View Full Version : Gideyim mi Abi ?
Gangstaa
08.Ağustos.2009, 00:47
http://img.webaslan.com/img/3/2009/sabri-1236756786.jpg
'Gideyim mi abi'
http://www.webaslan.com/_img/haber/manset_aracizgi.gif
Maccabi Netanya (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.webaslan.com%2 Fmaccabi-netanya%2F) maçının son dakikalarında orta sahada (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.webaslan.com%2 Fada%2F) iki takım oyuncuları arasında yaşanan arbede sırasında kulübede oturan Sabri, Kaptan Arda (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.webaslan.com%2 Farda%2F)'ya “Gideyim mi abi!” diye seslendi. Arda (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.webaslan.com%2 Farda%2F) Sabri'ye dönerek güldü ve “Otur yerinde gibi” dercesine bir hareket yaptı.
Kaynak Webaslan
Maksic
08.Ağustos.2009, 00:50
Git Sabri bi dahada geri dönmemek üzere git ne olur..
Hugo
08.Ağustos.2009, 01:21
Sabri Arda'dan büyük değil miydi ? Niye abi diye seslenmiş :D
Aydin
08.Ağustos.2009, 01:26
Git Sabri bi dahada geri dönmemek üzere git ne olur..
+ 1905 (normalde forumda böyle mesaj yazmak yasak ama ben edminim yazarım. şaka bir yana bence yazılabilecek en iyi yorumu yazdığın için sana katılıyorum)
Alicanfmfan
08.Ağustos.2009, 01:41
Muhtemelen yalan haberdir.
World Hollow o1
08.Ağustos.2009, 01:44
Webaslan ; KAYNAK
Sabri komik yaaa.. :p
Gangstaa
08.Ağustos.2009, 02:02
Yalan haber değil,maç sonrası görüntülerdede tartışma sırasında sabri birilerine bağırıyodu :DSabriyi seviyorum ben ne kadar kötü oynasada :D
bySilver
08.Ağustos.2009, 02:43
Kişiliği yeter adamın yürekli her ne kadar futbol oynayamasada.
yunusgs
08.Ağustos.2009, 03:00
Adamın ruhunda bu var ne yapsın :D
LaigLeNoiR
08.Ağustos.2009, 13:47
Konu süpermiş ama.
2pac
08.Ağustos.2009, 17:04
Adama bak savasa gidiyor sanki kardesim sen topunu oyna kavga etmeye mi cıkıyorsun sahaya ? Saha icinde yaptıgın her harekette tahrik var bari klübede düzgün otur.
PesimiSTyLa
08.Ağustos.2009, 17:18
Arda ile arasında yaptıgı bir sakadır. Sabri bir kere Arda'ya "Abi" demiyor. Tam tersi Arda Sabri'ye abi diyor. Buradaki sakayı anlamayacak kadar gözlerimiz kararmasın. Arda yeni kaptan ve bir nevi Polat, Sabride Memati. Ona dokuundurmuş, şaka yoluyla. Açıkça anlaşılıyor, Arda'nın gülmesinden falan.
IcedEarth
08.Ağustos.2009, 17:20
Her harekette artniyet arayın, aynen devam. Gidecek olsa zaten Sabri'yi kimse tutamazdı, ama siz karalamayı seversiniz, aynen devam...
TuNdRaLoWeR
08.Ağustos.2009, 17:28
Kime gücenmesin ama Sabri böyle olaylara dünden razı + tribüne oynuyor.Fenerbahçe derbilerinde çok gördüm Sabri'nin dengesiz hareketlerini.Mesela ne gibi derseniz adam olmayan tartışma üzerinden tartışma yaratıyor.Garip bir kişilik.Galatasaray'a yakıştığını söyleyemem.Galatasaray büyük bir camia ve Sabri gibi karakteristik açıdan zayıf kalmış futbolculara ihtiyacı yok diye düşünüyorum.Futbolunu da pek beğenmiyorum zaten o yönüylede Galatasaray'a yakışmıyor.
