi 10 ağustos ise; bugün 9 ağustos bu benim görüşümdür demek nasıl normal değilse geçen sene bu kadar forma giymiş oyuncuya 3 maç üst üste oynamıyor demek de o kadar normal değildir. Emre geçen sene yeteri kadar iyi oynamadı, kötüydü diyerek gerekçelerini açıklamak görüştür ama 3 maç üst üste oynamadı demek görüş değil, çamurdur.
Emre'nin biyografisine tarihleriyle Emre'nin hangi maçta kaç dakika forma giydiğini yakında koyarım ordan daha detaylı bakabilirsin.
erdemzorer10
10.Ağustos.2009, 21:53
@ Tr.Captain
Emre 3 maç üst üste oynayamıyordan kastım iyi oynadığı iyi götürdüğü birkaç maçtan sonra öyle yada böyle birşeyler oluyor kendisine bunu söylemeye çalıştım.. bkz. ilk Honved maçında sahanın yıldızıydı fakat 2maç sonra sakatlık haberleri çıktı yine.
yani 35 maç oynamak var 35 maç oynamak var..kaldı ki 2.dönem biraz düzenli oynamaya başladı kendisi ilk dönem de sorunlar yaşadı yanlış bilmiyorsam..
ha doğru bulunur bulunmaz benim dediğim budur..Emre nin geçmişini hesaba katarak söylediğim birşey değildir bu..Fenerbahçe ye gelmeden önceden savunduğum ve tam olarak değişmediğini gördüğüm bir yargıdır..
ki geçen seneki Emre nin gerçek Emre olup olmadığı da tartışılacak bir mevzudur..Emre yıllardır Emre gibi oynamamaktadır..birkaç maç yüksek tempoda maç çıkardıktan sonra ne yazıktır ki sakatlık problemi yaşamaktadır..
kastetmek istediğim buydu..giydiği forma sayısından çok..
KaPaLı
10.Ağustos.2009, 22:00
Sen görmek istediğin gibi görüyosun. Nasıl bakarsan öyle görürsün diye söz vardır tam oturuyo sana.
Face hesabın varsa şu videoyu izlemeni tavsiye ederim.
http://www.facebook.com/home.php?ref=logo#/video/video.php?v=105773939885
TR.CaPTaiN
10.Ağustos.2009, 22:04
@ Tr.Captain
Emre 3 maç üst üste oynayamıyordan kastım iyi oynadığı iyi götürdüğü birkaç maçtan sonra öyle yada böyle birşeyler oluyor kendisine bunu söylemeye çalıştım.. bkz. ilk Honved maçında sahanın yıldızıydı fakat 2maç sonra sakatlık haberleri çıktı yine.
yani 35 maç oynamak var 35 maç oynamak var..kaldı ki 2.dönem biraz düzenli oynamaya başladı kendisi ilk dönem de sorunlar yaşadı yanlış bilmiyorsam..
ha doğru bulunur bulunmaz benim dediğim budur..Emre nin geçmişini hesaba katarak söylediğim birşey değildir bu..Fenerbahçe ye gelmeden önceden savunduğum ve tam olarak değişmediğini gördüğüm bir yargıdır..
ki geçen seneki Emre nin gerçek Emre olup olmadığı da tartışılacak bir mevzudur..Emre yıllardır Emre gibi oynamamaktadır..birkaç maç yüksek tempoda maç çıkardıktan sonra ne yazıktır ki sakatlık problemi yaşamaktadır..
kastetmek istediğim buydu..giydiği forma sayısından çok..
Tam olarak ne demek istediğin açıkçası anlaşılmıyor. Bir performansa vurgu yapıyorsun bi sakatlıklara vurgu yapıyorsun.
Performansa vurgu yaptığın kısımlar için; Emre geçen sene sezon başı kampı yapmamasına rağmen, özellikle 2. yarıda Fenerbahçe'nin ayakta kalan nadir oyuncularından biriydi. O'nun olmadığı maçlarda Fenerbahçe ortasahası çok zorlandı.
Sakatlık konusuna gelince; Emre geçen sene ufak tefek sakatlıklar haricinde,rakiplerin Emre üzerine oynamasına rağmen sakatlıklarla uğraşmadı. İstatistikleri vermemize rağmen Emre'nin sakatlıkları konusundaki yargın kırılmadıysa eminim bu sene maç kaçırmasa dahi bu yargı kırılmayacaktır.
erdemzorer10
10.Ağustos.2009, 22:04
Sen görmek istediğin gibi görüyosun. Nasıl bakarsan öyle görürsün diye söz vardır tam oturuyo sana.
Face hesabın varsa şu videoyu izlemeni tavsiye ederim.
http://www.facebook.com/home.php?ref=logo#/video/video.php?v=105773939885
ben görmek istediğim gibi görmüyorum ama gerçekleri söyleyince zorunuza gidiyor..
neyse bişey yazmayacağım artık söylemeye çalıştığım şey çok bariz ve gerçektir..
dediklerimi anlamadan tam olarak okumadan taraftar pskolojisiyle yorum yapmak zaten kolay olandır..
Emre umarım eski formuna birgün döner ve özellikle Milli takımımızın eksikliğini yaşadığı oyuncu formatına geri kavuşur..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tam olarak ne demek istediğin açıkçası anlaşılmıyor. Bir performansa vurgu yapıyorsun bi sakatlıklara vurgu yapıyorsun.
Performansa vurgu yaptığın kısımlar için; Emre geçen sene sezon başı kampı yapmamasına rağmen, özellikle 2. yarıda Fenerbahçe'nin ayakta kalan nadir oyuncularından biriydi. O'nun olmadığı maçlarda Fenerbahçe ortasahası çok zorlandı.
Sakatlık konusuna gelince; Emre geçen sene ufak tefek sakatlıklar haricinde,rakiplerin Emre üzerine oynamasına rağmen sakatlıklarla uğraşmadı. İstatistikleri vermemize rağmen Emre'nin sakatlıkları konusundaki yargın kırılmadıysa eminim bu sene maç kaçırmasa dahi bu yargı kırılmayacaktır.
ben Emre nin ağır maçlar kaldıramadığını ve oynadığı maçlarda da eskiyi arattığını söylüyorum
umarım yanılan olurum..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sakatlık konusu da iyi oynadığı yüksek tempolu maçlardan sonra sürekli olarak yaşadığı bir mevzudur..gözlemlediğim kadarıyla..
TR.CaPTaiN
10.Ağustos.2009, 22:17
ben görmek istediğim gibi görmüyorum ama gerçekleri söyleyince zorunuza gidiyor..
neyse bişey yazmayacağım artık söylemeye çalıştığım şey çok bariz ve gerçektir..
dediklerimi anlamadan tam olarak okumadan taraftar pskolojisiyle yorum yapmak zaten kolay olandır..
Emre umarım eski formuna birgün döner ve özellikle Milli takımımızın eksikliğini yaşadığı oyuncu formatına geri kavuşur..
[B]ben Emre nin ağır maçlar kaldıramadığını ve oynadığı maçlarda da eskiyi arattığını söylüyorum
umarım yanılan olurum..
sakatlık konusu da iyi oynadığı yüksek tempolu maçlardan sonra sürekli olarak yaşadığı bir mevzudur..gözlemlediğim kadarıyla..
Biz sana bu adam bu sezon X kadar maç yapmış X dakika sahada kalmış diyoruz. Yani belgeliyoruz sen bize Emre'yi hala Newcastle'daki sakatlıklarla uğraşan Emre gibi göstermeye çalışıyorsun. Sorun burdan kaynaklanıyor.
6 Eylül 2008 - Ermenistan - Türkiye ( Emre 90 dakika sahada )
10 Eylül 2008 - Türkiye - Belçika ( Emre 90 dakika sahada )
17 Eylül 2008 - Porto - Fenerbahçe ( Emre 90 dakika sahada )
20 Eylül 2008 - Fenerbahçe - Gençlerbirliği ( Emre 90 dakika sahada )
26 Eylül 2008 - Sivasspor - Fenerbahçe ( Emre 45 dakika sahada )
30 Eylül 2008 - Fenerbahçe - D. Kiev ( Emre 86 dakika sahada )
3-5 dakikalık araştırmayla Emre'nin bu sezon art arda oynadığı 6 maç bulunabiliyormuş demek ki.
Özellikle geçen sene 2. devre Fenerbahçe taraftarının büyük bir bölümünün en beğendiği oyuncuların başında Emre gelir. Sezon başı kamp yapmayan Emre ilk yarıyı adeta tekrar futbola alışma süreci olarak geçirdi. 2. yarı zaman geçtikçe üstüne koydu. Ve bu sene kampa da katılan Emre ilk maçlarda göz doldurdu. Zaman geçtikçe herşey daha da iyi anlaşılacaktır.
erdemzorer10
10.Ağustos.2009, 22:24
6 maç güzel peki ya sonrası..
yani benim demek istediğim sezonluk bir devamlılık ve tempolu maçlardan sonraki Emre'dir..
geçen sene nispeten sakatlık konusundan daha az çektiğini yukarıda belirtmiştim zaten ama zorluk derecesi yüksek maçlardan sonra yada şöyle diyeyim Emre nin kişisel performansını yüksek götürdüğü birkaç maç sonrası yaşadığı problemler açıktır..
ve diyorum ki umarım bunları atlatabilir..siz memnunsanız diyecek bişeyim yok zaten..
TR.CaPTaiN
10.Ağustos.2009, 22:47
6 maç güzel peki ya sonrası..
yani benim demek istediğim sezonluk bir devamlılık ve tempolu maçlardan sonraki Emre'dir..
geçen sene nispeten sakatlık konusundan daha az çektiğini yukarıda belirtmiştim zaten ama zorluk derecesi yüksek maçlardan sonra yada şöyle diyeyim Emre nin kişisel performansını yüksek götürdüğü birkaç maç sonrası yaşadığı problemler açıktır..
ve diyorum ki umarım bunları atlatabilir..siz memnunsanız diyecek bişeyim yok zaten..
Yukarıda zorluk derecesinde diye bahsettiğin maçlardan sonrasını koydum. Daha önceden de kaç dakika, kaç maçta forma giydiğini koydum. Daha fazla söyleyebilecek birşey yok herhalde ortada.
Fenerbahçe taraftarının büyük bir kısmı Emre'den memnun ve umutlu.
tarikko
10.Ağustos.2009, 22:58
Fenerbahçe taraftarının büyük bir kısmı Emre'den memnun ve umutlu.
Kesinlikle ;;)
erdemzorer10
10.Ağustos.2009, 23:00
o zaman diyecek birşeyim yok..
Emre benim kişisel beklentilerimi karşılayamıyor..(sadece performans olarak değil devamlılık vb saydığım olaylar)
ama bu da benim düşüncem sonuçta..
eGowiCh
11.Ağustos.2009, 05:49
Erdemzorer Kaptan defalarca açıklamış sana ama anlamamakta ısrar ediyorsun. Emre üst üste 3 maç oynasa şaşıracağım demişsin. Bu cümlenin anlamı nedir?
"Emre üst üste 3 maç oynasa şaşıracağım" cümlesi, "Emre üst üste 3 maç oynayamaz." ile aynı anlamdadır. Yani 3 maç kesintisiz oynayamaz demişsin. 1 maç oynar, 2 maç sakat, 2 maç oynar, 5 maç sakat, kısacası art arda 3'ü bulamaz diyorsun.
Geçen yılın istatistiklerine bir bak bakalım Emre kaç maç oynamış, kaç dakika süre almış, kaç maç art arda oynamış. Kaptan defalarca açıklamaya çalışmış ama her seferinde farklı sözler söyleyip dediğin şeyi farklı noktalara çekmişsin. Kabul et, Emre üst üste 3 maç oynar, oynadı da, hatta 3 maçı bırak 10 maç da oynar.
Newcastle'daki Emre ile Fenerbahçe'deki Emre aynı olsa sezon öncesi hazırlık kampında yer almazdı yine ama 3 yıl aradan sonra sezon öncesi hazırlık kampında yer aldı Emre. Geçen yıl ikinci yarıki devamlılığı beni çok şaşırtmıştı, açıkçası ben Kayserispor maçında sakatlanınca Emre maçların 2/3'ünü kaçırır diye tahmin etmiştim ama 2. yarı devamlı oynadı, hiç de sakatlanmadı (küçük sakatlıklar hariç).
Performans konusu ayrı bir konu, zaten o konuda senle tartışmaya girmek istemiyorum zira herkesin görüşü ayrı olabilir. Emre'yi çıplak gözle de izledim. Bilmiyorum, sen çıplak gözle izledin mi, eğer izlediysen ona göre tartışalım ama benim izlediğim Emre, canlı izlediğim, topsuz alanda da topla beraber de takip ettiğim Emre müthişti. Abartmıyorum, sahanın en çok koşan ve savaşan futbolcusuydu Gökhan Gönül ile beraber. Orta sahada basan ve koşan tek isimdi. Resmen kendini yırtıyordu, atlıyordu sağa sola, ben o maçtan sonra Emre'nin notunu verdim, Aziz Yıldırım faktörüyle Emre eski Emre değil ve tüm hırsıyla, isteğiyle, arzusuyla oynuyor. Yıldırım ona çok güveniyor, kaptan bile oldu bu yıl ve dolayısıyla Emre aldığı paranın hakkını vermek ve başkana mahcup olmamak için çok iyi performans sergiliyor, kesinlikle eleştirilemez, geçen yıl yürüyen, mücadele etmeyen Fenerbahçe'nin en çok mücadele eden ismiydi.
SAİT71
11.Ağustos.2009, 06:34
Sonuçta adam uzun bir aradan sonra ilk kez sezon başında kamp yapıyor. Buradan kolay görünüyor ama biliyoruzki en azından amatör olarak bir kulübe gittiysek ilk önce yükleme yapılır yani top olmadan güç kondisyon felan. Emre geçen sene Askerlik yaptı. Kamp görmedi. Bu sezonda ilk kez yaptı 3 yıl sonra. Bence bekleyip görmek lazım. Şuana kadar iyiydi emre.
tarikko
11.Ağustos.2009, 15:48
A Milli Futbol takımı yarın oynayacağı Ukrayna maçı için Kiev'e gitti. Özel bir uçakla Atatürk Havalimanı'ndan havalanan Milli Takım kafilesi, burada Hyatt Regency Hotel'de konaklayacak. Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim saat 19.00'da Viktor Bannikov Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Bu toplantının ardından saat 19.30'da Milli Takım, 15 dakikası basına açık olacak antrenmanla Ukrayna maçı hazırlıklarını tamamlayacak.
Ukrayna ile 12 Ağustos Çarşamba günü Kiev'deki Valeri Lobanovskiy Stadı'nda oynanacak ve 21.00'de başlayacak mücadeleyi Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Darko Ceferin yönetecek. Ceferin'in yardımcılıklarını vatandaşları Andrej Kokolj ve Milan Kogej yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ukraynalı Igor Ischenko olacak.
A Milli Takım kafilesi, Ukrayna ile oynanacak maçın ardından 01.00'de özel bir uçakla Türkiye'ye dönecek.
Öte yandan Mevlüt ve Emre'den sonra Yusuf Şimşek de aday kadrodan çıkarıldı. Yusuf Şimşek'in sol alt baldırındaki eski problemi nedeni ile Milli Takım Sağlık Ekibi tarafından kontrolden geçirildiği ve kadrodan çıkartılmasına karar verildiği açıklandı.
Sporx
LaigLeNoiR
11.Ağustos.2009, 16:40
Bu çıkan oyuncular yerine çağırılacaklar var mı ?
anilton
11.Ağustos.2009, 16:44
Ukrayna'ya gitti takım.Çağırılacak olsa çağırıldı...
eXcitinG
11.Ağustos.2009, 18:31
Bizim MiLLi takımda bir bozukLuk var. Ne zaman hazırLık maçı veya normaL bir maç yapmak için topLansaLar iLLa arkadan sakatLıkLar çıkıyor. Hiç bir zaman bir maça tam çağrıLan kadro iLe gidemiyoruz. Bu da çok garip bir durum.
anilton
12.Ağustos.2009, 00:45
Terim: "Ukrayna maçı son durumumuzu görmek açısından iyi olacak"
Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim, yarın Ukrayna ile oynayacakları özel karşılaşmanın, takımın son durumunu görmek için iyi bir hazırlık maçı olacağını söyledi.
Fatih Terim, Viktor Bannikov Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Dünya Kupası elemelerinde 5 ve 9 Eylülde oynayacakları puan maçları öncesi Ukrayna ile son hazırlık maçına çıktıklarını belirterek, şunları kaydetti: ''Bu sezon, Dünya Kupası sonuçları belli olacak. Bir takım eksiklikler var. Aklımızda olmayan sakatlıklar, daha önceki sakatlıklar var. Her şeye rağmen arkadaşlarımızın son durumlarını görmek ve milli takımımızın var olan arkadaşlığı, sistemi ve düzeni tekrar hatırlatmak adına iyi bir hazırlık maçı olacak. Birçok arkadaşımız sakat. Aurelio bizim için çok önemli bir oyuncuydu. Ayrıca Yusuf, Mevlüt, Emre yok. Ama şartlar ne olursa olsun bu bizim için bahane olmayacaktır. Bizim için ciddi bir maç olacak. Biz, eksiklere alışığız.''
Terim, bir basın mensubunun, milli takımda forvet sıkıntısı yaşanıp yaşanmadığına ilişkin sorusuna, ''Atak oyuncu sıkıntımız olacağını sanmıyorum. Mevlüt iyi bir aşama yapmıştı geçen yıl. Paris Saint Germain'e giderek moral ve prestij kazandı. Halil var, Semih var, ayrıca Tuncay gibi atağa kullanacağımız oyuncular var'' diye yanıt verdi.
NİHAT'IN MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILIŞI
Nihat ile ilgili bir soruyu da Fatih Terim şöyle cevapladı: ''Bizim ihtiyacımız olduğu zaman Nihat hep vardı, onun ihtiyacı olduğunda da burada olmalıydı ve oldu. Bazı eksiklikleri var ama burada olmasını çok istedim, yarın da şans vereceğim kendisine. Nihat'ı, ben de Beşiktaş da maçlara kadar hazırlayacaktır. Semih'in de İnşallah yakın zamanda sakatlığı geçer ve takıma katılır.''
TUNCAY ŞANLI'NIN DURUMU
Fatih Terim, Nihat ile Tuncay'ın durumlarının birbirlerine benzeyip benzemediği sorusu üzerine de şöyle konuştu: ''Nihat ile Tuncay'ın durumu benziyor ama Nihat'ın halledilmiş bir sorunu var. Eski kulübüne döndü, askerliğini bitirdi. Nihat her geçen gün üzerine koyarak gidiyor. Tuncay ise belirsizlik yaşıyor. Bir kararsızlık yaşıyor. Takımının küme düşmesi, isteyenlerinin olması, dönecek mi dönmeyecek mi, onu düşündürüyor bu konu. En kısa sürede açıklığa kavuşması onun için de bizim için de iyi olur.''
''SAKATLIKLARDAN CANIMIZ ÇOK YANDI''
Fatih Terim, Turkcell Süper Lig'in ilk hafta maçlarını nasıl bulduğu sorusuna da ''Sakatlıklardan canımız o kadar yandı ki, oyun kalitesi ne olursa olsun, oyuncularımız yeter ki sağlam olsunlar. Hiçbir ligde ilk haftalarda üst düzey futbol beklenmez. İlk haftaya oranla yine de memnunum'' diye cevap verdi.
GÖKHAN ZAN'IN GALATASARAY'A GİDİŞİ
Terim, milli takım stoperlerinden Gökhan Zan'ın Galatasaray'ı gidişiyle ilgili bir soru üzerine, ''Gökhan, böyle bir tercih yaptı, saygı duyulmalı. Sezon başından itibaren devamlı oynaması bizim için önemli. İnşallah sakatlanmadan devam eder. Milli takımda iki stoperin aynı takımda oynaması avantaj'' dedi.