2pac
08.Ağustos.2009, 17:39
Sabri bu konulara meyilli oldugu icin insanlar saka olduguna inanmıyorlar.Artniyet arayan yok adı cıkmıs 9'a inmez 8'e diyelim.
scar face
08.Ağustos.2009, 17:42
Sabri savaşçı ruhunu sahaya yansıtmaya devam ediyor :D
Aydin
08.Ağustos.2009, 19:26
Seviyeyi düşürmeyin bir zahmet. Birbirinize cevap verecekseniz msn veya özel mesajı kullanabilirsiniz.
Gangstaa
08.Ağustos.2009, 19:35
Tamam salla welet arkadaş takılsın kendi halinde.Konu kapatılmasın durduk yere :)
Onurap
08.Ağustos.2009, 19:35
Resime koptum zaten.. :D
El Barto
08.Ağustos.2009, 19:37
Herkes birbirine posta koyar olmuş madem.
Akıllı olun.
Clayman
08.Ağustos.2009, 19:40
Resime koptum zaten.. :D
Resim bomba ya :zuhaha Aynı yeni kaset çıkaran türkücüler gibi :D
Fernando Gago
08.Ağustos.2009, 21:57
Sabri'ye sempati duyav var mıdır acaba ?
RIDVAN TLM
08.Ağustos.2009, 22:33
dalgasına sölemiştir ya:D
Gangstaa
08.Ağustos.2009, 22:33
Var tabiki
2pac
08.Ağustos.2009, 22:38
:zuhaha :zuhaha
gerrrard
08.Ağustos.2009, 22:41
Ben varım evet itiraf ediyorum bu acı gerçeği :n:
PesimiSTyLa
08.Ağustos.2009, 22:57
Siz nasıl Emre B. ye duyuyorsunuz, Lugano'ya duyuyordunuz, bizdende Sabriyesempati duyanların olması gayet normal. :icon_wink:
bySilver
08.Ağustos.2009, 23:44
Bende duyuyorum. Hem nefret hem sıcakkanlılık var içiimde ona karşı
SYLaR
09.Ağustos.2009, 00:26
Sabri ne zaman Galatasaray'dan ayrılırsa işte o zaman Galatasaray'ın maçlarını seyretmek büyük zevk verecek.
Selman Ozturk
09.Ağustos.2009, 00:50
Sabri ile defalarca karşılıklı sohbet ettik. Evimde ağırladığım zamanlar oldu. Şu an Galatasaray'ın içerisinde formasını ve camiayı en çok sevenlerin başındadır Sabri... Hırsı, agresifliği bundandır. Galatasaray armasına saygısızlık yapanı gördüğü vakit kabarır Karadeniz damarı. Futbol yeteneği de üzerine düşüldüğü vakit ortaya çok daha net çıkacaktır. İstekli bir Sabri'nin Liverpool maçında neler yapabildiğini hep birlikte gördük zaten. Eğer Sabri Rijkaard faktörünü iyi şekilde kullanıp kapması gereken verileri kapabilirse bu yıl bambaşka biri olur.Aksi taktirde futbolcu öğüten medyamız o çok sevdiği Sarı-Kırmızı renklerden koparır Sabri'yi...
SYLaR
09.Ağustos.2009, 01:06
Selman Galatasaray forması altında yıllarca hiçbirşey yapmadan oynamak bu formaya yapılmış en büyük saygısızlık değilmidir?
madem o kadar galatasaray sevdalısı anlasın bu takıma katkısı olmadığını ve saygısızlık yapmadan gitsin takımdan
Selman Ozturk
09.Ağustos.2009, 01:22
Selman Galatasaray forması altında yıllarca hiçbirşey yapmadan oynamak bu formaya yapılmış en büyük saygısızlık değilmidir?
madem o kadar galatasaray sevdalısı anlasın bu takıma katkısı olmadığını ve saygısızlık yapmadan gitsin takımdan
Peki emeklerini hiçe saymak haksızlık değil midir? :) Evet futbol olarak çok kötü bir dönemde olabilir.Ancak geçmişte Galatasaray'a kattıklarını da unutmamak gerekir. Hepimiz hatalar yapıyoruz. Bunları düzeltmek de kendi elimizde. "Sabri artık asla adam olmayacak!" demek biraz önyargı biraz da haksızlık değil midir? ...