''İSMAİL FAYDALI OLACAK''
Milli takıma ilk kez çağrılan İsmail Köybaşı'na da değinen Terim, şöyle konuştu: ''İsmail, Ümit Milli Takım oyuncumuz. Tekniği ile oyun zekası ile çabuk adapte olmasıyla bize faydalı olacak. Burada ilk defa bizimle olacak. O heyecanı yatıştırmamız lazım. Ümitliyim, Beşiktaş da kazanacak, milli takım da kazanacak. Diğer genç oyuncularımız da gelmeye devam edecektir.''
GÖKDENİZ KARADENİZ KONUSU
Gökdeniz'in, kendi hakkındaki beyanatları olduğunun hatırlatılması ve ''Gökdeniz'den böyle bir tepki bekliyor muydunuz?'' diye sorulması üzerine de Terim, ''Açıkçası beklemediğim bir şeydi. Hazırlık maçlarında var veya yok, ama yarın bakarsınız puan maçlarında burada olur. Ben inanmadığım sürece futbolcularımla birlikte olacağım. Bu beyanatı verdi mi vermedi mi, inanmakta güçlük çekiyorum. Olur böyle şeyler, onlar gençtir, inşallah yine buluşuruz'' şeklinde konuştu.
''4 MAÇIMIZI DA KAZANACAĞIZ''
Fatih Terim, Dünya Kupası grup elemelerinde kalan 4 maçlarını kazanacaklarına inandığını da söyledi. Grupta akıllarında olmayan sonuçlar yaşandığını hatırlatan Terim, ''Son saniyede yediğimiz İspanya golü bizi 2 puan geriye attı. Yine ümitliyiz, yine inançlıyız. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor. Dört maçımızı da kazanma adına hareket edeceğiz ve kazanacağız. Bunu yapacak güçteyiz'' dedi.
DENİZLİSPOR-FENERBAHÇE MAÇI
Denizlispor ile Fenerbahçe arasında oynanan lig maçının elektrik kesintisine rağmen, kendisinin ısrarıyla oynatıldığının iddia edildiğinin belirtilmesi üzerine Terim, şunları söyledi: ''Teknik adamların maçı oynatmamak gibi bir yetkileri yok. Ben normal bir seyirci gibi maçı bekledim. Futbol Federasyonu'nun yetkilileri, Denizlispor, Fenerbahçe kulübü başkanları var. O maç ertelense Fenerbahçelileri bırakırdık, diğer arkadaşlarımızla yenilerini çağırıp devam edecektik. Böyle bir şey düşünmek kadar normal olmayan bir şey yok. Ben kulüplerimizi ilgilendiren herhangi bir konuda milli takım adına bir karar almam.''
''UKRAYNA CİDDİ BİR EKİP''
Ukrayna'nın her haliyle ciddi bir ekip olduğunu anlatan Terim, ''Ukrayna maçları her zaman, herkes için çok güçlü bir karşılaşma olmuştur. Ukrayna her zaman önemli bir rakiptir. Dinamo Kiev zamanından beri Ukrayna, Kiev önemli bir futbol merkezidir. Başta Schevchenko olmak üzere çok önemli futbolcuları var'' diye konuştu.
Yarınki maçta kazanmak için mi oynayacakları sorusuna Terim, ''Tabii ki, her zaman kazanmak için oynanır. Her çeşit maçta kazanmak asıldır'' yanıtını verdi.
OLİMPİYAT STADI YORUMU
Bir gazetecinin, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Beşiktaş arasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmayı çok az seyircinin izlediğini hatırlatması üzerine de Terim, ''Olimpiyat Stadı'nın futbolla olan yakınlığına seyircilerimiz pek inanmıyor. Oranın kadrine uğrayan teknik direktörlerden biriyim. Ben gittikten bir hafta sonra da Galatasaray Ali Sami Yen'de oynadı. Orası öyle bir esiyor ki bilmiyorum ciğerimizde bir sorun var mı yok mu? O stadı futbol stadı yapacaksak çok daha sevimli hale getirmemiz lazım'' diyerek sözlerini tamamladı.
RaSenGan
26.Ağustos.2009, 23:22
Sarp'a milli davet
Galatasarayımız'a Bursaspor'dan transfer olan Mustafa Sarp arzuladığı milli formaya sonunda kavuşuyor.
Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Bursaspor forması ile mücadele eden ve 2009-2010 futbol mevsiminde Takımımız Galatasaray'a transfer olan Mustafa Sarp, sonunda arzuladığı milli formaya kavuşuyor.
Sezon başından bu yana özel, resmi ve Avrupa Kupası maçlarında Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, ilk 11'den kesmeden forma verdiği iki futbolcudan biri olan Sarp'ı bir süredir Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ve kurmaylarından Metin Tekin ile Oğuz Çetin izliyordu.
Milli Takım'ın 5 Eylül'de Kayseri'de oynanacak Estonya ve 9 Eylül'de deplasmanda karşılaşacağı Bosna Hersek maçları için Mustafa Sarp'ın aday kadroya çağrılması kesinleşti. Milli Takım aday kadrosunun cuma günü açıklanması bekleniyor.
Kaynak: DHA
Alicanfmfan
27.Ağustos.2009, 07:23
Fazlası ile hak etti
SAİT71
28.Ağustos.2009, 01:34
Bursadayken niye haketmedi acaba :(
Crocodile1963
28.Ağustos.2009, 03:39
Bursadayken niye haketmedi acaba :(
Cevabı soruda gizli. . .
SAİT71
28.Ağustos.2009, 03:42
A) Bursaspor'da olduğu için B)Galatasaray'da olmadığı için
C) Soyadı Sarp olduğu için D) Fatih Terim gıcık kaptığı için
Sarp milli takıma neden önceden çağrılmamıştır.? :D :D
erdemzorer10
28.Ağustos.2009, 05:18
Galatasaray'a geldiği günden beri katettiği gelişmeyi izledin mi peki THEFM?
Hazırlık maçları da dahil bütün maçlarını izledim Sarp'ın..günden güne maçtan maça üstüne kattı ve şuanki performansıyla da Milli Takımı sonuna kadar hakediyor..
Ha sen Bursa Anadolu kulübü Galatasaray İstanbul takımı o yüzden çağırıldı demeye getiriyorsun da bu gelişmeyi görmezden geliyorsun..
Neyse yine tartışma çıkmasın sahada cevabını alır zaten herkes..
nerazzuri
28.Ağustos.2009, 05:59
Neden şaşırılmış anlamadım.
Bu zaten yıllardır böyledir.
titates1
28.Ağustos.2009, 06:57
Şaşılacak bir şey yok mustafa sarp geçen sene Bursa'da da gayet iyi oynuyordu ... ama Bursa'da oynuyordu
SAİT71
28.Ağustos.2009, 08:26
Galatasaray'a geldiği günden beri katettiği gelişmeyi izledin mi peki THEFM?
Hazırlık maçları da dahil bütün maçlarını izledim Sarp'ın..günden güne maçtan maça üstüne kattı ve şuanki performansıyla da Milli Takımı sonuna kadar hakediyor..
Ha sen Bursa Anadolu kulübü Galatasaray İstanbul takımı o yüzden çağırıldı demeye getiriyorsun da bu gelişmeyi görmezden geliyorsun..
Neyse yine tartışma çıkmasın sahada cevabını alır zaten herkes..
Ya masal bunlar. Herkes biliyor milli takıma nasıl adam alındığını. Peki sen Terim'in haftalardır golleri dizen Fatih Tekke yi, Gökdeniz i niye almadığınıda biliyorsundur. Madem o kadar objektif bir seçim var onu savunuyorsunuz o zaman onuda açıkla.
Türkiye A milli takım kadrosu BANA GÖRE Subjektif ve tamamen kişisel egolara dayarak kurulmuştur. Bursa'dada oynuyordu adam. Geç bunları lütfen.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Adam hazırlık maçlarında üstüne katmış, 2 lig maçına çıkmış ön eleme maçı oynamış ve milli takımda. Üstelik Bursaspordada iyi performans göstermiş olmasına rağmen nedense bir türlü çağrılmayan ve yukarıdaki nedenlerden ötürü daha ligin başında olmamıza rağmen hemen gelişim gösterdi damgası vurulan.
Bizim Tekke UEFA finalinde oynamış ve son oynanan ve Zenit'in elendiği avrupa kupası maçında gol atmış ama seçilememiş.
Bu nasıl bir çelişki arkadaşım? Nerden anladın gelişimini? Ben çağrılmasın demiyorum ama madem bu adam milli olacak düzeyde neden Gs ye gelince çağırıyorsun yada onu alıyorsun ama forvet mevkiinde bir adam çok formda onu neden almıyorsun
Bunda kasıt vardır. Milli takımda böyle kişiler olmamalı. Ben yabancı teknik adamdan yanayım. En iyisi odur.
erdemzorer10
28.Ağustos.2009, 16:46
Ne desem boşuna sen bi kere inanmışsın birşeye ve senin için doğru o..
Mustafa Bursaspor'da iken de Milli Takım kadrosuna çağırıldı zaten..
Ayrıca Gökdeniz,Fatih Tekke diyorsun..Milli Takımın başında bir teknik direktör var sistemi,oyunu,kurgusu var..Ona bakarsak Kazım'ı Euro2008e götürmesi büyük hataydı ama Kazım özellikle Almanya maçında müthiş bir futbol ortaya koydu..Aynı şekilde Uğur Boral..Ortada bir başarı varsa kimse ağzını açıp en ufak birşey diyemez..Ha başarısızlık olursa o zaman konuşulur bu tarz şeyler..
Neyse fikrine saygım var ama farklı düşünüyoruz..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu nasıl bir çelişki arkadaşım? Nerden anladın gelişimini?
Mustafa Sarp'ın gelişimini anlamak için biraz futbolu takip etmek yeterli..
eXcitinG
28.Ağustos.2009, 16:53
GeLişim feLan boş. Sarp zaten beLLi bir yaşa geLmiş bir oyuncu. Bursaspor da da aynı şekiLde, aynı çizgi ve istikrar iLe oynuyordu. Ama yanında bir Ayhan, bir TopaL, bir Barış gibi adamLar oLmadığı için performansı o kadar dikkat çekmiyordu tabi. Bunun geLişim iLe aLakası yok, Daha iyi bir takımda aynı çizgisini devam ettirme iLe aLakası var.
erdemzorer10
28.Ağustos.2009, 16:56
Gerek elit spor yazarları (bkz.Rıdvan Dilmen) gerek gözlemlerim ciddi bir gelişim gösterdiği yönündedir..Galatasaray'daki ilk maçı ile son maçı arasında dağlar kadar fark vardır..Bu çok açık ve net..
Crocodile1963
28.Ağustos.2009, 17:44
Mustafa Sarp'ın, Bursaspor'da kaç maçını canlı takip ettin de gelişim gösterdiğini düşünüyorsun ? Bursaspor'da da buna yakın performans gösteriyordu ve gerçekten de milli takımı hak ediyordu şimdi hakettiği gibi. . .
erdemzorer10
28.Ağustos.2009, 18:41
Mustafa Sarp'ın, Bursaspor'da kaç maçını canlı takip ettin de gelişim gösterdiğini düşünüyorsun ? Bursaspor'da da buna yakın performans gösteriyordu ve gerçekten de milli takımı hak ediyordu şimdi hakettiği gibi. . .
Arkadaşım anlamak mı istemiyorsun yoksa okumada mı problemin var?
Galatasaray'daki ilk maçı ile son maçı arasında dağlar kadar fark vardır..Bu çok açık ve net..
Galatasaray'daki gelişiminden bahsediyorum..anladınmı ??
bugra 1905
28.Ağustos.2009, 18:54
Ben Fatih Terimden Sadece Abdurrahmanı Gökhan Gönülün Yedeği Olarak Kadroya Çağırmasını İstiyorum Ama Yine Sevdiklerini Alacaktır
Bu Arada Mustafa Sarp Bursada Çağırılmayıp Galatasarayda Çağırılmasını Bende Anlam Veremedim
tarikko
28.Ağustos.2009, 18:56
Ben Fatih Terimden Sadece Abdurrahmanı Gökhan Gönülün Yedeği Olarak Kadroya Çağırmasını İstiyorum Ama Yine Sevdiklerini Alacaktır
Bu Arada Mustafa Sarp Bursada Çağırılmayıp Galatasarayda Çağırılmasını Bende Anlam Veremedim
Sabri var Buğra.Fatih Terim çıkarmaz Sabri'yi kadrodan..
bugra 1905
28.Ağustos.2009, 18:58
Sabri var Buğra.Fatih Terim çıkarmaz Sabri'yi kadrodan..
Haklısın Tarıkcım Haklısın
Crocodile1963
28.Ağustos.2009, 19:00
Galatasaray'daki gelişiminden bahsediyorum..anladınmı ??
Eğer ilk maçı ile son oynadığı maç arasında fark varsa bu adaptasyon sorununu çözdüğünü gösterir. Eğer top ile olan alışverişini ve pas yüzdesini arttırsaydı gelişim gösterdi derdim. . .
erdemzorer10
28.Ağustos.2009, 20:20
tamam arkadaşım sen haklısın Mustafa zaten hiç birşey katmıyor oyununa ben yanlış maçlar izliyorum :)
Alicanfmfan
28.Ağustos.2009, 20:48
Hadi bugra geçen sene cagrılmalıydı deseydin Abdurrahman için anlardımda suan ki performansıyla 2.lig takımında zor oynar cok kötü bir dönemden geçiyor Abdurrahman Sabri suanki performansıyla milli takımda yedekligi hak ediyor.
ShevAnil
28.Ağustos.2009, 20:50
Milli takımın başında Bülent Uygun olsaydıda sizde rahatsaydınız bizde..
bugra 1905
28.Ağustos.2009, 21:18
Hadi bugra geçen sene cagrılmalıydı deseydin Abdurrahman için anlardımda suan ki performansıyla 2.lig takımında zor oynar cok kötü bir dönemden geçiyor Abdurrahman Sabri suanki performansıyla milli takımda yedekligi hak ediyor.
Yapma Be Alican İki Maçta Kötü Oynadı Diye
Shakhtar Maçında İzlemedin Dimi Abdurrahmanı?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Milli takımın başında Bülent Uygun olsaydıda sizde rahatsaydınız bizde..
Ben Çok Rahat Olurdum En Azından Sabriyi Almazdı;;)
Oghuse
28.Ağustos.2009, 23:23
İşte Milli takım!
A Milli Takımımızın 5 Eylül'de Kayseri'de Estonya, 9 Eylül'de Zenica'da Bosna-Hersek ile oynayacağı 2010 Dünya Kupası grup eleme maçlarının aday kadrosu ve programı belli oldu.
A Milli Takımımız, 31 Ağustos Pazartesi günü saat 17.00'den itibaren Kayserispor Tesisleri'nde toplanmaya başlayacak. 1 Eylül Salı saat 12.00'de 3 futbolcunun katılımıyla Kadir Has Stadı'nda bir basın toplantısı düzenlenecek. Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim'in basın toplantısı ise 4 Eylül Cuma saat 17.30'da aynı yerde yapılacak.
Estonya Milli Takımı kafilesi, 3 Eylül Perşembe günü 19.35 uçağıyla İstanbul'dan Kayseri'ye gelecek ve burada City One Hotel'de konaklayacak. Estonya, karşılaşmanın oynanacağı Kadir Has Stadı'nda 4 Eylül'de saat 19.00'da, 6 Eylül'de saat 11.00'de birer antrenman yapacak. Estonya Milli Takımı Teknik Direktörü Tarmo Rüütli takımın kamp yaptığı otelde 4 Eylül Cuma saat 14.00'te bir basın toplantısı düzenleyecek. Estonya kafilesi 7 Eylül Pazartesi günü saat 06.45'te Kayseri'den İstanbul'a hareket edecek.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda 5 Eylül 2009 Cumartesti günü oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak Türkiye-Estonya karşılaşmasını, Norveç Futbol Federasyonu'ndan Tommy Skjerven yönetecek. Skjerven'in yardımcılıklarını Kim Haglund ve Frank Andas yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Oddvar Svein Moen olacak.
http://www.sporx.com/img/2009/08/281251477513.jpg
7 Eylül 2009 Pazartesi saat 11.00'de özel bir uçakla Kayseri'den Bosna-Hersek'in başkenti Saraybosna'ya hareket edecek olan Milli Takım kafilesi, buradan otobüsle maçın oynanacağı Zenica şehrine geçecek. Kafile, burada Hotel Dubrovnik'te kamp yapacak.
Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim, 8 Eylül 2009 Salı günü saat 19.00'da (TSİ 20.00) Bilino Polje Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyecek.
A Milli Takım kafilesi, Bosna-Hersek ile oynanan maçın ardından 01.00'de (TSİ 02.00) özel bir uçakla İstanbul'a dönecek.
Bosna-Hersek ile 9 Eylül Çarşamba günü Zenica kentindeki Bilino Polje Stadı'nda oynanacak ve TSİ 21.00'de başlayacak müsabakayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Manuel Olegario Bartolo F. Benquerenca yönetecek. Bartolo'nun yardımcılıklarını Jose Manuel Silva Cardinal ve Joao Ferreira Dos Santos yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Carlos Miguel Taborda Xistra olacak.
Milli Takım'ın Estonya ve Bosna-Hersek maçları öncesinde antrenman programı şöyle:
31.08.2009 - 18.30 (Kayserispor Tesisleri - Basına kapalı)
01.09.2009 - 18.30 (Kayserispor Tesisleri - Basına 30 dak. açık)
02.09.2009 - 18.30 (Kayserispor Tesisleri - Basına 30 dak. açık)
03.09.2009 - 18.30 (Kayserispor Tesisleri - Basına kapalı)
04.09.2009 - 18.00 (Kadir Has Stadı - Basına 15 dak. açık)
06.09.2009 - 18.30 (Kayserispor Tesisleri - Kapalı)
07.09.2009 - 19.30 (TSİ 20.30) (Yeri daha sonra bildirilecek - Basına 30 dak. açık)
28.08.2009
Kaynak : TFF
anilton
28.Ağustos.2009, 23:29
İyileşen M.Topal yok...
SAİT71
28.Ağustos.2009, 23:41
Mustafa Sarp'ın gelişimini anlamak için biraz futbolu takip etmek yeterli..
Bak tartışmaya girmek istemem. Ama futbolla alakam olmadığını ima etmişsin fakat sanıyorsam Sarp'ın bursaspor'da çok sıradan bir futbol oynadığını zannediyorsun. Şimdi Sarp'ın oynadığı futbol iyi ben ona bir şey demiyorum. Alacak tabi iyi oynayanı. Bakıyoruz daha ligdeki 2-3 maç oynandı uefa elemelerindede tobol netanya tallin vs. bu maçlarda bir oyuncunun bukadar gelişim gösterdiğine inanmıyorum. Hemde gelişimini görmek için en az bir ilk yarının bitmesi gerekli. bir derbi oynamalı. Bir büyük maça çıkmalı. Andre Dos Santos'ta alasını gösterdi o zaman gelişimin ama öyle değil.Daha büyük maçlar oynamadı. Süreklilik nasıl bilemiyoruz. Gelişim bunların hepsini içine alan bir kavram. Yarın Santos un yada Sarp'ın sürekli olacağını bilmiyoruz. Bence bunun adı gelişim değil. En baştaki mesajda söylenmiş kaliteli oyuncuların arasında performansı daha çok göze çarpıyor. Milli takımda hakediyor oynamalı ama Terim hakedene zamanında vermeli formayı.