Sabri dediğimiz adam kötü oynadığı bir maçtan sonra maçın galibiyet primini kabul etmeyen bir adamdır. Sabri dediğimiz adam Alparslan kırmızı kart gördüğü için moral olarak çöktüğü gün sabaha kadar Alparslan'ın odasında kalıp ona moral veren adamdır. Sabri dediğimiz adam antrenmanda yapmaması gereken bir hareket yapan Emre Çolak'ı saha kenarında 15 dakika hayat dersine tabi tutan bir adamdır.Vesaire, vesaire... Bu örnekleri daha niceleriyle çoğaltabilirim.
Biz her futbolcuyu sadece kamera önündeki halleriyle ele alıyoruz yıllardır. Belki de şartlar bu, buna birşey diyemeyiz elbette. Ancak Sabri kamera arkasında da Galatasaray için varını yoğunu ortaya koyan biridir.
Lincoln'e gösterdiğimiz toleransın onda birini Sabri'ye gösterdik mi?
Sabri fanatiği değilim. Sabri sevdiğim, değer verdiğim birçok futbolcu arkadaşımdan, kardeşimden biridir; hepsi o. Ancak Sabri'nin Galatasaray için yaptıkları ona bir şans daha verilmesini hakediyor.Bu kişisel görüşümdür. Katılmayanlara da saygı duyarım elbette. :)
SYLaR
09.Ağustos.2009, 01:33
Lincoln'e 1 sene tolerans gösterildi. Sabri'ye ise 8 senedir tolerans gösteriliyor. Bu sekiz senede Sabri'nin iyi oynadığı maç sayısı 10'dur. bu da her sene için 1 maça tekabul ediyor. zaten sabri son 3-4 yıldır hep bir maçta gösterdiği çok iyi performansla takımla kalıyor.
peki ya sabri'ye verilipte diğer altyapıdan yetişen gençlere verilmeyen şanslar. bir cafercan bir özgürcan .benim gözümde bunlarda galatasarayda oynayacak kaliteye sahip değiller ama sabride değil. sabri sekiz senedir oynuyorsa bu çocuklar niye oynatılmıyor.
demişsinki sabri kötü oynadığı bir maçtan sonra galibiyet primini almayan biridir. ee o zaman sabri sende bir iki maç dışında kazandığımız maçların hiçbirisinden galibiyet primi almaması gerekir. hepsinde kötü oynuyor. vasat oynasa amenna ama kötü oynuyor
son yıllarda bide duran topların usta ismmi oldu çıktı başımıza . o kadar duran topun başına geçiyor ve hepsini öldürüyor. arda bu sezonla birlikte kornerlerden daha lig başlamadan 3-4 asist yaptı.
sabri galatasaray'a hiç bişley katmadı
açıkçası ben gs altyapısında olsam ve bi şekilde sabri gibi a takıma yükselip 8 yıl oynasam ve bilsemki ben bu gs formasını haketmiyorum, gs için kötü bir futbolcuyum. kulubin tüm temizlik işlerini bile yaparım.
yani olay bu mudur. ne kadar kötü futbolcu olursan ol. galatasaraylılığın iyi ise bu takımda yer alırsın?
Selman Ozturk
09.Ağustos.2009, 01:48
yani olay bu mudur. ne kadar kötü futbolcu olursan ol. galatasaraylılığın iyi ise bu takımda yer alırsın?
Söylediklerimin tamamını yanlış almışsın,yanlış yorumlamışsın. :) Yukarıdaki söylediklerime ekleme yapıp konunun boyutunu farklı yerlere getirmek istemiyorum. Dediğim gibi bunlar Sabri hakkında "benim" düşüncelerimdir. Kimse kimseye fikrini empoze etmek zorunda değil.Ben de öyle...
Yalnız gözden kaçırdığımız bir nokta var ki Lincoln'ün 2 yılda Galatasaray'dan alıp götürdüklerini (maddi ve "manevi" anlamda) Sabri 10 yıl top oynamasa yine götüremez.