Ben Tekke gibi bir klas golcünün Türkiye milli takımında oynamasını isterdim. Ama almıyor. Oda çok süper performans göstermesine rağmen alınmıyor. Kadıköy de bize attığı bir gol vardı ta köşeye gitmişti o golü hiç unutmuyorum. Adam çok akıllı oynuyor. Eminim şu an Trabzon'da Gökhan ünal ın yerinde o olsaydı toulouse yi elemişlerdi. Gökhan Fransada bir gol kaçırdıki akıllara zarar..
Neyse tartışmaya son veriyorum. Sen cevabını yazabilirsin. Okuyacağım. :)
bugra 1905
28.Ağustos.2009, 23:52
Sabri Yine Kadroda!
ShevAnil
28.Ağustos.2009, 23:55
ve Abdurrahman gene kadroda değil.
Hugo
28.Ağustos.2009, 23:59
Bak tartışmaya girmek istemem. Ama futbolla alakam olmadığını ima etmişsin fakat sanıyorsam Sarp'ın bursaspor'da çok sıradan bir futbol oynadığını zannediyorsun. Şimdi Sarp'ın oynadığı futbol iyi ben ona bir şey demiyorum. Alacak tabi iyi oynayanı. Bakıyoruz daha ligdeki 2-3 maç oynandı uefa elemelerindede tobol netanya tallin vs. bu maçlarda bir oyuncunun bukadar gelişim gösterdiğine inanmıyorum. Hemde gelişimini görmek için en az bir ilk yarının bitmesi gerekli. bir derbi oynamalı. Bir büyük maça çıkmalı. Andre Dos Santos'ta alasını gösterdi o zaman gelişimin ama öyle değil.Daha büyük maçlar oynamadı. Süreklilik nasıl bilemiyoruz. Gelişim bunların hepsini içine alan bir kavram. Yarın Santos un yada Sarp'ın sürekli olacağını bilmiyoruz. Bence bunun adı gelişim değil. En baştaki mesajda söylenmiş kaliteli oyuncuların arasında performansı daha çok göze çarpıyor. Milli takımda hakediyor oynamalı ama Terim hakedene zamanında vermeli formayı.
Ben Tekke gibi bir klas golcünün Türkiye milli takımında oynamasını isterdim. Ama almıyor. Oda çok süper performans göstermesine rağmen alınmıyor. Kadıköy de bize attığı bir gol vardı ta köşeye gitmişti o golü hiç unutmuyorum. Adam çok akıllı oynuyor. Eminim şu an Trabzon'da Gökhan ünal ın yerinde o olsaydı toulouse yi elemişlerdi. Gökhan Fransada bir gol kaçırdıki akıllara zarar..
Neyse tartışmaya son veriyorum. Sen cevabını yazabilirsin. Okuyacağım. :)
Arkadaş M.Sarp'ın neden kadroda olduğunu kendince yorumlamış. Siz ise Tekke ve Gökdeniz'in alınması gerektiği üzerine kurmuşsunuz yazılarınızı genelde . Bu nedenle aslında biraz iletişim sıkıntısı olmuş galiba.
Sabri'ye gelince.. Her sezon olduğu gibi bu sezon başında da Sabri iyi oynuyor. İlerleyen haftalarda çeşitli sorunlar çıkabiliyor. Ancak şu an için Sabri'den şikayetçi olmak biraz saçma geliyor bana.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca Sabri'den dem vurmak yerine İbrahim Kaş'ı sorgulamak gerekli diye düşünüyorum.
sananes
29.Ağustos.2009, 00:09
kendi kulübünde oynamayan oyuncuları çağırmasın yeter bana fazlasını istemiyorum.ayrıca tekke takıntısını da anlamam tekke rusyaya gittiginden beri belki de hep yedek yani neden çagırılsın ki zenitte yedek kalan oyuncu milli takıma mevlüt gibi sercan gibi çok formda forvet oyuncularımız varken üstelik
bugra 1905
29.Ağustos.2009, 00:14
ve Abdurrahman gene kadroda değil.
Ya Abdurrahmana Taktın Ya Elini Vicdanına Koy Sabri Milli Takımda Oynamayı Hakediyormu
ShevAnil
29.Ağustos.2009, 00:22
Ben Abdurrahman'a birşey demiyorumki 2 sayfadır siz Galatasaraylı oyuncularını eleştiriyorsunuz. O olmasın bu olmasın diyerek. Mustafa Sarp'ı önceden nekadar biliyordunuzda hiç bir gelişme kaydetmedi diyorsunuz.
Süratliliği, zekası, top kapması yeterli miili takımda oynamak için. Hergeçen günde üstüne koyuyor.
Sabri konusunda ise Rijkaard geldiğinden beri bir değişim var. Artık ne yaptığının dahada farkında gibi. Akıllıca oynuyor ileri sürekli çıkmıyor ve pozisyon kaybetmiyor. Bende Sabri'nin futbolculuğunu beğenmiyorum fakat gözle görülür bir gelişme vardır. Ayrıca Sabri gibi bir oyuncu takımında 6-7 senedir banko oynuyorsa biraz düşünmek gerekiyor acaba neden? Rijkaard gibi birisi bile oraya transfer yaptırtmadıysa elbet bildiği vardır.
Abdurrahman konusuna gelince. Abdurrahman olmalıdır fakat olmuyorsa diyecek birşey yoktur, kararı biz vermiyoruz.
SAİT71
29.Ağustos.2009, 00:26
Süratliliği, zekası, top kapması yeterli miili takımda oynamak için. Hergeçen günde üstüne koyuyor.
Biz Sarp için yetersiz demiyoruzki. Herkesin fikri ayrı. Ben gelişim gösterdiğine inanmıyorum o kadar. Bu kimseyi rahatsız etmesin. Bence kişisel fikrim. Ben kimseye sen nerden biliyorsun sen anlamıyorsun demiyorum. :)
bugra 1905
29.Ağustos.2009, 00:27
Mustafa Sarp Konusunda Ben Sadece Bursadayken Alınmalıydı Galatasarayda Alınması İlginç Dedim Gelişme Kaydetti Kaydetmedi Demedim
Bursaspordada Bu Adam Böyle Oynuyordu Gerek Takip Ettiğim Kadarıyla Gerekse Bursalı Arkadaşımızın Dediği Gibi
Sabriyi Bırak Diğer Takım Taraftarları Galatasaray Taraftarı Bile Sevmiyor Ama Fatih Terim Israrla Sabri Sabri Gidiyor
Abdurrahman İbrahim Toraman Gibi Oyuncular Milli Takımda Olmalıdır Bana Göre
nekop
29.Ağustos.2009, 00:43
İbrahim Kaş haricinde gayet iyi tercihler yapılmış.
Rsa
29.Ağustos.2009, 00:53
Serkan Kırıntılı tercihi ilginç olmuş.
eGowiCh
29.Ağustos.2009, 01:14
Ayhan'dan çok daha iyi Mustafa Sarp, o yüzden çok doğru bir seçim olduğu kanısındayım.
Üç büyüklerde oynamadıkça milli takıma seçilmek gerçekten çok zor. İleride iyileşen Özer ve M.Topuz da milli takıma dahil olurlar, Fenerbahçe'ye gelmeden pek seçilmemelerine rağmen Fenerbahçe'de şans bulmaya başladıkları an seçilirler.
Kadro bence iyi, muhakkak iş yapacak bir kadro.
PesimiSTyLa
29.Ağustos.2009, 01:16
Sabri Yine Kadroda!
Ezbere konuşmasak, Sabrinin son 3-4 macta nasıl performans gösterdigine baksak keşke?
İyileşen M.Topal yok...
Bence yerinde bir karar olmuş. Topal alınsa Ceyhun alınmazdı bu seferde sakatlıktan yeni çıkmış Topalı Ceyhuna tercih etti diye söz olurdu. Sarpın yerine de alınsa yine aynı sekilde formda olan Sarp yerine sakatlıktan yeni çıkan Topal alındı denilirdi.
Topal oynadıgı zaman her sekilde bu kadronun elemanı ama şuan için alınmaması bence doğru karar.
ozaniel
29.Ağustos.2009, 01:26
Beşiktaş'tan milli takıma giden oyuncuların hepsi bu sezon Beşiktaş'a gelmiş, gerçi Beşiktaş'ın tek banko milli takım oyuncusunun geçen sene Gökhan Zan olduğunu düşünürsek şaşırtıcı değil. Bence kadro seçimi yerinde, Kaş'ın yerine Toraman olsa daha iyi olurdu gerçi.
tarikko
29.Ağustos.2009, 03:11
Ibrahim Kas disinda iyi bir kadro olmus...
erdemzorer10
29.Ağustos.2009, 04:37
@THEFM
Ben Mustafa Sarp'ın ciddi bir gelişme gösterdiği kanaatindeyim..
Bu da benim fikrim..fikrine saygı duyuyorum..
Milli Takım kadrosunu yeterli görüyorum..İnşallah hakettiğimiz sonuçları alacağız..
KaPaLı
29.Ağustos.2009, 12:06
Toraman olsa daha iyi olurdu gerçi.
Toraman ? Neye göre bunu söyledin ? :icon_lol:
Kadro iyi olmuş hep formda oyuncular çağrılmış. Sabri hiç sevmem ama Gökhan Gönül varken onuda oynatacak değil herhalde. Alternatif diye çağırmıştır. Serkan Kırıntılı banada ilginç geldi iyi kurtarıışlar yappıyo ama maça birtürlü motive olamıyo sezon başından beri.
Mustafa Sarp gelişim gösterdi diyenler Bursaspor'un geçen seneki maçlarını izlesinler. Bekir Ozan'la ne kadar iyi oynadıklarını görsünler sonra gelip burda yorum yapsınlar. Anadolu takımından oyuncu almıyo işte kimse kabul edin bunu.
erdemzorer10
29.Ağustos.2009, 16:34
Mustafa Sarp gelişim gösterdi diyenler Bursaspor'un geçen seneki maçlarını izlesinler. Bekir Ozan'la ne kadar iyi oynadıklarını görsünler sonra gelip burda yorum yapsınlar. Anadolu takımından oyuncu almıyo işte kimse kabul edin bunu.
Heralde bu 10.söyleyişim falan ama hala anlaşılamıyor..
Ben Mustafa'nın Galatasaray'daki futbol gelişiminden bahsettim..
Galatasaray'a geldiği günden sonrası adına konuştum..
Bütün yorumlarımda da bunu belirttim..
Biraz daha dikkatli okuyun şu yazılanları..Herkes kendine göre yorum yapmasın yahu..
attiilla
29.Ağustos.2009, 20:34
yha kadro bence iyi..milli takım dünya kupası için çabalayacaktır elinden gelenin en iyisini yapacaktır..yalnız benim tek rahatsız olduğum nokta kazım kazım nasıl bu takıma girebiliyor...benbu konuda rahatsız oldum arkadaş..
hız mı desen yok..
çalım mı desen yok..
2li mücadele mi desen yok..
hırs mı desen yok kardeş o da yok..
milli takım ruhu mu desen o da yok.. bu yüzdne rahatsız oldum..
bir de arkadaşlar yapmayın yahu tartışmayın..bakın ben de 2 sene önce sizin gibiydim çirkeflik yapıyordum burda..birbirinizi kırmaktan altta kalmamaktan başka birşey yaptığınız yok..siz tartışsanız da tartışmasanız da birşey olmayacak..
sizi böyle görünce 2 sene önceki halim aklıma geliyor...bana özenmeyin:D
KaPaLı
29.Ağustos.2009, 20:38
kazım kazım nasıl bu takıma girebiliyor...benbu konuda rahatsız oldum arkadaş..
hız mı desen yok..
çalım mı desen yok..
Hız yok ? Çalım yok ? Hırs yok ?
Diyarbakır maçında Kazım'ı kızdırdıklarında ne olduğunu gördü herkes sanırım. Çalım yok dediğin adama geçen sene mahalle topçusu sadece şov yönü iyi deyip Euro 2008 alınmaması lazım diyolardı. Hız yok dediğin adam Kazım Kazım. Üzerindeki formayı çıkarıpta yaz biraz. Fenerbahçe transfer haberlerindede gördük ne kadar tarafsız olduğunu.
attiilla
29.Ağustos.2009, 20:41
Hız yok ? Çalım yok ? Hırs yok ?
Diyarbakır maçında Kazım'ı kızdırdıklarında ne olduğunu gördü herkes sanırım. Çalım yok dediğin adama geçen sene mahalle topçusu sadece şov yönü iyi deyip Euro 2008 alınmaması lazım diyolardı. Hız yok dediğin adam Kazım Kazım. Üzerindeki formayı çıkarıpta yaz biraz. Fenerbahçe transfer haberlerindede gördük ne kadar tarafsız olduğunu.
abi ben kazım kazımı yakıştıramıyorum milli takıma bu kadar basit..üzerimdeki formayı çıkarıpta yazıyorum tabiki de arkadaşım..geçen sene resmen kocaman '0' olan bir adamı diyarbakır maçı oynadı diye almak zorunda mısın hayır..
titates1
29.Ağustos.2009, 20:45
Önce maçları izleyelim sonra yorum yapalım bence ... colin kazımı ben de sevmiyordum bir an önce kesilsin istiyordum ama bu seneki performansını izlemeden yorum yapma ... milli takıma seçilmeyi kesinlikle haketti ...
Estranged
29.Ağustos.2009, 20:49
yha kadro bence iyi..milli takım dünya kupası için çabalayacaktır elinden gelenin en iyisini yapacaktır..yalnız benim tek rahatsız olduğum nokta kazım kazım nasıl bu takıma girebiliyor...benbu konuda rahatsız oldum arkadaş..
hız mı desen yok..
çalım mı desen yok..
bir de arkadaşlar yapmayın yahu tartışmayın..bakın ben de 2 sene önce sizin gibiydim çirkeflik yapıyordum burda..birbirinizi kırmaktan altta kalmamaktan başka birşey yaptığınız yok..siz tartışsanız da tartışmasanız da birşey olmayacak..
sizi böyle görünce 2 sene önceki halim aklıma geliyor...bana özenmeyin:D
Hız mı yok?
Çalım mı yok?
Hırs hadi yine belki o kadar yüksek seviyede değil de,Kazım geldiği zamanki Kazım değil.Hazırlık maçlarından beri büyük bi yükseliş içinde.
Ama avatarını sevdim :n:
attiilla
29.Ağustos.2009, 20:56
Hız mı yok?
Çalım mı yok?
Hırs hadi yine belki o kadar yüksek seviyede değil de,Kazım geldiği zamanki Kazım değil.Hazırlık maçlarından beri büyük bi yükseliş içinde.
Ama avatarını sevdim :n:
abi yok derken benim istediğim seviyede değil..söyler misin euro08 de oynayabildi mi..milli takım performansı iyi mi.kendi takımımı da eleştiriyorum ben sabrinin milli takımda oynaması hata.
hatırlar mısın bilmem ama ben bir ara bu forumda servete türkiyenin en iyi stoperi dedim galatasaraya gelmişti daha yeni..ve inanır mısın bana güldüler;)
şimdi servetin en iyisi olduğunu inkar eden olur mu..bir bildiğimiz varki eleştiriyoruz burda..:D:D
MeMo
29.Ağustos.2009, 21:00
Kazım da hız,çalım mı yok :D Biraz bu seneki maçları izlesek son 3 maçta 3 gol attığını görsek bu kadar karşı çıkılmaz.Euro 08'de de oynadı Portekiz maçında tek ayakta kalan isimdi.Almanya maçında da iyi oynadı.Zaten Daum'lu büyük bir çıkış içerisinde.
RaSenGan
29.Ağustos.2009, 21:16
abi yok derken benim istediğim seviyede değil..söyler misin euro08 de oynayabildi mi..milli takım performansı iyi mi.kendi takımımı da eleştiriyorum ben sabrinin milli takımda oynaması hata.
Senin istediğin seviye bir C.Ronaldo seviyesi sanırım.Kazım hızlı ve çalım atan bir oyuncu.Euro 08'de iyiydi Kazım.Çok iyi oynamasa da iyiydi en azından.Kötü demek yanlış olur.
attiilla
29.Ağustos.2009, 21:23
ben düşüncelerimi iyi anlattığımı düşünüyorum.anlamadıysanız tekrar okuyun ne diyim.
BeeTLeJuiCe
29.Ağustos.2009, 21:43
Kazım'daki yetenek çok az futbolcuda var, tek sorunu disiplin olan bir futbolcu. Düşüncelerini iyi anlatmış olabilirsin fakat FB ve Milli Takım maçlarını pek iyi izlememişsin sanırım. Geçen senelerde ne deniyordu, Milli Takımdaki Kazım ile FB'deki aynı değil diye, şimdi yine ikiside aynı Kazım değil çünkü FB'de Milli Takımdakinden bile iyi oynuyor. :)
Alicanfmfan
29.Ağustos.2009, 22:04
Kazım cok iyi futbolcudur felan beni ilgilendirmezde Milli takım maclarında İstiklal Marşımız okunurken sakız cigneyen bir futbolcuyu ben hiç haz etmem , yetenegine lafım yok yetenekli topcu ama bu huyu beni deli ediyor.Mondi bile okuyodu İstiklal Marsımızı
titates1
29.Ağustos.2009, 22:15
Kazım cok iyi futbolcudur felan beni ilgilendirmezde Milli takım maclarında İstiklal Marşımız okunurken sakız cigneyen bir futbolcuyu ben hiç haz etmem , yetenegine lafım yok yetenekli topcu ama bu huyu beni deli ediyor.Mondi bile okuyodu İstiklal Marsımızı
Onu da çok sevgili Terim anlatsın Kazım'a ...Kazım sonuçta burda yaşamamış büyümemiş bunları benimsememesi çok normal..
SAİT71
29.Ağustos.2009, 23:41
hız mı desen yok..
çalım mı desen yok..
Sen galiba son maçlarından hiç haberdar değilsin. Son maçta tüm dediklerinden fazlasıyla var. Golleride sıralıyor. ne yapması lazım. Kanat takıp uçmalı mı? M.Sarp gelişti diye savunuluyor ama Kazım o kadar iyi performans gösterse damgayı yemiş. M.Sarp alınmalı, her iyi oyuncu çağrılmalıdır milli takıma. Objektif olalım biraz. İyi performans gösteren adamı neden alındı diye eleştirmeyelim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ahmet Çakar bir şey söylemişti. Tam olarak kelime kelime hatırlamıyorum ama:
Bizim milli takımı Dünya Şampiyonu yapacaksa İsterse hepsi Afrikalı zenci devşirme olsun. yıllar sonra baktıklarında Türkiye şampiyon olmuş diyecekler. Bu hesap önemli olan yetenek. Adamın zaten Türk pasaportuda var. Devşirmede değil. Böyle şeylere fazla takılmamak lazım. Daha bizim ülkemizde marşımız ıslıklanırken Milli takımda oynayan bir oyuncuyu bu yönde eleştirmek acımasızlık olacaktır. :)
uAburak89
29.Ağustos.2009, 23:57
Milli takım oyuncusu kendi Milli marşına saygı duyacak önce, ondan sonra tribündeki adama laf söylenecek. Kaldı ki, İstiklal Marşına saygısızlık belirli yerlerde oluyor, çoğunlukla hep birlikte söylenir, söylenmelidir. İsmi, takımı, teninin rengi falan farketmez, saygı duyulmalıdır. Aksi yönde hareketler çirkinliktir ibarettir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çirkinlikten yazacaktım, buradan düzenle butonunu bir kez daha saygı ile anıyorum.
Oghuse
29.Ağustos.2009, 23:59
Devşirme oyuncuların varlığı bizim Türk oyuncular için sıkıntı yaratmıyorsa yani ne gereği vardı dedirtip performansını en üste çekmiyorlarsa bırak kalsın o devşirmeler, bizimkiler de adam akıllı çalışıp kendilerini geliştirsinler kessinler o adamları.. O zaman zaten o devşirmelere ihtiyacı olmaz milli takımımızın.