Ben bu yıl antrenmanlarda son derece diri ve istekli bir Sabri görüyorum. Hangi futbolcu saat 22:00'da saha ışıklarını yaktırıp yanına 1 genç oyuncuyu alıp 1 saat 15 dakika orta çalışması yapmıştır Sabri'den başka? Ben hatırlamıyorum...
Sabri Galatasaray'da olduğu süre içerisinde nice teknik direktör geldi gitti. Son olarak da dünyanın saygı duyduğu bir isim Rijkaard var ve savunmanın sağında Sabri'ye görev veriyor. Sabri abartıldığı kadar kötü olsa, yılda 8-10 maç haricinde her maçta kötü oynasa bu kadar şans bulamaz. Neticede bahsettiğimiz adamlar profesyonel teknik direktörler. "Alternatifi yok" denebilir; ancak senede 8-10 maç haricinde berbat oynayan birinin yerine Emre Güngör'ü koysan mevkisi olmamasına rağmen o bile daha iyi oynar.
Daha fazla tartışıp konunun amacını saptırmak istemiyorum. Defalarca bahsettiğim gibi bunlar kendi düşüncelerimdir. Benim saha içi ve dışında yaptığı hareketlerden dolayı Sabri'ye bir yıl daha kredim var. Aksi bir durumda zaten artık sonun geldiğinin o da farkında ve ona göre çalışıp ona göre davranıyor...
EreN
09.Ağustos.2009, 01:51
Sabri kal evladım kal ki gsliler çıldırsın:D hele ki aydın edmin
SYLaR
09.Ağustos.2009, 01:58
sabri zaten hep şanslı oldu. feldkamp zamanında kadro dışı bırakılıd ve öyle görünüyorduki artık bu formayı giyemez durumdaydı. ama şansı yaver gitti uğur sakatlanınca 1,5 yıldır yine sağ beke geçti.
geçen sene skibbe geldiğinde emre güngörü sağ beke koydu ne oldu geçen senede emre güngör hep sakatlandı.
rijkaardla birlikte belli ki eğer uğur iyileşirse sabri bu formayı daha zor görür.
geçtiğimiz sene kocaeli maçından sonra sabri ve ümit karan kadro dışı kalacaktı bülent korkmaz son bi şans verdi. bordeaux maçında ggol attı geçen seneyi de kapattı.
sabrinin hayat hikayesi budur. her sene bi maç oyna . diğer maçlarda kötü oyna hep oynuyorsun.
ayrıca merak ettiğim bir noktada var. sabri gsden ayrılırsa napacak. büyük ihtimal bir sene anadoluda oradanda ikinci lige gider.
IcedEarth
09.Ağustos.2009, 01:58
Uyarı puanı vermişsiniz, eyvallah da burada sayfalarca Sabri'yle dalga geçmek de küçük düşürücü hareket değil midir? Her gün onlarca laf sokan mesaj oluyor, Sabri'ye sürekli taş, cidden bıktım bunları okumaktan. Sabri üzerinden espri çabaları sürekli, küçük düşürücü ve tahrik edici olmuyor mu? Sabri bu formayla yıllarca mücadele etmiş bir isim, bu kadar mı basit Galatasaray forması? Sabri geyiğinin yapıldığı her yere ceza yağdırılsın o zaman, tartışma yaratan ortamın kralı oluşturuluyor çünkü. Beni bilenler şahane geyik yaptığımı söyler, ben bile bu kadar sinirlenip uyarı puanı alıyorsam ortamda bir yanlışlık yok mudur?
DenizlispoR
09.Ağustos.2009, 02:02
Resim bomba ya :zuhaha Aynı yeni kaset çıkaran türkücüler gibi :D
Başlıkta uyuyor :n:.Sabri Sarıoğlu / Gideyim Mi Abi. Tüm Müzikmarketlerde :n: :p.[Amaç dalga geçmek değildir ;;)]
Alicanfmfan
09.Ağustos.2009, 05:01
Aslanımsın Sabri...