SAİT71
30.Ağustos.2009, 00:28
Bir kere biz zaten oyuncu yetiştirme ihitiyacı duymayan bir milletiz. Zaten yabancı sınırı var ülkemizde. Ama alt yapı yok. Buradan oyuncu çıkmayınca mecburen iyi olan yabancıları devşirme ihtiyacı doğuyor. Dönül isterli bir Arda, Gökhan GÖnül, Köybaşı gibi yetenekli oyuncuları sürekli basalım alt yapıdan ama değerini anlamıyoruz. Devşirmeye bende sonuna kadar karşıyım ama elde başka iyi oyuncu yok. En azından ondan iyisi yok. Yoksa devşirme tamamen saçma geliyor bana.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gönül isterki yazacaktım. Ben Düzenle butonunu saygı vede sevgilerimle selamlar, gözlerinden öperim :D
tarikko
30.Ağustos.2009, 04:32
Gokhan Gonul'un adelesinde odem tespit edilmis Estonya macinda oynamasi zormus.Cok kotu bir haber milli takimimiz icin..
RaSenGan
30.Ağustos.2009, 04:38
Estonya maçı sonuçta.Oynamasa da olur.Yeter ki diğer maçta oynasın.
SAİT71
30.Ağustos.2009, 04:44
Aslında şu Uğur biraz form tutsa milli takımda oda oynar.
RaSenGan
30.Ağustos.2009, 04:46
Aslında şu Uğur biraz form tutsa milli takımda oda oynar.
Uğur nasıl form tutacak ki ? Kendi takımında oynamıyor.Kendi takımında oynamaya başlaması da çok zor bu gidişle.Başlayıp form tutması çooook uzun sürer.
tarikko
30.Ağustos.2009, 04:47
Bosna macinda cok ihtiyacimiz olacak ins. olur o macta..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hangi Ugur ? Boral mi Ucar mi ? :)
SAİT71
30.Ağustos.2009, 04:54
Sağ bek olan Uçardan bahsediyorum. Form tutsa gelse o bölgeye diyorum. Şimdi formda olsaydı Gönül olmazsa o oynamış olurdu. Bence çok güzel bir sağ bek.
tarikko
30.Ağustos.2009, 04:57
O da kendi takiminda oynayamiyor ama iyi bir tercih olabilirdi.
Bana gore Abdurrahman ya da Orhan Sam olsa cok daha iyi olurdu GG'nin yedegi olarak..
SAİT71
30.Ağustos.2009, 05:08
Evet oynasaydı iyi olurdu ama çok oynamayanı aldı Terim. Uğur gibi olmasada Sabri'de oynamadığı zaman yedek kaldığında almıştı yanılmıyorsam. Kazım'ında performansı iyi olmadığında çağırdığı zamanlarda olmuştu.
attiilla
30.Ağustos.2009, 06:15
Sen galiba son maçlarından hiç haberdar değilsin. Son maçta tüm dediklerinden fazlasıyla var. Golleride sıralıyor. ne yapması lazım. Kanat takıp uçmalı mı? M.Sarp gelişti diye savunuluyor ama Kazım o kadar iyi performans gösterse damgayı yemiş. M.Sarp alınmalı, her iyi oyuncu çağrılmalıdır milli takıma. Objektif olalım biraz. İyi performans gösteren adamı neden alındı diye eleştirmeyelim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bizim milli takımı Dünya Şampiyonu yapacaksa İsterse hepsi Afrikalı zenci devşirme olsun. yıllar sonra baktıklarında Türkiye şampiyon olmuş diyecekler. Bu hesap önemli olan yetenek. Adamın zaten Türk pasaportuda var. Devşirmede değil. Böyle şeylere fazla takılmamak lazım. Daha bizim ülkemizde marşımız ıslıklanırken Milli takımda oynayan bir oyuncuyu bu yönde eleştirmek acımasızlık olacaktır. :)
senin yorumlarını hiç mi hiç beğenmiyorum arkadaşım..
yorumlarında nitelikli ve yapıcı bişiler yok.sadece mesaj olsun diye atıyorsun.futbol bilgini yeterli bulmuyorum.:mad::mad::mad:
SAİT71
30.Ağustos.2009, 06:19
yorumlarında nitelikli ve yapıcı bişiler yok.sadece mesaj olsun diye atıyorsun.futbol bilgini yeterli bulmuyorum.:mad::mad::mad:
Fikrine saygı duyarım. :) Beğenmezsen bir aşağı mesajı okursun. İşine gelmezse beğenmezsin. Ama ben doğruları konuşuyorum.
DaveJones
30.Ağustos.2009, 06:20
görüşlerimi belirttim ben sana uyar uymaz benim futbol bilgime laf edemezsin.şu mübarek ayda kalbini kırmak istemiyorum.
Diğer konuda kendin söylemişsin zaten. Katılıp katılmamak senin elinde arkadaşın düşüncelerine. Yargılamak değil.
SAİT71
30.Ağustos.2009, 06:21
Ayrıca şu mesaj sana değildi:
Bizim milli takımı Dünya Şampiyonu yapacaksa İsterse hepsi Afrikalı zenci devşirme olsun. yıllar sonra baktıklarında Türkiye şampiyon olmuş diyecekler. Bu hesap önemli olan yetenek. Adamın zaten Türk pasaportuda var. Devşirmede değil. Böyle şeylere fazla takılmamak lazım. Daha bizim ülkemizde marşımız ıslıklanırken Milli takımda oynayan bir oyuncuyu bu yönde eleştirmek acımasızlık olacaktır. :h:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kazım'da çalım yok dersen bende senin futbol bilginden şüphe ederim ki zaten alasıyla ettim. Ama bunu çıkıpta sen futboldan hiç çakmıyorsun demedim.
Benim futbol bilgimi ölçmek kimseye kalmamış. Bu forumda kimseye haddimi aşarak Sen ne anlıyorsunda mesaj olsun diye yazıyorsunda demedim. Yazdıklarımdada mantıksız birşey yok. Kazım son haftalarda iyiydi ve alınması doğal dedim. Ahmet Çakar örneği sana değildi zaten. Bunda ne var anlamıyorum. Başka bir konuda gıcıklık mı yaptımda geldin burda öç alıyorsun? AÇıkça söylede bilelim. Bu triplere gıcık olurum bunu bil. Bu sitenin yöneticileri vardır. Eğer onlar bir şey demiyorsa kimse karışamaz. Bu site bir forumdur. Forumda karşılıklı medenice tartışmaktır.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eğerki yapıcı yorum seninki gibiyse alasını da yaparım bunuda bilesin :)
hız mı desen yok..
çalım mı desen yok..
attiilla
31.Ağustos.2009, 04:42
kendimi tutmalıyım
sakin olmalıyım....
KaPaLı
31.Ağustos.2009, 12:30
Dün her ne kadar Sivas kötüde oynamış gibi gözüksede Cihan Yılmaz milli formayı hakediyo. Adam ortasahada Emre gibi sürekli olarak pas halinde ve takımı ileri götürüyo.
bugra 1905
31.Ağustos.2009, 17:55
Dün her ne kadar Sivas kötüde oynamış gibi gözüksede Cihan Yılmaz milli formayı hakediyo. Adam ortasahada Emre gibi sürekli olarak pas halinde ve takımı ileri götürüyo.
Abicim Cihan Çok İyi Niyetli Oynuyor Dün Kendi Kalesine Attığı Gol İçin Hiçmi Hiç Suçlamadım Cihanı Elinden Gelenin En İyisini Yapıyor
Bence Sivasspordan Cihan Abdurrahmanın Milli Takım Kadrosunda Olması Lazım
Takım Kötü Olsa Bile Bu 2 Oyuncu Bayağı İyi Oynuyor
sananes
31.Ağustos.2009, 18:07
abdurrahman çok bişey oynamıyo bence bu yıl ki mevkisinde ki alternatifler fazla formda bu sıra girecek olsa bile bu sebepten zor girer.ama cihan çagırabilirdi sivasın bu yıl en pozitif oynayan oyuncusu belki de tek pozitif.
tarikko
31.Ağustos.2009, 20:19
Katılıyorum Cihan hak ediyor milli takımı.Böyle devam ederse çağrılır bana göre..
bugra 1905
31.Ağustos.2009, 21:18
Katılıyorum Cihan hak ediyor milli takımı.Böyle devam ederse çağrılır bana göre..
Hiç SanmıyoruM Tarıkcım Çağrılacağını:)
Crocodile1963
31.Ağustos.2009, 22:03
Hiç SanmıyoruM Tarıkcım Çağrılacağını:)
Niye öyle diyorsun ki. Seneye Fb,Bjk ve Gs'den herhangi biri transfer eder. Al sana milli takım. . .
KaPaLı
31.Ağustos.2009, 22:11
Anadoludan bir liste yapsam en az 15 adam çıkarırım direk oynayabilecek. Ama Fatih hoca illa büyük takıma gitmesini bekliyo almak için.
bugra 1905
31.Ağustos.2009, 23:25
Niye öyle diyorsun ki. Seneye Fb,Bjk ve Gs'den herhangi biri transfer eder. Al sana milli takım. . .
Doğru Dedin Erdinç Kardeşim:)
ShevAnil
01.Eylül.2009, 00:07
Milli takım konusunda bir tartışma çıkartmaya çalışıyorsunuz.. Tebrikler.
Lucas Neill
01.Eylül.2009, 00:07
Anadolu'dan oyuncu çağırmıyo diyorsunuz ama Çağlar'ı çağırmıştı Denizli'de çok iyi bindirmeler ortalar şutlar çekerdi her maç ama milli maçta 1 veya 2 kez çıktı ileri yediğimiz golde gereksiz faul yaptı.İş iyi oynamakla bitmiyo biraz da avrupa tecrübesi olması lazım milli takımda oynayacak oyuncuda.Alın Sivas örneği avrupaya gitti naptı hiç birşey ama yine de ellerinden geleni yaptılar tabi.Tabi çağırmamasını doğru bulmuyorum ama şuanda çağrılan oyuncular da çok kötü performans gösteren oyuncular değil.
PesimiSTyLa
01.Eylül.2009, 00:12
Volkan Yaman antalyada alınıyordu, Galatasaraya gelince alınmadı. İyi oynayan her türlü alınır.
uAburak89
01.Eylül.2009, 00:14
Anadolu'dan 20 oyuncu da çıkar, ama onları alırsan bu sefer de 3 büyüklerden adam alınmayınca sorun olmayacak mı ? Fatih Terim yada bir başkası ne zaman memnun edebilir ki tercihler konusunda, bence asla. Ayrıca bazı oyuncuların büyük takımlara gelince gösterdikleri gelişimin yanında, daha fazla göz önünde olmalarının etkisi de var bence.
World Hollow o1
01.Eylül.2009, 00:18
Mustafa Sarp'ın fiziği aşırı derece sağlam yahu..
Çağrılması iyi olmuş, ona bu daha güven verip Galatasaray'da kendisini daha çok kanıtlaya bileceğinin bir ışığı olur umarım.
eXcitinG
01.Eylül.2009, 21:27
PSG de forma giyen oyuncumuz MevLüt Erdinç sakatLığı nedeni iLe kadrodan çıkarıLdı.
Ntvspor
Varonil
01.Eylül.2009, 22:23
Kötü olmuş.Çok formdaydı Mevlüt,Fransa Ligi'ne süper başlamıştı attığı gollerle.
TR.CaPTaiN
03.Eylül.2009, 17:07
Halil kadroya çağrıldı!
Almanya'nın Schalke 04 takımında forma giyen Halil Altıntop, Estonya ve Bosna-Hersek ile 2010 Dünya Kupası grup eleme maçları oynayacak A Milli Takımımızın aday kadrosuna dahil edildi.
Halil, bugün öğleden sonra Milli Takım'ın Kayseri'deki kampına katılacak.
DHA
SAİT71
03.Eylül.2009, 17:13
Bence Tekke çağrılmalıydı. Yazık ediyor Terim.. :(
Crocodile1963
03.Eylül.2009, 17:30
Halil kadroya çağrıldı!
Almanya'nın Schalke 04 takımında forma giyen Halil Altıntop, Estonya ve Bosna-Hersek ile 2010 Dünya Kupası grup eleme maçları oynayacak A Milli Takımımızın aday kadrosuna dahil edildi.
Halil, bugün öğleden sonra Milli Takım'ın Kayseri'deki kampına katılacak.
DHA
-YENİ FUTBOLCU ÇAĞRILMAYACAK-
Terim, kadrodan çıkarılan Mevlüt'ün yerine forvet alıp almayacakları yönündeki soru üzerine, Mevlüt'ün yerine Tuncay, Nihat ve Sercan gibi oyuncuların bulunduğunu, Bosna maçında da Semih'in forma giyeceğini hatırlatarak, yeni futbolcu çağırmaya gerek olmadığını kaydetti.
İlginç. . .
bugra 1905
03.Eylül.2009, 17:45
Keşke Fatihi Alsaydı Adam Rusyada Çok Formda Ama Fatih Terim Yine Almadı
anilton
03.Eylül.2009, 20:35
-YENİ FUTBOLCU ÇAĞRILMAYACAK-
Terim, kadrodan çıkarılan Mevlüt'ün yerine forvet alıp almayacakları yönündeki soru üzerine, Mevlüt'ün yerine Tuncay, Nihat ve Sercan gibi oyuncuların bulunduğunu, Bosna maçında da Semih'in forma giyeceğini hatırlatarak, yeni futbolcu çağırmaya gerek olmadığını kaydetti.
İlginç. . .
Nihat'ta sakatlanmış,o yüzden çağırmış sanırım...
anilton
06.Eylül.2009, 18:48
Kazım ve G.Zan sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarılmış...
sananes
06.Eylül.2009, 18:50
A Milli Takım'ın Estonya ile dün gece yaptığı maçta sakatlanan Gökhan Zan ile Kazım, tedavileri yetişmeyeceği için Bosna-Hersek maçı kadrosundan çıkarıldı.
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Milli Takım teknik heyetinin bugün yaptığı son kontrolden sonra oluşan görüş doğrultusunda, Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim'in bu iki oyuncunun kadrodan çıkarılmasına karar verdiği öğrenildi.
Bilindiği gibi Estonya maçında sakatlanarak oyundan çıkarılan Gökhan Zan'ın sağ uyluk iç yan adalesinde zorlanma ve ödem, Kazım'ın ise sağ bacak alt arka grup adelesinde zorlanma ve ağrı tespit edilmişti.
hürriyet
IcedEarth
06.Eylül.2009, 18:55
Kazım zaten çok lazım değildi ama Gökhan kötü olmuş. Umarım Önder'le sıkıntı yaşamayız...
tarikko
06.Eylül.2009, 18:56
Önder'in Gökhan'ın yokluğunda başarıyla oynayacağına inanıyorum..
krALEX1907
06.Eylül.2009, 19:04
acaba fatih hoca yeni oyuncular davet edicek mi?
anilton
06.Eylül.2009, 19:05
G.Zan çok çok iyi olmasada Servet ile uyumları üst seviyedeydi.Ayrıca G.Zan Önder'den çok daha iyi bir stoper bana göre...
Önder dün girdikten sonra hiçbir şey yapmadı.Servet tek stoper oynadı sanki.Ama bunu oyuna ısınmadan girmesine ve heyecanına bağlıyorum...
Umarım Bosna maçında başarılı bir oyun sergiler...
Sekopej
06.Eylül.2009, 19:08
Kazım'ın yeri kadro içerisinde doldurulabilir ama defansa Emre Aşık belki çağrılır. 2 sene maç yapmasa da koy takıma, görevini yapar Emre. o nedenle uyum sorunu da olmayacağından Emre kadroya alınabilir. Önder ve Servet harici defans yok sanırım kadroda.
sananes
06.Eylül.2009, 19:16
tartışma çıkarmak istemiyorum ama gökhan zan çıkmadan önce ne yapmıstı da önderi begenmediniz yada servet ne yaptı ki dün macta 3üde vasatında altındaydılar.Önder gökhandan iyi stoperdir hatta form tuttugunda servetle kıyaslarım ben önderi sırıtmayacaktır bosna macında.Yani zorlanabilir ama rakip forvetler cok iyi oldugu için zorlanır servette zorlanabilir aynı sekilde dzeko karsısında falan.Ceyhun Gülselamda stoper oynayabilen bi oyuncu ama yedek stoperimiz yoksa mutlaka birini cagıracaktır fatih hoca
anilton
06.Eylül.2009, 20:00
Dün ile ilgili söylemedim zaten.Genel anlamda konuştum...
barahir
06.Eylül.2009, 20:28
Gökhan zan dün bence felaketti.. İlk golde hatası vardı.. Topu oyuna sokamadı, hemen her ileri pası rakibin ayağına gitti.. Sakatlanmasına üzülsem de -Sonuçta insan- Hayırlı bi sakatlık olduğunu düşünüyorum.. Umarım gelen gideni aratmaz
IcedEarth
08.Eylül.2009, 15:40
Sakatların yerine birileri çağrılmadı herhalde...
GeNç KaRTaL
03.Ekim.2009, 06:32
Klasik Fatih Terim kadrosu işte.Neyine şaşırıyorsunuz..:icon_smile:
Bordo61Mavi
03.Ekim.2009, 08:48
Anlamis degilim halen, ayni bayatlamis isimler :)
Biraz yenilik lazim degilmi, ben bu sefer Volkan Senin cagrilcani dusunuyordum ama sagolsun Fatih hoca yine bizi yanıltıyor
SAİT71
03.Ekim.2009, 16:14
Yusuf, Ceyhun, Rüştü, Nihat, Halil vs vs. bu milli takımda oynayacak seviyede değiller.
Her neyse biz sonuca bakarız. Boş verin arkadaşlar. Zaten alıştık.
Şimdi derki Ceyhun çok formda aldım. Fatih tekke deriz o zaman yine bir kısır döngü başlar. O nedenle birşey demeyip saygı duyuyorum.
Yalnız Sinan Bolat artık kaleyi devralabilecek seviyeye geldi. Son Cl maçında müthiş oynadı. Süper bir kalecimiz var arkadaşlar maşşallah. Volkan yavaş yavaş eldivenleri asarsa yerine bir kalecimiz var. Bu takımda Özer gibi Topuz gibi oyuncularda oynamalı. Daha şuan aklıma gelmeyen yeni kanlar oynamalı. Takımın biraz daha güce ihtiyacı var. Yaşlı oyuncularla tıkandık işte. Yusuf ne yapacak demiyorum çünkü eleştirmeyeceğim artık kadroyu. İstersek grupta sıfır çekelim benim için kadro eleştirmeliği bitmiştir. Sadece oyuncuların formlarına bakarım. Şu şöyle bu böyle diye.
Hani Terim şuan formda olmayan ve takımında oynamasada banko milli takıma alan, Nihat gibi bir oyuncuyu yani Özer i almalıydı. Bunu eleştiri olarak değil sadece bir fikir olarak söylüyorum. Ben olsam Kazım ı almam Özer i çağırırım. Yada Topuz u alırım. Neyse bakalım bu kadro Belçika'da neler yapacak. Ben sonuca bakıyorum artık.
Beşiktaştan alabileceği Ekrem Dağ (bilemiyorum hala oynayabilir mi), Hakan Arıkan, Serdar Özkan ve İbrahim Toraman varken gidip de Yusuf, Kaş ve Rüştüyü alması (Hadi Nihat formsuz da olsa Nihattır diyelim) gerçekten komedi. Bu takım şampiyon olurken, zirve kovalarken lütfen 1-2 oyuncu çağırıp şimdiki kaos ortamında 5 oyuncu birden çağırması daha büyük komedi. Kazım, Önder, Sabri ve Ceyhun Eriş de lüzumsuz tercihler. Mehmet Topuz da her zamanki gibi sebepsiz yere çağrılmamış.